luni, 16 august 2010

Je te promets

Ca lupt, ca scap, ca ma ridic, si ajung la timp. Iti voi vedea zambetul de ziua ta, si te voi strange in brate. Vei vedea atunci ce inseamna dragostea mea si dorul pe care il duc de atata amar de vreme. Nimic nu imi va sta in cale, nimic nu ma va dobori. Caci dorinta in mine e puternica, poate chiar mai puternica decat moartea, si prin orice as trece, sunt sigur ca voi de ziua ta alaturi. Esti cea mai de pret fiinta pe care o am. Te iubesc asa de mult, incat nu realizezi. Poate vei realiza, poate nu. Dar nu imi pasa, iti vreau binele, si vreau sa iti vad zambetul tot timpul pe fata. Ma voi stradui sa nu inclin capul la tot ce zice lumea rea. Nu ii ascult, si nu ma las condus de ei. Destul am facut ce-a fost pe placul lor, e timpul sa fac ce e pe placul meu. E timpul sa fiu schimbat, sa fiu alt om, de nerecunoscut. Un om care sa fie capabil sa ofere protectie, stabilitate si un om care sa iti indeplineasca orice vis care l-ai avea puiule. Pentru tine, as fi in stare sa renunt la orice. Te iubesc, si esti cea mai de pret comoara pentru mine. As vrea sa fiu acolo atunci cand o sa ai nevoie de cineva. As vrea sa trec prin toate stadiile aproape in care ai sa cresti. Acestea sunt cuvintele unui om, nu, mai bine zis unui om norocos, un unchi, ce are ca privilegiu o fiinta atat de scumpa, de draga si frumoasa precum esti tu. Acestea sunt cuvintele mele catre tine, nepoata mea, Jaqueline. 

Nu stiu cum e sa iti iubesti copilul, insa stiu stiu cum e sa iti iubesti nepoata. Pentru aceia care neglijeaza copii in ziua de azi, pentru cei care lasa copii de izbeliste, pentru calculator, pentru a se juca ei table, lasati-ma sa va intreb un lucru. De ce va exilati din copilaria copilului vostru? Nu stiti ca e important copilul vostru? De ce il lasati de izbeliste? Rushine ! Pentru o piesa de TV, pentru un rahat de PC, pentru niste afaceri care au o ora anume, sau pentru o munca ce tine doar 8 ore, dar voi veniti si cu munca acasa si va lasati copilul balta.

Cat despre tine ( stii tu cine ) atat iti spun. Multumesc ca ma respecti, spargandu-mi parolele de pe calculatorul meu, desi nu ti am dat voie sa intri. Iti multumesc ca incerci cu atata indarjire sa te tii de promisiunea de a nu viola lucrurile mele personale, incat ar trebui sa primesti o diploma. De la tine nu ma asteptam, credeam ca ai inteles de atunci, de cand s-a intamplat cu.... Dar felicitari, rand pe rand increderea mea in respect, in pretuirea promisiunilor se distruge incetul cu incetul. Iti multumesc ca asa imi arati mie ca vrei sa ma insanatosesc grabnic !

( Post de descarcare scris la nervi si in graba )

Etichete: , , ,

2 comentarii:

La 17 august 2010 la 10:57 , Blogger Александра a spus...

Atata dragoste pentru o nepoate n-am mai vazut..imi place mult postarea...nici nu se observa ca e scrisa in graba sau la nervi...O sa fi curand alaturi de ea ! :*

 
La 20 august 2010 la 00:48 , Anonymous Bogdan a spus...

Omule,de abia azi,acum la 23:30 am vazut postarea ta cu spartul parolei.Din cate am inteles de la sora-ta ti-a cerut calculatorul sa intre pe el.Dat fiind faptul ca a parolat tot ce se poate numi calculator in casa am incercat sa intru intru pe internet.Nu ma interesat si nu ma intereseaza datele nimanui de pe nici un calculator.Am incercat sa intru pe calculator pentru ca il anulase pe al nostru si la pus pe al tau in locul lui.

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire