miercuri, 30 iunie 2010

Slavita pizza, si durerea

Daca credeati ca eu sunt ciudat, hai sa va povestesc ceva ce o sa intareasca afirmatia voastra. Aseara ( marti ), tocmai venisem acasa, reparasem un computer pentru o prietena, si nu mancasem mai nimic, decat o felie de pepene verde, si aia cu lacrimi de durere pe la pranz asa. Ajung eu la 8 acasa, si nu mai puteam de stomac. Si dureri de ulcer, si dureri de foame, pentru ca o saptamana si, am tinut numai regim, bine ca nici pe ala nu il puteam manca de dureri. Deci, slabit ca dracu', scobitoare sexy si atragatoare, m-am ofticat si am zis ca imi bag ceva in durerea masii. Mi-am facut comanda la o pizza, in timp ce maica mea, facea un piure cu pui la cuptor. Ultima oara cand m-am interesat, pizza era interzisa, iar puiu la cuptor la fel. Ca sa nu mai zic, ca, cum a ajuns pizza, si am luat o inghititura am urlat de durere, dar am continuat sa mananc, si mai mult si mai mult, pana cand durerea a disparut. Si cand am vazut ca pot manca fara sa fie durere, am inceput tata sa mananc. Pentru prima data aseara, aveam si eu burta plina. Am adormit cu o burta plina, si m-a luat somnu instantaneu. Si ghiciti ce, si acu, dimineata mi-e o foame de lup. Sa fie oare semn de recuperare? Ar fi cea mai rapida recuperare ever. 

Stiam eu ca ma trag din Wolverine.

Etichete: , , ,

Windows 8 Leaked

Oameni buni, se pare ca in ultima vreme fiecare companie majora in pragul unor lansari, ori scapa prototipu' ( iPhone ), sau eu stiu ce schite si planuri. Credeati ca cei de la Microsoft, pot evita astfel de "scapari" ? Nu. Si au reusit sa scape un slide ce prezinta ce va avea Windows 8. 
Printre descrierile cele mai interesante, mi s-a parut urmatoarea. Windows se va deschide aproape instantaneu. Si poate va intrebati cum se face oare? Cand cu toti stiti timpurile de bootare ale sistemului de operare ( Win Me, XP, nu mai zic de Vista, si 7 ). Ei bine, baietii de la Microsoft, se pare ca au implementat senzori de miscare, asa ca, atunci cand utilizatorul se apropie, sistemul porneste dinainte. 
O alta noutate, ar fi faptul ca, logarea se va putea face pe recunoastere vizuala. Cu ajutorul unei camere web, conectate la computer, si prin software-ul propriu probabil, se va face recunoasterea faciala, asta pentru toti cei care va uitati parolele. 
Printre software-ul cu care va veni, va fi insotit de Internet Explorer 9 ( care deja am putut sa il experimentez prin beta ). Probabil ca si Windows Media, si Windows Live for fi upgradate si ele. Urmatoarea chestie este pachetul Office 2012. Toate vor aparea prin 2012, dar beta-urile vor incepe inca din anul viitor, sau de ce nu, prin decembrie anul asta. Asa ca, eu unul sunt foarte nerabdator, sa vad evolutia Windows-ului. Ca o tenta personala, pentru ca folosesc un laptop Apple, si implicit Mac OS X Leopard, pot sa zic ca Microsoft incearca sa copieze reteta Apple ( rushine ). De ce zic asta? Din cate am mai gasit in acel slide, se pare ca Cu ajutorul Bing, se va crea un magazin cum este si cel de la Apple Store.

http://www.windowsette.com/2010/06/sfuggite-slide-segretissime-sullo.html

Etichete: , , ,

marți, 29 iunie 2010

Try to say goodbye and I choke

As dori sa faceti un exercitiu de imaginatie. E ceva simplu chiar. Pe bune, chiar ar fi placerea mea sa aflu parerile voastre. V-as ruga sa comparati doua lucruri. Nimic mai mult. As vrea sa va spuneti parerea daca ati face o comparatie intre lumea vazuta prin ochii unui copil, si lumea vazuta prin ochii unui adult. Ce ati zice? Vi se pare interesant?
La multi ani tuturor care se cheama Petru/Petruta. Azi e Sf. Petru.


Etichete: , , ,

duminică, 27 iunie 2010

Pub's Pizza


Pentru ca este unul dintre pub-urile mele favorite, Pub's Pub din Craiova localiazt pe strada Fratii Buzesti nr. 22, are in noua sa oferta pizza. Dintre soiuri amintesc cea mai babana pizza si placuta, la un pret accesibil ( tinand cont ce contine! ). Bun asa ca voi vorbi despre "Pabul Paburilor" ce are : 230g aluat, un bulan de rosie, 140 g mozzarela, 50g shunk, 50g salam, 50g ciuperci, 50g masline, 50g ton sau shunkulitza, 25g ceapa, 50g ardei si o juma' de pereche de oo. De ce recomand pizza de aici, ei bine atmosfera in primul rand, muzica in al doilea, si sincer aici te simti ca si cum ai fi acasa la tine. 

Vii cu prietenii, serviti impreuna pizza, cu o bere la un pret mai mult decat accesibil, vedeti un meci, sau ascultati muzica buna, sau discutati vedeti voi, ceea ce simt eu in Pub's este de nedescris. Bucurie, prietenie, un pub care are in inima mea un loc special. Asadar, imi trece ulceru si va invit pe toti atunci la o pizza ( fac cinste ). Pana atunci mancati si pentru mine nu fiti!

P.S: Daca va place Pub's Pub, atunci va recomand sa deveniti fani pe facebook!


Etichete: , ,

Trailer Microsoft .Net vs Java

Am descoperit pe youtube un trailer la un film genial. "Microsoft .Net vs Java", finalul este unul epic, iar creativitatea celui care a stat in spatele acestei idei trebuie laudata, sincer, pentru ca m-a lasat masca. Va recomand sa va uitati!

Etichete: , ,

Recomand Filmele Copilariei

Din nou, raspuns cu intarziere tot la o cerere de link-exchange, de data aceasta din partea lui Daniel. Ei bine el mi-a propus un schimb de link cu urmatorul blog : http://www.filmele-copilariei.blogspot.com/. Exact asa cum se numeste si site-ul sunt postate filmele epocii de aur a cinematografiei romanesti. Tre sa recunosc, un lucru, designul nu e unul reusit ( tema ) insa cred ca important pe acest blog este continutul si nu aspectul. Deci, cine vrea sa vada filme romanesti, ii recomand cu placere acest blog. 

Pentru cei carora am scris despre blogurile respective, va regasiti si la link-exchange !

P.S : Nu imi place sa fiu presat gen : "stii eu te-am adaugat deja". Dupa cum vedeti, imi zic parerile obiective, si daca imi place scriu despre blog, si apoi va trec in link-exchange. Asa ca, va rog fara presiuni aiurea de genul acesta. Merci fain!

Etichete: ,

Recomand IAR si Wallpapere Romanesti

Salutareee, in caz ca va intrebati ce am mai facut in zilele astea de nescris, ei bine, dureri, zacut, iesit prin oras, dureri, zacut. Lasand astea la o parte, am primit un comentariu la o postare anterioara, de la un asa zis Crisan Marius ( sincer nu il cunosc ), care mi-a propus sa fac un link exchange cu doua site-uri de ale lui. Si cum verific site-urile si daca imi plac sau nu, scriu sau accept propunerea, am decis ca e cazul sa fac niste recomandari aici. In primul, prima adresa care mi-a dat-o a fost urmatorul : http://crisanmarius.blogspot.com/. Ce am descoperit aici, a fost o istorie interesanta a automobilelor romanesti. De aici a reiesit faptul ca este un pasionat al masinilor romanesti. Tot aici am aflat ca in Romania pe teritoriul ei, s-au produs nu mai putin de 7 marci de masini, printre care enumar ( Aro, Dacia, Marta etc). Daca va intereseaza sa aflati restul Neydamn recomanda acest site cu cea mai mare placere.
A doua adresa a fost urmatoarea : http://romanianwallpapers.blogspot.com/. Ei bine si aici a reusit sa ma surprinda, pentru ca a abordat ca tema a site-ului ceva, ce nu prea am vazut cu ochii mei. Si anume, o colectie de wallpapere din Romania. Peisaje romanesti. Cum ador aceasta tara ( da stiu cu bune si cu rele ), am hotarat ca merita promovat. Sunt foarte multe poze reusite, si de ce sa recunoastem ( eu unu o fac ) sunt mandru de lucrurile produse in Romania. Ma face sa ma simt mandru. 

Ce parere aveti? Recomandarile mele va sunt pe plac si voua?

Etichete: , ,

miercuri, 23 iunie 2010

Weeblo Marathon

Nu dau detalii multe, dar din ce am discutat cu Blogatu' e timpu sa mai facem un Weeblo. Ati auzit bine, va fii a doua editie a acestui eveniment blogosferic si nu numai. Vom incerca sa va surprindem placut, oferindu-va o noapte de neuitat, socializand, comunicand, si cunoscand noi prietenii. In caz ca nu stiati, Weeblo, reprezinta intalnirea dintre bloggeri, twitteri si facebook-useri, intr-un cadru non-formal, nu va fi ceva de prezentat, proiecte sau eu stiu ce idei, ci doar, vom fi noi, intre noi, discutand la un pahar de bere si atentie important POPCORN. Inca nu pot sa dezvalui surprizele pe care le am in cap, pentru ca am de discutat mai intai cu multi oameni iarasi, dar pot sa zic sincer, ca o sa fie fain. Ce merita sa va zic este ca, aceasta editie va fi cu lista de inscrieri. In sensu ca, vrei sa vii trebuie sa te inscrii, in formular. Atat, doar asta vom face, in rest, ne vom distra de minune, asa cum am facut-o la editia trecuta. Evenimentul va avea loc, speram noi, in jurul datei de 20 iulie, daca nu 19. Vom vedea, si vom da pe parcurs mai multe detalii, cum ar fi locatia, si ora. Pana atunci sanatate! 

P.S. Ar fi fain daca ati incepe sa dati vorba mai departe! Stiti voi care!

Etichete: , , ,

Durere si fericire

Emotii descrise intr-un post ce se vrea a fi descrierea perfeta a starii mele. In afara de durerile care le am ingrozitor, sunt asa de incapatanat incat mai ies din cand in cand, sa mai fac o surpriza cuiva. Si va zic sincer, cand ii vad zambetul, uit de durere ( pt cateva clipe, dar acele clipe sunt cele mai bune ), si ma simt enorm de bine. Imi place spontaneitatea, mai ales cand se asteapta de la mine sa zac in pat ( ceea ce in majoritatea timpului fac ).  Dar nu ma pot lasa doborat de asa ceva, sa stau doar la pat, trebuie sa si merg, sa ajut, si sa fac lumea sa zambeasca. Poate ca asa m-ar numi multi, un profitor, ca profit de cei din jurul meu, de fericirea lor, ca sa uit pentru o clipa de durerea mea. Dar nu e asa, pentru ca zambetul lor, este mult mai pretios pentru mine, decat pentru oricare alta persoana. Iar ceea ce simt atunci cand surpriza e facuta si servita, mirarea de pe fata lor gingasa, si acel multumesc spus copilareste, iti da o forta sa mergi mai departe. Cel putin asa sunt eu. Am zis ca-mi place de cineva si ca tin, ei bine tin, eu chiar vorbesc serios. Si ajut, pentru ca ma simt implinit ajutand. In ultimele zile, am mers cu taxiu si ca drept plata ii dadui o felie de pizza. Impart ce am, mai putin durerea. Asta nu vreau sa o impart cu nimeni. Asta e doar a mea, si cum cineva zicea, parca ai naste. Fiind de sex feminin ii transmit inapoi "iti vine randu!". 

Multumesc tuturor, pentru timpul care mi-l acorda, si pentru ingrijorarea lor. Promit ca atunci cand ma voi face bine, veti vedea acelasi Cretz, plin de viata, plin de energie, plin de pofta de viata ( nu ca nu as avea si acum aceste pofte ). Imi vine sa dansez, sa alerg, sa vad multe, dar ce ma tine pe loc sunt durerile groaznice care le am. Si in suferinta sunt totusi fericit. De ce? Simplu, va dau un exemplu. Eram azi in oras, si vroiam sa plec spre Rio ca sa cumpar niste savarina. Si se opreste o masina in mijlocu strazii, ma claxoneaza si ma intreaba daca vreau sa merg undeva. Si m-a dus. Un prieten pe care nu l-am mai vazut de mult timp. Prietenii, ce ne-am face fara? Ce simt? Ma simt bine, in interiorul meu, ma simt implinit, ma simt fericit. 

Iar acelei persoane care crede ca in curand ma va pierde, ii zic un lucru, shut your pile hole! Negativismu nu face niciodata bine. Nu te mai gandi la viitor, ci doar la prezent, si la timpul care il avem. A da, imi placi enoooorm. Hai ca afla si mama ca am gagica, da mama am gagica si ce? :P

Sanatate multa la toata lumea!

Etichete: , , , ,

luni, 21 iunie 2010

Ulcer

Ei bine, am facut-o si pe asta. Pe motiv de stres, nervi ( atunci la Bucuresti ), se pare ca facui ulcer. Yep, si hai sa va zic partea nasoala, in afara de durerile care le am, e ca nu pot manca ce mi pofteste inima, fiind o persoana foarte pofticioasa. Asa ca vreo 2-3 saptamani, tratament, regim, si stau in casa linistit. Ceea ce se traduce prin, stat in pat, lenevit, uitat la filme/meciuri, citit carti. Despre carti, pot sa zic ca citesc Iubita locotenentului francez de John Fowles. Trebuie sa recunosc ca, devine interesanta, si incep sa o mananc din ce in ce mai repede. Ma bate gandu sa imi iau un modem usb de la RDS Digi Net Mobil, in caz ca ma voi interna in spital, sa am net. Dar cu durerea care o am, cam greu, nu stiu. Oameni buni, nu va mai enervati si nu mai mancati hamburgeri sau eu stiu ce fast food sau pizza. Durerile care le veti avea cand veti face ulcer sunt ingrozitoare. Sincer, si mai bine mancati relativ normal, si mancare gatita. E mult mai buna. Si colac peste pupaza, am si nisip la rinichi. Deci am o plaja in mine. Nu e de ajuns ca sunt un copac de inalt, tre sa am si plaja. Maine poimaine bag taxa pe plaja. Oricare fata care o sa stea pe mine, o sa o atentionez : ATENTIE ! Plaja contra cost!

Etichete: , , , ,

vineri, 18 iunie 2010

Filozofia compasiunii

Lumea de azi, este o lume egoista. Extrem de egoista. Majoritatea cred, ca au timp destul, ca pot sa faca ce vor, ca pot sa isi vada de treburile lor. Ideea pe care incerc sa o expun aici, e urmatoarea. Toti nu stim ce avem, decat atunci cand am pierdut acel lucru nu? De ce oamenii, trebuie sa piarda ca sa realizeze ce aveau de fapt? Poate pentru unii era fericirea, poate ca unii aveau o sotie, aveau un copil, nu bagau de seama, ca de fapt au ce este mai important si anume oameni care tin la tine. Atunci cand ii pierzi, oare nu realizezi ce aveai? De ce? De ce suntem asa de prosti, incat sa ne dam seama mai tarziu? De ce nu deschidem bine ochii? De ce nu suntem multumiti cu ce avem? De ce luam sanatatea in deradere? De ce ne credem uneori asa de invincibili? Ma doare sa vad pe cineva suferind, mai ales cand ii pot intelege durerea. Imi pun intrebarea ce are, ce a patit, si oare il pot ajuta cu ceva? E bine, cand treci printr-o durere imensa, sa stii ca exista o persoana care te poate intelege, si mai ales iti poate fi alaturi. Nu stiu daca puteti intelege ce incerc sa zic, dar sa stii ca cineva a mai trecut prin ce ai trecut tu, si ca el a rezistat, a luptat sa mearga mai departe, iti da o tarie si tie, e ceva de genul, daca el a putut eu de ce nu as putea sa o fac. Oameni au si spiritul de competitie in ei, cand se nasc. Intotdeauna sa devina cei mai buni, de obicei asta e aspiratia oricarei persoane. Atunci cand te lupti cu un cancer in ultima faza, tinzi sa te dai batut, si sa zici, nu am cum sa mai traiesc, dar atunci cand intalnesti o alta persoana care a avut cancer in ultima faza, si care totusi traieste si este sanatos, oare nu te motiveaza sa incerci sa lupti? Oare nu vine in mintea fiecaruia "bai el a putut, eu de ce nu as reusi?". Inca de la conceperea noastra spiritul competitiei exista. Spermatozoizii alearga si unul va reusi sa penetreze. Dintre atatea milioane doar unul singur va fi castigator. Deci avem acest spirit in noi, inca inainte sa existam. Oare acest spirit nu se aplica si in suferinti?

Ce incerc sa zic e, ca am descoperit un alt sens acestui spirit de competitie. Sa stii ca altcineva a trecut prin ce ai trecut tu, si totusi a invins, nu asta oare cea mai mare motivatie? Trecut de asemenea prin multe experiente nefaste, si prin multe suferinti, in interiorul meu s-a dezvoltat o empatie si o compasiune fata de alti. Nu suport ingamfatii, si nu suport oameni parsivi si cu masti. Mi se par oameni josnici, in care nu poti avea incredere. Insa, ce poti sa zici despre un om, care sta intr-un colt, si plange de o durere ce nu poate fi inteleasa de multi oameni? Care il vezi ca sta mai retras, singur, intr-un colt intunecat, nedorind sa fie bagat de nimeni in seama, pentru ca nu vrea sa auda aceea intrebare stupida "ce ai?". Aceea durere pe care el o are, o simti, pentru ca aceea stare, ai avut-o si tu, candva. Nu stiu, sunt eu mai ciudat, dar am credinta ca oamenii se pot schimba. Ca oamenii, pot sa fie plini de compasiunea fata de ceilalti. Bine, recunosc, tind spre o lume utopica, si stiu ca e aproape imposibil, dar nu total. Tind spre o lume, plina de empatie si de intelegerea celorlalti, insa stiu ca pentru a ajunge in stadiul asta, este nevoie de dragoste. Cuvant care pe masura ce timpul trece, definitia ei este uitata, si a ajuns ca aceste cuvinte "te iubesc" sa fie spuse doar ca sa futi o fata. A iubi, inseamna mult mai mult. Sunt atatea exemple in istorie de iubire adevarata, incat nu stiu, ori oi fi eu mai ciudat, ori nu stiu. Dragostea este un sentiment atat de puternic, incat este o sabie cu doua taisuri. Dragostea iti da puterea sa faci lucruri incredibile, iti da aceea forta de a realiza imposibilul, dar de la dragoste la ura, e doar un pas. Suntem fiinte, extrem de complexe. 

Asta e concluzia la care pot ajunge, suntem fiinte foarte complexe, insa capabile de intelegere, de compasiune, de empatie, de dragoste, de ura. Suntem in stare de atat de multe lucruri, si cu toate astea, suntem egoisti. Alegem sa fim egoisti, sa ne intereseze de noi, sa ne gandim la noi, sa facem totul pentru noi. De ce? Oare sa fie lenea de vina? Comoditatea?

Ce anume ne caracterizeaza? Sunt curios, ce cuvant v-ar caracteriza pe fiecare?

Etichete: , ,

miercuri, 16 iunie 2010

Dorinta si pasiune

De unde provine dorinta? De unde provine pasiunea? Exista afrodisiace care sa iti dea dorinta? Ei bine, eu zic ca da, telina am zis-o intr-o post anterior, dar mai trebuie adaugat ca ai nevoie si de o imaginatie super bogata ca sa te incingi. Ce sfaturi as putea sa dau? Hmm, fii cat mai deschis, fii cu foarta multa imaginatie, vorbeste deschis si comunica mult cu partenerul. Vorbiti despre fantezii, despre dorinte, incercati orice impreuna. Cuvantul cheie este impreuna. Odata ce faceti asta, orice e realizabil, si dorinta apare in locuri in care nu va asteptati ( camin, universitate, parc, toalete benzinarii, banca o groaza de locuri ). Fiti liberi in gandire, nu inchisi, fiti deschisi la nou si o sa vedeti rezultatele !

Etichete: , , ,

Eterna si fascinanta Romanie

Hai sa intindem hora mare, nu mai vrem peste hotare, ca la noi e cald si soare.
Romania a platit datoria Sua catre Somalia si Irak. 

Mai tineti minte aceste versuri de la Cassa Locco? Ei bine, eu zic ca, baietii astia atunci au fost cei care trageau un semnal de alarma. Romania, eterna si fascinanta Romanie! Tara asta atat de frumoasa pe care o iubesc, a ajuns atat de jos. Minciuni politice pentru ce? Oare sunt singuru care ar cere demisia presedintelui? Ca sa nu mai zic a cabinetului BOC IV ? Dezastruos, foarte !

Etichete: ,

Nervii mei, leapsa

Fiindca i-am promis, lui excesdesare, ca o sa fac o leapsa. Si sunt fix cinci intrebari, care eu trebuie sa raspund. Bun, hai sa vedem.

1. Cat de des te enervezi?
Pff, sunt genul de om vulcanic, care rabda, rabda, se umple paharu, mai stau, mai stau, da si cand mi se taie, deodata reactionez puternic, si urlu tip, dau cu pumnu in perete, sau plec. Da pana sa ajung la starea aia, cale lunga oameni buni, cale lunga !

2. Cand te enervezi suni pe cineva ca sa te calmezi?
Nu prea, pentru ca odata ce m-am descarcat la fata locului, ori plec si injur, sau urlu sau tip, ma calmez imediat. Deci prietenii la nervi sunt putini care ma cunosc!


3. Te calmezi repede sau urli ca nebunu?
Ma calmez repede, dar urlu ca si nebunu, asta pana ma descarc!

4. Ca metoda de a scapa de nervi, bataia este o optiune?
De felul meu nu sunt violent, dar vai de saracii pereti sau usii, cand sunt super nervos ( cateodata si copacii ).

5. Din cauza nervilor ti s-a intamplat sa iti pierzi un prieten?
Nu, nu sunt atat de idiot sa imi las nervi sa intervina in viata mea personala si cu prietenii.


Ei bine excesdesare, sper ca ai aflat ce doreai, asta e una din lepsele care le fac doar pentru cineva, fiind o persoana caruia nu-i plac lepsele. O preia cine vrea, oricum, nu oblig pe nimeni. Salutari si multa sanatate!

Etichete: ,

marți, 15 iunie 2010

Telina Magica!

Un prieten a fost sunat de Vodafone legat de factura sa, si a uitat sa le zica ceva, si apoi a dat beep pe numarul de fix de pe care a fost sunat, ca sa fie sunat inapoi. De ce o zic? Nu stiu, pentru ca e amuzant, si apoi mi-am luat Finetti cu doua creme si am inceput sa pap. Sambata a fost o zi de concediu, si se pare ca voi pleca, s-ar putea sa plec, undeva afara din tara iara. Pe timp de criza, Neydamn se cam plimba. Oricum s-ar putea sa fie doar pentru o saptamana, maxim 2. Nu stiu nimic sigur. 

Am avut un vis ciudat, se facea ca cica as fi castigat bani, si ca incepusem sa-mi dezvolt ideile. Hmm, sa fie oare un semn? Nu stiu, probabil. M-am apucat sa invat pentru admitere la master. Pot sa zic ca am emotii, pentru ca masterul este o noua treapta, e penultima treapta de a termina cu adevarat cu sistemul de invatamant. Tot la master, voi face si modulul ala pedagogic, si cine stie, poate dupa urmeaza doctoratul? Nu imi vine sa cred ca zic asta, dar, cand eram mic nici nu visam la master, nici macar la facultate, nu stiam ce imi doresc, iar acum, mai mult ca niciodata, stiu sigur ce imi doresc, ce vreau, si ce pot sa fac. 

Si pentru ca nu o pot uita, luni 14 iunie, Questioare.com a facut un an de blogging. Din partea mea, ii zic la multi ani, si fie ca blogul ei sa creasca si mai mare si mai mare si cu cat mai multi cititori fideli. Evident, ii doresc sa nu ramana in pana de idei.

Caldura asta mare, o suport datorita parului meu cret, si mare. Fiind si vopsit in blond, parul meu actioneaza ca un scut impotriva soarelui. Deci, eu sunt protejat de insolatie, stiu ca suna ciudat dar asta e adevarul. Ah, inca un lucru, sunt fericitul posesor al unui PowerBook G4, care in curand, in viitorul apropiat ( probabil de ziua mea ) voi avea in posesie ultimul Macbook Pro iesit pe piata. Cum va intrebati? Simplu il doresc, o sa il am. Lucrurile se misca, bine pentru mine, cu sanatatea mi-am revenit, toate sunt bune si frumoase, si tre sa va zic in premiera ceva!

Am o reteta de postat in legatura cu telina. Are propietati magice, iti reface organismu, te pune pe picioare, si mai pune si altceva in picioare. Stiti sigur ce propietati de afrodisiac are, si sunt toate adevarate. Urmatoarea reteta o folosesc personal, si anume,cateva frunze de telina, pisate facute o pasta bine omogenizata, pus un pic de zahar cam 2-3 lingurite si amestecat bine, o lingura de cafea nefacuta ci doar praf, amestecat cu redbull ( atentie nu recomand celor cu probleme de inima, pentru ca iti creste pulsul si o sa ai o energie de mama focului ), amestecat totul bine si baut. 

Rezultatele, ei bine, o sa vedeti voi! 
Atentie din nou, celor cu probleme de inima, nu le recomand sa incerce, de la 80 pulsul normal vei ajunge sa ai 110. Deci inca odata, daca incercati asa ceva o faceti pe pielea voastra!

Etichete: , , , ,

duminică, 13 iunie 2010

Shit Day

Stare de cacat. Nu am chef azi de nimic. Am dormit toata ziua, incontinuu. Nu am chef sa ies, nu am chef sa beau nu am chef decat sa stau. Am chef sa plec la munte, sa plec undeva draq, ca nu stiu ce am. Sunt satul, de multe lucruri, deja sunt satul de multe cacaturi, pe care multa lume le considera distractie. Nu, nu mai e distractie, voi nu v-ati saturat sa beti de va pierdeti mintile? Eu da, m-am saturat si sa fiu curvar, caut stabilitate, si daca totusi nu am sa gasesc, raman eu cu ideile mele, pe care indiferent ce o sa se intampla o sa mi le pun in aplicare. Sunt, ceva de genu, acum, aceasta clipa. Nu ma intereseaza ce si cum, atata timp cat pot. Iarasi vin zilele de nastere ale unor prieteni dragi mie. Si nu am bani, si nu ma plang ca nu am bani, am bani, dar vreau sa fac altceva cu ei. In fine, sunt satul, e timpul ca de luni, sa ma duc sa ma interesez de multe. E timpul sa pun piciorul in prag. Nu am chef decat de ideile mele, cine stie, poate sunt egoist la faza asta, oare sunt?

Etichete: ,

joi, 10 iunie 2010

Fifa 2011

Electronic Arts a dezvaluit cateva informatii legate de urmatorul sau titlul din seria FIFA. Jocul va fi comercializat in Europa sub numele de FIFA 11, in timp ce in America, acesta va fi numit Fifa Soccer 11. Ce aduce nou acest joc? Peronality, este o noua abilitate a fiecare jucator celebru din joc, sa aibe personalitatea cat mai aproape de cel din realitate. Cat despre prezenta echipelor romanesti, inca nu se stie, mai multe detalii vor fi date peste o saptamana la Electronic Entertaiment Expo ( E3 ). Deocamdata jocul a fost confirmat pentru console PS3 si XBox. Jocul este preconizat sa apara undeva pe la inceputul toamnei. Sa vedem ce o sa iasa!

Etichete: , , ,

marți, 8 iunie 2010

Ce simti atunci cand?

La inceput iti place de ea. Te uiti, te atrage, o consideri frumoasa sau draguta, si incepi din nou sa te uiti mai atent la ea. Si apoi, vrei sa stii mai multe despre ea, dar apare trac-ul acela, chiar daca ai experienta, cea apare in interiorul tau, care te opreste sa te duci. Si te oftici ca de ce nu o faci, ca de ce esti gaina. Timpul trece, si o vezi inca odata, si iar, nu poti, dar reusesti intr-un final sa intri in vorba cu ea, si sa o intrebi cum o cheama. Incerci sa dai tot ce poti, dar observi ca o dai in bara, asa ca inchizi ochii si respiri adanc, si iti zici, daca tot o dau in bara, hai macar sa o dau eu insumi in bara, si incepi sa fi tu. Si ceva se intampla. Ea rade, si se uita la tine, si ii place. Te crede amuzant, idiot da nu conteaza, i-ai captat atentia nu? Ai luat si un id de messenger, ca mai incolo un pic sa te alegi si cu numarul de telefon. Si apoi te intalnesti cu ea, si apoi discuti cu ea, si apoi observi cum este ea, atat in interior cat si la exterior. 

Si apoi realizezi ceva, ca incepi sa te indragostesti de ea. Ca incepi sa tii la ea, ca incepi sa te gandesti tot timpul la ea. Iar sentimentele care incepi sa le ai sunt greu de descris, dar ale mele, ar putea fi descrise in felul urmator. Roua aceea a diminetii care se aseaza pe frunzele copacilor la acel rasarit de soare, o stiti ? Si mirosul acela de proaspat, imbietor, cu aceea mireasma imbelsugata de natura? Ei bine, de cate ori ma gandesc la ea, sunt transpus in acel loc, unde, este ea intr-o rochie frumoasa alba cu parul batut in vant, imbratisandu-ma calmandu-ma. Tot ce am in mine, cade in fata acestor sentimente care le am. Desi uneori ma enerveaza, sau ma oftica, nu ma pot supara, caci tin la ea, si imi place de ea. Imi place cum imi face inima sa bata, imi place trupul ei, imi place pielea ei, cand o ating cu buzele, cu mainile mele. Imi place sa-i sarut buzele, si ma simt al cuiva, ma simt stabil cand sunt cu ea, cand ma gandesc la ea. Este un copil atat de gingas, cu o piele atat de soft si placuta la atingere. Pot sa zic ca sunt fericit alaturi de ea, sunt incredibil de fericit cu ea. Nu mai am nevoie de nimic altceva, pentru ca sunt in acel loc in inima mea, unde adierea vantului usor de dimineata, misca frunzele copacilor, cazand aceea roua atat de naturala pe fata mea. Sunt un om foarte norocos, asta o pot spune. 

Imi placi enorm de mult.

Etichete: , , ,

Cutremur azi 08 iunie 2010

Acu ceva timp a fost un cutremur in Vrancea la ora 18:16. A avut 4,8 pe scara Richter si a fost la o adancime de 120 de km. Cutremuru se pare ca a fost resimtit in Bucuresti. In Craiova nu prea stiu pentru ca dormeam, oricum, au anuntat ca nu vor urma replici. Hai sa ne mandrim si noi ca avem si noi cutremure =)). Si din nou imi aduc aminte de Hancu sau cum il chema ??? In fine, sanatate si aveti grija oameni buni !

Etichete: , , ,

luni, 7 iunie 2010

Cum am ajuns acasa

Stiti ca am fost prin Bucuresti cam o saptamana nu? Si ca ar fi trebuit sa ma duc si prin Campina si Breaza? Ei bine, mi-am facut atatia nervi in bucale, incat am racit cobza instantaneu ( bine ca am dormit si cu fereastra deschisa si cu un cearsaf invelit ceea ce mi-a pus capac ). Asa ca vineri, super obosit, super ofticat ca am cheltuit bani aiurea degeaba, cand puteam sa fac altceva cu ei, m-am suit in tren spre Craiova. Ce credeti? Imediat dupa ce a plecat trenul, ma suna avocatul, persoana pentru care am venit de luni ca sa ne intalnim marti, dar ma suna vineri, si imi spune ca are timp acum sa ne intalnim. Am zambit, si imi venea sa il injur dar m-am abtinut si i-am zis, stiti trenul meu se misca acum, am plecat spre Craiova, eu v-am asteptat mai rau ca pe o fata, dar asta e poate altadata. In fine iarasi ofticat, am ajuns in gara in Craiova, dupa un drum lung si obositor, si cu o durere de cap imensa si febra pe mine, si o aglomeratie imensaaaaa, m-am dus primu la usa ca sa scap primu din tren, si in timp ce intra trenu in fara, am deschis usa, ma tineam cu mana de bara, si eram pe ultima treapta ca dobitocu, ei bine, a pus trenu o frana brusca, de m-a aruncat din tren, direct in nada fundului, actiune ce a determinat trosnirea coloanei vertebrale de la nada fundului pana la gat, ca si cum ar fi fost o pocnitoare in lant. Era sa-mi rup coloana, cotul nu mai zic, m-am ridicat ca un pensionar, si am plecat. Am ajuns acasa, vineri noaptea, si da-i si lupta cu febra, cu tador, pff, in fine. Nu zic ca acum nu ma simt bine, si ca sunt super hai sa dansam ( bine as vrea sa dansez da in fine ), sunt super slabit, si ma recuperez. 

Ca sa nu mai zic, ca imi era foarte foame, si s-a luat curentul, si s-a stricat mancarea din frigider, vorbind de ghinion acum. Si inca un lucru, eu eram frumos pe tren, cand colo, o intreb pe maica mea, ma tu unde esti? Ce credeti ca facea? Ca sa vedeti cu cine seman! Facea autostopu, pana la Craiova, impreuna cu tatal meu vitreg. M-a bufnit rasu instantaneu, si am zis, da, acu nu imi mai fac griji ca nu m-a facut mama. 

Azi luni, mi-au venit 2 colete. Unu ar fi cel de la Strumfita, care mi-a trimis caietul bloggerilor, si al doilea cartile comandate de la buybooks.ro. Sincer nu ma intrebati ce carti am comandat, ceva de management, si un roman de dragoste, ales de o tipa la telefon, pentru ca nu aveau o carte pe stoc cand am facut comanda. O sa ma duc daca o sa am putere sa le ridic. 

Asa ca, racit cobza, slabit, aruncat din tren, pff, ce urmeaza? Cade un meteorit in cap? Hmm, si apoi as avea puteri speciale, si l-as detrona pe superBase? Hmm, ar merge mi-ar placea chiar ( e de la febra ma scuzati ).

Sanatate multa!

Etichete: , , , ,

joi, 3 iunie 2010

M-am hotarat!

Dau la master la informatica, si intre timp, singur o sa invat si o sa citesc carti de manangement. Incerc sa fac rost, de cursuri de tot ce pot sa prind de la prieteni de la amici , de la oameni care imi pot trimite si link-uri. Orice e bine. Sunt foarte ambitios, si m-am pus oricum pe invatat. Domeniile varza in informatica la mine, este calcul stintifiic, si fundamentele algebrice ale informatici. E matematica pura, si sincer, nu imi place matematica, dar ca orice sacrificiu, trebuie sa ma apuc sa invat. Asa ca cei din anu 1 de informatica, care ma puteti ajuta sa imi dati si mie cursurile sa invat, va voi fi recunoscator enorm! Dupa cum ziceam, primul pas e cel mai greu de facut. Dar odata facut, pff, restul vine de la sine !

Etichete: , , ,

Si imaginatia prinde viata!

Pentru cei care credeau ca, imaginatia mea este nefolositoare, ei bine va anunt ceva. Am discutat cu cineva, si ideile mele care le am, au fost preluate. Acum, daca vor fi folosite, si respectivul desen va aparea la TV, ei bine, pot sa zic, ca foarte multa lume, or sa se uite la un desen la care am contribuit si eu, cu ceva idei. Acu zambesc da nu stiu de ce. Dar ma simt bine. Ma pregatesc acum sa plec spre Campina. Mai vorbim.

Etichete: , ,

miercuri, 2 iunie 2010

Oameni de tot cacatul!

Nu imi plac oamenii care zic ceva, si apoi nu fac. Nu imi place sa imi stric planurile din cauza unuia care pur si simplu, nu are obrazu macar sa anunte "bah vere imi bag ceva in tine, nu ne mai intalnim". Urasc astfel de faze. Sunt genu de om, care daca a zis ceva, pai incearca tot posibilul ca sa il faca, daca nu, anunt. Macar anunt, ca sa nu mai stea fraieru care ma asteapta cu ochii in soare dea-n pu** ca asa imi veni mie chef. Ori esti om serios, pentru ca dai de inteles ca esti serios, avocat, project manager, pana mea ce oi fii, asta inseamna ca impui prin titlul pe care il detii un anumit respect, o anumita seriozitate. Hai sa va zic ceva, odata ce va cacati pe niste oameni, seriozitatea si respectul ala, este egal cu o mare fecala intr-o groapa de gunoi infect. Respectul se castiga foarte greu, iar increderea pfff, ce sa mai zic de ea. Mi se taie imediat daca realizez ca cineva e dezastruos de fara obraz. Ok, hai sa nu zic ca sunt nesimtit si acuz in nestiinta de cauza, dar adevarul e, ca trebuie sa le multumesc la mai multi oameni, pentru ziua de odihna care mi-au dat-o azi, in care am stat in casa ca cacatu in strada. De acum incolo, cand voi mai intalni oameni care zic una, si fac alta, am sa le zic in fata, indiferent cine masa e, si o sa le zic urmatoarele  "bah bulangiu infect ce esti, baga-mi-as cotu in ochii tai handicapati, faceati-as gaura cu un picamer, ca sa ma uit la forma craniului tau neumplut cu absolut nimic, nici macar materie cenusie, esti o persoana care daca ar sta in mijlocul unui gunoi, gunoiul i-ar fi rusine sa te aibe!". Stiu, sunt foarte nervos, si am si motive. Azi mai multi oameni, mi-au tras clapa la modul grav. Hai ca ne intalnim, frumos, te sun peste o ora, doua da? Bun, trece o ora, trece 2, trece 3, 4, 5, 6 da da-te-n mata de nesimtit ce esti, cat despre celalalat, pai pula mea, imi zici ieri de cand te sun, ca ne intalnim la 7, iar cand te sun la 8, imi zici ca esti undeva, si ca ma suni dupa ce termini. Este ora 12 aproximativ, nici unu dintre ei nu a sunat. Ce inseamna asta? Ce denota? Ca sunt oameni nesimtit, care cred ca au o placere de a isi bate joc de oameni. Cineva mi-a zis, vezi ca unu e neserios, si nesimtit, ignora-l indiferent cine e. Stiti ceva, cred ca fac un upgrade la zicala, daca gasesc pe unu ca asta, inainte sa il ignor, il fac ou cu otet in fata sau in public, ca sa fiu si eu nesimtit, si ca sa vada lumea de fapt cine e el, un nesimtit ordinar fara buca! 

Hai ca ma duc sa mananc, ca mi-e foame de nervi. PA!

Etichete: , , ,

Cine ma ajuta si pe mine?

Caut carti despre managementul afacerilor, cum sa fii manager. Ce carti mi-ati recomanda? De asemenea sunt interesat de documentatii despre cum sa obtii sau sa accesezi fondurile europene nerambursabile, pasi de urmat, vreau sa invat rapid, si vreau sa ma pregatesc, am planuri si vreau sa mi le pun in aplicare. Asa ca, vreau sa stiu ma poate ajuta cineva? Cu link-uri, sfaturi, sau ce sa iau de unde sa incep? Multumesc mult. Raman dator !

Etichete: ,

Hai ca incep vara cu schimbari!

Drum plictisitor, dar ajuns la destinatie. Un Bucuresti cam trist, si innorat, si cu multa ploaie. Cam asta ar fi parerea mea. Radio Whisper, nu mi-a raspuns la telefon desi vroiam sa-i intalnesc. Sper ca sa pot sa realizez si asta. Intre timp, oameni buni, anunt schimbari si de data asta vorbesc serios. Am de gand sa ma ocup de mine, insumi, si renunt in primul rand la alcool. Kaput gata, mi s-a pus pata. Nu am mai baut de sambata seara. Si acum e marti, deci ma simt mandru, stiu ca suna ciudat a betivan, dar nu sunt alcoolic sau betiv, beau de sete, pentru ca mi se usuca gatul. In curand o sa ma vedeti, citind ceva de manangement sau de accesarea de fonduri europene. Pentru ca mi-au venit niste idei geniale ! Si vreau sa le pun in practica. Cred ca e timpul sa arat si de ce sunt in stare, sa fiu un exemplu pentru altii. Cat despre capitolul dragoste, hai sa va zic un lucru, fetelor. Sa nu va suparati dar, va spun, pa pa ! Nu, nu imi schimb orientarea, ci am deja o prietena, si nu prea vreau sa-i dau drumu. Inainte sa o cunosc mai bine, eram ca o bestie, insa ea, ma calmeaza, imi potoleste instinctele si ma face sa fiu un alt om. Cu toate ca mi-a zis sa nu mai beau, deja luasem hotararea de mult sa nu mai beau. 

Ma gandesc cum este sa dorm, cu ea in brate. Pentru ca trebuie sa recunosc ceva. Eu pana acum, dormeam cu o perna in brate. Imi place enorm de mult ca atunci cand dorm cu o fata, sa o iau in brate. Vreau sa renunt la perna, si o sa dorm cu ea. Hai ca.. prea suna asa naspa nu? In fine, asta e, asa sunt eu. Vreau sa o vad de dimineata, sa o trezesc in saruturi, sa o mangai usor pe fata, pe trup, sa o iau in brate. Cer prea mult ? Hmm, nu stiu sa vedem. Va anunt ca ma voi schimba! Iar prietenii mei deja, nu le mai place de mine.

Acum trebuie sa dorm, caci sunt rupt de oboseala. Va salut cu respect ! Numai bine !

Etichete: , , ,