miercuri, 31 martie 2010

Si am ajuns

Buey am ajuns in Romania. Mi-a luat ceva timp, sa stiti, dar a meritat efortul. Prima oprire a fost in Cluj, la un bun prieten Elf, am facut dush, am mancat, am stat un pic si apoi, am luat-o spre Bucuresti. Sunt de 2 zile in Bucuresti si trebuie sa va zic ceva, asta e un oras mic, sa mor eu, nu stiu de ce toata lumea zice ca e mare orasul, cand de fapt e mic. Cel putin pentru mine este, Valencia este mult mai mare. Am mers pe jos de la Gara, pana la Marasti, si apoi pana la Argentin, este o terasa super faina. M-am intalnit cu niste prieteni am depanat amintiri, si se pare ca ad-hoc s-a format o gasca. Asta seara planuiesc o iesire in Club A, planuiesc nu sunt sigur, iar maine, o sa plec spre Craiova. Ce dor mi-a fost de Romania, si va zic ca, nicaieri nu-i acasa. Am treaba, cine vrea sa ma intalneasca in Bucuresti, sunati-ma pe telefon mobil si vorbim. Va pup sanatate si ne auzim/citim :D :))

Etichete: ,

sâmbătă, 27 martie 2010

Am devenit blo-cersator

Ok, am fost dat afara dintr-un blogroll, dar m-ai demult cineva mi-a raspuns la un mail de al meu, pe baza unor impresii total gresite despre mine. Imi vine sa rad sincer, mie mi se pare foarte amuzant. Lansez o noua industrie in online, blo-cerseala. In fine, as fi dorit inainte sa fiu acuzat de asa ceva, sa fiu citit, sau macar sa ma cunoasca persoana care ma acuza de un lucru, s-ar putea sa fie total eronata parerea care si-a format-o. Dar pana la urma, cui ii pasa? Imi pasa mie de ce zic oamenii? Nu, de ce sa imi pese? Atunci cu plecarea in Italia m-am dus cu doar 60 de euro in buzunar, si nu cred ca imi permiteam sa mi incarc cartela chiar daca as fi avut cardul cu mine. 

Articolul despre care ma leg il gasiti aici : http://needitat.ro/2010/03/hai-sa-blo-cersim.html

Din nou, nu ofensez pe absolut nimeni, si nu am nici o problema cu nimeni, nici cu domnul Licurici nici cu domnu Needitat. Dar doresc sa le dau un mic sfat, cunoasteti-ma inainte sa ma judecati ;)

Hai pa, ca ma asteapta autostopu, a shit stai, daca eu am bani si stau in Spania la ce draq vin cu autostopu? Gresit, nu am bani, si daca stau in Spania asta nu inseamna ca e paradisul aici. Obligat de circumstante sa fac autostopu pana in Romania, dar hey, cui ii pasa nu? Fiecare are prejudecatile lui de facut. Pa pa 

Etichete: , ,

Dat afara dintr-un blogroll

Motivul, probabil nu imi dau seama, ca scriu gresit sau ca am greseli. Eu stiu, in fine, i-am lasat comm, ca el m-a scos eu il tin, simplu motiv e ca e craiovean de al meu. Si imi place sa tin legatura cu bloggeri craioveni. In fine, nu sunt afectat de acest lucru, ma si asteptam nu e singura persoana care mi-a zis ca stau prost cu romana, si cu greselile gramaticale, deh, da am citit articolul despre acesti oameni. Daca m-am simtit e bine, mai rau era daca nu ma simteam, si eram un nesimtit. Incerc pe viitor sa-mi revizuiesc articolele inainte de a da pe butonul de publish. Pana atunci, ma bag la somn si ma pregatesc sufleteste pentru o excursie de neuitat. Hmm, vorba lui excursia de Paste, singura diferenta, eu o fac de placere si fara bani :)))

Etichete: , ,

Aventura Cretului prin Europa : Inceputul

Daca as spune ca imi e dor de mama mea nu m-ar crede nimeni. Nu, nu imi este dor de cum e acum, mama mea din prezent, ci cea care obisnuia sa fie in trecut. Oare ma intreb, cata lume nu o facea pe ea nebuna. O mama nebuna cu 2 copii dupa ea. Si cate lucruri nu a facut, insa, timpul demonstreaza ca lucrurile se schimba. Sper ca eu nu am sa ma schimb, si o sa zica lumea si cand am sa fiu batran, uite un tata nebun. Nebun nu in sensul rau, ci in sensul bun. La acel lucru ma refer. Mi-e dor de momentele in care discutam liber si deschis despre orice. Acum, lucrurile stau altfel, nu mai pot discuta ceva de pe inima mea, fara sa existe riscul de fi judecat pentru actiunile mele. E pacat totusi, cum schimba timpul oamenii. Pacat ca nu pastram deschiderea catre copii nostri, si tindem sa actionam in numele lor, inspre bunul lor interes, fara sa ne gandim si la ei de fapt. De ce exista aceasta schimbare? Si daca totusi e inevitabila, atunci prefer sa fie cat mai tarziu. Prefer sa pot discuta cu copilul meu deschis si fara sa existe prejudecati. 

Maine dimineata, de fapt sambata dimineata, mi-am setat plecarea mea spre Romania. Fara bani, fara nici o siguranta plec, pentru ca am nevoie sa stau departe de familie, si de interesele lor pentru binele meu. Plec intr-o aventura memorabila, care sper sa fie si sa pot castiga ceva la final. O mai buna cunoastere a propriului meu eu. Un om care nu se cunoaste pe el insusi, este un om pierdut intr-o lume agitata. Nu vreau sa fiu asa, prefer ironic, intelepciunea decat pierderea prin lume aiurea. Intelepciunea este ceva ce am cerut inca de cand eram mic, si am cautat. Dar cu toti stim, ca pentru a detine intelepciune, ai nevoie de experienta in viata, mai bine zis, ai nevoie de multe suferinte, necazuri, prin care sa treci. 

Plec, si nimic nu ma poate opri, si sper sa ajung cat mai repede. Exista mai multe persoane care de abia astept sa le vad, si exista o nevasta care ma asteapta fiind insarcinata cu copilul meu, ce se va naste peste trei zile. Daca nu stiati asta e povestea care am sa o zic celor care ma vor lua cu masina. Deci prin urmare ma astept sa nu mai scriu o perioada, nedefinita, caci nu stiu in cat timp voi ajunge in ro, dar cu primul semn, ca am ajuns in Romania va voi anunta. Deci, in concluzie, anunt inceperea unei noi povesti : " Aventura Cretului prin Europa.... "

Etichete: ,

vineri, 26 martie 2010

How to get her back tutorial by Neydamn

Ai fost cu ea impreuna, si pana la urma ai facut tu sau ea ceva gresit ce a dus la despartire? Vrei sa stii cum sa o cuceresti, cum sa o ai inapoi? Mai mult ca simplu, urmeaza acesti pasi si vei vedea rezultate. 

Pasul 1.

Fi actor, si joaca teatru daca nu ai reusit. Demonstreaza-i ca te-ai schimbat. Nu trebuie sa o cauti, dupa ce te-ai despartit, asta e cea mai mare greseala ever. Fi indiferent, chiar daca tu ai gresit, nu-i mai acorda atentie. Un mic secret, cu cat nu doresti o persoana, cu atat o vei avea in bratele tale. Fa-ti prieteni noi, daca nu ai, distractivi, inteligenti, si distreaza-te cu ei, cunoaste alte fete, fa in asa fel pentru o perioada sa o faci uitata pe ea. Distreaza-te cat mai mult fara ca, cantitatea de alcool procesata de ficatu tau sa depaseasca limita moralului. Deci primul pas, este sa lucrezi la tine, si la imaginea ta. Daca te cauta raspunde-i la telefon, eventual, si spune-i ca ai niste treaba urgenta, te grabesti pa pa , inchizi. 

Pasul 2.

"Accidental" te intalnesti cu ea pe drum, cand esti cu prieteniii tai, si razi si faci glume si te simti bine. Foarte important este sa te simti bine. Sa vada asta in tine, cat de bine te simti. Chiar daca ea deja este cu altul, nu iti face griji, daca te vede pe tine cat esti de distractiv, cat esti de schimbat, social, comunicativ, si nu ar fi rau sa vada si cateva fete pe langa tine. Nu la modul nesimtit, sa le saruti de fata cu ea sau eu stiu ce. In grupul tau de prieteni, sa fie si fete. E important asta. Bun, ati dat unul peste celalalt, zambeste si pari surprins sa o vezi. Nu face greseala sa o intrebi ce ai mai facut, sau ce face. Intrebarea asta e una capcana, denota faptul ca te intereseaza persoana ei. Acum nu ti mai pasa ai uitat? Esti indiferent, si trecutul e trecut nu? In schimb, daca o intrebi, hey esti ocupata zilele astea? diseara? ca uite eu cu prietenii mei mergem intr-o discoteca, petrecere, mergem ne adunam bem dansam. radem ne distram. Mno, poti sa vi si tu daca vrei, daca nu e nici o problema, poti sa iti aduci si prietenul daca vrei ( si razi evident demonstrand ca nu iti pasa si ca tot ce doresti este doar o prietenie ). 

Pasul 3

In discoteca, petrecerea la care ai invitat-o, sau locul unde i-ai zis sa fie, ai grija sa te distrezi tu, sa nu-i acorzi atentie mai multa decat ai acorda unui amic ce de abia l-ai cunoscut. Fii vesel, glumet cu toata lumea, danseaza, zambeste razi, pe scurt, arata-i cat de mult te-ai schimbat si ai trecut peste si ca esti cu totul si cu totul alt om. Evident, "accidental" va veni o melodie, melodia voastra favorita, sau a ei, si atunci tot "accidental" te vei afla pe langa ea, si invitand-o la un dans, de dragul vremurilor trecute. Sunt sigur ca ii cunosti punctele sensibile de pe trupul ei. Ai grija sa te joci cu un punct aflat ori pe spatele ei, ori pe gat, la ceafa, sub coaste, la solduri, depinde, fiecare fata are punctele ei sensibile, tu trebuie sa i stii punctele. In timp ce dansezi cu ea, si zambesti si vorbesti cu totul altceva, gen, o trebuie sa iti zic o nebunie care am facut-o cu prietenii odata. Eram toti, mai ametiti si am mers cutare loc, si nu ai idee ce mi-au facut, m-au dezbracat de haine, si m-au luat pe sus, si m-au aruncat in lac. Fii creativ, nu conteaza daca s-a intamplat sau nu in realitate, fii .. cu multa imaginatie, si fa ca povestea sa fie foarte amuzanta. Ai grija ca intr-un moment intens, la finalul melodiei, sa-i zambesti si sa o privesti cu un pic de dor in ochi, nu mult doar un pic, un moment scurt sa fie ....Nu uita, subtilitatea este cuvantul de ordine.

Pasul 4.

Nu o saruti atunci la dans, te asiguri cumva, ca o vei conduce tu acasa. Faci cumva subtil, sa fii cel care o va duce acasa, de dragul vremurilor apuse, si ca vrei sa vorbesti cu ea, legata de o noua relatie, cea de prietenie intre voi doi. Aici trebuie sa iti doresti sa fi doar amic cu ea, ca sa vada asta in ochii tai. Stiu e nevoie sa fi si parsiv, dar crede-ma se merita. In drum spre casa ei, ai grija sa treci prin locul ei favorit, parc, teatru, scarile facultatii etc etc. Care e locul ei favorit de stat impreuna, de pe vremea cand erati impreuna, ai grija ca totul sa fie spontan care va sa zica. Si in momentul in care treceti prin acel loc, in timp ce spui povesti legate de experientele tale nebune, comice, spontane la munte, fi un scriitor, creaza-ti un caracter, si vorbeste din punctul de vedere al persoanei I, asta ca un mic sfat sa reusesti. Insuseste-ti acel caracter, si atribuiei talente care tu nu le ai, dar odata ce gandesti in asa fel, va fi mult mai usor sa pretinzi ca esti cine nu esti. Fi surprins, si fa in asa fel incat sa iti aduci aminte, ceva de genu, stai un pic nu e asta locul in care ne-am sarutat bla bla bla, da asta e locul, mai tii minte faza aia cand, bla bla bla, si ai ajuns tu sa fi in bratele mele ca te-ai impiedicat si ai cazut noroc ca am mainile lungi ? Pricepi ideea, fa in asa fel incat sa rememorezi totul, si apoi apropiete-te de ea si spune-i zambind in ochii ei, am avut si noi momentele noastre bune nu? 

Pasul 5.

O apuci de mana, ii mangai mana, si ii spui doar atat, pacat, ca s-a terminat, dar trebuie sa mergem mai departe nu? Si daca nu observi din partea ei o deschidere catre un sarut, atunci poti sa mi dai una in cap. Astfel va vedea in tine, romantism, spontaneitate si multe alte lucruri care nu le stia ca le ai. Sunt sigur ca daca ai jucat cartea cum trebuie, pasul 5 inseamna de obicei impacare. Ca sa reusesti trebuie sa ai rabdare, si sa stii cand sa ataci, cum sa ataci. Din experienta mea, daca nu vei pripi lucrurile, si daca nu pomenesti ceva de despartire sau de perioada cand ati fost voi doi impreuna, vei avea mai multe sanse. Tine minte, ce nu doresti vei primi mai mult decat te astepti. Indiferenta in cantitate minima, sa fie cat de cat existenta face minuni mari. Fi tare si o vei avea inapoi. Daca joci frumos, vei ajunge la pasul 6.

Pasul 6.

Un sex salbatic, pasional de impacare. Cu toti stim mai bine, ca sexul de impacare este cel mai bun sex ever. So, felicitari, si astept sa dai mai departe aceste invataturi. 


Etichete: ,

joi, 25 martie 2010

I'm taking a break



Iau o pauza, nimic mai mult....

Etichete:

Ce parere aveti?

Etichete:

marți, 23 martie 2010

Pun de un road trip prin Europa?

M-am decis sa fac mai repede roadtrip ul prin Europa. Question : Cat timp ia unui om sa ajunga cu autostopu din Valencia pana in Romania ? Answear : Dupa ce o sa vad am sa scriu. Acum fac bagajul. I know, sunt nebun :P

Etichete:

Si mai vorbim de sustinere

Una bucata baiat, luat si pus intr-o familie, se vrea a se demonstra suportul familial. Cum x ii spune baiatului cand vei realiza ceva in viata asta a ta, sa vii la momant sa mi spui. Pe langa asta, x, il mai acuza de nebunie, ca are halucinatii, si incearca sa i bage in capul lui o mentalitate total eronata. Pe langa x, y ii zice exact la fel, ca nu va realiza nimic in viata. Si vorbind de sustinerea in familie, parerea mea? Te pisi pe ea !

Petrecere mare.. petrecere

Vineri 26 martie, Arcade si Pub's majoratu meu. Toti sunteti invitati, cu mic cu mare, fac 18 aniiii yeeeey. De abia astept :D 

Etichete:

In caz ca nu stiati

In ultima duminica din martie se schimba ora. Romania trece la ora de vara. Deci in noaptea dintre sambata si duminica ora 04:00 va deveni ora 03:00. Vom dormi o ora mai putin, dar asta e. 

Etichete:

luni, 22 martie 2010

Imi incerc norocul

Cum v-am zis ca sunt un idiot ( a se intelege om plin de idei ) m-am decis sa intru si eu in concursul organizat de http://www.donjocuri.com.
Tot ce trebuie sa fac cica, este sa ofer cateva sloganuri. Pai nu m-am gandit, asa ca le dau din ce mi vine pe moment. M-am gandit la o solutie in flash, care sa citeasca IP-ul vizitatorului, ca sa dea si o tenta personalizata, mai in contact cu vizitatorii, si sa zica :

- XXX.XXX.XXX.XXX. Don Jocatelii vrea sa te joci! Joci sau pleci ?

Ceva take it or leave it. Pe fundalul flash-ului sa fie un nene un Don Cappelo...

Bun un alt slogan ar fi hmm. Stai sa o gandesc nitel, ca am observat ca mai multi au facut rime.

Oricand si la orice ora/ Pe donJocuri joci ... o hora.
Joaca-te si distreaza-te/ Pe donJocuri relaxeaza-te.
Plictiseala cand apare/ Pe donJocuri ea dispare !
Suferi de plicitiseala acuta? ia o pastila de donJocuri si e dusa!
Esti intr-o stare de plictis?/ Pe donJocuri, te-ai si incins!
Mi-a zis mami sa ma duc/ pe donJocuri sa ma joc


Daca mai imi vin idei am sa le scriu. Deci opinii ceva?

Etichete:

Iarasi de la capat?!

Damn it.

Etichete:

Oameni....ce sa zic...

Dat fiind lupta mea apriga de a strange cele 300 de voturi, pana pe 22 martie, se pare ca am reusit sa starnesc valuri in randul celor care participa in competitie. Ca sa fiu mai specific iata niste comentarii legate de mine. Din partea mea sunt amuzante, si oamenii care au scris acele comentarii ori se oftica, ori nu fac fata unei competitii. Bun, si ca sa va pun in tema, am cam 136 de voturi stranse pana acum aici http://neydamn.blogspot.com/2010/03/cel-mai-nisat-blog-din-romania-finala.html. Faptul ca am reusit sa strang mai multe voturi decat alti colosi, cum zic ei, cum ar fi monden.info, sau decat jurnal de pariu ( ahem fac reclama cuiva care ma ironizeaza hmm, ce ironie nu? ) care inseamna jurnaldepariu.com a starnit oftica printre ei. Asa ca... las comentariile lor sa vorbeasca de la sine :

Pe 17 March, 2010 @ 6:30 pm
Dani a zis:
Neydamn sa fim seriosi.. 40 de voturi? Ori ai intrat pe toti prietenii tai de pe ym, ori ti-ai schimbat ip-urile =))
Macar din bun simt pentru ceilalti ar trebui sa lasati oamenii sa va voteze singuri
Pe 18 March, 2010 @ 4:33 pm
F4D a zis:
@Neydamn : nu te mai screme pe retelele sociale si pe mess opreste spamul ca vad ca oricum doar noi 2 concuram iar pe mine oricum nu ma intereseaza reviewul , bannerul nici atat iar daca prin absurd cumva voi castiga iti acorda premiile tie pentru ca nu am ce face cu ele. Locul 1 nici atat pentru ca e un premiu mincinos. Cum sa fi tu primul cand exista colosi pe care i-a durut in pula de concurs si premiul tau este datorat strict lipsei de interes a lor. Mie sincer imi e si rusine ca am embeduit poll-ul si ca am crezut ca va fi o competitie serioasa , sperand macar sa nu fiu printre ultimii acolo.
La cat te-ai strofocat chiar meriti premiul 1 cu desavarsire , blogul tau e cel mai bun blog nisat de departe si merita cu prisosinta. Chiar nu sunt sarcastic in ceea ce spun , iar daca cumva fugi de unul singur si ajungi pe locul 2 vorbim cu blogatu si iti va acorda oricum premiile tie pentru ca eu oricum nu am banner :) iar review nu am nevoie pentru ca as risca sa isi dea cu parerea o persoana total din afara fenomenului blogului meu iar despre design si alte functii exista expertiza din alta parte, cu tot respectul pentru Marius.Nu vad ce premiu e asta cand poti obtine acelasi lucru lasand un comment la articolele special dedicate cu reviewuri. Care e faza totusi !? Mai OK era fara premii din punctul meu de vedere , iar daca cuiva ii sunt utile sa le foloseasca sanatos.
Pe 20 March, 2010 @ 12:48 pm
Asasinul a zis:
Repet. Neydamn si Sakin nu au vizitatori UNICI pe blog cate voturi aici.
Neydamn, e vorba de vizitatorii blogului tău care intră, îți văd articolele și te votează pentru că le-a plăcut. Nu de prietenii tăi de pe messenger care nu au intrat niciodată să vadă ce e cu blogul tău. Pornind de la acest amănunt, rezultatul acestui sondaj este total eronat.
Și incă ceva: un mic pariu. Amblele bloguri, atât cel al lui Neydamn cât și cel al lui Sakin nu vor mai fi online peste, să zicem, un an de zile. Pariu? Nu veți rezista. Sunteți slabi.
Pe 21 March, 2010 @ 3:42 am
F4D a zis:
@Asasinul oricum el si-a propus un anumit target si nici jumate nu are cum sa indeplineasca; cum i-am spus eu alearga de unul singur si risca sa termine pe locul 2 :)
Cel putin fata de propriile lui obiective si anume 300 de voturi. Nici macar jumatate nu are si la cat s-a strofocat (sa nu zic scremut ca iarasi poate par nepoliticos) no comment. Daca chiar imi doream primul loc atat eu cat si voi BDF , asta ca sa nu spun de mastodontii monden , hadean si multe alte bloguri il faceau pilaf cu orez la cata expunere au ei.
Sincer va spun o repet ma simt penibil pentru ca am luat in serios (la inceput) acest concurs la cum arata rezultatele sondajului iar gustul lasat in urma participarii la acest “top” este destul de amar , in afara defaptul ca am aflat de cateva bloguri noi.
@neydamn esti informatician , programator si cunosti mai multe limbaje de programare decat avem noi astia muritorii de rand degete la o mana.nu e chiar atat de greu macar pentru tine instaleaza un soft si rezolvati diferenta pana la 300 de voturi , ca nu arata bine asa.Deloc chiar. Daca nu te descurci iti trimit eu soft :D
Sincer imi place stilul tau , poate si eu as vrea sa fiu atat de optimist ca si tine dar nu am cum pentru ca pragmatismul la mine da pe din afara. Fiecare om e facut din alt “material” si nu putem fi la fel dar cred ca ai luat-o putin cam in serios legat de acest concurs si avantajele si notorietatea posibil castigata sunt cel putin la acelasi nivel cu talerul penibilului. Nu vreau sa ma intelegi gresit dar pentru tine conteaza doar sa castigi ? Nu conteaza ca nu ai adversari ? Cat despre premii sunt convins ca nu motivatia lor te mana de la spate.
Succes si baga mare ca poate vorbesc cu asasinul si poate ti-o coacem si pici pe 3 :) glumesc

Si acum ce mai pot zice? Oameni ofticati ca sunt pe primul loc? Oameni ofticati ca am reusit cu ajutorul prieteniilor mei sa ajung pe primul loc? Sunt optimist, si inca cred ca pana la ora 18 voi reusi sa strang cele 300 de voturi pe care mi le-am propus. Se poate face baza de mine, luat la sto, sarcasm si chiar ironizat, dar sincer, I don't give a fuck! Eu imi vad de strangerea voturilor mele. Si hey, sunt eu vinovat pentru spiritul competitiv pe care il am? Hmm, voi ce parere aveti ?

Etichete: , ,

duminică, 21 martie 2010

Roscoveata

Am o problema roscoveata. A venit asa la mine si mi s-a asezat in cap. Acum, ce sa fac, raman cu ea pe capul meu. Deh... nu pot sa zic ca eu nu am vrut-o. Da nici chiar asa, roscoveata.

E timpul sa vad cum rezolv treaba cu ea. Ca e incapatanata rau de tot, nu vrea sa se dea jos de pe capul meu nici gand. Hmm, damn, I'm gonna kill her soon if nothing will be change. Yeah, I will....

Etichete:

Question?

Ii vad pe toti strofacandu-se si alergand dupa trafic. Intr-adevar, mi-as dori sa ma citeasca cat mai multe lume, as fi ipocrit daca nu as zice asta, dar daca stau sa ma gandesc ce motive as avea ca sa devin faimos? Pai nu stiu, si cred ca nici nu vreau. Sunt multumit de cei ce ma citesc. Nu vreau sa scot profit din blog, nu vreau sa fac bani din el. De ce? Simplu nu am nevoie de bani. Iar mai mult ca sigur, blogging-ul nu mi aduce venituri financiare incat sa zic, gata stau si lenevesc acasa ca au de unde sa mi vina verzisorii. Nu, eu sunt adeptul, multumeste-te cu ce ai, iar daca am nevoie de bani, ies frumos afara, si incep sa muncesc ceva. Mai pun o faianta, mai pun o gresie, un parchet, mai vopesc o usa, mai repar un computer. Munca exista pe lumea asta, atata timp cat esti dispus sa muncesti. Si evident, sa vrei sa muncesti. Mami si cu tati nu or sa fie tot timpu acolo cand o sa ai nevoie. V-am zis? Peste 2 ani hai 3 maxim am zis, imi voi ridica cu manutele mele casuta mea. Casuta mea mica, si frumoasa, si faina la munte. E mai bine asa, caci, daca nu am dorinte mai mari decat cele pe care le am deja, imi este bine. Si daca totusi vreau ceva, muncesc, fac banuti, si plec. Vreau sa plec in Italia, nimic mai simplu. Romania, Spania sau Anglia, it doesn't matter. Raman increzator in manutele mele, si stiu ca ele, doar cu ele, voi ajunge acolo unde imi doresc. Fiti increzatori oameni buni, in fortele voastre proprii. Nu aveti idee cate lucruri puteti realiza, daca mai puneti si un strop de ambitie, vointa, si un pic de motivatie. Lucrurile mari, pornesc de la ideile mici. 

Etichete:

sâmbătă, 20 martie 2010

Conversatie



- Atat? Doar atat?
- Ce vroiai mai mult?
- Pai ma gandeam ca vei reactiona altfel, tu chiar nu ai pus nici un sentiment?
- Nu asa era vorba? Fara sentimente?
- Da, da nu te credeam in stare....
- Si aici ne spunem ... ce? La revedere? 
- Numai rade, nu e de ras, adica.....
- Oh hai ca nu-i capat de lume, trece, stai, mie mi-a trecut deja.
- Ce vacaaa esti!

Timpul trece, vremea se schimba, iar soarele din nou apare pe un cer senin. Inceputurile primaverii, aduc fata in fata doi oameni ce acum ceva timp, incheiau un lucru.

- Tu.... aici ?
- Da eu, aici, de ce? E vreo problema?
- Nu, dar e ciudat sa te gasesc aici. Ce faci in Bucuresti?
- Eu stiu, nu stiu, sunt hoinar, ma plimb pe ici pe colo, bem o cafea?
- Hmph, tipic tu, doar esti tu.
- Da, hai bem o cafea?
- Bem.

Un loc mic, ferit de ochii lumii, o cafenea, in stilul clasic. O cafea placuta, si foarte aromata, iar in fata lui o companie selecta. Discutia ajunge la un moment dat, intr-un punct amuzant. Rasete si zambete.

- Mi era dor sa rad asa, nu am mai ras de mult.
- Da? Si mie, imi era dor de tine.
- Ha ai zis-o primu!
- Nu nu, tu ai fost aia cu mi era dor .. .bla bla bla
- Nu fi vacaaaaa.
- Trebuie sa iti zic ceva..... e cam important...
- Ce? E grav? 
- Pai depinde de cum vezi situatia.... Te voi lua de mana, ne vom sui intr-un taxi, si vom merge la aeroport. Shhht, nu spune nimic, lasa-ma sa termin. Vom merge acolo, si vom lua niste bilete de avion. Nu are importanta...
- Esti nebun! Nu am bani, si.. .esti nebun. Nu merg. Si nu zambi asa...

Parisul, primeste cu o imbratisare calda, de bun venit, acestor doi tineri. Camera de hotel imensa, si un pat comod si comfortabil. Ea se ridica, si se duce la fereastra. Nu imi vine sa cred. E atat de frumos. El se ridica incet si paseste ca o matza in calduri, in spatele ei. Ii da parul ei cafeniu la o parte, lasand gatul ei la vedere. Cu saruturi ducli, incepand de pe umar, si urcand spre baza urechii, ii spune : "doar ti-am zis, vei vedea Parisul....stii tu melodia aia... ce n-a vazut Parisul....."
- Ce? Nu a vazut Parisul?
- Simplu iubit-o, pe noi doi.

Etichete: ,

Cum sa instalezi MAC OS X pe PC [TUTORIAL]

Cum sa instalezi MAC OS X pe un PC Intel BASED.



Prima data cand am intrat in contact cu  un MAC BOOK PRO a fost in Italia la Bolzano. Cineva de acolo avea unul, si imediat ce l-am vazut am fost fascinat de el. De atunci in mintea mea, a aparut o dorinta. Trebuie sa reusesc cumva sa mi instalez si eu MAC OS X pe PC ul meu. Desigur ma gandeam ca voi reusi, cu ajutorul lui VMWare, da nu era indeajuns. MAC OS este un, fenomen. Daca il puneam intr-o masina virtuala nu era acelasi feeling. Asa ca m-am decis sa vad cum pot sa-mi indeplinesc dorinta. Primul lucru de care am dat, si am downloadat ca prostu, a fost o varianta de Snow Leopard de 8 giga. Cum magazinele aici in Spania erau inchise, caci e sarbatoare, nu aveam de unde sa mi iau un dvd dublu layer. Asa ca am cautat alta varianta. Si am gasit,  iAtkos v7, l-am scris pe un dvd si eram pregatit sa il instalez. Din motive neunoscute nu mi-a reusit. Nu mi-a bootat. Am zis, ok  dupa alte cautari, am gasit ca e mai bine o varianta inferioara. iAtkos v5 este suficient pentru orice incepator.

Bun mai are sens sa mai zic de unde sa luati imaginea iso? :-“  nu cred.
Ce aveti nevoie :
-       iAtkos v5 DVD ISO
-       o partitie de hdd, neformatata netinsa ne nimic, pur si simplu spatiu liber. Eu deocamdata am pus 50 de giga.
-       Un cd de windows vista sau 7 ce sistem de operare aveti, in caz ca ceva merge rau, adica se buleste MBR-ul sa o reparati.

Asa, dupa, ce ati ars DVD ul, dati un restart cu DVD ul in unitate, aveti grija ca in BIOS ul de la placa voastra de baza, sa fie setata sa booteze de pe CD/DVD si va apare Darwin x86 boot. Nu faceti nimic, il lasati sa intre in boot. Va atentionez ca trebuie sa aveti rabdare si sa nu va panicati. O sa va apara frumos o fereastra care va indeamna sa apasati aici pentru a continua instalarea. Dati un click, si apoi in bara de sus, cautati Disk Utility. Dati un click, si formatati aceea partitie libera cu MAC OS volume name, si tipul partitie sa fie “MAC OS EXTENDED”. O formatati, si iesiti din Disk Utility. Reveniti la aceea fereastra care v-a aparut la inceput, dati pe next, si va intreaba unde doriti sa instalati noul sistem de operare. Selectati partitia nou creata, si inainte de a apasa pe install, apasati pe Customize. Aici trebuie sa va cunoasteti hardware-ul care il aveti in detinere. Placa video Ati sau Nvidia va alegeti voi driverele, depinde de hardwareul detinut. Daca s-au selectat driverele corecte, dati pe ok si install sau next.  Tot ce trebuie sa faceti acum, este sa stati si sa asteptati.

Odata instalat, va cere cateva detalii, nume, prenume, telefon ( din America bagati la nimereala ) si dati next. In cateva momente aveti un desktop operational MAC OS X PRO. Felicitari. Acum daca aveti conexiune la internet prin cablu Ethernet, atunci lucrurile sunt simple. Probleme eu am avut cu adaptorul usb wireless, pentru ca nu erau drivere pentru el. Intr-un final s-a rezolvat. Va recomand, sa instalati utorrent, firefox, messenger for mac, office 2008. Toate astea le puteti gasi pe stiti voi unde. Imagini din timpul instalarii nu am putut sa fac.  Sper ca acest mic tutorial sa va ofere o sansa de a incepe pe taramului Mac-ului :P.




Etichete: , ,

vineri, 19 martie 2010

Installing Snow Leopard. Attempt no 2

Acu scriu alt DVD cu o varianta mai inferioara a versiuni de iAtkos. Am ras Linuxu nu imi ramane acum, decat sa incerc sa instalez Macintosh-ul pe al meu PC. Atentie nu incercati asta acasa, daca nu aveti cunostiinte cat de cat de PC. S-ar putea sa va buleasca HDD MBR-ul si sa va pierdeti datele de pe harddisk. So, gata scrierea, va salut si tineti-mi pumnii. Incerc sa instalez din nou Snow Leopard. 


UPDATE : ora 9:35 ora Spaniei. Zambesc caci am reusit sa instalez Leopard pe computer. Intr-o postare viitoare am sa scriu un "how to". Singura problema ramasa de rezolvat este sa gasesc un driver pentru adaptorul meu usb wireless. Asa ca imediat ce obtin rezultate am sa va anunt. Cateva cuvinte despre Leopard, wow. AWESOME !

Etichete: ,

Snow Leopard. ESEC

Ok, daca vreti sa faceti ca mine, si sa instalati Snow Leopard pe PC atunci am cateva ponturi sa va dau. 

1. Nu faceti treaba asta daca e noapte. Aveti nevoie de timp, rabdare si inca un laptop langa voi.
2. Daca nu merge, nu va apucati sa instalati alt sistem de operare cum am facut eu, si am vrut sa mi pun Ubuntu 9.10. Big mistake. Mi-a futut MBR-ul, si imi boota doar Linuxul. Eu am doua hdd-uri pe SATA 2. Pecel de 320 de giga am windows 7, si pe al doilea de 500 era fresh cumparat. Am instalat Ubuntu pe al doilea hdd, si mi-a futut MBR. Da-i si cauta la 3 noaptea cd cu Hiren Boot CD, injura si baga si scoate din mortii provenientei problemelor. La un moment dat, eram cu DVD-ul de Windows in unitate, si eram la un click distanta de a formata toate harddisk-urile. De obicei sunt radical, riscam sa mi pierd 15 giga de poze, muzica si toate documentele. Cand sunt nervos si ofticat rau, zic ceva de genu "bag p**a sterg tot o iau de la capat". Da bine ca nu am facut-o ca mi-am dat una peste cap si am zis, ho bah, marsh la culcare, dimineata o rezolvi.

Asa ca m-am culcat pe la ora 5, si la ora 10 m-am trezit. Iau laptop-ul sa caut ce as putea sa fac, si gasesc bootsect /nt60 all /mbr. Credeati ca merge? Guess what, nu! Ca sa nu treceti vreodata prin calvarul prin care am trecut eu, faceti mai intai de toate, de a incerca orice lucru, duceti-va in BIOS, si vedeti la boot priority sau ceva de genu, ce harddisk e pus sa boteze primu. La mine era cel de 500 de GB, am schimbat frumusel, si imediat am avut inapoi sistemu meu de operare Windows 7. Deci in concluzie, ma mai documentez in legatura cu Machintosh OS, si mai fac o incercare. Cum ziceam sunt un tip foarte ambitios, si nu ma las pana nu obtin ceea ce mi-am propus. 

Etichete: ,

Snow Leopard pe PC

Ok, lume, am avut o mare curiozitate si Google mi-a oferit si raspunsul. Se poate sa pun Snow Leopard pe PC ul meu. Asa ca, am luat iAtkos v7, downloadat si apoi ars pe un dvd. Iar cum, inca sunt in windows 7, sa vedem daca o sa mai pot sa mai intru dupa aceasta incercare. Wish me luck si nu uitati sa ma votati aici http://neydamn.blogspot.com/2010/03/cel-mai-nisat-blog-din-romania-finala.html

Etichete: , ,

joi, 18 martie 2010

Cel mai nisat blog din Romania. Finala

Ok, am castigat la categoria mea, dar acum particip cu celelalte bloguri din alte categorii. Este the best of the best. Asa ca as avea mare nevoie de ajutor, daca m-ati putea vota si sa reusesc sa mi ating ce mi-am propus. Strangerea celor 300 de voturi. Asa ca selectati "Neydamn" din sondajul de mai jos, si da-ti un Vote. Multumesc mult. Si daca vreti sa ma ajutati, dand mai departe pe messenger, pe twitter, pagina asta, pe facebook, v-as fi foarte recunoscator voua, cititorilor mei. Va multumesc.



Etichete:

miercuri, 17 martie 2010

Debitari in toiul nopti. Intrebari



Oare atunci cand, te opresti o clipa, ca sa stai sa reflectezi asupra vietii tale proprie se cheama maturitate? Oare atunci cand, stai si reflectezi asupra posibilitatile care le ai in fata ta, se cheama trezire la realitate? Dar cand este greu sa te dezlipesti de un mod de viata, care l-ai trait constant aproape pentru 3 ani de zile la rand, atunci ce mai este? Teama de a continua mai departe intr-un alt mod? Intr-un mod ironic, toti iti zic sa te schimbi, sa te maturizezi, dar cum ma stiu pe mine, nu iau seama. Ce ma fac atunci cand subconstientul meu imi spune sa ma schimb? Ce fac atunci cand eu ma avertizez pe mine insumi, e timpul sa te opresti, e timpul sa "step up". Sunt pus intr-o balanta, si imi este frica ce parte am sa aleg. Cele doua talere sunt total opuse, si nu ma pot deslipi de nici una dintre ele. Credeam ca sunt intr-un echilibru perfect insa realitatea este total diferita. Fara una, sau fara cealalalta, nu pot fi definit. Vise, scopuri, tinte de atins, fac parte din mine si nu am sa pot vreodata renunta la ele. Distractia si petrecerea timpului cu prietenii, modul meu idiot de a fi, aproape natural, imbecilitatile pe care le scot din gura mea, si ele sunt o parte din mine. Sunt 2 lucruri total opuse in acelasi timp. Ce ma face pe mine, nebun? Heh, poti sa zici asta, si nu m-as supara, dar de la o vreme, acel echilibru ce exista intre seriozitate si distractia din interiorul meu se destrama, si tot mai mult imi doresc sa fiu un om serios, un om realizat, un om pus pe indeplinirea viselor sale. Dar cand ma gandesc la prietenii mei, cat de dor imi e de ei, imi pun intrebari, sunt eu oare pregatit sa fac un pas important in viata mea? Am ocazia sa ma angajez aici in Spania, dar imi este frica. Unul la mana, imi e frica sa ma transform fara sa vreau, intr-un lab rat. Un om care munceste, pentru ca dupa cum ma cunosc, am abilitatea de a ma afunda in munca. Mi-este frica ca am sansa sa fiu atat de aproape de indeplinirea viselor mele. Daca iau aceasta oportunitate, in 2-3 ani, imi pot indeplini unul dintre cele mai mari vise ale mele. Construirea casei mele cu manutele mele.

Frica, este ea oare buna? O numesc personal, lantul care ma tine stationat pe taramul realitatii, si nu imi da voie sa zbor spre o lume a fanteziei, creata de mintea si imaginatia mea. Tot ce am invatat de la oameni, care ii pot considera modele in viata mea, a fost sa las lucrurile sa fie asa cum sunt. Toate vor veni la momentul potrivit. Nu vreau sa grabesc nici un lucru, si cu toate ca la varsta care o am, pot sa spun ca am o groaza de povestit despre experientele mele, si prin cate aventuri am trecut, atunci de ce simt un gol in stomac cand ma gandesc, oare ce am facut in viata asta a mea? Cati dintre voi aveti astfel de momente de reflectare asupra propiului eu? Cati dintre voi faceti acest lucru, de a gandi in afara cutiei? Din afara perspectivei voastre? Eu da, o fac atunci cand cred ca ceva e in neregula.

Cand eram mic, aveam aceste vise, si imi formasem scopuri, gandindu-ma ca atunci cand voi fi mare, sa fac cutare sau cutare lucru. Acum sunt ca un copil, adolescent idiot, care nu stie ce sa faca. De fapt stie exact ce trebuie sa faca, dar ii este prea frica de ce o sa urmeze. Va rog sa nu va plictisiti cu debitarile mele sufletesti. Dar ma intrebam si eu, intelegeti la ce ma refer.... ?!

Etichete: ,

marți, 16 martie 2010

Medii de comunicare

O celula umana contine 75 MB informatie genetica, deci un spermatozoid contine 37,5 MB. Intr-un mililitru cub de sperma sunt 100 milioane de spermatozoizi. In medie, la o singura ejaculare se elibereaza 2,25 ml in 5 secunde. Deci - logic - latimea de banda a p*lii este: (37.5MB x 100M x 2,25)/5 = 1 687 500 000 000 000 = 1687,5 TeraBytes/s. Este cel mai ineficient mod de a folosi un mediu de comunicatie. Faci broadcast cu 1687,5 TB/s cu acelasi set de informatie (redundanta uriasa!) cu speranta ca poate 37,5 MB din ei vor ajunge la destinatie. In plus, are si o latenta uriasa, primesti ACK-ul (acknowledgement-ul) cam in 2 luni, si raspunsul la cererea ta se compune in 9 luni. Si de cele mai multe ori e doar spam! Asa se explica de ce zice lumea ca: "Imi merge Net-ul ca o p**a!"

Etichete:

Voteaza-ma la RBF [Video Tutorial]

Dupa cum v-am anuntat particip pentru prima data la RBF 2010 in cadrul categoriei "Cel mai popular blog". Asadar, nu imi doresc sa castig, inca nu am un blog care sa fie suta la suta pregatit pentru o asemenea decernare. Dar vreau sa intru macar in finala, sa fiu printre cei mai buni 15 din 450 de oameni. Am reusit la sondaj la Blogatu.ro, oare voi putea si aici, mai ales ca am la dispozitie doar 2 zile in care voi puteti sa votati? Daca vrei sa ma ajutati cu voturi, atunci va invit sa incepeti prin acest tutorial. De asemenea va recomand ca la categoria "Colectiv" sa votati Blogatu.ro pentru ca si eu fac parte din echipa, iar la categoria muzica va recomand "MusicNewz.info"

Pasul 1:
Apasati pe butonul din stanga sus a blogului "Votezi RoBlogFest 2010".


Pasul 2:
In caz ca nu ai cont, apasa pe cuvantul "cont" din prepozitia : "Pentru a putea vota, trebuie sa ai cont".



Pasul 3:
Urmareste acest scurt tutorial video, ce iti explica pasii pentru a crea un nou cont si cum sa ma votezi.




Intra in cea mai Mare Voteala. Voteaza-ma la RBF 2010. Multumesc.



Etichete: , ,

Felicitari tuturor!

Aplaude, stau in picioare si va aplaud pe fiecare dintre voi toti, cei care m-ati votat si nu m-ati votat. Dupa acuze de trisat ( bine ca nu am fost acuzat ca am folosit flacara violet ) am iesit castigator in sondajul de cel mai bun blog personal. Iar acest merit vi-l dedic doar voua. Aplauza din toata inima mea si respectele mele. Imi cer scuze si pentru faptul ca v-am deranjat atat de mult cu bazaiala pe mess, facebook si twitter, dar a meritat efortul. Multumesc prietenilor mei pe care am sa-i enumar :
Ade
Dana
Cristi a.k.a Hand of Midas
Elf
Liz
Iza
Karla
Allison
Alexandra
Marius Andrey
Andrei
Covrig
Ella
Dan
Oltenasul
 si multi multi multi altii care au dat mass-uri in lista lor de messenger. Acelora care ati intrat pentru prima data pe blogul meu si m-ati votat felicitari!!! Ati demonstrat tuturor, ca daca te ambitionezi, si daca ne unim, se poate orice. Va multumesc tuturor pentru voturile voastre. Cum am reusit sa strang aproximativ 180 de voturi ce inseamna 42% din voturi, dintr-un total de 433 de voturi, am iesit castigator. Tineti seama de faptul ca, am intrat in competitie abia acum 1 zi avand la dispozitie 24 de ore sa strang voturile. Sper ca ma veti citi, si de asemenea voi continua o perioada pe acest blog, si mai tarziu voi incepe sa public pe http://neydamn.eu.

Cu astea fiind zise, va multumesc inca odata, si sper ca ma veti ajuta si la RBF 2010, unde ca sa intru in finala, trebuie sa am cel putin cam 100 de voturi. Votarea se termina pana pe 18 martie. Am creat si un banner special pentru asa ceva.

Etichete: , ,

duminică, 14 martie 2010

Cel mai bun blog personal VOTATI

Pana pe 15 martie se poate vota. Am mare nevoie de ajutorul tau. Acorda-mi votul tau. Multumesc mult. 


Cum RoBlogFest sunt ca Oscarurile in lumea cinematografiei, sondajul de pe Blogatu.ro, sunt ca premiile Grammy. So, ca sa imi fac incalzirea, chiar as avea nevoie de voturile voastre cat mai multe. Evident, daca va place cum scriu, ce scriu, si despre ce vorbesc in blogul meu atunci va invit sa ma votati, daca nu, nu este nici o problema, eu tot sunt bucuros ca va am printre cititori mei. Asa ca mai jos aveti sondajul, l-am preluat si va invit sa ma votati "Neydamn". Pentru vot, nu am cum sa va multumesc mai mult, decat sa ma incurajez pe mine insumi, sa scriu mai bine, si cat mai apropiat cerintelor voastre. Multumesc!




Etichete:

Call of Duty: Modern Warfare 2

Doar atat pot sa zic despre jocul asta : Wow. Feeling care era si in primul Modern Warfare s-a pastrat, iar intensitatea unor misiuni, te tine strans aproape. Mi l-am instalat si eu, si ma apucai de el la ora 1, acu e ora 3:30 si deja am terminat cam 20% din el.  Skill de Veteran on, si plecat sa ciurui inamici. Ei bine cateodata daca tu vrei sa fie, poate sa fie si gen Rambo, dar povestea, te tine aproape. Nu am vazut shootere, cu o poveste asa de frumoasa, simpla si totusi captivanta. Maine dimineata ma apuc iarasi de el. Ma opresc aici, ca mie ca iar o sa stau o zi intreaga si sa il termin. Gata ma culc. Ciaooooo

Etichete: ,

La multi ani Pi

Azi e ziua Pi in caz ca nu stiati va anunt eu. In data de 03.14 2010 se sarbatoreste numarul magic Pi. El are valoarea de 3.14, de unde si aceasta zi aleasa pentru a fi sarbatorita. 3 - martie si 14 ziua 03.14 in fiecare an va fi sarbatorit Pi. Deci, la multi ani Pi !

Etichete:

sâmbătă, 13 martie 2010

Teaser SnowDays 2010


Snowdays 2010 - Trailer from Teac- on Vimeo.

Etichete:

Jimi's Pub

Eu, Neydamn, anunt cu surle si trambite o noua colaborare. Anunt deschiderea unui nou pub, si conform interviului care l-am luat patronului se pare ca se doreste a fi un pub cu un feeling interesant. La ce mod, stiti cu totii atmosfera din Pub's si preturile de acolo. Ei bine acelasi feeling va fi si in Jimi's si nu mai are sens sa mai discut de faptul ca spatiul este mai mare, aerisirea e si ea mult mai prezenta decat in Pub's iar preturile sunt la fel. De altfel numele vine de la un mare artist si pub-ul este dedicat lui : Jimi Hendrix. Asa ca, marea deschidere oficiala va fi luni dimineata de la ora 10. Programul este de la 10 - pana la ultimul client. Muzica care se asculta este muzica veche, oldies but goodies. 

Un mic sneak-preview din programul pub-ului ar fi :

- Miercuri - Karaoke Night
- Joi          - Tribute Woodstock Festival
- Vineri     - Stand up, cantari live
- Sambata - Auditie dans

Suna interesant nu? Iata si un afis pre-release :

Etichete: , ,

Regretul de 1 cm



Zambeam, si eram fericit. Eram totusi un copil adolescent ce pasea timid pe cararile iubirii. Prima iubire, isi spune intotdeauna cuvantul in viata fiecaruia. Ii vei retine zambetul, fata, ochii, parul, silueta, si daca cineva te pune sa o desenezi mai mult ca sigur, ca dupa multi ani, o vei desena. De ce? Prima iubire, chiar si cea nespusa nu se uita. Anii trec, insa cu drag iti aduci aminte, si te lasi purtat de amintiri, transpunandu-te in mica ta lume de fericire. De ce zic asa? Pentru ca odata ce iti inchizi ochii, ai ocazia sa fii acolo in acele momente in care, razele soarelui isi asternau caldura pe fata ei, ii poti revedea zambetul de care te-ai indragostit. Ii poti auzi vocea, si pentru un moment ii poti simti atingerea mainii ei, pe fata ta. Capacitatea de a memora este incredibila, pentru ca fiecare detaliu este retinut exact asa cum e. Iar toate astea puse impreuna, rezulta, o imagine aproape exacta a persoanei pe care ai iubit-o. Te transpune in acel moment din noapte, cand in sfarsit ai reusit sa fiti doar voi doi impreuna. In acel moment in care aceea adiere de vant de vara, ii facea parul sa i se miste peste ochii ei. Stralucirea lor, datorata unei luni pline, imi aratau sperantele si visele sufletului ei. Era acel tip de dragoste pura si inocenta, fara ganduri de sex, sau de intinare a unei dragoste asa de inocenta. Nu am cunoscut niciodata gustul buzelor ei. Dar imi pot imagina cum ar putea fi. I-am cunoscut doar atingerea fina, si visele ei. Usa de la casa ei, asa de mare, si cheile care au cazut pe jos. Amandoi aplecandu-ne sa luam acele chei, care practic forta o apropiere intre noi. M-am uitat la ea, si ea la mine, si eram la 10 cm distanta unul de altul. Am simtit atunci ce inseamna fluturi in stomac, ce inseamna un puls al inimii incredibil de mare, am simtit pentru prima oara atunci, iubirea.

Pentru prima data, ma lasam dus de trup si de instinct, si ma apropiam incet de buzele ei. Pentru prima data doream sa aflu ce este un sarut, si mai mult de atat, doream sa aflu ce inseamna buzele persoanei pe care o iubeam. Muream de ardoare, caci eram in flacari si deodata eram intr-o stare ce nu o puteam controla. Inchide si ea ochii, inchid si eu ochii, ne desparte doar 1 cm distanta. Stop, pun stop in mintea mea. Las asa filmul, si sa ramana doar atat in memorie. Ma aproprii si imi zic la ureche, doar atat, intotdeauna vei fi la 1 cm distanta. Ma asez pe fotoliu si dau pe PLAY. Usa ei se deschide brusc, iar mama ei isi face aparitia. Totul dispare, totul se risipeste, iar frica isi face aparitia. 1 cm, distanta, intotdeauna va exista acel regret in viata mea. Il numesc regretul de 1 cm. Ai o sansa, nu ezita, caci pe masura ce timpul trece, te vei alege doar cu memoriile a ceea ce ar fi putut fii. Nu lasa sa treaca pe langa tine momentele si nu le irosi, nu te alege cu regrete de 1 cm, de o secunda. Nu lasa timpul sa treaca pe langa tine, traieste o viata fara regrete si bucura-te de ea.

Am plecat, ma intorc in amintirea acelei nopti, si incerc sa repar lucrurile, ce este trist, este doar in mintea mea..... Fir-ar, regretul de 1 cm......

Etichete: , ,

vineri, 12 martie 2010

Puss missing bunn

Afis creat de un foarte bun prieten de al meu, de care imi este foarte dor de el. Se pare ca imi pregateste o surpriza, si ca sa mi dea un teaser, mi-a dat afisul asta. Ce parere aveti?


O mica prezentare, tipu este unul dintre cei mai buni graficieni in 3Dsmax si Photoshop.

Etichete: , ,

Care vrea sa vada poze?

Poze, bine cateva poze din Italia, Bolzano le puteti gasi aici pe facebook ul meu. So, mai astept sa primesc poze, si apoi va mai anunt. All in all, it was a great time in Bolzano and I'm missig a lot of new friends there.

Etichete: ,

MusicNewz.info

Navigarea pe internet imi produce deseori anumite placeri sau uimiri. Uimire atunci cand dau peste un site care chiar imi place. Si nu pot, sa nu vorbesc despre MusicNewz.info. Odata ce intri in el, iti apare o interfata specifica genului care se adreseaza, si totodata informatii foarte utile legate de muzica. Din ce cercetari am facut, acest site, participa la RoBlogFest la categoria, popular - muzica. Eu l-am votat pentru ca imi place, atat pentru informatiile detinute cat si pentru aspect. Iar noutatile, nu sunt noutati pentru ei. Asa ca aruncati o privire si poate il votati si la RBF 2010.


VOTEZI la roblogfest 2010

Etichete:

In viata mea secreta


In viata mea secreta, sunt cel care te iubeste. Sunt cel care se gandeste de acum la tine. Iau creionul in mana, ca sa iti pot creiona zambetul tau perfect pe o hartie neteda si alba. Imaculata si pura, asa cum esti si tu. Oare m-am indragostit, daca pot sa inchid ochii, si sa iti desenez fiecare aspect al fetei tale? In viata mea secreta, sunt cel cu un trandafir rosu, ce te cauta oriunde ai fi, iar daca norocul ma trimite intr-o sala de cursuri, cu ce sunt vinovat? Daca bat si intru, si te iau de mana, iti dau trandafirul, si imi iau la revedere de la tine? Sunt vinovat de o iubire ce isi face aparitia in a mea inima? Sarutul ce ti-l dau nu e de adio, este un sarut de ramas bun, si de la revedere, caci buzele tale sunt ca doua faclii, ce lumineaza intr-un intuneric amar si rece. Imi dai speranta, si imi dai incredere spre un viitor mai stralucit. Ce sunt eu in viata mea secreta? Sunt cel ce este devotat in a te face fericita. Ce eram inainte de tine? A drifter, wondering the cold and dark places within my soul. Ce sunt acum? Raspunsul e simplu, un om viu, cu o inima ce bate cu un motiv......

Etichete: ,

Foarte tare frate

Eram pe autostrada.Si ghici cine se aseaza in fata mea?[Politia frate] Ma gandesc eu ce sa fac sa scap de amenda. Vad numele agentului, il caut pe Facebook. Ii recunosc poza. Ii umblu pe profil. Si vad ce-i place .Ghici ce? MITA frate. Ce fac… Soptesc. “Bai ce-ar merge o spaga acuma” cat sa auda. Bai si mana grebla se facu’ si mi-a luat toti banii. Ne imprietenin si pe Facebook. Foarte tare frate!

Etichete:

You're just like a dream

Fericirea este o stare de spirit. Fericirea poti sa o dai celor din jurul tau. Iar fericirea care o am in mine, o poate lua cine vrea. Fericirea mea, o impartasesc cu toti. Fie ca toti sa aveti parte de starea mea insutit. Pentru majoritatea, si fara sa intru in religie, chiar v-as recomanda sa cititi lectura biblica legata de "Fericiri". Fie ca voi sa fiti bine. Si sa aud numai de bine.

Va fac cunostiinta cu Katie Malua. Este o cantareata superba, care datorita unei bune prietene, mi-a facut cunostiinta cu ea. De atunci, nu ma pot dezlipi de melodiile ei. Ascultati-o si vedeti cum e, daca va place sau nu.


Etichete: , ,

joi, 11 martie 2010

Mama e vedeta TV



Bravo mama, adevarati infractori stau acolo unde stau si nu au nimic, iar pe dansul nu e adevarat. Ok, nu am inteles nimic, si cred ca nici altii, dar macar ti-ai spus punctul tau de vedere la TV si pentru asta eu sunt mandru de tine. Sincer fara misto-uri sau ceva, sunt mandru de mama mea bah, ca isi spune opinia nu ca altii care se ascund dupa o umbrela si tac din gura

Bravo mama te iubesc mult :*

Etichete: , ,

miercuri, 10 martie 2010

Ma intorc acasa

Salutare lume acum va scriu din aeroportul din Bergamo, tocmai am platit cu cardu 30 de minute care inseamna cam 6 euro. Dap, 6 euro 30 de minute, dar dorm in aeroport si trebuie sa astept pana la ora 6 dimineata pana cand se deschide usa spre avionul meu. Asa ca mai bine navighez si eu pe internet si imi incarc mp3 ul la un aparat din asta. Bun, ca sa fac un fel de avampremiera, am trecut prin o groaza de.... peripetii si aventuri aici in Italia. Nu aveti idee cate lucruri mi s-au intamplat si cati oameni am putut sa intalnesc. Frate vreau sa mai vin in Bolzano, la naiba vreau sa ma mut in Bolzano am poze cu orasul cu muntele... si vaaaaaai ce peisaje superbe. Apropo trebuie sa va scriu ca in spatele meu doarme un mos pe jos, frateeee si sforaieeee in tot aeroportul si toti se uita la el. In fine, ski, snowboard, parties, si multi oameni noi gata de cunoscut. Am luat o groaza de adrese de yahoo si de facebook, si de abia astept sa ajung la ora 9 jumate dimineata la mine acasa. Lumeeee ca sa nu uit, tre sa caut o melodie Die Gaunz Nacht si Disco Pogo, sunt cele mei mistoo melodii pe care le am auzit. Apropo, ca ahead start tre sa va zic ca m-am suit in trenul care nu trebuia, si apoi a trebuit sa cant ca sa fac rost de bani in tren, ca sa mi iau bilet spre Bergamo.  Sper ca v-a fost dor de mine, ca mie sincer mi-a fost dor de voi si in special de nepoata mea, de abia astept sa imi vad nepoata. Voi ce ati facut in aceasta saptamana minunata? Leave a comment please! Hai ca atat imi inchei postarea ca vreau sa mai si navighez :P Va pup pe toti lumeeeeeeeeeeee si multa sanatate!!!!!

Etichete: , , ,

miercuri, 3 martie 2010

Va salut cu respect

Gata am plecat, asta chiar e ultimul post, pe ziua de azi. Asa ca, va salut cu respect si va urez toate cele bune si frumoase. Sa aveti o saptamana la fel de interesanta cel putin precum se arata ca a mea va fi. Sa ne revedem reauzim cu bine. Inca odata la multi ani fetele si pentru 1 martie, daaar si pentru 8 martie. 

Have fun lume !

Etichete:

Ducu Bertzi in Play

Saptamana viitoare, Ducu Bertzi va fii prezent in Play @ Craiova, sambata 13 martie 2010, ora 21:00. Intrarea este 25 de lei. Artistul va canta live.

conform : craiova.ro

Etichete: , ,

MOZART ROCKS!

Fanii genului rock, sunt sigur ca vor fi incantati, iar cei de muzica clasica, se vor gandi ca asta este o noua perspectiva artistica, pentru a asculta muzica marelui maestru Mozart. Pentru toti cei care nu stiu, concertul va avea loc din cate se pare, in aprilie. Cand vor fi date mai multe informatii, am sa le scriu mai in detaliu. Pana atunci o mica monstra din ce ar putea sa fie.

P.S. Jos palaria !


Etichete: ,

Ramas bun



Nea' Cretzu' adika IO, face bagaju, sau se gandeste sa faca bagaju. Oh shit, rectific, FACE bagaju, caci peste 2 ore are metrou spre aeroport. Buuun, mai copii ce sa va zic, sa aveti o saptamana foarte faina, fara mine in online. Probabil ca v-ati plictisit de mine, da, nah, iau si eu o vacanta. Si daca vreo italianca pune carligu pe mine, si ma arunca in farfuria de pizza, mno sa stiti ca nu o sa imi para rau =)))). Nu m-ar supara nici daca ar fi 2 sau 3 sau mai multe. I'm just a fish. Catch me if you can. Hai ca o luai razna. Sunt entuziasmat de excursia asta. Sa va zic cu cati bani ma duc in total la mine? 60 de euro, pentru o saptamana. E ceva nu? hahahahahha. Da-o naibii ca m-am dus eu la mare cu 3 lei in buzunar. Ce poate fi atat de diferit. Asa, Brandi e deja in aeroport exact acum in timp ce scriu postarea, se imbarcheaza in avion. Ioooooi, iar eu la 5, sa stiti ca o sa zbor, cu Ryanair, cu biletul fenomenal de "scump" doar 5 euro catre Milan. 

Scurta readucere aminte despre je. Un om indraznet, nebun, plin de vise, optimist, cu o inima mare, si o minte inexistenta. Atentie, doresc sa mi indeplinesc wishlistul meu, deci deja ma apuc de el. Anu asta scap de 5 dorinte cel putin. 

Si ironie, plec spre Italia dar ascult Akon - Oh Africa. So, cine stie ajungem si prin Africa. 

My mini eurotrip is about to begin. So roll all u crazy doozie people! Roll !

Noroc, ne auzim ( sper sa ne auzim ) pe 10 martie. Yeeeeeey VACANTAAAAAAAAAA

Etichete: , , ,

Costica dormi?



Vai ce rad si acuma =))))

Etichete: , ,

Aberatii poetice nocturne

copaci batrani si frunzele cazute pe jos
stau in fata noastra,martori a tot ce a fost


nestavilitul cer isi deschide poarta aratand
o iubire timpurie, o flacara arzand


Printre firele de iarba, alergam ca doi copii
tinandu ne de mana, harjolindu-ne, mai stii ?
si la umbra unui stejar obosit dar imens
buzele ti le-am atins, mai mult si mai des


Soarele privea ca un om pervers
La noi doi, sarutandu-ne intens
Din gelozie, ar fi vrut si el sa fie 
Indragostit ca noi, sa-ti dea tie
Iubirea ce dureaza doar o vesnicie

Etichete: , ,

marți, 2 martie 2010

Disco Party

miercuri in ESTATE e de rau.. Party al mate-info si ifg... studenti si studente gata de dezmatz!!! tu te bagi?? pt invitatii 0765221177

Hai studenti craioveni ce mai asteptati? Party on!

Etichete:

Neydamn sustine Mozart ROCKS 2010


Pregatim Mozart ROCKS 2010 in aprilie, Sala Palatului
Anul trecut am mai avut un concert tot la Sala Palatului in iunie !

Video-uri din concertele din anii trecuti, pe situl web oficial :

   sau

ţineţi aproape pentru noutăti aici 


Etichete:

Salveaza un Cret : Campanie

Ok, cred ca v-am cam disperat, cu asta dar asta chiar e important. Cum maine am sa plec in Italia, o sa imi iau Cosmote-ul cu mine, pentru ca am preturi mult mai ieftine in roaming. Problema e urmatoarea, nu am credit pe el. Asa ca relansez inca odata campania "Salveaza un cret". Nimeni nu e obligat sa doneze 1 euro, imi trimite cine vrea, si o sa aiba multumirea mea eterna. So, care vreti sa ma ajutati si pe mine ? 

Etichete: , ,

Sensul vietii esti tu




As vrea sa pot dormi cu ea in bratele mele. Sa-i pot gusta pielea iarasi. Sa o pot tine in brate puternic strans dar delicat in acelasi timp, sa stiu ca am pe cine sa protejez, si sa stiu cui am sa-i dau iubire. As vrea sa fie cu mine, sa mi faca masaj la un gat obosit, ce nu doarme cum trebuie. As vrea..... sa ma joc iar, cu degetele prin parul ei, sa-i mangai iar fata gingasa. Sa-i pot arata afectiunea. As vrea sa iubesc din nou, puternic, pasional, fara limite. As vrea sa o vad fericita iar in bratele mele, jucandu-se cu carlionti mei, sa ma uit in ochii ei, sa o sarut dulce si lung, sa nu ma mai satur de ea. As vrea sa pot iubi din nou, sa dau din inima mea, cuiva. Am dragoste de impartasit si ador sa iubesc. Ador cand o fata zambeste, ador cand o fata e fericita. Ador sa fiu cel care ii indeplineste visele, imi place sa sarut gatul ei, in timp ce cu mainile mele, parcurg o groaza de carari existente pe trupul ei. Ador femeia, ador instabilitatea ei, ador incurcaturile din capul ei, ador totul la o femeie. Tu esti tot, si noi suntem nimic fara voi. Fara sa intru in discutia, jumatatea cuiva, si true love, atat spun. Fara femei, suntem zero. Nu existam nici noi. Asa ca, multumesc ca esti. Tu care dai viata, care esti grijulie, si totusi confuza. Stii ce vrei si ce nu vrei. Esti tu, iar asta te face speciala. Tu esti unica in felul tau, si ador acest lucru. Imi place sa te descopar pe zi ce trece sa aflu alte lucruri despre tine, si unele lucruri pe care tu nu le stiai despre tine. Imi place sa iti acord timp, sa ti-l dedic tie cu desavarsire, sa contribui la micile detalii care te fac fericita. Imi place sa fiu in preajma ta, sa te admir, sa te complimentez, nu abuziv, ci inteligent. Imi place sa iti ating corzile placerii, si sa incep sa cant la ele. Imi place cum te onduiesti si imi place feminitatea ta. Imi place personalitatea ta, si caracterul de care dai dovada. Imi place femeia. O alta creatie mai minunata nu am vazut, tu esti cea mai minunata. La multi ani, caci odata cu primavara, tu, devii mai frumoasa, asemenea unui trandafir ce infloreste. Iar pafrumul tau si mireasma ta, imi place sa le adulmec. 

Articol dedicat femeii. Cu ocazia 1 - 8 martie. 

Etichete: ,

Aventura ma cheama

Ma pregatesc de una dintre marile aventuri ale vietii mele. O sa fie super interesant. Sunt nerabdator si entuziasmat de aceasta excursie in Italia. Unu am sa incerc sa ma dau pe placa de snowboard, neaparat trebuie sa filmez, ca sa mi vedeti cazaturile. Iar apoi, the ladies the parties, the friends, and the sunrises seen with them. Cand am fost la mare, a fost bestial de fain. Cu picioarele prin nisip dansand ca nebunu cu prietenii mei, distrandu-ma la maxim. Dar maine, pe 3, voi deveni international. Este incalzirea pentru Eurotrip ul din vara. Pentru inca una din dorintele mele. A da, si am uitat, vreau sa mi cumpar parapanta. E timpul sa ma concentrez pe alte lucruri. Chiar daca as vrea o relatie stabila, nu prea as putea pentru ca sunt prea nestabil la locul meu. Sunt un plimbaret, sunt un visator, sunt un ambitios, sunt un spontan. Ce fata ar putea sa reziste nebuniei mele? No girl can do that at the moment. 

Pi Esh: Inca imi astept mintea mea sa mi revina.... fara noroc pana acu.
Pi Esh 2 : Am gasit un remix prea tare ce parere aveti ?



Cineva pe care o cunosc de o viata intreaga, cred ca sufera de cearta. Toata ziua tre sa urle la cineva, sa scoata ochii cuiva, tot timpu are ceva de reprosat. Ea mai seamana cu alta persoana pe care o stiu de o viata intreaga. La naiba, de notat pe viitor, sa fug cat mai departe de astfel de persoane. Notat.

Etichete: ,