joi, 30 iunie 2011

Razy Gogonea Britain's Got Talent 2011

Il mai tineti minte pe Bogdan Alin Ota? Cel care a participat la Norvegia are talent? Sau echivalentul, ei bine in Anglia un alt roman face furori si e timpul sa va fac cunostiinta cu el ! Razy Gogonea unde il puteti urmarii aici : 

Etichete: , ,

Imnul #refinantarii by Blogatu si Petrow




Asta e cel mai simplu mod de a explica #refinantarea !

Etichete: , , ,

#googleplus and madness on twitter

Live Streaming ! #GooglePlus

Etichete: , ,

marți, 28 iunie 2011

Cele 6 norocoase doar din facultate ! [ VIDEO ]

Etichete: , ,

Concurs pe miniprix !

Care vrea sa ma ajute cu o chestie destul de simpla ? Tot ce trebuie sa faci este sa dai un "Like" in fereastra de mai jos si un "allow" apoi si esti si tu automat inscris in concursul celor de la Mini Prix. Premiile sunt atractive iar daca vrei sa aflii, mno atunci da un "Like" si "allow" si vei afla ! Multa bafta !

Etichete: ,

Nokia N900 - Review

Acum 2 saptamani am avut ocazia sa primesc in teste un telefon Nokia N900. Si de cum l-am primit, m-am si pus sa il iau la puricat. Mai intai de toate sa spun cateva detalii si caracteristici ale acestui telefon :
  • touchscreen cu 800 x 400 pixeli
  • camera de 5 MP
  • GPS
  • slot micro SD (pana la 32 GB)
  • 32 GB memorie interna
  • baterie de 1320 mAh
  • procesor ARM Cortex-A8
  • TV-OUT
De ce am vrut sa iau acest telefon in teste? Pentru ca are sistemul de operare Maemo 5. Si pentru ca este mai mult decat un smartphone, este ca si un telefon. In meniul Settings -> Voip and IM accounts iti poti baga datele pentru conturi de facebook, yahoo, msn, google talk si multe altele. Asta pentru mine mi s-a parut un mare plus pentru partea de socializare. Prin Skype am putut efectua apeluri skype2skype cat si videocalling. Conexiunea de internet prin 3G mi s-a parut destul de buna si de prompta, cat si cea prin Wi-Fi, detectandu-mi toate retelele disponibile. 

Claritatea sunetului mi s-a parut ok, boxele din lateral sunt acolo pentru un motiv. Suportul de sprijin pentru telefon este destul de bine pus. Camera este de 5 Mp si realizeaza niste fotografii destul de faine. Video-ul este la o claritate buna. Tastatura fizica la inceput mi s-a parut cam aiurea cu acel spacebar, dar dupa 5 minute m-am acomodat si am putut sa scriu sms-uri sau sa conversez pe facebook chat sau twitter la o viteza destul de impresionanta. 

Am instalat destule programe gen Firefox, Pidgin iar ca jocuri Angry Birds ( si trebuie sa mentionez ca, creaza dependenta jocul ala ! ). Widget-ul de Twitter mi-a creat probleme neputand sa se conecteze nici in ruptul capului oricat de mult mi-as fi dorit sa fac asta ! Ecranul este destul de receptiv. Iar pentru o mai buna precizie poti sa folosesti pen-ul care vine cu telefonul. Am incercat si accesoriile si am reusit sa conectez telefonul prin TV-Out la un televizor mai vechi din camera mea. Am putut sa tastez totusi pe browser pe twitter si sa urmaresc #muresfotbalmeet, pentru ca norocul meu a fost ca l-am avut cu mine la eveniment. 

Per total acest telefon este unul destul de bun. Nota pe care o acord este de 8/10. Si justificatia mea este bateria. Daca modulul GPS, bluetooth, conexiunea pe retelele sociale sunt pornite toate in acelasi timp, si mai si butonezi pe facebook, vorbesti si la telefon, prin sms, telefonul este dezamagitor, nu tine decat cam 2-3 ore. Bateria este marele minus pe care il pot evidentia. In rest numa plusuri ! Mai jos aveti si un video facut cu telefonul Nokia N900 ! 


Etichete: , , ,

#MuresFotbalMeet - video reportaj

Etichete: ,

#MuresFotbalMeet sau De ce au oltenii atata energie


In primul rand acesta este un roman! Si ca si orice roman ( povestire ) are capitole. Am sa incerc sa povestesc ce s-a intamplat la Tirgu Mures la #MuresFotbalMeet




Ziua de vineri pentru mine a fost o zii tare interesanta ca sa stiti. Dormeam linistit dupa un party in oras, cand colo ma trezesc cu un telefon de la Fan Curier. Tocmai primisem un colet de 6 doze de bere gratis. Era un semn ca ziua mea avea sa fie o zii super norocoasa ! M-am intalnit cu Rares, cu Anca si cu Dragos ( Nebunia ), ca sa plecam spre Tirgu Mures. Mai intai aveam tren spre Razboieni. Teoretic aveam aceasta legatura. La 3:49 ajungeam la Razboieni, iar la 4:25 trebuia sa luam trenul spre Tirgu Mures. Tin sa va anunt ca am avut intarziere 70 de minute ! Deci l-am ratat. Insa nu-mi pare rau, caci astfel nu s-ar fi intamplat ce s-a intamplat. Vedeta acestui capitol este Rares care a avut unul din acele momente in care nu il poti uita niciodata. In primul rand expresiile pe care le avea in repertoriu : "Boss", "I-am dat ceata" si multe altele. Apoi a urmat momentul isteric in care a incercat sa explice un filmulet video vazut la fulgerica legat despre un urs polar si o morsa pe o calota glaciara. Si explica cu asa patos incat se baga sub masa si isi ridica capul. Vreau sa spun ca am ras atat de mult pe tren incat am reusit sa golesc un vagon de vreo 80 de oameni. Cireasa vine atunci cand in al doilea tren urcat am reusit sa sperii o doamna mai in varsta care atunci cand eu am inceput sa rad, s-a uitat la mine incruntata ceva de genu, vai ce pacat am facut, si si-a scos carticica de rugaciuni si a inceput sa se roage "Inger ingerasul meu". Am ras aproximativ tot drumul, si credeti-ma am ras cu lacrimi. Nu pot sa uit de expresia : "Nu mi-e somn, da ma culc un pic" :))). Am ras toti si ne-am distrat asta conteaza cel mai mult !


Mno si ajungem noi dimineata in Mures, cand ploaie. Eu mi-am uitat hanoracul acasa evident, ca sunt cu capul in nori ca intotdeauna. Ne-am suit in taxi desi eu vroiam tare mult sa merg pe jos. Si chiar asta am sa fac data viitoare cand mai ajung. In fine, ajungem noi la studio unde ne astepta Mihai, Iulia, Andrei, Florea Cristian (cel putin atat am retinut eu ). Ei bine, ne asezam noi la masa, si am comandat o cafea. Si noi vorbeam evident si incercam sa povestim pataniile de pe tren, insa dupa doar 5 minute il vad pe Mihai zicand "ma da ce baterii auastia". Jur ca asta mi-a ramas in cap. Si am inceput sa radem, desi saracul Andrei era cu o durere de cap, si mai mult ca sigur ne injura rau de tot. Cristi nu stiu ce parere si-a facut despre noi si nici Iulia dar cred ca nu una buna. Si eu cu Nebunia, evident ca doi olteni ne-am comandat cate o bere, si poate inca una, asa ca sa ne trezim din oboseala noastra.Studio-ul mi s-a parut fain ca si locatie, preturile ok, iar ospatarita sunt sigur ca a ramas ceva de genu " OeMGeeeeee uat the fuck, ce au fumat astia de sunt asa?". Cred ca si restul oamenilor de acolo gandeau la fel, dar va asiguram ca nu am fumat nimic, si nici nu am luat nimic, asa suntem noi oltenii astia, plini de energie si de optimism :P


Eu cu Dragos am fost cazati la Hotel Continental. Acesta este din cate am inteles in centrul orasului. A trebuit sa semnam o hartie cu datele noastre de identificare. Aici am intalnit-o si pe inegalabila si incontestabila "hatera" Teo Cabut. Ea este din Reghin si ma fratilor mai, este de departe za head of za list of za haters ( citit hater cu accent pe a ). In caz ca nu ati realizat pana acum glumeam, dar mno va zic de pe acum ca-i o fata super de treaba mai ! Incinta hotelului este super faina. Camera unde am fost cazati eu cu Dragos a fost cu doua paturi si a fost camera 313. Camera Teodorei a fost 314. Am facut repede un dus si am stat un pic intins in pat si ma gandeam daca sa dorm sau nu, dupa 2 nopti nedormite. M-am hotarat ca nu, ca o sa ma duc la Dublin ca sa manc ceva acolo. 


Intalnirea de la Dublin, sau pranzul ca sa-i zic mai bine, a fost una faina. Ne-am adunat toti si am inceput sa vorbim. Unii la o halba, altii la un suc. Ce am putut sa remarc o fost ciorba numa buna de perisoare cu care ne-au servit. Si nu pot sa nu aduc aminte si felul doi care nu i-am retinut numele, dar va dau cuvantul meu de onoare ca a fost incredibil. Bine acum pot sa ma scuz fata de cei care au stat in preajma mea si care nu au putut manca, din cauza rasului meu, pentru ca nu ma puteam abtine, vazand cum toti se holbeaza si se uita asa la mine crezand ca eu sunt high sau eu stiu ce. Dragos si-a gasit dragostea care s-a asezat la masa langa el. Tot la masa s-au asezat si Vlad, Andrei, Cristi, Anca, Lenesu, Mihai si tin minte ca in spatele meu erau niste rusi. Rares ca de obicei a fost fotograf. Tin sa precizez ca a venit foarte fresh. La cat de obosit a putut sa fie m-am mirat cat de fresh era. Din nou cred ca a incercat sa explice ce s-a intamplat pe tren dar degeaba. Intre timp si-a facut aparitia si Chinezu care ne-a salutat. Evident ca nu a putut sa nu spuna faptul ca la Craiova ne-a lasat cu halbele in fata si acum la Tirgu Mures ne gasesti tot cu halbele in fata. S-a mancat, s-a ras, s-a socializat ! Asta a fost esenta, asta s-a intamplat ! 


E simplu, pentru ca nu mi-am luat nici un slip pe mine, da nimic nimic si nici in bagaj. De ce va intrebati? Pentru ca sunt un aiurit si un om cu capu in nori ! In schimb am vizitat locatia Appolo pentru ca am intrat inauntru, dar am iesit precum am intrat. Si evident ca nu am iesit singur. Am fost eu cu Dragos, Teo si cu Anca la o berica alaturi. Si am baut o berica bunaaaaaa alaturi de o nunta ungureasca ( cred ) care ma scotea din toti pepenii. Unu la mana nu am vazut in viata mea o nunta atat de boooooooriiiiing. Fara hore, fara dans si nunta care incepea de la 12 dupa-amiaza si se termina la 12 noaptea. Pai cum sa faci o nunta d-asta? Esti normal la cap? Vroiam sa ma duc peste ei sa le arat ce inseamna veselia, distractia si ce inseamna sa dansezi mireasa si sa te bucuri fratele meu ca te-ai insurat cu persoana pe care o iubesti. Tre sa recunosc ca erau totusi niste fete care mmmmmmm iti clateau ochii, da cu toate astea nu se face o nunta asa mai ! Rushinika ! A, da si baietii au facut baie la SPA ! Apoi ne-am intors din nou la Dublin ca sa luam cina. Si aici am socializat oameni buni cu o groaza de oameni. Bogdan Anghelina, Mihai, Bogdan Dascalu, Florea Cristian, Andrei, Chinezu si multi multi multi multi altii carora nu le-am retinut. Dar stiu cam vorbit si am ascultat concertul live. Dar ceva se intampla, pentru ca nu mai puteam sa stau jos. Vroiam sa dansez dar nimeni pare ca nu vroia. Am reusit sa discut cu Bogdan Dascalescu si cu Bogdan Anghelina despre Blogger Magazin si ce viziune am asupra acestui proiect. 


Am fost la Office pe jos cu cativa oameni faini. Partea frumoasa este ca am ras de nu am mai putut pe drum. Majoritatea oamenilor cum zice si Dragos la el pe blog s-au intrebat de unde pot sa am atata energie. Radeam si discutam despre proiecte, despre online, insa mintea mea imi statea la Office. Si am ajuns dragilor si tare mi-o batut inima cand am vazut locatia. Si muzica. Si cand i-am vazut pe toti asezati la masa m-am gandit "de ce stati toti la masa pe scaune cand trebuie neaparat sa dansam si sa incepem petrecerea?". Au fost acolo Cristian Gog un om incredibil care e un mentalist si un iluzionist de seama ( desi cred ca a profitat de faptul ca majoritatea erau ametiti ). La "platane" a fost Kuki (nu stiu daca am scris corect ) un om de nota 10 pentru gustul sau. Mihai Negrea a fost cel care se plimba ca titirezul cu halba in mana ca sa ne intrebe daca ne simtim bine. Si toata treaba asta a durat cam 5 minute, caci dupa atatea minute state de mine jos m-am ridicat. Si cand Cretzu se ridica e belea, caci ritmul melodiei ii intra in urechi, in inima si incepe sa danseze. Si am inceput sa dansez. Si am inceput rau, si atunci am ridicat oamenii la dans. E bine ca au avut parte de doua lucruri oamenii astia. De numere de magie si de numere de dans. Unii chiar nu stiau unde sa se uite sau sa se duca. Am avut ocazia sa dansez cu Anca pe Mercy si tin sa precizez ca am ramas placut surprins de ea. A reusit sa-mi atraga atentia si asta mi-a placut. Nu mai zic de Ionel un om care s-a suit pe scaune. Daca nu era tavanu asa de jos, mai mult ca sigur eu ma suiam pe mese. M-am bucurat ca toti si-au dat drumu si au dansat. Chiar si Lenesu ! Si Florea Cristian, Bogdan Dascalu si Heghes si multi multi multi multi multi multi   toti au dansat ! Nu stiu de voi da cred ca multi s-au intrebat atunci cu ce m-am drogat, caci asa aratam ca un drogat, cu atata energie in mine cred ca asta au crezut toti. Nu cred ca am stat jos vreo 10 minute legate, exceptie facand momentul in care am iesit afara ca sa faca trucuri Cristian. Am spus si un banc afara, dar apoi am intrat inauntru. Toata nebunia a tinut pana la 4 dimineata cand in sfarsit am cedat si eu, dar multi nu mai erau caci plecasera ! A fost o noapte unde toata lumea s-a distrat si cine imi spune ca nu e un mare mincinos ! 


A doua zii dimineata am ratat plimbarea prin Zoo, caci eram torpilat de oboseala si am dormit cam pana la 12 cand a trebuit sa predam camera. Apoi am plecat spre Week-end ca sa facem echipele de fotbal. Si initial pana sa vina si restul oamenilor a fost o echipa mica de 5 pe cinci si vreau sa spun ca Lenesul a marcat un gol fain, si am reusit sa batem cu 3-2 pe terenul mic. Apoi a urmat meciul cel mare. Cei cu tricouri albe cu coloratii sau pe scurt "albii" cu "coloratii". Din echipa mea a facut parte si Lenesu si Rares Cojocaru si Vlad si Andrei ( atat am retinut ) iar in echipa adversa au resit sa ne fure portarul pe Dragos. Mai oameni buni, va zic de pe acuma ca i-am cam snopit. Scorul cu care s-a terminat partida a fost de 8-3, iar unul din golurile acelea au fost ale mele, iar 2 goluri din pasa mea. Deci omul meciului da? :)))) Un moment destul de fain a fost atunci cand mi s-a luat interviu de catre televiziunea locala. Vreau sa spun ca mai multi baietii s-au pus in spatele camerei si incercau sa ma faca sa rad. Evident ca nu m-am putut abtine, si am ras. Si oameni buni, m-au pus in reportaj, azi m-am vazut la TTM ! Si vreau si eu inregistrarea aia neaparat ca sa vi-o arat. Atat pot sa spun : "stati sa-mi dau drumu". Am avut si spectatori pe margine, fetele ramanand pe banca sa faca galerie. 


Dupa meciul lunii si main event-ul de la Tirgu Mures a urmat o ultima bere. Ne-am asezat la o terasa si am inceput sa comandam cate o bere iar altii cate un numai conteaza ! Am ramas sa discutam despre o posibila intoarcere in Tirgu Mures, si evident nu puteam sa nu iau sticla de apa ( care apropo am adus-o in Craiova ) cu mine. Ma bucur ca am avut ocazia sa mai raman cateva minute cu acesti oameni faini pe care am avut ocazia sa-i intalnesc. Ma bucur foarte mult ! Si daca nu era Dragos, eu as mai fi ramas acolo caci aveam de gand sa fac autostopul pana in Craiova. Am plecat cu un gand trist caci lasam in urma o mana de oameni faini ! Tot respectul meu pentru toti oameni care au fost prezenti sincer. Stiu ca nu par un om serios, dar va admir pe fiecare in parte pentru tot ce faceti si pentru ce fel de oameni sunteti in primul rand ! Alta e sa cunosti bloggerul in offline si alta in online ! Sper ca o sa va mai revad in curand ! 


Era totusi sa pierdem trenul, si am alergat sa il prindem in ultima secunda. In acel tren spre Simeria am dat peste doua doamne mai in varsta care de data asta au ras cu mine ! Stateam pe jos ca nu aveam loc, cu castile in mp3 si cantam ! Cu o voce foarte ragusita am reusit sa cant, si cu toate astea inca mai aveam energie in mine. Chiar si Andrei de la orbit.ro  wordit.ro a putut sa spuna ca oltenii nu-s intregi la minte ! Apropo la el in Botosani este un pub unde duminica tequila e din partea casei ! All u can shot ! Am ajuns tarziu acasa pe la ora 2 eram in gara si cam pe la 2:30 eram acasa. Am mai stat un pic si m-am culcat pe la 4 dimineata. 


Pe tren Dragos a zis o faza care m-a facut sa ma gandesc la altceva. Si anume ca el cu Bogdan Anghelina s-au culcat impreuna la ora 6. Si de aici mai multe faze. Declaratiile de iubire pentru el, evident in ghilimele, au curs navala si pentru mine o fost o adevarata sursa de ras. Si mai rau era ca oridecate ori ii vedeam impreuna, Holograf imi rasuna in cap : "Si dragosteaaaaa meaaaaaaaaaaaaaa". Oricum sunt niste oameni geniali in ansamblu amandoi si niste prieteni faini ! 

PS : Impresii 

Impresia mea a fost urmatoarea : Mihai, Bogdan si Lenesu felicitarile mele pentru organizare, a iesit ceva incredibil de frumos, o adevarata aventura ! Aveti tot respectul meu si sper sa va vad si la Craiova la un astfel de event. Orasul Tirgu Mures este fain, dar ii lent! E foarte lent. Si taxiurile sunt lente merg cu 40 de km la ora si nu accepta 5 oameni in masina ! Nu mai zic de faptul ca este obligatoriu sa porti centura atat pasagerul cat si soferul ! La noi nu ! La noi poti sa mori linistit ! Pantalonii lui Yoncy sunt rupti cine ii vrea sa ridice mana sus ! Kriogen e super de treaba ! iHearLights la fel ! Toti sunteti super ! 

Asa ca un rand de halbe si de aplauze pentru ei  :


Articole despre event gasiti pe aici


Pozele le gasiti pe Facebook la Rares Cojocaru ! 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.204001809646336.49104.100001095562853

Sponsorii acestui minunat event au fost : 

- Hotel Concrete, Restaurant Atrium, Club Apollo, Cheșa Turism, Hotel Concordia, Hotel Continental și Peninsula.ro.

PPS : Am atata energie, ca sa raspund tuturor celor care si-au pus aceasta intrebare in week-end la #muresfotbalmeet, pentru ca iubesc viata din plin. Fiecare secunda si fiecare moment pe care il traiesc ma duce catre o noua aventura, o noua poveste de spus mai departe le meet-uri de genul asta ! Viata asta e minunata iar asta imi da energie ! Caci dragoste te umple de energie ! 

Etichete: , , ,

vineri, 24 iunie 2011

Fotbal Tweet Meet @ Tirgu Mures 25-26 iunie 2011


Mno ca sa zic asa, ete ca fac prima mea iesire de mult timp din Craiova si o fac cu placere. Pentru ca ma duc la un eveniment organizat de o mana de bloggeri pasionati si carismatici. Impreuna cu Nebunia ( Dragos ) si cu Rares, vom pleca diseara de la ora 21:00 spre Razboieni si apoi spre Tirgu Mures pentru mare eveniment mare ! #FotbalTweetMeet. Daca dati un clic veti vedea si progamul si facilitatile pe care le vom avea. Ne vom balacii, vom manca si ne vom distra precum bloggeri stiu sa o faca. Si iaca ca online-ul iese si face cunostiinta cu offline-ul ! Party tare va iesii ! Garantat. Si cei care sunteti prin preajma nu vreti sa ne intalnim prin Mures? 

Etichete: , ,

joi, 23 iunie 2011

Mie dor

Nimic nu ma face sa ma simt mai bine decat zambetul pe care il vad afisat pe fata ta. Sunt atat de fericit ca pot sa fiu cel care uneori te pot face zambi. Imi place sa te vad linistita in bratele mele, si sa pot sa iti mangai pielea ta. Sunt uneori cuprins de o fericire interioara atunci cand te pot lua in brate si te pot strange sublim. Ador parfumul tau care uneori, dimineata cand te trezesti parca ai avea mirosul unui bebelus atat de dulce atat de greu de uitat. Nu as vrea sa ies din acel moment, in care intinsi in pat, goi amandoi, tu stand cu capul pe pieptul meu, imi soptesti visele tale si aspiartiile pe care le ai, in timp ce cu degetul treci pe pieptul meu si ma mangai. 

Ador sanii tai, ador trupul tau. Daca ar fi sa recunosc ceva in viata asta, este frumusetea naturala de care dai dovada. Atat de simpla si totusi atat de complexa. Ma pierd in privirea ta, iar atunci cand te intalnesc reusesti sa mi ridici pulsul inimii iar respiratia sa fie grea si puternica. Ma faci sa am emotii precum nu am mai avut demult. Furnicaturi, atat de mici si parca atat de neimportante precum credeam ca un prost, dau un sentiment atat de placut incat am uitat cum este sa mai simti asa ceva. Si genunchii sa nu ii uit, cum te ia deodata si parca nu mai ai forta sa mai stau in picioare atunci cand te vad. 

Mie dor sa te am, sa te tin, sa te sarut si sa te vad zambind....


Etichete: , ,

luni, 20 iunie 2011

Fetita care adoarme FUNNY !!!!


Etichete: , ,

De mici copii noi dam din cap | Aviz Roackerilor !


Etichete: , , ,

duminică, 19 iunie 2011

Hotarat pe idei

Dupa saptamana asta, cred cel mai bine, sunt hotarat sa iau rucsacu in spinare si sa o tai prin tara cu autostopu. M-am gandit la un fel de proiect. De curand am devenit tester Nokia, si recent am primit un Nokia N900 in mainile mele pentru un review. Parerea mea o sa o spun mai incolo in cadrul unui articol mai elaborat. Pe moment sunt foarte multumit de el, mai putin bateria care rezista mult prea putin pentru exigentele pe care le am. Si acum sa lasam telefonul la o parte. La ce m-am gandit. Mai demult va spuneam cum sa calatoresti super ieftin prin turism 2.0, mai tineti minte? Chiar am fost la o emisiune Blogatu Live TV in legatura cu turismul 2.0. Ei bine, pentru ca in ultimele 4 luni am cam fost ocupat cu munca, si pentru ca recent nu am servici, m-am decis sa ma concentrez pe ideile mele personale. Si din nou, sa imbin placutul cu utilul. Mai exact am sa plec prin CouchSurfing mai intai prin Romania, si apoi prin Europa cu cat mai putini bani. Am sa incep sa filmez pe parcursul calatoriilor mele si sa fac un fel de video-blogging-turistic si concept. Adica, am sa incerc sa arat ca se poate. De asemenea voi incerca sa obtin niste sponzorizari de la niste companii si sa incep dupa ce scriu acest articol, proiectul de prezentare si am sa il trimit mai multor firme. De ce sa am nevoie sponzorizare? O sa dau detalii mai incolo ! Pana atunci ce ziceti de idee? V-ar placea? 

Etichete: , , ,

sâmbătă, 18 iunie 2011

Back to Life- Beatmode ft. Elisa

Back to Life- Beatmode ft. Elisa soundtrack trailer Ectasy Movie ! 


Etichete: , , ,

joi, 16 iunie 2011

Presa locala a dat-o in bara rau !

Ok inainte sa zic ceva, va invit sa urmariti acest filmulet ! Fiti foarte atenti, mai exact de la 1:20  :




Buun si acum despre ce este vorba. Pre cum spune domnu de la Primaria Craiova sunt doua site-ur mari si tari din Craiova pe care se poate face votarea : CraiovaForum.ro si www.gds.ro. Si ii dau dreptate sunt mari si tari si cam cele mai reprezentative. Insa problema e in felul urmator, ca fortat in ziarul apartinand trustului www.gds.ro a aparut o mica schimbare de planuri. S-a scos CraiovaForum.ro si s-a introdus brandul de casa Craiova.ro ( inca odata nu am nimic cu nimeni doar ca nu mi se pare corect ). 

Acum intrebarea mea e de ce? Bine bine fara publicitate la competitie da nici chiar asa ! Mai multe detalii puteti citii de la domnu Eros de la CraiovaForum.ro !

Etichete: , , , ,

Imi trebuie o mobila ! Vreaumobila.ro

Dupa cum bine stiti, mi-a venit computeru din Spania, si momentan sta pe jos si monitorul pe o masuta de cafea. Stau cam chinuit la el cand scriu si nu prea imi place, si m-am gandit sa-mi strang banuti sa-mi iau o mobila ! De ce am nevoie de o masa si de un scaun in care sa stau foarte confortabil ! Noroc ca am de unde sa aleg scaune si mese de la acest site vreaumobila.ro

Ia aruncati o privire, ce parere aveti ?

Etichete:

FaceBrands.ro care ma ajuta sa cresc?

Nu va cer mare lucru ! Va cer doar sa dati un "Like" la pagina mea de facebook :

De ce? Pentru ca vreau sa vad pot sa fac un spike si sa mai urc si eu in topul asta frumusel aici ? Again cine vrea da un like, cine nu, nu-i bai ! 

Etichete: , ,

M-am decis sa-mi las un pic de barba

Nu stiu de ce, dar mi s-a cam taiat de aerul ala de copil tampit pe care o are moaca mea atunci cand barba este rasa. Atunci mai pot sa zic si eu ca am 18 ani, pentru ca mai arat asa din cand in cand, mai ales cand multimea este beata si iau microfonul in gura si urlu ca este majoratul meu. Mai merge, dar m-am cam saturat, am zis sa incerc o saptamana sa vad cum mi-ar sta cu barba, desi nu prea o suport, pentru ca ma mananca, o saptamana o las sa vad. Ce ziceti mi-ar sta mai bine cu barba sau nu ?

Etichete:

miercuri, 15 iunie 2011

Windows 8 data de lansare oficiala


Conform a ceea ce a spus domnul Dan'l Lewin corporate vice-president : 

We will be in market – if you look at the crystal ball and just say what happened in the past is a reasonable indicator of what our forward looking timelines will be and just speculate – we’ve made the point about having a developer conference later this year, and then typically we enter a beta phase, and then in 12 months we’re in the market, so let’s make that assumption.

Daca o gandim un pic, vom vedea ca Microsoft va arata urmatoarele sale SO-uri la Build in septembrie 2011. Deci in acel moment sa ne asteptam la un Windows 8 BETA ( asta mai mult ca sigur ), iar apoi dupa 12 luni in septembrie 2012 vom avea Windows 8 RTM ( asa cum in septembrie 2009, exact la trei ani distanta a fost si Windows 7 RTM ). Deci data de lansare a Windows 8 va fii septembrie 2012 !  

Etichete: , , , ,

Tema Windows 8 UI pentru Windows Vista/7


Cred ca v-ati dat seama ca sunt un sustinator declarat oficial al noului sistem de operare ca va fii produs de Microsoft si anume Windows 8. Pentru cei entuziamati asa ca mine, am gasit tocmai azi aparut un tutorial despre cum poti avea Windows 8 UI pe Vista sau pe Windows 7.

Practic acesta este un tutorial pentru a avea o tema de Windows 8 pe Vista/7 pe intelesul tuturor, sau cum sa ai o tema de Windows 8 UI !

Se numeste Omnimo 4, este creata de catre utilizatorul de Deviant fediaFedia pentru programul Rainmeter ce iti permite sa iti transformi desktopul de Vista/7 in noul Windows 8.

Asa ca acestia sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi :

1. Ca sa poti folosii Omnimo, trebuie musai sa ai instalat Rainmeter 2.0 sau mai mult. Unele functionalitati ca Aero Glass, Now Playing and Twitter au ca necesitate Rainmeter 2.1 BETA. Poti sa downloadezi de aici programul : Download Rainmeter !

2. Dupa ce ai instalat Rainmeter, poti downloada Omnimo 4 de aici.

3.Omnimo 4 vine intr-un fisier .ZIP. Dupa ce il dezarhivezi da un dublu click peste Setup.rmskin, iar totul ar trebui sa se instaleze automat si sa apara fereastra de Intro.

Dupa instalare selecteaza-ti setarile dorite si apoi tema+rezolutia. And there you go ! Acum ai ca si mine, un desktop Windows 8 UI !

Etichete: , , , ,

Update tema !

Am facut ceva modificari de design la tema, asta ca sa se incarce mai repede. Sper sa va placa mi se pare ca e ceva mai aerisit acum ! Ce parere aveti ?

Etichete: ,

Evenimente No Limit Pub ! Distractie fara limite !

Va anunt urmatoarele lucruri ! 

Joi 16.06.2011 avem Reggae Party in No Limit Pub mai multe detalii aici : 

Vineri avem Concert "The Crickets" 17.06.2011 : 

Sambata Latino Party & Karaoke 18.06.2011! 

Si ca sa vedeti un tanar erou facand pe karaoke poate cea mai curajoasa si frumoasa declaratie de dragoste ever ! Uitati-va la filmulet si o sa vedeti la ce ma refer ! 



Etichete: , ,

Sfat pentru o relatie mai buna !

Uite un sfat pentru o relatie mai buna !
Se zice ca cel mai bine pentru a nu pune sentimente intr-o relatie este sa ai un idol, pe cineva in mintea ta care este idealul tau perfect si care nimeni nu il/o poate atinge. Cel putin eu vorbesc din propia mea experienta sa va jur ca merge. In toate relatiile in care am fost incepand cu 2008 am reusit sa fac acest lucru sa pun o anumita persoana ca un ideal perfect ceva de neatins de nici o fata pana acum. Si cu toate fetele cu care am stat pana acum, was awesome ! I have no regrets ! Si este ca si un sfat, pentru ca asa poti sa fii "acel" nesimtit care atrage fetele. Si toate merg inspre binele tau. Trust me !

Fi tu insuti si fi cu gandul la acea fata ideala din capul tau, si fii sincer cu fetele.. si sa vezi .. o sa ramai socat ! Nu stiu de ce o zic acum.. dar.. am zis sa treaca mearga de la mine. Sa impartasesc cunostiintele mele cu voi care doriti sa aflati mai multe ! Si asta ca un .. hmm semn de exclamatie ! Cu cat nu ai sentimente intr-o relatie, cu atat distractia este incredibil de mare si de placuta pentru amandoi ! Cheia importanta este ca nici unu dintre parteneri sa nu se indragosteasca de celalalt ! So.. good luck fellows !

Later Edit : Daca mai vreti detalii de amor poate vreti sa aruncati o privire si aici ! http://neydamn.blogspot.com/2011/01/cum-sa-agati-seduci-vrajesti-vorbesti.html

Etichete: , ,

marți, 14 iunie 2011

The PeteBox BeatBox - Where is my mind ( cover )

Melodia asta mi-a intrat la suflet, in momentul in care aveam atacul de panica si stopul respirator pe asta o ascultam... si o ascult in continuare.. voi ce parere aveti de ea?

The PeteBox Beatbox - Where is my mind ( Cover Pixies ) 


THePETEBOX - Where Is My Mind

Etichete: ,

Ce mai week-end

Daca v-as zice ca in acest week-end incepand cu duminica de fapt dimineata de la 3:30 am intrat in ceea ce am numit eu cea mai urata experienta de anu trecut si pana acum. Mai pe scurt am cam facut un stop respirator. Nu am mai putut respira si a fost destul de naspa sa ai acest sentiment ca nu mai ai aer. Inima iti bate cu 170 de batai pe minut, iar tu tragi aer in piept ca disperatul incercand sa te apuci de ultimele momente in care crezi ca poti sa tragi aer. 

Motivele pentru care am ajuns in starea asta? Eu stiu, stres, neingrijire de mine, pentru ca dansez, transpir, beau rece, mananc inghetata, stau in curent, ies prin ploaie, pe scurt prostia se plateste. Si mai nasol cand atunci cand faci stop respirator dai si intr-un atac de panica, unde ai sentimentul ca asta e, asta e ultima ta gura de aer si iti vezi ochii cum ti se inchid crezand ca o sa pici dandu-ti utlima suflare. 

Dar ceva s-a intamplat, adica mai mereu ma tine ceva in viata si nu ma las sa-mi dau ultima suflare. Si mai mereu tre sa fie nervii. Ca de exemplu sun la ambulanta, tin sa precizez ca stau cam la 700 m distanta de Spitalu 1 din Craiova, si le zic ca nu mai pot respira ca nu mai am aer, si centralista vede faptul ca respir foarte greu si imi da legatura la salvare ,ca sa spun aceasi poveste si imi spune ca trimite o ambulanta. Haide sa va zic cat timp a facut ambulanta pana la mine cu GPS-ul pornit si indicatii primite de la mine. 30 de minute, nu-mi venea sa cred, puteam sa mor ca astia nu mai gaseau strada pe care stateam.

Da atat de mult m-am enervat incat am zis ca o sa-mi crape si inima si fac si stop cardio-respirator. Curgeau apele pe mine, de panica, caci nu stiam ce se va intampla si tot sunam la 112 sa intreb unde e ambulanta aia nenorocita. Jur ca nu puteam sa mor pana nu ma luam de soferul ala. Oricum, am ajuns la spital, radiografie si se pare ca plamanii mei au o pneumonie interstitiala si ceva la bronhii din cate am inteles cam fisurate un pic. Belea pe capu meu, se pare ca in fiecare vara tre sa patesc cate ceva. Eh.. asta e.. experienta in plus pentru empatia pe care o am nu? :))) Life goes on !

Dupa 2 zile, sunt acasa, si ma refac incetul cu incetul, asta inseama un concediu medical fortat :P da nici prea mult, plus ca maine am examen si tre sa il iau neaparat ! 

Etichete: , ,

A murit Papa Chilibar alias "Ursu" din "Eu cand vreau sa fluier, fluier"

Duminica la spitalul Fundeni actorul detinut care a calcat pe covorul rosu din Berlin a murit de leucemie. A fost eliberat conditionat pe motiv de sanatate. Mai multe aici :

Etichete: , , ,

Tema Windows 8 Start Up

Recent am descoperit cum sa iti pui la home page sau la start page din Firefox ceva asemenator cu noua interfata Windows 8. De ce scriu despre asta, pentru ca in ultimuil timp, Microsoft incearca sa se ridice la nivelul asteptarilor userilor cu o noua interfata intuitiva, cu un nou feeling si bineinteles, precum zic cei de la M$ "cu ceva nou si inovator". Si ca sa o scurtez iaca ce tre sa faceti ! 

1. Downloadeaza acest fisier de aici :

2. Extrage continutul din arhiva oriunde pe hdd-ul tau ! 

3. Plasati thumbs-urile in folderul "thumb". Adica adresa care o doriti sa apara acolo in locul uneia default, puneti thumbs-ul site-ului web, in acel director ! 

4. Editeaza parametrii bookmarks-urilor in fisierul "source.xml". Adica pe intelesul tuturor vrei sa adaugi un site, ai pus deja thumb-ul in folder da tot nu iti apare, aici intri si editezi cu url-ul site-ului si cu numele fisierul thumb pe care l-ai adaugat in folder !

5. Seteaza ca start page "index.htm" si voila ! 

Daca nu credeti uitati un screenshot de la moi pentru voi !

Etichete: , ,

Comenteaza prin Facebook ! COMENTEEEEEEZI !?

Mno dupa o seara nedormita ca nu am somn, am reusit sa adaug o optiune pentru comentatori, asa ca v-am scutit de procesul Blogger de comentarii, si am adaugat pluginul de la Facebook. So ce ziceti ? Asta este ca un pas din planul meu de a redefinii blogul meu, incetul cu incetul cum imi permite timpul, am sa ma ocup de el. PROMIT ! Deci ce parere aveti ? 

Etichete: , ,

Biserica si pomelnicele online !

Biserica ortodoxa se da pe online. Ce sa mai dai 10% cum scrie in Biblie, acum mai nou, nu mai este necesar sa te deplasezi la biserica si sa dai pomelnicele ! Acum pentru 1 euro transferati electronic prin portalul crestinortodox.ro poti sa ai pentru o zi pomelnicul dorit la biserica selectata din lista ! Ba mai mult, vrei pentru o luna de zila pomelnic? Nu-i nici o problema in exclusivitate pentru tot romanul comod aveti o reducere de 20% pentru pomelnicele de o luna ! Adica 24 de euro va salveaza de un drum zilnic la biserica pentru o luna. Administratorii site-ului respectiv cred ca sunt cei mai ingeniosi si cei mai speculativi oameni pe care am putut sa-i vad. Pentru unu la mana, romanul este foarte comod ! Si doi la mana romanul s-a invatat cu internetul ! 

Sursa foto : http://fadrian.com

Etichete: , ,

Cat a costat iCloud.com ?

Recent saptamana trecuta Apple a anuntat noul serviciu iCloud ce este foarte folositor. Practic ce face el? Stocheaza datele in "nor" a.k.a "cloud" si poate sincroniza datele pe device-uri fara a fi folosit PC sau MAC-ul whatever. Dar ce nu stiti voi poate, si eu am aflat recent de la http://news.com ca acest domeniu care a fost cumparat de la o firma suedeza a costat nici mai mult nici mai putin de 4.5 milioane de $ Cha Ching si cum sa faci bani rapid huh :P

Ia ganditi-va la un nume .com care ar putea fii folositor pentru Apple, poate ne alegem si noi macar cu un milion nu ar fi rau nu-i asa? :P Sau poate ca cei de la Microsoft vor si ei sa aiba un serviciu Cloud ! Ia sa ne gandim cum ar putea acesta sa se numeaca? 

Etichete: , , ,

Ce este boala E.Coli ?

Cam tot romanul, curios din fire, vrea sa stie, mai ales acum, pentru ca in Europa circula precum zice Mediafax.ro cea mai grava epidemie pana in prezent. Si multi se intreaba, ce inseamna aceasta boala? Care sunt simptomele ei ? Nu prea stiu eu cu ce se mananca si nici nu sunt in stare sa va raspund, dar va pot spune de unde provine ! Seminte germinate provenite de la o ferma bio din nordul Germaniei, Gaertnerhof din Bienenbuettel. Stiu ca nu va intereseaza, dar am zis macar sa va spun. 

Si din punctul meu de vedere stiti cum imi dau eu seama cum este E.Coli sau nu ? 
    
     E.Coli                                    Nu E.Coli !

Etichete: , , , , ,

luni, 6 iunie 2011

Taximetristul smecher

Asta e din ciclul " Nesimtirea romanului ". 


Se facea ca intr-o dimineata plec eu de la munca cu un pachet imens de haine primit din Spania. Bine initial era calculatorul dar este irelevant in povestirea aceasta. Si se facea ca imi vine taxiul la locu de munca. Iau pachetul in brate hopa il car pana la portbagaj si astept nenea sa vina sa-mi deschida portbagajul. Il bagam amandoi inauntru cand colo pac apare o zgarietura de nici mai mult, nici mai putin de 5 cm masurati ! Spume la gura, foc din ochi, aburi din urechi, taximetristul urla si tuneta si se rasteste la mine ca trebuie sa-i platesc. Eu super obosit, ii raspund cu un sincer va rog frumos sa ma iertati nu am realizat ce am facut si nici nu a fost cu intentie.  Credeti ca s-a linistit nenea? Nicicum! Imi las prietenii pe acasa si ma indrept spre casa.

Ajuns acasa, eu am crezut ca s-a terminat. Dar nuuu, nici pe departe vulcanul de nervi nu s-a linistit ! Si s-a dat jos din masina, a deschis portbagajul si mi-a zis franc! Daca nu-mi platesti 5 milioane cat costa sa-mi repar bumper-ul din spate, nu iti mai vezi pachetul! Am ramas uimit. Eram planton, nu stiam cum sa reactionez. Domnule eu nu am bani, sunt student si nicidecum nu am acesti bani, nici acum, si nici in viitorul apropiat. Nu scapam eu asa usor ! S-a luat de par a inceput sa urle ca el baga ca el drege si toate astea numa ca sa scot eu banii. Ca sun la politie si va pun sa va aresteze pentru distrugerea bunului material. Am ramas lemn. Si am scos secunda doi telefonul si am dat al doilea apel din viata mea la 112. 

112 cu ce va pot ajuta?
Ma numesc Irimescu bla bla si am o problema.
Ce problema?
M-am suit in taxi cu un pachet in portbagaj iar dansu nu mai doreste sa-mi dea pachetul din cauza unei zgarieturi aparent cauzata de mine de 5 cm.
Imediat va fac legatura la politie.
Sectia 6 de Politie cu ce va pot ajuta
Taxiul, pachet, zgarietura, sechestru, bani, ajutor.
Acusica va trimitem un echipaj ! 

Si astept cred ca 40 de minute am asteptat si eu si soferul, care fuma tigara dupa tigara ofticat, nervos, si nu stia cum sa faca sa plece. M-a amenintat ca o sa-i platesc stationarea pana vine politia, ca el putea sa ia client. 
Si uite asa vine Politia intr-un...........aro vechi, rablagit cu bumperul din fata aproape cazut, si cu girofarurile pornite, nino nino.. nino nino danonino ! 

Cand au vazut despre ce este vorba, 5 oameni ai legii, m-am mirat cum de nu i-a bufnit rasul ! Si cum cel mai bun sfat pe care taximetristul putea sa il ia, era cel de la politie. I s-a ordonat sa-mi dea pachetul, si sa depuna o plangere impotriva mea pentru distrugerea bunului material. 

Si uite asa a plecat taximetristul smecher bosumflat ca nu a scos de la mine 5 milioane si nici nu s-a ales cu pachetul de haine ! Ce sa mai .... avem o natie numa' de smecheri !

Etichete: , ,

RDS Platesti Cable Link II si ai viteza de Cable Link 1 !

" - O seara buna si va multumim ca ati apelat la serviciile RCS-RDS! "

Vi se pare cunoscut? Nu-i asa? Suni si tu la numarul de relatii cu clientii ca sa vezi de ce tu care platesti abonamentul maxim de Cable Link si ar trebui sa ai garantat 5 Mbps ai de fapt viteza asigurata de Cable Link 1 cea de 3 Mbps, si ce raspuns primesti? "Puteti avea la un moment dat t(x) viteza garantata in contract de 5 Mbps". Dar cum eu nu ma aflu in momentul dat t(x) si in t(ma-sa) viteza mea este una de rahat ! Si cum "exista fluctuatii pe latimea de banda, si de aceea viteza pe care o aveti in acest moment" t(ma-sa) "este una buna si corecta". Nu conteaza ca platesti ca boul abonamentul cel mai mare cand tu de fapt primesti pachetzelul ala mic. Cum am ajuns noi asa de fraieri ? 

Etichete: , ,

duminică, 5 iunie 2011

Cum vinzi un frigider unui eschimos de la Polul Nord ?

Saptamana asta a fost o saptamana foarte speciala si plina de peripetii. O gramada de probleme s-au strans in capul meu si trebuie sa le rezolv. De la datorii la probleme la munca pana la.. multe altele. Oboseala se resimte, si incet incet devin un om mai ... altfel un pic. In aceasta vara am o misiune dificila de a aduce oamenii sa se distreze. Si este un pic cam greu tinand cont de faptul ca terasele sunt deschise acum. Sunt trei luni in care trebuie sa depun un efort imens.Dar sper sa imi iasa. Si nici masterul nu il pot uita, caci va dati seama trebuie sa il rezolv si sa il termin si pe asta.

Si as avea o intrebare pentru voi. Cea din titlu. Caci cam la asta se rezuma solutia pe care eu trebuie sa o gasesc in aceasta vara. Cum pot sa vand un frigider unui eschimos de la Polul Nord? Caci misiunea mea pare un pic cam imposibila. Si deodata ma simt Tom Cruise in Mission Impossible 131231232.

Deja am 2 sau 3 raspunsuri in capul meu. Voi ce solutii aveti?

Etichete: , , ,

sâmbătă, 4 iunie 2011

Viral pe net ! Pisica isi imbratseaza puiul !

Etichete: , ,

Blogatu Show cu Luiza Dumitra

Si a doua emisiune in care vin in calitate de coleg! O emisiune interesanta alaturi de Blogatu si Luiza !

Etichete: ,

Discurs motivational de la un copil ! VIDEO

Hai ca asta trebuie sa fie ca o lectie zic eu ! Watch !

Etichete: , ,

joi, 2 iunie 2011

Windows 8 OS | Video

Multi dintre voi cred ca stiu la ce ma refer in titlu. Ei bine a aparut la conferinta D9 un video legat de viitorul sistem de operare ( OS ) Windows 8. In video este sistemul de operare dedicat tabletelor, dar se poate vedea clar cum va arata viitorul windows ce va fii folosit pentru PC, Laptop-uri si tablete. Vizionare placuta !




Se poate vedea asemanarea cu sistemul de operare mobil Windows 7.5. Voi ce ziceti ? 

Etichete: ,