sâmbătă, 10 iulie 2010

Solutie bloggeri incepatori ! [ Tutorial ]




Esti un blogger aflat la inceput, si traficul pe blogul tau este scazut? Am gasit o solutie perfecta pentru inceput. Evident, ca dupa ce ti-ai facut blogul, vei avea un pagerank de  "None" ca mai apoi sa apara 0, si apoi 1, 2, 3, 4. Ca sa ai un pagerank 4, ai nevoie de link-uri, si de vizite. Multe vizite ca sa fi afisat printre primele pagini ale Google. Si cum poti obtine trafic explosiv? Simplu inregistreaza aici la Schimb de trafic, si instant vei primi 300 de credite plus, daca vei adauga link-ul lor pe pagina ta, la footer jos, si le dai un mail la schimbdetrafic@gmail.com, spunandu-le ca ai link-ul pus, vei primi 5000 de credite. Deci sa facem un calcul. Te-ai inregistrat si nu ai facut nimic, si deja ai 5300 de credite. Hai sa impartim la o cota de 0.5 si deja ai obtinut 10 600 de afisari. Nu-i rau, nu? Si tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de Start Navigare si browser-ul face toata treaba automat. El navigheaza pentru tine, aducandu-ti credite in plus daca il lasi o ora iti aduce 90 de credite, depinde de rata. Daca ai noroc poti sa prinzi rata de 1 si sa obtii 180 de credite. Depinde de tine, cat de mult timp lasi browser-ul sa faca treaba in locul tau. Asa ca, ce zici, vrei sa incerci ?

P.S: Daca scrii in blogul tau un post despre Schimb de trafic, si pui si link in interiorul articolului, mai primesti alte 1000 de credite, ce inseamna un total de 6300 de credite = 12600 de afisari la rata de 0.5

Grabeste-te caci oferta este valabila pana pe 15 august!

Etichete: , , , ,

2 comentarii:

La 10 iulie 2010 la 01:56 , Anonymous Bogdan Anghelina a spus...

Cam neortodoxă metoda dar pentru bloggeri începători cred că se pune căci dacă au să ajunga mari li se vor spăla păcatele, oricum se folosesc atâtea și atâtea metode de aducere a traficului (neorganic desigur).

 
La 10 iulie 2010 la 01:59 , Blogger Unknown a spus...

Iti dai seama ca e pentru bloggeri incepatori, odata ce cresc in page rank, si apar printre primele pagini pe google, va veni si traficul normal.

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire