duminică, 25 octombrie 2009

Interviu cu Adela!



Probabil că mulți dintre voi nu o stiți pe Adela. Ea este o fată deosebită, atât prin prisma faptului că o cunosc personal, cât și din cauza faptului că ea, cântă minunat. Cine este ea? În primul rand este o fată de 19 ani cu un trecut spiritual aparte. Toată istoria acestui drum spiritual începe la vârsta de 2 ani, atunci când părinți ei, au dat-o, pentru o perioadă de 3 ani, la țară. Acolo a început totul, zice ea, oameni la care a ajuns să stea erau unchiul și mătușa ei de gradul al doilea. Aerul acela mistic de țara, corelat cu un peisaj armonios și plăcut, si faptul că ea a crescut alături de cele 3 fiice ale matușii sale, acestea devenind la fel ca trei surori. Își aduce aminte și mi povestește : "acolo am devenit spirituala, fiindca eram baietoasa,  ma plimbam prin paduri, pe la un lac unde urmaream broscute, serpi, libelule.., iar animalele de ograda erau prietenele mele cele mai bune: pisici, catel, pui de gaina, pui de ratza. ". Râde pentru un moment, iar apoi revine la povestea ei. După această ședere la țară, a revenit la oraș, unde, "eram inzestrata cu spiritul de timiditate, de inferioritate fata de alti copii de varsta mea. Mi-a fost greu sa ajung ca ei, de-abia in liceu m-am dezmeticit. Nu regret ca am fost la tara, acolo m-am inzestrat cu spiritualitate."

Pasiunea a venit odată cu un părinte spiritual al copilăriei, iar "sa-ti moara un parinte spiritual al copilariei este ceva - te gandesti ca el ti-a influentat intreaga viata, el a cladit o parte inca existenta in tine. Iar cand am auzit ca el a murit, am simtit acea parte zvacnind.".

Ea va cânta astăzi, în Parcul Tineretului la ora 15:30, ca mai apoi, să o puteți asculta în Pub's Pub începând cu ora 21:30. Printre melodiile interpretate, se va regăsi melodia de la Sinead O'Conner - Nothing compares to you. Audiție plăcută, Neydamn recomandă!

Etichete: , , ,

2 comentarii:

La 25 octombrie 2009 la 14:12 , Blogger marianairina a spus...

felicitari ade!!!! ma bucur mult pentru tine si sunt sigura ca voi mai auzi multe de tine de la f bine in sus. bafta multa, furnicutzo!!!

 
La 26 octombrie 2009 la 07:53 , Anonymous Oana a spus...

Foarte frumos din partea ta ca ai scris despre Adela. Intr-adevar, este o persoana deosebita, cu o voce extraordinara. Concertul din Pub's a fost minunat, iar melodia lui Sinead O'Connor in interpretarea ei, superba!

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire