vineri, 14 august 2009

Am fericire de dat, vrea cineva?


Sa nu credeti ca traiesc bine, ca am bani sau eu stiu ce, dar va zic din toata inima mea sunt fericit. Am datorii cacalau, am un salariu ( care salariu ? ala mic aaaa ala mic da.... ), care ma chinui sa mi platesc bancile, nu am deloc bani, dar sunt fericit. De ce? ieri am primit un euro de la cineva pe cosmo, chiar si acel euro, in sfarsit mi a dat posibilitatea sa dau si eu beep, deci .... pe langa asta, traiesc, nu aveti idee cat de valoroasa e viata pentru fiecare. Toti se gandesc, numai sa aibe lucruri sa faca sa drege sa eu stiu ce, dar viata voastra? Vi o iubiti enorm de mult? Eu unul imi iubesc viata la nebunie, nu imi iubesc hainele, telefonul, sau eu stiu ce incaltaminte ultimul model, sau masina, sau etc etc etc, cat imi iubesc viata mea, cat imi place sa mi o traiesc la intensitate maxima, sa mi aud inima cum zburda de fericire ca ma plimb noaptea de exemplu prin afara craiovei, pe autostrada, pe camp, prin padure pe eu stiu unde. Nu ma pot satura sa vad luna pe cer, atat de luminata si frumoasa, nu ma pot satura sa privesc apusul si nici rasaritul. Nu ma pot satura de prietenii mei, care sunt alaturi de mine, nu ma pot satura de momentele funny care le am cu cei din jurul meu, nu ma pot satura de oameni noi pe care i cunosc, nu ma pot satura de viata, o iubesc enorm de mult si ma bucur ca traiesc.

Prin urmare eu chiar sunt.... fericit, am vreo 40 de milioane de dat, dar eu sunt fericit, mai am 5 zile 1 euro pe cosmo, dar sunt fericit, nu am bani dar sunt fericit. Puteti sa ziceti de mine ca sunt bolnav la cap, ciudat, anormal, dar baaaai eu chiar sunt fericit, eu chiar rad din inima, mi se zice ca sunt drogat, poate, poate ca trag prea multa viata prin nasul meu, si prin vene si prin gura. Aveti o problema, probelemele sunt cele care se vor rezolva, unele de la sine, altele pe parcurs cu interventia ta. Dar nimic nu ma impiedica pe mine sa ma bucur enorm de mult ca am o viata de trait nu? Fara regrete sa fie aceasta viata a mea, iar daca or fi suparari sau certuri, da le ma incolo, viata merge mai departe nu?

Hai la fericire, vrea cineva fericire? O ofer gratis din toata inima mea, ofer zambet, ofer mangaiere, ofer imbratisare, vrea cineva?


MIKA - Relax

Etichete: , ,

1 comentarii:

La 29 august 2009 la 15:30 , Anonymous carmen a spus...

toata lumea vrea :)

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire