duminică, 24 aprilie 2011

Azi am 3 ani sunt bebelush

Cred ca pentru prima data scriu de la munca de pe mobil si azi 24 aprilie blogul meu a implinit 3 ani. Sper sa am timp sa ma tin de el si sa ne citim/vedem peste 100 de ani. Va pupa Cretzu alias Neydamn.

Etichete: , ,

joi, 21 aprilie 2011

Amintirea unei nopti de beri

Mai conteaza? Doar suntem cretzi :P :)))

Etichete: , ,

miercuri, 20 aprilie 2011

Bere multa si voie buna

Si am fost si eu la Berarie aseara, unde am cunoscut multi oameni faini. Ce inceput de articol, fratilor, am fost la Berarie si am baut o halba cu cuburi de gheata de bere Timisoreana alaturi de niste oameni interesanti. Printre ei se numara : Chinezu, Dragos, Rares, Oana si Dana ? cred, evident Blogatu, baietii de la CraiovaForum.ro, Erso respectiv Freaktunning, cred ca Alin, doamneeee greu sa mai tin minte greu de tot ! Pe scurt a fost voie buna, berea buna, oamenii mai mult decat ok. S-a ras, si o da s-a raaaaaaas, mult, nu ai cum sa nu razi la un astfel de eveniment ce tine de Drumul Mingii, si sa nu discuti de fotbal, femei si ..... blogosfera :)))). Mno vrei sa vezi cam cum a fost, ete doua "virale" luate si preluate in exclusivitate de la Blogatu!

PS: O sa revin cu lista actualizata de link-uri, sincer, acum ma puneti la grea incercare sa le caut :)) se subintelege da ?! !!!



Viralul number one :



Si viralul number two :

Etichete: , , , , , ,

marți, 19 aprilie 2011

Landing Page pe Facebook.com/Neydamn

Si nu, nu e vorba de pagina personala a mea de Facebook, ci despre pagina blogului pe Facebook, pe care va invit sa o vizitati. Am creat primul meu Landing Page, si sunt tare mandru. Incep sa ma prind ce si cum, si mai mult ca sigur nu o sa ramana aceasta varianta 1.0 4ever ! Nu, cand o sa-mi vina laptopul ( un macbook pro ) am sa-mi instalez PS si am sa incep sa lucrez la un Landing Page adecvat ! Pana atunci astept feedback, pareri si ca sa nu uit, sa raspundeti la o intrebare aflata pe pagina oficiala a blogului pe Facebook! Asa ca take a look ! What do you think ?

Etichete: , , ,

Maine la bere cu Chinezu

Se pare ca mi-am facut planuri pentru ziua de marti 19.04.2011. Voi fii impreuna Rares si Blogatu alaturi de Chinezu' care va face cinste cu o Timisoreana. Asta se va intampla la orele 18:00 la Berarie ( in spatele hotelului Jiu ). 

Asa ca ne vedem acolo ! 

Etichete: , , , , , ,

luni, 18 aprilie 2011

Accident rutier 18.04.2011 Craiova

Azi in jurul orei 18:00 in Craiova, pe Calea Bucuresti la Rotonda, a avut loc un accident rutier. Un Opel Corsa negru a lovit din plin o Dacie Logan taxi, dupa ce a dat prioritate la trecerea de pietoni pentru 2 fete. Fiind lovit cu putere, masina le-a lovit grav. La fata locului au aparut imediat 3 echipaje de politie, si 2 de SMURD. Fetele au fost transportate la Spital 1, iar soferul Opel-ului a fost dus la spital de asemenea. Puteti urmarii filmuletele pe care le-am filmat.







Etichete: , ,

duminică, 17 aprilie 2011

Campanie umanitara

Rog toti colegii mei de breasla din blogosfera care ma pot ajuta cu aceasta prima campanie pe care eu o coordonez. Este vorba despre o buna prietena de a mea, care are nevoie de o anumita suma de bani. Ca sa fiu mai exact cam 4000 de RON. Banii sunt destinati mamei sale ce are nevoie de ei pentru transportul pana la un spital din Viena. Numele persoanei care are nevoie de bani este Rajnita Lucia suferinda de cancer pulmonar, iar destinatia lor este transportul pana la o clinica de oncologie din Viena. Are nevoie de ei ca sa isi continue tratamentul pe care aici in Romania, mai ales in Craiova nu mai poate. In 2 saptamani tratamentul pe care il are acum disponibil se va termina. Deci daca ma puteti ajuta prin promovarea acestei campanii ar fii excelent. 

Donatiile se pot face in acest cont deschis la BRD : 

RO88BRDE170SV37547191700
Va multumesc tuturor!

Etichete:

joi, 14 aprilie 2011

Experienta mea in biciclete !

Nu stiu daca stiati asta despre mine, dar sunt o persoana foarte sportiva. Merg destul de mult pe jos ca sa-mi mentin greutatea care si asa incepe sa creasca. Dar incepe sa-mi fie dor de bicicleta mea ( am cam avut cel putin 3 biciclete pana acum pe care le-am rupt in cateva accidente, peste 30 de accidente ). Inainte de a merge pe jos, ma plimbam foarte mult cu bicicleta si imi placea la nebunie acest lucru. Imi placea adrenalina si viteza, eram un pic cam vitezoman. Si ca sa va explic mai bine, odata eram eu cu un prieten, si ce ne-am gandit noi? Sa ne luam cele doua biciclete si sa dam o tura pana in Bals, un oras situat cam la 30 de km departare de Craiova si sa facem un traseu de endurance. Aveam amandoi biciclete mountain-bike, personalizate cu multa iubire. Tineam la ele ca la copii nostri. Si am plecat de dimineata insa ca prostii am uitat sa ne aprovizionam si noi. Si am plecat si tare fu plecarea caci am luat-o ca plecati din glont. Dar eram amandoi asa de fericiti, cu vantul in plete ne simteam ca rebelii calarind motociclete puternice. Eram copii si ne imagineam si gustam in acelasi timp din libertatea pe care bicicletele ni le ofereau. Timpul ala petrecut a insemnat ceva pentru noi. Niciodata sa nu renuntam la o idee si sa fim ambitiosi sa terminam ce am inceput. La intoarcere insa am avut ceva de furca. Aglomeratie mare, trafic si fetele ni se aratau ca obstacole inspre scopul final de a termina aceasta aventura. Amicul meu Mitza era in spatele meu si cand a intors capul in spate dupa nu stiu ce ( poate o fata ) sau poate nu stiu, stiu ca in secunda urmatoare a intrat intr un cap de canalizare lasat mai in jos de asfalt, care eu il ocolisem, insa el nu. A intrat cu roata in acel capac si dus a fost si imprastiat pe jos. Razand de necazul altuia, caci ma uitam in spate la el, nu am vazut ca masina din fata a pus frana, asa ca m-am gandit sa aplic o ventuza cu roata frontala in spatele frumosului Mercedez-Benz. Nu va zic cata bataie eram sa-mi iau, dar uitandu-se tipu la mine cat de ampciupalitic eram si sleiti de putere a trecut cu vederea. 

Pe scurt, am plecat dimineata si ne-am intors tocmai pe la amiaza ( cu greu ). Aventura va ramane tot timpul in viata mea, si nu voi uita niciodata ce inseamna ambitia, vointa si dorinta de a realiza ceva.  

Etichete: ,

sâmbătă, 9 aprilie 2011

No Limit Pub

Cam putin timp am mai avut pentru blog. Ca sa-mi explic lipsa mea din online as putea aduce urmatoarele chestiuni pe ordinea zilei. Cum era pe vremuri "Chestiunea Zilei". Deci fara dar si poate lucrez. Ma plangeam ca nu am de munca, ei bine am. Si inca cat ! Copilasu meu cum imi place mie sa il alint este "Beer Pong" jucat dupa regulile originale! Si daca va intrebati unde se desfasoara ei bine va anunt ca in No Limit Pub. Au fost deja pana acum 2 editii si de fiecare data s-a lasat cu distractie si cu rasete. Pe langa asta mai am si la fostul meu loc de munca ceva treaba cu niste servere. Deci munca am destula, si daca asta nu erau de ajuns, va aununt ca sunt si fara laptop/computer. Mi s-a stricat laptopul meu, batranul PowerBook G4, iar computerul meu PC se afla bine mersi in Spania. Asa ca ciuciu calculator. Dar cu toate astea am reusit sa mai pun si internetul in No Limit Pub, astfel fiecare persoana se poate conecta la internet prin Wi-Fi. Plus ca nu se putea sa nu bagam si oferte. Cafea+apa plata 5 lei, cafea + cola 6 lei. 

Avem si promotii la berea nefiltrata 5.5 lei, cat si la halba 3.5 lei. Muzica a fost si ea rezolvata, am instalat un harddrive de 80 giga numai cu muzica veche din anii 80-90. Asa ca va astept sa-mi vizitati copilasul oricand de la ora 14:00. Asta seara Black & White Party ! A da, ce imi aduce aminte, trebuie sa plec ! Gotta party to attend to !

Etichete:

luni, 4 aprilie 2011

Pe scurt

Pe scurt :

- ramas fara calculator si fara laptop.
- sunt ocupat mai tot timpu cu work-ul si imi place
- ma distrez enorm de mult la locul de munca.
- traiasca toaletele.

Etichete: