vineri, 1 ianuarie 2010

Despre mine



Salutare, sunt Neydamn sau Razvan-Damian. E timpul sa fac o pagina dedicata despre mine. Asta pentru a ma cunoaste lumea. Sunt adeptul transparentei si prin urmare am sa incerc sa fac o pagina completa a lucrurile care le stiu eu despre mine. Si sa incep informativ si pe scurt mai intai, ca mai apoi sa detaliez pe parcurs :

Am 22 de ani, am terminat facultatea de Mate-Info, sectia de Informatica. Liceul l-am facut in Elena Cuza, Craiova. M-am nascut in Campina, jud. Prahova, unde am stat pana la inceputul clasei II, ca mai apoi sa ma mut in Craiova. Momentan, si actualmente, stau in Valencia, Spania. Sunt zodia sagetator, si adooor acest lucru ( asta ar cam explica o gramada de lucruri despre mine. Sunt un tip foarte, ciudat. Copilaria mea, a fost una cu probleme, cu greutati si cu dificultati, as putea zice ca am dat piept cu viata, inca in anii fragezi ai tineretii mele. Dar asta nu m-a impiedicat sa traiesc mai departe. Pana la varsta de 17 ani, mi-am urat tatal pentru ca nu a fost alaturi de mine, insa am trecut peste aceasta ura, si acum, am o relatie de tata-fiu  incredibila. Imi iubesc mama, caci ea m-a invatat foarte multe despre fete. Cum sa sarut, cum sa ma port cu ele, ce sa zic, ce sa fac, cum sa recunosc punctele erogene ale unei tipe, mai multe lucruri.

Sunt o fire, dinamica, deschisa, sincera, optimista pana in panzele albe, mereu pus pe sotii, mereu zambesc, si traiesc viata din plin. Iau viata, cu bune si cu rele, pentru ca daca as avea parte doar de bine, m-as plictisi enorm. Consider ca ce nu te omoara, te face mai puternic. Am o impresie ca toti oameni sunt buni, desi unii nu o arata, sau sunt cunoscuti ca fiind rai, nu sunt ei de vina, toti ne nastem inocenti, nu ne nastem criminali. Ma zbat de multe ori, sa scot ce e mai bun dintr-o persoana. Foarte sociabil, sar in ajutorul oricui, iar cand vine vorba de prietenii, las orice ca sa-i ajut. Pretuiesc ca valori si ca principii de viata, corectitudinea, sinceritatea, prieteniile adevarate. Dispretuiesc banii, din punctul meu de vedere, ma cac pe ei. Nu ei ma fac pe mine, ci eu pe ei. Nu sunt bogat, desi pot sa zic ca am casa, apartament, terenuri mari, si pe cale sa mai capat inca un apartament. Bag mana in portofel si am doar 17 euro. Am refuzat ca donatii 2 apartamente. Nasa mea mi-a oferit apartamentul ei, dar am refuzat, si de altfel o batranica singura, la 70 de ani, am intalnit-o prin Brazda, pentru ca am vazut ca se chinuia cu 2 plase grele, m-am oferit sa o ajut, i-am carat plasele, pana la dansa acasa, mi-a zis povestea ei, si a inceput sa planga. A zis ca nu a intalnit pe cineva care sa o ajute pana acum. Mi oferit apartamentul ei, in schimbul ingrijirii mele fata de dansa. M-am oferit sa o ingrijesc fara sa primesc nimic in schimb. A inceput sa planga, si mi-a recunoscut ca nici o ruda nu ar veni sa aibe grija de dansa, fara sa primeasca ceva in schimb. Am refuzat apartamentul, si a luat-o ca un semn de dispret. Pacat.

Trecem peste, ca profesie sunt urmatorele : programator VB.NET, c++ (mediu), php (mediu), Java(incepator spre mediu ), HTML, JavaScript, Pascal,  CSS, am darul de a da din gura, si de a vinde si un cacat daca sunt obligat, am fost si in Relatii cu Clienti, cat si sa discut contracte, si sa negociez sume de bani. Am facut parte din echipa organizatorica a Festivalului Shakespeare editia din 2008. Am lucat o perioada ca si Consultant Financiar. Am lucrat ca si depanator hardware si software, in retelistica. Sunt dispus sa invat, orice. Consider ca, cu ambitie si vointa, pot face orice. De altfel asta e si crezul meu. Ca exemplu, in clasa a 9 eram cel mai prost din tot liceul la informatica. In vacanta, timp de o saptamana, zi si noapte, am mancat carti de informatica pe paine, si am invatat sa programez si algoritmica. In aceea saptamana am dormit in total, 10 ore.

Cred in Cineva acolo Sus, pentru ca aceasta credinta mi-e data de numarul de accidente in care eu trebuia sa fiu mort. Peste 30 de accidente ce implica eu pe bicicleta si masini, TIR-uri, autobuze. Cred in dragoste, iar definitia dragostei din punctul meu de vedere, este urmatoarea : a iubi pe cineva, inseamna a-l(o) iubi mai mult decat te iubesti pe tine insuti. De aici, am cateva scapari cateodata de narcisism. Pentru ca sincer, ma iubesc si eu mult pe mine.

Sunt in stare, si am si facut-o de mai multe ori, sa renunt la fericirea mea, pentru binele altcuiva. Egoismul nu face parte din mine, iar ca si defecte, care sunt o gramada, enumar : afemeiat ( iubesc fetele sincer, le adoooor ), nesimtit, depravat, defect, pervers, o perioada curvar, nepasator, indiferent. Aceste cuvinte nu sunt de la mine, ci de la o lista imensa de fete. Ador sa fac dragoste, si consider sexul o arta. Trupul unei fete, este un templu, pentru a fi slavit de cate ori am ocazia. Ador preludiul, ador acel joc de cucerire. Sunt romantic, visator, si cu o imaginatie plinaaaaa. Sunt spontan, creativ, plin de idei ( un idiot cum imi zicea mie sefa, idiot = omul cu multe idei ).

Sunt un om plin de energie, predispus la petreceri, imi place sa fac oameni sa se distreze, ador oameni care stiu sa se distreze, si leg prietenii rapide si puternice cu astfel de oameni, pe care ii numesc nebuni ca si mine. Am un wishlisht, care o sa mi-l indeplinesc clar! Respect toti oamenii, chiar si pe cei care ma injughie miseleste pe la spate, sau ma uita pentru altcineva.

Persoana care o iubesc enorm de mult si am sa o iubesc mereu, este nepoata mea Jacqueline. Ma bucur ca pot sa fiu alaturi de ea, si pot sa o ajut sa isi formeze cei 7 ani de acasa. In 2009 am facut turul Romaniei, in 2010 voi face turul Europei in vara, iar in 2011, turul lumii. Sunt sigur ca am sa reusesc. Ce pot sa mai zic. muzica, hmm, ani 80, 90, 00, 10. Mai putin manele, desi daca sunt beat, dansez din buric de mama focului ( prietenii stiu de ce ). Blues, latino, DnB, Hip-Hop, mai toate genurile. Ca si filme, am o lunga lista as aminti, The Notebook, A walk to remember, Kate and Leopold, Good Luck Chuck, The Proposal, The Ugly Truth, P.S I love you, If Only, Jeux D'enfants ( Love me if you dare ), Mr. Jones, The Ghost. De altfell comediile si filmele de groaza ma fac sa rad enorm. Stiu sa gatesc, si imi place in bucatarie enorm, mai ales sa inventez lucruri. Stiu sa fac curat, sa spal vasele, sa spal rufe, sa calc rufe, mai pe scurt, stiu sa fac tot ce tine de a mentine o casa curata. Specialitatile mele, sunt puiul la cuptor, mai nou curcanul, piureul, si cam tot ce tine de carne.

La categoria nebunii care le-am facut, as adauga : sarutul cu o femeie de 40 si ceva de ani, am urcat un munte in pielea goala, am dansat in varful muntelui, in pielea goala, am alergat 1 km prin viscol, in chiloti, am dormit pe suprafata unui lac inghetat, am traversat un rau, mort de beat, fara sa stiu sa inot, ca sa ma urc pe munte si sa ma arunc, am facut sex cu 2 surori gemene, in parcuri, pe pista unui aeroport, scari de bloc, universitate, tufisuri ( atentia la iarba care te va irita la fund ), cu 2 colege de camera la un camin din bucuresti la agronomie, pe plaja marii ( sa nu o faceti pe plaja unde sunt scoici !!! ), si multe multe alte nebunii.

Motivul pentru care scriu, este de placere, si pentru simplul fapt ca am trecut prin multe experiente, duritati, suferinte, si consider, ca am ceva de lasat in urma, macar cine va citi, sa poata invata din greselile mele, sau din articolele mele ceva. Nu am o nisa, si nici nu mi doresc sa mi fac blogul comercial. Nu doresc profit, pentru ca sincer, sunt cel mai fericit om cand nu am bani. Bani nu aduc fericirea.

Acu rezidentiez in Spania, Valencia, si sunt asistent universitar, predau limba engleza. Repar computere, si fac masaj din cand in cand. De altfel stiu sa fac mai multe tipuri de masaje, in functie de ce mi se cere.

Sunt fan Naruto, atat anime-ul cat si manga, ador Sailor Moon, si multe desene animate. Dragon Ball Z, si multe altele.

Pe Twitter ma aflu aici        : http://www.twitter.com/neydamn
Pe Youtube sunt aici          : http://wwww.youtube.com/user/neydamn
Pe Hi5 sunt aici (nu radeti) : http://damian-irimescu.hi5.com

Ma puteti contacta pe messenger la urmatoarea adresa : damian_irimescu@yahoo.com
Mai multe intrebati prietenii mei, sau intrebati-ma voi!

Cu respect pentru fiecare imparte, va salut!

Etichete:

2 comentarii:

La 1 ianuarie 2010 la 14:06 , Anonymous Play-R a spus...

se pare ca le-ai trait pe toate...
altii n-au facut intr-o viata ce ai facut tu in 22 :))

 
La 1 ianuarie 2010 la 19:24 , Anonymous Anonim a spus...

super!!!...se pare ca nu lasi timpul sa treaca pe langa tine degeaba...bravooo....

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire