sâmbătă, 30 iulie 2011

Cum sa creezi o tema WordPress in doi timpi si trei miscari !

Cum sa creezi o tema WordPress in doi timpi si trei miscari, cum sa faci o tema WordPress online, cum sa generezi o tema Wordpress gratuit, cum sa faci free o tema Wordpress, cum sa creezi o tema tutorial Wordpress !

Etichete:

vineri, 29 iulie 2011

Orange nu te ignora, iti da mumu

Orange nu te ignora, iti da mumu ! Citeste mai departe aici !

Etichete: ,

vineri, 22 iulie 2011

M-am mutat pe Neydamn.eu

Pentru cei care ma au in blogroll va invit sa ma contactati la http://www.neydamn.eu pentru a reface blogroll exchange ! Sa ne citim cu bine ! P.S Acest post este doar pentru cei care ma au in RSS Feed si/sau sunt abonati prin mail ! Pentru ca am facut redirect !

Etichete:

sâmbătă, 16 iulie 2011

Am nevoi de un vot !

Am ajuns intre ultimi 3 finalisti in acest concurs de aici si am nevoie de votul tau. Un vot ca nu iti ia mai mult de 10 secunde ! Tot ce trebuie sa faci este sa comentezi la articol ca sustii "Neydamn"! Multumesc mult !


Deci click pe link, scroll jos pana la ultimul comentariu si apoi scrie numele tau, un mail, un blog ( daca ai ) si scrie "Sustin Neydamn". Asa ma poti vota si este doar atat de simplu. Multumesc inca odata !

Etichete:

vineri, 15 iulie 2011

Vreau sa devin un blogger mai bun

Sa va explic unde sunt eu in acest moment. Sunt in blogosfera de aproximativ 3 ani si 3 luni. Merg pe 4 ani. Daca la inceput nu-mi pasa de blog, asta in primul an, in al doilea an am inceput sa fiu mai activ in blogosfera locala. Am fost la intalniri si se si observa in statistici. Traficul crestea, la fel ca si blogul meu si notorietatea. Apoi a urmat un an de stagnat din cauza unor probleme personale si a trebuit sa las blogging pe alt plan, nici macar pe planul secund nu era. Apoi a urmat al treilea an. In nici macar trei luni, am reinceput iar activitatea in blogosfera si se si observa in blog-ul meu. Ma ocup de el atat tehnic cat si de scris. Traficul creste iar, prezenta mea in online cat si in offline este din nou accentuata. Pe langa aceste lucruri am initiat si cateva proiecte de care sincer ma mandresc. De ce vreau sa devin un blogger mai bun ? Pentru ca stiu ca pot si imi doresc din suflet sa arat asta tuturor. Sa demonstrez ca se poate. Pasiune pentru scris am. Imaginatie si creativitate am destula. Iar cei care au avut sansa sa ma cunoasca la MuresFotbalMeet nu stiu ce impresie si-au facut, dar sper ca au inteles ca sunt genul de persoana care ii place sa traiasca clipa, viata. Iar acum cand in sfarsit mi-am gasit timp care sa il dedic blogului sunt si mai hotarat si ambitios sa readuc Blogger Magazin la viata. Pentru asta am nevoie de un brand. De un reset. Am nevoie de domeniul propriu ca sa arat lumii ca sunt serios. 

Articol pentru concursul de pe blogul lui Kriogen !

Etichete: ,

Curatenie in Blogroll

Pentru ca ieri am testat browser-ul Firefox 6, am avut ocazia sa trec prin toata lista mea de link-uri din blogroll. Mare mi-a fost stupoarea sa aflu ca unele blog-uri erau suspendate, iar altele nici nu ma aveau in blogroll. Asa ca fara sa mai stau pe ganduri am stat pe curatenie. Si bine am facut, caci am gasit 11 blog-uri care nu mai existau si 11 bloguri care nu ma aveau in blogroll. Asa ca am reusit sa subtiez lista cu 22 de link-uri. Pare mai aerisit nu-i asa?

Etichete: ,

Browser Test : Firefox 6

Trebuie sa va spun de pe acum, ca nu foloseam Firefox x ( x fiind orice versiune ) pentru ca eram atras mai mult de RockMelt Browser si de utilitatile social media integrate pe care le are, dar dupa ce inexplicabil crashed la 40 de tab-uri deschise si sa nu uit inspirat de testul facut de Florea Cristian aici cu Firefox 5, m-am decis sa vad care este limita la tab-uri la Firefox 6. Si am inceput cu Prosport si am luat toate articolele la rand, apoi blogul meu si sa-mi verific lista mea de blogroll ( deci daca va apare in statistici o vizita de la mine, da eu am fost ala ! ). Am ajuns la 100 de tab-uri si inca imi mergea perfect, asta in situatia in care pe C: mai am cam 500 de MB liberi. Si totusi nu mi-a fost de ajuns, am deschis si cateva pagini de youtube, niste melodii de suflet megand concomitent in speranta mea diabolica de a ingenunchia acest browser dar nada, spre dezamagirea mea. De abia la 130 tab deschis Firefox mi-a crapat. Deci ce sa spun. Deja mi-am ales care o sa fie browser-ul meu default. Welcome Firefox 6. 

P.S: trebuie sa remarc si viteza de incarcare a paginilor. Ori sunt eu nu stiu cum, dar mi s-a parut mai rapid decat Chrome. Hmm... se prea poate sau nu.
P.S 2 : Am un procesor Intel Core2Duo E6550 la 2.33 GHz fiecare procesor, 2 GB RAM. Si sa mentionez ca am Win 7 x64.

Etichete: ,

#7ZileMare - un proiect marca BogdanAnghelina.ro

Dupa succesul pe care l-a avut in cadrul organizarii #MuresFotbalMeet, Bogdan Anghelina, un blogger din Mures vrea sa demonstreze ca se poate obtine bani si din blog, mai ales in Mures. Asa ca a venit cu acest proiect. Despre ce e vorba? Asa cum se intelege inseamna 7 zile la mare. Au primit deja o oferta de cazare in Vama Veche ( care apropo o sa ajung dupa 3 august pe acolo ). Ma bucur sa vad bloggeri asa de tineri, plini de idei care si le pun in practica. Intr-un fel sau altul, te inspira ! Citeste mai mult aici.

Etichete: ,

miercuri, 13 iulie 2011

Craioveni ne intalnim !

Pe 20 iulie 2011 la "Blues Attraction" pe calea Bucuresti intre El Greco si Orange ne intalnim toti bloggeri si twitteri craioveni pentru a discuta un subiect foarte important. Baieti de la CraiovaForum, Eros si Freaktunning au ceva de lansat si vor sa impartaseasca cu noi. De asemenea sper sa ne intalnim sa punem la cale si un meet la noi aici in orasul nostru superb !
Asa ca va astept cu ceilalti sa fiti prezenti. Lista probabil cred ca o sa o faca Dragos

Etichete:

Pentru cei care sunt tristi [ AUDIO ]

Stiu ca esti trist si poate vrei sa iesi din starea asta. Uite ce am pregatit pentru tine !









Etichete:

Microsoft "Courier" Tablet Concept

Pun pariu ca nu ati auzit de acest lucru, dar cu venirea in curand a noului sistem de operare Windows 8 ce isi propune sa atace si piata tabletelor, cred ca acest concept va fii readus la viata de catre Microsoft. Parerea mea este ca concept-ul Courier este foarte fain si un interesant mod de a interactiona cu tableta. Ce parere aveti ?



Etichete: , , ,

Where is Romania ?


Baietii de la FindPeopleOnPlus cotrabaie pe G+ pentru a indexa userii si de a face anumite statistici. Tinand cont de statistica lor, G+ are aproape 1 milion de useri deja de cand s-a lansat pe 28 iunie 2011. Potrivit unor estimari s-ar putea ajunge la 20 de milioane de useri in curand, ceea ce inseamna o crestere imensa pentru o retea de socializare ( chiar cea mai rapida ever of all time ). Ceea ce ma deranjeaza pe mine este faptul ca Romania desi are cred peste 2k + de useri pe G+ nu este listata in statisticile lor. Asta in contextul in care Bulgaria apare bine mersi. Ca de obicei suntem uitati si lasati in urma. Dar cum spuneam in aceasta postare pe G+ macar aparem pe harta! Indirect existam si noi.

Etichete: , ,

marți, 12 iulie 2011

Cum sa cresc in blogosfera : Nebunia.com

Ce te poti astepta cand vezi/auzi un blog numit "Nebunia" ? Te poti astepta la mai multe lucruri, insa nu cred ca te poti astepta la nebunia in adevaratul sens al cuvantului. Dragos este cel din spatele blogului Nebunia, un baiat de nota 10, care adora sportul ( fost portar ), amuzant, distractiv si cu un punct de vedere obiectiv ! Trebuie sa il felicit pentru lista pe care a reusit sa o adune a bloggerilor craioveni. Desi este la inceput de drum are multe dorinte in ce priveste blogosfera olteneasca, dorinte pe care si eu le am. Va recomand sa il cititi, se merita !

Etichete:

Cum sa cresc in blogosfera : Allison.ro

In cadrul campaniei pe care am numit-o "Cum sa cresc in blogosfera", promovez al 3-lea blog si anume, blogul unei bune prietene de a mea Allison. Am avut ocazia sa o cunosc pe Allison la Weeblo si pot sa va zic ca este o persoana dinamica, amuzanta si foarte interesanta. Imi place logo-ul ei, iar sfatul meu pe care il pot da este sa scrie ceva mai des, neaparat ! Va recomand sa o cititi pentru ca articolele ei sunt amuzante si la subiect cateodata.

Vrei sa fii promovat? Nimic mai simplu inscrie-te in campanie, promoveaz-o daca vrei ! 

Etichete:

Campania continua : versuri pentru pereti

Al doilea blog despre care scriu din cadrul acestei campanii pe care am pornit-o este : http://www.versuripentrupereti.blogspot.com/
Stanciu Catalin este autorul blogului si este un poet care dupa cum zice numele blogului, scrie versuri pentru pereti. Din cate am inteles eu in curand va lansa si o carte, probabil de poezii nu sunt sigur, dar parerea mea este ca merita sa va delectati cu cateva versuri. Despre tema mie unul mi se pare cam inchisa dar gustul nu se discuta. Va invit asadar la cateva poezii venite de la un prieten craiovean!

Etichete: , , ,

Primul blog promovat din campanie : MLS Auto


Cum spuneam acu ceva timp, am inceput o noua campanie pentru cei care sunt la inceput de drum.Si unul dintre cei care au raspuns este MLS Auto. Este prezent in blogosfera din 23 iunie 2011. Content-ul abordat este despre autoturisme si nu numai. Stiri despre domeniul auto, tutoriale auto pentru incepatori si mai mult. Designul dupa cum puteti observa si voi este unul bine ales, pentru subiectul blogului ! Un video-review a fost facut de Blogatu in cadrul emisiunii sale Blogatu Live TV



Etichete: , , ,

Am decis sa fac ceva !

Da, am decis sa ajut pe cei care sunt la inceput de drum. Cum? Simplu cu tot ce pot !




Etichete: , ,

luni, 11 iulie 2011

In ajutorul celor la inceput de drum !

Am inceput un fel de campanie in a ajuta bloggeri la inceput de drum. Curios? Completeaza datele si vei afla !

Etichete: , ,

Furtuna in Craiova



O furtuna devastoasa a izbucnit in Craiova pe la ora 19:30. O ploaie cu un vant naprasnic capabil sa smulga un copac, sa darame acoperisurile ( cele slabe ) si sa ploua cu bucati de grindina, gheata, foarte periculos pentru cei care sunt pe strada.

Etichete: , , ,

Bon Jovi Live @ Bucharest It's My Life



Una dintre cele mai frumoase melodii cantate de Bon Jovi !

Etichete: , , , ,

sâmbătă, 9 iulie 2011

BAC 2011 - comentariile bebelusilor !

Ce parere aveti de asta?


Etichete: , , , , ,

joi, 7 iulie 2011

Someone

Acum ca mi-am cam achitat o parte din datorii, tot sunt cazut pe ganduri. Dar ganduri mari si in capul meu este o singura melodie. Damn


Etichete: , ,

miercuri, 6 iulie 2011

Windows 7 - My idea commercial !

In caz ca nu stiati, atunci cand a fost lansat Windows 7 au aparut cateva reclame pe care sincer, eu nu am apucat sa le vad decat acum. Pentru cei interesati take a look : http://www.youtube.com/results?search_query=windows+7+my+idea&aq=0&oq=windows+7+my+id


Etichete: ,

Pentru a nu stiu cata oara

Nu pot sa dorm si iar vad rasaritul soarelui, lumina zilei. De acum incolo ca sa-mi stiti programul meu de vampir de la 18:00 - 07:00 atunci ma puteti contacta. In rest ore de dormit. Damn.

Etichete:

Seriale

Trecand printr-o perioada un pic cam nefasta in viata mea si sincer incercand sa-ma adun cat de cat, m-am aruncat in "inghetata" mea cum imi place mie sa-i zic si anume, serialele tv ! Cum cele la care ma uitam deja sunt in pauza, am inceput sa ma apuc de altele noi. Si ca sa fiu mai la subiect fac o lista, precum am zis in comentariul de la Lenesu



  • How I Met Your Mother ( this is legen….. wait for it, wait for it … daryyy )
  • Chuck ( the intersect is I )
  • Gossip Girl ( stiu sounds gay, da ma jur ca m-a prins din cauza prietenei mele cele mai bune, blame her not me ! )
  • The Vampire Diaries ( da e bun serialu pe bune ! )
  • The White Collar ( e geniaaaaal, ador actorul principal cum se imbraca, one day I’ll be the same hot smokin’ )
  • Scrubs ( hilariouuuuus “Eaaaagleeeeeeee” sau “Black Bear” cred ca I’m having a J.D Moment )
  • Supernatural ( gotta love this show )
  • Heroes ( la un moment dat il urmaream, nu stiu ce s-a intamplat )
  • Eureka ( genial serial, dar si pe asta e pe hold )
  • The Big Bang Theory ( recent intrat pe lista, baziiiinga )
  • Cougar Town ( Courtney Fox inca arata bine ! Juuuur )
  • Teen Wolf ( Teen Drama as a warewolf si asta e fain catchy )
Cat despre filme am luat Rio, Anuvahood, Cars 2, Ectasy, Transformers 3 si Tucker & Dale vs Evil
Daca aveti recomandari va rog !

Etichete: ,

luni, 4 iulie 2011

Bambuser

Parerea mea despre Bambuser ca sa fiu direct este una pozitiva. Asta pentru ca am avut ocazia, de cate ori am fost prezent in emisiune la Blogatu Live TV, sa fac cunostiinta cu mediul de stream online folosit de catre insusi Blogatu. Ideea de video-blogging pe care incearca sa o mediatizeze mi se pare o idee fascinanta. Dar sincer, nu stiu cati dintre noi ar fi in stare sa ajunga la stadiul de perfectionare la care el a ajuns. Sigur ne incurajeaza sa folosim acest serviciu foarte util de streaming live-video, dar cati dintre noi au aptitudinile pe care Blogatu da dovada? Per total, as incerca acest serviciu si vroiam sa raspund la leapsa printr-o interventie directa de pe telefonul meu Nokia N900 dar din motive de sistem de operare nu am putut instala aplicatia pentru Maemo aceasta fiind neexistenta ! Pe viitor insa pregatesc cateva surprize si sunt sigur ca vor fi placute pentru toata lumea. Asa ca sfatul meu este, de ce nu? De ce sa nu incerci pentru o data Bambuser?

Etichete: , , ,

BAC-ul 2011 : Comentarii si rezultate !

#NoComment dar mai bine va uitati la filmulet ca explica cel mai bine :))


Etichete: , ,

sâmbătă, 2 iulie 2011

Britain's Got Talent is now following me !

How 'bout this ?

Etichete: , ,

Iubeste-ti aproapele !

Nu am sa vorbesc despre cuceriri, seductie, saruturi pe gat sau pe sani, saruturi pasionale in care te uiti in ochii acelei persoane si o iei pe sus, o lipesti de perete si o saruti. Nu, nu am sa vorbesc despre asta. Nu am sa vorbesc despre relatii fara sentimente, despre certuri scandaluri sau mai stiu ce. Despre ura nu am sa vorbesc, caci lumea este plina de ura. Am sa vorbesc despre dragostea fata de semenii nostri si cat de mult suntem dispusi sa mergem pentru ei. O sa devin pentru moment religios si am sa preiau din Biblie un verset unde zice sa ne iubim aproapele nostru ca pe noi insine. Si tinand cont de cata ura exista in lume, oare ne iubim noi pe noi insine? Stiu ca suna narcisist, dar nu ma refer in sensu asta. Ma refer asa, sigur ne iubim rudele si cei apropiati, dar pe unul necunoscut? 

Nu stiu ce m-a apucat la aceasta ora, dar sunt intr-o stare in care privesc lumea cu alti ochi. Bine, eu privesc lumea tot timpul cu alti ochi. Din unghiul de vedere in care as ajuta pe oricine. Si asta ma face pe mine cel mai mare prost din lume, pentru ca sunt asa de naiv. Poate ca sunt, si ce daca asta ma face special nu ? 

Lumea are nevoie de iubire !



Etichete: