marți, 28 iunie 2011

#MuresFotbalMeet sau De ce au oltenii atata energie


In primul rand acesta este un roman! Si ca si orice roman ( povestire ) are capitole. Am sa incerc sa povestesc ce s-a intamplat la Tirgu Mures la #MuresFotbalMeet




Ziua de vineri pentru mine a fost o zii tare interesanta ca sa stiti. Dormeam linistit dupa un party in oras, cand colo ma trezesc cu un telefon de la Fan Curier. Tocmai primisem un colet de 6 doze de bere gratis. Era un semn ca ziua mea avea sa fie o zii super norocoasa ! M-am intalnit cu Rares, cu Anca si cu Dragos ( Nebunia ), ca sa plecam spre Tirgu Mures. Mai intai aveam tren spre Razboieni. Teoretic aveam aceasta legatura. La 3:49 ajungeam la Razboieni, iar la 4:25 trebuia sa luam trenul spre Tirgu Mures. Tin sa va anunt ca am avut intarziere 70 de minute ! Deci l-am ratat. Insa nu-mi pare rau, caci astfel nu s-ar fi intamplat ce s-a intamplat. Vedeta acestui capitol este Rares care a avut unul din acele momente in care nu il poti uita niciodata. In primul rand expresiile pe care le avea in repertoriu : "Boss", "I-am dat ceata" si multe altele. Apoi a urmat momentul isteric in care a incercat sa explice un filmulet video vazut la fulgerica legat despre un urs polar si o morsa pe o calota glaciara. Si explica cu asa patos incat se baga sub masa si isi ridica capul. Vreau sa spun ca am ras atat de mult pe tren incat am reusit sa golesc un vagon de vreo 80 de oameni. Cireasa vine atunci cand in al doilea tren urcat am reusit sa sperii o doamna mai in varsta care atunci cand eu am inceput sa rad, s-a uitat la mine incruntata ceva de genu, vai ce pacat am facut, si si-a scos carticica de rugaciuni si a inceput sa se roage "Inger ingerasul meu". Am ras aproximativ tot drumul, si credeti-ma am ras cu lacrimi. Nu pot sa uit de expresia : "Nu mi-e somn, da ma culc un pic" :))). Am ras toti si ne-am distrat asta conteaza cel mai mult !


Mno si ajungem noi dimineata in Mures, cand ploaie. Eu mi-am uitat hanoracul acasa evident, ca sunt cu capul in nori ca intotdeauna. Ne-am suit in taxi desi eu vroiam tare mult sa merg pe jos. Si chiar asta am sa fac data viitoare cand mai ajung. In fine, ajungem noi la studio unde ne astepta Mihai, Iulia, Andrei, Florea Cristian (cel putin atat am retinut eu ). Ei bine, ne asezam noi la masa, si am comandat o cafea. Si noi vorbeam evident si incercam sa povestim pataniile de pe tren, insa dupa doar 5 minute il vad pe Mihai zicand "ma da ce baterii auastia". Jur ca asta mi-a ramas in cap. Si am inceput sa radem, desi saracul Andrei era cu o durere de cap, si mai mult ca sigur ne injura rau de tot. Cristi nu stiu ce parere si-a facut despre noi si nici Iulia dar cred ca nu una buna. Si eu cu Nebunia, evident ca doi olteni ne-am comandat cate o bere, si poate inca una, asa ca sa ne trezim din oboseala noastra.Studio-ul mi s-a parut fain ca si locatie, preturile ok, iar ospatarita sunt sigur ca a ramas ceva de genu " OeMGeeeeee uat the fuck, ce au fumat astia de sunt asa?". Cred ca si restul oamenilor de acolo gandeau la fel, dar va asiguram ca nu am fumat nimic, si nici nu am luat nimic, asa suntem noi oltenii astia, plini de energie si de optimism :P


Eu cu Dragos am fost cazati la Hotel Continental. Acesta este din cate am inteles in centrul orasului. A trebuit sa semnam o hartie cu datele noastre de identificare. Aici am intalnit-o si pe inegalabila si incontestabila "hatera" Teo Cabut. Ea este din Reghin si ma fratilor mai, este de departe za head of za list of za haters ( citit hater cu accent pe a ). In caz ca nu ati realizat pana acum glumeam, dar mno va zic de pe acum ca-i o fata super de treaba mai ! Incinta hotelului este super faina. Camera unde am fost cazati eu cu Dragos a fost cu doua paturi si a fost camera 313. Camera Teodorei a fost 314. Am facut repede un dus si am stat un pic intins in pat si ma gandeam daca sa dorm sau nu, dupa 2 nopti nedormite. M-am hotarat ca nu, ca o sa ma duc la Dublin ca sa manc ceva acolo. 


Intalnirea de la Dublin, sau pranzul ca sa-i zic mai bine, a fost una faina. Ne-am adunat toti si am inceput sa vorbim. Unii la o halba, altii la un suc. Ce am putut sa remarc o fost ciorba numa buna de perisoare cu care ne-au servit. Si nu pot sa nu aduc aminte si felul doi care nu i-am retinut numele, dar va dau cuvantul meu de onoare ca a fost incredibil. Bine acum pot sa ma scuz fata de cei care au stat in preajma mea si care nu au putut manca, din cauza rasului meu, pentru ca nu ma puteam abtine, vazand cum toti se holbeaza si se uita asa la mine crezand ca eu sunt high sau eu stiu ce. Dragos si-a gasit dragostea care s-a asezat la masa langa el. Tot la masa s-au asezat si Vlad, Andrei, Cristi, Anca, Lenesu, Mihai si tin minte ca in spatele meu erau niste rusi. Rares ca de obicei a fost fotograf. Tin sa precizez ca a venit foarte fresh. La cat de obosit a putut sa fie m-am mirat cat de fresh era. Din nou cred ca a incercat sa explice ce s-a intamplat pe tren dar degeaba. Intre timp si-a facut aparitia si Chinezu care ne-a salutat. Evident ca nu a putut sa nu spuna faptul ca la Craiova ne-a lasat cu halbele in fata si acum la Tirgu Mures ne gasesti tot cu halbele in fata. S-a mancat, s-a ras, s-a socializat ! Asta a fost esenta, asta s-a intamplat ! 


E simplu, pentru ca nu mi-am luat nici un slip pe mine, da nimic nimic si nici in bagaj. De ce va intrebati? Pentru ca sunt un aiurit si un om cu capu in nori ! In schimb am vizitat locatia Appolo pentru ca am intrat inauntru, dar am iesit precum am intrat. Si evident ca nu am iesit singur. Am fost eu cu Dragos, Teo si cu Anca la o berica alaturi. Si am baut o berica bunaaaaaa alaturi de o nunta ungureasca ( cred ) care ma scotea din toti pepenii. Unu la mana nu am vazut in viata mea o nunta atat de boooooooriiiiing. Fara hore, fara dans si nunta care incepea de la 12 dupa-amiaza si se termina la 12 noaptea. Pai cum sa faci o nunta d-asta? Esti normal la cap? Vroiam sa ma duc peste ei sa le arat ce inseamna veselia, distractia si ce inseamna sa dansezi mireasa si sa te bucuri fratele meu ca te-ai insurat cu persoana pe care o iubesti. Tre sa recunosc ca erau totusi niste fete care mmmmmmm iti clateau ochii, da cu toate astea nu se face o nunta asa mai ! Rushinika ! A, da si baietii au facut baie la SPA ! Apoi ne-am intors din nou la Dublin ca sa luam cina. Si aici am socializat oameni buni cu o groaza de oameni. Bogdan Anghelina, Mihai, Bogdan Dascalu, Florea Cristian, Andrei, Chinezu si multi multi multi multi altii carora nu le-am retinut. Dar stiu cam vorbit si am ascultat concertul live. Dar ceva se intampla, pentru ca nu mai puteam sa stau jos. Vroiam sa dansez dar nimeni pare ca nu vroia. Am reusit sa discut cu Bogdan Dascalescu si cu Bogdan Anghelina despre Blogger Magazin si ce viziune am asupra acestui proiect. 


Am fost la Office pe jos cu cativa oameni faini. Partea frumoasa este ca am ras de nu am mai putut pe drum. Majoritatea oamenilor cum zice si Dragos la el pe blog s-au intrebat de unde pot sa am atata energie. Radeam si discutam despre proiecte, despre online, insa mintea mea imi statea la Office. Si am ajuns dragilor si tare mi-o batut inima cand am vazut locatia. Si muzica. Si cand i-am vazut pe toti asezati la masa m-am gandit "de ce stati toti la masa pe scaune cand trebuie neaparat sa dansam si sa incepem petrecerea?". Au fost acolo Cristian Gog un om incredibil care e un mentalist si un iluzionist de seama ( desi cred ca a profitat de faptul ca majoritatea erau ametiti ). La "platane" a fost Kuki (nu stiu daca am scris corect ) un om de nota 10 pentru gustul sau. Mihai Negrea a fost cel care se plimba ca titirezul cu halba in mana ca sa ne intrebe daca ne simtim bine. Si toata treaba asta a durat cam 5 minute, caci dupa atatea minute state de mine jos m-am ridicat. Si cand Cretzu se ridica e belea, caci ritmul melodiei ii intra in urechi, in inima si incepe sa danseze. Si am inceput sa dansez. Si am inceput rau, si atunci am ridicat oamenii la dans. E bine ca au avut parte de doua lucruri oamenii astia. De numere de magie si de numere de dans. Unii chiar nu stiau unde sa se uite sau sa se duca. Am avut ocazia sa dansez cu Anca pe Mercy si tin sa precizez ca am ramas placut surprins de ea. A reusit sa-mi atraga atentia si asta mi-a placut. Nu mai zic de Ionel un om care s-a suit pe scaune. Daca nu era tavanu asa de jos, mai mult ca sigur eu ma suiam pe mese. M-am bucurat ca toti si-au dat drumu si au dansat. Chiar si Lenesu ! Si Florea Cristian, Bogdan Dascalu si Heghes si multi multi multi multi multi multi   toti au dansat ! Nu stiu de voi da cred ca multi s-au intrebat atunci cu ce m-am drogat, caci asa aratam ca un drogat, cu atata energie in mine cred ca asta au crezut toti. Nu cred ca am stat jos vreo 10 minute legate, exceptie facand momentul in care am iesit afara ca sa faca trucuri Cristian. Am spus si un banc afara, dar apoi am intrat inauntru. Toata nebunia a tinut pana la 4 dimineata cand in sfarsit am cedat si eu, dar multi nu mai erau caci plecasera ! A fost o noapte unde toata lumea s-a distrat si cine imi spune ca nu e un mare mincinos ! 


A doua zii dimineata am ratat plimbarea prin Zoo, caci eram torpilat de oboseala si am dormit cam pana la 12 cand a trebuit sa predam camera. Apoi am plecat spre Week-end ca sa facem echipele de fotbal. Si initial pana sa vina si restul oamenilor a fost o echipa mica de 5 pe cinci si vreau sa spun ca Lenesul a marcat un gol fain, si am reusit sa batem cu 3-2 pe terenul mic. Apoi a urmat meciul cel mare. Cei cu tricouri albe cu coloratii sau pe scurt "albii" cu "coloratii". Din echipa mea a facut parte si Lenesu si Rares Cojocaru si Vlad si Andrei ( atat am retinut ) iar in echipa adversa au resit sa ne fure portarul pe Dragos. Mai oameni buni, va zic de pe acuma ca i-am cam snopit. Scorul cu care s-a terminat partida a fost de 8-3, iar unul din golurile acelea au fost ale mele, iar 2 goluri din pasa mea. Deci omul meciului da? :)))) Un moment destul de fain a fost atunci cand mi s-a luat interviu de catre televiziunea locala. Vreau sa spun ca mai multi baietii s-au pus in spatele camerei si incercau sa ma faca sa rad. Evident ca nu m-am putut abtine, si am ras. Si oameni buni, m-au pus in reportaj, azi m-am vazut la TTM ! Si vreau si eu inregistrarea aia neaparat ca sa vi-o arat. Atat pot sa spun : "stati sa-mi dau drumu". Am avut si spectatori pe margine, fetele ramanand pe banca sa faca galerie. 


Dupa meciul lunii si main event-ul de la Tirgu Mures a urmat o ultima bere. Ne-am asezat la o terasa si am inceput sa comandam cate o bere iar altii cate un numai conteaza ! Am ramas sa discutam despre o posibila intoarcere in Tirgu Mures, si evident nu puteam sa nu iau sticla de apa ( care apropo am adus-o in Craiova ) cu mine. Ma bucur ca am avut ocazia sa mai raman cateva minute cu acesti oameni faini pe care am avut ocazia sa-i intalnesc. Ma bucur foarte mult ! Si daca nu era Dragos, eu as mai fi ramas acolo caci aveam de gand sa fac autostopul pana in Craiova. Am plecat cu un gand trist caci lasam in urma o mana de oameni faini ! Tot respectul meu pentru toti oameni care au fost prezenti sincer. Stiu ca nu par un om serios, dar va admir pe fiecare in parte pentru tot ce faceti si pentru ce fel de oameni sunteti in primul rand ! Alta e sa cunosti bloggerul in offline si alta in online ! Sper ca o sa va mai revad in curand ! 


Era totusi sa pierdem trenul, si am alergat sa il prindem in ultima secunda. In acel tren spre Simeria am dat peste doua doamne mai in varsta care de data asta au ras cu mine ! Stateam pe jos ca nu aveam loc, cu castile in mp3 si cantam ! Cu o voce foarte ragusita am reusit sa cant, si cu toate astea inca mai aveam energie in mine. Chiar si Andrei de la orbit.ro  wordit.ro a putut sa spuna ca oltenii nu-s intregi la minte ! Apropo la el in Botosani este un pub unde duminica tequila e din partea casei ! All u can shot ! Am ajuns tarziu acasa pe la ora 2 eram in gara si cam pe la 2:30 eram acasa. Am mai stat un pic si m-am culcat pe la 4 dimineata. 


Pe tren Dragos a zis o faza care m-a facut sa ma gandesc la altceva. Si anume ca el cu Bogdan Anghelina s-au culcat impreuna la ora 6. Si de aici mai multe faze. Declaratiile de iubire pentru el, evident in ghilimele, au curs navala si pentru mine o fost o adevarata sursa de ras. Si mai rau era ca oridecate ori ii vedeam impreuna, Holograf imi rasuna in cap : "Si dragosteaaaaa meaaaaaaaaaaaaaa". Oricum sunt niste oameni geniali in ansamblu amandoi si niste prieteni faini ! 

PS : Impresii 

Impresia mea a fost urmatoarea : Mihai, Bogdan si Lenesu felicitarile mele pentru organizare, a iesit ceva incredibil de frumos, o adevarata aventura ! Aveti tot respectul meu si sper sa va vad si la Craiova la un astfel de event. Orasul Tirgu Mures este fain, dar ii lent! E foarte lent. Si taxiurile sunt lente merg cu 40 de km la ora si nu accepta 5 oameni in masina ! Nu mai zic de faptul ca este obligatoriu sa porti centura atat pasagerul cat si soferul ! La noi nu ! La noi poti sa mori linistit ! Pantalonii lui Yoncy sunt rupti cine ii vrea sa ridice mana sus ! Kriogen e super de treaba ! iHearLights la fel ! Toti sunteti super ! 

Asa ca un rand de halbe si de aplauze pentru ei  :


Articole despre event gasiti pe aici


Pozele le gasiti pe Facebook la Rares Cojocaru ! 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.204001809646336.49104.100001095562853

Sponsorii acestui minunat event au fost : 

- Hotel Concrete, Restaurant Atrium, Club Apollo, Cheșa Turism, Hotel Concordia, Hotel Continental și Peninsula.ro.

PPS : Am atata energie, ca sa raspund tuturor celor care si-au pus aceasta intrebare in week-end la #muresfotbalmeet, pentru ca iubesc viata din plin. Fiecare secunda si fiecare moment pe care il traiesc ma duce catre o noua aventura, o noua poveste de spus mai departe le meet-uri de genul asta ! Viata asta e minunata iar asta imi da energie ! Caci dragoste te umple de energie ! 

Etichete: , , ,

2 comentarii:

La 28 iunie 2011 la 09:52 , Blogger Александра a spus...

Felicitari!:)

 
La 28 iunie 2011 la 18:59 , Blogger Virtualkid a spus...

Numai ficiori faini in poza de grup!

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire