marți, 16 martie 2010

Felicitari tuturor!

Aplaude, stau in picioare si va aplaud pe fiecare dintre voi toti, cei care m-ati votat si nu m-ati votat. Dupa acuze de trisat ( bine ca nu am fost acuzat ca am folosit flacara violet ) am iesit castigator in sondajul de cel mai bun blog personal. Iar acest merit vi-l dedic doar voua. Aplauza din toata inima mea si respectele mele. Imi cer scuze si pentru faptul ca v-am deranjat atat de mult cu bazaiala pe mess, facebook si twitter, dar a meritat efortul. Multumesc prietenilor mei pe care am sa-i enumar :
Ade
Dana
Cristi a.k.a Hand of Midas
Elf
Liz
Iza
Karla
Allison
Alexandra
Marius Andrey
Andrei
Covrig
Ella
Dan
Oltenasul
 si multi multi multi altii care au dat mass-uri in lista lor de messenger. Acelora care ati intrat pentru prima data pe blogul meu si m-ati votat felicitari!!! Ati demonstrat tuturor, ca daca te ambitionezi, si daca ne unim, se poate orice. Va multumesc tuturor pentru voturile voastre. Cum am reusit sa strang aproximativ 180 de voturi ce inseamna 42% din voturi, dintr-un total de 433 de voturi, am iesit castigator. Tineti seama de faptul ca, am intrat in competitie abia acum 1 zi avand la dispozitie 24 de ore sa strang voturile. Sper ca ma veti citi, si de asemenea voi continua o perioada pe acest blog, si mai tarziu voi incepe sa public pe http://neydamn.eu.

Cu astea fiind zise, va multumesc inca odata, si sper ca ma veti ajuta si la RBF 2010, unde ca sa intru in finala, trebuie sa am cel putin cam 100 de voturi. Votarea se termina pana pe 18 martie. Am creat si un banner special pentru asa ceva.

Etichete: , ,

2 comentarii:

La 16 martie 2010 la 01:56 , Anonymous Anonim a spus...

congratulations... creatzo ;)

 
La 16 martie 2010 la 16:11 , Blogger Александра a spus...

Felicitari si tie bre :D

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire