duminică, 27 februarie 2011

Helium Karaoke Party

Sambata 26 februarie 2011 in Cave a fost o petrecere cu o surpriza total neobisnuita ! A fost o petrecere cu helium. Adica, vroiai sa canti trebuia neaparat sa ai un balon umplut cu helium si sa canti ! Ce a iesit, va zic sincer o petrecere super funny, super tare unde multa lume s-a distrat pe cinste ! Din nou am participat la concursul de dans, unde cred ca mi-am dislocat niste inele de disc, dar cu toate astea, am castigat locul 1. A fost o noapte super reusita, unde distractia a fost pe primul plan ! Pentru poze va recomand sa intrati pe pagina de Facebook a Cave Pub.


Daca nu ma credeti ca a fost funny atunci uitati-va la filmuletul asta unde Ada canta !

Etichete: , , ,

miercuri, 23 februarie 2011

Ca o stea de Dragobete!

Daca as putea sa dedic o melodie cuiva pe care se presupune ca o iubesc ar fi aceasta melodie. Mi se pare o melodie ce exprima totul. Profunda, puternica si placuta. Atat trebuie sa arati faptul ca iubesti pe cineva. Si daca tot iubesti surprind-o, dar nu de Dragobete, caci evident se asteapta sa faci asta, nu?! Doar e Dragobetele. Surprind-o in altfel si altcandva cand nu se asteapta. Asta e iubirea, sa o surprinzi zi de zii, sa reusesti dupa o zi incarcata pe care ea a avut-o la munca, dupa atata stres, sa reusesti sa-i smulgi un zambet inocent si infantil dupa o fata atat de obosita inseamna ca ai reusit ceva mare ! Nu stiu daca ati vazut filmul asta "If Only" cand tipul isi pune in cap sa-i faca ziua ce urmeaza cea mai frumoasa zi din viata ei. Si daca reusesti sa o surprinzi cu un astfel de cadou, atunci ai tot respectul meu. Cumpara-i un trandafir, dar unul care se moleseste imediat, nu... unu care sa reziste mult. Surprinde-o si fa-o sa rada toata ziua. Indeplineste-i dorintele inimii ei, si ascult-o nu cu urechile tale, ci cu inima si mintea ta, cu sufletul tau. Dedica-te ei complet, macar de Dragobete, caci doar e frumoasa... ca o stea nu ? 


Etichete: , ,

luni, 21 februarie 2011

Trup sau suflet ?

Nu am nici un chef sa scriu desi daca ar fi sa ma gandesc prin cate am trecut numai in acest week-end majoritatea dintre voi, ati zice ceva de genul ..... "buey de ma lasi, da cum de le faci pe toate?". Mai pe scurt sunt intr-o deplina lenevie intensa si maxima, unde tot ce-mi doresc in acest moment este doar sa ma plimb. De nebunul sa merg alene prin miile si miile de kilometri de jungla omeneasca, unde majoritatea "animalelor" se gandesc la bani si cum sa faca bani. Unde gandul lor ii poarta pe culmi de faima si averi monstruoase intr-un timp de criza, iar noi toti, suntem ca orbetele intr-un lac fara fund. Aberez pe aceasta cale metoda clasica de a distribui continut inteliboct maselor de oameni preocupati cu bunastarile lor. Pfff, sunt curios sa vad daca mi las mintea sa debiteze la o viteza uimitoare de cuvinte per gand, ce mi-ar putea iesi. Tin sa precizez ca ascult o muzica clasica, romantica mai ales, care ar trebuii sa-mi linisteasca gandirea. Daca mi ies doar cacaturi asta e cu totul si cu totul alta problema. Deci revenind. Plimbarea, ma simt ca acel catel din reclama de la "Germanos", plimbare.... !? Da, ar trebui si mi-as dori sa alerg pe dealurile irlandeze, si imi doresc enorm de mult sa vizitez Stonehenge. As dori sa am libertatea deplina de a merge si de a vizita sa fiu restrans de mult chestii inutile cum ar fi bani, familie, si problemele personale. Sunt un suflet libertin care nu are si mi doresc sa nu am prejudecati. Sunt cine sunt si nu sunt un sfant, sunt un om rau. Rau pentru ca-mi doresc sa plec fara sa-mi pese.

Daca as scapa de anumite impedimiente mama nu m-ar mai vedea la fata pentru putin 5 ani. Atatia ani in care mi-as pune in gand sa vizitez lumea, sa lucrez orice, si sa descopar o groaza de lucruri si de oameni si de culturi diferite. As vrea sa fiu pe pamanturi scotiene si sa ma uit la muntii scotieni, sa urlu de pe alpi in pielea goala, sa ma arunc cu parasuta deasupra Marelui Canion, sa vizitez Thailanda sau sa ma lupt cu un cangur in Australia. Vreau sa fac Tai Chi cu japonezii de pe acoperisul lor de munca, vreau sa-mi fac un iglu pe taramul Antarcticii.. .vreau.... Deci dupa cum bine puteti observa, in aceasta jungla in care eu mi-as face plimbarea, gandul meu m-ar putea la asemenea lucruri, nu la bani si faima. Pentru ca faima si banii sunt hrana pentru trup, un trup atat de egocentrist si lacom. Mereu vrea mai mult, si mai mult si nu se satura. Ce vreau eu, e cu totul altceva, vreau hrana pentru suflet. Vreau sa fac acele lucruri care sa-mi inunde sufletul cu lacrimi de bucurie in momentul in care le vad realizate si sa-mi zic :" Nu cred ca voi mai fi asa de implinit ca acum". E cu totul altceva, e ceva ce majoritatea tinerilor ce stau in zilele de azi in fata Wii-ului sau al PS3 sau eu stiu ce dracovenie de joc si de facebook si de messenger si cica ei sunt mari maestrii ai socializarii si comunicarii intre oamenii. Aham... si daca-i scoti afara ar trebui sa isi puna o pelerina neagra si niste ochelari de soare, pentru ca atuncea, asemenea omului din pestera ar descoperi cu o mare minunatie .... Soarele... ( sau focul in termeni de pestera ).

Deci ce alegem majoritatea... hrana pentru trup sau hrana pentru suflet. Ce anume te satisface ? Ce anume doresti.... ? Oare un cantec de pian melancolic te atinge undeva sau doar te doare-n cot ? Am fost odata la filarmonica si a fost un concert de pian, si ma jur, am plans. Mi-au dat lacrimile auzind acele note incredibile scoase de degetul unui om. Deci de ce anume ti-e foame ?

P.S: Sange de taur este prost pentru barbatii daca il beau femeile ! Gura lor o sa vorbeasca mai rau decat aberatii, o sa vorbeasca intr-una si intr-una si intr-una. It won't stop !

Etichete: ,

joi, 17 februarie 2011

Cucul din Ceas!

Cand eram mic, si ma duceam pe la bunica mea de la lac, obisnuiam sa hoinaresc cu varul meu prin paduricea de alaturi. Si intotdeauna ne zbenguiam si ne imaginam fel si fel de lucruri. Iar cand venea seara, dupa ce faceam baie, tataie intotdeauna ne zicea o poveste despre cucul din ceas si cum urmareste el copii neastamparati si care nu sunt cuminti. Ne zicea intotdeauna faptul ca acest cuc este magic si atunci cand iese sa cante la fiecare fix de ora, de fapt se uita in jur si cauta pe copii care nu sunt cuminti si ii inghite pe taramul pedepselor. Imi aduc aminte ca ne spunea ca atunci cand cucul va canta, noi sa fim baietii cuminti si sa dormim sau sa fim ascultator. Ceasul acela cu cuc, era asezat maiestuos pe perete si era indreptat exact catre paturile noastre. Tin minte ca intr-o noapte, afara era furtuna si tuna si fulgera, iar varul meu era demult adormit. Eu nu puteam sa dorm, caci auzeam crengile cum fosneau pe la geam si mai auzeam si vantul cum vuiaaa creeand o stare de nesiguranta si asa mic copil cum eram, ma bagasem sub plapuma. Tocmai cand eram acoperit total si imi ziceam in sinea ca nu e nimeni ca nu e nimeni, a sunat de la 11 cucul, izbucnind puternic din acel ceas. Cucuuu cucuuu cucuuu auzeam aceste sunete ca si cum erau scoase de un monstru, pe o voce asa de groasa, iar ceasul era diferit fata de celelalte ceasuri. Era acum mare ca un castel din Transilvania, unde in jurul lui zburau lilieci si dinauntru se auzeau numai tipetele baietilor si copiilor care nu au fost cuminti. Eram inspaimantat si imi doream asa de mult ca acel ceas cu cuc, sa se fi transformat intr-unul din acele ceasuri barbatesti de mana, pe care il porti cu tine si este asa de minuscul.

Precum eram de infricosat pe atat de ingenios deveneam. Ma gandeam la metode de a contracara, de a lupta cu demonicul cuc ce iesea si cauta prada. Asa ca m-am furisat din pat am luat tarat un scaun si m-am suit pe el ca sa ajung la cucul din ceas. Nu stiu ce am incercat sa fac, dar tin minte faza finala cum am ajuns in fund si plangand de durere. Tataie m-a auzit plangand si a venit imediat ca si sarit din pat si m-a intrebat, da puiule care e problema. Iar eu plin de ura pe faptul ca nu reusisem ce mi-am propus, am indreptat catre cuc si am zis  "Cucul e de vina tataie, a venit sa ma bata si a vazut ca nu poate asa ca m-a imbrancit de am cazut pe jos !"


Articol care participa la concursul organizat de Blogatu.ro in colaborare cu WathcShop.ro !

Avatare si Rington-uri Mo&Foca download

Cu toti cred ca ati auzit de celebrele episoade cu MO si F.O.C.A. Ei bine pentru fanii acestor episoade tipii de la CreativeMonkeyz au lansat un pack de avatar pentru messenger si niste ringtone-uri destul de faine! Pentru cine vrea pack-ul, il puteti downloada gratis aici !













Etichete: , , ,

miercuri, 16 februarie 2011

Va pregatesc ceva!

Stiti de campania aia pe Antene nu, cu "Vi se pregateste ceva" sau ceva de genul. Ei bine, am in mintea mea 3 lucruri sau proiecte mari si tari. Pot sa zic momentan doar 1 dintre cele 3. Si anume "Blogger Magazin" si restructurarea revistei. Aici am nevoie de tineri talentati intr-un anumit domeniu, gen programare sau coding, apoi despre stil de viata, eu stiu fashion sau moda, sau night life, care sa scrie in fiecare numar despre un subiect legat de domeniul respectiv. Gadget-uri si aplicatii folositoare. Ideea mea este simpla si la obiect, voi mentine reportajele despre bloggeri, dar ma voi limita la un numar maxim de 2 pe numar, baiat si fata. Deci daca ai talent si vrei sa intri intr-un domeniu total nou pe piata si sa faci parte dintr-o echipa tanara si ambitioasa nu ezita sa ma contactezi pe irimescu.damian@gmail.com. Cu subiectul "Blogger Magazin".

Ultimele 2 proiecte sunt cam secrete. Nu pot sa dau mari detalii decat in privat si asta dupa ce iti dai acordul sa nu divulgi anumite lucruri. Unul dintre proiecte este ceva personal ce are legatura cu tinerii din ziua de azi, si evident stilul de viata studentesc. Aici banii sunt si incerc momentan sa-i fac pe cont propriu, caci pentru acest proiect si ultimul de altfel am nevoie de bani. M-am gandit pentru proiectul 2 sa fac rost de o parte si din sponsorizari caci mai mult ca sigur nu voi fi in stare sa strang de unul singur banii necesari. Nu este o suma mare, e chiar mica, insa scopul este cel mai important, unde vor fii folositi. Deci daca vrei sa iei parte intr-un nou proiect care te asigur va fi de mare amploare asa cum a fost si este "Blogger Magazin" ( cu orice suma ai putea ) nu ezita sa ma contactezi din nou pe irimescu.damian@gmail.com cu subiectul "Sponsorizare proiect 2". Tot atunci vei primii detalii despre ideea pe care eu o am si ce vreau sa fac si pentru ce imi trebuiesc banii.

Proiectul numarul 3 este unul care face parte din dorintele inimii mele. Asa cum a fost si Blogger Magazin, si aici implica fonduri, dar care sper sa fiu in stare sa le strang eu de unul singur. Sunt ceva mai mari decat proiectul 2, dar asta are mai mult o importanta personala, si o ambitie pe care o am sa il aduc la realitate. O fac pentru cineva drag mie, si pentru care imi este dor sa o revad. Data in care sper sa fie adus la realitate sper sa se afle undeva prin vara anului curent. Acest proiect implica mai mult de 10 000 de km si cum am zis este o ambitie personala de care ma voi ocupa si sunt sigur ca il voi vedea realizat de manutele mele. 

Asta in cazul in care va intrebati cu ce ma ocup, ei bine am 3 mari chestii in capul meu de care vreau sa ma tin. Este evident ca nu pot sa le fac de unul singur, nu prea am reusit mare lucru de unul singur. Popular post plugin l-am adus la realitate cu ajutorul prieteniilor mei, iar asta e cel mai important lucru, sa stii cu cine lucrezi si in cine te bazezi. 

Si ca o mica campanie, credeti-ma nu conteaza daca esti blogger sau ai o firma, la proiectul 2 vrei sa te implici, iar daca esti curios nu ezita sa intrebi !

Etichete: , ,

Cum sa suni gratis in America si Canada !

Atentie acest lucru este testat de mine si da! Este gratis ! Iar convorbirea a facuta la un nivel incredibil de bine, ma refer aici la audio. Deci pentru cei care au prieteni/rude in America/Canada asa puteti sa vorbiti gratis. In primul rand va trebuie un cont de Gmail. Si acum dupa ce veti avea contul de Gmail, daca va veti uita la Google Talk o sa zica ca se poate vorbi gratis in America si Canada. Eu am vorbit cu America pe o linie fixa si a fost gratis si am vorbit 2 ore aproximativ. Cum sa suni gratis in America si Canada? Simplu, foloseste Google Talk!

Dati vestea mai departe, si anuntati lumea ca sa stie. Consider ca mi se pare destul de util sa vorbesti gratis cu familia, mai ales dupa ce ca, nu i-ai vazut ani intregi. Dar nu uitati sa spuneti sursa ! :P


Etichete: , , , , , , ,

luni, 14 februarie 2011

Majorat si Karaoke @ Cave Pub

Sambata mi-am facut majoratul pentru a 24 oara in Cave Pub din Rovine. Tot acolo am participat si la karaoke unde cred ca am castigat dar nu mai tin minte. A fost si un concurs pe care l-am pierdut in fata campionului mondial de baut bere Bogdan. Era un concurs de baut viteza bere. Sambata a fost o zi incredibila unde m-am distrat enorm de mult si am ras enorm de mult. Ziua de duminica a continuat exact asa cum am lasat-o. Dupa 5 ore de somn, am mers la biserica unde am intalnit niste tineri din Timisoara super de treaba. Am ras cu lacrimi prin parcul Tineretului unde am cazut pe jos. Ca apoi pe seara sa ma intalnesc cu prietenii mei si sa radem iarasi si mai mult, atat in Cave cat si in Pub's. Ce pot sa zic ca a fost un week-end intreg in care rasul a fost la putere la MAXIM !






Etichete: , , , ,

vineri, 11 februarie 2011

Nokia si Microsoft

Nokia a inceput restructurarile din cauza faptului ca a pierdut pozitia de lider pe piata smartphone-urilor. Se pare ca Android-ul de la Google isi face simtita prezenta destul de puternic in spatele marilor jucatori pe piata, iar Nokia tocmai ce a semnat un contract cu Microsoft pentru a folosi pentru viitoarele smartphone-uri sistemul de operare Windows Mobile 7. Pe langa faptul ca in toata lumea, sunt dati afara angajati, Nokia isi redefineste si isi restructureaza strategia de viitor. As fi interesat sa vad un nokia smartphone cu windows mobile 7 pe el. Sau de ce nu? Un viitor Windows Mobile 8 ? Symbian se pare ca tocmai ce incepe sa se arunce in cosciug si va lasa piata la o parte. 

Daca e sa o gandim un pic, Nokia cu noul sistem de operare va avea cumva motto-ul "Nokia.... connecting ... restart... connecting people" ? 

Etichete: , ,

Popular post plugin 1.1

Iata ca am facut mici modificari si am lucrat la plugin-ul bazat pe ZeList pentru a fi afisate postarile cele mai importante. Astfel Popular Post plugin ( widget ) a ajuns la versiunea 1.1 si poate fii folosit pe orice platforma indiferent daca este sau nu Blogger sau Wordpress. De asemenea s-au facut modificari si la cum erau afisate postarile ( acum poti sa introduci un numar par de postari ) si cum poti sa preiei codul. S-a simplificat aceasta procedura pentru ca am crezut ca e de cuviinta sa fie cat mai simplu si de eficient. Prin urmare tot ce trebuie sa faceti este sa va introduceti blogul vostru fara "http://" sau "www." in fata si cate postari sa fie afisate, apoi dai click pe butonul de "Genereaza". Iti va aparea in acest fel un cod pe care il copiezi si il introduci oriunde vrei tu pe blogul tau. Sper ca aceste modificari sa fie de folos, iar daca puteti sa promovati plugin-ul v-as fi foarte recunoscator !



Etichete: , , ,

joi, 10 februarie 2011

Cum sa cumperi o imprimanta

Cu totii stim cat de important este o imprimanta in zilele de azi. Hai sa zicem ca esti un student ceea ce implica ca ai cursuri si implicit cursuri, referate si proiecte pe care trebuie sa le printezi. Iti cumperi o imprimanta dar ce fel de imprimanta, tinand cont de situatia financiara? Atunci cand cumperi o imprimanta exista doua costuri aferente. Costul de achizitionare si costul de intretinere. Poate ca iti iei una ieftina la 120 de roni sa zicem la promotie dar gandeste-te in timp cati bani dai pe cartusele pe care le vei cumpara pe viitor. In scurt timp vei ajunge sa depasesti costul de achizitionare prin cumpararea cartuselor de reincarcare. 

Cateva sfaturi pentru achizitionarea unei imprimante :
1. Sa fii extrem de atent la consumabile si la pretul lor.
2. Evita achizitionarea echipamentelor care au capul de imprimare pe cartus.
3.Daca bugetul permite, recomand o multifunctionala !

Si atunci ce e de facut pentru a reduce costurile de intretinere? Din fericire exista sistemul CISS adica sistem continuu de alimentare. Mai pe scurt acest sistem are tank-urile unde se afla cerneala in afara si il conectezi la imprimanta ta ca si cum ar fi un cartus obisnuit. Astfell intotdeauna vei stii cantitatea exacta de cerneala pe care o ai si poti sa reincarci super ieftin si rapid. Fara dus la un service autorizat unde costa. Un sistem CISS contine pana la 28 de cartuse reincarcabile adica daca ar fi sa facem un mic calcul, standar, asta inseamna cam 3100 de roni.

Ce preferi? Sa dai banii aiurea pe fereastra cand poti sa faci economii monstruoase? Fii intelept, achizitioneaza o imprimanta impreuna cu sistemul CISS.

Etichete: , , ,

Va rog sa faceti sex oral!

Se pare ca intr-un bloc anume exista o oarecare regula privind linistea pe scara respectiva. Aparent sunt rugati sa faca sex oral pentru a putea pastra linistea. "Va rog sa faceti sex oral ca sa pastrati linistea in BLOC !!!" asa este anuntul scris. Acum hai sa ne gandim oleaca la femeile care au nasul infundat, va dati seama ce povara este pentru ele sexul oral. Cum ar trebui sa respire prin pai? Prin instrument? Ar trece de la sex oral la suflat in pula. Oricum foarte tare anuntul !

Etichete: , , , ,

miercuri, 9 februarie 2011

Un ras isteric si amuzant ! [ Video Funny ]

Tin sa precizez ca unul din rasurile alea este al meu. Celalalt este al unei amice pe care am cunoscut-o la munte. Ce urmeaza e isteric ! Unul din momentele in care cel mai ras isteric isi face aparitia si cu toate astea razi de te caci cu stropi pe tine ! Cazi in branza dintre vaci !


Etichete: , , , , ,

Cainele in pom | Bah esti in pom!?

Eram astazi cu Blogatu in masina lui si am trecut pe langa un caine care aparent pazea casa si copacul unde statea! Era un caine in pom. Stiti cu totii expresia bah esti in pom? Ei bine acest caine nea Rex era in pom literalmente ! Priviti video-ul filmat cu telefonul lui Blogatu un N8.


Etichete: , , , , , ,

marți, 8 februarie 2011

Pasiune si dorinta


Enigma-Principles Of Lust (Jazz Mix)



Respiratia ta e si mai grea in timp ce te sarut pe gat nebuneste. Am cedat in bratele tale si am intrat intr-un joc al pasiunii de inegalat. Este un moment in care, nu m-am mai simtit asa de viu de mult timp. Credeam ca am trecut prin multe dar cu tine am redefinit pasiunea salbatica a dragostei. Ador pielea ta cea fina, iti ador buzele iar respiratia ta ma innebuneste. Tot ce ai este un pachet special sa-mi dea peste cap simturile. Inima mea este in al noulea cer atunci cand tu esti in bratele mele. Ma exciti in orice moment, iar daca ar fi dupa mine nu am mai pleca din patul acela. Suntem vinovati ca avem in sangele nostru dorinte ascunse. Suntem vinovati ca muscam din fructul interzis, ca pasim pe o cale ce ne arunca pe amandoi intr-un abis al placerii intense. 

Stii cum ma simt atunci cand iti simt inima batand agale, cand ma saruti si ma musti de gat de san, iar unghiile tale imi trec pe tot pieptul ? Stii cum imi poti da peste cap orice ? Cum langa tine nu mai sunt eu, cel care sunt sigur pe mine, sunt doar un prizonier insetat dupa un sex nebun si pasional. Locul, mai conteaza? Te doresc oriunde si peste tot, chiar de-ar fi pe o plaja, parc sau de ce nu o scara de bloc. Totul pleaca de la un sarut, iar focul izbucneste in flacari imense ce arde totul din jurul nostru. Hainele se pierd din peisaj ramanand amandoi un Adam si Eva ce gusta din acel mar pacatos. Suntem supusi placerilor carnale iar eu sunt si mai infomentat dupa satisfactia ta. Sa te aduc pe culmile placerii, sa te aud gemand, sa-ti simt vaginul infierbantat asta e dorinta mea.

Ce traiesc cu tine, intrece orice intamplare prin care am trecut pana acum. Ce simt cand sunt cu tine, depaseste de mult orice nivel de intelegere pe care eu il pot avea. Refuz sa-mi bat capul cu intrebari, si accept situatia in care ma aflu. Sunt supus placerii carnale, sunt un prizonier al unei pasiuni izbucnite dintr-un foc mistic. Sunt prizonierul buzelor tale si al trupului tau. Comanzi asupra mea si manuiesti trupul meu asemeni unui vas spre taramul satisfacerii totale. Tu esti cea care imi reda speranta.......

Etichete: , , ,

luni, 7 februarie 2011

Primul premiu

Duck Sauce - Barbra Streisand


Sambata in Cave Pub am participat pentru prima oara la un concurs de dans alaturi de partenera mea si una dintre cele mai bune prietene de-ale mele Dee Dee. Noi doi cam dansam de felul nostru si avem niste miscari pe care le repetam si muncim ( multi stiu la ce ma refer ), dar pentru prima oara ne-am inscris la un concurs de dans impreuna, mai bine zis pe cupluri. Ei bine, au fost 5 melodii una dupa alta, si dupa melodiile astea am fost rupti amandoi alegandu-ne pe langa premii si cu febra musculara. Insa ce vroiam sa zic e ca este pentru prima oara cand se recunoaste intr-un fel sau altul talentul de a dansa. Si m-am simtit incredibil de bine. Sper ca saptamana viitoare sa mai castig inca odata. Keep on winning, si pentru asta inseamna mai multe repetitii. Damn I feel good !


Etichete: , , , ,

La multi ani tata!

Azi 07.02.2011 este ziua tatalui meu. A implinit o varsta frumoasa de 18 ani. Este cel mai tanar tata pe care il am. Iti doresc numai sanatate, sa ai parte de ce vrea inimioara ta si sa fii la fel de tanar si de frumos precum te vad mereu. Fie ca energia sa nu te paraseasca si muntele sa nu il uiti ! La multi ani tata !

Etichete: ,

duminică, 6 februarie 2011

Blogatu Live TV cu mine si Brandi !

Aici aveti emisiunea la care am participat aseara alaturi de Marius si de Brandi. A fost o emisiune destul de reusita zic eu, cu foarte multi spectatori, ce a oferit o groaza de informati legate de turismul 2.0 si cum sa calatoresti super ieftin. Pe langa aceste informatii a fost si momente in care ne-am povestit aventurile din Barcelona si nu numai ! Va invit sa o urmariti si sa va dati cu parerea !


Etichete: , , ,

vineri, 4 februarie 2011

In emisiune la Blogatu

Maine ora 21 ( aproximativ ) voi fi alaturi de Brindusa in emisiune la Blogatu Live TV. Despre ce vom vorbi ? Hmm, in principiu despre turism 2.0 si cum sa calatoresti super ieftin prin lume. Am gasit unelte cum sunt site-uri gen couchsurfing sau helpx.net. Avem o groaza de lucruri de vorbit si sa iti povestim cum a fost experienta noastra in Barcelona ! Am realizat de asemenea si un mic teaser la Blogatu in masina despre emisiune.



Etichete: , ,

joi, 3 februarie 2011

Turn off the lights

Tu in patul tau intinsa goala, acoperita doar de un cearsaf alb imaculat reflectand opusul aparentelor din interiorul tau. Inocenta, este exprimata prin nuante slabe ce ascund in momentul in care eu din pragul usii, imi ridic mana, o intind spre intrerupator si sting lumina. Ma ademeni spre patul tau, unde parfumul tau imbietor imi inunda simturile inebunindu-ma pe de-a totul. Ce ai de te face asa de speciala ? Sa fie parul tau cu bucle aurii ? Sa fie ochii tai cei verzi plini de mister? In mintea mea deja am scenariul unui film porno care cauta o pasiune zdrobitoare intr-un pat destul de incapator si de mare pentru cele mai complexe pozitii si nebunii. Fac un pas in timp ce tricoul meu zboara de pe mine, cureaua mea nu mai este de mult inchisa iar blugii mei, vor cu nerabdare sa scape de mine.Buzele tale rujate sunt impresionante, atragatoare, iar privirea ta cu spranceana ridicata ma face sa ma gandesc :" Ce mai astepti ?". Nu, nu vrei graba, vrei sa savurezi la fel ca mine ceea ce urmeaza sa se intample. Asteptam amandoi acel cuvant magic ce se aude doar in mintile noastre perverse "Actiune ! ". Intru in patul tau, asemeni unui cuceritor de palate, insa nesigur pe o cucerire ce nu vreau sa mi dea tarcoale. Oare ti-am cucerit inima? Cel mai mare palat este oare cucerit de mainile mele ?

Sentimentul care il am atunci cand mainile tale imi viziteaza spatele, iar unghiile tale ma ating cu varful. Mii si mii de fiori imi trec pe sira spinarii. Iar atunci cand te sarut, deja simt cu intra in alt nivel. Esti o fata care trece dincolo de cuvantul "obisnuit" sau general. Nu esti aparte, ai aceea siguranta si certitudine ca tu detii controlul, ca tu detii cheia, ca tu ai trofeul de fapt. In pat tu esti cuceritoarea, iar eu... sunt umilul tau premiu castigat. Ce imi apartine, gatul? Sanii? Trupul tau pe care mi-l oferi spre satisfacerea ta si a mea? Sau doar poate momentul in care suntem amandoi, momentul acela in care pasiunea infloreste din noi. Iar stii bine ca aceea pasiune este de inegalat de majoritatea. Am iesit deja din planul pamantesc, suntem intr-un taram unde, tu pentru mine insemni totul. Dedicatia pe care o am, este doar spre a te satiface si de a auzi gemete de placere scoase cu glasul tau cel dulce, aproape ca o himera ce poposeste doar in bratele mele. Nu-mi ramane decat sa te cuprind cu bratele mele, si sa ma bucur de un moment ce doar putini pamanteni au sansa de a o primi. 

Luminile sunt stinse, si desi ne aflam in patul tau, sunt pierdut in lumina ochilor tai. La fiecare inaintare mainile tale se impreuneaza cu ale mele, si ma strang. Gemetele tale imi hranesc sufletul, aducandu-ma pe culmi inimaginabile de satisfactie interioara. Noaptea pe care o avem oare ne ajunge? Oare ne vom satura? Oare pasiunea pe care o avem in acest pat se va termina sau va fii ca focul grecesc arzand mereu chiar si atunci cand apa este aruncata peste el ? Oare vreau sa scap vreodata sau sunt doar hipnotizat de momentul acesta? 

Luminile sunt stinse... iar tu.... tu esti in bratele mele.... sa lasam alte ganduri la o parte, sa ne bucuram de acest moment...................


Etichete: , , ,

miercuri, 2 februarie 2011

Miercuri

Doar pentru ca e miercuri......

Etichete:

marți, 1 februarie 2011

Idealuri

Vorbeam cu o amica despre idealuri. Idealul de fata sau de baiat al fiecaruia dintre noi. Ca ea avea un ideal candva, si cand l-a intalnit si l-a cunoscut cu adevarat s-a dus tot idealul. Nu se compara cu ce avea ea in cap. E bine sa avem idealuri? E bine sa consideram o fata sau un baiat un ideal pentru noi? Sincer, am o persoana, am o fata pe care inca o consider un ideal pentru mine. Poate pentru ca nu o cunosc desi face parte din trecutul meu. Nu o cunosc acum, dupa atatia ani, insa nu as crede ca s-a schimbat asa de mult. Si tot vorbind despre acest subiect m-a facut sa ma gandesc. Vreau sa o cunosc mai bine? Sau doar sa o las in aceea rama pusa pe "Hall of Fame" in care stau atunci cand ma retrag in sinea mea, pe acel coridor cu un pahar de vin rosu in mana si privesc la acel tablou si imi spun "da, ea ar putea fi in proportii mari the one". Dar daca ipotetic vorbind o intalnesc, si incepem sa vorbim sa spunem ce am facut in anii astia mie unul m-as cam face rosu la fata. Din acel baiat timid, cuminte, am devenit ce sunt acum. Nu ca as fi mandru, nu, insa ea asa ma stia. Inocent, dulce si cu o inima mare si calduroasa. Inima inca o mai am, dar inocent, nu as mai putea spune. 

Ciudat sentiment totusi, insa, e singura fata care atunci cand ma gandesc la ea ma face sa ma molesesc intr-un fel. E singura fata care ma tine cu picioarele de realitate, sau mai bine zis mai imi face inca legatura cu vechiul eu, acel eu inocent la care sper intr-o zi sa revin. Poate ca inca nu m-am schimbat complet, poate ca inca sper sa vina aceea zi in care am sa fiu cu ea si am sa fiu intr-un echilibru intre cele doua eu-uri. Nu vreau intru totul sa fiu inocent precum eram, ci un balans, asa e mai bine. 

Si ajung la intrebarea : "vreau sa o cunosc?". Vreau/Trebuie sa-mi cunosc idealul? Sau voi suferi o dezamagire? Ca nu se ridica la nivelul asteptarilor ? As vrea sa cunosc persoana caruia idealul ei/lui i s-a ridicat peste nivelul asteptarilor. Nu vreau sa cunosc dezamagiri. Nu, imi ajunge. Poate de aceea am ales sa ma inchid pentru a evita aceste dezamagiri. Poate ca sunt in aceea carapace a indiferentei si am pus lacat pe sentimentele mele, nu le mai dau drumul, decat pentru persoana potrivita, care merita.... 

Sa-mi cunosc idealul ?

Etichete: , ,

The Cravings

As putea sa fiu un vampir care doar sa uita la vena ta si asteapta momentul cand sa muste. Nu vreau tare, ci sa gust un pic din savoarea pielii, din dorintele tale. Vreau sa sarut partea delicata a trupului ce reactioneaza la fiecare atingere fina a degetului meu pe gat. Inchid ochii si ma arunc intr-o cascada adanca, cu iluzii cu placeri ce par a nu se mai oprii. Inima bate mai puternic mai intens. Sangele iti pompeaza prin vene, aducandu-mi la cunostiinta faptul, ca trupul tau ma cheama si ma doreste. Sa cedez tentatiei ?

Etichete: