luni, 19 aprilie 2010

Om cu mai multe fete

Hai sa o zic pe sleau, nu suport si de fapt in ultima vreme, ma freaca la cap un anume tip de om. E genul de om care il consideri cica, cel mai bun prieten al tau, dar adevarul este ca e un om sugativa doar dupa interes. Ma cred un om, foarte porc, indiferent, si nesimtit, si pervers, dar nu suport un lucru. Omul cu masti. Tipu asta, e un om cu o groaza de masti. Nu zic ca eu nu insel, nu zic ca nu sunt parsiv, dar macar recunosc. El inseala pe gagica cu care e de o luna, cu fosta, mare scofeala, am facut si eu lucru asta si inca cat, dar macar am recunoscut. Pe langa faptul ca e infidel, mai e si sugativa de bani. Se imprumuta de bani de la x, de la y, intr-un mod atat de parsiv, si isi atinge interesul. Lucru asta nu prea as putea sa il fac. Dar el are tupeul la mine, sa vina si sa-mi zica ca sunt patetic, ca sunt imatur, ca sunt iresponsabil, pentru faptul ca nu am servici, ca nu am o relatie stabila cum are el, ca nu mi-am luat permisu, ca nu am masina ca el, ca uite el sta singur in apartament, ca de ce nu-i calc pe urme. Evident in intelepciunea lui nu am pus ghilimele de rigoare, ca nu merita, dar se pare ca el e motivul pentru care eu am terminat facultatea. Ca daca nu era el in liceu, eu ramaneam un prost. Eu nu port haine de firma, eu nu port ceas, eu nu ies in nu stiu ce cluburi de fite, sau ma duc la restaurante prin Bucuresti. Conform lui, eu sunt un om sarac, ce se duce numai in cluburi pentru sarantoci, cum ar fi Club A din Bucuresti sau Arcadele sau Pub's din Craiova. Sunt patetic pentru ca stau cu parinti mei. In fine, nu suport astfel de oameni. De azi pentru mine, el nu imi mai este prieten. Este doar o cunostiinta, care stie sa suga bani, si sa mandreasca cu ceva ce nu a facut el cu mainile lui. Ci doar pe spinarea altor fete a reusit el sa fie ce este. Practic pentru mine e doar o tarfa de om. Macar ca eu sunt curvar si ca umblu dupa femei, dar la naiba nu le cer bani, hai poate o bere, doar atat, da nu cer 1000 de euro, sau bani sa mi platesc facultatea sau eu stiu ce chickenshii mei. 

Imi place sa ma mandres cu ce fac cu manutele mele, si cu capul meu. Aia da, ala e meritul meu, a reufzat posturi de munca in Spania de 2500 de euro, am refuzat un apartament ultra central in craiova, si inca un apartament in Rovine, pentru nu vreau. Vreau sa fac totul cu mainile mele, sa depun efort, sa muncesc pentru visele mele. Nu sa stau sa sug, sa dau limbi sa fut tipe cu bani, ca sa obtin ce mi doresc. 

Fetelor fugiti de mine, si de astfel de oameni.

Etichete: ,

3 comentarii:

La 20 aprilie 2010 la 02:10 , Anonymous Flory a spus...

Si eu sunt de aceeasi parere cu tine. Oamenii adevarati sunt cei ce creeaza cu propriile forte si cu propria lor munca. :)

In spirit de solidaritate iti marturisesc ca si eu stau cu parintii, nu am job, inca mai umblu prin universitate ca sa termin masterul. Nu am intins niciodata mana si intotdeauna am incercat sa muncesc pentru ce mi-am dorit.

Two thumbs up for you !!! ^_^

 
La 20 aprilie 2010 la 02:35 , Blogger Unknown a spus...

Stiu de ce sunt capabil, stiu de ce sunt in stare, insa aleg sa-mi traiesc viata cum vreau eu, pentru mine banul e egal cu zero. Alte principii sunt puternice in mine.

Fac ceva pe ban, so two thumbs up for you too !!!

 
La 20 aprilie 2010 la 11:48 , Anonymous Flory a spus...

Multumesc >:D<

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire