luni, 31 ianuarie 2011

Cum sa agati fetele | Tutorial

Tinand cont ca era ora 4 aproape si eu nu am somn, si sunt si plcitisit, si pentru ca cineva odata mi-a zis sa scriu si un fel de tutorial despre cum sa agati fetele, am decis sa fac acest post intr-o stare de lenevie intensa. Plictiseala e ca la mama ei acasa, si daca ceva din ce o sa scriu are sens pentru tine si decizi sa aplici mno sa ma anunti daca a mers sau nu :P

Bun, in primul rand as incepe cu, ca la orice reteta de bucatarie, ce avem nevoie

- una bucata fata ( sau fete )
- una bucata baiat
- o mare incredere in sine
- un zambet 
- si un simt al umorului

Cantitatea nu prea stiu cat sa fie, dar din cate am realizat, trebuie sa ai incredere in tine. Lasa timiditatea de-odata si nu iti mai pune intrebari "Ce o sa se intample daca.... Ce o sa fie dupa... Cum si etc etc" Da-le incolo de intrebari. Ah, inca un lucru il mai stiu, trebuie sa fii indiferent si nesimtit. Daca esti indiferent si te doare-n pula de fata respectiva ( a.k.a nu ii acorzi atentia pe care ea crede ca trebuie sa i fie acordate, ii atragi atentia si daca esti nesimtit cu ea, o sa zica cum isi permite el sa se poarte asa cu mine ? ). Mintea unei femei este foarte complexa, si ca sa o intelegi trebuie sa fii una din cele doua : mort de beat sau foarte foarte fumat frate!

Buuun, dar lasand mintea femei la o parte incepem cu indiferenta. Te doare-n cur de ea, nici macar acolo, nu o bagi in seama nu-i acorzi atentie ( asta daca e o mare piiitziii din aia care se da cu curu in sus ca e mare si tare ). Pe scurt, daca se crede cu motz in frunte, tu esti si mai si si te doare in cot de ea. Vorbesti la 'sto cu ea, la baza ( nu porcoasa daca poti inteligenta, aici depinde de fata si de inteligenta fiecarei fete ) si la modul sa-i arati cat de inferioara este ea fata de fata x ( unde x este o tipa obisnuita care e naturala, si care nu baga zeci de mii de bani in cosmetice si in infrumusetarea trabantului care reprezinta pitzipoanca. Deci la pisi e simplu de agatat, indiferenta si nesimtire in cantitati industriale si un portofol gras ( cu zeci de hartii de 1 leu :P hehehe ). Mi-a pierit cheful sa mai vorbesc despre tipul asta de fete. Hai sa trecem la urmatorul ala mai fain si mai dragut. 

Dar ce se intampla cu fata care nu e piti, pisi sau cocalara sau cum draq' i se mai zice ? Fata aia de sta in banca/ e vecina ta/ una dintre prietenele tale din grup ? Cum ii atragi atentia? Cum o agati/seduci/vrajesti etc etc? Cum ii obtii numarl de telefon ? Hmm, pai pot sa incep cu simtul umorului de calitate. Fiecare fata ii place baiatu care o face sa rada ! Ai simtul umorului ei bine asta e un pas urias in scopul pe care il ai. Apai ar mai fii daca stau sa ma gandesc si nebunia sau spontaeitate sa o numesc asa. Daca esti spontan si nu din ala de esti previzibil atunci iar ai sanse. Cu cat esti mai imprevizibil cu atat ai mai multe sanse sa o suprinzi zilnic cu diferite chestii. Timiditatea nu trebuie sa aibe loc printre calitati/defectele tale. Nu face bine, pentru ca daca ai timiditate, atunci automat esti trecut la linia de posibili bff's a.k.a ai mai buni prieteni. 

Ce ar mai fi? Din cate vad in zilele astea, trebuie sa ai si un dram de romantism, da nu din ala din filmele alea ca daca ai din ala esti lame ( vorba de pe strada cika ). Nu, daca o iei de mana si o plimbi si in plimbarea voastra ii cumperi din neant o floare sau ceva, si i-l dai si ii zici "uite pentru o o fata asa de draguta, un accesoriu pe masura". Le inventezi tu pe loc acolo. Mi-a zis o foarte buna prietena de a mea la o expresie care imi veni de agata ca e printre cele mai comice replici de agatat ever. I-am zis ceva de genu : "Cred ca imi place de tine, ca te vad triplu ! ". Inca un lucru pe care ar trebui sa il ai, ar fi naturaletea de a fi tu insuti si evident increderea in tine. Orice fata indiferent de gradul de frumusete pe care il are, are un radar ce detecteaza baietii fara incredere in ei. Credeti-ma ca stiu ce zic, scapa de chestia asta, si ai incredere in tine. Doar esti baiat nu? Pentru ce draq ai pula daca nu sa o folosesti ? ( Si in caz ca se intreaba cineva de ce folosesc cuvantul pula, poate pentru SEO sa imi mai vina si mie trafic nah si sic ! ) Nu trebuie sa sari din prima pe ea, si sa-i faci zeci de mii de declaratii, nu, nu trebuie asa, ia-o simplu si usor. Din cate stiu asta e calea cea mai sigura. Ii ceri numarul ca si cum ar fi ca amici, apoi o suni asa si o intrebi ceva de genu " Sal uite citeam bla bla si ma intrebam daca ai vreo idee despre carte, imi trebuie pentru un referat si nah stiu ca esti la litere si ma gandeam ca ma poti ajuta". Trebuie sa ai si imaginatie ca sa le dai, sau cum imi place mie sa le zic trebuie sa ai papagal ca sa stii cum sa aranjezi cuvintele. 

Nu uita increderea in sine, zambet, simtul umorului, spontaneitatea sunt absolut necesare ca sa agati o fata sau sa obtii numarul unei fete sau sa vrajesti o fata sau sa seduci o fata. Indiferenta si nesimtirea pentru unele categorii de fete, dar in rest, cam atat ai nevoie. Nu cred ca se poate face o carte despre cum sa seduci fetele cum a fost cartea aia "Cum sa seduci fetele pe Facebook". Totul vine de la sine, si trebuie doar sa fi tu insuti si natural. Comic, zambaret si spontan. Arunci cu un strop de romantism si mai mult ca sigur vei obtine ce vei dori. Evident ca va trebui sa ai si rabdare :P. Si sa te fereasca Sfantu' sa o sacai prea mult cu telefoanele ! O sa creada ca esti obsedat. Fi tu necicalitor, nesacaitor si ai sa vezi rezultatele. 

Deci in starea asta a mea de lenevie intensa, plictiseala insomnica, am scris acest articol care se vrea a fi un tutorial despre cum sa agati, vrajesti, seduci, obtii numarul de telefon, fetele. Si nu uita ! Dragostea trece prin stomac !

Etichete: , , , , ,

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Supernatural : Dean tipa ca o fetita !


Etichete: , ,

Esti pilot de imprimanta ?

Vrei un job fantastic? Vrei sa pilotezi o imprimanta? Atunci aplica la job-ul asta. Te asigur, ca vei avea un zbor magnific alaturi de imprimanta viselor tale ! 

Etichete: , , ,

Felicitat de ZeList!

Iata ca la nici 2 zile ZeList a luat la cunostiinta plugin-ul meu pentru popular post pentru Blogger si Wordpress si m-au felicitat atat prin Twitter, cat si pe blogul lor personal. Nu credeam ca va avea mari consecinte acest plugin. Sper sa va fie de folos popular post plugin si sa il utilizati acolo si cand va trebuie. Nu as fi reusit fara Elf, Alex Rose', Goldmidas si Jkage

1. Print screen blog 


2. Print screen Twitter 



Etichete: , , , , , , , ,

vineri, 28 ianuarie 2011

Catre urmatorul meu vis

Bun am terminat un proiect de care ma bucur enorm de mult ! Popular post plugin ( widget ) for Blogger si Wordpress este un succes imens. 100 % romanesc si bazat pe popularul Zelist sunt sigur ca va fii folositor multor oameni. Cat despre urmatorul meu vis. Pai sunt doua. Numarul 2 ar fi Blogger Magazin, care e pe hold acum, si trebuie sa o restructurez cu un sponsor nou. Da ati auzit bine, sponsor ! Al doilea ei bine, nu pot sa va dau detalii prea multe, dar o sa fie interesant enorm de mult ! Atat pot sa zic: Paris here I come !

Etichete: , ,

joi, 27 ianuarie 2011

Votat Cluj ! Voteaza si tu !

Adooor Clujul, pe langa Craiova. Este unul dintre cele mai frumoase, verzi orase din Romania. Este atat de bine ingrijit incat primul lucru care il faci cand intri in oras este " wooooooow". Clujul este VERDE este imens si este frumos. Are istorie, are studentime ( educata !!!!! ) are mega-party-uri, iar Clujul este printre putinele orase pe care le-as putea numi cu adevarat Europene ! Cum puteti sa votati Cluj ? Simplu, cei care aveti blog, scrieti o postare ca votati Cluj si trebuie sa spuneti de ce! Hai nu ma lasati balta ! Voteeeeeez Cluj.

P.S : Intrati aici sa lasati un comentariu cu articolul vostru ! Ca sa votati nu alta ! 

Etichete: , , ,

Blogatu la 3TV, in curand urmez si eu !

Blogatu a fost in direct la Mihai Firica la 3TV.
In curand urmez si eu!

Etichete: , ,

Popular Post widget by Neydamn WP & Blogger

Dupa cum va spuneam, lucrez la cateva proiecte ce imi ocupa timpul. Unul dintre ele este un plugin ( widget ) atat pentru Blogger cat si pentru Wordpress si este foarte simplu de facut. Oricine poate face in Blogger sau in Wordpress un widget care sa fie "Text" pentru Wordpress, respectiv "Html/Javascript" in Blogger, ca apoi sa copieze acest cod de mai jos.

Anunt 11.02.2011: 
Plugin-ul este la versiunea 1.1, a fost modificat in asa fel incat sa fie mult mai usor pentru oricine sa il ia. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci blogul tau fara "http://" sau "www." in fata. Ca exemplu pentru http://blogatu.ro trebuie sa scrii "blogatu.ro". Lucrurile s-au simplificat si sper sa va fie de folos ! De asemenea poate sa fie folosit pe orice blog indiferent daca este sau nu Blogger sau Wordpress, acum ruleaza pe orice platforma, si de asemenea poti sa pui si un numar par pentru ca nu mai apar probleme !





*****************************************************
Tin sa precizez sunt doua variabile care se pot modifica. Una este "b" adica blogul tau si a doua este "l" este numarul de afisari al posturilor care nu poate fi mai mare de 20. Ca un exemplu, ca sa afisez la mine cele mai importante postari am sa scriu asa : 


var url = "http://www.itcv.ro/zelist/widget.php?widget=zelist&b=blogultau&l=11";

Scriptul creat de mine ( idee initiala ) ajutat enorm de Elf, IT Craiova ( eu ii zic Serpisoru ) si GoldMidas, am reusit sa duc la bun sfarsit ceea ce mi-am propus. Este un script util atat pentru Blogger cat si pentru Wordpress. Cheia este, ca este bazat pe Zelist pe baza "celor mai importante posturi". Il numesc "Popular Posts widget by Neydamn
Luati codul de mai jos, si nu uitati sa va modificati "b=blogultau" si "l=11". O atentionare ( nu stiu de ce probabil de la linux ) dar as sugera ca numarul de link-uri ( l= ) ar trebui sa fie un numar impar. Daca puneti un numar par apare o afisare dezastruoasa. Credeti-ma am stat nopti la rand sa-i dau de cap si nu am reusit. Pana la urma, am descoperit ca la numar impar totul e struna si ok. Deci luati codul de mai jos ! si bucurati-va de el ( si nu uitati sa comentati ca semn de multumire :) ):

Etichete: , , , , , , , ,

miercuri, 26 ianuarie 2011

Voucher de 240 de euro, Il vrei ?

Si acum postul asta e dedicat tuturor bloggeritelor din Bucuresti care scriu despre aceasta afacere. Primele 20 de articole vor primi un voucher de 240 de euro la ce tratament isi alege ea de mai jos. Deci repede repejor, caci voucherele se duc ca pe painea calda ! Trebuie sa te duci dupa ce ai primit voucher-ul si sa scrii despre experienta ta !

Blogatu in colaborare cu Nomasvello iti propune urmatoarea afacere : 

"Ghici ghicitoarea mea!
Stiti care a fost businessul in franciza cu CEA MAI MARE CRESTERE din Europa in acesti ani de criza? Se numeste Nomasvello, sunt sute de astfel de francize in lume si in Romania deja facute care duduie. Ce presupune o astfel de franciza? Este un cabinet cosmetic, de parter de bloc, de minim 35mp, care ajuta cucoanele cu bani sa scape de parul in plus si sa isi reintinereasca tenul. Epilarea se face cu IPL, fara durere si este permanenta. Este cea mai buna modalitate de epilare, rivalizand dpdv al costurilor cu epilarea cu ceara, mult mai eficienta si nedureroasa.
Ca sa iti deschizi si tu o astfel de franciza, o sa te coste doar 30,000 eur (echipamentele, consumabilele, marketingul, trainingul, firma luminoasa, etc). Cei de la Nomasvello vin cu toate la pachet. Tu doar va trebui sa imparti fluturasii (care ti-I fac tot ei) in zona si sa astepti clientii.
Si genul asta de afaceri mici functioneaza. Poti sa scoti 3-10,000 eur net pe luna. Cine vrea mai multe detalii, e rugat sa vorbeasca direct cu Nicoleta de la Nomasvello (o doamna super de treaba care explica mult mai bine decat mine care este treaba) nicoleta.mincu (@) nomasvello.ro.
In plus, ca sa va arat cat de bune sunt serviciile Nomasvello, am de dat 30 de vouchere in valoare de pana la 240 eur/bucata, reprezentand epilarea unei zone din corp sau reintinerire, dupa preferinta.
Bloggerii care se inscriu in aceasta campanie organizata de Blogatu.ro in parteneriat cu Ferseta e-Consulting Cabinet si Nomasvello vor primi:
Tratamente de epilare pentru o zona la alegere dintre axile, inghinal si fata.
sau
-  Tratamente de intinerire faciala, la alegere!
Perioada de desfasurare a campaniei: 25/01/2010 – 30/01/2010.
Cadourile oferite in aceasta campanie constau in 20 de vouchere care constau in tratamente de epilare nedureroasa sau intinerire faciala in valoare de pana la 240 Euro, oferite celor care au blog si care sunt interesati de modalitati de a face bani! Bloggerii care doresc sa se inscrie in campanie sunt rugati sa ma contacteze la adresa blogatu@gmail.com!
Despre ce trebuie sa scrie bloggerii care se inscriu in campanie?
Un articol despre Franciza Nomasvello - o super-modalitate de a face bani! Te costa 30000 Euro initial + 400 eur lunar, dar castigi intre 3000-10000 Euro pe luna NET, banii tai (investitia ti-o recuperezi intr-un an). Avantajele oferite de franciza Nomasvello pot fi aflate din acest link! Conditiile de acordare ale francizei Nomasvello pot fi aflate din acest link!
Bloggerii mai pot prezenta si IPL, cea mai tare modalitate de epilare fara durere, de 2-3 ori mai ieftina si mai eficienta decat ce exista pe piata.
Tratamentele complete de epilare sau intinerire faciala vor fi acordate in centrul Nomasvello Floreasca, cu Adresa: Calea Floreasca, 141-143, sector 1, Bucuresti"

Etichete: , , , ,

Atentie Bloggeri Mini Prix iti da reducere !

Dragi colegi ai blogosferei!
Cum noua campanie 2011 sta sa bata la usa ( de haine evident ), Mini Prix ofera tuturor bloggerilor care in perioada 26-30 ianuarie 2011 scriu despre campania lor numita "Ruleta Ruseasca Mini Prix". Ce trebuie sa faci ? 


Ruleta Rusesca la miniPRIX- 50% REDUCERE JOI 27 IANUARIE

In plin sezon de soldare, miniPRIX asa cum v-a obisnuit, este cu un pas in inaintea tuturor.
Sfarsitul acestei saptamani iti rezerva mari surprize, Ruleta Rusesca la miniPRIX!
In acest weekend ai reduceri din ce in ce mai mari pana la epuizarea stocurilor din 2010!
La noroc, cumperi acum sau ... nu mai gasesti!
Reducerea incepe joi 27 ianuarie cu 50% si este valabila pentru orice produs din magazinele miniPRIX sau comandate online pe www.miniprix.ro

Alege sa fii norocos!!!

Ce primesti in schimb pentru articolul tau ?


Ce primesti cadou? Reducere de 30% pentru cumparaturi online de pe http://miniprix.ro mai mari de 100 lei si mai mici de 300 lei! Reducerea nu se aplica in acest weekend, in care reducerile sunt oricum de 50% si mai mult, ci la o comanda viitoare.  Spor la scris!

Ai facut asta ? Bun atunci trimite un mail la blogatu (at) gmail (dot) com cu link-ul catre postarea ta. 




Etichete: , ,

Ruleta ruseasca MiniPrix

Guess who's back? Mini Prix, asa cum v-a invatat pana acum, este unul dintre magazinele online cu cele mai mari reduceri si cele mai multe articole. Au inceput o noua campanie, numita ruleta ruseasca. Ce inseamna ea? Inseamna ca incepand cu 27 ianuarie pana pe 30 vor fi reduceri incepand de la 50%. Incepi de la 50% si ajungi pana la 80%. Depinde cand si cum prinzi, pentru ca dupa cum bine stiti, lucrurile bune se vand ca painea calda. Asa ca ce e azi, maine nu mai e.


Etichete: , ,

marți, 25 ianuarie 2011

Hot de biciclete | Studiu de caz

Ete cum se fura bicicletele ! Ce bine e sa fii un hot de biciclete in Bucuresti, nu-i asa? Pana si nenea politist te ajuta ! Nu mai pomenesc de SRI ( da pe bune si de la SRI ! ).


Etichete: , ,

Jucarii din Tara Jucariilor



Jucarii cine nu a avut de cand era mic? Sunt un obiect indispensabil in viata unui copil, iar jucariile sunt ceva ce te educa si iti dezvolta creierul si imaginatia. 

Jucariile 

sunt pentru copii primul lor contact cu constiinta. In Tara Jucariilor nu numai ca poti sa gasesti jucarii pe categorii, speciale pentru fiecare copil in parte, dar le gasesti si la preturi super ieftine. Cum ar fi pentru un copil sa traiasca fara 

jucarii 

?Nu pot sa admit asa ceva, de aceea consider ca 

jucariile s

unt facute pentru oricine, si toti copii merita sa se joace cu 

jucarii 

, si daca ele provin de la  Tara Jucariilor cu atat mai bine. Un magazin online facut pentru toti copii, ce are 

jucari

 pentru toti !

Etichete: , ,

Apple iMac G5 de vanzare

Deci am un laptop Apple PowerBook G4 cu 1 GB memorie RAM si 80 de GB hdd.Si vreau sa zic ca mi am facut laptop-ul un mini server home edition, unde mi-am pus unele script-uri si teste. Pe langa asta am browsere updatate, CS3 instalat si muuuulte multe alte programe. Si cu toate astea, carja asta de laptop zboara. Acum despre ce este vorba. Un amic de al meu detine un iMac G5. Specificatiile sunt urmatoarele : 


iMac G5
- Procesor: 2.1 Ghz Power PC G5
- Memorie: 1Gb DDR2 SDRAM (2x512Mb - 4200U - 444)
- HDD: 250GB (WD2500JS)
- Video: ATI Radeon x600 XT 128Mb
- DVD-R: Matshita UJ-846
- Wireless AirPort Extreme

Sistem reinstalat nou nout, gata pregatit pentru orice program care il doresti instalat. Cu cat il vinde ? Amicu asta a vazut niste preturi pe net la second, care pornesc de la 22 de milioane. Si i-am recomandat sa porneasca de la 450 de euro negociabil. Acum cat negociabil, depinde de voi. L-am vazut, l-am fotografiat (i-an reinstalat Mac OS X ) si credeti-ma e teava de computer. Predarea se face manual in Craiova, sau prin fan curier in alt oras ( pretul transportului intrand in suma iMac-ului). Deci cineva oferte? Il vrea cineva ?





Etichete: , , ,

Best Blog 2010

Multumesc inca odata. Am iesit castigator la categoria "Personal". Ca si anu trecut, am reusit cu ajutorul cititorilor mei, prietenilor mei si tuturor celor care m-au sustinut. Scorul? 98 la 71 de voturi pentru cel de pe locul 2. Oricum, acum pot sa zic ca am avansat catre urmatoarea etapa, si anume blogul blogurilor cum ar veni. Sunt diverse categorii cum sunt "Personal", "Divertisment" etc, unde castigatorii tuturor categoriilor particpa la urmatorul sondaj. "Cel mai bun blog 2010" - este urmatorul sondaj la care particip, si sper sa am din nou ajutorul vostru, votandu-ma. Va multumesc inca odata si sper sa ne auzim de bine.


Etichete: ,

joi, 20 ianuarie 2011

Dau drumul la blogroll exchange | Cine vrea?

Dupa cum am anuntat in acest articol ca sistez link exchange-urile, m-am hotarat sa ii dau drumul din nou. De ce? Pentru ca am decis sa reinvestesc din nou in blogul meu. Nu bani ci timp. Si de ce nu? Sa le dau si altora care sunt la inceput o sansa de a creste atat in Zelist cat si ca page rank. Oferta limitata totusi, asa ca grabiti-va, cine vrea blogroll ( atentie nu link-exchange ) exchange cu un blog de page rank 4 in top 1000 ? Lasa-ti un comentariu si vorbim.

Etichete: ,

joi, 13 ianuarie 2011

Cel mai bun blog personal 2010 | Votati

Particip pentru al doilea an consecutiv, la concursul organizat de Blogatu.ro numit "Cel mai bun blog personal din 2010". Va multumesc inca odata pentru anull trecut unde am castigat cu ajutorul voturilor acordate. Va rog de asemenea si anul asta sa imi fiti alaturi ca si anul trecut si sa-mi acordati votul vostru. Cum puteti sa ma votati ? Pai in primul rand intrati pe pagina asta aici : http://blogatu.ro/2011/01/blogurile-anului-2010-primele-categorii-divertisment-personal-feminin.html si va duceti la categoria Personal unde ma gasiti sub numele de Neydamn. Bifati Neydamn si apoi apasati butonul Vote care este mai in jos. Ca o noutate, anul asta nu este indeajuns doar votul din sondaje, trebuie sa si comentati pentru a fi validat. Este de ajuns sa comentati in felul urmator : "Sustin Neydamn pentru cel mai bun blog personal din 2010"

Etichete: , , ,

luni, 10 ianuarie 2011

Claudiu Mirea concert marti Pub's !

Concert Claudiu Mirea marti 11.01.11 in Pub's Pub!


Etichete: , ,

Estoy feliz

Nu stiu de ce, probabil sesiunea asta ma binedispune ! Da m-ati auzit bine, pe mine sesiunea ma binedispune enorm de mult, pentru ca de-abia astept sa-mi intalnesc aproape toti colegii. Si de ce nu, sa incheg relatii de prietenie, sa discut, sa vorbesc, sa rad si sa ma simt bine. Eu am privit intotdeauna sesiunea din alt punct de vedere. Am vazut mereu partea plina a paharului, si mereu rad cand intru in examen si ma uit pe foaie si vad ca habar nu am ce scrie acolo. Si la final rad si mai rau pentru ca observ ca am trecut. De ce sa nu ma binedispuna sesiunea? Nu mai lucruri bune are. Asa ca dragi colegi de master anul intai intelibocna artificiala, de abia astept sa va intalnesc ! My nombre? Pentru cei care stiu povestea, ma cheama Jennifer! Alias Cretzu.

Etichete: , , , ,

vineri, 7 ianuarie 2011

RockMelt Beta Browser Review

Am auzit de RockMelt Beta Browser mai demult si mi se parea inca de pe atunci destul de interesant prin prisma suportului care are pentru retele de socializare, si anume Facebook si Twitter. De abia asteptam sa pun mana pe el pentru un mic review, si iata ca rabdarea mea a avut succes. L-am downloadat si l-am instalat. Este construit pe Chromiun ( Chrome Browser ) si suporta orice pluggin pe care Chrome il are. Ce are in plus fata de Chrome si de ce as alege RockMelt? Hmm, in primul rand pentru suportul care il are pentru Facebook si Twitter. Facebook are un sidebar dedicat in partea stanga iar Twitter alaturi de alte feed-uri in partea dreapta. Iti arata prietenii online de pe Facebook dar totodata ai posibilitatea vizualizarii favoritilor tai, asta dupa ce i-ai definit. O alta functie utila este aceea de "Share" de langa bara de adrese. Iti permite sa imparti cu prietenii de pe Facebook si Twitter adresa pe care o vizualizezi direct, asta dupa ce link-ul a fost triunchiat de catre browser. 

RockMelt este un browser foarte util pentru pasionatii de social media. Te tine conectat oriunde ai naviga, si te anunta prin notificari in partea din stanga a browser-ului de fiecare update care apare. Iti ofera posibilitatea de chat direct din browser fara sa mai intri pe pagina de Facebook. Consider ca acest browser va fi un succes rasunator, si foarte multi pasionati il vor adopta. Ofera stabilitatea si securitatea pe care Chrome o are si totodata viteza de incarcare. Este un Chrome cu un pic ceva mai mult in plus fata de el. Voi l-ati incercat?

Etichete: , , , , ,

joi, 6 ianuarie 2011

Cum sa seduci fetele pe Facebook | Pamflet

Atentie acest articol este un pamflet o satira ! Trebuie tratata ca atare !

Azi m-am dus la o librarie sa-mi cumpar o carte numita cum sa devii un blogger de succes. Am intrat in aceea librarie si am inceput sa caut. Intr-un final am gasit sectiunea numita "Informatica" si am intins mana sa iau cartea "Cum sa devii un blogger de succes for Idiots!" insa m-am oprit. Alaturi de aceea carte pe care eu mi-o doream enorm de mult, era un afis. "Ai cont de Facebook? Vrei sa agati fete pe Facebook? Vrei sa seduci fetele pe Facebook? Nu conteaza cum arati, trebuie doar sa citesti aceasta carte si vei avea succes garantat!" Am cautat cartea ca disperatul, nu o gaseam nicaieri. M-am dus la ghiseu unde se fac platile sa intreb de unde pot achizitiona aceasta carte incredibila. Mi s-a spus ca exista o pagina de internet de unde o pot cumpara, ca ei doar o promoveaza prin afis ca e mai ieftin asa.

M-am dus acasa, fara cartea pe care vroiam initial sa o cumpar, si fara cartea pe care vroiam acum sa o cumpar. M-am asezat in fata calculatorului si am zis, ori suntem disperati ori nu mai suntem ! Si am intrat pe http://www.seductie-facebook.com/. Si am inceput sa citesc. Si vaaaaai cate am aflat gratis. Trebuie sa am o poza si alte poze, si trebuie sa modific la profil chestii si trestii, si trebuie sa nu dau eu mesaje, E ca un Holly Grail pentru oameni ca mine. M-am rugat de mami si de tati sa-mi imprumute cardul lor de credit ca sa pot plati aceasta minunata Biblie a seductiei Feisbucsiene. Peste cateva zile aveam pachetul in mana. Am desfacut repede pachetul ca sa pot sa ma apuc de citit. Am sa scriu mai multe dupa ce voi citi :

Dupa o luna.

Haide sa va povestesc experienta pe care am avut-o dupa ce am citit acea carte care m-a schimbat. Mi-am schimbat poza de profil ( evident editata in Photoshop, ca mi-am pus si eu niste muschiuleti pe ici pe colo ), am pus alte poze in diverse ipostaze, poetice, romantice, eroice chiar ( am ajutat o gaina sa traverseze strada candva ), si am inceput sa modific si descrierea. Am tintit o tipa cu o poze belea pe Facebook. Pff sexoasa sexoaselor, si am trimis un mesaj copy/paste din capitolul "Primul mesaj". Am asteptat o clipa si mi-a raspuns. Vroia sa stie mai multe despre mine, asa ca mi-a dat friend requiest. Prima mea cerere de prietenie din partea unei fete. Eram in al noualea cer! Am vorbit nopti la rand, spunandu-ne fiecare povestea. Bine la mine era alterata rau de tot, in loc de gaina am pus o batrana care avea un atac cardiac pe trecerea aceea de pietoni. Trebuie sa ai si imaginatie nu ? Dupa un timp simteam ca mi-am gasit jumatatea. Stiam ca banii pe care i-am investit cumparand aceasta carte isi vor merita fiecare cent. Si ea simtea la fel, se simtea ca in al noualea cer cu mine. Mi-a cerut numarul de telefon. Imi batea inima de parca eram gata sa am un orgasm astronomic, de proportii cosmice. Prima fata care imi cerea numarul de telefon. 

Apoi i-am auzit vocea, vai ce voce, era asa de incredibila. Am decis sa ne intalnim, vroiam sa-mi cunosc adevarata dragoste. Era timpul sa o vad, sa ma simt implinit alaturi de ea, langa ea. In timp ce asteptam cu un buchet de trandafiri rosii proaspati, cineva m-a batut pe umar. "Tu esti Florin Smarandescu?" - ma intorc si observ un barbat cu ditamai mustata, cu o barba nerasa de ani de zile, fumand un ditamai trabuc antic si de demult, scuipand o flegma oribila pe jos. Cu o voce tremuranda ii raspund : 

"- Da ..... .cine sunteti?
 - Andreea Tomatescu, fata visurilor tale"

Etichete: , , , , ,

Puterea credintei | Optimism | Credinta

De la Blogatu am aflat despre un om fara casa, cersator care statea pe la semafoare cu un semn in mana spunand ca are un dar de la Dumnezeu si anume o voce de aur. Ei bine, uitandu-va la acest videoclip cred ca imi veti da dreptate.






Si acum, din cate am inteles din povestea lui, era "curat" de 2 ani, si credea in Dumnezeu. Timpul care il petrecea acolo la semafor, o numea timpul lui cu Dumnezeu. Putea sa faca 25$ sau 25 de centi, nu conta era timpul lui cu Dumnezeu. Si mereu credea/se ruga ca mama lui sa prinda timpul cand o sa il vada restaurat. Vreau sa vedeti dincolo de cortina si sa va dati seama, de forta puterii de a crede ca totul o sa fie bine. Cat de mult poate sa conteze optimismul si credinta in ceva mai bun. De asemenea din propria mea experienta, pot sa zic ca fara sa fi crezut ca totul o sa fie bine, credeti-ma cand va zic cu mana pe inima, eu nu mai eram aici sa va scriu, eram deja dus si jucam iar poker cu doamna cu coasa pe lumea cealalalta. Ce incerc sa zic este ca se merita sa crezi.  Crede in ceea ce nu se vede, si rezultatele vor aparea. Rabdarea si credinta merg mana in mana, caci cu ele ajungi departe ! Ce ziceti? Expun un punct de vedere solid sau nu ? 




Etichete: , , , ,

miercuri, 5 ianuarie 2011

Cum sa calatoresti super ieftin | Turism 2.0

Nu doar internetul evolueaza, nu doar tehnologiile din web design, acel web 2.0 evolueaza! Ci si turismul! Ca sa fiu mai pe intelesul tuturor, turismul a evoluat de la acel clasic cuvant in care te suiai in masina/tren/avion/vapor ( si dadeai o carca de bani ) si plecai spre un oras X, cautai un hotel unu care sa fie mai in centrul orasului, sa poti sa il vizitezi ( si dadeai iar o carca de bani ) si apoi iar te suiai in masina/tren/avion/vapor ( si dadeai din nou o carca de bani ) ca sa te intorci, la unul mai modern, adaptat conditiilor impuse de criza, si de stilul de viata ( studentesc ). Astfel pot spune ca turismul a evoluat catre un turism cu un cost infim. De ce zic asta? Pai in primul rand sa dau doua exemplu sau trei, experimentate de mine personal !

1. www.couchsurfing.com - asa cum zice si titlul este vorba de o canapea unde sa dormi intr-un oras X din alta tara. Cost - 0 euro. Pentru 2 nopti am experimentat couch surfing-ul in Barcelona si pot sa zic ca a fost o experienta noua, unde am intalnit oameni noi, cu culturi diferite, unde am putut sa dorm si sa mananc gratis. Merita incercat !

2. Hostels - in Barcelona am stat si la un hostel unde preturile pe noapte au fost mai mult decat acceptabile. Preturile au variat de la 10 euro pana la 14 euro. Hostel-ul unde am stat se numeste Barcelona Urbany Hostel. Diferenta dintre un hotel si un hostel sunt urmatoarele : preturi mai reduse, strictul necesar unei acomodari pentru o noapte, un pat, asternuturi, baie si o bucatarie pentru oaspeti, cu mic dejun inclus. Cost - 6 - 20 de euro/noapte.

3. Low Cost Flights -  adica sa zbori foarte foarte ieftin ! Am avut norocul sa am zboruri de la 5 euro. Era sa zbor de la Barcelona la Valencia cu doar 4 euro ( cu toate taxele incluse ). Una dintre astfel de comapanii este RyanAir. Pe langa compania care activeaza si in Romania, WizzAir si Blue Air. Dintre WizzAir si BlueAir as alege clar Wizz-ul. Pentru ca au preturi mult mai reduse decat BlueAir. Secretul consta in cumpararea biletelor din timp! Cu cat iti cumperi un bilet cu 2-3 luni inainte cu atat pretul scade chiar si sub 20 de euro ! Cost 3 - 60 de euro.

Tragand o mica concluzie rezulta ca poti sa mergi in orasul X cu doar 150-300 de euro in buzunar pentru 4-7 zile. Asta e noul turism 2.0, asta inseamna sa mergi si sa vizitezi ieftin si comod la noul standard studentesc ! Cele de mai sus sunt testate de mine si sunt garantate ca si pret cat si ca, calitate. Mai departe am sa scriu si despre alte platforme dedicate turismului 2.0, pe care le-am descoperit recent dar inca nu am avut ocazia sa le testez. In viitorul apropiat am sa le testez mai mult ca sigur !

1. www.helpx.net - site-ul asta mi se pare incredibil, si este primul pe lista mea de testare. Presupune sa mergi intr-un oras dintr-o tara si sa stai undeva unde trebuie sa il ajuti pe cel care te hosteaza. Mai bine zis, primesti cazare si mancare pe timpul zilei in schimbul muncii pe care o prestezi in anumite domenii. Cost 0 euro.

2. www.roadsharing.com - ce presupune acest site. Pai din cate am observat, este un fel de centru de autostopisti. Sau mai bine zis autogara autostopistilor. Este un site in care iti pune la dispozitie transport pana in orasul x. Acum, daca vrei sa platesti depinde de obrazul fiecaruia. Cred ca aici costul nu ar trece mai mult de 10-20 de euro. Cost 5-20 de euro.

3. TripAdvisor.com - inainte sa mergeti undeva, sa va cazati la un hostel sau doriti pur si simplu sa aflati ce si unde sa vizitati, acest site este exact pentru voi ! In fiecare minut apar 21 de recenzi la diverse categorii pe site. Site are un trafic de peste 40 de milioane de vizitatori pe luna. Deci e clar ca daca vreti ceva la obiect aici e locul unde il gasiti ! Cost 0 euro.

Acum ca sa calatoresti nu trebuie sa cari dulapul dupa tine ! Ci trebuie sa fii cat mai eficient si econom, in ceea ce priveste spatiul. E musai necesar sa ai periuta de dinti, un prosop la tine, sapun. Si cateva haine de schimb. Per total rucsacul nu ar trebui sa depaseasca 10 kilograme ( asta in cazul in care calatoresti cu avionul ca sa nu platesti taxa de bagaj de cala ), sau maxim 15 kile daca mergi cu autostopu ! E musai sa aveti si un aparat de fotografiat, si fiti pregatiti sa intalniti o multime de oameni noi, si sa va faceti prieteni ! Ceea ce implica sa aveti si un cont de facebook ! 

Calatorie placuta si ieftina ! Student style rulllllleeeeeeeeeez ! 


Etichete: , , , ,

Cititorii mei

Va multumesc !

Etichete: ,

Ambient

Sticla de bere era pe chiuveta. Se aranja la par, si isi mai stergea din rujul acela intens rosu. Stateam in pragul usii la intrare in toaleta fetelor. Nimeni nu trecea pe acolo, eram decat eu cu ea. Imi treceau prin cap o gramada de lucruri, ce as putea sa fac cu ea, in acel loc, in acel moment. Norocul meu ca ea nu era timida. Era diferita fata de celelalte fete. Nu stia definitia constiintei, moralitatii. Cu ea nu trebuia sa pui intrebari stupide gen "cum, de ce, cand ?" nu era momentul era clipa. Iar eu nu vroiam sa ma las mai prejos. Am intrat in baia fetelor, si m-am dus in spatele ei. Am inceput sa-i masez spatele si sa-i sarut gatul. Avea o piele catifelata, placuta la atingere. Era un deliciu pentru buzele mele. Mi-am lasat mainile libere sa faca ce vor, sa exploreze un trup superb. S-a intors cu fata catre mine brusc, s-a uitat in ochii mei, mi-a zambit si apoi mi-a zis "naughty naughty boy, wanna play?". Am ramas masca, insa ce s-a intamplat apoi a fost ceva de vis. M-a impins puternic catre un wc si a intrat si ea. A inchis usa, si apoi a sarit la propriu pe mine. Nu credeam ca va face asta. M-a sarutat salbatic, era ca un jaguar. Salbatica, sigura pe sine, stia ce vroia, si mai mult ca sigur ii placea controlul, sa domine. Insa era o problema, nu imi placea sa fiu dominat. Asa ca am rezemat-o pe usa, si am preluat controlul. Era o lupta intre noi doi, cine avea sa domine pe cine.

Amandoi aveam instincte animalice, ne venea sa rupem hainele de pe noi, ne imbranceam, ne luptam si din toate astea iesea o placere sadica imensa.......[...]

Etichete: ,

luni, 3 ianuarie 2011

Eclipsa de soare 4 ianuarie 2011 | Vizibilitate Orase

Aveti mai in jos un tabel cu orasele unde eclipsa de soare se va putea vedea si la ce ora. Eclipsa de Soare din 4 ianuarie 2011 este prima eclipsa in acest an. 

Etichete: , , ,

Cea mai tare iluzie optica ?

Ce ziceti? Este cea mai tare iluzie optica ?



Etichete: , ,