marți, 29 martie 2011

Neydamn partener media No Limit Pub



Dupa cum bine stiti reprezint No Limit Pub in calitate de Manager si PR, cat si ca MC. Iar acum mai nou alaturi de Blogatu, am devenit si partener media. Deci rolul meu este sa va prezint distractia ce va avea loc la fiecare eveniment. Si momentan avem trei evenimente planificate pentru acest sfarsit de week end. 

Joi 31 martie avem o petrecere mare ! Ai sansa sa castigi un voucher de 100 de ron

Vineri 1 aprilie avem mult asteptatul campionat BEER PONG Original. Regulile sunt simple 20 de pahare de bere 2 mingi de ping pong pentru fiecare echipa. Vino marti si miercuri de la ora 8 pentru antrenamente !
Echipele inscrise deja : "Doi coceni", "Cashcarabetii", "Covrigarii", "Goangele", "Rabbits" si "Undercoverii". Mai sunt doua locuri disponibile ! Grabiti-va, inscrierea e gratuita, intrarea e libera !

Sambata 2 aprilie super party ! Fresh Start Party pentru un nou inceput ! Sarbatorim redenumirea pub-ului in No Limit Pub. Te intrebi cum e aici ? Preturi de pub, distractie de club alaturi de DJ Tony si MC Cretz'. Avem concursuri de baut viteza, de dans si multe alte concursuri cu premii foarte atractive ! 

Fii destept ! Rezerva-ti o masa la telefon : 0769 554 908, 0766 286 426



Etichete: , , , , , , ,

duminică, 27 martie 2011

Reguli Beer Pong Orginal

No Limit Pub va organiza incepand cu data de 1 aprilie ( nu, nu e pacaleala ) Beer Pong Original. Si ca sa aveti idee despre ce este vorba iata de aici regulile generale !

Paharele se pun pe masa ca in imaginea de mai jos, in formatii de cate 10, in fiecare parte a mesei. Cele 20 de pahare vor fi pline de bere.  In coltul din stanga al fiecarui jucator va fi un pahar cu apa in care vom pune sa pluteasca bilele pentru a fi mai curate. Cei care fara pretentii pot trece peste acest detaliu si nu vor maimai avea la organizare grija celor 2 pahare de apa, insa cele 20 de pahare de bere nu trebuie sa se renunte.

Pe rand, fiecare jucator incearca sa arunce bila in unul din paharele adversarului. Este voie de fie aruncata bila in cele tre moduri cum sunt reprezentate in figura de mai jos:


Cand bila aruncata de un jucator se opreste in paharul adversarului, adversarul va goli continutul paharului in care s-a oprit bila si v-a retrage paharul golit de pe masa. Acelasi jucator care a marcat va avea din nou dreptul la o aruncare. cand bila nu se va mai opri intr-un pahar sau va adinge intai terenul propriu atunci se pierde serviciul, aruncarile fiind efectuate acum de adversar.
In functie de numarul de pahare ramase pe masa vor fi aranjate in formatii ca in desenul urmator:


Pierde cine isi termina primul de baut cele 10 pahare din fata, adversarul avand in fata un numar de pahare pline pe care ca pedeapsa poate sa le dea adversarului sa le consume.

Etichete: , , ,

Roblogfest 2011

Ma asteptam la altceva de la eveniment. Mie unul mi s-a parut foarte plictisitor, a fost un eveniment care m-a lasat asa, rece. Cred ca am eu ceva, pentru ca eu unul ma asteptam sa fie un party, adica, party stiti si voi ce inseamna party. Drinkin' and dancing and talking. Din pacate s-a pierdut dancing-ul, pentru ca toata lumea vorbea. Am reusit alaturi de Blogatu.ro sa ajung pe locul trei la colectiv. Se putea si mai bine. La anul sper sa iesim pe primul loc. OCS a fost ok, mai mult mi-a placut cand a cantat pseudofabula. Nu stiu, am avut impresia ca oamenii nu stiu sa se distreze. Chiar asa de plictisiti sunt bloggeri? Noroc cu Dezaxata cu care m-am distrat de minune. Si alaturi de un Om Fericit. Eu unul m-am distrat mai mult dupa ce s-a terminat RoBlogFest si a inceput discoteca in Silver Church. M-am distrat alaturi de domnul Stefan Murgeanu, care este un om de nota 20 ! Imi pare rau pentru cei sub 18 ani ca nu au putut participa, ceea ce mi s-a parut o tampenie imensa. Trebuia anuntat de la bun inceput, bai nu se poate intra si nu aveti voie, stati acasa ca veniti degeaba. Tin sa remarc faptul ca Bogdan Anghelina este un tip super de treaba. Ar trebui sa il cunoasteti personal, vad un viitor destul de frumos cand ma uit la el. 

Hotel Caro a fost la inaltime. Camera unde am fost cazat a fost incredibila! Recomand cu cea mai mare placere. Rasul lui Piticu s-a auzit prin discoteca, foarte amuzant. Putin imi pasa de notorietatea care o am sau cine sunt eu in Blogosfera, eu vroiam sa ma distrez. Omu se cunoaste cel mai bine nu la bautura ci la distractie. Stie sa se distreze atunci e un om de treaba. Bogdan este asa , Stefan este asa, 

Regret ca nu am putut sa ma intalnesc cu Victor de la ToateBlogurile. Poate alta data. In sfarsit am facut cunostiinta cu Alexandra. Nu mai zic de ceilalalti prieteni cu care m-am revazut in Bucuresti. Inca odata tin sa anunt ca Bucurestiul este un oras infect ! Nu as vrea sa locuiesc in el nici daca m-ar platii cineva cu 1 milion de euro pe luna ! Nu se merita, pentru 2 zile cat am fost in Bucuresti am slabit 4 kile. Deci cine vrea sa slabeasca rapid, duceti-va in Bucuresti.

Ce imi doresc pentru viitor? Nu stiu sa ne distram mai bine, sa uitam cine suntem noi in Blogosfera si sa ne aducem aminte faptul ca inainte de bloggeri suntem oameni ! Si comunicam si socializam la nivel de oameni, nu de blogosfera. 

P.S: Salut bodyguarzii de la Silver Church, care au fost super de treaba. Si fetele care au servit bautura, nu mai zic de barmanita. Grrrrrrrrr...... Si asta ca o subnota, as fi vrut sa reintalnesc o fata pe care am intalnit-o intr-o statie de autobuz... pacat.... 

Etichete: , , , , , , , ,

vineri, 25 martie 2011

Sunt in Bucuresti

Care vrea sa ne intalnim, de la ora 10:20 sunt in gara ! Apoi nu stiu ce o sa fac :)) So.... cine vrea sa ne intalnim ? Call me :P

Si care aveti un incarcator de Nokia 5230 ? :))))

Etichete: ,

joi, 24 martie 2011

Relansare ToateBlogurile.ro

In cazul in care nu stiati ToateBlogurile.ro s-a relansat. A suferit modificari majore fata de versiunea anterioara si a evoluat fata de ce a fost in 2008 un simplu catalog de bloguri, in 2009 a evoluat in social iar acum a devenit ceva mai mult, mai puternic. O adevarata unealta !
Cu ce sa incep? Interfata, in primul rand, este una mai primitoare, mai simplista, aduce a simplitatea din Facebook. Mai aerisita, e incarcata cu o paleta de culori placute pentru ochiul uman. 
Pe langa o interfata intuitiva, tb.ro vine cu functii noi printre care as aminti : anunturi, evenimente, sondaje. Pe langa aceste functii, mai e o chestiune foarte interesanta pe care eu o gasesc utila. Adaugarea prietenilor intr-o lista pe care tu o creezi, plus ca te poti adauga intr-o retea de judete ale Romaniei. Eu cum sunt din Dolj m-am adaugat judetului Dolj. Poti sa adaugi video-uri, poti sa iti pui anuntul tau, poti sa faci un sondaj, poti sa creezi un eveniment. Cred ca o sa evolueze si mai mult toateblogurile. Da ce sa mai vorbesc, de ce nu intri sa vezi cu ochii tai despre ce zic aici ? 

Etichete: , , , , ,

miercuri, 23 martie 2011

Japonia cutremur, Libia razboi, Tsunami si Super Luna

Cum as putea sa integrez intr-un articol toate aceste trei lucruri ? Japonia cutremurul, Libia razboiul, Tsunami-ul din Indonesia si Japonia si Super Luna ? Pai daca tinem cont de superstiti ultima oara cand Luna a fost asa de aproape de Pamant, in saptamana dinaintea acestui eveniment, au avut loc anumite catastrofe cum ar fi Tsunami-ul din Indonesia. Acum inainte sa aibe loc Super Luna a avut loc cutremurul de 9 grade Richter in Japonia si mai nou razboiul din Libia! Mai nou presa adauga printre stiri faptul ca japonezii se inghesuie la zahar. Din cate am observat din gandul se pare ca erau romanii care se inghesuiau. Sa nu uitam totusi ca in Japonia este departe de Romania, ca si civilizatie ! In Libia oamenii se rascoala, desi tare tare ma gandesc faptul ca aici au o influenta americanii, care au avut ca tactica preluarea petrolului si detinerea controlului in anumite state pion. Sa nu uitam ca este usor sa pornesti o revolutie! Cat despre valul cel mare care a maturat tot in calea lui, atat in Indonesia cat si in Japonia ce sa mai zicem? Si toate astea in preajma evenimentului cu Super Luna de pe 19 martie. Cam greu sa nu faci o mica legatura. 

In Romania cred ca Super Luna a avut ca efect urmatoarele : divortiunile dintre Iri si Moni, Oana si Pepe! O Doamne, ce dezastru a putut face Super Luna, de ce Doamne tocmai acum cand lucurile erau ca o p**a roz din fier cu luminite si toate se frecau ca struna ? Hmm... incredibila, nemernica ce este ! Afurisita asta de Super Luna ! Hai sa o bombardam cu bombe nucleare ca vad ca produce cele mai multe pagube in Romania ! 

Deja sunt satul de prostia din Romania !

Etichete: , , , , , , , ,

Nexus S de la Google a aparut !

In cazul in care nu stiati Google in colaborare cu Samsung au lansat noul telefon bazat pe platforma Android 2.3 ( cea mai rapida pana acum Gingerbread ) si anume Nexus S. Acesta vine cu un procesor de 1 Ghz Hummingbird si 16 GB memorie interna. Pe langa asta avem si Wi-Fi, 3G, NIC, un ecran de 4 ", baterie ce tine 6 ore in modulul de convorbire si peste 400 de ore in stand-by, usb 2.0, camera de 5 megapixeli. Pretul este ok zic eu. Ce parere aveti de el? V-ar placea sa il aveti ?

Nexus S e foarte bun dupa parerea mea !

Etichete: , , , , ,

Politica in Blogosfera | RoBlogFest

Daca va intrebati daca exista politica intr-un mediu atat de libertin precum este blogosfera, ei bine, va raspund ca da. Si de ce zic asta? Pai e simplu, toti se schimba si vin si iti zic "ma votezi?". Atentie, inca nu am iesit din concurs, inca particip la COLECTIV alaturi de echipa de la Blogatu, si mai sunt si jurizat la alte doua categorii. Deci sanse mai am sa castig, dar ce m-a determinat sa discut despre asta este ca toti vin la tine ca sa-i votezi ( si da inclusiv si eu ! ). Si eu unul ma simt ca un politician numai ca e o singura diferenta intre politica romaneasca si cea blogosferica ! Si anume, noi nu promitem sa facem ceva in schimbul unui vot ( cel putin eu ). Noi cerem votul in functie de performantele pe care le-am facut/ articolele pe care le-am scris. Aici intra in joc fidelitatea cititorilor fiecarui blog si preferintele lor. Cum in blogosfera suntem multi, cititorii ei bine sunt si mai multi, dar mai mult de atat, cititorul x citeste si blogurile [ a.......z ]. Deci este o diferenta aici si vine in dreptul votantului, cel care citeste n-bloguri. Pe cine sa aleaga? Si acuma, ca si in politica, hai voteaza-ma si iti dau un premiu, uite te inscrii automat in concurs. Sau eu stiu ce alte metode. 

Desi imi doresc sa castig, pentru ca asta mi-e firea competitiva, jur ca incep sa ma simt politician. Si daca tot ma simt politician, hai ca incerc pe ultima suta de metri ( pentru ca este ultima zi de votare ) sa adun si eu voturi, poate cei din Diaspora tin cu mine ! Si ce ziceti? Ma votati la COLECTIV ?

P.S : Ca sa ma votezi trebuie sa ai cont ceea ce e foarte usor de facut AICI ! Si ca sa ma votezi la categoria COLECTIV trebuie sa intri aici si sa votezi "Blogatu".

Etichete: , , , , , ,

marți, 22 martie 2011

Simti?

Simti ? Simti muzica cum trece prin venele noastre si ne indeamna sa ne miscam precum una ? Simti ritmul si vibratiile ce ne-ating talpile picioarele si ne face sa ne miscam? Te iau in brate si-mi inchid ochii, incerc sa ma las condus de melodie. E ca si cum ai face dragoste. Te lasi dus de val si experimentezi situatii iesite din comun. Nu stiu unde ma aflu, ce fac sau incotro ma indrept. Tot ce stiu este ca te am in brate si te conduc prin pasi pe un ritm intens. Ma aplec spre gatul tau si nu ma pot opri sa nu mi apropii buzele de el. Sa-l sarut, sa-l musc sa te mangai cu mainile mele pe tot trupul tau. Simti ritmul ?



Etichete: ,

La multi ani mama !

Scrisoare catre ea : 

Desi stiu ca in ultimii ani nu am fost fiul cu care tu te-ai obisnuit atunci cand eu eram mic, si am avut divergentele noastre tin sa te anunt ca ceva nu s-a schimbat sau mai bine zis nu s-a diminuat si nu se va schimba niciodata. Dragostea mea. Probabil ca o sa razi cand o sa citesti asta, caci o sa te gandesti ca, cum pot sa afirm asta cand eu fac lucruri care sa te supere si sa te enervez. Le fac ca sunt eu incapatanat si imi doresc sa fiu eu pe cont propriu, dar nimic nu schimba faptul ca te iubesc. Adu-ti aminte de asta atunci cand voi urla, adu-ti aminte atunci cand voi pleca. M-ai invatat atat de multe lucruri ce tin de viata, de femei, de comportament. M-ai invatat cum sa ma comport in societate si cum sa fiu manierat si totodata m-ai invatat cum sa fac fata obstacolelor si dificultatilor ce le intampin pe parcurs. 

Am invatat sa am intotdeauna credinta ca totul va fii bine. Si niciodata sa nu-mi pierd optimismul. M-ai invatat ca prin ras pot sa trec mai usor prin probleme. Niciodata sa nu uit sa zambesc macar odata pe zi cu adevarat. 

Azi e ziua ta. Azi iti spun deschis si public ca te iubesc enorm de mult. As vrea sa te simti asa de bine ca in perioada aia cand te bucurai din inima de orice. Ce iti urez de ziua ta? Multa sanatate si sa te tina bunul Dumnezeu cat mai mult aproape. Iti multumesc pentru timpul pe care l-ai pierdut crescandu-ma si avand grija de mine. Acum e vremea mea sa-mi port de grija, si poate sa am grija de tine. 

La multi ani mama! 


Etichete: , ,

luni, 21 martie 2011

Bogdan Alin Ota

De Bogdan Alin Ota nu a auzit nimeni, asta pana ieri alaltaieri cand a aparut in emisiunea norvegiana echivalenta la "Romanii au talent" - Norske Talenter. El canta la pian, dar slujba lui zilnica este aceea de a cara copiatoare. Cum a impresionat romanul de au ajuns prezentatorii sa se intrebe cum de romanii nu l-au observat? Pai va invit sa il ascultati !



Etichete: , , ,

Friends with benefits

Etichete: , ,

Seagate te poarta inapoi in timp ! Concurs

Cand eram mai pe la inceputurile mele in ale calculatoarelor aveam un calculator care avea 10 GB HDD. Pe atunci ziceam ca e destul pentru ce aveam nevoie. Insa pe masura ce am crescut am observat ca nevoile mele se mareau, cantitatile de date cresteau de la zi la alta, jocuri, filme, softuri educationale si poze, multe poze. Deodata am realizat ca 10 GB nu imi sunt de ajuns asa ca azi, ma gandesc sa-mi iau un HDD extern, cum ar fi un Seagate de 1 TB. De ce mi l-as lua tocmai acest HDD extern? Pai in primul rand este recunoscut atat de Windows cat si Mac, nefiind necesara instalarea unor drivere adiacente. Pac bagi cablul in HDD si in calculator si imediat este recunoscut de ambele sisteme de operare. Dupa cum stiti in ultima vreme folosesc mai mult Mac OS X. Si in acest fel pot sa imi mut datele de pe un sistem pe altul fara mari batai de cap sau chiar deloc. In al doilea rand, eficienta in consumarea curentului. Consuma foarte putin ! Al treilea lucru ar fi usb 2.0 care asigura o rata de transfer de 480 Mbps si viteza cu care merge de 7200 de RPM. Si unde am gasit acest HDD? Pai am intrat pe PC Garage si am vazut ca au HDD-ul Seagate si la un pret destul de bun !

Chiar mi-ar fi de folos un astfel de HDD cu asemenea performante in testele de scriere/citire. Voi ce parere aveti ?

Seagate a dat drumu la un concurs impreuna cu PC Garage cu premii atractive ! Seagate te poarta inapoi !in timp. Despre ce este vorba ? Trimite o fotografie de a ta pana pe 6 aprilie si ai sansa sa castigi HDD-ul de mai sus si 2 vouchere de cumparaturi de 100 de roni fiecare ! Mai multe detalii aici : 

Etichete: ,

duminică, 20 martie 2011

Cu cine ma vad in Bucuresti vineri ?

Se pare ca ma duc la party-ul de la RoBlogFest 2011 ce va avea loc in Silver Church. Amu intrebarea mea este cu cine am sa ma intalnesc acolo? Hmm? Hai ma cineva? Stai ca aud din spate o voce, a da cu Bogdan Anghelina. Hai unu deja, mai aud alte voci? Ajung in Gara de Nord cam pe la ora 8 dimineata ( pentru cei care credeau ca e seara :P ) . Deci cu cine ma mai vad vineri pe 25 martie? Come on !!!! Let's get this party started !!!! 

Etichete: , ,

vineri, 18 martie 2011

Sneak Preview "How I Met Your Mother" S06E19

In episodul 19, Barney Stinson isi intalneste in sfarsit tatal adevarat. Cei de la AOL ofera un sneak preview din episodul 19 sezonul 6 din "How I Met Your Mother". Enjoy !


Etichete: , , ,

Pool Master Halo Dog

Etichete: , , ,

joi, 17 martie 2011

Hai sa radem

Din seria "Hai sa radem" va dau un alt video filmat in Irish Pub, alaturi de un baiat caruia i se zice Copilu' si pe buna dreptate ! Are un ras interesant de amuzant ( pentru unii ca mine ). Ce ziceti ?


Etichete: , ,

Gravity

Se ridica din pat, lasand in urma ei parfumul ametitor. Se duce in bucatarie, mai exact in camara, sa scoata o sticla de vin alb, Cotnari. Preferata mea, zambesc si ma uit in ochii ei, spunandu-i ca este preferatul meu. Pe langa sticla aduce si doua pahare de vin, si se aseaza in pat, langa mine, pe piept. Deschid sticla si torn in pahare si o intreb pentru ce ciocnim? Ea zambeste si imi spune in soapte, intorcandu-si privirea catre paharul plin de vin, pentru liniste, pentur un timp de relaxare pe care nici unul dintre noi doi nu l-am mai avut de mult. Apoi ea din pahar si se baga si mai mult in mine, ca o mata ce incearca sa isi gaseasca locul, culcusul. Pun paharele pe noptiera, si o iau in brate. O sarut pe crestetul capului, si oftez. Ea ma intreaba daca totul este in regula. Si ii zic, nu, totul este ok, doar ca prea multe s-au adunat in ultima vreme. Nu ma lasa sa continui, caci imi pune degetul pe buze si imi zice "shhhhh, acum, cu mine nu te gandesti la nimeni si nimic, esti tu cu mine atat". Are un mod mai aparte de a mi scoate mintea din lungul sir de ganduri problematice. Cu ea uit totul, si sunt inecat de o liniste sufleteasca profunda. Este medicamentul meu cand rasul meu nu mai face fata stresului. Atunci apelez la ea, ca sa-mi pot domoli sufletul. 

Are acelasi mod de a scoate omul din probleme ca si mine. Incepe sa-mi mangaie pieptul dupa ce imi desface nasturii de la camasa. Incet incet, isi plimba degetul pe pielea mea, si-mi distrage atentia de la probleme. E ca un aspirator, care pur si simplu trece si ia toate probleme deoparte, chiar daca pentru moment. Este calmantul meu si devine ca si un sedativ. 

Don't need gravity, don't want to go back....



Etichete: , , ,

Andreu Fontas in locul lui Eric Abidal | FC Barcelona

Andreu Fontas jucatorul de la Barca B va evolua in prima echipa in locul lui Eric Abidal, care va absenta tot sezonul din cauza unei probleme medicale. Barcelona a declarat despre Fotnas ca desi are 21 de ani este un jucatorul care a tinut defensiva in echipa B a Barcelonei sub comanda lui Luis Enrique. Are experienta si a debutat pentru prima echipa sub comanda lui Guardiola in august 31 2009 intr-un meci cu Sporting. La echipa a doua are un assist si un gol. La prima echipa are 5 aparitii. 

Etichete: , , , ,

marți, 15 martie 2011

Mac OS X 10.7 Lion Dev Edition!

Cum de ceva timp, m-am dat pe MAC OS X, am decis sa va anunt ca, urmatoarea editie a sistemului de operare produs de Apple este in stadiul de dezvoltare si va aparea undeva in vara acestui an. Cu numele de cod Lion, Apple se arunca in piata sistemelor de operare dominata de Microsoft, cu un sistem ce preia din functiile iOS 4 folosit atat la iPhone cat si la iPad. Practic, din cate mi se pare mie, Apple joaca un ping-pong sau un du-te vino cu produsele sale. Aduce Mac-ului inovatiile si functiile pe care tabletele si iPhone-urile deja le au. Si in plus, iar aici vine partea destul de interesanta, creaza functii noi pentru utilizator. Printre ele as numara Mision Control, care este ceva mai mult decat un beneficiu. Este un fel de organizator de aplicatii deschise. Launch Pad-ul este centrala aplicatiilor instalate. Si sunt multe inovatii si functii ce se merita discutate.

Cum maine, poimaine o sa intru in posesia editiei de developer, voi reveni la acest post si cu niste screenshot-uri ! So may the MAC be with you !

Cat despre viitorul Windows 8, ramane de vazut ce vor face cei de la Microsoft, pentru ca dupa parerea mea, Mac-ul castiga teren foarte mult ! Voi ce parere aveti ?

Etichete: , ,

sâmbătă, 12 martie 2011

Caravana MiniPrix soseste in judetele Bacau, Prahova si Dolj

Weekendul acesta, pe 12 si 13 martie, Caravana reducerilor miniPRIX trece prin judetele Bacau, Prahova si Dolj . In acest weekend (12-13.03.2011) Caravana Reducerilor miniPRIX ofera reducere de 20% pentru toate produsele si preturi miniPRIX: pantaloni de la 9 lei, camasi si bluze de la 19 lei, pantofi si balerini de la 29 lei si accesorii de la 1 lei tuturor celor din judetele Bacau, Prahova si Dolj! Magazinul online miniPRIXeste singurul loc unde preturile bune se intalnesc cu promotiile pe masura. De aceea va asteptam la cumparaturi!


Etichete:

vineri, 11 martie 2011

Petrecere Vieneza @ Cave Pub

Dragi concitadini,

Va scriu aceste randuri din indepartata Venetie a unui Romeo impiedicat si entuziasmat, pentru a va anunta cu drag despre o petrecere speciala tematica in localul Cave Pub, la un party venetian sambata 12.03.2011. Aici veti putea venii costumati adecvati perioadei ( unde evident cel mai misto costum va fi premiat ) si puteti sa participati atat la karaoke cat si la concursuri cu premii speciale. Dupa cum bine stiti, intotdeauna ne-am distrat de minune aici, alaturi de cei dragi noua. De data asta se anunta un party cu totul si cu totul.. special. Pe langa asta va fi si un Happy Hour intre orele 21:00 - 22:00 unde shot-ul de tequila va fi de numai 2.5 lei. Deci cine vrea sa vina este asteptat cu bratele deschise.

Cine a zis ca tre sa fie Halloween ca sa fim costumati? In Cave Pub ai tot timpul un motiv de distractie ! 
Ca si un mic spoiler ! Va fi organizata un concurs special in curand, anume un concurs pentru amatori de Stand Up Comedy! Asa ca mai bine da-ti un like la pagina de Facebook ca sa fiti la curent cu ultimele noutati ! 


Etichete: , ,

joi, 10 martie 2011

A inceput marea voteala ! RBF2011


Asa cum spuneam mai devreme, s-a dat startul la votari la RBF 2011. Blogul meu este inscris la categoria Personal - Cel mai popular blog. Poti sa ma votezi apasand pe butonul de "Voteaza-ma". Cerinte necesare, un cont pe RBF ! Care este simplu de facut dupa cum se vede in video-ul de mai jos ! 
De asemenea particip si la "Colectiv" alaturi de Blogatu.ro! Poti sa ma votezi folosind aceasi schema apasand butonul al doilea din stanga sus ! Apasa buntonul de sub colectiv - Blogatu.



Etichete: , ,

Playback @ Pub's Pub

Odata candva in Pub's am avut un moment de creativitate demn de "Romanii au talent". Va rog sa va dati cu parerea asupra acestei interpretari magnifice !


Etichete: , ,

miercuri, 9 martie 2011

Marul interzis: Dragostea adevarata

Am ajuns intr-un stadiu in care nu mai sunt in stare sa-mi dau drumul la aceea dragoste care crede totul. Sunt intr-o stare in care pot sa dau ceea ce este necesar intr-o relatie, dar nu aceea iubire pe care o pot da numai ei. O iubire ce porneste inca de la inceputurile inocentei, ce se manifesta blanda si timida prin mangaieri si atingeri fine ale mainilor, atunci cand o saluti. O iubire care depaseste orice intelegere, pe care majoritatea o au in zilele de azi. Pe cat de afemeiat sunt, pe atat de mult imi doresc sa iubesc o femeie. Una singura careia sa-i dedic absolut toata inima ce ravneste dupa o revarsare totala in fiinta iubita. Multi zic ca ma indragostesc de multe ori, probabil, asta daca pentru ei a te indragostii inseamna a fii entuziasmat, atunci da pot sa zic ca am fost indragostit de mult prea multe ori. Insa cand ma refer la iubirea adevarata, aceea care iti da fluturi in stomac, fiori pe sira spinarii si te face sa ti se inmoaie genunchii, as putea spune ca doar de 2 ori am fost asa. Pentru doua fete, si nu ma sfiiesc sa o recunosc ca da, am iubit enorm, si din toata inima. Si pot sa zic ca sunt mandru, pentru ca, cunosc adevaratul sens al dragostei. Nu ce vedem azi, comercialul din zilele de azi. Si nu, nu iubirea aia ca-n filme, regizata de diversi oameni, scrisa de renumiti scriitori sau scriitoare, ci aceea iubire care se intampla, fara sa iti dai seama, care te loveste atunci cand nici nu credeai ca se poate. 

Aceea iubire care, atunci cand o vezi dupa enspemii de ani, inca sa ai acelasi sentimente ca la inceput, aceea iubire care este indestructibila in inima ta. Zici ca treci peste, dar adevarul este ca tot ce faci este sa iei aceste sentimente sa le incui intr-un cufar aurit, si sa pui o eticheta "true feelings". Si apoi ce se intampla? Te transformi, intr-un porc, intr-un om care refuza sa mai deschida acel cufar pentru ca a decis candva in timp, ca e mai intelept si mai bine sa il deschida doar atunci cand persoana merita. Si asa devii un om indiferent, nesimtit, incapabil de a cunoaste cuvantul dragoste, dupa cum mi s-a spus, dar adevarul este ca il cunosc, si tanjesc dupa el, sa mai traiesc inca odata, dar numai ca de data asta imi doresc sa il traiesc reciproc. Cam greu ce cer nu? 

Desi am sansa sa fac un lucru foarte nebunesc, mi-e totusi teama, deoarcere odata cu aceste sentimente minunate despre care vorbesc, dupa sinea lor atrag intotdeauna si altele, mai dureroase, care, daca apar la o anumite varsta frageda, sunt imposibile de manevrat. Si atunci iti pui intrebarea, pentru ce? Prefer sa fiu aceasta persoana de gheata, care nu se topeste atat de usor, decat daca un foc atat de mare si de mistuitor apare in preajma mea. Si totusi, vad focul, si ma pot apropia, dar oare mai vreau eu asta? 

Sunt atatea vise de indeplinit, cel putin anul asta, si cu toate astea plec la drum doar cu optimism, credinta si ambitie. Nu am nici un ban si cu toate astea vreau sa vad o groaza de locuri, caci cine stie maine poimaine ce se-o intampla. Prefer sa-mi pun dragostea in vise, in prieteni si in cei din jurul meu, astfel stiu ca pot da drumul la un rau ce inca se revarsa prin mine. Este o ora tarzie si ascult o melodie prea... .ciudata. E ziua noastra azi 9 martie, si stiti regula nu? 44 de pahare de baut ! Asa ca la mai multe, si fie ca sentimentele pe care voi le aveti sa fie pentru persoana potrivita !


Elisa - Eppure Sentire (Un Senso di Te)

Etichete: , ,

Loc de munca

Am trecut pe la fostul meu loc de munca ieri, sa dau buchete de flori fostelor mele colege de servici si evident fostei mele sefe. Vreau sa zic ca am cam avut emotii cand am intrat. Nu mai intrasem de mult la fostul meu birou, chiar si cand urcam scarile era ceva, boom boom in interiorul meu nu stiu de ce. Poate pentru ca acel loc de munca a fost unul de initiere si de descoperire a ceea ce pot eu sa fac. Asa cum a zis si fosta mea sefa, clar mie imi trebuie un servici in care sa ma misc de colo colo, caci in programare sa stau cu fundu pe scaun tot timpu m-as plictisi enorm de mult. Sunt o persoana creativa si energica si am nevoie de miscare. Sa stau intr-un singur loc zilnic, m-as plafona sau asa cum am zis si eu, m-as ofilii.

Cred ca dupa un timp incepi sa duci dorul la ceea ce devenise fara sa iti dai seama parte din viata ta. Cred ca sunt printre singurii romanii care se duceau de placere la munca. Stiam cand ma trezesc unde o sa ma duc, stiam ce trebuie sa fac. Si in plus nu cred ca se compara ceva cu cafeaua bauta dimineata si statu la povestire 5-10 minute, sa discutam despre ce am mai facut in week-end sau aseara. 

Ce incerc sa evidentiez este ca, locul de munca poate sa fie stresant sau nu, depinde de fiecare cum ni-l facem, iar daca eu duc dorul, inseamna ca locul ala era o placere nu? Si daca ai totusi un loc de munca tine-l de el si nu dezamagii angajatorul, caci aducand ceva nou, constructiv, arati sefului/sefei tale de ce meriti slujba pe care o ai. Asa cum nea' Baselu' zicea : "Trebuie ca toti sa fie competitivi, sa aiba un obiectiv de atins". 

Etichete: , ,

luni, 7 martie 2011

Vrei un om cu idei ?

Vrei un om cu idei? Ai nimerit unde trebuia ! De ce zic asta? Pentru ca sunt un om plin de idei originale si interesante. Daca tu esti omul dispus sa fructifici ideile mele, atunci iti stau la dispozitie ! Daca vrei sa-mi citesti CV-ul, care apropo este postat intr-o idee cu totul originala si neintalnita si anume pe reteaua sociala Facebook, atunci te invit sa o faci aici : http://www.facebook.com/note.php?note_id=199569810062944

Asta a fost un fel de introducere pentru cei care intra de pe Google. Si tu ma poti ajuta sa-mi gasesc un job, unde cunostiintele mele, talentele si aptitudinile sa fie de folos pentru cineva care chiar are nevoie. Pornesc astfel o campanie puternica de promovare si de gasire a unui job folosind nici mai mult nici mai putin platforma sociala Facebook. Astfel pot demonstra puterea unei retele sociale si a relatiilor pe care le ai de prietenie, si unde te poate duce ea, daca ai un cap si o idee si stii cum sa o folosesti. Cum ma poti ajuta? Scriind in statusul tau pe Facebook link-ul catre CV-ul meu. De ce sa ma ajuti? Nu esti curios daca merge chestia? Daca voi reusi sa ma angajez cu atat mai mult poti sa o faci si tu ! Asa ca ce zici? Esti alaturi de mine in aceasta campanie de gasire a unui job?

Etichete: , , , , ,

Trupa Effect la TVR!

Scriu acum despre o trupa de teatru si film numita "Effect". Este o trupa din care era sa fac si eu parte, dar datorita proiectelor in care eu sunt implicat, am decis sa nu ma implic. Daca vreti sa-i cunoasteti va invit sa urmariti emisiunea de mai jos !


Etichete: , , , ,

joi, 3 martie 2011

Cel mai funny bebelus ! [Video]

Etichete: , , , , ,

RoBlogFest 2011 - Voteaza-ma

VOTEZI la roblogfest 2011

Dragi cititori ai blogului meu. Stiu ca pe parcursul anilor v-am rugat de multe ori sa ma sustineti in diverse concursuri si sa ma votati. Tin inca odata sa va multumesc pentru voturile voastre care m-au propulsat pe prima pozitie la "Cel mai bun blog personal din 2010" la sondajul organizat de Blogatu. Ei bine acum, particip la un concurs mult mai important, poate cel mai important concurs dintre toate cate exista dedicate blogurilor. RoBlogFest 2011. Anul trecut mai aveam nevoie doar de 4 voturi ca sa ajung in faza urmatoare. Asa ca dorinta mea este sa ma votati cat mai multi, ca sa trec macar de prima faza. Am inclus in aceasta postare tutorialul video facut pentru concursul din 2010. Sper sa va ajute sa intelegeti cum sa votati "Neydamn" la RBF 2011. Inca odata daca sunteti cu o inima buna, v-as ruga sa va rugati si prietenii vostri sa ma voteze dandu-le link-ul de la postarea asta. 




Etichete: , ,