sâmbătă, 18 decembrie 2010

Dans in poala

Ma chemase la ea sa-i repar calculatorul. Din cate mi-a zis era vorba doar sa-i reinstalez windows-ul. Am luat-o perpedes ca am zis sa mai fac si eu economie la taxi. Ajung in dreptul usii ei, sun la interfon, imi deschide usa si urc scarile. Ma primeste cu un zambet dragut, ca si cum eu as fi fost "medicul" care a venit in graba la "pacient". Ma pun in fata computerului, il aprind si intr-adevar, trebuia reinstalat windows-ul. Imi scot cd-ul, il bag in unitate si pornesc calculatorul. 

In timp ce stau cuminte si astept sa se incarce sistemul de operare, ca sa il instalez, ma uit la ea. Avea parul blond si lung, si niste ochi albastri. Inaltimea ei, in raport cu a mea era potrivita, iar trupul, nu pot sa zic decat ca, era ca al unei fotomodel. Porportionata in toate cele. Din punctul meu de vedere, acest lucru reprezinta frumusetea naturala. Ma uit la ea, si imi venea sa sar pe ea, parfumul ei ma facea sa am astfel de porniri, nu stiu, dar si faptul ca si ea se uita la mine, si parca citeam in mintea ei, ceea ce se gandea si ea. De obicei, sunt o persoana impulsiva, actionez precum gandesc, si imi intind mana, si o iau in poalele mele. Imi bag mana prin parul ei, si ii soptesc ca am o dorinta puternica sa o sarut, in timp ce cu ochii mei, vaneam buzele ei rosii, dornice de sarutare. Ramane fara cuvinte, se uita direct in ochii mei, cu mainile se tine de umerii mei, si nu stie ce sa-mi faca. Exista cateva clipe in care incerc sa o descifrez, dar... nu mai rezist. Nu sar direct pe ea, ci ma apropii, spunandu-i ca are niste buze apetisante, care pur si simplu imi fac pofta de sarut. Remarc ca nu se departeaza, ci din contra intra in joc. Ma aproprii, sunt asa de aproape de buzele ei, incat daca ar exista o cale de intoarcere, distanta la care sunt aceea ar fi. Imi inchid ochii si o sa sarut cu pofta, nesatul, plin de dorinta. Doamne ce am putut simti in acel sarut, cum fiecare fir de par era electrocutat de valuri imense de placere carnale, parca interzise. Cu cat o sarutam mai mult, cu atat eram strabatut de tsunami-uri de placeri intense. Si ea simte la fel, caci asftel nu mi-as putea explica cum de s-a miscat din pozitia pe care eu am pus-o, intr-una de dominare.

Era cracanata deasupra mea, pe scaun, in fata unui calculator pe care se presupune ca il reparam. In continuare noi ne sarutam, mai profund, mai pasional, iar trupurile noastre se incalzeau din ce in ce mai repede. Atmosfera din jurul nostru devenea aproape infernala. Nu a trecut mult pana cand, tricoul meu, subjugat de manutele ei, este aruncat prin camera pe undeva. Mana mea intra pe sub tricoul ei, cautand sutienul, ca sa i-l desfac. Ochii mei erau inchisi, insa stiam si simteam unde si cum trebuie sa fac. Eram inecat in ea, iar ea in mine. Tricoul ei i l-am dat jos intr-o clipita, iar sutienul la fel. Din nou ieseau aburi, eram incinsi, si nesatuli. Vroiam mai mult, vroiam sa mergem mai departe, sa ne lasam dusi de acest val imbietor al placerii. O las pe spate, ca sa se rezeme de birou. Incep sa o sarut de la buric in sus, oprindu-ma flamand pe sanii ei. De fiecare data cand ii sarutam sfarcurile, isi infigea mainile in parul meu, strangand parca in aceasi masura cu placerea pe care o simtea. Imi desface pantalonii, si ma forteaza sa mi-i dau jos. La fel se intampla si cu blugii ei, dispar ca prin neant, intr-o clipita. In tot acest timp, windows-ul se instala. Ramanem goi, in fata unui birou cu un calculator ce se "vindeca" in timp ce noi inotam in valurile pasiunii si a dorintelor ascunse. 

Isi pune picioarele pe umerii mei, iar cu mainile se rezeama de spatarul scaunului. Penetrarea care a avut loc, a fost una dintre cele mai adanci si mai placute vreodata. Eram atat de mult in ea, incat ii simteam orice placere. O simteam intr-un mod cu totul si cu totul nou. Miscarile pe care le facea ( un pic limitate de altfel ) erau doar de a se pozitiona mai bine, de restul ma ocupam eu, mai mult din maini, ridicand si coborand-o. Dupa un timp se lasa mai pe spate, cu coatele pe birou. Am incercat diverse variante ale acestei pozitii "dans in poala" ( mai tarziu am descoperit cum se numeste, pana atunci nu aveam nici o idee ). O vedeam cat de bine se simte, si o simteam atat de fierbinte si umeda. Era un act sexual intens si profund, pasional, nebun, spontan. Dusi de val, pluteam pe un ocean ce ne trimitea catre o insula interzisa a placerilor orientale. 

Eram transpirati amandoi. Din nou ieseau caldura, nu aveam nevoie de nimic altceva, era acolo in bratele mele, in poala mea. Ii puteam simti inima in continuare batand agale si puternic. Parca inca continua sa simta placerile trupesti. Poate ca era faptul ca in mintea noastra inca ne gandeam la ceea ce am facut. Calculatorul era gata, ne-am imbracat, si .... uitandu-ma la ea pierdut in ochii ei albastri, ii spun cu un zambet : "Asta clar a fost cea mai interesanta reinstalare de windows din viata mea"......

Etichete: , , , ,

2 comentarii:

La 18 decembrie 2010 la 10:37 , Anonymous Anonim a spus...

Pai si driverele? Windows fara drivere nu merge :) Eu zic sa te intorci sa i le instalezi si pe alea :)

 
La 19 decembrie 2010 la 19:46 , Blogger Silvia a spus...

daca zic ca suna a deja-vu risc sa fiu inteleasa gresit...si totusi unde am mai citit ceva similar?

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire