luni, 30 august 2010

Conversatie cu trecutul

A trecut atata timp, si totusi amintirile raman. Inca din cand in cand ma gandesc la tine, cat de pueril am putut sa fiu. Cat de visator am putut sa fiu. Pe cat de fericit eram cu tine, pe atat durerea a fost zdrobitoare. Un copil ca mine, ce nu avea idee ce inseamna dragoste sau sarut. Care nu stia cum e sau ce e dragostea, sau cum sa controlezi atata emotii si impulsuri. Nu m-ai invatat toate astea, nici nu stii prin ce treceam. Oare iti pasa? 

Anii trec, ma intreb, a mai ramas ceva in mine? M-am schimbat, enorm, daca m-ai intalni pe strada m-ai mai recunoaste? Eu unul pe tine, da. Insa cred ca tu, nu. Ciudat si ironic, desi visele si iluziile si sperantele au fost cele care m-au ranit in ultimul hal de mult, dar ironic si amuzant, tot ele ma conduc acum. M-am schimbat? In domeniul asta as zice ca nu. Nu pot sa renunt la ele. Visele imi dau speranta, speranta imi da credinta, iar credinta imi da putere. Asta sunt eu, asa merg eu. 

De te-as intalni acum, sa iti spun un lucru sincer. Probabil mi s-ar inmuia genunchii, si inima mi-ar lua-o la fugarit pamantul. De ce? Nu stiu, stiu ca nu mai e nici o sansa, dar cu toate astea, probabil, daca te-as vedea, as fi cel mai fericit om de pe planeta, din univers. De ce? As vedea ca esti bine, ca esti ok, si ca si bonus, ti-as auzi vocea aceea de care mi-este foarte dor.

Dar totul e redus la zero. Cum spuneam, nu imi raman decat amintirile, si toate momentele frumoase avute impreuna. Iar eu? Eu merg mai departe, ca si tine....

Etichete: , ,

Cuvinte uitate - compasiune, intelegere, empatie

Scriu din interior si scriu fara sa ma gandesc. Este o postare de descarcare. Stiti cum ma simt? Hmm, optimist, plin de energie, imi revin puternic in forta, insa ceva ma opreste. Dupa atata amar de vreme de indureat si de luptat cu multe probleme, de cate ori reusesc sa evadez dintr-o camera intunecata, spre o lume plina de culori, plina de fericire si de dragoste ceva ma impinge inauntru. Ma lupt si ma zbat sa ies din camera aia. Ala nu sunt eu. E doar o clona, nu-mi place cum este el. Nu este deloc definitia a ceea ce sunt. Il consider o replica nereusita a mea. Pentru ca el se gandeste sa renunte. Eu nu as renunta niciodata. Nu pot si nu concep ideea de a renunta. Nu pot sa cedez. Numiti-o incapatanare, poate, dar eu nu pot sa ma las doborat cu una cu doua cu trei sau cu 10 000. Nu pot. In situatia in care el este inchis in camera aceea, renuntand la ideea de a evada, ce as putea sa fac? Sa fiu un Stallone blindat sa intru in incaperea aia, si sa il scot afara? Poate, ar fi o idee, caci as reusi, dar apoi mi-as pune intrebarea : Ce as face cu el ?. L-as bate pana si-ar intra in fire? As incerca sa il conving ca lumea are frumusetile ei? Ca se merita sa treci prin multe pentru ca in felul asta, acumulezi experienta. De ce eu nu renunt? Si totusi el da? Nu toti suntem oameni? De ce suntem totusi atat de diferiti ? Orice e posibil, trebuie doar sa crezi. Niciodata sa nu te lasi! Niciodata sa nu cedezi si sa iti pierzi speranta. Rabdare, ambitie, vointa. Trei cuvinte asa de puternice incat multi le uita. Mai stiu alte cateva cuvinte uitate de oameni. Intelegere, empatie, compasiune - inca trei uitate si aruncate de-a lungul istoriei. Ce simtiti cand un batran incearca sa treaca strada, sau cand o batrana plange in mijlocul strazii? De ce trecem pe langa ei ? De ce atata ignoranta si indiferenta? Batranul plange atunci cand un tanar vine sa il ajute, pentru ca nu-i vine a crede. Batrana se opreste din plans, si isi sterge ochii de lacrimi, acceptand ajutorul de la un tanar. Acel tanar era el si privesc acum spre o schimbare.

El se schimba, lumea mai are sanse?

Etichete: ,

joi, 26 august 2010

Neydamn : Etapa a II, prima parte ! [ Funny Video]

Dupa cum ziceam, proiectul la care inca lucrez, vine in trei parti. Prima parte a fost urmatoarea cea de aici desi familia mi-a sarit in cap, ca am mintit atunci ca bla bla, ca am zis ca nu am baut bla bla, nu imi pasa. Atata timp cat ei nu stiu scopul proiectul, poate sa papagaliceasca cat vor. Daca nu au rabdare sa vada rezultatul final cu ce sunt eu vinovat? In fine, si in plus, in martie eram alta persoana fata de cum sunt acum.
In prima etapa, m-ati vazut mort de beat, amuzant, chip-munked. Acum, veti vedea parti din filmuletul acela, fara chip-munk effect. Asa ca, vizionare placuta. Si va asigur ca in etapa a treia, veti afla ce planuiesc sa fac cu acest mic proiect! Pana atunci orice promovare, sau suport primit il voi aprecia ! Enjoy ! Prima parte !


Etichete: , , , , ,

marți, 24 august 2010

Neydamn @ SnowDays, Bolzano, Italy [ VERY FUNNY ]

Stiti ca in perioada 1-10 martie mi-am facut drept cadou o excursie in Italia, la Bolzano, la un mega-party studentesc numit SnowDays 2010. Ei bine, pentru inceput, pentru ca acest filmulet face parte tot dintr-unul din proiectele la care lucram. Ei bine acest proiect ( alaturi de alte 2 la care lucrez, unul il stiti Blogger Magazin, al doilea o sa apara si el in curand, promit ! ), este facut pe etape. Adica o sa apara pe trei etape, prima etapa este aceasta si sper sa vi se para funny. Va avertizez de pe acum, ca la finalul celor trei etape, veti ramane foarte surprinsi de acest proiect, ce scop are, si ce initiativa am luat. Sa stiti ca nu imi este foarte usor, dar incerc. Din nou, este ceva care face parte din schimbarea pe care mi-o doresc! Asa ca prima etapa este un filmulet cu mine, cand am fost la aceasta mega-petrecere. In cele 10 zile, am baut ca porcu', va zic sincer, am baut ingrozitor de mult. Si am vorbit se pare in fata camerei foarte mult. Pana la etapa a doua, va las sa vizionati minunatia expusa pe film, numita Neydamn, sau Cretzu' 

Tin sa precizez faptul, ca ori beat ori treaz sunt aceasi persoana ! Multi prieteni confirma acest lucru!


Etichete: , , , , ,

Sa ai noroc da sa te numesti lene

Hai sa va povestesc una din aia, marca Neydamn. Adica, noroc sa ai, da lene sa te numesti. Miercurea trecuta, mi-a venit mie asa in cap, dupa ce marti am visat ca, castigasem la loto, si plin de incredere, miercuri am zis sa calculez probabilitati si statistica pentru loto 6/49. Zis si facut, am stat eu, am calculat eu frumos, si mi au iesit vreo cateva numere. M-am dus joi, insa cu 10 minute peste ora 2, si ma anunta tanti aia ca nu mai pot juca pentru extragerea de joi ci pentru duminica. Stau si ma gandesc si ii zic, ok, hai pentru duminica si joc 2 variante. Astept joi sa treaca, vineri la fel, sambata cand verific ce numere au iesit joi, sa-mi dau palme. Pentru 10 minute intarziere, am ratat a doua categorie!!! Am ghicit 5 numere, sau mai bine zis le-am calculat corect :->

Zic, acuma sambata, buey ce sanse or fi ca aceleasi numere sa iasa si duminica? Hai sa cred ca vor iesi din nou. Ahaaaaa, stai pe aici ca trec anii. Nu a iesit nici un numar ! Da nici unu'. Acuma, ce sa fac, sa stau iar sa calculez? Hmm, da, dar ati uitat ceva! Noroc sa ai, lene sa te numesti =)))))))

Etichete: , , ,

luni, 23 august 2010

Mesaje si declaratii de dragoste

Cauti pe Google mesaje de dragoste sau declaratii de dragoste pentru ca vrei sa surprinzi iubita cu unul nu? Vrei sa fie fain, sa para original, si sa nu fie asa ca oricare, sa para si el romantic acolo nu? 
Ei bine, desi cred ca toti prietenii ma cunosc ca sunt un romantic incurabil, vin in ajutorul vostru, baietilor, si ma strofoc sa va creez acum pe loc cateva mesaje sau declaratii de dragoste. Tineti minte acestea nu sunt facute sa para de la un cocalar catre o pitipoanca !

  1. Nici un cuvant nu ar fi de prisos sa imi exprim dragostea pentru tine. Nu cred ca exista un cuvant demn de dragostea pe care ti-o port. Dar ca sa fac o incercare, dragostea pe care o am, fata de tine, o persoana care imi stie gandurile, imi cunoaste inima, si imi simte starile, este asa de mare, incat daca viata mi s-ar cere, mi-as da-o cu cea mai mare bucurie. Nu as suporta sa traiesc fara tine. M-ai luat de jos, mi-ai fost alaturi, iar acum sunt eu, sunt bine, sunt fericit, sunt alaturi de tine. Te iubesc enorm ........
  2. Hai sa iti spun ce simt atunci cand ochii tai imi intalnesc privirea. Este acel sentiment calduros si de relaxare, de bucurie si de fericire, pe care il ai, atunci cand te trezesti intr-o natura frumoasa, linistita, pe sunetele pasarelelor, in caldura soarelui. Acele raze ale diminetii care te lovesc atat de lin si de sublim, de te face sa te simti in siguranta. Tu esti cea care ma face sa ma simt o noua persoana in fiecare zi. Tu esti cea care ma "ineaca" de placere cu dragoste. 
  3. Nimic nu este mai frumos si placut, decat sentimentul care il am atunci cand ma trezesc cu tine in bratele mele. Ma simt puternic, ma simt alt om, atunci cand esti in bratele mele, stiind altfel ca te pot proteja. Ca pot sa ofer siguranta persoanei pe care o iubesc enorm de mult. Sa iti sarut buzele, pielea, sa te strang puternic, sa ti miros acel iz de bebelus pe care il ai, atat de drag mie. Daca cineva m-ar intreba ce m-ar face fericit, stiu ce as raspunde : iubita mea, in bratele mele.
  4. Cu tine ma simt intreg, fara tine ma simt gol. Cu tine nu mi fac griji, fara tine, incep sa ma gandesc. Cu tine, traiesc viata in cel mai frumos mod posibil, fara tine nu stiu cum as rezista. Ce incerc sa iti spun, este ca, in caz ca nu ai observat, te iubesc enorm !
  5. Cred ca, nici daca as fi reincarnarea marelui indragostit al patriei Eminescu, nu as putea sa concep o poezie, un mesaj sau o declaratie mai buna decat urmatoarea : te iubesc!
  6. Multi sunt cei ce cauta aur crezand ca asta le va aduce fericirea. Si mai multi sunt cei care joaca la Loto, crezand ca asta le va aduce fericirea. Toti cauta fericirea in locuri unde nu ar trebui sa o faca. Eu cred ca sunt norocos, caci fericirea mea am gasit-o in inima ta, in sufletul tau, mai pe scurt, in tine. Tu esti fericirea mea, caci nu am nevoie de aur, nu am nevoie de bani, nu am nevoie de nimic material ca sa fiu fericit. Am nevoie de tine alaturi de mine. Tu esti de ajuns. Te iubesc.
  7. Se spune ca dragostea e oarba. Atunci de ce te vad doar pe tine? Se spune ca dragostea te pune sa faci lucruri nebune, oare sa te iubesc pe tine e ceva nebun? Se spune ca dragostea e dureroasa, ciudat ca tu imi alini sufletul si inima in fiece zi. Se spune multe, probabil ca as da dreptate daca s-ar intampla ceva intre noi. Dar te iubesc si ma iubesti. Mai avem nevoie de cuvinte? 
Cam atat, am vrut sa fie 7 pentru ca acesta este numarul meu favorit. Daca nu va plac, nu le folositi, daca le folositi, chiar sunt curios sa aflu ce reactii ati primit. Cat despre voi fetelor, ce parere aveti ? Stiu prea siropoase, deh, de mult nu mi-am mai pus mintea sa se gandeasca la mesaje sau declaratii de dragoste ! Sunt curios totusi ce parere aveti ! Va plac sau nu va plac?

Etichete: , , ,

Reclame pe blog

Am dat drumu dupa 2 ani si ceva de cand mi-am facut blog, la reclame pe blog. Asa ca daca esti interesat sa ai o reclama la mine pe blog, contacteaza-ma la adresa de mail : damian_irimescu@yahoo.com, cu subiectul " Reclame pe blog".
Atunci vom discuta despre preturi. 
O zi buna.

Etichete: , ,

Reclamatie impotriva PretBomba.ro

Mai intai de toate imi cer scuze ca am indemnat sa intrati pe acest site. Am castigat ceva am primit, si apoi ceva nu a mai mers. Probleme la plata cu cardul. Chiar daca vroiam sa achit cu cardul nu puteam. Imi dadea o eroare gen, contul era invalid ceva de genul. Am incercat sa aflu care e problema, trimitand mail la PretBomba si nimic. Dupa mai mult de 10 mail-uri trimise nici un raspuns. Am incercat sa-i contactez si telefonic si nimic. Am incercat si pe Twitter si nimic. Am incercat si pe Facebook si iar nimic. Le-am trimis un mail, in care le-am zis ca daca nu primesc un raspuns, atunci ma voi simti pagubit si voi recurge la OPC. Tot nici un raspuns. Asa ca, ca masura de precautie pentru restul care vor sa se inscrie in site-uri de licitatie de acest fel, ii indemn sa citeasca acest articol.

Nu va inscrieti pe nici un astfel de site!!!!! Sunt Tzepe, si scopul lor este sa fraiereasca! Nu va recomand sa faceti asta ! De asemenea am sa-i rog pe toti care au blog sa scrie despre acest lucru ca mai multi cititori sa ia aminte despre aceasta scamatorie !

Cat pentru cei pagubiti v-as recomanda sa faceti ce am facut si eu ! Si anume trimiteti o reclamatie la OPC. O puteti face prin mail iar mai multe detalii puteti citii aici : http://www.anpc.gov.ro/anpc/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=8&Itemid=54

Stiu ca o sa sariti cu gura pe mine, dar imi cer iertare, am picat si eu in plasa. Imi cer scuze!

Etichete: , ,

duminică, 22 august 2010

Dragoste

Ca si definitie, dragoste = sentimentul de afectiune pentru cineva sau ceva. Insa multi oameni uita aceasta definitie. Poti sa ai sentimentul de dragoste pentru o persoana, o fata, un baiat, care pur si simplu ti-a intrat in minte, dar totodata poti sa ai sentimentul de dragoste pentru masina, computerul, laptop-ul tau. Dragostea este ceva minunat, te orbeste, iti ofera o energie de nebanuit, si pur si simplu, te ridica. Cand ai dragoste, ai de fapt si o groaza de endorfine eliberata in organismul tau care ajuta la sistemul imunitar, si la buna functionare a trupului tau. Cand ai dragoste, esti fericit, si totul din jurul tau ti se pare minunat. Poate un om sa aibe dragoste toata viata lui? Poate un om sa simta sentimentul de dragoste, cand sufera? Sau este intr-un necaz enorm? Eu zic ca da, pentru ca acest sentiment de dragoste, ne vindeca, ne reface, ne ridica. Pe cat de benefic este, pe atat de rau ne poate face. 

Mai nou, piata online, si-a intors privirea catre acest cuvant : dragoste. Si au realizat fel de fel de chestii pentru oameni, in numele acestui cuvant. Mesaje de dragoste, sms de dragoste, declaratii de dragoste, statusuri de dragoste si mai tot felul de lucruri. Cuvantul vinde? Sau pur si simplu oameni simt nevoia de dragoste? Poate ca oamenii au uitat ce inseamna sa manifesti acest sentiment de dragoste. Au uitat ca dragostea inseamna sa rabzi totul, sa nadajduiesti totul, sa ierti totul. Aceasta este un pasaj din Biblie, bine o sinteza, dar care sincer o consider cea mai buna declaratie din toate timpurile. 1 Corinteni 13:4-7 spune urmatorul lucru : "Dragostea este indelung rabdatoare; plina de bunatate; dragostea nu pizmuiestel dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiure, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul". 

Nu vreau sa par religios ( desi cred in Dumnezeu ), vreau doar sa arat semnificatia cuvantului dragoste. Cat este el de puternic, si ce inseamna de fapt. Multi iau in batjocura atat semnificatia cat si cuvantul in sine, zicand "simt o dragoste pentru tine asa de puternica" sau "te iubesc enorm de mult" sau doar "te iubesc" cand de fapt tot ce vrea el este doar sa ajungi in pat, iar ea vrea doar lucruri materiale. Cuvantul dragoste, a ajuns astfel sa fie o unealta de manipulare a celuilalt. Vrei ceva acum, simplu, te folosesti de dragoste sa il obtii. Oare mai exista persoane care sa cunoasca definitia corecta si semnificatia cuvantului dragoste? Nu stiu ce sa raspund la aceasta intrebare. As vrea sa cred ca da, dar tind sa cred ca sunt prea putini aceia care inca au rezistat tentatiei de a manipula.

Ajungem dar, intr-un final la o intrebare pe care o gandesc. Pentru toti cei care manipuleaza, sau folosesc cuvantul dragoste in interesul lor propriu, pentru a manipula, i-as intreba : "sunteti fericiti?". Si daca raspundeti "Da", atunci v-as mai intreba "pentru cat timp sunteti?". Caci folosirea corecta a acestui cuvant, implica o fericire constanta, fara fluctuatii, fara fericire pe moment. Este ceva care te face fericit tot timpul. Si acum, va zic, "nu vreti sa fiti fericiti tot timpul?".

Atunci fiti plini de dragoste, dragoste adevarata !

Etichete: , , , , , ,

2 zile de concediu

Incepusem joi un articol, in care vroiam sa anunt faptul ca imi iau si eu 2 zile de concediu. Dar, dat fiind faptul ca mai multe activitati s-au ivit intre timp, am uitat sa mai postez. Anunt faptul ca joi si vineri, am avut 2 zile de concediu. Joi si vineri am iesit in oras, unde am dansat si m-am intalnit cu foarte multi prieteni. Tinand cont ca am zacut 3 luni aproximativ, era si normal ca sa imi doresc sa-mi revad prietenii nu? Starea mea de sanatate, cam subreda ea de felul ei, arata semne de revenire puternice. Cum am vazut, am profitat de acest lucru sa ies si sa-mi revad prietenii, cat sa ma si distrez, caci dor imi era enorm de Pub's Pub. Anunt faptul ca nu am pus strop de alcool in gura, ci doar am baut apa, fapt cu care sincer ma mandresc caci este o realizare pentru mine, si am dansat ca in vremurile bune. Energia nu m-a lasat, iar faptul ca eram cu prietenii si dansam, m-a indus intr-o stare de fericire intensa. Sentiment care nu l-am mai intalnit in vreo 3 luni de zile. 

Blogger Magazin a stagnat si el, si am amanat dat fiind ca nu am avut timp. Insa de maine ma ocup de revista. Am scris intrebarile si toate seturile, iar asta ca un mic bonus, am inceput sa vorbesc cu o firma specializata pe corectura, pentru o colaborare. Din nou anunt faptul ca, doresc ca revista sa fie pe placul tuturor. As avea totusi cateva rugaminte : 

  • Nu imi trimiteti articole copiate de pe alte bloguri si traduse, mi se pare un lucru naspa. 
  • Nu imi trimiteti articole traduse cu Google Translate.
  • Daca scrieti un articol, v-as ruga sa opriti corectorul automat, pentru ca da batai de cap enorme.
  • Scrieti articolul in Word sau orice alt editor de text ( si Notepad e bun ) cu Arial Narrow ( daca se poate cu diacritice, daca nu, il trimiteti asa cum e )
  • Daca aveti o poza, prin care sa exprimati subiectul articolul puteti atasa alaturi de document ( articol ) o poza maxim 2.
  • Va rog, sa nu scrieti cu "sh, tz" etc pentru ca e jenant sa folosesti asemenea cuvinte. 
  • Cand scrieti articolul, scrieti-l obiectiv si nu subiectiv ( daca aveti o tema gen comparatie intre doua lucruri ), si subiectiv cand vorbiti despre un anumit lucru, stare sau sentiment.
  • De acum articolele se trimit pana vineri, ce depaseste ziua de vineri nu mai apare in revista.
  • Acordati atentie cand scrieti articolul, si faceti o revizuire a acestuia cand scrieti, caci sunt multe articole scrise gresit gramatical. Chiar sunt limitat din punct de vedere al corectarii, si momentan nu am nici prea mult timp
  • Adresa la care puteti face o cerere pentru a contribui/colabora la revista este aceasta : damian_irimescu@yahoo.com. Puteti sa ma adaugati si pe mess, mentionand in mesaj ca doriti sa contribuiti/colaborati la revista.
  • Poti sa fii si voluntar, si sa te alaturi echipei. Cautam oameni experti in Litere, cu timp pe care sa il aloce pentru a corecta articole. De asemenea toti cei care promoveaza/vor promova revista, vor fi adaugati la o lista de suporteri ( lucrez la un script care sa preia informatiile "Nume, link site sustinere ", pentru a usura munca mea de va aduna pe toti!
Pentru cei carcotasi, care cred ca nu ma tin de revista, i-as ruga sa tina cont si de faptul ca starea mea de sanatate nu prea imi da luxul de a acorda tot timpul ei. Daca mai apar amanari, atunci sa-mi fie cu iertare, dar ma lupt sa imi revin. 
Va multumesc inca odata, ca sunteti alaturi de mine. 

Etichete: , , , ,

joi, 19 august 2010

Ajuta-ma sa strang 23 000 de Likes

Cum stateam si lucram, m-a traznit o idee. M-am gandit ca vor veni zilele de nastere ale unor prieteni, si apoi m-am gandit la ziua mea. Ziua mea este pe 20 decembrie. Si am zis, in gandul meu, ce sa-mi doresc pentru ziua mea? Stand in fata laptop-ului ma loveste. Vreau sa am pana in ziua mea 23 000 de Like la pagina de profil a blogului meu pe Facebook. Si cum sa fac asta, decat creeand o cauza pe Facebook. Si cauza mea se numeste "Ajuta-ma sa strang 23 000 de Likes".  
Poate va intrebati de ce 23 000 ? Pentru cei 23 de ierni pe care am sa le sarbatoresc in decembrie. 

Asa ca, daca vreti sa ma ajutati cu aceasta dorinta a mea, alaturati-va cauzei mele, si invitati prieteni si sugerati prietenilor vostri. Multumesc mult.

http://www.facebook.com/pages/Neydamn/134520579899455 - pagina de profil a blogului meu pe Facebook.

Etichete: , , ,

luni, 16 august 2010

Interviu acordat Jiunimii

Mi s-a luat un interviu din partea Jiunimii, membra a GDS ( Gazeta de Sud, www.gds.ro ) despre subiectul Blogger Magazin. Dupa cum spuneam, acest proiect minunat creste din ce in ce mai mult. El nu este proiectul meu, el este proiectul vostru, este al nostru. Scriem noi pentru noi, un pic mai diferit. Daca sunteti curiosi cum a iesit interviul, atunci va rog sa dati click pe link-ul de mai jos !

Etichete: , ,

Copil 8 ani perfect sanatos mort la spital

Si uite asa imi pierd increderea in medici. Pe bune va inteleg, salarii de cacat, vremuri de cacat, nici spagile numai merg cum mergeau inainte, acu va ia un an sa va construiti vile, dar nici chiar asa. Macar faceti-va dracu treaba. As recomanda tuturor sa invete sa aibe grija de ei, sa citeasca ceva de baza de medicina interna generala, sa isi ia un termometru, stetoscop sa invete sa se asculte. Pana mea, daca pana si medici nu isi fac datoria, toti stie, inainte sa administrezi un antibiotic faci un mic test sub piele cu o siringa. Sau stati, nu aveati bani sau ce? Ai ma, pe bune? Ete ca nu va cred. Faceati testu si vedeati ca poate e alergic la antibioticul ala ! Idioti medici. Nu vorbesc in general, dar vorbesc de astia de aici : 

Etichete: , , , ,

Je te promets

Ca lupt, ca scap, ca ma ridic, si ajung la timp. Iti voi vedea zambetul de ziua ta, si te voi strange in brate. Vei vedea atunci ce inseamna dragostea mea si dorul pe care il duc de atata amar de vreme. Nimic nu imi va sta in cale, nimic nu ma va dobori. Caci dorinta in mine e puternica, poate chiar mai puternica decat moartea, si prin orice as trece, sunt sigur ca voi de ziua ta alaturi. Esti cea mai de pret fiinta pe care o am. Te iubesc asa de mult, incat nu realizezi. Poate vei realiza, poate nu. Dar nu imi pasa, iti vreau binele, si vreau sa iti vad zambetul tot timpul pe fata. Ma voi stradui sa nu inclin capul la tot ce zice lumea rea. Nu ii ascult, si nu ma las condus de ei. Destul am facut ce-a fost pe placul lor, e timpul sa fac ce e pe placul meu. E timpul sa fiu schimbat, sa fiu alt om, de nerecunoscut. Un om care sa fie capabil sa ofere protectie, stabilitate si un om care sa iti indeplineasca orice vis care l-ai avea puiule. Pentru tine, as fi in stare sa renunt la orice. Te iubesc, si esti cea mai de pret comoara pentru mine. As vrea sa fiu acolo atunci cand o sa ai nevoie de cineva. As vrea sa trec prin toate stadiile aproape in care ai sa cresti. Acestea sunt cuvintele unui om, nu, mai bine zis unui om norocos, un unchi, ce are ca privilegiu o fiinta atat de scumpa, de draga si frumoasa precum esti tu. Acestea sunt cuvintele mele catre tine, nepoata mea, Jaqueline. 

Nu stiu cum e sa iti iubesti copilul, insa stiu stiu cum e sa iti iubesti nepoata. Pentru aceia care neglijeaza copii in ziua de azi, pentru cei care lasa copii de izbeliste, pentru calculator, pentru a se juca ei table, lasati-ma sa va intreb un lucru. De ce va exilati din copilaria copilului vostru? Nu stiti ca e important copilul vostru? De ce il lasati de izbeliste? Rushine ! Pentru o piesa de TV, pentru un rahat de PC, pentru niste afaceri care au o ora anume, sau pentru o munca ce tine doar 8 ore, dar voi veniti si cu munca acasa si va lasati copilul balta.

Cat despre tine ( stii tu cine ) atat iti spun. Multumesc ca ma respecti, spargandu-mi parolele de pe calculatorul meu, desi nu ti am dat voie sa intri. Iti multumesc ca incerci cu atata indarjire sa te tii de promisiunea de a nu viola lucrurile mele personale, incat ar trebui sa primesti o diploma. De la tine nu ma asteptam, credeam ca ai inteles de atunci, de cand s-a intamplat cu.... Dar felicitari, rand pe rand increderea mea in respect, in pretuirea promisiunilor se distruge incetul cu incetul. Iti multumesc ca asa imi arati mie ca vrei sa ma insanatosesc grabnic !

( Post de descarcare scris la nervi si in graba )

Etichete: , , ,

duminică, 15 august 2010

Blogger Magazin #2

Dupa cum va spuneam, incerc sa scot cate o editie saptamanala, atat cat imi permite timpul dar si sanatatea mai ales. Am ales ca ziua de duminica pentru a publica, dintr-un motiv simplu, toti veniti de la discoteci va treziti pe la 12 ( aproape toti veniti de la discoteci ), si atunci va deschideti computerele si cititi blogosfera !
Sper sa va placa aceasta editie, si de asemenea, ca si in editia pilot, astept feedback de la voi, pareri si opinii!



Blogger Magazin #2
Realizat de Neydamn.


Daca vreti sa preluati codul embeded pentru a o promova :
Va multumesc pentru sustinerea voastra!


Etichete: , ,

sâmbătă, 14 august 2010

Incepem productia

Oficial am in posesie articolele intoarse de la corectat. E numai bine. Asa cum spuneam eu odata : "Don't serve time, let the time serve you". Am asteptat cu rabdare cele cateva articole ratacite pe la corectari. Si acum, anunt cu tam tam, incep sa introduc in revista. Daca am noroc si nu crapa curentu, ei bine diseara daca nu duminica dimineata, vezi citi editia #2 Blogger Magazin. Inainte de astea, sa pastrez headerul acela de pe prima pagina cu blogger magazin sau acesta? 

Etichete: , ,

Movie Marathon with Mom

Ceea ce a inceput ca o simpla vizionare a mea pe laptop a filmului "Vampire Suck" s-a transformat intr-o seara veritabila de Friday 13, cu exceptia a doua lucruri :

1. Nu m-am uitat la filme de groaza ci doar comedii
2. Am avut o seara de movie nights cu mama mea

Avand in posesie un proiector, care trebuia sa il fi dus azi, dar din motive de sanatate nu am putut fiindu-mi rau, am pus proiectorul, am lipit coli albe pe pereti ca sa acopar desenele, si am dat drumu la "Vampire suck" titrat in romana evident. Ce a urmat, pff, vreo o ora si ceva de ras incontinuu. Nu a mai ras maica-mea in halul asta, de muuuuuult timp. Si eu la fel, mi-era dor sa rad. Doamne, si apoi am zis, mai mama, daca tot ne-am uitat la asta, hai sa revedem filmul ala de l-am vazut cand eram mic. Si ea ma intreaba care? Si eu ii raspund, "Petrecerea Burlacilor ( 1984 ) cu Tom Hanks. Si ea razand, hai sa ne uitam. Il luasem dinainte, deci hai sa ii dau drumu, nu inainte sa ma gandesc la urmatorul film, pe care urma sa il vedem, asa ca am dat la download, "Old Dogs" cu John Travolta si Robbie Williams. Cat am putut sa radem la "The Bachelor Party" nu aveti idee, film vechi, rasete mai noi si mai intense si mai puternice!. Se termina si filmul asta, pun "Old Dogs", la inceput, mamei mele nu prea i-a placut, insa cand au inceput the fun stuff, maaaan gotta tell you! Mama mea stie cum sa rada! A fost ca si cum, era ea aceea ea din tinerete, care o stiam, si care o am in minte mereu. Doamne cum radea, si cat de mult i-a placut filmul. Urma sa ne uitam la "Yes Man" o comedie cu Jim Carey, insa rezistenta mamei mele la o ora mult prea tarzie pentru ea ( 1 noaptea ), a facut-o sa cedeze si sa se duca la somn. In schimb pana acu am urmarit vreo 20 de minute pe sarite, din prima mea aparitie la TV, sau mai bine zis semi-TV. A fost la Blogatu in emisiune in data de 7 aprilie 2010. Uitandu-ma la mine, observ acum, ca sunt inca acelasi tip vesel, si amuzant, si plin de glume, dar ma simt mai matur. Poate din cauza ulcerului, care m-a schimbat, mi-a schimbat ritmul de viata. Nu am mai baut, nu am mai iesit noptile, nu am mai pierdut noptile. Dorm bine, mananc mult ( bine mult e cam exagerat tinand cont de ulcerul duodenal :)) ), si cu toate astea, nu regret. Chiar imi pare rau, pana la urma, schimbarea tot trebuia sa vina candva? Ma bucur ca a venti acum. Si asa ca, postez inregistrarea de la Blogatu in emisiune mai jos. Nu de alta, da ca sa vedeti cum sunt eu, pentru cei care nu ma cunosc! 

Vizionare placuta!



Etichete: , , , , , , , ,

vineri, 13 august 2010

I get knocked down, but I get up again

Nu ma las doborat. Indiferent prin ce trec voi reusi. Poate sa fie orice si oricat, sunt facut in asa fel incat sa lupt. Sa nu ma las. Poate ca atunci cand am fost creat, am fost supra alimentat cu doza de optimism, speranta, si spirit de lupta. Nu ma las. Nu pot. Nu as fi eu daca m-as lasa. Nu am nimanui ce sa demonstrez, doar mie insumi. Cea mai grea lupta pe care o poate duce un om, este si cea mai dificila. Sanatatea, este cel mai greu adversar, si cel mai dificil. Te ia pe neasteptate, te ia cand esti in top, te ia cand esti la pamant, nu conteaza, te ia cand are chef sa se lupte cu tine. Multi nu reusesc, si multi mor, se lasa pagubasi. Altii lupta, insa fara sa creada ca pot reusi, si rezista o perioada, si apoi cad si ei. Putini sunt aceia care in pofida realitatii, cred in revenirea lor, cred in faptul ca se vor ridica din nou, cred si sper din toata inima, si au puterea de a rade, chiar si cand sunt cu un picior in groapa. Aceia sunt oamenii care isi revin, acei oameni sunt numiti de catre medici oamenii miracol. Cei pe care toata lumea se astepta sa-i vada MORTI, dar toti raman masca, cand ei sunt plini de viata, plin de energie, si au acelasi zambet pe fata pe care il vezi zilnic. Acesti oameni sunt cei care indraznesc sa infrunte soarta, sunt cei care incalca orice regula a stiintei medicale. Ei cred in vise, ei cred in puterea de a schimba, cred in bine indiferent ce.

Ei cred si nu se lasa. Zambesc chiar si cand mor. Si cu toate astea, ei sunt in viata. Pentru ei, o noua zi in plus, reprezinta o noua palma data destinului sau a sortii. Ei zambesc caci ei realizeaza faptul ca sfideaza inevitabilul zi de zi. Pentru ei eu am un mare respect din toata inima.

Etichete: , ,

miercuri, 11 august 2010

Si peretii sunt desenati

In timp ce astept email-urile cu raspunsurile la interviuri pentru Blogger Magazin, m-a lovit o alta idee. Mi s-a pus pata mai degraba sa imi desenez peretii. Cum spuneam, inainte, vreau sa schimb ceva, vreau ca, camera mea sa fie vesela, sa exprime ceva, asemenea blogului meu, sa ma exprime pe mine. Cand cineva va intra in camera mea, o sa zica, wow, camera ta zice totul despre tine ! Esti idiot si nebun. cum de ti-ai desenat Naruto, Jiraya, Goku SSJ 4, Sailor Moon & Tuxedo - kamen-sama, Saber Rider pe perete? Are you nuts ? I-as raspunde da prietene sunt. Pentru ca a lasa creativitatea unei persoane libera, este exact sa lasi un science guy, sa gaseasca la cea mai grea problema de matematica. Creierul lui lucreaza, ideile vin si mai rapid. ai mediul propice, ai idei, ai spontaneitate, ai un rau ce curge endless. 

Asa ca deocamdata am realizat doar line-art ( conturul cu creionul ) insa maine ma voi duce sa-mi iau tuburi de culori, cu pensule. Si tot maine evident ma voi apuca de desenat. Hehehehehe. Am vazut ca pe twitter cat si pe blog, lumea este curioasa asa ca voi pune poze cu camera mea dupa ce e terminata. 

P.S: Incep sa cred ca lansez o tendinta cu pictarea peretilor in camerele personale. As numi-o atunci, a feng-curly-painting-shuey style art. Hahahaha, hai ca rad singur. 

Va salut cu respect!

Etichete: , , , , , , ,

marți, 10 august 2010

Ma puteti vedea Live si pe blog !

Ma puteti urmarii atat pe TV la 3TV dar si pe online, pe blogul meu. Vizionare placuta !


Etichete: , , ,

luni, 9 august 2010

Invitat la 3TV - Vis de Dimineata

Se pare ca proiectul - sa il numim asa - Blogger Magazin, creste intr-un mod spectaculos. Am fost invitat de Dorin de la 3TV sa discutam despre acest proiect. Planuri de viitor, ce se vrea a fi, si despre ce este vorba. Nu este prima aparitie a mea pe sticla, prima data am fost tot la Vis de Dimineata in emisiune, cand am participat cu Blogatu si am discutat despre Weeblo. Un proiect tot de al meu. Deci pentru cei care vreti sa ma vedeti maine, o puteti face marti de la ora 8:20 pe 3TV, invitat la Vis de Dimineata.

Si acum trebuie sa va relatez ceva, legat de criticile aduse. Stati linistit nu ma las doborat, insa cineva pe blogul lui Chinezu a criticat cam destul de dur revista. Ceea ce vreau sa va spun sunt urmatoarele. Faptul ca aceasta persoana care a criticat atat de dur, a ajuns intr-un final sa inteleaga explicatiile care le-am dat, si sa ma sustina printr-o expresie ca mie mi-a dat aripi. Cand am citit am ramas, aproape ca-mi dadeau lacrimile de fericire, masca. Ceea ce m-a impresionat este ceea ce a zis "In fond, corabiile vikinge au fost construite de niste amatori, Titanic-ul de profesionisti".

Etichete: , , , ,

duminică, 8 august 2010

Lucram Blogger Magazin #2

Oameni buni, in primul rand, multumesc la toata lumea pentru suportul acordat si pentru promovarea revistei. Sunteti multi, si nu am timp sa-i enumar pe toti. Dar din toata inima mea va multumesc. Mai nou, dat fiind ca editia unu a avut un real succes ( cu critici, cu mesaje de sustinere ), am hotarat ca urmatoarea editie sa fie ceva mai buna. Ceva mai profesionala. Asa ca, am inceput sa caut oameni pentru a forma o echipa de voluntari care sa lucreze din pasiune. Caci ce e din pasiune, din inima facut, are un real succes fata de cel facut din obligatie. Asa ca salut cele doua fete care au intrat in echipa, ca voluntare. Prima este Anamaria, ea este o fata ce a lucrat in presa. Care a fost prezentatoare la o emisiune de la 3TV - Vis de Dimineata. Cu experienta ei in jurnalism, sper ca aspectul revistei sa aibe un alt aer. Lasand asta la o parte, ma ajuta si cu corecturile. Tot pe partea de corecturi, o salut pe Dana, care a terminat facultatea de Litere. Ea ma va ajuta si pe partea de gramatica, si imi va verifica textele. Deci eu zic ca e un start, spre ceva bun si folositor.

Pe langa feedback, s-a cerut ca si critica, quality. Ca revista nu se ridica la rangul celor facute de jurnalisti profesionisti. Ca are n virgule in plus, sau m virgule in minus. De asemenea, cateva persoane s-au legat de Dezaxata, acuzand-o intr-un mod care sincer nu il inteleg. Ideea a fost sa isi spuna parerea ei personala. Am vrut sa-i vad punctul ei de vedere, si am reusit pentru ca eu am fost lasat puf ( in sensul bun de raspunsurile ei ). Doar ca sa amintesc, eu as imparti blogosfera in urmatoarele categorii : 

- bloggeri "quality" ce au o scoala de jurnalism in ei, ce au terminat Literele, si au cunostiinte puternice in ortografiere si gramatica. Ei sunt foarte rar in blogosfera dar sunt si ei acolo.
- bloggeri ce scriu din pasiune, din inima, din suflet, scriu sa se descarce, scriu sa se revolta, scriu ca sa isi exprime opinia lor. Acestia sunt de ordinul enspe-miilor. Sunt enspe-mii de bloggeri asa. Ideea ca toti am inceput asa. Nimeni nu a inceput direct din top nu ? 

De ei cine s-a ocupat? Cu ei cine vorbeste? Ei nu au nici un cuvant in blogsfera? Oare ei nu au dreptul in a-si exprima parerea? Va rog nu mai judecati si nu mai criticati bloggeri, indiferent de valoarea care o au, indiferent de pozitia in ZeList. Din pacate, majoritatea celor care se cred "quality" ( atentie nu toti, dar sunt unii ), scuipa pe cei enspe-mii de bloggeri. Ei se uita de sus in jos catre ei. Hmm, e bine asa? Mi se pare lipsa de respect. Felicitari ai ajuns sus, dar nu iti pierde bunul-simt si respectul pentru ceilalati, chiar daca esti atacat sau eu stiu ce. Inainte de a fii blogger, esti om. 

Lasand asta la o parte, salut cu entuziasm, seriozitatea de care dau persoanele pe care le-am contactat pentru a colabora cu revista "Blogger Magazin". Evident lucrurile se iau ceva mai in serios acum. Asta e bine.

Deci ce facem acum? Pai cum ce facem. Lucram la editia #2 a BLOGGER MAGAZIN!

Etichete: , , ,

La drum : Primul pas, schimbare

Se pare ca schimbarea care mi-o tot doream de ceva timp, isi face aparitia in viata mea, incetul cu incetul. De baut nu am mai baut de trei luni, de iesit in oras noptile rar de tot, chiar le numar pe o mana iesirile. Hmm, vroiam sa ma schimb, sa nu mai fiu asa, si desi in oras nu imi mai pierdeam noptile, si sanatatea isi revenea, tot lipsea ceva. Ieri dupa ce mi-a fost un pic rau, m-am ofticat si am zis :"daca tot vreau schimbare, sa incep cu locul unde zac". Camera mea era prea aglomerata, prea intunecata, avea un aer de o camera in care a zacut un om 3 luni de zile. Doar a zacut in pat. Era dezolant de trista, tot ce imi transmitea camera mea, era tristete si un aer intunecat deprimant rau de tot. Pai normal, ca nu imi reveneam cu sanatatea. Stand intr-o camera ca asta, era si greu. Asa ca, dupa ce am baut 1L de lapte si am bagat niste smash-uri si piersici ca sa prind energie, da-i si apuca-te de unul singur de curatenie. Am scos patul in curte, am dat mobila afara, tot ce mai ramasese era parchetu in camera. Da-i cu aspiratorul, da-i cu mopu, ia paienjenii, in toate colturi, scoate prafu din toate colturile, freaca bine parchetul sa il fac ca nou, pfff, si apoi baga patu la loc, da in alta pozitie, mi-am pus biroul de computer si un mic dulapior. Rezultatul dupa ore lungi de curatenie ? O camera vesela, libera, spatioasa, luminata, simpla si moderna. Nu e aglomerata, cand intri in ea, te inveseleste chiar. Alte lucruri care vreau sa le fac, este sa imi fac o fereastra, si sa-mi pictez peretii. Da nu doar cu o culoare, nu nu, maine am de gand sa fac rost de un proiector si iau niste poze de pe net cu Naruto, Jiraya, Goku, Kurosaki Ichigo, Hinata si Sailor Moon, si le fac conturu cu creionu pe pereti. Apoi cu vopsea, o sa le desenez pe perete. Restul ce ramane liber, vreau sa imi vopsesc peretii cu un bleu deschis, ca un cer senin probabil ca o sa mi desenez si norisori albi asa sa dea senzatia de plutire. Asta da schimbare. La vopsea se mai adauga ca vreau sa mi iau un mic copacel de camera, sa il pun frumos in camera mea, sa preia tot CO2 si sa dea O2. Pe langa asta, daramai o usa, si cred ca o schimb cu o usa pliabila, pentru aspect si spatiu. E ca as putea fi un bun inginer in amenajari interioare? :))))

Un alt lucru foarte amuzant, este ca vineri ma gandeam cum sa fac rost de 50 de roni, ca sa-i pun pe card. Pentru ca aveam nevoie sa-i pun. Ei bine, facand curatenie generala, am dat peste un scanner, de care se pusese prafu' ca lumea. Dupa ce l-am sters, am ridicat capacul sa vad daca e praf si acolo. Marea mi-a fost mirarea, cand am vazut o bacnota de 50 de roni in el. Si daca va vine sa credeti sau nu, erau bani pusi de mine acu trei ani de zile. Ma gandeam sa-i am pentru zile negre, caci atunci munceam si aveam salariu :)) Vorbin de noroc, cred ca sunt cacacios de norocos :))

Etichete: , ,

sâmbătă, 7 august 2010

Official video Pink - Don't Leave me Exclusive

Nah ca o prinsai si pe asta, am downloadat direct de pe site-ul de la pink, video-ul. Il postez aici pe blog, ca sa il ascultati si voi. In caz ca nu stiati sunt fan Pink ;))


Etichete: , , , , , , , , ,

Blogger Magazin - Prima Editie ( Alpha )

V-am tot sacait ca lucrez la niste proiecte, working-projects, nu? Ei bine, unul dintre ele tocmai ce a fost finalizat.  Dupa o perioada lunga de nervi si stres am reusit sa obtin ceea ce vroiam. Iata prima editie a unei reviste pornite din dorinta de a o vedea realizata. Dap totul a pornit de la un hobby de-al meu, si s-a prelungit catre ceva ce se poate realiza bilunar. Sau hai sa imping nota si sa zic saptamanal? Oricum, produsul final este aici, tineti minte este in faza Alpha de testare. Deci astept pareri de la voi, si feedback. Cat mai mult feedback. Vreau sa imi spuneti parerile voastre, daca merita sa continuu sau nu. De asemenea, daca vrei sa preiei codul embeded si sa il pui la tine pe site, be my guest, si iti multumesc. In rest, lectura placuta!

P.S: Sunt foarte emotionat, este unul dintre visele mele implinite asa ca, ioi doamne, iar sare inima de emotii hihihihi.


Blogger Magazine
Realizat de Neydamn


Codul embeded ca sa preluati revista :

Etichete: , , ,

vineri, 6 august 2010

Naruto & Hinata

GoldMidas o face din nou, dupa ce ca a mai creat un fanart cu Naruto & Hinata absolut superb, de data aceasta s-a autodepasit realizand un fanart cu Naruto & Hinata uimitor. Ce parere aveti? Considerati ca este un bun artist sau nu?

Etichete: , , , , ,

Noi - fantomele iubiri

Patul era al nostru doar, mai stii ? Iti aduci aminte, cum pe trupul tau senzual, cu acei sani perfecti, buzele mele te sarutau atent? Parca nesatule de gustul tau delicios. Iti mai aduci aminte momentele ce le petreceam imbratisati in pat, facand nu sex, ci doar dragoste pura. Ne sincronizam inimile in asa mod, incat eram nu doi, ci una. Iti simteam gandurile, iti auzeam dorintele, iti atingeam inima ta, in timp ce tu, ma imbratisai si imi linisteai sufletul. Iti aduci aminte de acele momente intense si pline de pasiune? Nu am sa uit pozitia, cand, pornind de la un banal doggy style, te-ai ridicat spre mine, iar eu, luandu-ti mainile in mainile mele, te-am cuprins, atingandu-ti sanii. Ma simteai inauntru, te simteam a mea. Miscarea care o faceam amandoi, parca am fi fost ca doi delfini. Apropiata asa de mine cum erai, in pat, imbratisata de bratele mele, stransa la piept, cu dorinta de a nu-ti mai da drumul niciodata, asa erai in mainile mele. Erai cea mai de pret comoara a mea. Te sarutam pe gat si te muscam, iar tu, intorceai capul, vrand sa ma saruti. Eram amandoi drogati. Eu eram drogul tau, tu erai drogul meu. Transpiram, amandoi, dar radeam, caci ne simteam bine, eram amandoi in lumea noastra, impreuna. Nimeni nu ne deranja cand noi faceam dragoste. Noi nu faceam sex, nu, era pasiune. Era dorinta mea puternica, de a te vedea satisfacuta, de a te vedea fericita, stiind cat de mult te iubesc. Iar tu, ma complementai perfect. Erai tot ceea ce imi lipseai. Nici nu trebuia sa-ti spun ce am pe inima. Deja stiai, si aveai deja si solutia ca sa ma scoti din starea proasta. Dragostea noastra, era unica. Ceva ce nu exista mai nicaieri. Celelalte cupluri nu au trait ce noi traiam. Nu au fost una, in inima, in suflet si in minte. Nu au trait intensitatile iubirii si a pasiunii. Nu, dar cu toate astea ei sunt inca impreuna. Noi.... suntem o fantoma a unui trecut plin de amintiri frumoase. Am murit, fara sa fim constienti de acest lucru. A fost oare soarta? Ne-am ofilit ca o floare neingrijita. Ne-am pierdut unul pe celalalt, si ne-am divizat. Noi nu am mai fost noi, eram eu si tu. De ce aduc aminte? Caci cineva, a fotografiat patul unde faceam atata dragoste. A fotografiat sentimentele depuse in acel loc. Ne-a fotografiat. Mai traim? Sau inca nu realizam unde am ajuns inca? 

Te-am pierdut, tu m-ai pierdut. Unde suntem oare?

Etichete: , , , ,

joi, 5 august 2010

Naruto Shippuden movie 4 RAW

Ei bine, pentru toti iubitorii anime-ului Naruto Shippuden, se pare ca pe data de 31 iulie ( 31.07.2010 ), s-a lansat Naruto Shippuden Movie 4 : The lost Tower. Din nefericire, am dat o cautare pe google pentru Naruto Shippuden Movie 4 : The Lost Tower RAW insa nu am gasit decat fake-uri. Ar fi misto sa apara o versiune CAM macar, de curiozitate RAW in japoneza, caci sunt un fan convins la acestui anime. Sper din toata inima mea ca, cat de curand, in maxim o saptamana, sau doua, sa apara aceasta varianta RAW CAM. Voi cei care stiti anime-ul ce parere aveti? La fel de nerabdatori ca si mine? Sau asteptati un an, pana apare varianta subtitrata in engleza la DVDRip calitate? Hmm, eu unul nu as rezista. Ca sa fie si o avampremiera, includ aici si trailer-ul numarul 2 al Naruto Shippuden Movie 4 : The Lost Tower :


Etichete: , , ,

Idee geniala : Politisti bine platiti

Astazi am avut o intalnire cu fostul meu sef, unde am lucrat odinioara. Ei bine, suparat ca orice roman, pe guvern, cat si pe criza care exista in Romania, a inceput sa-mi vorbeasca despre planul sau de a schimba bine Romania. Va zic inca de la bun inceput, ca desi la inceput razi, dupa ce te gandesti mai bine, ideea este absolut geniala. El a ales ca solutie anti-criza, cat si ca schimbare in bine, urmatorul lucru. Sa taie de la ajutoarele sociale ( cei care o ard degeaba, gen cei de etnie rroma care freaca menta degeaba, facand zeci de copii si primind ajutoare de la stat ). Cu banii stransi de acolo, care ar fi o suma frumusica, i-ar investi in Politie. Dar cum, aici vine ideea originala. Ar face trepte de salarizare in felul urmator. Politist, Politist - Preot, Politist - Sapator. O sa explic ce vrea sa insemne. Bun, ar schimba legea, si ar da voie daca prind un hot sa il impuste, nu sa il raneasca doar, ci sa il impuste mortal. Asta face un Politist. Daca invata, si aprofundeaza niste cursuri in paralel de preotie, atunci devine Politist - Preot, caci ar putea sa-i faca slujba mortului, ca sa plece mortu, pe lumea cealalata in traditia romaneasca ortodoxa. Apoi daca mai aprofundeaza si mai invata niste cursuri de preotie, dar si de sapat gropi, pe langa faptu ca va primi mai multi bani la salariu, dar va sapa si groapa mortului, asa ca dupa ce i-a facut slujba sa il ingroape crestineste. Fiecare categorie de de Politist porneste de un salariu. 1 700 de roni - Politistul, 3 500 de roni - Politistul - Preot, 6 000 de roni - Politistul - Preot - Sapator.

El considera, astfel ca in Romania, criza ar disparea, oamenii ar fi corecti, iar criza ar exista. Caci s-ar scapa de lichelele distructive ale societatii. Pe cat de amuzant, si probabil morbid si autoritar este aceasta idee, pe cat tind sa-i dau dreptate, si sa-l aprob. 

Voi ce parere aveti ?

Etichete: , , , , , ,

marți, 3 august 2010

Zenit Sankt Petersburg - Unirea Urziceni pe DigiSport

Meciul dintre Zenit Sankt Petersburg va fi televizat miercuri 4 august incepand cu ora 19:30 ora Romaniei, pe postul DigiSport. Amintesc faptul ca partida tur, s-a terminat 0-0 meciul fiind televizat de B1TV. Asa ca, de ce sa nu zicem, hai Romania, hai Unirea, ar fi fain sa avem totusi 2 echipe in UCL nu? Asa am mai creste si noi la punctaj, si ne-am mentine in clasamentul coeficientilor. Asa ca nu fiti rai, Tinem cu toate echipele in cupele europene, sa ne aduca puncte cat mai multe. Hai Unirea, CFR, Dinamo, Timisoara, Steaua, Vaslui! Hai fotbalul romanesc.

Etichete: , , ,

Oltenia - Sud-Vestul Salbatic

Probabil ca deja ati auzit pe la stiri vorbindu-se despre rafuiala avuta de doi craioveni in trafic nu? Doi tineri unu de 22 si unu de 28, s-au luat la rafuiala din cauza faptului ca s-au cam blogat in sens giratoriu. Evident ca la inceput ala micu' si-o lua pe cocoasa, asta pana cand scoasa pistolu' si incepu sa traga. Ei bine, hai sa va zic punctul meu de vedere. Oltenii sunt, vedeti voi, de cand sunt mici, mari amatori de jocul ala "De-a cowboy-ii". De cand erau mici aveau pistolase cu apa, cu capse, cu bilute mici, si trageau, pac pac pac te-am luat. Acu ca s-au facut mari credeti ca s-a schimbat ceva? Nicidecum prieteni. Copilaria nu te lasa, si te urmeaza indiferent ce varsta ai. Asa ca el a avut pistolul la el, celalalt inca nu era pregatit. S-a ofticat ca a inceput jocul fara sa aibe si el arma, si s-a tirat la spital plangand. Ei bine, e sa le faceti ii intelegeti nu? Sunt si ei copii.

O alta intamplare prin Valcea cred, unde intr-o carciuma doua clanuri mafiote as zice, cu conducatori interlopi, s-au luat la rafuiala, distrugand carciuma unde erau, si sfarsind cu, exaaaaact ati ghicit, eterna joaca "De-a cowboy-ii". Pac pac in stanga, Pac Pac in dreapta si pow te-am luat. Altii insa, nu uitasera ca se jucasera si Zorro, si si-au scos si ei sabiile, incercand sa lase un Rr reprezentand etnia lor rroma. Probabil ca s-au jucat mult si ca o vor mai face. Mai ales in Craiova. Asa ca, asteptati-va la mai multe jocuri din astea, caci pana la urma, hai sa recunoastem Oltenia Sud-Vestul Salbatic :P :)))))

Etichete: , , , , , ,

Popor roman, cautam intelepti sa ne conduca

Ducem lipsa de oameni intelepti. Nu zic ca nu avem, ci doar ca sunt mult prea putini, si de intelepti ce au fost si-au luat talpasita, si au plecat peste mari si tari. Cu ce ne alegem atunci? Cu oameni prosti, care ne conduc la fel de prost. Generatia care vine, si a mea, si care au fost eu stiu, au fost crescuti prin manele si prostie imensa. Sa ne asteptam la urmatorul val de intelepti ? Si sa-i lasam sa plece iar? Nu cred. Vorba aia, n-ai un batran? Cumpara-ti. 

Popor roman, cautam intelepti. Ne ajuta cineva?

Etichete: , , ,

Din analele imaginatiei mele : Vacutele Pompieri [ FUNNY ]

Am o dispozitie excelenta asta dimineata. Si ca sa va zic de ce, lasati-ma sa va scriu o mica discutie avuta cu o buna prietena de a mea pe mess ( dilie si ea ca si mine, da cin' s'aseamana s'aduna ! ). O apelez, neatza tuuu neatza maaa bla bla si ii zic : "Tu rad ca prostu :))) =)))" si ea de ce ma ?
Sunt intr-o buna dispozitie caci am in mintea mea acu tampita, urmatoarea imagine, o coada de veverita stufoasa si dragalasa, ma gadila la fund, in timp ce in fata mea o marmota pe voce pitigaiata ca la aia de la Chipmunks, ce-mi canta "I wanna it that way". Dar stai ca imediat mi se schimba imaginea si e ditamai scena unde 4 astfel de marmote asemeni trupei "Backstreet Boys" au un concert si canta "Quit playing games with my mind" si la concert asista o groaza de veverite cu coditele stufoase, ce isi aprind varfurile coditelor cu un foc, si le ridica in aer ca sa formeze toti asa o mmultime cu lumanari in sus stanga dreapta. Ei bine ca sa se evite un mega incendiu, si sa se piarda atatea veverite cu coada stufoasa, intervin vacile pompieri profesioniste. Imaginati-va acele vaci, cu o casca rosie pe cap, si o jacheta galbena pe ele, unde in loc de furtun, ca in mod obisnuit au in dotare ugerul cu lapte. Mai imaginati-va si o multime de vaci, ce in slow motion urla catre multime "Muuuuuuuuuuuuuuu the way !!!! ". Si apoi in stil slow mo, matrix style, incep sa improstie lapte pe saracele veverite in flacari. Insa cum nu toate povestile au un happy ending, in mintea mea, o veverita fusese ratata de catre o vaca. Aceasta vazand ratarea, s-a speriat si incepuse sa alerge, evident tot in slow-motion, urland si miscandu-si gura, vazuta dintr-un close-up direct, in stanga si in dreapta "Noooooooooooooooo". Aceea camera din imaginatia mea, acorda prim-planul intregii vaci tot in slow motion fiind miscarea, axandu-se spre ugerul ei, care i se falfaie in disperarea vacii de a salva veverita, cand in stanga, cand in dreapta, cand in sus, cand in jos. Face un salt oimpic demn de toate aplauzele si improstie lapte atat pe codita stufoasa a veveritei, cat si direct in gura. Iar daca stiti voi video-ul ala de pe youtube, cu pisica manelista ( dati o cautare ), veti vedea ditamai pisica de grasa, ei bine, veverita noastra dupa ce inghiti fortat o cantita imprecisa de lapte, ajunsese ca aceea pisica de grasa, cazand pe spate cu picioarele si manutele in sus. 

Mda, deci de aia sunt bine dispus. As vrea sa am o camera video, cu care sa-mi filmez imaginatia. Ma jur ca ati crapa de ras. Mai precizez faptul ca eram si singur acasa, si nu, nu ma uitam la nimic, ci doar discutam cu amica asta a mea. Evident ca ea mi-a zis ca sunt tampit la cap, ca nu am tigle la acoperis. Dar cand o sunai, radea cu lacrimi, radeam si eu, si da-i si razi in continuare. 

Ce parere aveti? Amuzanta sau nu? =)))) imaginatia mea That IS ! =))

Etichete: , , , , , , ,

Distractie pe cuplari.ro

Cum stateam si ma uitam pe statistici sa vad cine a venit dupa ce cuvinte cheie de pe google gasesc urmatoarea : http://www.google.ro/search?q=ynnocenta. Bun cum cunosc aceasta persoana, am vazut ca prima pagina este un profil de cuplari.ro. Vrand sa-i dau un vot, am zis hai sa mi fac un cont. Mi-am facut contul in doi pasi si trei miscari, mi-am uploadat niste poze, am scris niste info despre mine la treaca' timpu' n-am ce face, si dau acolo sa-mi invit prietenii. Ma anunta ca la mai mult de 100 de invitatii trimise primesc VIP. Cum in lista mea de mess am peste 800, si cum nu aveam control cui sa trimita, puff intr-o secunda instantaneu 800 de invitatii trimise, si vorbim de SPAM. Buuuuun. Deci in nici 5 minute, aveam cont si VIP. Instantaneu 11 voturi ( adica plusuri ) si 6 comentarii la profil, plus vizite cacalau. Si daca vedeti ce se discuta pe acolo, radeti de nu mai puuuuuteti sincer. Bine eu rad, nu stiu altii cum sunt, dar eu sigur rad. Uite daca vreti sa-mi vedeti profilul aici link :))

Etichete: , ,

duminică, 1 august 2010

Join me

Inca putin si voi scoate ceva, marca Neydamn. Este un mic hobby de al meu, o nascocire a inimii mele, in domeniul dorintelor traznite, si totodata, must do. Am stat cam o noapte intreaga lucrand la acest working-project, si desi am discutat cu multi oameni, care mi-au dat un raspuns pozitiv, astept lansarea acestui project personal, pentru a afla un feedback sanatos. Din nou, atentie, este pornit ca un hobby. Este o idee originala, si o incercare de testare a pietei. Bine oricum, nu ma gandesc ca as scoate profit, dar macar o recunoastere acolo ar fi ceva. Macar un zece pentru efort depus, si tot o sa fiu super multumit. Ce este, poate va intrebati. Ei bine ramaneti aproape, cum era faimoasa vorba a celui de pe antena 1 cred, si veti afla.


Etichete: , , , , ,