marți, 30 noiembrie 2010

C'est la vie.... Always 21

Incepand de maine doar 2 zile mai am. Pfff, si am atatea de facut pe capu meu, de rezolvat de pfff. Bai da mereu le las pe ultima suta de metri. Am o melodie ce ma defineste "Ace of Base - C'est la vie ( Always 21 )". E prea faina melodia. Hmm, deci maine e 1 decembrie, iar azi este ziua Andreiiiiiiiiiiiiiii..... ( n=oo) ..... lor din lume. Hmm, buey ce sa va zic, la multi ani, si sa faceti cinste cui se cuvine ! Cat despre ziua nationala de 1 decembrie, hai romane iesi in strada, sarbatoreste, striga in gura mea, esti roman, si asta inseamna mult ! N-ai servici/ai servici cu un salariu de cacao/destul de bun nu conteaza, azi e ziua noastra a tuturor, de pretutindeni. Celebreaz-o asa cum trebuie, in stilul all the way out! Eu asta stiu ca o sa fac, o sa fiu pe strazi si am sa caaaaaaant si am sa urluuuu de fericireeeeeeeee. De ce ? Pentru ca sunt roman, pentru ca sunt alaturi de prietenii mei, alaturi de oameni de acelasi soi ca si al meu, oameni nebuni, cu pofta neintalnita de viata. C'est la vie... remember you're always 21!!!!! 

Vai ce fericit sunt..... hai manca-v-as tristetea voastra sarata ! Veniti la tata sa va dea desertul fericiiiiiiiriiiiiiiii! Ihaaaaaaa. =))) In fine, post scris in graba...

Aaaaaa, btw azi am cautat o persoana la facultate.... oare am timp sa o intalnesc ? She's an old ..... friend....dear friend.... Daca nu, peste un an.. !


Etichete: , ,

1 comentarii:

La 1 decembrie 2010 la 02:18 , Anonymous Anonim a spus...

You are crazy!!!! Sa nu tipi prea tare :))

 

Trimiteți un comentariu

Comentezi !?

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire