marți, 31 mai 2011

Si s-a terminat

Probabil cea mai misto relatie pe care am avut-o vreodata cu o tipa. "Open" a fost cuvantul care a definit aceasta relatie, si sincer a fost una dintre cele mai misto perioade. Nu regret si nici nu imi pare rau. Si ca sa mai fac inca un comentariu, it's a fucking record aproape 2 luni de zile o relatie cu o tipa... .wow.. asta spune multe :P si cum spuneam... Neeeeext :P 

Etichete:

Nu am chef azi

Deloc.....

Etichete:

luni, 30 mai 2011

Nimic...

Nu va zic nimic.. am scris da am dat delete.. atat va zic.. .ce va place.. sa va jucati sau nu?

Etichete:

miercuri, 25 mai 2011

Despre suprapopulatie, paradism, extrateresti si raelieni ! BLOGATU LIVE TV

Am discutat alaturi de Blogatu si de Tomi despre un subiect controversat si nou pentru oamenii din Romania. Despre raelieni. Despre pot spune ca sunt niste oameni care cred in extrateresti si in creatie extraterestra. Mai multe puteti afla urmarind emisiunea la care am participat ca si guest star! Va astept si la alte emisiuni Blogatu Live TV !


Etichete: , , ,

marți, 24 mai 2011

Care face o noapte alba?

Mai tineti minte ca va ziceam de turismul 2.0 ? Ei bine, mai nou si in caz ca nu stiati, RyanAir are deschisa o baza de operatiuni la Constanta. Ei bine de acolo se poate pleca in 2 orase din Europa. Primul oras european este Milan si al doilea in Pisa. Prin iunie pe 13 avem un bilet de avion spre Milan cu 2 euro ( 8 euro toate taxele incluse ). Si de acolo putem pleca oriunde. Pe 14 iuni am gasit bilet spre Valencia cu 8 euro toate taxele incluse. Ideea e ca putem sa facem o noapte alba, de distractie de plimbare de aventurare si cu 50 de euro in buzunar ! Daca vreti sa stam mai mult pot sa caut un hostel destul de ieftin, tinand cont ca in Barcelona am stat la un hostel de 10 euro pe noapte. Deci care vrea sa vina cu mine la o noapte alba in afara ? 

It's worth a shot! ;)

Etichete: , , , ,

joi, 19 mai 2011

Sirena

In toata aglomeratia aceea, in toata multimea existenta acolo, era ea care se holba la mine insistent si fara sa lase nici o miscare neobservata. Ochii ei albastrii, buzele ei de un rosu intens, iar parul ei saten deschis dadeau o alura de femeie misterioasa. Corpul ei voluptuos, sanii ei perfecti, iar miscarile lascive de dans pe care le facea, imi taiau orice respiratie sau gand pe care l-as fi avut. Eram nemiscat, atras parca de cantecul misterios al unei sirene. Caci pana la urma efectul care il avea asupra mea era acelasi. Hipnotizat de frumusetea ei naturala, neputand sa misc, o asteptam sa faca ea vreo miscare. Si am ramas uimit cand ea a facut pasi catre mine. Se uita direct in ochii mei. Nu stiam ce sa fac, nu am fost niciodata pus in aceasta postura de a fii fara vlaga in fata unei fete. Nu mai stiam nimic ce e in jurul meu, ce se canta sau ce se danseaza. Eram atent la fiecare pas pe care ea il facea catre mine. Eram pus in situatia de fi un fatalau, sa nu fiu in stare de nimic, asa ca mi-am inchis ochii. Speram astfel ca, neuitandu-ma in ochii ei misteriosi si atragatori, puteam sa ma adun, macar pentru un moment. Cu ochii inchisi, mi-am adus aminte de toate fetele care au "trecut" prin mainile mele. Fiecare fata si fiecare sentiment pe care mi-l aratase, iar eu eram ca o piatra. Sa fie oare aceasta fata cea care imi va venii de hac intr-un final? 

Vroiam oare sa fie ea? Acceptam asa ceva? Nu vroiam sa ma opresc acum, nu in acel moment, inca nu simteam ca e momentul sa ma las incatusat, chiar daca ea era o fiinta apetisanta cu forme creata parca de mai marii zei din Olimp. Am deschis ochii, exact in momentul in care ea era in fata mea. Parca fiind constienta de schimbarea mea interioara, s-a oprit brusc, si dadea sa plece. Insa am apucat-o de mana, am apropiat-o mai mult de pieptul meu si ma uitam adanc si puternic in ochii ei. Imi putea simtea increderea pe care mi-o recapatasem. Simtea ca nu ma mai domina, ca efectul de sirena trecuse, era randul ei sa se simta neputincioasa. Cum se inverseaza rolurile exact cand nu te astepti. Buzele mele erau aproape de ale ei. Ii simteam inima cum batea mai tare, mai puternic. Era speriata? De mine? De ce? Oare ce gandea, ochii ei deveneau mai stralucitori, incepeau sa aiba o alura de fetiscana inocenta, nevinovata. 

Doamne ce buze avea, ce rosu natural si senzual, atat de atragator. Oricine se uita la ea, renunta la orice, pentru a avea sansa de a saruta acele buze. Chiar si cel mai religios om, chiar si Papa ar fi renuntat la credinta pentru buzele ei, pentru un sarut, pentru o atingere. Dar eu nu eram nici unul din ei, eu aveam situatia in mainile mele, era prinsa in plasa mea, puteam sa fac orice doream, eram sigur de asta. Dezamagit, asa m-am simtit. Speram ca acel efect de sirena sa dureze mai mult, sa fie mai puternica decat mine, mai rezistenta. Doream ca jocul sa continue mai mult, nu sa se termine asa de mult. Si cu toate astea nu m-am putut abtine sa nu o sarut. Si Doamne ce senzatie, ce sentimente puteam sa simt cand o sarutam. Cum fiorii imi treceau pe sira spinarii pana in varful capului. Aveam pielea ca de gaina. Sa fi judecat eu gresit? Sa fi avut deja o preconceptie ca am castigat? A preluat din nou controlul, si eu eram din nou sub vraja ei. Imi placea? Normal, aveam cu cine sa joc acest joc al seductiei, de care pe care. Prin multime, pe ritmul melodiei din fundal mergeam sarutandu-ne incotro ne indreptau picioarele. 

Ajunsi in toaleta fetelor, ne incuiaram. Nu ne pasa de nimeni, amandoi vroiam acelasi lucru. Sa continuam jocul, sa ne simtim amandoi bine. Era doar sex de placere si atat. No names, no phone numbers, no nothing. Just pleasure. Si asa a fost, nimic mai mult......


Etichete: , ,

miercuri, 11 mai 2011

Parerea mea

Tinand cont ca am un laptop Apple gratie prietenei mele care mi l-a imprumutat pe al ei, in timp ce al meu este ratacit de nu stiu cat timp pe habar nu am unde, tot lucrez pe un foarte frumos Mac OS X. Si am stat si m-am gandit, daca Apple ar face laptop-urile mai ieftine, ar musca foarte binisor din Microsoft, pe piata de sisteme de operare. Tinand cont de pretul destul de piperat al laptop-urilor Apple ( pentru ca au zis clar, ca, produsul lor este unul exclusivist, performant si de calitate, ceea ce este intru totul adevarat ) nu oricine isi permite un laptop. Insa stau si ma gandesc, un Macbook la un 350 de euro cum ar sta? Sau hai si un 550 de euro, as fi in stare sa dau numa ca sa am in posesie calitate, eleganta si performanta in mana. 

Parerea mea ar musca rau de tot din Micrososft !

Etichete: , , ,

marți, 3 mai 2011

V-a fost dor de mine?

Absenta mea de pe scena blogosferica o pot motiva prin : munca, munca... si iar munca. Sunt tanar si plin de energie ( desi sunt racit si ma lupt cu o raceala de cateva zile ) si trebuie sa-mi pun in aplicare ideile mele. Pai cum ce idei, pai niste idei domne ca tot omu'. In primul rand Blogger Magazin am adunat echipa, am gasit si editoru, acum depinde de echipa sa faca o revista cum numa bloggeri stiu sa o faca! Ce pot sa zic despre ea ca va apare odata pe luna, ca sa nu fie o povara pentru nimeni. 

In al doilea rand, No Limit Pub. Dupa cum bine-arhi-stiti sunt managerul pub-ului si am ajuns sa fiu si imaginea lui. Ceea ce implica multa daruire si implicare. Pe langa munca de manager mai fac cateodata si pe barmanul, ceea ce imi aduce un profit in randul femeilor. Ei daca ati stii voi ce atrase sunt femeile de barmani, mai ales asa.. cretzi ca mine hmm... Asta e o cu totul alta treaba, un alt aspect. Apai, pe langa alte lucruri ma ocup la pub de urmatoarele chestiuni : Beer Pong-ul, DotA Cup, Counter-Strike Cup si Concerte Live.


Daca vreti sa stiti avem un concurs pentru voi ! Premiul consta in bautura evident :P Ce trebuie sa faceti? Este sa intrati pe pagina de Facebook a pub-ului : http://www.facebook.com/PubNoLimit sa dati un "Like" la pagina ( daca nu sunteti fan ) si apoi sa postati pe perete un mesaj care sa fie ca si motto pentru local. Motto-ul cu cele mai multe "Like"-uri stranse castiga! Concurs organizat pana pe 15 mai !

In alta ordine de idei, in sfarsit incep scoala de soferi. Deci asta presupune sa aloc timp si pentru invatat caci de data asta chiar vreau sa iau carnetul de sofeur :)). Pe de alta parte, tre sa aloc timp si pentru viata personala. Si asta necesita timp, deci daca imi spuneti cum ati putea sa va ocupati voi de un blog in timp ce sunteti implicat in atatea si atatea proiecte, hmm astept sa mi le spuneti. 

P.S: Am fost si eu pe Drumul Mingii si sunt mandru cu toate ca raceala e din cauza asta :P 

Etichete: , ,

luni, 2 mai 2011

Osama Bin Laden mort, ucis !

Ora 6:00 dimineata presedintele american a declarat in conferinta de presa pe care a avut-o neprogramata ca, cel care este responsabil de distrugerea cladirilor World Trade Center, Osama Bin Laden este mort, iar cadravrul se afla in custodia SUA.

Etichete: , , ,