joi, 30 septembrie 2010

Caravana MiniPrix

 Weekendul acesta caravana reducerilor online miniprix.ro  trece prin judetele Dolj, Suceava si Iasi. Printre produsele care pot fi cumparate se numara Pantaloni de la 9 lei,  camasi si pulovere de la 19 lei, ghete si cizme de la 48 lei, accesorii de la 1 leu, “Happy Hour - Reduceri Surpriza” si, cel mai important, TRANSPORT GRATUIT la orice comanda. Oferta este valabila pentru comenzile online plasate www.miniprix.ro in zilele 2-3 octombrie, pentru adrese de livrare in judetetele Dolj, Suceava si Iasi.

Personal cred ca mi-ar placea sa am aceasta camasa https://www.miniprix.ro/produs/15641/camasa-barbati/ asortata cu acesti blugi.

Iar cu ele cred ca mi-ar placea astea acest costum, cred ca s-ar potrivi de minune!

Iar ca informatie, as avea nevoie de ajutorul vostru ca sa castig un concurs. Asa ca va inviti, va rog frumos sa lasati comment despre alegerile pe care le-am facut, sau orice comentariu, pentru ca, cu fiecare comentariu ma ajutati sa am o sansa in plus sa castig! 
Va multumesc !

Etichete: , ,

miercuri, 29 septembrie 2010

Inca odata unchi

Trebuie sa va povestesc ca duminica am fost la un botez. Ca sa fiu mai exact la botezul nepotului meu. Fratele meu vitreg, are un copil frumos de 5 luni. Si am fost la el la botez, unde am facut atmosfera, da atmosfera de atmosfera. Karaoke, dans, hore si deja am dureri de picioare de la cat am putut sa dansez. Am fost la biserica, iar preotul de acolo a fost genial. Tot vorbind el si cantand el pe acolo la un moment dat zice : "peste 5 minute cand va incepe sfanta slujba veti avea sfanta posibilitate de a saruta sfanta mana a Sfantului Ion". Cand l-am auzit am bufnit in ras, nu m-am putut abtine, nu ca nu as avea respect, dar te rog, cum zicea cineva "yack, no way", ca sa nu fac show si acolo am iesit afara si am asteptat. Edi, pentru ca asa il cheama pe nepotul meu, este adorabil, si cred ca deja ma iubeste. Bine ca a fost si my best friend cu mine, ca altfel cine stie ce faceam ! Ete o poza cu mine si cu Edi, si cu Brandi ( my best friend ) :


Etichete: ,

marți, 28 septembrie 2010

AE are nevoie de tine !

Pentru cei care sunt din Petrosani si Targu Jiu, tin sa va anunt ca AE ( American Experience ) cauta studenti care sa fie SBM ( Student Brand Manager ). Pe scurt, trebuie sa te ocupi de aducerea de noi studenti in programul AE. Sa nu o crezi ca o faci pe gratis, caci vei fii platit! Pe langa bani castigati obtii si experienta, si vei avea sansa sa iti dezvolti aptidudinile tale de Manager. Crezi ca nu ai ceea ce trebuie pentru SBM la AE? Ei bine, faptul ca deja esti student, te face pe tine candidatul ideal pentru acest post.

Daca vrei sa incerci atunci te rog sa contactezi AE prin :
alex.mitroi@americanexperience.ro
0733 070 002




Etichete: , ,

Shall we... ?





Sunt intr-o camera unde se aude sunetul melodiilor lente. Sunt inconjurat de oameni care tot vorbesc, dar o fac aiurea. Sunt imbracat intr-un costum ce ma face sa ma simt bine in pielea mea. Toti vorbesc, toti discuta, toti incerc sa acopere sunetul blues-urilor pe care le aud asa de bine. Toti fac asta, insa nici unul nu reuseste. Ascult melodiile pe rand, si le arunc in adancul inimii mele, pentru a fi pastrate ca amintiri dulci si placute. Prin sunetele expuse mai sus, aud insa si niste tocuri. Aud sunetele pantofilor cu toc, nu prea exagerate, venind spre mine. Se lovesc de podeaua invalmuita intr-o culoare de cires. Peretii se comformeaza culorii si sunt de un galbui deschis mai spre bej. Imi intorc privirea spre sunetul pantofilor cu toc. 

Incep sa privesc de la picioare in sus. Raman blocat pentru un timp pe picioare. In viata mea nu mai vazusem asemenea perechi asa de ferme, de bine definite. Pielea lor era asa de stralucitoare si totusi te indemna sa privesti mai atent. Am urcat cu privirea si am ajuns la solduri. Asa de perfecte, nimic mai mult. Pur si simplu se adauga la parerea deja formata asupra picioarele, si niste solduri perfecte ce-mi dadea de inteles, faptul ca am in fata mea o femeie puternica. Ridic privirea si privesc cum sanii ei nu se lasa mai prejos de restul.Un decolteu asa de natural afisat in fata mea, atat de delicios, incat auzeam pur si simplu chemarea lor. Interesul meu crestea pe masura ce ridicam privirea, in a cunoaste asa frumusete. 

Ridic privirea din nou, si o privesc in ochi. Ochii ei caprui deschisi se conformau perfect ambiantei in care ne aflam expusi amandoi. Buzele ei de un rosu pasional, iar tenul ei ce parea neatins de vreme, de timp, sau de stres, ma faceau sa ma intreb daca frumusetea intruchipata, pura statea in fata mea, sau doar un inger s-a coborat din Rai? Vine la mine in aceea rochie eleganta, si din nou aud sunetul pantofilor lovind podeaua. Se duce la urechea mea, si imi spune : 

- Cum se face ca aud in aceasta multime zgomotoasa, doar sunetul blues-urilor, si zgomotul produs de bataile inimii tale, dansand pe acest ritm sublim?

Raman blocat, pentru ca citise direct prin mine. Era pentru prima data cand o femeie, trecuse de orice bariera, de orice zid, pe care il expun, si mi-a atins inima. Fara sa realizez, mana mea se impreuna cu a ei, iar picioarele noastre incepeau sa se miste pe ritmul melodiei. Eram confuz, si nu stiam ce se intampla. Stiam doar ca dansam cu o femeie ce ma facea sa ma simt pierdut in spatiu.....

Etichete: , ,

luni, 27 septembrie 2010

Cum sa migrezi de pe Wordpress spre Blogger

Pentru cei care sunteti pe Wordpress, recent am descoperit, multumesc lui Cheta Emanuel, un site care te poate ajuta sa migrezi de la Wordpress spre Blogger. Blogger personal mi se pare o platforma mult mai accesibila si mult mai libera decat Wordpress. In fine, site-ul care va ajuta este acesta http://wordpress2blogger.appspot.com/

Etichete: , , , ,

Cea mai funny injuratura!

Doi prieteni tampalai au inventat o injuratura. Au pornit de la ceva, si pe parcurs s-a ajuns la produsul final. Cred ca starea lor nu era de oameni bauti era de morti de beti. Multumesc in primul rand, halbelor de bere pentru ca le-a descatusat imaginatia celor doi, si nu in ultimul rand lui Mihai si Dee Dee! Voiala la injuratura : 

sa-mi bag pula in roca din care s-a format lava din care s-au format placile tectonice din care s-a format muntele din care a curs izvorul care s-a varsat in apa din care s-a format lacul din care s-a ridicat aburul care a format norisorul din care a curs ploaia care a cazut la radacina copacului din care au facut patul in care s-au futut mata cu tactu si a iesit boul de tine

Etichete: , , ,

Le barbat fatal!


Am fost sa-mi iau costum din Banie. Am tot cautat un costum care sa ma reprezinte. A fost ceva de genu, care costum imi striga numele meu, ma cheama la el ? Ei si mi-au trecut prin fata ochilor multe costume, dar unul m-a strigat. Bine recunosc, la inceput era timid saracu ca a strigat in soapta. Bine ca l-am auzit, caci m-am dus la el si a fost ceva de genu imediat pe loc, asta e ! Si sa nu credeti ca fac cum fac fetele, de stau si probeaza, si cauta si dupa mai vad si altele, nu, mi-a luat 10 minute sa mi aleg costumu. Tin sa va anunt ca la cumparaturi ma iau fetele pentru ca sunt singurul barbat care dezbraca in mintea sa o femeie, si sa si o imbrace !


Si mi-am pus costumu pe mine, la probat. Pff, cu putin aranjat la par, prelucrat asa cu un gri frumos mai aspectuos, ati zice ca sunt George Clooney. Sau, daca-mi las parul asa lung cum e el, si as umbla un pic sa il aranjez, as aduce cu Richard Gere. Una peste alta, m-am simtit barbat fatal. M-am simtit asa de bine, incat pur si simplu am simtit cum imi creste increderea in mine ( oricum am destula ) incredibil. Ma uitam in oglinda si nu-mi venea a crede. Cat de bine imi statea in el ( se prea poate sa fie doar impresia mea ), dar l-am luat imediat. 

E clar, de abia astept sa fac 25 de ani sau de ce nu un 30 de ani. Pff, barbat fatal scrie pe mine !

Etichete: , , ,

sâmbătă, 25 septembrie 2010

Blogger Magazin #3

Ei bine, nah ca am reusit sa termin cu Blogger Magazin #3. Lectura placuta! 
Daca doriti sa promovati revista, mai in jos aveti codul embeded pentru #3.

Blogger Magazin 3
Realizat de Neydamn.


Iar aici aveti codul embeded pentru a o putea prelua pe blogurile voastre !

Etichete: , , ,

vineri, 24 septembrie 2010

The most beautiful love scene


La aceasta scena mi-au dat lacrimile. Probabil ca va intrebati de ce, ei bine pentru toate prostiile pe care le-am facut pana acum. Realizezi numai atunci cand pierzi.....

Etichete: , , ,

Booha Party | In curand


 
250 de studenti si bautura moca.
Te bagi?

Etichete: ,

Proiecte la care lucrez

Fac o pagina cu proiectele in care sunt implicat si la care lucrez. La unele as avea nevoie de ajutor, pe altele, lumea crede ca le-am lasat balta, dar din varii motive sunt obligat de circumstante sa nu acord timpul necesar indeplinirii lor. Dar cum zicea o buna prietena de a mea "se apuca de 10 lucruri deodata, si nu stiu cum dracu le face, dar le face pana la capat" tin sa le duc pana la capat. Am doar 23 de ani ( neimpliniti inca ) dar capul meu este plin de idei. Asa ca acestea sunt proiectele la care lucrez :

- Weeblo 2 - da, se vorbeste, s-a vorbit, o sa se vorbeasca, discut si caut sponsori, pana acum am gasit locatie, parteneri si pentru promovare, mai sunt de pus la cale multe chestii. Data de aparitie : la finalul lunii octombrie

- Blogger Magazin #3  - stiu ca am cam dat-o in bara, insa caut oameni care sa se ocupe si ei de redactarea revistei. De asemenea caut si reporteri cum ar veni care sa ia interviuri. Am facut un parteneriat cu Dagmar pentru corectura profesionala a articolelor, deci nu am stat degeaba. Am lucrat la ea si am facut-o cam jumatate. Data aparitiei : va fi odata la 2 saptamani, sper sa aloc timp destul pentru ea. #3 programata duminica asta.

- Campanie pentru tineri. Proiect video in blogosfera - am lansat acu ceva timp niste filmulete cu mine mort de beat in Bolzano, Italia. Daca va vine sa credeti este un proiect la care lucrez personal, cu aportul adus de Blogatu pe partea de promovare. Este compus din trei stagii, primele doua stagii aparand deja pe blog. I, II -a, II-b, II-c, II - d si e. Data aparitiei : undeva in octomber!

- Plugin pentru bloguri - hard core coding in PHP aici pentru a creea un plugin pentru bloguri.Acest plugin zic eu, vine sa aduca o noutate ( romaneasca ) online-ului nostru. Va ajuta pe multi pentru o treaba de care numai utilizatorii de Wordpress se pot bucura. Asa ca bloguri de toate felurile ( Wordpress, Blogspot etc etc ) tin sa anunt ca lucrez la un plugin sa ne reuneasca pe toti sub aceasi umbrela. Mai multe detalii nu pot da ! Data de aparitie : until december 2010.

- Creator de teme 1.0 - hard core coding in VB .Net, un software care sa permita utilizatorilor sa isi creeze teme proprii pornind de la o tema pe care o vad si le place pe internet. Da, daca nu stiati lucrez si la un program soft, pe care vreau sa il duc la bun sfarsit. Softul este un proiect de licenta din vara anului 2009. Doresc cu acest program, ca orice utilizator al internetului si incepator in blogging sa isi faca o tema proprie in doi timpi si trei miscari cum ar veni. Fara a avea cunostiinte de programare sau HTML, PHP. Ehe, si daca va ganditi daca o sa fie free sau nu, ei bine o sa fie free ! Data de aparitie : march 2011.

Pe langa aceste proiecte personale, tin sa va reamintesc faptul ca am avut si probleme de sanatate grave, am avut si probleme pe cap, gen oameni care au nevoie de cineva cu care sa discute, am avut si admiterea la master care din cauza faptului ca nu am stiut sa gestionez timpul pe care il aveam am intrat la taxa, pe langa asta, sunt si in cautarea unui loc de munca, plus personal time pentru mine. Asa ca va rog, inainte sa ma acuzati de ceva, puneti-va in stiuatia mea, sa vedem cum v-ati descurca voi !

Eu sunt multumit de ceea ce a iesit pana acum. Voi actualiza aceasta pagina cu alte proiecte in care o sa intru. Asta ca un spoiler o sa ma apuc de un program de voluntariat cu cineva. 

Pentru cei care ma pot ajuta/ vor sa ma ajute ma pot contacta pe damian_irimescu@yahoo.com

Etichete: , , ,

Stire in exclusivitate

Terasa Pub's Pub, se va inchide peste o saptamana. Insa vestea cea buna este ca se va deschide deasupra pub-ului un fel de cafe. Terasa se va muta deasupra pub-ului in casa. Deci oameni buni, pizza vom manca in continuare, ne vom intalni la caldura, la adapostul ploii si al frigului, si ne vom distra si mai mult. Sunt sigur ca multi vor fi fericiti de acest lucru. Ideea e ca de abia astept sa vad ce o sa iasa. Pana atunci, party hard, party people !

Etichete: , ,

joi, 23 septembrie 2010

Televiziunea locala si blogosfera

Atentie : Acest articol este un joc al imaginatiei mele


Propun o idee. Consider ca o colaborare televiziune locala - bloggeri locali ar fi ideal pentru toata lumea. Unul la mana, ar avea o promovare imensa, ma refer la emisiuni, cat si faptul ca content-ul lor va fi mult mai bogat decat este acum, si doi la mana, bloggeri ar fi promovati si ei insisi. M-as gandi la un format de emisiune gen, Blogatu Live, Neamtu de la Romascani, si altii care au emisiuni, dar numai sa fie intr un format bine determinat, bine facut, cu stiri din Blogosfera. Cum exista Revista Bloggerilor si anume Blogger Magazin, de ce sa nu existe si o emisiune a bloggerilor, facuta de bloggeri pentru bloggeri ? Cu suportul televiziunii locale si experienta care o au, sunt sigur ca ar iesi o colaborare delicioasa. Toata lumea ar avea de castigat, mai ales daca emisiunea ar putea fi urmarita live pe internet. Cum traim in era internetului, consider acest lucru o necesitate. Acum in Craiova televiziuni ar fi urmatoarele cele pe care eu le stiu : TV Oltenia, TVS, Tele "U" si cred ca GTv. Piata media din Craiova este diversificata. E important sa ai un avantaj pentru a fi in fruntea tuturor nu ? Cum in spatele blogging-ului exista oameni cu idei, de ce sa nu ne folosim de ei si sa beneficiem toti de pe urma acestor idei ? Daca exista om cu idei, dar nu exista suport pentru el, credeti ca se rezolva ceva? Idee fara suport in spate = zero, sau hai sa fiu mai bland, un mare fas. Asa ca cer o mai mare atentie spre Blogosferele locale din diverse orase, si sa incepem sa colaboram unii cu altii. Ok, nu suntem pro's, dar avem idei gramada, ceea ce oamenilor din media le lipseste. Cum o putem rezolva? Voi ce parere aveti ?

Etichete: , , , ,

SuperBlog 2010

Se pare ca incepe a treia editie a SuperBlog. In editia de acest an premiile totale sunt de 13 000 $. Anul trecut am participat in echipa lui Blogatu. Anul asta sper sa vad ce pot reusi si de unul singur, caci vreau sa fie un antrenament bun pentru RoBlogFest 2011. Asa ca, urati-mi succes, in etapa care va incepe de pe 1 octombrie si va dura pana pe 1 decembrie.
P.S: Incerc sa particip la cat mai multe concursuri, deci sa va asteptati la articol gen "Help!" nu vreau sa fie sacaitor dar chiar as fi recunoscator daca m-ati ajuta.

Etichete: , , ,

Touch me and I will follow

Oare esti tu? Sau inca una din mirajele sortii? Oare te-am gasit? Sau doar te-am regasit iar? Parfumul tau, inca rezida pe buzele mele, sarutul meu inca iti sta pe gatul tau. Buzele mele iti spun in soapta cuvinte pe care inima ta le asteapta de multa vreme. Buzele tale fierbinti in sfarsit isi pot varsa focul pasiunii. Se pot elibera de sub jugul dorintei arzatoare. Oare Zburatorul ti-a facut o vizita? Oare sa fie Luna de vina? Astrele ne conduc !? Nu cred, ci dorintele inimilor noastre, ne conduc spre un drum intunecat, insa plin de mistere. Cat de intuneric ar putea fi, intotdeauna te-as putea gasi. Caldura ta, pasiunea inimii tale, ma atrage, ma cheama. Esti ca un magnet, care pur si simplu ma atrage. Zic nu, insa pasii mei ma conduc in bratele tale. Sunt prost? De ce sa iti zic nu? Pentru ce? De ce sa refuz atingerea buzelor tale asa de placute? De ce sa refuz mangaierea ta? Nu, sunt de acord cu trupul meu. Ma las purtat in intuneric de un foc care m-a cuprins puternic. Mi-e cald, si imi este si mai cald cand sunt in bratele tale. Ma cuprinzi, si te uiti la mine cu o privire care face ca orice sentiment rau sa dispara. Simt doar caldura, nu stiu ce e ura, nu stiu ce e ranchiuna, nu stiu decat ca sunt un nesatul care isi doreste liniste si pace. Ca sa explic mai bine, imagineaza-ti faptul ca stau intr-o jungla de beton, cu claxoane cu certuri si scandaluri in jurul meu, cu tipete si enorm de mult zgomot, insa cand esti langa mine, cand sunt in bratele tale, totul dispare, tot zgomotul acela infernal se opreste. Tot ce aud este sursurul unui paraias, ce izvoreste din varful muntelui. Asa de linistit, si asa de calm. 

Te sarut, dar o fac in semn de multumire. Iti multumesc ca esti. Ma asez iar in bratele tale, si te las sa te joci in parul meu. Imi inchid ochii, si in sfarsit ma odihnesc. Te strang in brate ca sa nu iti mai dau drumul. Dar totul dispare, you fade in front of my eyes. Ma vei gasi, te voi regasii

Etichete: , ,

miercuri, 22 septembrie 2010

Concurs pe Facebook | Ajutor

M-am inscris la un concurs, ce are ca premiu un set de 5 pokeni pentru mine si prietenii mei. Stiu ca nu e mare lucru, dar chiar imi doresc asa ceva. So, daca sunteti dispusi sa ma ajutati, tot ce trebuie sa faceti este sa dati un like aici : 


Atentie ca sa puteti da "Like" la acest mesaj postat de mine, trebuie sa dati like mai intai la Music Channel :


Va multumesc pentru ajutor ! De asemenea nu ar strica daca ati recomanda si prieteniilor vostri printr-un mass pe messenger sau pe yahoo :-" :D

Etichete: , , ,

Stand up comedy @ Play

Am participat marti incepand cu ora 21, la un stand up comedy intr-un eveniment caritabil pentru Florentina. Se strangeau fonduri pentru operatia de care are nevoie. La stand up comedy, au fost prezenti trupa Dragulescu, Tanta de la Vacanta Mare si Bogdan Grosu. Partea amuzanta a fost la trupa de la Dragulescu, care au incercat niste exerciti gen : subtitrarea, poveste in doi. Am remarcat-o pe Patricia cat si pe Petrisor. Cel putin Petrisor are o imaginatie bestiala ! Cat despre Tanta, ei bine, desi glumele ei erau prea negustate de unii dintre spectatori, a iesit un spectacol, cand a incercat cu publicu, si m-a nimerit taman pe mine, al mai cu mot in frunte. Replici savurate de public, si rasete venite de la toti din Play. 

Desi credeam ca o sa fiu singur pe acolo, si ca nu o sa cunosc pe nimeni, am ramas placut surprins cand am vazut ca jumatate din ei, deja ma stiau, sau cel putin ma cunosteau cat de cat. Evenimentul s-a terminat cam pe la ora 12. Am avut ocazia sa discut cu Ana-Maria de la GTV o mai veche cunostiinta de a mea. Per total, distractia a fost in toi, scopul a fost atins, iar atmosfera a fost incredibila ! Banii s-au strans pentru Florentina!

Etichete: , , , ,

luni, 20 septembrie 2010

Cum ti-ar sta cu un Porsche Cayman?

 



Treaba e simpla! Da un click si vezi despre ce e vorba !

E pe bune faza!

Etichete: , , ,

Ce mai excursie !

Am fost la Cheile Sohodolului, si vreau sa va spun ca aveam nevoie de asa ceva. Unul la mana, am vazut cat de slabit am fost ( ma refer la rezistenta ), caci mi-am iesit din mana, inainte urcam muntele cu rucsac in spinare de 20-30 de kile si nu aveam nimic nu oboseam. Dupa o pauza de 3-4 luni, de zacut cu ulcerul duodenal, se pare ca mi-am iesit din mana. Al doilea lucru ar fi faptul ca am fost cu prietenii mei. Si aveam nevoie si de asta. Dupa o perioada ca asta de zacut, A fost psihic un impuls benefic mie. Si trei, imi era dor de munte. Mi-era dor de peisajul acesta. Ma simt asa de bine in interiorul meu de nu aveti idee. Departe de toate problemele, departe de oricine, si orice. Aveam nevoie de o pauza, pentru ca incep o perioada foarte aglomerata pentru mine, si trebuie sa mi le rezolv.

Asa ca, urmatoarea saptamana cine stie iarasi plec. Herculane scrie pe mine

Etichete: ,

Elful creste!

Asta e o postare de "La Multi Ani!" pentru un prieten de al meu. Elf-ul de azi implineste o veritabila varsta. Cele 25 de toamne in buzunarul lor, vor indeparta orice urma de frunza rea din calea sa. Prietene, la multi ani, si la mai mare. Sa ai parte de tot ce iti doresti!

Etichete: ,

joi, 16 septembrie 2010

Hold on to you



Ii vedeam picioarele cum se miscau agitat. Starea ei agitata ma cam deranja. Oare nu puteam face ceva? M-am dus la casetofon si am pus o melodie. "All I could do was cry" - o melodie de Etta James, cu ritmuri foarte delicioase pentru picioarele dansatoare pe care le aveam. M-am dus la scaunul pe care ea statea, pierduta in spatiu, gandindu-se la problemele pe care le avea, sincer ma oftica ca acorda prea multa atentie lor, in loc sa se bucure de ce are in jurul ei. Era imbracata intr-o fusta neagra pana in genunchi, iar parul ei era un pic ondulat la capat. Avea o privire de aiurita si de o fata care nu stia ce sa faca. Apucand-o brusc de mana, s-a speriat, a revenit in realitatea din camera in care ne aflam. Am ridicat-o un pic fortat, m-am apropiat de urechea ei, si i-am soptit, e timpul sa "let go" la orice ai in cap in acest moment. Shhhhht, acum te concentrezi doar pe acest dans cu mine.

Si-a ridicat privirea spre ochii mei, ce cautau sa o scoata din starea ei. Vroia sa-mi zica ceva, insa cu un deget ce apasa delicat pe buzele ei natural de roz, am oprit orice cuvant."Dansam, atat, nimic mai mult, uita de toate!". Trupurile noastre incepeau sa se miste alene, pe ritmurile acelei melodii. Am inchis amandoi ochii si ne-am lasat dusi de val. Ea s-a lasat pur si simplu in bratele mele, punandu-si capul pe pieptul meu. Isi gasea alinarea in bratele mele. Mai bine zis, simteam cum starea ei de spirit se schimba. 

- Stii ca esti ca un drog? Imi zisa ea pe un ton asa de linistit, dandu-mi impresia unei paci interioare, ce de-abia se asternuse
- Probabil, dar multumeste-te ca nu sunt scump, zambind incercand sa intru intr-o stare amuzanta.
- Chiar... esti... ce naspa ca esti afemeiat si futuras! 
- Crede-ma ca vreau sa scap de ele, intrand intr-o stare serioasa.

Isi ridica privirea, spre mine, si parca cauta ceva. Cauta omul pe care il vroia. Ma simteam naspa, caci puteam sa fiu acel om, insa toate instinctele mele, imi ziceau sa nu fac o prostie. Pacat ca trupul doreste.. pacat. Caci m-am apropiat de fata ei, cu o piele asa de fina, incat incepeam sa ma las condus de nevoile trupesti. Am inceput sa-i mangai obrajul, cu fata mea. Ii simteam pulsul crescand. Poate era din cauza melodiei pe care o ascultam amandoi si o dansam. Eram asa de aproape, unul de altul, iar buzele ei ma tot chemau. Stateam pe ganduri sa o fac sa nu o fac. Evident ca am facut-o, ca nu m-am putut abtine langa o asa frumusete ca ea. Am sarutat-o exact in apogeul melodiei. Nu pot sa descriu senzatia, sau ce simteam, va pot marturisi ca acel sarut a fost unul patimas. Prin el, am putut sa-i cunosc starea cu adevarat, sa o simt si eu. 

Acel sarut de fapt, a fost unul ce m-a facut sa realizez un lucru. Cu toti suferim, si cu toti avem nevoie de alinare. Dupa el, si-a pus capul din nou pe pieptul meu, si mi-a zis multumesc. Pentru ce nu stiu, caci de atunci m-am simtit si mai naspa, ca si cum as fi profitat de starea in care se afla. Dar apoi a zis ceva care m-a facut sa ma simt bine.

- Iti multumesc ca ai venit si am pe cineva pe care ma pot sprijini. I can hold on to you.........

Etichete: , ,

Plecat la Cheile Sohodolului

Pe ritmuri de jazz, pe tipete de copilandrii liceeni, va anunt cu drag, mi-am luat drumu in spate si am plecat la munte. Mai exact Cheile Sohodolului! Ne vedem sau auzim luni, pana atunci ma puteti ajuta, cu acest concurs, caci vreau sa fac trasee montane cu aceasta bicicleta de aici. Concursul se afla aici http://neydamn.blogspot.com/2010/09/colectare-selectiva-colecteaza-selectiv.html 

Chiar as aprecia enorm ! Va multumesc and make me happy !

Etichete: , , ,

Webstock LIVE

Etichete: ,

marți, 14 septembrie 2010

La multi ani !

Imi pare rau ca nu am putut ajunge sa iti zic in fata "La multi ani". Imi pare rau ca, au intervenit problemele si nu am putut veni. Ma voi revansa. Pana atunci "La multi ani".

Etichete: , ,

Prietenii mei ZUrdalaii !

Am niste prieteni zuu rau de toooot ! Azi niste prieteni de ai mei din bucuresti, si-au luat "garsoniera" ( care e un cort de trei persoane ) si s-au dus pe Maria Rosetti numarul 6, si si-au pus cortul in fata showroom-ului de acolo. Baietii de la Radio ZU, i-a dat nea' bugetarului Adrian un premiu de 300 de euro ! Super tare ideea, cika aroganta zile. Aha, sa faca si in Craiova asa ceva, ca as fi primu ! 

Toata povestea ( audio cat si poze ) o puteti gasi aici : http://www.radiozu.ro/morningzu/si-a-pus-cortul-in-buricul-targului-aroganta-zilei-309

Etichete: , , , ,

Jocuri online noi

Plictisit? La servici? Hmm... ai o pauza de o cafea si nu ai cu cine sa o bei? Ocupa-ti pauza jucandu-te pe acest site de jocuri online noi! Am intrat si eu, si m-am jucat si eu, si chiar consider ca e un site anti-plictiseala la momentul oportun! Nu ma credeti? Intrati sa vedeti cu ochii vostri !

Etichete: ,

Neydamn @ Bolzano, partile 4 si 5

Va ziceam ca ma ocup de mai multe proiecte. Ei bine, se inmultesc pe zi ce trece. Asa cum eu imi revin, asa imi revine si sarcinile de a face ceva. Si cum acesta este un proiect personal, o sa continui cu ultimele 2 filmulete, terminand astfel stadiul 2 al acestui proiect. Saptamana viitoare mai mult ca sigur veti vedea ce campanie vreau sa lansez in blogosfera, si despre ce e vorba! Enjoy !





Etichete: , , , , ,

Gossip Girl S04E01

Atentie : Spoiler Alert !

Tocmai ce am terminat de vizionat Gossip Girl Sezonul 4 Episodul 1. Pff, asteptam sincer noul sezon, pentru ca vreau sa stiu ce se intampla. Eram sigur ca Chuck nu moare ! Insa nu stiu care e faza intre Georgina si Dan. Cred ca realizez incotro se va duce relatia dintre Serena si Blair. Nate si-a gasit his rebound sex partner. Hmm, Chuck o ia de la capat, that's odd! Multe de vizionat si ma bucur ca a inceput !

Etichete: , ,

Cucereste-o! Retete culinare !

In caz ca nu stiati, sunt foarte sigur ca barbatii care stiu sa gateasca au un avantaj atunci cand vine vorba, sa cucereasca o femeie. Si daca mai ai si un pic de umor, ai toate sansele sa o cuceresti deplin, inca de la prima degustare ! Dar ce te faci atunci cand nu stii sa gatesti? Ei bine, cei de la Beko au lansat site-ul Gatesti Ingenios. Are si un nume sugestiv, care iti va asigura in retele scrise pe site, ca fata care iti va gusta mancarurile gatite de tine, vor avea un aer de originalitate ! Retete culinare de diverse forme, gusturi si arome. O multime de retete dintre care sa alegi. Uite o recomandare marca Neydamn, ca sa gatesti pentru cea draga. Bine daca as fi pus in situatia sa am o prietena stabila probabil as dori sa o surprind cu o prajitura cu crema de vanilie si capsuni. Eu unul, as surprinde-o cu ceva dulce. Oricum poti gasi o varietate, cum ziceam, de retete. Timp sa ai!

Si daca tot ai timp, iti mai zic un secret! Ca sa iasa totul ca la carte, trebuie sa mai pui un ingredient minune. Si anume dragoste, pasiune pentru ce gatesti, si mai ales sa ai pentru persoana caruia ii gatesti !

Succes si pofta buna !

Etichete: , , , ,

Colectare Selectiva : Colecteaza Selectiv!

Castiga o bicicleta! Click aici !

Cand eram in Spania, si nu numai, si in Italia si Franta, totul era curat pe strada. Ei bine, la noi in Romania e cam dezastru. Bine sunt o groaza de campanii pentru colectarea selectiva, insa cine asculta? Cine e atent? In tara in care traim, nimeni nu are timp pentru astfel de lucruri. Bine ca pe Blogul lui GoldMidas am aflat ca exista o campanie in desfasurare legata de colectarea selectiva. E foarte bine acest lucru, denota un simt al responsabilitati vizavi de curatenia generala. Si in plus, sa incep sa gandesc in viitor? Daca copii nostri, nu ne vad colectand selectiv, ei de unde sa invete? Pe internet, da, dar e altceva cand vezi pe tata pe mama colectand selectiv, asa Romania are sanse sa se schimbe.Colectati Selectiv !

Iar pentru ca incep sa fac burta, e timpul pentru mine sa incep sa fac miscari fizice mai intense. De aceea cei de aici au un concurs care ofera ca premiu o bibicleta ECO. Si ca sa ma ajutati trebuie sa fiti bloggeri sa cititi regulile si sa spuneti de la cine ati aflat despre concurs! 

9 septembrie ora 00.00 – 3 octombrie ora 17.00.
Conditii participare:
- blogurile participante trebuie sa aiba vechime de minim 2 luni si minim 10 posturi scrise.
- fiecare participant trebuie sa scrie un articol in care sa recomande cititorilor sai sa colecteze selectiv + sa puna un link direct indexabil catre situl ColecteazaSelectiv.ro
- fiecare participant trebuie sa trimita la contact-at-ferseta-com urmatoarele date:
a. nume
b. url-ul unde se poate gasi articolul
c. adresa unde poate sa primeasca tricoul (daca se numara printre primii 30 bloggeri care scriu de asta)
d. un telefon si/sau email
e. de la ce blogger a auzit de acest concurs (ajutandu-l astfel sa castige una din cele 3 biciclete)

- primii 3 bloggeri ca numar de recomandari primesc garantat o bicicleta. Daca la sfarsitul activarii locul 3 si locul 4 sunt la egalitate, va castiga cel care a strans mai repede numarul de articole recomandate
BAFTA !

Etichete: , , ,

miercuri, 8 septembrie 2010

Neydamn : Etapa a II, a treia parte

Etapa a II, partea a treia. Prima etapa o vedeti aici. Prima parte din etapa a doua o gasiti aici. A doua parte aici. Vizionare placuta !


Etichete: , , ,

Neydamn : Etapa a II, a doua parte

Aceasta este partea a doua a proiectului la care lucrez. Etapa intai ati vazut-o aici. Partea intai din etapa a doua a fost aici. Acum urmariti partea a doua ! Enjoy

Etichete: , , ,

And so you code


And so you code

Etichete: , ,

Un mormon ma-ntreaba

- Vrei sa fii bucuros?
- Sunt fericit, de ce sa vreau sa fiu mai mult? Nu sunt lacom !
- Da, dar stii ca nu exista o limita pentru o fericire nu?
- Stiu, dar stii ca e bine sa fim multumiti cu ce avem nu?
- Da, dar nu vrei sa fi si mai fericit?
- Nu, atat cat sunt sunt ok... nu vreau mai mult...
- Iti dau o veste buna
- Te insori ?! 
- Nu, Isus e in viata!
- Amin! Stiam eu !
- Nu vrei sa il cunosti mai bine ?
- Il cunosc foarte bine ! Am murit, era sa mor, si fara sa fi fost cineva acolo Sus, eu nu as mai fi trait !
- Pai si nu vrei sa il stii si mai bine ?
- Sunt pacatos omule! 
- Exista o solutie !
- Stiu, dar iubesc lumea!
- Evanghelia restaurata este solutia !
- Nu, Isus e solutia nu asta trebuia sa zici ?
- Imi dai numarul tau de telefon, ca sa mai discutam?
- Hmm, uite cum facem, daca Dumnezeu vrea sa ne mai intalnim, ne intalnim, daca nu, imi pare bine ca te-am cunoscut ce zici ?
- Da, dar...
- Fara "dar" sunt fericit acum! Nu-mi strica fericirea !

Merg ma intalnesc cu niste prieteni, si primisem de la el o brosura si hai sa va zic ce intrebare era ! 

"Care era relatia ta cu Dumnezeu inainte de a te naste?"

Raspunsul meu a venit imediat ! Un spermatozoid in lumea lui, care a fost luat de catre Dumnezeu si bagat intr-un ou la clocire :-??

Etichete: , ,

Idei tampite de la Neydamn : O tableta de sex

Si cum sunt eu racit asa un piculet, mi s-a recomandat o sauna, pentru raceala cica sa iese raceala din mine. De parca as fi FISC-u sa evacuez Riscu. In fine, m-am gandit la urmatoarea chestie. O tableta de sex de doua ori pe zi, una dimineata si una seara. stiu ca toti va ganditi la prostii, adica la sex, actul sexual in care... neeee bagam toti. Ei bine, pentru cei raciti, si care tre sa stea departe, sa nu contamineze si pe restul, tableta de sex o reprezinta un iPad, in care te duci dimineata la baie, si iti iei tableta de sex cu tine. Si ai si arome, Private Sex 34: The Naughty Nurse! Sau deliciul racitilor : Ass sick ! Need a stick ! =)))

Stiam eu ca pot sa gasesc o cale sa aduc tehnologia si medicina impreuna !

Clar o idee tampita !

Etichete: , , , ,

Idei tampite de la Neydamn : Weed Nature Spray

Cred ca o sa incep o noua rubrica si anume "Idei tampite". Si de cate ori am o idee tampita, pac o scriu in blog. De ce zic ca incep rubrica asta, pentru ca de obicei ideile mele tampite sunt foarte amuzante. Si iata una. Dat fiind contextul tarii in care ne aflam, saraci lipiti pamantului, m-am gandit ca toate companiile astea de au spre vanzare gen Glade Micro nu stiu ce, sau pulverizatoarele alea de iti fac camera sa nu iti mai miroasa a basini si picioare imputite, ci a natura... moarta, dar natura.. .sa aibe un miros nou. Daca as fi director as investi in acest miros. L-as numi "Weed Nature Spray". Sincer, as rezolva o groaza de probleme ! Toti oameni s-ar trezi intr-o buna dispozitie, va dati seama si de ce. Plus, ca economia tarii ar creste! In loc sa dai 30 de lei pe nu stiu cate grame de weed, mai bine dai 10 lei pe un container cu miros de weed, pe care il ai ( asta daca nu apesi tu butonul de pulverizare in timp ce nasul tau este in duza aia ), o saptamana ! Ganditi-va, si daca tot traim in era tehnologiei, si stam pe retele de socializare si de sharing media, v-ati invita prietenii in camera voastra, care in loc de tablouri, sau poze de familie, ati avea pulverizatoare cu "Weed Nature Spray" puse, si impreuna cu prietenii vostri ati face un sharing social-media de apasare si pulverizare a camerei. 

Clar idee tampita !

Etichete: , , , , ,

Recomand Filme Online

Prin cercul de prieteni pe care ii am, ii aud pe toti vorbind de un nou fenomen. "Bah ai vazut filmul ala, 101 de accidente jenante sexuale, ai vazut ce subtitrare avea?". Ajung eu acasa, da-i si cauta pe torrente filmul, si nimic, nu il gasesc. Ma unde l-au vazut ei ma? Si apoi dau o cautare pe Google la filme online, ca mi zisese o prietena de a mea, ca de acolo il vazu ea. Si dau cautarea, si imi apare site-ul acesta de filme online filmeonlinefree.in

Stiti cum sunt eu, direct si la obiect. Acum, site-ul cred ca se adreseaza celor care au o teava de internet mai buna de 512 Kbps. Ca mai in jos nici nu cred ca se merita. Insa de ce imi place mie site-ul asta? Simplitatea, faptul ca e pe categorii, si descrierile filmelor cat si afisul lor si titlul in romana. Foarte multe persoane stiu titlul in romana, si mi se pare corect ca toate site-urile de specialitate sa se respecte !

Ca si utilitate, pff, doar sa ma gandesc un pic, si sa zicem ca esti la servici si te plictisesti, nu ai voie pe mess si pe torrente, politica firmei, daaar poti sa vizionezi filme online pe portul 80 de HTML. Si in plus intervine comoditatea userilor de a cauta pe Google filme online, si apoi sa acceseze filmele de pe site-uri. De aceea Neydamn, recomanda pentru utilitate, comoditatea, si interfata intuitiva, filmeonlinefree.in.

Etichete: , ,

marți, 7 septembrie 2010

Jones-ul lumii!

I wanna lay you down in a bed of roses.

Indiferent prin cate am trecut, tot nu mi-am pierdut increderea ca totul va fi bine. Si cu toate astea, desi dupa dezamagiri din partea prietenilor, a multor oameni, in care mi-am pus increderea, nu ma las si lupt, pentru visele mele, lupt pentru indeplinirea lor, lupt pentru ca asta imi doresc, sa demonstrez de fapt. Totul este posibil. De ce sa nu visam departe? De ce sa nu visam ceva ce va face pe oricine sa exclame "e da-o incolo!". Si cu toate astea, asa va fi. Ce simt in inima mea? Dragoste, pentru viata, pentru lume, pentru prieteni, pentru toti. Sunt facut din dragoste. Toti suntem nu? Si cu toate astea uitam, sa iubim asa cum trebuie. Dar cu toti ne place sa facem dragoste nu? Cu toti vrem sex, vrem saruturi, atentie si mangaieri. Cum multumim? Batandu-ne joc de cei din jurul nostru. Toti avem atatea posibilitati, fiecare in parte are atatea oportunitati, de ce suntem orbi si nu le vedem? E doar o intrebare nu? 

Mi-e dor sa vad fete ce zambesc, mi-e dor sa vad si sa aud oamenii din jurul meu razand. Azi, suntem preocupatii cu griji. Ne ingrijoram prea mult, ne stresam prea mult. Facem ce facem, si ne facem rau. Stres => gastrita => ulcer. E greu sa crezi in ceva ce nu vezi, nu simti, nu poti atinge, si ma refer aici la credinta ca totul o sa fie bine, indiferent prin ce treci nu? 

Mai exista totusi oameni, persoane, care au un zambet naucitor. Care nu ai ce face frate si zambesti cand se uita la tine cu ochii aia mari, parca s-ar uita direct in inima ta, si apoi iti arunca un zambet natural, din inima. E grav, ca nu poti rezista, ca nu te poti abtine, si cu toate astea, pentru o secunda zambesti si tu. Dar ce este important zambesti din inima, iar asta conteaza, pentru ca uiti sa faci asta. Arata un zambet, primesti mult mai mult! Fa un bine, si vei primi mult mai mult! Cam asta e credinta mea....... 

P.S: Cand o sa am 30 de ani, eu o sa arat incredibil de bine, sexy si extrem de atragator. Consider ca o sa fiu un Richard Gere pasional, plin de viata si de energie, ce nu va rata momentul sa multumeasca vietii ca ajuns la aceea varsta. Un Richard Gere fenomenal, in rolul lui "Mister Jones" nebun, lunatic! Dar care atunci cand va zambi, o va face din inima, iar zambetul ala va fi foarte molipsitor. Oricum, sunt pe drumul cel bun, ma indrept spre 30 ! :)))

Etichete: , , , ,

No time

Umm, nu am mai scris de mult nu-i asa? Stiu si imi pare rau. Dar sunt prins cu foarte multe probleme de rezolvat pe cont propriu. Unele tin de sanatatea mea, altele tin de responsabilitatile mele, altele tin de prostia mea, iar altele tin de angajare. Caut un job, plus ca sambata am examen la admitere, si eu inca nu am apucat sa invat. Zilele astea, m-am trezit de la ora 7 dimineata si la 8 eram pe drumuri. Si ajung acasa pe la ora 11 seara, si cad obosit. Si cu toate astea, am 69 de kile. Imi cam reveni, pentru ca mananc ca porcu. Si mananc foarte mult. Cred si eu, ca mananc mult, dupa 3-4 luni de zacut in pat, si de nemancat si de slabit, cred ca urmeaza o perioada din asta de halealala maxima, de cred ca o sa ajung pe la 80 de kile, ce mi-ar placea asta! Maine sper sa am timp sa public Blogger Magazin #3. 

Maine ma duc la servici, apropo ! Da, e ceva temporar, tin locul cuiva, si o fac din placere ! Asa ca maine de la 11 sunt la munca :)) Ce dor imi era sa muncesc, sper doar sa ma angajez. Cat despre optimism, fiti optimisti ! Aveti numai de castigat! 

Al vostru cretz nebun, 
Sanatate!

Etichete: , ,