vineri, 30 iulie 2010

[STIRE] Youtube ridica limita

Pentru ca oamenii nu prea isi petrec timpul uitandu-se la goofy videos, YouTube a decis ca limita de 10 minute per video sa fie ridicata la 15 minute. Deci de acum incolo puteti sa uploada-ti mai mult de 10 minute.

Etichete: , , , ,

Ajutati-l pe CEVI!

Am aflat de o poveste incredibila. De ce zic asta? Pentru ca intr-un fel mi-e frica sa nu o patesc si eu. Simptome care si el le-a avut, le-am cam avut si eu. Si durerile de cap, hmm cu gramada. Din cauza acestui caz, s-ar putea si eu sa ma duc la un tomograf. Sa vad, cum strecor asta. Pana atunci voi prezenta cazul lui CEVI ( e porecla lui ).



Este suferind de o boala, numita malformatie anteriovenoasa situata la nivelul amigdalei cerebeloase dreapta cu artera nutritiva la nivel P.I.C.A dreapta si semn de drenaj la nivelul sinusurilor duale sigmolde, avand dimensiuni 3.03/3.05/2.37 cm. Fara alte modificari la nivelul arterelor poligonului Willis.

Este necesara o operatie, aceasta putand fi executata doar in strainatate. Costul total la care s-ar ajunge este de 40.000 de euro. Prin urmare, chiar si cea mai mica suma depusa, ajuta enorm!

Daca aveti cum sa il ajutati, cu orice suma evident, aici aveti conturile : 

GAVRILA MIHAIL, CNP 1810512160068
LEI: RO91 BRDE 170S V306 0290 1700 , deschis la BRD CRAIOVA
EUR: Ro68 BRDE 170S V663 6435 1700, deschis la BRD CRAIOVA
GAVRILA IULIA MARIA
RO28 BUCU 6642 1341 2511 RO01
Alpha Bank Craiova
GAVRILA FLORIN
RO58 BRDE 410S V893 6378 4100

Recomand sa cititi toata povestea aici pe blogul fratelui sau :

Etichete: , ,

Virus @rdslink.ro se transmite prin mail

Am primit cateva mail-uri cam ciudate. Continutul lor era urmatorul pana acum : 

"Niste poze interesante cu tine in arhiva asta...astept raspuns sa vad ce parere ai :))"

Cam atat, pana acum. In atasament are un executabil, dar daca ar fi arhiva ar trebui sa fie rar, dar e doar exe clar. Prin urmare faptul ca am primit si al doilea si al treilea mail de la niste prieteni exact la fel, este un virus. Nu downloadati si nu dati click pe executabil. Partea si mai interesanta este faptul ca adresa de unde a venit e ceva de genul xxxxx@rdslink.ro. Deci afecteaza poate clienti de mail ai RDS. Nu sunt sigur, o sa contactez RDS trimitandu-le un mail, sa-i avertizez in legatura cu asta. Pana atunci nu da-ti click-uri!

Update :
Iata si solutia data de cei de la faravirusi.com

Are 634KB si odata rulat creeaza %UserProfile%\upjdk.exe (de asemenea e posibil ca denumirea sa fie aleatorie).
Isi asigura rularea automata la fiecare pornire a sistemului prin modificarea cheii registry:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
De asemenea creeaza cheia registry:
HKEY_CURRENT_USER\comctl21
Virusul are capacitatea de a se autopropaga, trimitand e-mail-uri prin clientul de e-mail instalat, folosind protocolul SMTP.
Detectia pe VirusTotal.com este mica: 10 din 42 de programe antivirus.
DEVIRUSARE:
Solutia 1. Descarcati ComboFix si salvati-l pe Desktop.
Dezactivati temporar protectia Antivirus
Apoi asigurati-va ca ati inchis toate programele care ruleaza (Yahoo Messenger, MozilaFirefox, etc) si rulati ComboFix. Va va intreba daca sa inceapa sa curete sistemul. Confirmati cu Yes de fiecare data. Nu-l opriti in timp ce scaneaza si dezinfecteaza sistemul. E posibil ca in timpul rularii lui desktop-ul sa dispara, dar nu va ingrijorati.
La sfarsit va afisa rezultatele scanarii. Salvati acel fisier si trimiteti-mi continutul prin e-mail.
Solutia 2. Descarcati Emsisoft Anti-Malware, scanati PC-ul si stergeti infectiile gasite:
http://download.cnet.com/Emsisoft-Anti-Malware/3000-2239_4-10292236.html?part=dl-6251182&subj=dl&tag=button

Etichete: ,

Fericit extrem

Daca va zic din ce cauza nu ma credeti. M-ati face nebun. Ca asa ceva nu se poate. Ei bine, am gasit o colectie de muzica foarte buna, cam de vreo 1300 de melodii special alese, pentru inimioara mea. acestea se adauga la o baza de date cu alte melodii romanesti vechi. Practic, mi-am transformat micutul meu laptop, intr-o adevarata unealta de petrecere umblatoare oricand !. Hmm, si in afar' de asta, mi-e foameeee. Si bai mananc, da mananc. Si ce face omu' cand ii e foame si mananca? Oare nu-si revine oare? Ba daaaaa. Deci, optimismul meu invinge inca odata orice durere, de ulcer, dureri de cap, bla bla bla bla. Si faptul ca in interiorul meu, simt energie, simt pulsand inima din ce in ce mai puternic, imi simt trupul cum se schimba. Cum se regenereaza, cum se reumple. Sunt fericit. Imi revin, adica imi ating telul. Hehehehe, si mai am o surpriza, peste 2 sau 3 saptamani dau examenu de conducere deci, planurile mele se astern asa cum trebuie. Cate una pe rand, asa le iau. Se sfarseste si iulie, nu inainte sa se termine exact cu ziua unui cel mai bun prieten al meu.

Mai am 44 de zile de stat in Romania. Dintre care 14 le acord pentru invatat pentru permis, ale 14 le acord pentru invatat admitere. Si alte 7 pentru lucrat la proiecte. 35 de zile deja planuite. Restul de zile le am planuite prin Timisoara, Bologna si apoi Valenciaaaaa.

Etichete: ,

miercuri, 28 iulie 2010

Sistez Link-Exchange-urile

Nu o fac cu rea intentie, sa nu ma intelegeti gresit. Am primit multe oferte pe mail, de a face link exchange cu diverse bloguri/site-uri. Nu am raspuns la mail-uri, pentru ca am hotarat ca e mai bine sa anunt pe toti, atat cei care au vrut, vor si probabil vor vrea sa facem link-exchange. Sistez pentru o perioada minima de o luna si maxima de 2 luni. Pentru ca lucrez atat la optimizarea blogului meu ( aspect, design, SEO ), cat si la alte proiecte tot in beneficiul blogului. Iar ca sa vad rezultate, nu trebuie sa fiu influentat de alte link-uri. Dupa aceasta perioada, voi da drumu din nou la link-exchange, si va voi garanta ca veti dori sa faceti si mai mult, decat doriti acuma. Asta e o promisiune!

Etichete: ,

marți, 27 iulie 2010

Joi 29 iulie @ Arcade Reggae & Hip-Hop PARTY

Se pare ca prietenul meu de mixeaza in Arcade, se gandeste pentru joi, 29 iulie 2010 cum sa atraga publicul. Joia trecuta a fost urban party. Joia asta se pare ca va fi un nou party. Reggae si Hip-Hop, incepand cu orele 22:00. Anunt faptul ca joia trecuta a fost lume multa. Deci avem deja premisele unei petreceri reusite si joia trecuta. Sper sa ne vedem acolo.

Etichete: , , , ,

B1TV televizeaza meciul Unirea-Zenit azi ora 20:30

In ultima clipa, cei de la B1TV s-au inteles cu oficialii ialomiteni, si probabil au achitat suma avansata de Urziceni, si anume de 30 000 de euro. In sfarsit, toti microbisti pot sufla linistiti, caci meciul il vedem si la TV. Hai cu berea si cu rontaiala. Traiasca regele sportului romanesc, traiasca fotbalul. Vizionare placuta!

Etichete: , , , ,

Leganat de vise


P.S : Asculta melodia, ce parere ai de ea?


Vise. Multe vise. Visez cu ochii deschisi cateodata. Visez si cand sunt pe strada mergand. Visez. E ceva rau in asta? Pentru ca visez? Pentru ca imi doresc? De cate ori visez ceva, de atata ori ma umplu de o dorinta de a-l indeplini inexplicabil de puternica. Este o chestie ce depaseste chiar si ambitia sau vointa. Visez si prin urmare vad deja cu ochii mei ca se intampla. Doar am vazut si deci cred. Credinta, venita din inima, atunci cand crezi cu adevarat, este o sursa puternica de motivare, o vointa incredibila de merge mai departe si de a ajunge pana la final. Vise. Pentru ce sunt facute? Pentru motivare? Probabil, sincer nu prea imi pasa. Pentru mine a visa, e tot una cu a respira. Ca sa va faceti o idee de ce fel de persoana sunt, cea mai apropiata descriere ar fi urmatoarea : JD ( John Dorian ), din Scrubs ( Stagiari ). Tipul de om foarte visator. Dap, cam asa sunt eu, iar visele mele, unele sunt amuzante, caci ma trezesc razand in lacrimi, sau imaginatii fictive pe moment aproape. Oricum, visez sa-mi indeplinesc dorintele, iar vremea a venit. Iar pentru asta, trebuie sa renunt la prostii, si sa ma axez pe ce e mai important. Asta e examenul meu de maturitate, pe care, cu chiu cu vai, vreau sa il trec. E testul de maturitate, care trebuie luat, in masura sa demonstrez celor din jurul meu, celor care se bazeaza pe mine, ca sunt in stare de responsabilitati mai grele, mai dificile, sunt in stare sa iau si alta parte a vietii in piept, nu doar distractia, petrecerile, si discotecile. In mine, rezida o alta jumatate, insetata dupa cunoastere, dupa maturitate, dupa intelepciune. Pana acum, mi-am satisfacut jumatatea nebuna, petrecareata. Acum e momentul. Acum e timpul.

Vise. Ma las scufundat in ele. Plutesc intr-un ocean imens de dorinte. Trupul meu deriva, nu ca o epava esuata, ci ca o nava statornica, gata sa infrunte orice curent sau val puternic. Vise.

Va doresc tuturor sa visati cat mai mult! Orice e posibil! 
Sanatate.

Etichete: , , ,

miercuri, 21 iulie 2010

Party @ Arcade 22 iulie

Joi 22 iulie avem o petrecere surpriza, organizata in Arcade. Dupa cum bine stiti, Arcadele e unul dintre locurile mele favorite alaturi de Pub's Pub. Printre genurile de muzica care vor fi enumar Hip-Hop, Reggae, Dancehall, RNB, Funk si Dubstep. Party-ul va incepe incepand cu ora 22:00. Daca voi fi bine, si ma voi simti bine, evident ca o sa fiu acolo, si nu doar singur, cu multi multi prieteni. Deci va astept acolo daca ma simt bine.

Etichete: , ,

Super fericit

Ok, reminder : ultimele 3 saptamani hai o luna, am zacut in pat in camera cu dureri groaznice de ulcer. Am ajuns chiar intr-un moment sa am un soc alergic, devenind alergic la cred ca No-Spa. Asta a implicat urgente, si perfuzii cu antihistaminice, si mai stiu eu. Deci ideea e dureros groaznic. Cum toti ziceau ca am sa mor, le zambeam si le ziceam eu miercuri 21 iulie, o sa fiu pe picioarele mele si o sa ma simt extraordinar de bine. Ei bine, azi e miercuri, si tre sa imi cer scuze celor carora le-am zis ca miercuri o sa fiu pe picioare, marti deja eram ok. 

Pe langa tratamentul de ulcer, mai iau si pentru o pneomonie interstitiala, care si aia imi provoaca dureri. Deci vorba unui prieten de-al meu, Cretzu cand le face, le face pe toate odata sa scape mai repede! Bun, ieri seara am iesit in oras cu gandul sa imi cumpar niste haine. M-am intalnit cu niste prieteni, am inceput sa radem, ma simteam foarte bine. Apoi, din vorba in vorba s-a ajuns sa dam telefoane sa chemam oameni sa ne intalnim. ei bine, vreau sa zic ca au fost cam 20 de prieteni care au venit si pe care nu-i mai vazusem de mult. Nu aveti idee cat de bine m-am putut simti. Stand in camera mea, zacand singur, cu dureri devenise deja deprimant. Sa mergem pe strada si sa cantam in gura mare, I will survive, cat de dor imi era de asa ceva. si nu va spun, cat de mult am putut sa rad, facand un concurs de bancuri. Pe scurt, toti s-au bucurat sa ma revada, bine cat de cat, zambind si razand din nou cum rad eu.

Cand ai prietenii langa tine, si esti fericit, crede-ma are un efect benefic asupra ta, atat psihic cat fizic, dar si spiritual, in interiorul tau. Pe langa tratamentele astea, faptul ca mi-am revazut prietenii, a fost ca un boost imens de energie, de refacere. Tineti minte asta! Pneomonia probabil o sa treaca intr-o saptamana sau doua, da mai are importanta? Durerile de ulcer m-au lasat, de vineri cred nu am mai avut dureri, ce ma doare pieptu si atat. 

Sanatate multa, si prieteni amuzanti care sa va puna pe picioare va doresc!



Etichete: , , , , ,

sâmbătă, 17 iulie 2010

Si ideile curg navala

Cu toate ca nu ma simt bine, si ca imi este foarte rau ( dureri de la ulcerul asta afurisit ) pana la urma, ideile imi vin navala totusi. Din motive de sanatate, din nou am amanat Weeblo, dar imi dau cuvantu de onoare, cum ma pun pe picioare cum am sa fac Weeblo 2. Lasand asta la o parte, am facut un subdomeniu http://osxtracker.neydamn.eu. Scopul lui cred ca zice clar despre ce vreau sa il fac. Comunitatea Machintosh in Romania, creste semnficativ, iar un suport pentru aceasta comunitate este absolut necesara, de aceea, am ales sa ajut tineri incepatori in lumea MAC OS X, cu diverse informatii. Al doilea proiect al meu, care l-am lansat acum un an, a fost urmatorul : http://creator-de-teme.blogspot.com, scopul a fost unul simplu gandit si in concordanta cu tema mea de licenta. Am creat un program pentru Windows All, in care puteai sa configurezi o tema de blogspot dupa bunul plac. Evident ca mai am de lucrat, dar pana atunci pot sa incep cu sfaturi. 

Si ca un bonus, lucrez la un plugin pentru blogger, care va fi de un real folos pentru toti. M-am gandit oare de ce doar cei care folosesc Wordpress sa il aibe si ce de pe blogger nu? Evident ca acu lucrez sa implentez ideea intr-un plugin facut frumos. O sa dau mai multe detalii pe masura ce avansez cu plugin-ul.

Azi este ziua unei prietene de a mea, cu care impart o istorie destul de lunga si foarte ciudata. Ii urez la multi si tot ce isi doreste sa i se indeplineasca. Fie ca dorintele inimii ei, cele mai ascunse, sa ii fie indeplinite. Fie care fericirea sa nu se deslipeasca de ea, si sa nu inceteze niciodata din a visa. Caci fara vise oare mai avem vointa si ambitie? Nu prea cred, lumea din ziua de azi, a uitat sa mai viseze, a uitat sa isi mai doreasca imposibilul. Ea, din fericire nu e asa, ea este o fata foarte visatoare si lupta pentru visele ei. La multi ani!

Etichete: , , ,

luni, 12 iulie 2010

[ Tutorial ] Cum sa scapi de noul virus de YM

De curand, am tot observat ca circula o noua varianta de virus ce se propaga prin YM! Bine, trebuie mentionat ca sunt afectati doar utilizatorii de Windows, pentru ca eu cu MAC OS X, am dat click si nu s-a intamplat nimic ( MAC OS RULLEZZZZZ ). Dar lasand asta la o parte virusul face parte din familia Palevo. El foloseste metoda deja intalnita in alte variante, de a trimite un link fals, care la prima vedere, pentru necunoscatori pare autentic. Link-urile observate pana acum sunt urmatoarele ( cel putin de mine):

ow.ly/29Bpi?=http://www.facebook.com/photo.php
ow.ly/291IF?=http://www.facebook.com/photo.php 
ow.ly/291db?=http://www.facebook.com/photo.php 
ow.ly/291aV?=http://www.facebook.com/photo.php 
ow.ly/290Cl?=http://www.facebook.com/photo.php 
ow.ly/27K04?=http://www.facebook.com/photo.php 
ow.ly/27rnj?=www.facebook.com/photo.php
ow.ly/27gE2?=www.facebook.com/photo.php
ow.ly/2752E?=http://www.facebook.com/photo.php
ow.ly/26x6I?=http://www.facebook.com/photo.php 
ow.ly/23U3V?=http://facebook.com/photo.php

Adresa facebook.com de la final induce pe cei mai mult in eroare, site-ul fiind cu totul altul de fapt, iar virusul se incarca de pe http://julietgardiner.com/photo.php.
Fisierul descarcat pretinde ca este o poza, dar are extensia finala .exe si doar icon-ul imita pe cel al unei poze.
Odata rulat creeaza fisierul C:\WINDOWS\jusched.exe, care va porni odata cu PC-ul si va trimite mesaje in mod automat tuturor prietenilor din lista Yahoo! messenger.

Detectia lui este una foarte mica: doar 4 din 40 de Antivirusi de pe VirusTotal.com. Felicitari Comodo pentru promptitudine. Iata care sunt solutiile pentru DEVIRUSARE:
1. Descarcati Malwarebytes Anti-Malware. Scanati PC-ul rapid (sau complet daca nu functioneaza scanarea rapida) si stergeti la final infectiile gasite apasand Remove selected.
2.Descarcati ComboFix: http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe
Creati un fisier nou de tip .txt cu Notepad si scrieti in el ce e mai jos in citat:
File::
C:\Users\Public\jusched.exe
C:\WINDOWS\jusched.exe
Denumiti-l CFScript.txt si trageti-l peste ComboFix, asa cum este aratat in poza de mai jos:



Apoi asigurati-va ca ati inchis toate programele care ruleaza (yahoo messenger, firefox, etc)
Dezactivati temporar protectia Antivirus!
Rulati apoi ComboFix. Va va intreba daca sa inceapa curatirea. Confirmati cu Yes de fiecare data. Nu-l opriti in timp ce scaneaza si dezinfecteaza sistemul. E posibil ca in timpul rularii lui desktop-ul sa dispara

Ghid preluat de pe Faravirusi.com

Etichete: , , ,

duminică, 11 iulie 2010

Sfaturi pentru bloggeri incepatori I

M-am gandit sa incep o serie de sfaturi pentru bloggeri incepatori. Inainte de a incepe sa ai un blog, sfatul meu este urmatorul. Ce fel de blog vrei sa fie, sau mai bine zis, ce fel de blogger vrei sa fii? Conform acestui articol de la Manafu exista mai multe tipuri de bloggeri ( poti sa citesti slide-ul de pe blog daca vrei sa afli cele 25 de tipuri ). El s-a rezumat la patru. 

- Curatori  - cei care preiau stirile si le dau mai departe
- Creatorii - cei care scriu din experiente proprii, viata personala ( aici intru eu )
- Comentatorii - cei care observa ce e in jurul lor si dau pe blog
- Colportorii- bloggeri aspiranti, care sunt la inceputul experientei lor.

Daca vrei sa pornesti un drum, gandeste-te ce fel de drum e, ce scop ai, care iti este tinta, si mai important ce domeniu alegi. Pentru ca odata ce stii ce vrei e mult mai usor sa incepi. Daca vrei sa fii un curator, atunci e dificil, pentru ca trebuie sa ai surse, si trebuie sa iti dedici foarte mult timp blogging-ului. Fiecare categorie are avantajul ei si dezavantaul ei. Mai multe detalii poti afla citind articolul de la Manafu.

Dupa ce ti-ai ales domeniul, e timpul sa alegi platforma. Printre cele mai cunoscute, Blogger.com, Wordpress.com, sau platformele romanesti. Daca totusi nu iti convine si vrei sa incepi direct cu un domeniu propriu gen .eu, .net, .info, sau .ro, ti-as sugera sa o faci, pentru ca cresterea page rank-ului tau o sa fie mai rapida si mai usoara.  De asemenea vezi si unde iti hostezi blog-ul. Conteaza mult si hosting-ul pe care il vei alege. Neydamn.eu de exemplu este hostat la FastWeb, unde e foarte ieftin, si nu am avut nici o problema cu ei. Daca cumperi hosting, vei primi gratis si un domeniu .eu!

In urmatorul articol voi vorbi despre Page Rank si un pic de tips-uri SEO. Tot in articolul urmator, voi explica de ce am redirect de la domeniu propriu la acest blog.

Etichete: , , , , ,

Campioana mondiala 2010 : Spania

UPDATE: Regina Lumii in 2010 este Spania. Noua campioana FIFA 2010 mondiala este Spania prin golul lui Andres Iniesta din prelungiri. 

Ma bazez pe Paul, caracatita oracol, cand fac aceasta afirmatie : noua campioana mondiala in 2010 este Spania. Este echipa completa, asa cum a zis si antrenorul nemtilor "ei nu au un Messi, ei au mai multi!". Creativa, bine omogenizata, jucatorii se stiu intre ei, plus ca multi jucatori sunt de la echipa mea favorita Barcelona. Deci da, daca ar fi sa pariez, as paria pe Spania. Iar golgheter, mi-ar placea sa iasa David Villa. Oricum, diseara o sa fie un meci nebun. Si mai e doar o ora jumate, pregatiti-va microbistilor! Adunati-va semintele, berile, prietenii, gasiti eventual o terasa, sau faceti curatenie in camera, si vizionare placuta din partea mea! Forza Spania, furia roja!

Etichete: , ,

Era sa lesin

Nu trebuia sa ma duc, avusesem crize de ulcer, si nu prea mancasem mai nimic. Am luat niste pastile pentru dureri, si am crezut ca pot sa ma duc la RMA 2010. Si m-am dus ca nu as fi fost eu daca nu m-as fi dus. Ei bine, o ora jumate am cam rezistat, dar dupa o ora jumate in care am ras, mai degraba de problemele tehnice si de prostia afisata pe scena, au inceput sa ma ia transpiratiile deodata. Ceva era in neregula. Am decis sa plec repede acasa, cat timp mai pot sa fiu in stare sa stau in picioare. Mi-am luat la revedere si m-am tirat spre un taxi. Drumul acela de 10 m, facut prin multimea aceea imensa, aglomeratia aia, transpiratia oamenilor plus caldura, plus sunetul la maxim, mi-a venit rau. Pentru prima data, de cand sunt mare, mi-a venit sa lesin. Si nu ca am vorbit cu actrita mea favorita Emanuelle Chriqri, ci pentru ca nu mai puteam sa rezist. Am mers 10 m, pana la un stand ce vindea bere, dar sincer eram zombie. Vedeam negru in fata ochilor, nu auzeam mai nimic, totul, era confuz, inima imi batea agale, panica, insa, ca un betiv cu stat vechi de plata, am mirosit imediat berea de la stand si am tras pe dreapta, trantindu-mi capul pe tejghea. Evident, ca lumea a inceput sa rada, crezand ca sunt mort de beat, chiar au zis ca avem un castigator, primul mort de beat pe seara asta, insa cand m-am chinuit sa le zic ca mi-e rau, si ca nu am baut nimic, si-au schimbat atitudinea si au sarit in ajutorul meu. Mi-au oferit o sticla de apa, mi-au oferit si un loc unde sa ma asez ca sa-mi pot reveni, si am stat cam 10 minute asa, incercand sa-mi revin, sa nu clachez, si am reusit. O experienta noua as putea spune, nu mai zic de fata mamei, care a facut-o cand m-a vazut alb la fata, a crezut ca vedea o fantoma si s-a speriat de mine. Oricum, acum sunt bine, mi-a revenit culoarea naturala, si sunt ok. 

Parerea mea, despre concert, de cacat. Ar trebui inainte sa apara pe scena, sa ia lectii de cultura si sa incerce o cura de dezintoxicare a prostiei din capu lor. Mai ales ochelarii aia ciclop. Cat am putut sa rad, imediat m-am gandit la ala de la Star Trek, orbu ala. In fine, in rest, ce sa zic, lume multa, aglomeratie incredibila, si o gramada de lesinati prin spate tot asa din cauza caldurii, si a mirosului urat de transpiratie. Cat despre gluma, ca oltenii fotbalisti sunt numiti prazilieni, ei bine Wobay cam seamana asa nitel cu ala nu? :D Deci e prazilian si el ! 

Va las, sanatate! Sa auzim de bine 

Etichete: , , , ,

sâmbătă, 10 iulie 2010

Upgrade tehnic la blog

In caz ca nu ati observat am facut modificari tehnice asupra blogului. In primul rand, am refacut "Related Posts" pluggin, am adaugat "Facebook I like" la finalul fiecarei postari, si de asemenea, am sters iconita de Digg, si am stilizat "Related Posts". Munca multa, tinand cont ca mi-a luat 3 ore jumate. Plus ca acuum lucrez la un buton custom pentru pagina de pe facebook Neydamn ( click pentru un preview ). Mai am ceva de lucrat, dar sper sa il mai pun pe butuci. Cam atat, ca m-au luat durerile de ulcer, si sunt super obosit. Va salut pe toti cu respect si sanatate!

Etichete: , ,

Zboruri ieftine !

Stiam ca domnii de la WizzAir.com, vor urca preturile pe rutele Bucuresti, Cluj si Timisoara spre Barcelona, Madrid si Valencia, asa ca am inceput sa caut oferte mai ieftine de 100 de euro. Nereusind din prima, mi-am adus aminte de o alta companie RyanAir, cu care am calatorit foarte comfortabil,  cand am mers spre Milan. Tot ce trebuia sa gasesc acum, se rezuma doar la un algoritm de gasirea celui mai ieftin drum posibil cu cel mai mic cost material ( nu timp ). Si am gasit, plecarea pe 12, plec din Timisoara spre Bologna, Italia ( costa 4 euro WizzAir ), si apoi stau o noapte in aeroport, ca apoi pe 13 dis de dimineata sa iau avionul RyanAir, spre Valencia ( costa 10 euro ). Preturile au taxele incluse, si trebuie sa-mi petrec o noapte in aeroport, mare scofeala ! Am mai facut-o odata, pot si a doua oara. Deci nu sunt eu norocos? Numai cand am vazut preturile totale mi-a crescut entuziasmul in mine, si dorinta de a ma face cat mai bine, si sa scap de ulcerul asta duodenal idiot! Dar, toate au o parte buna, asa ca nu am mai iesit din casa ci doar am invatat, si am reaprofundat cunostiinte de IT ( am de gand sa ma angajez in IT ). Timpul nu e pierdut degeaba, ma si refac, imi iese din sange pierdutul noptilor, si pot sa ma axez pe cariera si pe banuti. Nu-i rau nu?

Etichete: , , , , ,

Sofer de Romania Neydamn

Pentru ca fac scoala de soferi , si vreau permis, si pentru ca joc doar pentru distractie, vreau sa vad daca reusesc sa strang voturi ceva ceva. Deci este doar de test, dar v-as ruga mult sa introduceti codul de la aceasta pagina http://soferderomania.promotor.ro/Neydamn ( se deschide in alta fereastra ), si introduci codul care apare. In acest fel ma ajuti sa strang si eu banuti ca sa imi repar masina, sa platesc parbrizu, amenzile, penurile, si toate alea. 

Deci daca va rog eu frumos, ma ajutati si pe mine? Pretty Please?!? :D

P.S: Daca ai si tu un link de sofer de Romania, si daca m-ai votat, lasa-mi comentariu aici pe blog sau pe facebook, si te voi ajuta si eu. Asta este o reciprocitate!

Etichete: , ,

Solutie bloggeri incepatori ! [ Tutorial ]




Esti un blogger aflat la inceput, si traficul pe blogul tau este scazut? Am gasit o solutie perfecta pentru inceput. Evident, ca dupa ce ti-ai facut blogul, vei avea un pagerank de  "None" ca mai apoi sa apara 0, si apoi 1, 2, 3, 4. Ca sa ai un pagerank 4, ai nevoie de link-uri, si de vizite. Multe vizite ca sa fi afisat printre primele pagini ale Google. Si cum poti obtine trafic explosiv? Simplu inregistreaza aici la Schimb de trafic, si instant vei primi 300 de credite plus, daca vei adauga link-ul lor pe pagina ta, la footer jos, si le dai un mail la schimbdetrafic@gmail.com, spunandu-le ca ai link-ul pus, vei primi 5000 de credite. Deci sa facem un calcul. Te-ai inregistrat si nu ai facut nimic, si deja ai 5300 de credite. Hai sa impartim la o cota de 0.5 si deja ai obtinut 10 600 de afisari. Nu-i rau, nu? Si tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de Start Navigare si browser-ul face toata treaba automat. El navigheaza pentru tine, aducandu-ti credite in plus daca il lasi o ora iti aduce 90 de credite, depinde de rata. Daca ai noroc poti sa prinzi rata de 1 si sa obtii 180 de credite. Depinde de tine, cat de mult timp lasi browser-ul sa faca treaba in locul tau. Asa ca, ce zici, vrei sa incerci ?

P.S: Daca scrii in blogul tau un post despre Schimb de trafic, si pui si link in interiorul articolului, mai primesti alte 1000 de credite, ce inseamna un total de 6300 de credite = 12600 de afisari la rata de 0.5

Grabeste-te caci oferta este valabila pana pe 15 august!

Etichete: , , , ,

joi, 8 iulie 2010

Povestea unui sex distractiv




Casa distrusa, noi doi goi in sufragerie pe podea, plin de spuma de ras, epuizati. Cum s-a ajuns la asta? De la un sarut. Ca in reclama aceea de la nu stiu ce prezervativ, totul are un inceput. Un sarut inocent in mijlocul unui autobuz, care a aprins niste dorinte ciudate in amandoi. Vroiam sa ne jucam, vroiam sa facem altceva. Nu doar sex, vroiam sa fie funny sex, amuzant, distractiv. Amandoi vroiam asta, desi nici unu nu avusese tupeul sa o zica. Ne simteam din priviri, si din ce vorbea trupul fiecaruia. Dupa acel sarut, au inceput mangaierile si tatonarile. Zambeam amandoi, nu ne doream sa ajungem unde ajunsesem, intinsi asa pe podea, insa ne lasam purtati de val amandoi, alesesem spontaneitatea si puterea de a zice da la orice. Era ceva noupe care il incercam. Se opreste autobuzu, si ne dam jos in centru in gara. Mergeam spre apartamentu unde stateam. Ea ma tot mangaia in locul unde ma excitam cel mai rau, in spatele capului imi mangaia parul. Iar eu nu ma lasam mai prejos, lasandu-mi mana sa coboare pe soldurile ei masandu-le. Cum am intrat insa pe usa blocului, cum am sarit amandoi unu pe celalalt, plini de dorinta. Am lipit-o de perete si am inceput sa o sarut, si sa incerc sa-i dau jos tricoul. M-am oprit pentru o clipa caci m-am gandit daca vor fi vecini, insa ea mi-a soptit, fara ganduri, doar fapta. Si l-am dat jos, ramanand intr-un sutien alb. Ea mi-a desfacut cureaua si nasturii de la blugi, dandu-mi jos. Urcam scarile agale, ea in sutien eu in chiloti. Am incercat sa deschid usa, in timp ce ne sarutam frenetic, ea lipita de usa. Am deschis-o, si am intrat inauntru. A trebuit sa ma duc urgent pana la toaleta, insa ea a venit dupa mine si nu ma lasa sa-mi fac nevoile. 

Atunci m-am ofticat, si aveam 2 tuburi de spuma de ras in baie, am luat unu, am agitat, si am inceput sa dau peste ea. Asa a inceput alergarea prin casa, sa o fugaresc, pana cand a pus si ea mana pe al doilea spray. Ce a iesit a fost o bataie de-a totul si de-a totul amuzanta, plina de spuma de ras, prin casa, hol, bucatarie, sufragerie, ajungand sa-mi fac o barba de mos Craciun, iar eu, sa o umplu pana la refuz de spuma de ras. I-am dat jos blugii, chilotii, incepand sa o sarut, intinsi pe podea. Ea mi-a dat jos tricou, iar cu el, eu am sters-o cat de cat. Am inceput sa o sarut, si sa iau sticla de apa pe ascuns, si sa torn pe ea. Ne-am facut amandoi un semi-dus rapid, cu o sticla de apa de 2 L. Si am inceput sa facem dragoste nebuna, sex amuzant, distractiv, placut. Cred ca a fost atunci pentru prima data, cand am facut sex si radeam amandoi. Nu radeam unul de altul, radeam ca ne simteam bine, radeam ca eram noi doi doar, radeam ca ea era a mea si eu al ei, plini de spuma, uzi de apa, mai conta? Eram pe podea, facand o dragoste intensa, pasionala, plina de emotii si de sentimente. Ii simteam inima cum bate de fericirea, iar stralucirea din ochii ei, zicea totul. Ma simteam asa de satisfacut si de implinit.

Ea era deasupra mea, in momentul cand am terminat, si si-a pus capul pe pieptul meu, ascultandu-mi inima batand. Se juca cu degetul pe piept, si imi zicea, mai poti? Au fost nevoie de vreo 10 - 15 minute ca sa o iau de la capat, caci alaturi de ea, vroiam sa fiu cel mai bun, sa-i daruiesc totul, sa o fac sa se simta cel mai bine. O zi intreaga petrecuta facand sex, umezi, transpirati si plini de spuma de ras pe podeaua sufrageriei mele. Niciodata nu am sa uit acest moment. Multumesc!

Etichete: , , , , , , ,

miercuri, 7 iulie 2010

Sex in Parcul Romanescu

Niciodata nu puteam concepe ca o plimbare prin parc, va avea un final ca cel pe care urmeaza sa va povestesc. Aveam o prietena, dupa care eram foarte in nori dupa ea. Ne sarutam, ne tineam de mana, si imi placea sa fiu in preajma ei. Intr-o zi eram prin Parcul Romanescu, pe inserat, caci vroiam sa vad apusul de pe podulet. L-am vazut, tinand-o in bratele mele, si sarutand-o in acest timp pe gatul ei. Habar nu aveam ce o sa primesc. M-a luat de mana, m-a strans puternic, si mi-a soptit ca vrea sa o facem chiar aici chiar acum. I-am explicat ca pe pod la aceea ora, era imposibil, din cauza comunitarilor, dar am putea sa ne retragem la Castelul Fermecat, si sa stam pe acolo o perioada, pana cand se intuneca, si apoi avem padurea in fata. Evident ca am zis-o la plesneala, nu credeam insa ca o sa zica da. Mare mi-a fost mirarea cand mi-a zis da. Am mers la Castel, unde am stat pe scari, si am inceput sa ne sarutam. Pe masura ce intunericul se lasa, la fel si mana mea cobora la anumite nivele, sanii ei, si apoi la vagin jucandu-ma cu clitorisul ei. Era fleasca, nu vazusem o tipa asa de excitata ca si ea. Poate era gandul ca facea ceva periculos, habar nu am, nu imi pasa, stiu doar ca asteptam cu nerabdare intunericul. 

In parc era cam negura, si deja lumea se cam tirase acasa. Era pustiu prin jur, numai bun de facut un sex salbatic in natura. Mergem spre Valea Fetei un pic, mai departe ne alegem o zona in padure, imi pun bluza pe jos, si o dezbrac. Era asa de excitata ca si mine, incat nu mai aveam rabdare. Vreau sa va spun ca acel sex facut, a fost incredibil de intens, mai ales cand o patrula de comunitari treceau, si treceam pe silentios. In rest, in salbaticie ca animalele, urlam, gemeam tipam, trupul ei se onduia perfect dupa al meu. Am incercat pozitii care mai de care. Am rezemat-o de copac, doggy, ea deasupra, foarfeca, lingurita, nici nu am realizat cum au trecut 4 ore. Sexul in parc a fost incredibil. Fara cuvinte. O vroiam mai mult si mai mult. Eram amandoi nesatuli. O mica problema totusi, erau tantarii dar, la asa sex, credeti ca-i mai bagam in seama?

Etichete: , , , , , ,

marți, 6 iulie 2010

Sex in universitate

Avea doar o fusta dintr-o bucata. Cu un decolteu generos. Iar picioarele erau apetisante. Buzele ei rosii, ma chemau. Ochii ei imi cerseau atingerea si mangaierea. Inca din momentul in care ea a intrat in aceea sala de curs, stiam ca ceva avea sa se intample. S-a asezat exact langa mine, si am inceput sa vorbim. Radeam, si faceam glume, mai serios mai in gluma, bateam apropo-uri. Cursul se termina, iar ea se ridica in picioare. Pana cand si parfumul ei ma ademenea si ma ispitea din ce in ce mai mult. Am apucat-o de mana si i-am zis sa astepte un pic. A stat, pana cand toata lumea a plecat, m-am apropiat de ea, si i-am zis ca arata incredibil, de altfel am mai intrebat-o cine e, si daca e colega cu mine. Se pare ca era colega mea venita din Spania. Hmm, lucrurile incepeau sa se puna in miscare, si am trecut la atac, m-am apropiat de ea si am intrebat-o daca are pe cineva. Mi-a zis nu, si apoi am zambit satisfacut, si plin de dorinta si de pasiune. Am luat-o cu bratele mele de talie, si am apropiat-o de mine, si am inceput sa o sarut. Mi-a raspuns la sarut, si am inceput sa ne sarutam, asa de mult, si asa de pasional, incat am uitat locul unde eram, si faptul ca era zi. Mi-a dat numarul ei de telefon. 

Cateva zile au trecut, ca apoi sa ne trezim iar singuri, intr-o alta sala de curs, mai la subsolul facultatii, pe seara, unde eram cam pustiu in universitate. Ne-am sarutat iar si iar, pana cand mainile mele au inceput sa se plimbe pe pielea ei fina si delicata. In momentul in care mi-a dat jos tricoul, stiam sigur ce va avea sa se intample. Am blocat usa cu un scaun, si m-am dus ca un lup in calduri direct la ea. Saruturi pe gat, pe sani, i-am dat jos bluzita ei, i-am desfacut pantalonasii ei, si am luat-o in brate, carand-o pana pe catedra, Sexul care l-am facut acolo, a fost cat se poate de palpitant. Posibilitatea de a fi prins si exmatriculat crestea adrenalina in inimiile amandorura. Stiu doar ca atunci a fost un moment plin de salbaticie sexuala, unde fantezia cu "profesorul si scolarita" mi-a fost indeplinita. La sfarsit, stateam intins pe catedra, iar ea deasupra mea, pe piept, transpirati si cu inimile batand agale, s-a uitat la mine, si mi-a zis. Asta a fost incredibil.

Etichete: , ,

Nevoie de ajutor. Urgent!

Un bun prieten, si mai tanar ca mine, si-a luat inima in dinti a conceput un plan de afacere, dupa o idee proprie. Acum, ca sa primeasca un bonus material, participa intr-un concurs. Eu, in spiritul de ajutorare al micilor intreprinzatori si la inceput de drum, am decis sa il ajut cu votul meu. Va cer ajutorul personal, atat eu cat si el, de a-l vota. Procedeul este unul foarte simplu. Alegi "Daniel Luta-Dumitrascu", si apoi voteaza. Iti cere o adresa de email valida, unde iti va trimite un link de confirmare. Doi pasi, atat sunt necesari. Atat eu cat si el, va multumim enorm de mult pentru votul acordat!

Etichete: ,

duminică, 4 iulie 2010

Inca nu

Nu ma dau batut. Nu ma las. Ma ridic si merg mai departe. Chiar daca s-ar putea sa fie greu, nu ma voi lasa. Poti sa intrebi pe cineva, ce il face sa mearga mai departe? Ce il tine pe picioare? De ce se tot ridica? Visele. Lumea din ziua asta mai viseaza? Sau le e prea frica? Nu zic ca sunt un visator, ci doar ca am vise, si imi doresc sa le aduc la realitate. Stiu ca pot, astfel nu as mai crede nu? Nu as mai fi asa de staruitor in a lupta. Zilele trecute, am avut dureri asa de groaznice, incat le pot descrie ca si cum, m-as fi transformat intr-un varcolac. Asa de groaznice erau durerile, incat tipam si plangeam de dureri. Nu am putut sa dorm deloc. La fel nici mama mea, care saraca, se trezea de fiecare data ( mai are si licenta, bafta! ). Sunt atatea variante, asupra stomacului meu, incepand cu ulcerul, hernie hiatala, si ajungand pana la chist, sau mai rau tumoare. Ce e sigur, e ca maine dimineata voi fi internat sa-mi fac analizele, la stomac, sa-mi bage tubu' ala odata, si apoi sa vad care e problema. Sunt satul de dureri, sunt insetat dupa viata, si vreau sa fiu eu, cel care eram intotdeauna. Cel plin de viata, si toate alea. Mi-am inchis telefoanele ca sa nu ma mai sune prietenii sa ies afara, sa ma astampar ( bine si de dureri ), e timpul sa ma pun pe picioare, sa dau admiterea si sa o tulesc prin Spania. Nepoata mea ma asteapta. 

Cu toate ca nu reusesc sa dorm prea bine, atipesc cateodata si incep sa visez cu ochii deschisi. Cum imi dezvolt ideile de afaceri, cum vorbesc spaniola ( daca va vine sa credeti sau nu, vorbesc in vis spaniola, si chiar foarte bine ), cum ma joc cu nepoata mea, cum toata lumea e fericita. Am visat ca aveam propriul meu charter. Si imi venise mie sa remodelez casa mamei. Sa fac trei etaje. Etaju 1 era tot al meu, al doilea era asa de oaspeti, si sus piscina. Hehehehe, vise, stiu, frumoase, cateodata nici nu prea imi doresc sa ma trezesc din ele, dar durerile ale dracu' is invidioase si nu ma lasa. Cred ca mi-am gasit vocatia, luptator singuratic, sau lupul singuratic. Era si serialul ala daca il mai tineti minte, AirWolf. Ala sunt eu, nu am nevoie de alte dureri pe cap, sunt de ajuns ale mele. Deci, nu ma las, inca nu. Inca nu e vremea, nici nu a inceput macar. 

Sanatate multa!
P.S : Melodia e faina rau :))


Etichete: , , ,

No love - Eminem feat Lil Wayne

Va recomand o melodie, pe care o ascult in ultima perioada foarte des ( pe repeat ). Sound-ul este preluat de la Haddway - What is love. Oricum mie imi place, voua ?



 


P.S. Maine cred ca ma internez.

Etichete: , ,

sâmbătă, 3 iulie 2010

Time.Out.Break

Pauza. Fara telefoane, fara mess, fara nimic. Doar eu si ..... atat....

Etichete: ,