marți, 30 noiembrie 2010

C'est la vie.... Always 21

Incepand de maine doar 2 zile mai am. Pfff, si am atatea de facut pe capu meu, de rezolvat de pfff. Bai da mereu le las pe ultima suta de metri. Am o melodie ce ma defineste "Ace of Base - C'est la vie ( Always 21 )". E prea faina melodia. Hmm, deci maine e 1 decembrie, iar azi este ziua Andreiiiiiiiiiiiiiii..... ( n=oo) ..... lor din lume. Hmm, buey ce sa va zic, la multi ani, si sa faceti cinste cui se cuvine ! Cat despre ziua nationala de 1 decembrie, hai romane iesi in strada, sarbatoreste, striga in gura mea, esti roman, si asta inseamna mult ! N-ai servici/ai servici cu un salariu de cacao/destul de bun nu conteaza, azi e ziua noastra a tuturor, de pretutindeni. Celebreaz-o asa cum trebuie, in stilul all the way out! Eu asta stiu ca o sa fac, o sa fiu pe strazi si am sa caaaaaaant si am sa urluuuu de fericireeeeeeeee. De ce ? Pentru ca sunt roman, pentru ca sunt alaturi de prietenii mei, alaturi de oameni de acelasi soi ca si al meu, oameni nebuni, cu pofta neintalnita de viata. C'est la vie... remember you're always 21!!!!! 

Vai ce fericit sunt..... hai manca-v-as tristetea voastra sarata ! Veniti la tata sa va dea desertul fericiiiiiiiriiiiiiiii! Ihaaaaaaa. =))) In fine, post scris in graba...

Aaaaaa, btw azi am cautat o persoana la facultate.... oare am timp sa o intalnesc ? She's an old ..... friend....dear friend.... Daca nu, peste un an.. !


Etichete: , ,

luni, 29 noiembrie 2010

Concurs cu premii atragatoare

Cine vrea un laptop de ultima generatie ? Sau o camera foto ? Sau un telefon Nokia ? Hmm, suna bine? Ei bine cu concursul desfasurat de Blogatu.ro si 45bet.com poti sa le castigi.

Camera de poker online 45Bet lansează un concurs pentru toți bloggerii din România. Scrie un articol despre jocul de poker pe blogul tău și poți câștiga unul din super premiile oferite de 45Bet. Pentru a mulțumi pe toată lumea, îi vom premia și pe cei mai buni dar și pe cei mai norocoși.
Am pregătit un laptop de ultimă generație pentru câștigător, câte o cameră foto BenQ C1255 pentru cele mai bune 6 articole și 6 telefoane mobile Nokia 7070 Prism acordate prin tragere la sorți.
Perioada de desfasurare: 12/11/201012/12/2010. Cu cat va inscrieti mai repede, cu atat mai bine!

Regulament de participare
1. Toți bloggerii care doresc să se înscrie în concurs trebuie să trimită un e-mail la adresa concurs (@) 45bet.ro cu titlul ”Participare Concurs Poker Blogging”. In e-mail specificați link-urile articolelor postate.

2. Fiecare participant se poate înscrie în concurs cu mai multe bloguri și mai multe articole. Mai multe articole, mai multe șanse de câștig.
3. Bloggerii înscriși în concurs trebuie să posteze un articol despre jocul de poker pe o temă la alegere din următoarele:
1. Pokerul online un nou trend în România
2. Românii care trăiesc din poker online cu venituri de peste 2.000 euro pe lună
3. Pokerul un joc de noroc sau un sport al minții
4. Vedete care joacă poker
5. Site-ul românesc de poker online 45Bet
6. Pokerul online ca mijloc de divertisment

4. Articolul trebuie să conțină cel puțin 3 link-uri bolduite pe cuvântul poker către adresa 45bet.com de forma:
poker

5. Pentru a intra în concurs, articolele trebuie postate până pe 12 decembrie. Tot până la această dată, trebuie să postezi un link către site-ul http://www.45bet.com/ în blogroll.
6. Vor fi eligibile pentru un premiu articolele care vor primi minim 10 comentarii sau 10 like-uri pe Facebook până pe 12 decembrie.
7.Pot participa bloggerii care au o vechime de minim o lună, indifferent de numărul de vizitatori sau Page Rank.
8. Vor fi acordate 6 premii pentru cele mai bune articole, 6 premii prin tragere la sorți și un premiu special pentru performanță.
Premiile Concursului:
Cele mai bune 6 articole, câte unul pentru fiecare temă propusă, vor fi premiate cu câte o cameră foto BenQ C1255. Câștigătorii vor fi aleși de către juriul format din Ovidiu Călugăru (blogatu.ro), un reprezentat al site-ului 45Bet și un invitat surpriză. Câștigătorii vor fi anunțați în decurs de 3 zile de la încheierea concursului.
Alte 6 premii vor fi acordate prin tragere la sorți, câte un telefon mobil Nokia 7070 Prism pentru un articol din fiecare temă propusă.

Marele premiu, un laptop Netbook HannSpree, va fi acordat articolului care va beneficia de cea mai bună promovare. Vor fi luate în considerare numărul de vizualizări, like-uri pe Facebook, comentarii, retweet-uri, etc.

Etichete: , ,

Marius a.k.a Blogatu.ro are nevoie de votul tau !

Colaboratorul si prietenul meu Marius a.k.a Blogatu.ro ( Marius Ovidiu Calugaru ) are nevoie de sustinerea ta ! Cum poti sa faci asta? Simplu intra aici http://2012.tnl.ro/sustinere.html?person=153 si completeaza niste date si apasa butonul de sustinere. Nu veti primi SPAM-uri de la TNL, nimic in afara unui mail de validare a votului tau. Eu l-am votat, voi ?

Etichete: , , ,

Sandra Brown in Irish ?

Sambata am mers in Irish. Si cum "nevasta-mea" feicsbucsiana si-a luat o carte sa citeasca, am zis what the hell de ce nu ? Si m-am uitat la aceea biblioteca din stanga mea, si mi-a picat ochii pe un nume. Sandra Brown - Noapte africana. Hmm, m-am gandit la faptul ca multa lume mi-au zis ca scriu ca si ea, sau mai bine zis, descrierile mele sunt asemanatoare faimoase scriitoare. M-a mancat curiozitate, am intins mana, si am luat cartea. Si am inceput sa citesc. Recunosc am citit cam 56-60 de pagini, intr-un timp foarte scurt. Sincer nici nu stiu cum de a trecut timpul asa de repede. Inca de la inceput m-a luat pe sus introducerea facuta de Sandra Brown. Este vorba ( doar din cat am citit ) de William, un tip afemeiat, increzator, plin de sarm, care seduce femeile ( asta fiind hobby-ul sau ) dar care a mostenit si o firma de televiziune. Se cearta din cate am inteles cu sora lui care se afla in Roma. Apoi cartea trece la descrierea lui Mary, o femeie mult prea puternica pentru societatea in care traieste. Ea vorbeste cu un italian, care i se destainuie la o petrecere si explica motivul casatoriei sale cu o americanca, care apoi divorteaza pe motivul ca, sotia sa, avea ca resedinta o casa ce se ocupa de servicii funerare cu morti aflati la subsol. 

Din pacate cam atat am apucat sa citesc, pentru ca, muzica a intervenit in creierasul meu, iar picioarele mele, incepeau sa danseze de unele singure. Asa ca am facut ce era de facut. Mi-am luat "nevasta" si am inceput sa dansam, caci pana la urma, Sandra Brown, mai poate astepta, insa dansul.... dansul nu......

Etichete: , , ,

Craiova Citeste - Lecturi urbane 3 Poze

In ziua in care mi-am luat ramas bun de la unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, s-a nimerit ca "Lecturi Urbane" un proiect lansat de Civika sa se desfasoare in gara. Astfel se face ca mai multi craioveni au venit cu mic si mare sa citeasca in gara. Cartile au fost pentru fiecare, pentru ca fiecare cititor a venit cu o carte preferata, si cu o carte pe care ar vrea sa o dea cuiva. Alaturi de mine au fost mai multi prieteni de ai mei. Iata si cateva poze : 

Etichete: , , ,

marți, 23 noiembrie 2010

Hey babe take a walk on wild side

Deci, s-au intamplat numai lucruri bune in ultima perioada. Stiti ca v-am anuntat ca m-am retras de la facultate? Ei bine, azi va anunt ca sunt la master la inteligenta artificiala la buget! Dap, ati auzit bine, la buget, se pare ca cineva acolo Sus ma iubeste, si am un mare noroc, multumesc doamnei Mariana. Pe langa asta, am si banuti de Barcelona. Pana acum nu eram sigur daca am sau nu, dar se pare ca taxa de facultate o sa o folosesc ca sa-mi cumpar niste adidasi si ... .sa plec in Barcelona. Acum daca o sa ne gasim si cazare ar fi prea tare ! Partea frumoasa e ca in tot acest timp nu am fost ingrijorat, nu m-am stresat. Am stiut de la bun inceput ca totul se va rezolva, ca totul o sa fie ok. Si sunt sigur de asta ! Nu stiu de ce, dar stiu sigur, sunt foarte increzator. Ca si mistery girl ( care apropo o cheama Andreea ), o sa-mi recuperez eu cureaua, si daca nu, stiu sigur ca daca e, candva in viitor, ne vom mai intalni. Eh, si probabil ca va intrebati eu ce ma aleg? Daca ea se alege cu cureaua? Pff, amintirea frumoasa a unei nopti incredibile :P


Ce va pot spune este urmatorul lucru :
Hey babe... take a walk on the wild side......

Etichete: , , , , , ,

Al 3-lea Razboi Mondial !?

Cica Coreea de Sud facea niste exercitii pe o insula aflata la granita cu vecinu din Nord. Cei din Nord se oftica ca Sud-ul face galagie prea multa si vor si ei sa fie liniste ca schimbul de putere sa fie facut ca lumea. Cum nenea mosu' sta sa dea putere lu nenea fiu' sunt deranjati de sudisti. Asa ca au facut cum stiu ei mai bine, la arme fratilor! Si au inceput asediul catre insulita respectiva. Ceva raniti din cate am inteles vreo 13. Desi este un mic conflict, poate creea un ditamai razboi. De ce zic asta? Pentru ca SUA si China care sustin Sudul, respectiv Nordul, s-ar putea folosi de cele doua tarisoare ca sa se sicaneze. Cu toti stiim ca un al treilea razboi mondial ar scoate foarte multe tari din criza financiara. Nu sunt un analist istoric sau eu stiu, imi dau cu parerea,dar daca ar fi un al treilea razboi mondial, as crede ca o sa fie ceva de genu Rusia, China, Iran si cateva alte tari islamica impotriva SUA si aliatii sai. 65 de ani sa fi durat pacea mondiala ? Hmm, oricum this will gonna be fun, mai mult subiect pentru jocurile gen Call of Duty !

Etichete: , , , , , ,

luni, 22 noiembrie 2010

Un romantic incurabil

Asa mi-a zis o foarte buna prietena de a mea ca sunt. Un romantic incurabil, pentru ca indiferent prin ce trec, tot gasesc in inima mea dragostea. Iubesc neconditionat si fara sa vreau ceva in schimb. Imi iubesc prietenii, imi iubesc nepoata, si chiar daca familia nu sunt un suport pe care eu il doresc, o iubesc si pe ea. Cat despre fete, ei bine, cateodata romantismul se tine scai de mine. Si fara sa ma gandesc, sau sa planuiesc ceva. Pur si simplu se intampla.

In caz ca nu ati vazut "Serendipity" atunci va rog sa il vedeti. Este un film unde destinul isi face aparitia. De ce am pomenit acest film? Pentru ca si mie mi s-a intamplat recent asa ceva. Un serendipity in Irish Way. De fapt as putea spune ca e inca in desfasurare. Am doar 10 zile 9 zile sa o gasesc. Atat sta in Craiova. Fara numar de telefon, fara id de mess. Hmm, asa cum ar zice Barney Stinson "I accept the challenge!",



Serendipity Soundtrack - Shawn Colvin When You Know

Asculta mai multe audio diverse

Etichete: , , , ,

joi, 18 noiembrie 2010

Voltaj & Deepside Deejays - I Wanna Be Free

O piesa super reusita scoasa de la cei de la Voltaj si Deepside Deejays- I wanna be free




Etichete: , , , ,

Noutate in motorul de cautare Google ! Preview site

Recent gigantul motor de cautare Google a introdus o facilitate de a previzualiza alaturat cautarii dumneavoastra site-ul care contine cuvintele cautate. Pe scurt am facut un print screen ca sa vedeti despre ce e vorba. Puteti si voi sa testati aceasta facilitate cautand ceva pe internet si apoi in dreapta cautarii sa va duceti cu mouse-ul sa previzualizati continutul site-ului respectiv ! Mie unul mi se pare o idee interesanta !


Etichete: , , ,

Yahoo Messenger 11 beta download !

Dragii mei in caz ca nu stiati a aparut Yahoo Messenger 11 beta. Din noutatile aduse de aceasta versiune se numara jocurile integrate de fishville si mafia, abilitatea de a conversa cu prietenii de pe Facebook, cat si schimbarea statusului atat in Yahoo Messenger, dar si in Facebook si Flickr!. Daca vreti sa downloadati versiunea Yahoo Messenger 11 beta o puteti face de aici :


Etichete: , , , ,

miercuri, 17 noiembrie 2010

Familie

Si se mai zice sa increzi in ea. Pff.. prefer sa incerc sa fac totul de unu singur decat sa ma incred in ea. X crede ceea ce Y spune indiferent daca e adevarat sau nu. Y spune la Z o groaza de lucruri in timp ce Z barnie din trompeta la restul multimi de litere din alfabetul neamului romanesc totul. Concluzia, ajungi o taratura.... 

Mda... familia.... Di capi di tuti ....beeep!

Etichete: ,

marți, 16 noiembrie 2010

Teoria pulii cu neuroni

Uite o discutie avuta cu niste prieteni la un pahar de bere. Este mai mult o teorie. Se spune ca noi, masculii, avem neuronii in capul celalalt, mai in jos de umeri. Noi nu gandim right? Cel putin asa se spune, dar, daca toti neuronii se afla in organul nostru, inseamna ca avem un instrument destept. Hai sa fim seriosi, daca neuronii mei se afla in instrument, atunci sunt mandru posesor al unei p*** destepte right? Dar cum ramane cu cei care gandesc cu creieru ? Genialii, inteligentii.... ? Hmm, din pacate "presedintele" lor e prost. Nu gandeste deloc, de aceea patul plange cand organu se misca. Fiecare barbat are o titulatura aparte de "mascul", si anume de "speolog". Fiecare barbat in viata lui este cel putin odata un speolog. Intra intr-o pestera pentru prima data, unde altii nu au intrat. Evident ca pe langa aceasta mareata descoperire, mai viziteaza si alte "pesteri" descoperite de alti speologi. Iar daca esti un speolog, trebuie sa ai cap! Acum, ce cap sa ai e cu totul alta treaba! Iar daca capul care trebuie nu are nici un neuron, la ce dracu de iti mai spui "inteligent" ?

Si intrebarea care o pun, in loc de concluzie e urmatoarea. Tu cu ce cap gandesti ?

Etichete: , , , ,

Stop. Si de la capat

Am pus pauza. De fapt un mini stop. Renuntat la master. Pauza la revista si la multe proiecte in care am fost implicat. Am nevoie de timp ca sa aleg. Trebuie sa iau niste decizi mari, unele deja le-am luat, altele asteapta un raspuns. 18 zile si voi pleca din Romania. Nu aveti idee cat de mult imi doresc sa plec. Sunt satul de multe lucruri pe care le vad zilnic, sunt satul. Stop, si merg sau o iau de la capat. Nu conteaza, ce este mai important este ca plec. Este viata mea, si am tot dreptul sa fac ce vreau cu ea.

Etichete:

marți, 9 noiembrie 2010

Campanie MiniPrix !

Stiu de MiniPrix de cand am participat la concursul lor si am castigat un voucher de 100 de lei. Am comandat si am si primit produsele comandate, pe care le port, multumit as putea spune. Ei bine, oameni de la MiniPrix.ro au o campanie benefica pentru toti bloggeri care vor fi pe faza! Asa ca.. tot ce trebuie sa faci este sa scrii despre campania MiniPrix sa trimiti un mail catre blogatu@gmail.com si vei primi o reducere de 50% la orice comanda facuta pe data de 11 noiembrie. Asa ca dragi cititori aveti o reducere de 50% in ziua de 11  la orice produs cumparat ! Sincer eu va recomand sa o faceti ! Pentru ca nu veti regreta ! 

Etichete: ,

miercuri, 3 noiembrie 2010

Interviu cu Oceanview

Cum l-am cunoscut pe Ionut nu e nici un mister, dimpotriva este o poveste amuzanta. Se facea ca reveneam din Timisoara, iar prietenii mei au venit la gara sa ma astepte. Printre ei, era un tip inalt, imbracat in stil britanic, foarte curios de cine anume era Cretzu. M-am dat jos in tren, am facut cunostiinta, si nu a durat mult pana am format o legatura de prietenie. El a terminat Cuza la fel ca si mine, si de aici am pornit sa discutam multe si sa descoperim ca avem o groaza de lucruri in comun. Acum, Ionut are o trupa, numita Oceanview, mi-a povestit mai multe prima data cand ne-am intalnit, insa abia acum, am reusit sa ne gasim pe messenger. Mi-a dat link-ul cu niste piese demo si le-am ascultat. Trebuie sa recunosc ca eu unul, imi plac demo-urile alea, imi place sound-ul care incearca sa il redea. Asa ca i-am propus un scurt interviu, el a fost de acord, si iata ce a iesit :

1. Cum te cheama si cine este Oceanview ?
Eu sunt Codrut si Oceanview este trupa mea si piesele mele, eu cant la chitara si voce, ca gen nu prea putem sa ne incadram intr-un stil anume cautam sa avem propiul stil, stilul OCEANVIEW cu influente indie electro,brit. La tobe este Alex,bass Mihai,clape Cristi,clape si vioara Geo iar trupa s-a infiintat la initiativa mea, am compus cateva piese si am cautat muzicieni cu care sa le cant si sa le inregistrez si asa s-a ajuns in formula asta
2. Spune-mi locatiile unde a cantat Oceanview si ce reactie a avut publicul ?
Eu am cantat in alta formula OCEANVIEW la Cluj, Bucuresti, dar in formul actuala inca nu am iesit pentru ca avem ca prioritate inregistrarea albumului si definitivarea soundului OCEANVIEW. Everytime si Out of control au fost difuzate la PRO FM SI GUERILLA, RADIO CLUJ. Publicul a avut de fiecare data rectii pozitive ramanand uimit ca asa ceva se canta in Romania, le-a placut everytime si winter in your eyes
3. Planuri de viitor, sau telul trupei Oceanvew ?
Sa inregistram albumul si sa concertam cat mai mult in tara si in afara, videoclipuri piese la radio sa ne cunoasca cat mai multa lume, FLOWERS NOT FINANCE
5. Am ascultat melodiile si sunt faine, ce pot sa iti urez decat bafta !
Multumesc la fel !

Daca sunteti curiosi cum canta Oceanview atunci va invit sa ascultati cele 5 piese ale lor ( demo-uri ) la adresa de aici : http://www.showcaseyourmusic.com/theoceanviews

Etichete: , , ,

marți, 2 noiembrie 2010

Votati "No Antidote"


In cazul in care nu stiati, exista o batalie sa zicem asa, intre trupe. Mai exact "Global Battle of the Bands" unde ahem este o competitie de trupe care canta live. In fine, in aceasta trupa ( pe care o stiti pentru ca a concertat si in Pub's ) este un foarte bun prieten de al meu, si fost coleg de clasa si de liceu pe nume Adi. El canta la chitara, si e tipul mai cret ! Ei participa la un concurs lansat de MTV care se vrea a se alege reprezentanta Romaniei la GBOB !  Trupa se numeste No Antidote, si daca nu e mult ce va cer, ii puteti vota aici : http://concurs.mtv.ro/gbob/index.php?uid=495484#

P.S : E butonul ala ROSU mare pe care scrie "VOTEAZA"!

Etichete: , , , ,

Calator pe trupul ei

O tineam in brate, iar degetele mele erau prin parul ei, jucandu-ma cu cate un firicel. Stateam intinsi in pat, sarutandu-ne, jucandu-ne fiecare cu celalalt. Rasete, era un moment in care ne simteam bine amandoi, nu eram constransi de nimic altceva, eram un calator in ochii ei, ce calatorea pe trupul ei suav si delicat. Sarutam fiecare particica ca si cum escaladam un munte si puneam un steag ce marca faptul ca am trecut pe acolo. Ii urmaream fiecare reactie la fiecare atingere a buzelor mele umezite de o dorinta nestavilita. Pe masura ce inainteam de la coapse spre subsolul sanilor ei, respiratia ei crestea in intensitate, in timp ce pielea ei se facea ca cea de gaina. Mainile ei treceau agale prin parul meu, strangandu-ma mai tare pe masura ce ma apropiam de sani. Temperatura corpurilor noastre crestea din ce in ce mai mult. Inimile noastre bateau din ce in ce mai tare, aruncandu-ne si mai adanc in placere. Ii sarutam sanii ei prea delicati, prea frumosi, intr-un mod atat de pasional incat gemea de placere. Las sanii la o parte, si urc spre gat, mirosand acel iz de bebelus pe care il are, adulmecand nesatul, pregatind terenul pentru un sarut sau o muscatura imensa. Imi deschid gura, si imi las dinti sa atinga gatul ei. Sunetul pe care il scoate in momentul in care o sarut este unul incredibil. Acela de satisfacere, de placere, de o intensitate extrema. Dupa o asemenea muscatura, imi las limba sa guste gatul, un gat incins, infierbantat. Imi tuguiesc buzele ca sa suflu usor, incercand sa racoresc zona. Apoi iar sarut, si iar suflu. Ma ridic si ma uit direct in ochii ei, era atat de libera, de relaxata, nu avea nimic pe umeri, nici o grija, se lasase complet in bratele mele....

Etichete: ,

A fost ziua mea

Dap oameni buni, a fost ziua mea si in afara de o persoana nimeni nu mi-a zis "La multi ani". Nu, nu e vorba de ziua mea de nastere, ci de Sf. Damian care este pe 1 noiembrie. Oricum, nu prea au avut cum sa ma contacteze, pentru ca telefoanele mele sunt minuteless, si incarcatorul de Vodafone era pe la cineva, in timp ce netul meu mobil ( dupa care scriu acum ) era la my best friend, hmph, uitai sa zic ca nu imi mai merge netul prin modem. Am sunat la RDS, care evident nu se tin de cuvant, au zis ca vor trimite luni o echipa si iata ca suntem in marti, ce naspa. Am stat cam inchis in casa, facand curatenie si gatindu-mi ceva de mancare. Plictiseala, a mai putin in noaptea dintre luni si marti, cand am mers cred ca vreo 10 km pe jos, ca sa-mi recuperez incarcatorul si netul mobil. Si acu  sunt rupt de oboseala, sunt si un pic racit, si trebuie sa ma apuc sa fac revista. Dragi reporteri, mai aveti timp pana miercuri 3 noiembrie sa-mi trimiteti interviurile!

La multa sanatate si voie buna !


Etichete:

Sarutul interzis


Intuneric total, si oameni pe langa noi. O patura intinsa pe un camp deschis, sub un cer intunecat, sarac in stele. Oameni beti, si rasete prin preajma noastra. Cine era ea? Nici cea mai vaga idee, stiu doar ca era aproape de mine. Ii simteam caldura trupului ei, si inima batand puternic, agale. Incep sa-mi misc mana pe spatele ei, sa o trag si mai aproape de mine. Avea un miros atragator, dulce, inocent ce mi trezea simturile. Buzele ei, erau asa de aproape de ale mele, incat nu vroiam sa o sarut, ci sa o atat si mai mult, oare va ceda? Imi mut buzele pe gat, mirosind acel parfum imbietor. Mainile noastre se impreuneaza, in timp ce, cu o atingere fina ii sarutam gatul. Ea ma strangea si mai tare de mana, incercand sa-mi reziste la fiecare sarut, la fiecare atingere. Era un moment intens, caci nici unul nu stia cum arata celalalt. Stiam doar ca are pielea fina, un miros placut, iar sanii ei erau fermi si potriviti. Ma intorc iar spre buze, din nou, oprindu-ma aproape de ea, nesarutand-o. O vedeam cum incerca sa reziste, cum incerca sa contratace, sa ma atate si pe mine, insa eram deja in avantaj.

Nu pot sa va spun decat ca totul era la o intensitate maxima. Doream amandoi sa ne sarutam, dar nici unul nu ceda, ci jucam un joc de-a soarecele si pisica. Insa nici unul dintre noi nu stia care e pisica si care e soarecele. Nu ne deranja absolut, nici multimea de langa noi, nimic. Eram decat noi in acel moment pasional, imbatati de dorinte. Intr-un final cedeaza si sare pe buzele mele cu o pofta de lup. Si Doamne, ce bine ca a facut asta, caci nici eu nu mai puteam sa rezist mult. Ne sarutam asa de mult, asa de pasional, incat fierbeam amandoi, desi afara era o vreme cam racoroasa. O doream, nu stiam cine e, dar o doream foarte mult, cu fiecare sarut, cu fiecare atingere, ma facea sa ma pierd in valurile erotismului. Era o experienta cu totul noua pentru mine, mai ales ca era si lume in jurul nostru. Nu realizam incotro merge toata aceasta chestie, decat atunci cand am vrut sa o dezbrac. M-am oprit, si am zis ca trebuie sa aflu cine e. Macar sa o vad la fata. De aceea m-am oprit, am inghitit in sec, si am zis ca trebuie sa ne oprim.

Contrar asteptarilor si ea dorea la fel, vroia sa ma vada, sa ma cunoasca. Iata cum timpul trece, iar ea se regaseste in bratele mele dormind, iar eu? Eu, o tineam si o mangaiam, asteptand primele raze ale soarelui, ca sa-mi dezvaluie fata care-mi taiase rasuflarea.....

Etichete: ,