duminică, 31 ianuarie 2010

Nicole - te iubesc

Nimic nu durea mai rau decat durerea ce Nicole mi-o provocase. Lasitatea ei, cruda de a ma parasii, folosindu-se pe ea drept scut pentru mine. Eu fiind intins acolo in pat, in spital, ii demonstram ca nu rezolvase absolut nimic.  Atat de mult ma durea aceasta tradare, incat durerea provocata de durere sau de lama cutitului erau mici intepaturi pe langa gaura ce o aveam in suflet. Eram aprins de manie pe ea, asa in fel cand am vazut-o, i-am cerut sa iese. Am poftit-o afara, spunandu-i ca nu am nevoie de simpatia ei. Plangand ca un copil, ce nu se putea opri, a venit sa ma ia in brate. Sa ma stranga, sa isi ceara iertare pentru felul ei de a fi. Nicole din fata aceea gingasa si natural de frumoasa, devenise o uscatura. Uscata de lacrimile scurse in fiecare noapte nedormita. Acum cand e prea tarziu sa mai pot schimba ceva, vad aceste lucruri, insa atunci eram dobitoc si orgolios. Atunci am invatat ce inseamna, sa fi orgolios, si unde te poate duce acest lucru. Daca doar as fi ascultat mai bine.

Incerca sa ma sarute, incerca sa mai gaseasca in mine, dragostea care ea inca mi-o purta. Dar tot ce ii dadeam in schimb era o respingere atat de nemiloasa si de rece. Atat de bine imi puteam ascunde sentimentele mele reale, incat daca as da timpul inapoi, nu as mai fi respins-o, ci din contra as fi luat-o in brate si as fi sarutat-o cu dor. I-as fi zis de o mie de ori cat o iubesc, si cat imi doresc sa fiu cu ea. I-as fi zis ca fara ea sunt om mort, ca nu pot respira fara parfumul ei langa mine. Insa acum, nu mai pot face absolut nimic. Ea ma trata cu dragoste iar eu cu respingere. Cat de usor este sa respingem, si sa fim orgoliosi, si egoisti nu? Dar cat de greu este sa trecem peste orice si sa tratam lumea cu dragoste. Durerea ce o simteam in mine, ma impingea spre modul meu de a ma purta.

S-a pus in genunchi la patul meu, luandu-ma de mana si uitandu-se in ochii mei plangand, cerandu-si iertare. "Iubitul meu, ce ti-am facut? Iarta-ma.... te rog iarta-ma.....". Nu am cum sa nu mi dea o lacrima cand rememorez cele intamplate atunci. "Fara tine nu vreau sa traiesc, hai sa fugim departe, hai sa plecam din Craiova..." tot incerca sa ma faca sa fug cu ea. Insa uitandu-ma crud la ea, i-am raspuns ca nu vreau sa fiu cu o lasa. Asta probabil ca a fost ce i-a pus capac. A lasat capul in jos, si a inceput sa planga. "Am inteles..... iarta-ma pentru lasitatea mea.... asta e tot ce iti pot spune, dar sa nu uiti niciodata cat de mult te iubesc, si te voi iubi mereu....", m-a strans de mana puternic, si-a sters lacrimile cu manseta de la bluza, si s-a ridicat m-a sarutat dulce, ca si cum si-ar lua ramas bun. Si a iesit din camera.

Am iesit din spital dupa o noapte petrecuta acolo, si am dat sa ma duc spre casa. In interiorul ceva era ceva ce ma macina, si nu mi dadea pace. Urme de regrete isi faceau aparitia puternic, in inima mea, si cautam o rezolvare un mod sa scap de ele. Ceva avea sa se intample, ceva ce puteam sa impiedic daca renuntam la orgoliul meu. Dragostea iubeste totul, iarta totul, nadajduieste totul. Dragoste nu este orgolioasa, nu poarta ranchiuna si nu e egoista. Aveam sa aflu asta un pic mai tarziu. Telefonul imi suna. De la capatul firului o voce disperata de mama. Era mama lui Nicole, plangand......

Va urma....

Etichete:

Legat cu lanturi

Oameni buni, anunt pe aceasta cale lagarea mea cu lanturi, ca sa raman in casa in aceasta seara. Nu ies, nu merg nicaieri si o sa imi inchid si telefonul. Maine si poimaine am examene. Deci, prin urmare, va rog, frumos, nu ma mai ispititi sa ies in oras. Marti dupa masa, dupa licenta promit ca o sa fie un super mega party!

Multam de intelegere!

Etichete:

Bah si am facut 18 ani!

Scriam ca ies in oras cu un halat si ca ma duc sa ma distrez. Ei bine, am facut-o lataaaaa. In primul rand, m-am dus in Keops. In halat cu masca pusa pe fata. M-am intalnit cu Andrei si am supt in 30 de minute 5 sticle de bere, plus Jagermeister. Nici nu am ajuns bine ca m-au luat in brate toti. Imi era dor de toti, si cand i-am vazut era clar, eu in seara asta nu mai ajung pe picioare acasa. Am facut anuntul, ca tocmai o sa fac 18 ani dupa ora 12. Am fost felicitat, pupat si dansat. Ne hotaram sa plecam spre Arcade. Uai de capu meu ce dor imi era de discoteca asta. Eu sunt copilul lu' Arcade. Sincer, m-a vazut patroana, a exclamat : "Sa stii ca exact la tine ma gandeam acum, bine ai revenit" Am pupat-o pe obraz, m-a strans in brate, si in mintea mea :"Doamne ajuta". Era clar, am scos 50 de roni si am zis, cam atat consum asta seara. Intru inauntru salut lumea de pe acolo, le zic ca e ziua mea, si incep sa dansez, muzica buna, as fi fost foarte fraier sa frec menta pe scaun. Dupa 5 minute ma intorc sa fac comanda. 1 bere plus 1 shot de abstint plus unu de tequila. Toate baute cu paiul. Motivul, ziua mea in puii mei, odata fac si eu 18 ani, bine pe luna asta.

Ei bine, si incepe sa mi se taie firu. De pe la 2 probabil nu imi mai mi-aduc aminte absolut nimic. E negru nu mai stiu absolut nimic. Nada, niente zero, kaput. Am inteles ca eram prastie. Dupa faza ca am pierdut cadourile de ziua mea din decembrie ( care apropo mi le-am gasit dupa o luna si yeeeeey ), am reusit sa mi pierd helanca neagra, manusile, fularul, caciula, chiar si geaca. M-am trezit sambata dimineata, in patul meu intrebandu-ma, cum puii mei am ajuns acasa. Evident cu halatul pierdut si el. Daca ati vazut filmul "The Hangover" ei bine eu eram in rolul principal. Nu nu, nu tipii care au pierdut prietenul, ci eu eram prietenul pe acoperis uitat!

Ma trezesc morala evident de la maica mea, ca a venit taxiul a batut in usa. Habar nu aveam unde sunt sau cu cine eram. Eram, hmm adormit rau de tot. M-am trezit pe la 1, am mancat un iaurt, si am luat un taxi, si am adunat lume, locul de intalnire McDonalds. Fratilor nu stiu daca voi ati stat vreodata 6 ore la Mc, da eu am stat de la 3 pana la ora 8 si ceva. Am ras, si am aflat ce am facut aseara. Evident ca am ras, pentru ca asta o sa fie iarasi o poveste de neuitat. De la Mc, ma duc in Chitarre, mi-am recuperat halatul si m-am dus acolo. Ei bine, Jive Bunny, si Rock'n'Roll, old school takin' it back! Te uitai la mine, si nu ziceai ca tocmai fusesem in coma alcoolica. Hmm, ma duc in Arcade, imi recuperez manusile, dansez pe acolo, lume multa fete faine am dansat nu am mai putut evident sa beau, inca fiind in mine stropuri de alcool. Apoi din Arcade, in Pub's. Cretzu is back. Cosmin, Twittie, Cata ombreees, amigos, mi era dor de voi bah sa mor eu.

Am plecat pe la 4 si uite-ma la ora 6:26 ca scriu in blog. Hmm, si cica, cine se scoala de dimineata departe ajunge. Ai bah, da ala care se culca de dimineata ? Unde ajunge? A da bah, sta pe loc, coreeeeect. 

Hai ca... sunt terminat, e clar, dupa licenta s-ar putea sa o fac si mai lataaaaaa.

P.S: Pentru mama Phoenix - Mama mama, sa asculte !




Etichete: , ,

vineri, 29 ianuarie 2010

Atentie VIRUS!!!

Pentru cei ce folosesc Yahoo Messenger alta varianta de virus a aparut. Pentru cei care primiti urmatorul mesaj : 

"tu ai pus pozele astea aici????  http://incredibil.001webs.com/profile.php?user=idul_tau" 

Nu dati click, este un virus. Va va infecta computeru si se va autopropaga pe messenger. 

Etichete: ,

Cum sa "puti" la Facebook!






Etichete: ,

Bah am ajuns acasa



Dap, am ajuns si eu acasa, si nu am putut intra pe mess, sau pe mail, sau sa scriu in blog, dintr-un motiv bine intemeiat. Mama mea mi-a futut computeru. Mi-a ars placa de baza. Ceea ce inseamna pentru mine, paguba de 50 de euro, ca sa mi iau alta placa de baza. S-au dus pe apa sambetei cand puteam sa plec la munte cu banii astia. In fine. Ziua de ieri a fost super ultra ciudata. Am zburat cu avionul 3 ore, am ajuns la Timisoara la ora 12:20. Un frig de de ti ingheta creieru. M-au asaltat taximetristi imediat "baiatu unde te duc?". M-am oprit am zambit si am zis, domnule va zic sincer nu am nici un ban. Sunt student, roman, si ma plimb fara bani in buzunar. "Pai si cum te duci in oras?" a venit o intrebare logica din partea lui, la care am raspuns, ati auzit noul vehicul autopropulsant? Pe jos-ul 2 picioare? Se uita la mine ciudat, si ma intreaba "huh?". Incep sa rad si sa-l avertizez ca eu sunt mai nebun de felul meu. I-am explicat ca am de gand sa merg 14 km, pe -14 grade afara, pe jos, pana la gara. Au ramas toti :|, si au inceput sa mi zica :" Baiatu ti a zis cineva ca esti nebun?". Am inceput sa rad si am inceput sa merg. Mi-am pus castile in urechi, si dansam la propriu pe strada. Eram ca o Scufita Rosie mergand cu cosul de bunatati la bunicuta. Dupa 3 km, opreste un taxiu si da jos geamu "Baiatu hai la mine in taxiu, ca te duc eu pana in oras, unde vrei sa ajungi?" ii raspund gara, si mi zice, hai suie te. I-am explicat ca nu am nici un ban, si el nu i nimic hai urca. Mah, m-am urcat, si m-am simtit naspa asa ca, am bagat mana in rucsac, si am zis, domnule daca tot nu am bani sa va dau, tot sa va dau ceva in schimb, si scot 2 ciocolate, si i le dau. Si uita asa, m-am facut cu o cursa de la aeroport spre gara gratis, care m-au costat decat 2 ciocolate. Hmm, ce poti face in Romania cu 2 ciocolate? Multe !!! :))

Bun am ajuns in gara la 1:30, si ma duc la ghiseu sa imi iau bilet. Se uita la mine si mi zice, ca de la 12 pana la 2:30 e inchis computeru si nu pot sa dea bilet. Am ramas masca, asta insemna sa stau sa astept pana la 5 cand eu aveam tren la -10 grade in gara. Hmm, am zis ma tot tre sa gasesc eu un loc sa stau la caldura, ma duc peste drum la o carciuma local ce o fi, numit Patio. Deschid usa si se face o liniste de mormant. Toti se uita la mine, si ma simt naspa. Hmm, e timpu sa destind atmosfera zic eu. Intreb barmanul, daca se serveste cafea evident ca mi-a raspuns afirmativ. Toti se uitau mirati la mine ca ce caut eu in carciuma. Si imi deschid gura. Si o bere timisoreana va rog frumos. Am inceput sa beau bere, si sa vina cei de acolo si sa mi zica ca sunt de al lor. Imi las bagaju pe scaun, ma sui la bar, si incep sa beau si cafea si bere. Imi scot cursurile sa invat la licenta, si intra oamenii de acolo in discutie cu mine. Erau cu o moaca atat de miloaga, cersand practic o tigara. Isi terminasera pachetul si mai vroiau. Si la care eu ma ridic scot 10 lei si zic, tigari la toata lumea fac cinste. Uaaaleaaa nu va zic ca m-au luat astia pe sus, sa ma arunce de bucurie, mi-au dat bere gratis, barmanu ca si el vroia tigari :)). Am stat acolo la caldura, band cafea si bere, mancand sandwich uri impartind cu oamenii de acolo. Ma intreaba la ce facultate sunt, le-am zis mate-info, dau licenta, si ei ualeeeaaaaa, si ei probabil ca ai 10 pe linie. La care eu iau berea in mana, si le-am raspuns : "Domnilor, daca as fi avut 10 pe linie, as mai fi fost eu acum aici cu voi sa beau bere?". La care unu cu o mustata, vine la mine, imi ia mana da noroc cu mine, ma strange in brate si mi spune :"Nu, nu ai fi fost aici, cu noi intr-adevar, dar tu esti mai destept decat orice student cu 10 pe linie si stii de ce?" mirat dau din umeri si il intreb de ce? " Pentru ca cel cu 10 e atat de prost sa nu intre aici la caldura fiind-ui rushine, si judecand oamenii din carciuma, pe cand tu, ai venit la caldura, la voie buna, felicitari. Am ramas surprins de raspunsul lui, si am ciocnit paharele.

Mi-am luat ramas bun de la Gigi, Vio, Florin si Cristi. Am presentimentu ca am sa-i mai intalnesc de acu incolo, insa m-am dus sa mi iau bilet de tren, si ma sui in el. Caldura infernala!!!! Ma pun in scaun, si zic, Doamne daca poti sa faci in asa fel incat sa nu intre nimeni in compartiment sa dorm si eu bine, dar daca vine cieneva fa sa fie un prieten amic care sa il cunosc. Ei bine, termin de zis cuvintele astea, ca intra unu in compartiment, lumina era stinsa, si se uita la mine, ma uit la el. Aud din partea lui pe un ton de mirare :"Cretule tu esti?" Da eu sunt da cine intreaba, ii raspund,  "sunt eu Filip bah!!! Ce draq cauti in Timisoara?" Ma ridic il iau in brate, dau noroc cu el, si ne punem sa vorbim. Si mai vine inca un baiat, Claudiu. Eram trei baieti unu la automatica in Timisoara, Filip la informatica in Timisoara, si eu absolvent de facultate, aproape masterand :->. Si am inceput sa vorbim, va zic sincer, nu stiu cum au trecut 5 ore jumate, ca deja eram in Craiova. Nu am vrut sa ma duc acasa, asa ca am fost la o buna prietena de a mea. Am facut cunostiinta cu Asha, catelusa ei Husky, si apoi am mers la AE, si apoi in chitarre, si apoi acasa. Mare mi-a fost mirare cand am vazut computeru scos afara, fara cabluri. Hmm, era stricat placa arsa, am schimbat-o, paguba finala, 50 de euro.

Azi, iesire in parc, m-am dat cu punga, si apoi pe un derdelush. Am facut 180 si ollie :)) Ca era o groapa in derdelush. M-am distrat cu Infloent, de la Sk8ing.ro de nu va zic! In drum spre casa, dau de un magazin, ce afisa la vederea tuturor, Un halat alb de medic. Hmm, si 16 lei am zis bah il iau. L-am luat a ras vanzatoarea de mine, a vazut ca sunt cam nebun, si am plecat pe strada. Ma va zic sincer, ma simteam in el ca un medic, hmm. Hai sa va zic totusi de ce l-am luat. Am de gand sa ma duc acu in seara asta in discoteca cu halatu pe mine si cu o masca de protectie pusa pe fata. Sa intru in Pubs sau in Arcade asa, si sa tip, atentie oameni buni, nu misca nimeni, acu a inceput contaminarea cu ....... DISTRACTIEEEEE CRETU IS IN THE HOUSE!!!!

Si acu, ma pregatesc de o noapte alba. Acasa nu vreau sa stau doamne fereste si evident ca luni si marti am licenta. Maine este ziua mea, fac 18 ani, toata lumea o invit in chitarre, vine cine vrea!!!!

Hai pa pa, am plecat sa ma distrez !

Etichete:

Blogatu Show 4


BlogatuShow 4
Vezi mai multe video din Blog

Etichete:

miercuri, 27 ianuarie 2010

To Do List




Editia a patra este in productie acum, o pusai la cuptor ca sa se faca, am instalat win 7 pe un computer si maine ma ocup de instalarea programelor adiacente. Si pe langa asta, tot maine tre sa ajung la aeroport ca sa prind zborul spre Timisoara. Yeeeey buey eu maine zbor spre Romania, fratilor si nu vin cu mana goala ca sa stiti! Va aduc caldura! Pe langa asta, stau vreo 4 ore in Timisoara, si tre sa merg 15 km pana la gara. Acu nu vreau sa merg cu taxiul. Cred ca am sa merg pe jos 15 km pana la gara ca si asa tre sa stau 4 ore. Cred ca o sa ajung in patru ore. Bagaje nu am, decat un rucsac. Avionul il am la 8, si ajung pe la 12 in Timisoara.

Asta ca o mica favoare, va rog, daca aveti cosmote, si daca sunteti predispusi la o donatie minora mica de 1 euro, ca sa mi incarc si eu cartela cosmote, sa anunt ca am ajuns cu bine, v-as fi recunoscator. Daca vreti puteti sa formati direct *444*1*0769554908# merci muuuuult si raman datooooor.

Daca vrea cineva sa ma intimpine cu o surpriza si sa vina sa ma ia de la aeroport si sa mergem in oras sa bem o bere, chiar daca nu il cunosc, dau eu o bere din partea mea! Il sau o rog doar.. sa mi dea un sms ceva.... sa ma anunte si pe mine.

Cam asta e To Do list pentru ziua de miercuri....

Plus ca trebuie sa duc computer neaparat!

Bizi day huh? :D Las ca o duc eu pan' la capat!

P.S: Pentru prietenii mei care hiberneaza, dezmortarea baaaaa I'm coming HOME! Va astept joi ... in Pub's sau in Arcade!

Cu respect, si Doamne ajuta sa nu crape avionu :))) sa ne vedem cu bine :P =)))

Etichete: , ,

luni, 25 ianuarie 2010

De ce mi plac discotecile

Scriu repede o parere personala, legata de discoteci. De ce scriu despre acest subiect, pentru ca am vazut o postare la Hime ( http://thefashiongirls.com ), legat de acest subiect, si comentariile erau .. pro. Pro la ce va intrebati, pai, la faptul ca.. discoteca .. nu se merita. Sau cam asa am inteles. Bine ca ce a scris ea e in totalitate adevarat. Adica ca vine nea gagiu' baut, dat cu kilograme de gel in cap, si te agata pe o limba stiuta doar de orice betiv. Ok, nu zic ca nu se intampla si asta, dar eu chiar ma distrez in discoteci. Intrebati-mi prietenii, cat de bine ma distrez. Nu mi pasa de ceva, decat de mine si de prietenii mei. De multe ori am baut fara nici un ban in buzunar pentru ca mi se facea cinste. Si acu in Spania, mi s-a facut cinste. Imi place la nebunie sa dansez, sa dau din buric, sa dansez latino, rock, DnB, blues uri, cam orice tip de gen de muzica. Si ma distrez la nebunie cu prietenii mei. Si de abia astept sa ajung in Ro, sa merg in Arcade, Pub's, Craiova Veche, Chitare si multe multe altele. Ma simt bine, ma simt eu in ... pielea mea. Nu am nevoie sa beau tarie ca sa ma distrez ca daca nu beau mi-e prea rusine sau eu stiu ce. Doamne Fereste, cine ma vede treaz zice ca sunt beat sau drogat. Eu treaz sau beat tot ala sunt. Eu nu port masca, eu nu am nevoie sa fiu altcineva decat sunt eu. Poate ca de aia ma si distrez, si evident nu vreau sa agat. Daca intalnesc oameni noi, primul lucru ii intreb, bah vere dansati sau stati ca marmotele ???

Imi place discoteca, si in ea, am o groaza de povesti de spus evident.

Hai noroace !

Etichete: , ,

duminică, 24 ianuarie 2010

Distractia is my middle name

Lume am iesit in oras ieri, adica sambata. M-am dus cu 20 de euro, crezand ca o sa cheltui mult. Dar mare mi-a fost mirarea sa aflu ca ca si aici ca in Romania. Mi s-a facut cinste am baut bere, si am reusit sa cheltuiesc fabuloasa suma de 4 euro. Dintre care enumar 2 euro biletul de metrou, 1 euro l-am dat la un cersator, si 1 euro mi-am luat eu un suc de ciocolata din statia de metrou. Oameni care i-am intalnit, super de treaba. Puful Keops, si nu Keops-ul nostru din Craiova, dar ceva asemanator. Manele, muzica veche si spaniola. Acolo l-am cunoscut pe Charlie, pe o barmanita foarte atragatoare dar neinteresanta pentru mine. Tina o tipa spanioloaica foarte de treaba, Elena o romanca aparent cuminte dar obraznica, Gigel un roman cu chef de dans tot timpu, si multi altii. Distractia, da a fost, dansul si distractia a fost mana in mana. Asta a fost ca un preview mic pentru ce o sa fie in Craiova. Da oameni buni, ma intorc in Romania. Si da, o sa ma distrez, si da, o sa ma distrez enorm. Si da, de abia astept sa ajung. Aoleu, mai am 2 zile, no shit!

Sa ne auzim cu bine. Va salut!

Etichete: ,

My blood




De felul meu eu sunt un om foarte pasnic, rabdator, care indura multe. Nu injur, si de altfel nici nu vorbesc urat. Insa atunci in momentul in care de la capatul celalalt al telefonului am auzit : "Da pasarica ce s-a intamplat?", eram posedat de o manie intensa si o furie extrema. Injuraturi peste injuraturi, curgeau asemeni unui rau cu debit mare. De unde le aveam nici eu nu stiu, dar tot ce stiu este, ca le ziceam. Cearta la telefon avuta cu X, ma alimenta, punand stapanrie mai multa pe mine incetul cu incetul. "Hai bah sa ne intalnim, parte in parte sa vedem care castiga..." a fost propunerea venita din partea lui, "jigodie afurisita labagist imputit ce esti, deja te-am batut bah, vrei sa o iei deja la bot? ", raspunsul evident venit din partea mea. A inchis telefonul suparat. Am trantit si eu cu mobilul ei, si m-am intors catre ea, plin de furie si am inceput sa ma descarc pe ea. Cum ai putut, de ce, pentru ce? Din ce cauza? intrebari care mi navaleau mintea mea furioasa. Aveam ochii ca un taur, furios, ce vedea doar rosu in fata ochilor sai. Am plecat trantind usa, si m-am dus acasa. Durerea care o aveam era insuportabila, dar nu puteam sa ma descarc pentru X imi aparea in minte. Imi imaginam cum o saruta si cum o atinge. Pe Nicole, pe cea pe care o iubeam enorm de mult. Au trecut cateva zile, si cum am iesit de la munca, dau sa merg spre casa. Cand colo, o masina trece cu o viteza uriasa in fata mea. Am avut instinctul sa ma opresc la timp. Am crezut ca.. deh se mai intampla. Aveam sa aflu peste putin timp, ca masina aia era destinata pentru mine, sa ma loveasca.

Mergeam prin centru, si ma duceam spre Casa Baniei, la Sf Dumitru. Cand in parculetul de acolo, ma asteptau vreo 10 insi. Evident nu am bagat de seama asta, am crezut ca doar s-au adunat. Insa in momentul in care l-am vazut pe X iesind din spatele lor, am priceput ce o sa se intampla. Tigani, cu bratari pentru degete, special sa lovesti ca lumea, carnea de porc, bate, toti se uitau la mine razand. Unul dintre ei, se uita la X si ii spune "el? el este cel care te-a batut? Tu fiind cu inca 3 prieteni de ai tai? haha ce fraier esti, mi-ar fi rusine in locul tau. Stomacu meu .. ma anunta ca raul se va intampla, ceva foarte rau. Adrenalina incepea sa mi fie pompata in mine puternic. Pulsul imi crescuse la 120 de batai pe minut.

Am aruncat rapid o privire in jurul meu, si am incercat sa mi gasesc, cea mai buna scapare, cel mai bun drum posibil. Atacul frontal era scos din ecuatie. Un lucru era sigur, o sa iasa urat rau de tot. Am ramas pe loc, asteptand mutarea lor. Simturile mele erau ascutite la maxim, eram atent la orice in jurul meu, chiar si la o frunza care cadea. Au inceput sa se miste, in spatele meu erau vreo 2, in fata mea erau 4 cu X in frunte, iar pe laterale cate 2. Eram incercuit. Vine unu spre mine cu o bata sa dea, ma feresc, ii trag una la picior exact la genunchi. Tinta mea era X, eu aveam treaba cu el, cei doi din spate au incercat sa ma surprinda sa ma tina de maini, insa m-am lasat in jos, si apoi ca din pozitie de atletism, incepeam sa adun energie pentru un sprint puternic catre X.

Am alergat puternic, si am reusit sa evit, orice lovitura ce venea spre mine. Direct la gatul lui am ajuns cu mana mea, strangand-ul cu atata furie si atata forta. L-am trantit la pamant, si apoi am inceput sa il lovesc cu pumnii direct in fata. I-am spart nasul, ochii lui erau de nerecunoscut, asta pana cand, dupa 30 - 1 minut, m-au prins, si au inceput sa ma loveasca. O bata in burta, ce durere am putut sa simt. E ca si cum piciorul unui elefant ma calca pe burta. Inca un pumn la ficat, un pumn in fata. Aproape ca mi pierdeam constienta. Nu vroiam sa lesin, vroiam sa fiu constient de tot ce mi se intampla. Masochismul nu ma lasa. Eram batut ca un animal. Pana cand tipu care a ras la inceput, scoate un cutit ascutit, vine la mine, il pune pe fata mea, si ma ameninta, ca daca ma mai leg de X sau de gagica lui, o sa platesc cu viata mea. M-am uitat la el, si l-am scuipat si i-am zis ca atata timp cat eu respir, asta nu o sa stea cu Nicole, si am inceput sa rad. Primesc un pumn in burta, incep sa rad, si sa-i zic, lovesti ca o femeie.

Toti se uitau mirati, a dat si mai tare, si eu tot radeam. Parca luasem morfina nu mai simteam nimic. Si ii ziceam, baaaa bunica mea loveste mai tare decat tine, muiere imputita ce esti, si ma uit la cel din dreapta care ma tinea, tu loveste ma tu ca curva din fata mea e prea blegomana sa loveasca ca un barbat. A inceput sa rada, am inceput si eu sa rad, tipu se oftica rau de tot, si incerca sa ma loveasca si mai puternic, dar fara nici un efect asupra mea. Tot radeam.

Insa cand am simtit lama aceea rece, intrand in partea mea stanga la solduri, atunci a fost o durere imensa. A bagat-o adanc, cutitu avea 10 cm, lungime, si 5 cm latime. A scos-o si vroia sa ma mai loveasca, pana cand unul dintre tigani, cel care a ras cu mine, l-a oprit si i-a zis ca ma omoara si face puscarie. Mi-au dat drumul, si am cazut ca si secerat. Au fugit toti, si eu eram intins pe drum. Ma uit si acum la semnul lasat de lama cutitului.  Cicatricea a ramas, la fel ca si durerea din inima. Inca e acolo....Am lesinat, nemai putand sa mai stau treaz. A doua zi eram intr-un spital. Toate loviturile care le primisem, incepeam sa le resimt. Nu aveti idee durerea prin care am trecut.

Usa se deschide.... Un parfum face un tur de forta in camera mea de la spital. Nicole, era cu lacrimi in ochi.....

Va urma....

Etichete:

sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Anunt schimbari

Ok, daca nu ati observat, va anunt ca am schimbat header-ul. Ce parere aveti? Va place logo-ul meu? Astept pareri in privinta asta. Ce schimbari anunt? Pai, am sa incep sa mi restilizez tema, sa o modific dupa placul meu sa o fac ceva mai interesanta. Am sa adun bannere-le din cadrul sectiunii de "Sustin". Blogroll-ul am sa il stilizez si pe el, mai pe scurt, intr-o luna cam asa, se vor produce schimbari majore. Plus, ca am sa incep oficial, sa ma ocup mult mai mult de promovarea blogului. Nu pentru trafic, nu pentru bani sau sa il fac comercial. Asa cum am anuntat, nu vreau sa scot profit.

Ma gandesc sa mi fac si o reclama, sa o filmez, un mic spot publicitar, o sa fie ceva original, bine ca am sa o gandesc bine de tot, dar tot vreau sa o fac.

Daca imi faceam griji ca nu am de munca in Spania, ei bine in ultimele zile, nici nu aveti idee cat de ocupat o sa fiu. Mai ales azi, sambata 23 ian. Am de muncit la cineva acasa, sa vopesc o usa, apoi trebuie sa ma intorc acasa sa termin un laptop de reparat, apoi trebuie sa ma duc sa iau alt laptop sa il repar, apoi tre sa ma duc pana la o veche prietena de a mea, ca sa iesim in oras sa ne distram, si apoi trebuie sa ma intorc acasa. Hmm, si toate astea le voi incepe peste 5 ore. A si sa nu uit, ziua trecuta nu am dormit decat 3 ore, ca am stat sa invat. Si sa nu uit inca un lucru, trebuie sa ma pregatesc sa zbor cu avionul si sa vin in Siberia.

Masuri de precautie deja mi-am luat, cum si maestrul Gica Petrescu zicea : "Da da-i cu spritu' pan' la ziua, gal gal gal gal, pe soseaua gatului gal gal gal gal gal..... "

Va salut si de abia astept sa va revad pe toti. Urari calduroase de aici de pe plaja ciao ciao !

Etichete:

vineri, 22 ianuarie 2010

El Chabal !




Invat invat dorm si iarasi dorm. Si dorm greu dorm bustean si dorm dus. Ziua de joi am dormit-o. Nu am stiut absolut nimic de mine, am cazut ca secerat in patul meu. Printre hartiile cu intrebarile in jurul meu, somnul isi face apartia. Nu este una de oboseala, ci doar o curtoazie facuta mie. O vizita scurta pare-se insa, cand ma vede atat de stresat, ma loveste cu una peste cap. Imi trage una, si ma tranteste la pamant.

Gura mea este plina de nisip. O caldura deodata ma loveste pe tot corpul meu semi-gol. Aveam acum pe mine doar niste pantaloni scurti. O pereche de sandale si eram bronzat. Imi ridic fata din acel nisip incins de Soarele de pe cer. Merg printr-un desert un pic cam mare, si ajung intr-un final intr-un mic local deschis pe marginea unui drum acoperit de nisip. Intru inauntru, si deodata ma vad ca vorbesc in spaniola. Ma uit foarte mirat in oglinda si cand ma vad aproape sa mi fac cruce. Aveam o mustata din aia atent ingrijita, si un mic cioc de altfel, plus ca la cum aratam, ua mai sa ma indragostesc de mine. Ce muschi, ce pectorali si abdomen. Intreb pe oameni de acolo, perdona me.... spaniola, trebuia sa fiu ori in Spania, ori prin Mexic. Raspunsul imi vine imediat. Ma aflam in Spania, in tinutul Alicante Valencian. Aflu mai multe detalii si toti se uita cu respect la mine. Urc sus, in baie sa fac un dus. Dupa ce ma aranjez, pe pat ma asteptau niste haine noi curate. Ma imbrac cu ele, si percep imediat mirosul unei femei. Ce parfum. Ceva nu era in regula, unde erau cursurile mele sa le invat, unde eram eu ? In ce timp ma aflam, si asta era un mister. Dar dupa hainele care le purtam, era o perioada veche.

Ma uit pe geam, sa vad masini, poluare, zgomot, injuraturi, dar nu .. era un peisaj desertic, ici pe colo cate o verdeata de cactus, si cai. Usa de la camera mea se deschide, si se aud pasi. Imi incrunt privirea caci simt iar acel parfum, doar ca de data asta mai intens. Imi intorc capul, si vai ce femeie frumoasa. Cu parul lung drept si brunet, iar ochi ei erau asa de albastri. Buzele de un rosu natural, iar corpul ei ii era perfect. Cine era nu stiu, dar stiam ca ma indragostisem pe loc. Vine la mine, si ma saruta. Imi zice ca se bucura ca sunt in viata, ca ma credea mort. Am inceput sa o sarut si mai mult, si am luat-o in brate si am pus-o in patul meu. Doamne ce dragoste am putut sa fac cu aceea femeie.

Cobor jos, pentru o bere rece, iar cand sa urc sus la ea, usa de la local se tranteste puternic. 3 oameni intra in el, si cand ma vad, tipa la mine. Aici erai nemernicule, te-am gasit intr-un final. Isi scot sabia, si din instinct, caut si eu una, in spatele tejghelei. Incep sa ma duelez cu cei trei. De unde stiam sa ma lupt cu sabia nu stiu, dar stiu ca eram bun. 2 dintre ei i-am omorat, taindu-le gatul, iar pe al treilea, cel care era atat de mult impotriva mea, l-am lasat fara sabie. Vroiam sa stiu ce are cu mine, si de ce, vrea sa ma omoare....

Femeia, care trebuia sa ma astepte sus, coboara invelita intr-un cearsaf alb de matase subtire. "Vrei sa stii de ce vreau sa te omor? Din cauza ca ai luat-o pe ea de langa mine. Pentru ca ai luat singura fiinta care o iubeam cu adevarat. De aia. Incep sa rad, si sa-i zic, frate esti idiot, tu pentru o femeie vrei sa ma omori? Prostule, in lume sunt alte femei, balta mai are pesti. Ramane surprins de raspunsul meu, si imi las sabia deoparte. Ma duc la ea, o mangai pe obraz, o sarut dulce, si intr-o clipita, ma trezesc cu inima in doua. La propriu, inima mea imi era strapunsa de sabia lui pe la spate. Lacrimile de pe obrazul fetei erau ca primele siroaie de apa ale unui izvor ce de abia isi croise drumul pana la suprafata pamantului. Atat de .. scumpe erau lacrimile ei. Corpul meu se simte slabit, si deja nu mai pot face mai nimic. Ma intorc, cu fata catre cel care mi-a strapuns inima. Fara sa scot sabia, sa nu mi porneasca o hemoragie masiva, ii trag un pumn. Iar cu sabia mea, ii tai gatul.

Cad, intr-un final, jos, lovindu-ma cu capul de podea. Imi inchid ochii, insa ma lupt sa mi tin deschisi. Lumea in jurul meu plangand, toti ma doreau in viata. Imi inchid ochii, luandu-mi la revedere de la acea frumusete. Deschid ochii, iar, si ma trezesc printre mormanele de cursuri pe care trebuie sa le citesc. Deodata o durere in inima, o intepatura o simt atat de puternic, de parca am fost injunghiat. Eram iarasi in camera mea, studiind. Ce se intamplase habar nu am, insa pe hartie in fata mea erau scrise urmatoarele :

"Intr-o viata anterioara, ai fost un om puternic, atragator si nobil in tinutul Spaniei.... ..."

P.S: Da am adormit, si da am visat, si am decis sa.. pun totul intr-o poveste faina pe blogul meu. Am zis sa nu ma lungesc prea mult, ca de fapt in capul meu si in visul meu, aveam mult ma mult de zis. Dar sa nu va plictisiti  am cam taiat din poveste.
Va salut, pa pa !

Etichete: , ,

joi, 21 ianuarie 2010

Visul vs Realitatea




A doua zi dimineata, Soarele ma gasea cu femeia care o iubeam in bratele mele. Pentru un moment, era ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Nu vroiam sa plec de langa ea. Am stat probabil 20 de minute, mangaind-o sarutand-o dulce pe corpul ei. Eram goi sub o plapuma subtire. Ati iubit vreodata atat de mult, incat sa nu mai doriti altceva, decat sa fiti cu persoana respectiva? Eu da, dar va zic ca este o povara la modul grav. Cand ceva nu mai merge bine, atunci apar problemele, pentru in interiorul tau se creaza acest echilibrul emotional, cand esti cu ea, totul este bine, cand nu mai esti cu ea, totul se destrama.

Ma dau jos din pat, si ma duc spre bucatarie. Pregatesc micul dejun, lapte unt pe paine cu dulceata de capsuni, cacao, si evident vroiam neaparat sa pun si o floare, un mic trandafir. Mi-am luat un halat pe mine de al ei, si am iesit afara, pana in gradina din fata blocului. Am rupt un trandafir bobocel rosu, si am urcat sus. Am pus pe tava trandafirul, si am dus totul pe un scaun in fata patului. Aroma laptelui cu cacao, a trezit-o imediat. Eram langa ea, ea in bratele mele, si o tineam strans. Fericirea care o aveam in acel moment e de nedescris. Nu aveam nevoie de nimic, aveam totul deja. Am trezit-o cu un sarut dulce, pe frunte, pe obraji, pe buze. I-am intins cana cu laptele, si i-am dat sa bea. Se uita in ochii mei, si deodata stomacu meu ma avertizeaza de ceva. Aveam iarasi aceea neliniste in mine ca ceva o sa se intample...

Pe cum eram noi in pat, isi deschide gura, si imi zice ca ma iubeste mult. I-am raspuns ca si eu o iubesc....M-a luat de mana, si a sarutat-o si a zis ca vrea sa mi marturiseasca ceva. Nelinistea devenea din ce in ce mai tare. Nu am avut ocazie sa iti spun aseara, dar in timpul acesta in care am fost despartiti .. eu...Eram si mai nelinistit, imi treceau prin cap nu mai ganduri negre si rele. Eu incercand sa o fac sa spuna mai repede sa nu ma tina in suspans, mi-o tranteste : "Eu am prieten.....". Nelinistea incepea sa fie mai accentuata... "Cine?" am intrebat eu.

"L-ai intalnit deja...." si lasa capul in jos. Ma ridic, iarasi sfasiat in interior. In mintea mea imi treceau fetele tuturor pe care i-am intlanit in ultima perioada vroiam sa aflu care este cel cu care statea. Intr-un final ma lamureste.... "cel pe care erai sa il omori in bataie....".

Lumea mea se prabuseste la auzul acelor cuvinte. Totul se distruge, destrama mai rau decat in cazul cutremurului din Haiti. Intru intr-un colaps, intr-un blocaj mental, unde revad cu ochii mei, toata scena acelei intamplari. Eram blestemat, si condamnat probabil. Nu stiam de ce, dar furia pusese iarasi stapanire pe mine. Imi venea sa sparg sa rup sa dau cu pumnii de nervi si sa tip. Ceea ce ma oprea era, faptul ca nu doream sa ajung ca tatal meu. M-am autocalmat rapid, tragand aer in piept, si doream o explicatie. "Cum ai putut sa stai cu cel care ti-a dat o palma?!?!?!?!"

"Nu intelegi nu? Mi-a zis ca o sa puna tiganii pe tine daca nu stau cu el. Mi-a zis ca o sa te omoare daca nu stau cu el"

Lumea mea se destrama, si aveam sa ma confrunt cu niste probleme ce nu se ivisera inainte. M-am imbracat furios, si i-am luat telefonul. I-am dat la ultimele apeluri la cele de dinainte sa se intalneasca cu mine, si am presupus ca X este noul ei prieten. Am sunat....

Stomacul meu ma avertiza, ceva o sa se intample, si de data asta o sa fie ceva mai nasol......

Va urma....

Etichete: ,

Leapsa muzicala de la Cristi

Asta e o leapsa dificila sa stiti. Unu la mana, ador muzica si imi place enorm de mult sa dansez pe ea, pentru mine muzica este sursa mea de distractie. Am creat legaturi puternice de prietenii pe baza muzicii. Doi la mana, cand eram mic ca sa nu mai plang, ma punea maica-mea in fata magnetofonului si ascultam muzica. De atunci cred ca ador muzica. Imi este foarte greu sa aleg 15 melodii care imi plac pentru ca mi plac foarte multe melodii si din genuri diferite. Dar incerc sa scriu 15 melodii sa vad ce o sa iasa.... Buuuuun :

1. Three Days Grace - Over and Over
2. Bryan Adams - To really love a women
3. Chayanne - Me enamore de ti
4. Blue October - Hate me
5. Groove Armada - I see you baby ( shaking that ass )
6. Bon Jovi - It's my life
7. Aerosmith - I don't wanna miss a thing
8. Enrique Iglesias - Hero
9. System of a down - Chop Suey
10. Infected Mushrooms - In front of me
11. Godsmack - Hollow
12. Green Day - Wake me up when september ends
13. Prodigy - Out of space
14. Liquido - Narcotic
15. My chemical romance - Welcome to the Black Parade

Astea sunt 15 care mi au venit acum rapid in minte, dar mai sunt melodii de la Michael Jackson, Elvis Presley, ABBA, Modern Talking, S Club, Meatloaf, Mika, Chayanne, Muse, Moby, Depeche Mode, si multi multi multi. Pot spune ca sunt un mancacios al muzicii. Ascult de la chill pana la rock. Chiar si manele v-am zis, sunt unele care le ador uaaaa, bine triste dar sunt frumoase.....

Etichete:

Leapsa de carti de la Alle

!. Cand cititi carti, pentru a marca locul unde ati ramas cu lectura, folositi semne de carte sau indoiti paginile??
Indoi paginile, mai pun o hartie igienica ca nu am semne de carte din alea tunate sau eu stiu ce. Hey important e ca citesc cartea, nu cum arata nu? :P

2. Ati primit in ultimul timp o carte drept cadou si, daca da, care a fost aceasta?
Hmm, era un mic ghid, nu mai stiu, despre "Cum sa te maturizezi, for Idiots!", evident ca am facut o gluma, ultima carte drept "Ia-i ba si citeste-o si tu da mi-o dai inapoi", a fost "In noapte", de Muraka nu mai stiu cum unu japonez.

3. Cititi in baie?
Oare gaina face oua? Logic ca citesc in baie, e cel mai fain loc de lectura pentru un barbat, liniste, relaxare taotala, si te gandesti la un singur cacat atat, al tau. Deci da citesti si inveti bine pe WC :P

4. V-ati gandit vreodata sa scrieti o carte, si daca da, care ar fi fost aceasta?
Ghid pentru minori. Asa se va numi cartea mea, va face parte dintr-un proiect care il am in vizor anul asta, sau anul viitor daca este. Am sa scriu niste adevaruri, si sa elimin din start vrajelile folosite de baietii. E un ghid mai mult pentru fete, sa se protejeze.

5. Ce credeti despre colectiile de carte de la noi?
Care colectii? Ca habar nu am...

6. Care este cartea preferata?
Plai cu boi? :))) Glumeam, hmm Maitrey de Mircea Eliade...

7. Va place sa recititi unele carti, si car ar fi acestea?
Cele de IT, le recitesc ca sa mi reimprospatez memoria.

8. Ce parere ati avea de o intalnire cu autorii cartilor pe care le apreciati si ce le-ati spune?
Eliade, bei o bere cu mine? Sa discutam despre greseli facute in dragoste? Eu iti stiu povestea ta, dar hai sa iti zic si povestea mea :P

9. Va place sa vorbiti despre ceea ce cititi si cu cine?
Pai cartile de IT, evident le discut cu colegii de munca in IT sau cu amici IT-isti. Cartile siropoase, romantice, le discut cu anumite fete, bune amice de ale mele, care s-au nascut cu cartile in mana. Cartile thriller, le discut cu psihopatii, asa ca mine .. :))

10. Care sunt motivele care va determina sa alegeti o carte pe care sa o cititi?
Daca straluceste coperta, ma atrage dar nu o cumpar, ma uit in ea. Daca gasesc romantism, dragoste,  povestiri erotice, o cumpar pe loc, apoi daca mi se pare mie ca se aproprie cu ce am experimentat pana acum din viata, o citesc si pe aia...

11. Care credeti ca este o lectura "obligatorie", o carte pe care cineva trebuie sa o citeasca?
Micuta Croitoreasa chineza si Balzac - de Dai Siijo cred. E super interesanta !

12. Care este locul preferat pentru lectura?
Hmm, mai toaleta odata, si apoi pe o prispa, sau pe un leagan in mijlocul gradini tale inconjurat de natura.. .pasarele rau sau lac si un caine husky in poalele tale ... ehh.. vise..

13. Cand cititi ascultati muzica sau lecturati in liniste?
Hmm, depinde, cand invat, ascult muzica, dar cand citesc de placere mno in liniste...

14. Vi s-a intamplat sa cititi carti in format electronic?
Cateodata, Maitrey a fost electronic citita ;)

15. Cititi numai carti cumparate sau si pe cele care sunt imprumutate?
Si, si.

16. O carte este pentru mine... Cum ari descrie o carte?
Depinde, o carte este pentru mine, o sursa de invatare, este totodata, o usa deschisa spre mintea autorului, o usa ce in spatele ei ma lasa sa intru in contact direct cu imaginatia si cu gandirea autorului. Cartea este usa catre o groaza de lumi fascinante ;)

Bun asta este prima leapsa terminata si este de la Alle. Urmatoarea.. Cristi hai .. cu muzica... :D

Etichete:

Blogatu Show 3

Etichete:

miercuri, 20 ianuarie 2010

Idei si ganduri...

Va intrebati oare de ce nu am mai scris cateva zile? Hmm, nu, nu mi-am pierdut inspiratie. Ba de loc. Am multe despre ce sa scriu. In primul rand, am avut de munca pe aici cu niste computere. A trebuit sa le rezolv, si am fost ocupat. Pe langa faptul ca a trebuit sa stau cu nepoata mea, am mai fost ocupat si cu licenta. Am scos paginile, si da sa le citesc. Cand m-am uitat la ele, am zis, vai ce dor imi era sa fiu student. Un pic nostalgic trebuie sa recunosc. Chiar imi e dor de facultate. Trebuie sa mi fac rost de bani pentru stat prin Romania, evident. Nu ca as avea nevoie, dar... nu strica un pic !.

Oameni buni, Andreea Crepcia, participa la Eurovision. Cautati pe google, sau vizitati blogul sa o ascultati. Are o voce minunata. In caz ca nu o stiti, Andreea a participat la Megastar o mai tineti minte? Hmm tare curios sunt sa vad ce o sa se intample, si ce o sa faca. Emisiunea Blogatu Show, creste mare, si imi place ca pot sa umarul la acest lucru.

Am 2 lepse de terminat, cea de la Ianculescu si de la Alle. Promit ca o sa le fac, dar probabil mai tarziu pentru ca acum, trebuie sa ma pregatesc sa predau engleza.

Ca un mic personal thought : Se pare ca familia mea este doar sora mea si ironic, tatal meu. Cat despre mama "jos" palaria pentru sustinerea care mi-o acorda. Si nimeni nu poate zice ca nu ma "sustine", la cat vorbeste rau despre mine la tot neamul o cred si eu. Ca sunt fiul Diavolului, ca sunt satanist, ca sunt curvar, ca ma duc la prostituate, ca fumez, ca sunt alcoolic, ca beau de cad lata. Si mai nou, sustinerea de care am parte cel mai mult, este aceea de a-mi manca bani care mi se cuvine. Somaju raus. Am avut de luat ultimul salariu eu in spania, milioane bune, raus si ala. Rade tot. Din acest motiv, rog pe cei care sunt in Craiova, care ma primeste si pe mine sa stau? Promit ca spal vase, rufe, fac curat pentru cazare in Craiova. Mno deci inchei articolul, cu urmatoarea intrebare : Hai primiti un cretz?

Etichete:

marți, 19 ianuarie 2010

Teens

Doar o parere scurt si la obiect. Mi se pare mie sau tinerii ( 13-16 ani ) se strang in chat uri gen bestLzone, sau radio3net? Am eu o vaga impresie cumva, ca ei cauta cu disperare un loc sa se integreze, dar intr-un fel sa fie si protejati folosesc online ul? Fratilor, iesiti draq afara strange-ti-va cu prietenii comunicatii si socializati, lasati calculatorul ca tot acolo il gasiti. Dar oameni de pe acolo nu raman. Unii vin altii pleaca.

Etichete: ,

Aberatii, de data asta poetice !

Balada unei iubiri de mult trecute
Spuse din gura unui om, batran
Luati aminte inimi frante
Timpul trece, sentimentele raman

De ce iubesti, poate te intrebi
Lasa ma te rog sa iti raspund
Dragostea n-ai cum sa o pricepi
Nici acum, nici pe viitor, nicicand

Seri pierdute, lacrimi scurse,
Si o durere ti-au ramas
Toate printr-o soapta spuse
Punele acum, pe un faras

Ratacesti un timp, alene
Intr-un desert pustiu si rece
Mai tarziu sau mai devreme
O sa-ti revii, caci trece

Melancolie te ia de mana si te arunca
Intr-un bazin imens de lacrimi
Ai vrea ca sa te ia cineva de maneca
Ingeri sa te traga, poate heruvimi

Dar ei sunt fara putere in fata iubirii
Care o ai in inima, si realizezi
Ca nu te poti impotrivi firii
Cand esti pe cale doar sa pierzi

Imi iau ramas bun de la o iubire
Ce o port in al meu suflet
Inchid ochii si incerc cu a mea putere
Sa pun capat, cum e corect

Acum esti libera sa stii
Am renuntat acum la tine
Ma iubesti? Atunci ramai
Nu pleca, cu tine mi-e bine.......

Etichete: ,

Aberatii nocturne !



Lupul din mine s-a trezit. Luna rasare si este iarasi plina. Emotiile raman si sentimentele patrund. Imi las nasul sa aleaga unde ma va duce. Simt parfumul ei, si ii simt inima cum ma cheama. Ajung la fereastra ei deschisa pe un timp de vara. Intr-o singura secunda, urc in camera ei, intrand in intimitatea unei fiinte mult prea drage si placute.

Ce am sa fac cu atata foamete in mine. Cand buzele mele dornice sa guste pielea ei atat de fina? Sa distrug aceasta fiinta draga? Sa o musc si sa ma infrupt din ea salbatic? In camera ei deodata, un sunet se aude. Ea se intoarce in graba, o aud cum plange. Ma apropri de al ei cap, sa o aud cum zice, din maini sa nu o scap, pe jos cumva sa nu pice. Ma uit atent la vena ei de pe gat. Cum bate, cum ma viseaza, cum ma doreste. Ma gandesc insa si la mine, si la ce foame imi e. Cum poti rezista unor impulsuri animalice cand ea iti este in fata? Nu poti. Zici sa iti potolesti foamea macar atingand un pic cu limba, sa fie pe limba ta gustul ei. Sa ai cu ce sa te poti delecta. Ma aplec spre al ei gat. Ii simt caldura sangelui ei cald.  Deschid gura, iar dinti mei cei albi si mari, abia asteapta sa primeasca o gustare mica.

Inchid ochi si imi zic, nimic mai mult, doar sa o ating. Atat. Imi las limba sa alunece usor pe gatlejul ei incredibil de atragator.Ii place, si o vad cum se schimba. Imi folosesc buzele, concentrandu ma sa nu mi folosesc dinti. Ea vrea mai mult. O sarut mai intens pe gat, ea se trezeste brusc.

Te asteptam iubirea mea. Ce ti-a luat atata timp? Ia-ma caci sunt a ta. Acum si pe veci timp. Dinti mei danseaza de bucurie, pregatiti sa se infulece din gatlejul ei perfect. Iar saliva care mi curge, caci dupa ea eu salivez. Imi pregateste trupul meu, de o infulecare cum nu am vazut nicicand. Caci trupul ei imi este, hrana si salvare in acelasti timp. De maini eu o apuc, si o ridic in picioare, ma uit in ochii ei caprui, si ii zic ca nu o doare. Dinti mi infig, si incet incet eu musc, simt ca innebunesc si ca vreau mai mult. Si un pic eu ma opresc.

Sunt si inger sunt si demon, caci mereu eu noaptea cand e luna plina, dau tarcoale tie, si vin asemeni unui vis, unei dorinte, si in gand eu iti astern, o amintire doar cu mine, ceva pe care sa o pretuiesti. In timp ce mainile ei imi imping capu mai adanc si mai profund in gatul ei, nesatula de placeri erotice, doreste mai mult de la mine....

O musc, frenetic si pasional. Deodata, din vanator devin vanat, caci orice as face, ea cauta placerea de la mine. Hainele le rup intr-o secunda, si ramane goala in fata mea. Ce urmeaza, stiti cu toti, .... O noapte lunga lunga lungaaaaaa pe o luna iarasi plina.....

Etichete: ,

luni, 18 ianuarie 2010

Respect !

Respect oamenii care realizeaza ceva pe cont propriu. Cu mainile lor cladesc o afacere de jos, isi construiesc o casa, isi cumpara o masina, sau pleaca hai hui pe nu stiu unde. Respect tuturor care trec prin greutati, care se lupta cu viata, care se zbat si care intr-un final realizeaza ceea ce si-a propus. Nu suport oameni lasi, care nu au nici un scop, sau care de la bun inceput inainte sa inceapa un proiect, se dau batuti, si zic "eu nu sunt in stare sa fac asta!". De ce nu-i suport? Pentru ca tinand cont de anumite statistici care le-am mai scris eu odata aici : statistica in Romania. Oamenii cu 4 clase muncesc, si altii cu facultate terminata si master, stau in casa si nu fac nimic. Respect pentru cei care decid sa infrunte orice dificultate in ordine sa isi indeplineasca visele.

Respect! Pentru restul, traiti-va viata oamenilor! Riscati nu aveti nimic de pierdut!

Etichete:

Cacaturi

Un week end plin de lucruri si de ocupare. Calculatoare de reparat, locuri de mers, agitatie si bioritm dereglat. Si apoi somn, dar somn si apoi dureri de cap ingrozitoare. Imi deschid ochi si aflu ca Capra Mea, vrea sa slabeasca. Asa ca are nevoie de ajutorul vostru, sa ii recomandati melodii de dansat. Doar o face intr-un scop destul de caritabil. Sa dea jos kilogramele. Desi eu unul i-as recomanda sex. Mult sex, si fara sa glumesc sau ceva, dar sexul ne slabeste pe noi, animalele. Am avut de exemplu o perioada in viata mea, cand am slabit 10 kile in 4 zile. Si asta din cauza ca in cele 4 zile, nu am iesit din casa, ci am facut sex dimineata sex la pranz sex seara. Eram ca un iepure, si tipa la fel. Eram 2 nesatui, dornici de sex. Am rupt patul la propriul in alea 4 zile, si apoi era sa rup masa de la mine din apartament. Sau poti sa combini muzica cu sexul. Stilul si ritmul muzicii sa denote felul in care iti misti fundul. Pentru slabit clar, nu recomand melodiile lente. Cele house ritmate, sau rock. Da cred ca rock-ul ar influenta puternic, gen System of a Down - Chop Suey. Sau Godsmack sau Disturbed.

M-am uitat pe youtube la Deko Cafe. Am revazut anumite momente, si unu care mi-a placut enorm de mult, a fost cel al lui Vio. Si noi barbatii ar trebui sa avem ciclu. La femei este cel menstrual, la noi barbatii ar trebui sa fie ciclul de laba. Scuzati limbajul, dar mi s-a parut super amuzant. 3 zile de laba plus alte 2 de PMS ( Pre Masturbating Sindrom ). 2 zile in care nu ti faci laba, ci doar te uiti la filme porno. Si devi agitat, nervos, si vine gagica ta si te intreaba, ce ai? Si tu ii spui, sunt in PMS nu vezi? Lasa ma in pace! Si apoi, cand vine ciclul, vorbesti cu prietenii tai amici de ai tai. Ce faci bah? Lasa ma ba ca sunt la ciclul de laba. Aoleu lubrifiante ai incercat? Ar trebui de acord cu Vio, sa avem si noi ciclul. Iubitule hai vi in pat? Nu pot draga sunt la laba.

Hai ca am luat-o razna. Cred ca sunt de vina durerile mele de cap. M-am luptat cu ele azi intr-un hal de nu va vine sa credeti. Nu pot dormi acu, si tocmai incepu N&D - Vino la mine. Ce am putut sa fac si pe melodia asta, nu va vine sa credeti.

Va las, si sper sa nu ma bagati in seama. Mi-e dor de Romania, atat. AMR 8 zile. He he he.

duminică, 17 ianuarie 2010

Facts

In caz ca nu stiati, Romania ocupa locul 4 mondial, in topul tarilor cele mai mari viteze la Internet. Pe primul loc Corea de Sud cu o viteza medie de 14.6 MBps, apoi Japonia si Hong Kong cu 7,8 respectiv 7.6 si apoi Romania cu o viteza de 6,2 MBps. Tot in acest raport se arata faptul ca in Romania orasul cu cea mai viteza la internet o ocupa Galati. Destul de surprinzator as zice eu, viteza medie depasind in peste 70% din cazuri, 5 MBps. Mno, pentru cei din Galati, felicitari!

Etichete:

Vreau pizza!

Un nou proiect vad ca este in desfasurare. Este destul de promitator, totul despre pizzeri, dintr-un singur loc. Plus ca se fac review-uri, nu la bloguri, ci la pizza. Este o idee interesanta voi ce parere aveti?

Dati un click sa vedeti :

Etichete: ,

sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Duhovnicu de la Suceava

Cu toti pacatuim, si cu toti gresim. Insa toti si nici macar nu o stiti, aveti un Duhovnic pe care il sunati sa va marturisiti pacatele. Nu mi spune tu mie, ca nu ai , ca ai. Duhovnicul meu este cel de la Suceava. Cand pacatuiesc imi scot telefonul Cosmote, formezi numarul si incep a zice. Duhovnice de la Suceava, sa ti manance cerbii pleata, am pacatuit degeaba, cu o fata, pe la preajba. Duhovnice ajuta-ma si iarta mi tu pacatele mele.

Toata lumea are un Duhovnic, oricine are un prieten foarte bun,  caruia i se confeseaza. Eu am mai multi. Dar cel mai important e Duhovnicul de la Suceava, se stie el !

Etichete: ,

In toul noptii





Se spune ca invatam din greseli. Asta este omul, e natura lui de a face greseli si daca intr-adevar este destept va invata din greseala facuta. De cate greseli ai nevoie ca sa realizezi ce faci? Cate greseli trebuie sa faci ca sa iti dai seama ca dai cu piciorul la o iubire ca in povesti? Oare asta sa mi fi fost natura mea, si firea mea in tineretea mea? Asemenea unui Eliade, mai tanar, imi povestesc o iubire trecuta. De ce zic trecuta, pentru ca asa este. Vorbesc din experienta, si sentimentele expuse in fata ta, cititorule, sunt cat se poate de reale. Poate cineva, in situatia mea, trece sau a trecut prin asa ceva. Iubirea cand vine, te ia puternic. O fata, pe atat de frumoasa si de naturala precum Nicole, are forta distructiva, inconstienta de a schimba cursul vietii unui baiat. Si nu doar unui singur baiat.

Ea avea aceasta forta, pe care nu o stia, si imi doresc sa nu-i fi deschis ochii. Imi era dor de aceea Nicole, timida, cu botul pe carte, neinteresata de sex, sa fie din nou acele vremuri de inceput. Sa fie aceea pasiune, ce a existat, intre noi doi. Acele nopti fierbinti pline de iubire dintre noi doi. De ce trebuie sa gresesti si nu odata, ci de mai multe ori, ca mai tarziu sa iti dai seama de marea greseala facuta? Imi inchid ochii, si memoria mea inca este proaspata. Daca reusesti sa te interpui in locul meu, ai incepe sa te uiti la picioarele ei. Atat de fine, cu o piele ce te chema sa o mangai, sa o saruti, sa o atingi. Incepeai de la picioare de jos, si urcai cu privirea, si vedeai niste pantalonasi cu care ea dormea. Pe dedesupt nu avea chiloti, stiu sigur, ci erau acesti mici pantalonasi, stramti, si bine mulati, scotand in evidenta acel fund fantastic de excitant. Iar apoi, ridicandu-ti iar privirea, te uitai la o camasa alba cu patratele fine, lini orizontale si verticale, uitata de mult timp la ea in apartament. Urcai iara, si parul ei, un pic ondulat la terminatii, era stralucitor in lumina felinarelor de afara. Ochii ei te vrajeau, pentru ca erau extrem de misteriosi. Nu puteai citi nimic daca te uitai in ei. Din contra, deveneai din ce in ce mai curios, sa descoperi ce se afla in spatele acestor ochi superbi.

Era un pic de racoare afara, poate ca expre a iesit asa afara, sa ma intampine, dar sanii ei, mameloanele erau intariti, poate de la frig, sau poate gandurile ce-i treceau prin cap, cu toate noptile noastre impreuna. M-am apropiat de ea, atat de aproape de ea, suflandu-i prin nari in fata ei. M-am uitat direct la ea, si i-am zis rece, foarte rece "ce mai avem de discutat?"

- Vreau sa stiu adevarul, ai inceput sa bei? fumezi? Te-ai schimbat asa de rau?
- Incep sa rad, nu tare, ci usor, un pic ingamfat. Trebuie sa te felicit, caci fara tine nu as fi devenit asa. Stii prima data, cand ne-am despartit eu am fost lasul. Intr-adevar, am fost, pentru ca gandeam altceva atunci si eram nesigur de faptul ca ma iubesti. Nu stiam ce iubesti la mine, nu stiam de ce o frumusete ca tine statea cu mine. Apoi dupa o saptamana fara tine, am simtit ce inseamna moartea. Caci fara tine Nicole sunt un om mort. Acum, insa care e lasul ? Eu sau tu ?
- De ce esti atat de taios si atat de rece? Chiar asta merit? Sa te porti asa cu mine? Esti un prost ! La mine nu te-ai gandit, nu te-ai intrebat care sunt motivele pentru care am vrut sa ma despart de tine, nu? Nuuuu, normal ca nu, tu ai fost las, ca nu mi-ai dat o palma atunci. Tu esti cel care e las ca nu ai luptat, ci te-ai conformat situatiei si ai plecat si nu ti-a mai pasat de mine.... Tu esti lasul....
- Auzi la ea !, intr-un acces de furie. Eu sunt lasul !!! Si acum eu sunt lasul? Stii ceva, mi-ai facut un bine ca ai vrut sa te desparti de mine. Am scapat de o lasitate crunta ca tine. Am reusit sa scap in sfarsit de cineva, care traia o minciuna ! Da Nicole, traiesti o minciuna si stii de ce? Pentru ca nu realizezi acum, si poate crezi ca asta a fost cea mai buna solutie, insa cu trecutul daca nu il accepti asa cum e el, te va bantui toata viata ta. Daca incerci sa il indesi in mintea ta, si o lovesc cu degetul aratand spre capul ei, iti faci mai rau. Scapi acum pe moment de el, insa mai tarziu cand nu te astepti tot o sa vina dupa tine. Imi scot bricheta sa-mi aprind tigara. Trag un fum, ca sa ma calmez. Ador menta ce mi trecea prin plamani racordinu-mi nervii.
- Tu te-ai uitat la tine, sa vezi cat te-ai schimbat? Nu credeam ce auzeam, dar cand ma uit acum la tine, cred...
- Si ma rog ce ai auzit? Huuuh ? Ca beau? Da, beau, si care e problema? Datorita tie beau, ca fumez? Bravo mie, tot din cauza ta m-am apucat de fumat. Iar daca esti idioata si nu realizezi motivul, atunci imi pare rau ca am stat 6 luni cu o proasta ca tine !
- Esti... si incepe sa planga, ii dau lacrimile instantaneu, incearca din rasputeri, sa se lupte cu ea insasi dar degeaba, lacrimile curg suvoi pe fata ei de copil.  Cand vroia sa termine propozitia inceputa, intervin iarasi eu, cu furie..
- Te iubeam, si te iubesc Nicole, la nebunie. Nu intelegi ca pentru tine as fi facut orice?! Ce este asa de greu, si in ochii mei apar lacrimi, vazand-o pe ea plangand. Doamne Nicole, esti oarba? Sa nu vezi oare cat de mult te iubesc, si cat de distrus sunt fara tine? Nu poti realiza acest lucru? Si stiu ca si tu ma iubesti, si o simt. Nu are cum, altfel, gandeste-te prin cate am trecut impreuna.

O iau de mana, o strang puternic, si o strang in brate. Ii lipesc capul ei, de inima mea. Sa-mi auda bataile inimii mele. Ea bate pentru tine, cere-mi orice si iti voi da. Las totul pentru tine, atat de mult te iubesc....
Lacrimile curgeau si mai mult pe fetele la amandoi. Dorul buzelor ei, era atat de mare, incat nu m-am putut abtine, si am sarutat-o. Doamne ce dor imi era de ea, de sarutul ei, sa o simt langa mine, sa pot din nou sa o musc. De la un sarut mic, inocent, de dor, incepusem ca nemancatul, sa o mananc la propriu. O doream puternic, nebuneste, tanjeam dupa ea. Am inceput sa o sarut mai puternic, si mai mult. Ea inca se lupta sa isi dea seama, daca sa continue sau nu. Insa in momentul in care am inceput sa o sarut pe gat, totul parca era la normal. Am muscat-o exact in locul ei special. Si apoi in alt loc, si am sarutat pe sani, aproape ca rupandu-i camasa. Am inceput sa o sarut iar, si mai mult, si cu cat o sarutam, cu atat o doream mai mult. Imi era un dor de ea, eram ca un drogat care tocmai tragea dupa o perioada lunga de lipsa drogului, un pic cate un pic. Insa nu imi era de ajuns, eu vroiam mai mult, o vroiam pe Nicole.

Nu stiu de ce, insa un impuls puternic, am avut in mine, incat tot sarutandu-ne amandoi, i-am rupt camasa. Nu am mai rezistat. Nasturii au zburat unul cate unul, in timp ce eu trageam de camasa, in doua parti. Ramasase cu sanii goi in plina strada. In acel moment mi-a tras o palma. Puternica, si furioasa, isi trage camasa peste sanii ei. "Ce vrei sa faci? Sa ma violezi acum?". Am ramas socat, credeam ca si ea dorea, cel putin asta simteam din modul in care ma saruta si ea. Si mai intaratat, am inceput sa o sarut iar. Am luat-o pe sus, si am urcat scarile la ea in apartament. Am deschis usa, si am mers in dormitor. Am aruncat in pat si am zambit. Asta nu este viol, si stii de ce? Ea se mira si se intreba de ce... Pentru ca si tu vrei. Si nu ma mintii. Dintr-o miscare i-am dat jos pantalonasi, si mi-am bagat capul intre picioarele ei.

Tocmai facuse dus, si totul era atat de parfumat, si placut mirositor. Ea avea o crema de vanilie corporala, ce-i facea pielea sa aibe gust de vanilie. In momentul in care am simtit acel miros, plus mirosul vaginului ei, am innebunit. Ochii mi s-au schimbat, si eram precum un varcolac transformat. Odata ce am inceput sa-i sarut clitorisul, si apoi sa mi folosesc limba in vartejul placerii, a luat foc si ea. Ma uita la abdomenul ei, cum se contracta. Muschii ei, se contractau de placere, si mainile ei, erau in parul meu, strangandu ma tare de el. I-am despartit labiile, si ii sarutam clitorisul, si apoi cu limba, miscari circulare deaspura lui. Luase foc si se umezise toata. Vroiam sa fiu al dracului, si sa nu o las pana nu cade lata in fata mea. Din cauza placerii evident. Partea frumoasa era ca ea avea un loc special, exact in lateralele vaginului. Si odata ce le mangaiam, in timp ce ii oferam un sex oral, ii mangaiam si acele portiuni usor si placut. Atat de puternic, faceam, si atat de nesatul eram incat a avut un orgasm. Mirosul ei, ce dor imi era de el, insa eu nu ma multumeam doar cu unul. Am bagat degetele. In timp ce cu limba o excitam la clitoris, cu degetele le bagam inauntru, cautand faimosul punct G. Noroc cu degetele mele mari, ca am ajuns. In momentul ala, simteam cum peretii vaginali se contracta puternic de placere. Totul era fierbinte, umed, si placut. Ea respira puternic si gemea. Totul era intens, un sex de dor, un sex salbatic puternic. Inca un orgasm, nu ma las si contiunui mai rapid, mai accentuat pe clitoris si pe punctul G. Numai o femeie poate intelege ce traia Nicole atunci. Cat de excitata putea sa fie. Al treilea orgasm. Mi-am luat gura de la vaginul ei, ramanand insa cu mana si cu degetele in interiorul ei, mentinand acea stare de excitare. Am inceput sa o sarut pe coapse, pe solduri, sub sani, pe sani, si apoi pe gat si pe buze. Mi-a dat jos pantalonii. Mi-a dat jos tricoul, si chilotii.... Totul era intens, puternic salbatic si pasional. Camera se incalzise imediat, iar pe Nicole apareau pe trupul ei, sudoare. In momentul in care mi-am bagat penisul in vaginul ei super umezit, incalzit, si contractat, niciodata nu am simtit-o in starea asta pe Nicole. Am inceput sa ma misc mai repede, mai puternic, luandu-i picioarele si punandu-le pe umeri mei, facandu-i vaginul mai stramt, astfel incat, peretii ei vaginali sa simta o placere maxima. Mai tare, mai rapid, mai dornic de ea, al patrulea orgasm si un tipat de placere. Isi infinge ghearele in mine. Doamne ce dor imi era de acest lucru. Continui, si nu ma las, stiam ca pot sa i ofer mai mult. Ii simteam vaginul super umezit, super incalzit, si sanii super excitati. Ma uitam fix in ochii ei, in timp ce imi miscam soldurile rapid. Ce imi placea mie sa fac, era sa fac un fel de roata in dreptul ei, cu penisul bagat inauntru, in loc sa ma misc dute-vino, ma miscam in sens circular. Astfel atingeam toata punctele de pe peretele de sus al vaginului. Mai repede, si mai repede. Al cincilea orgasm. Sudoarea isi facuse loc si pe mine si pe ea. Am luat-o pe sus in brate, si am pus-o pe masa din dormitorul ei.

Eram deasupra ei, iar transpiratia mea cadea peste ea, in timp ce faceam dragoste cu ea. Cat de intens o simteam, cat de puternica a fost aceea partida de sex, cat de bine imi era sa fiu cu ea din nou. Nu vroiam sa ma termin, vroiam sa i ofer cat mai mult. Sa isi aduca aminte cat de bine ii era cu mine. Si ii este. Si dadeam mai mult, mai adanc. Am dat-o de pe masa, si am intors-o in pozitia de doggy style. Nu aveti idee cum se misca masa aia, cum o bagam in ea, cum se misca masa mai in fata. Atat de puternic o bagam, vaginul ei era super umed, si aluneca foarte bine totul. Mai repede, si mai repede, al saselea orgasm.

Nimic nu ma putea opri, eram innebunit dupa ea, si vroiam sa i arat ce pierde daca se desparte de mine. Camera se incalzise rapid, si deja apele curgeau pe amandoi. Dar printre gemetele ei de placere si ale mele, prin atingerile acelea salbatice, prin unchii bagate si infipte in carne, ma simteam intreg. Eram eu, din nou..... cu ea.....

Va urma.....

Etichete: ,

Tio in sus, tio in jos

A fost sor' mea la sedinta astazi, la gradinita unde este nepoata mea. Mare i-a fost mirarea, cand invatatoarea lui Jacqueline, i-a spus surorii mele, ca nepoata mea toata ziua, povesteste de unchiul ei. Toata ziua, ne spune cum unchiul ei pune muzica buna, si dansam, si arata cum danseaza, si spune cum tio o iubeste enorm de mult, si zice cum tio ii da sa pape, si are grija de ea, si tot ce face cu tio ea spune la cole, la colegi, la invatatoare. Tio in sus, tio in jos. Vreau sa va zic ca o iubesc enorm de mult, si este un inger, si da o rasfat, o pup, ma joc cu ea, dar o sa pedepsesc dar nu am dat in ea niciodata, ci doar am pedepsit o. Tio in sus, tio in jos. Cred ca sor' mea si cumnati miu sunt gelosi pe mine, ca Jacqueline ma iubeste asa mult :)) Era o gluma totusi !

Tio in sus, tio in jos ! Tio peste toti si oricand :P
Pupa tio pe nepoata lui :*

Etichete:

vineri, 15 ianuarie 2010

Blogatu Show editia a 2


Blogatu Show - editia 2
Vezi mai multe video din Blog

Etichete:

joi, 14 ianuarie 2010

Updates

Ultimele 2 zile au fost foarte pline. In primul rand aniversarea celor 7 ani de "cascatorie", asa cum zicea sor-mea, la multi ani sorooo. Apoi, am fost ocupat cu emisiunea lu Blogatu, plus ca a trebuit sa predau cursuri, sa repar computere, sa ma duc si eu la cursuri. Am fost foarte bisi si nu prea am putut sa dorm. Am cam suferit si de insomnie. Mno drept dovada, dupa ce am finalizat show-ul, am tras un pui de somn din ala grasan de 6 ore duse cu pluta. Din ala bustanel din ala, creierul te anunta ca o sa cazi ca el, parca ii reaud vocea "timbeeeeeeeeeeer". In cadrul emisiunii, vom pregatii niste surprize pe placul vostru zic eu. Ceva de care sa fiti mandri ca sunteti bloggeri. Poate Blogatu o sa dea mai multe detalii. Bun, lasand emisiunea la o parte, fratilor am examen. Trebuie sa ma apuc de examen. Urgent :))) sa invat si eu. Yep, inca nu am scapat, dar sunt sigur ca o sa trec de data asta. Aici in Valencia, este un vant de te ia pe sus. Si vorbesc serios, este un vant asa puternic, de te ia pe sus. Frig nu este, insa, sunt 18 grade dar bate un vant puternic de te muta din loc. Nepoata mea ma iubeste si mai mult, pe langa munca si treburi pe aici, ma calareste in fiecare sare. Laviiiii laviiiii, si isi infinge degetelele in paru meu cret, sa ma faca gigea cum zice ea :)).

Bate inima de fericire, ca iarasi vin in Ro. Si vreau sa fac un cadou special cuiva special. O sa fie cel mai nebun lucru facut, inainte de eurotrip. Yep, de ce zic asta? Pentru ca se poate, si pentru ca pot. Zambetul ei, merita orice ca sa il vad. Punct. Legat de party, s-ar putea sa il aman in vara. Locatia am discutat la Amsterdam Beat Club. Acum as dori sa fac un sondaj, daca ar veni lumea la open bar party. Intrarea de 30 de lei, si bautura cat vrei. Muzica romaneasca, gen, Andre, Genius, 3SE, Animal X, Class, si restul cat mai sunt. Ideea e ca doresc sa strang cam 100 de oameni. Daca nu se strang nu se merita atunci.

Pe langa asta, poate ajung si prin Paris, v-am zis ca anul asta, o sa ma plimb destul de mult. Oricum, imi este dor de prietenii mei, si de abia astept sa-i revad. Cred ca zicala aia e adevarata, paseste in casa prietenului tau mai rar, ca sa i fie dor de tine mai des. Si asta o zic de la mine, iubitii, iubitele vin si pleaca, dar prietenii adevarati raman pe vecie.

Cei de la spunenudrogurilor.com, vor sa faca o campanie, cu bloggeri care sa dea un mesaj tuturor. Mai multe detalii despre astsa un pic mai incolo. Mno  v-am pupat, ca ma duc sa fac un dus, sa ma imbrac si sa plec.

Sanatate!

Etichete:

Caderea mea...


Citizen Cope - Holdin' On


"Da sunt bine... de ce intrebi asta?" pe un ton de nestiutor. Vroiam sa par indiferent, voiam sa par rece, desi inima mea, plangea dupa ea, buzele mele o chemau in fiecare secunda, eram atat de incapatanat incat sa nu imi ascult impulsurile. Vroiam sa am demnitatea mea. Idiotul de mine, nu stiam la ce dadeam cu piciorul. "Am auzit ca ti-a fost rau, si vroiam sa stiu daca esti bine..." gandindu-ma acum, in trecut, la acel moment, nu ma pot abtine, sa nu mi dea o lacrima. De ce vorbesc cu asa parere de rau? Pentru ca in imaturitatea mea, si mandria mea, plus un orgoliu tampit, intorceam raul prin rau. "Altceva mai vrei sa ma intrebi? Merci de intrebare nu trebuia sa te ingrijorezi.... " taios, si rece. Atat, astea erau cuvintele ce puteau defini felul meu de a vorbi cu ea. "Nu, ma bucur .... chiar ma bucur ca esti bine......", am intrerupt-o brusc, si i-am taiat-o "Trebuie sa plec, pa !" si am inchis telefonul.

Am inchis telefonul, pentru ca nu mai rezistam, si incepeam sa plang, si astfel nu vroiam sa arat partea aceea care plangea dupa ea. Perioada care a urmat, a fost una destul de proasta. Am ascultat sfatul prietenilor, si cum ei imi ziceau, trebuia sa o uit. Iar vorba care circula in lumea moderna este "cui pe cui se scoate". Am continuat pe calea bauturii, si am inceput sa beau, si sa merg prin discoteci. Imi revenea in mine, vechiul eu, cel curvar afemeiat, care agata orice tipa vroia. Insensibil, incapabil de a iubi. Ma transformam intr-o persoana rece. Am baut intr-o noapte atat de mult, incat dimineata m-am trezit intr-un camin, cu 2 fete in pat. Aveam tricoul rupt, iar blugi aruncati pe un calorifer. O durere de cap imensa, ce necesita imediat un paracetamol sinus. Ma uit mai bine la cele doua fete ce stateau intinse, goale sub o patura subtire. Dormeau atat de linistite si nepasatoare. Ma scol, imi pun chilotii pe mine, imi trag blugii pe mine. Si scot capul pe fereastra. Eram la Agronomie. In fata ei, un parc, mini parc as putea zice. Imi bag mana in buzunarul de la blugi, si observ un pachet de tigari.

LM verde, de menta. Scot o tigare, caut un foc, si o aprind. Am tras pentru inceput in piept, si am inceput sa tusesc. Dar efectul ce il dadea menta aia, racoritoare, era perfecta pentru sufletul meu distrus si rece. Tocmai incepusem sa fumez. Nimic nu putea insa, sa ma faca sa o uit pe Nicole. Despartirea de ea, ma fortase la o maturizare brusca. Bautura, femei, tigari, cazino-uri, excursii cu munte, cam tot ce poate isi dori un tanar, eu le aveam. Nu aveam bani, dar pot sa zic ca aveam noroc cat carul. Dar aproape in fiecare dimineata, treceam pe la ea la apartament, si eram cu telefonul in mana. Formez #31#0764 95 .... numarul il stiam si mort. Apelam, un scurt beep. Vedeam cum se aprinde lumina de la ea la fereastra. Incepeam sa zambesc pentru ca i stiam obiceiurile. Se uita la telefon, si vedea numarul ascuns, trage o injuratura, nu inchide lumina, ci sta sa se gandeasca, cine ar fi putut sa dea beep, si apoi inchide ochii. Cand ii va veni somnul, se va trezi sa stinga lumina. Insa ceva s-a intamplat. Lumina se stinge brusc, iar eu ma sperii. Dau sa plec, spre casa mea.....

Cand ajung in dreptul coltului de bloc, o aud cum striga dupa mine ... "Razvan.....". Ma opresc, si intorc privirea. Eu intr-o geaca de piele de motociclist, cu barba lasata si cu tigara in coltul gurii, ea in niste pantalonasi scurti, si o mica camasa pe ea. Era camasa mea uitata la ea acasa. Picioarele ei perfecte erau le vedere, si ma uitam cu dor la ele. Imi era dor sa o mangai sa o sarut, sa o strang in brate sa fac dragoste nebuna si pasionala cu ea. Imi intrase in mintea mea, si in fiecare fir de par al meu.

"Razvan trebuie sa vorbim..."

Va urma....

Etichete: ,

miercuri, 13 ianuarie 2010

Ianuarie, perioada de transferuri

Ianuarie, ce se intampla? Sezon de despartiri? E ca la fotbal? Perioada mercatto? Transferuri pac pac? Am o groaza de cunostiinte care-s au despartit de prietene/prieteni. Parca ar trebui pus la status la messenger ceva de genu, liber de contract, dispus la un contract de 3 luni, cu prelungire. What the fuck? Ce vrea sa insemne asta? Suferinta dinaintea zilei de 14 februarie? Sau stai maaa ca e criza, si nu sunt bani de cadouri, mai bine hai sa ne despartim o lalaim o luna jumate, si apoi ne impacam. Guys, what is wrong with the world? In fine, nu suport relatiile care dupa 3 zile trebuie sa zici te iubesc sau fite de genu. Frate, asteapta ai rabdare, ca e timp destul. Te bagi intr-o relatie ok, da nu zice te iubesc dupa 2 ore. E clar ca nu o sa reziste relatia aia. In fine..

Etichete: ,

marți, 12 ianuarie 2010

Inima zdrobita




Eram socat si ingrozit la auzul acelor cuvinte iesite tocmai din gura persoanei pe care o iubeam cel mai mult. Am simtit un cutit intrat in inima, si rasucit de mi si mii de ori. Durerea aceasta o simt si acum cand ma gandesc. Lucrurile intre mine si Nicole, erau frumoase, pana la acel incident. De acolo a pornit iadul. A fost inceputul sfarsitului. Din cauza firi mele, ma supun deciziei oamenilor, si nu oblig pe nimeni. Prostia mea a fost ca nu am cerut explicati, doar am asumat faptul ca asta e dorinta ei, si mai ales cand ma gandeam inainte, ca din cauza mea era nefericita a adancit si mai mult in mintea mea, decizia de a-i respecta alegerea. Poate ca am fost las, si nu am luptat cu gandurile ei intunecate, poate, dar tot ce am putut face a fost sa ma resemnez, si sa accept situatia de fata. Poate ca eram si eu speriat, poate mai speriat decat ea. I-am luat mana, am mangaiat-o, am strans-o in brate, ca si cum ar fi fost ultima oara, si apoi am sarutat-o plangand. Era ultimul sarut care i l-as fi dat unei persoane pe care o iubeam din toata inima. Datorita principiilor mele, de a nu subjuga dragostea, ci a lasa-o libera, aceasta intorcandu-te la tine, daca e dragoste adevarata, am renuntat, la ea.

Mi-am ucis sentimentele, le-am tinut sub control. Cum? Probabil ca deja realizati, din cauza imaturitatii mele, si a dificultatii in a controla asemenea durere, m-am aruncat in bautura. Prima mea betie a fost groaznica. Din cate imi aduc aminte, eram in Malibu, si nu stiam sa joc biliard. Era pentru prima data cand ma uitam live la un joc de biliard. Datorita capacitatii mele de a ma concentra, si ambitia din mine, am inceput sa beau. Am inceput usor cu bere, direct 3 sticle. Apoi am ramas fara bani. Eram ametit si eu mai vroiam sa mai beau. Am decis sa fac un pariu cu cel mai bun jucator de acolo. O partida intre mine si el, cel care castiga plateste consumatia celuilalt pentru toata noaptea. Evident ca am stat sa ma uit cum se joaca, si am incercat sa realizez  cum functioneaza jocul. Am mai comandat o bere, si pot sa zic ca oficial, pentru mine care nu bausem atat de mnult pana atunci eram mort. Am luat tacul in mana, am inchis ochii, am inghitit in sec. Sudoarea fricii isi facea loc pe fruntea mea concentrata la joc.

Am dat prima lovitura, si am spart bilele. Au intrat 2 sparte. Norocul incepatorului a zis tipu' razand de mine. M-am uitat pe tabla, si calculam cea mai buna bila posibila ( era faptul ca eram la mate-info si cautam algoritmul cel mai bun de golire a mesei, ceva de genul problema calului pe tabla de sah  sau damele ), si imediat mi-am dat drumu. Pot spune ca fara sa mint, am inchis masa. Totul a mers perfect, si am castigat. Tipu' s-a recunoscut invins, si m-a felicitat si mi-a platit toata consumatia. Ce a urmat dupa acele patru beri? Votca, tequilla, gin, vin, iar votca, si apoi absint. Stiu doar ca am ajuns la usa curtii mele intins pe jos. M-am ridicat si nu stiu cum am ajuns acasa. Am vomitat in curte, tot ce aveam in mine. M-am gandit ca daca iau un paracetamol nu o sa ma doara capul.

Dimineata nu va zic cum eram, distrus, pulsul inimii 160, nu ma puteam ridica pentru ca totul se invartea in jurul meu. Dar cu toata bautura bagata in mine, durerea era acolo, era reala, era prea dureroasa sa o pot controla. Lacrimi izbucneau doar gandindu-ma la ea. Devenisem o lamaie, acru, rece, inchis, intr-un intuneric friguros, prea rece pentru orice creatura sa supravietuiasca, un mediu care ma obliga sa ma adaptez intunericului ce ma inconjura. Viata fara Nicole, era moarte, era doar intuneric. Nu vedeam nimic altceva, decat durere si intuneric. Lacrimi si durere. Asta pana cand dupa cateva zile de betii, telefonul imi suna. Eram prea beat ca sa observ cine este, dar am raspuns, si pe un ton de om distrus, am zis.."Aloo ?"

De la capatul firului imi raspunde o voce suava, si dulce "Esti bine?"......

Va urma.....

Etichete: ,

Rad cu lacrimi, si ma doare burta [VIDEO]



Cum ma sa razi asa deci nu mai pot
ma doare burta obraji, si ma tot 
uit la el over and over and guess what
It's so funny !!! :))
LOL

Etichete: ,

Chuck Season 3

Chuck Sezonul 3 a inceput. Nu imi vine sa cred, dar este cu adevarat o mare surpriza. Pentru cei care nu stiu, Chuck este un tip obisnuit, care din greseala i se implanteaza in cap un super computer. Este coptat de NSA si de CIA mi se pare, si intra intr-o echipa cu 2 oameni. Un el, si o ea. Si blonda, vai da e frumoasa, se indragosteste bla bla, oricum, un serial super de comedie pura cu actiune si batai si toate cele. A aparut sezonul 3 asa ca shhht vreau sa ma uit la el. Vizionare placuta !

Etichete: ,

Om avea prostia romaneasca, dar si altii

Haideti sa va zic ceva. De fapt sa va pun in tema. Noi avem Tarom-ul companie romaneasca. Maghiarii au WizzAir. Da desi nu credeti WizzAir, este companie din Ungaria. Mno, ca sa nu va retin mult, eu roman, plec in Romania, dus intorc cu 80 de euro. Companie low-cost, foarte rapid, si foarte eficient. Tarom-ul, ei bine stiti cu toti ce inseamna companie romaneasca, fie ea si aeriana. Mno am niste cunostiinte maghiare, care au plecat din Spania cu Tarom. Care e problema, in timp ce eu dau 80 de euro dus-intors, ei au platit la Tarom ( companie romaneasca ) 400 de euro dus-intors. Ok, recunosc, om avea noi prostia noastra romaneasca, dar ei ? Eu roman, zbor cu companie maghiara, ei unguri zboara cu companie romaneasca. Care si-a luat teapa? Hmm....

Etichete: , ,

luni, 11 ianuarie 2010

Am sa stau langa tine....




Dupa incidentul din acea seara, Nicole nu mai era ea. Era diferita, speriata, nu mai zambea deloc, nu o simteam eu in regula. Am vrut sa discut cu ea, dar imi tot raspundea ca nu are nimic. Insa in mine ma framantam, pentru ca simteam ca ceva nu e in regula. Am vrut odata sa deschid subiectul sa aflu ce s-a intamplat, care este istoria ei cu acel baiat. Dar nimic, mi-o reteza imediat, si mi zicea ca nu vrea sa vorbeasca despre asta. Ma durea sufletul, sa o vad macinandu-se si sa nu stiu motivu. Vroiam sa aflu ce are, de nu mai e fericita, ce se intampla, insa imi inchidea fiecare usa pe care eu incercam sa o deschid. Am inceput sa ma simt nefolositor, si sa ma gandesc ca eu sunt de vina. Pe o zi ploioasa, intunecata, plin de nori gri, amenintatori si cenusii inchisi, m-am dus la ea la liceu. Am plecat de la servici pe motiv de boala, si mi-am luat liber, special ca sa am timp liber cu ea. Am asteptat-o sa iasa la ora 2 de la liceu sa o conduc acasa. Am zis ca asa as avea timp sa discut cu ea. Umbrela nu aveam, iar avea avea un palton cu gluga de ploaie. Am asteptat-o in fata, si cand am vazut-o doamne ce fericire. Cand m-a vazut ea a ramas socata. A inceput sa ma intrebe direct, fara sa mi zica buna, sau sa ma sarute. "Ce cauti aici????"

Odata ce am auzit intrebarea asta, am ramas blana. "Nu am voie sa iti fac o surpriza?" am raspuns tot cu o intrebare retorica. Se uita de jur-mprejur, cercetand zona, sa vada daca sunt pericole, am apucat-o cu bratele de umeri, si am intrebat-o "Nicole de ce anume ti-e teama? Ce ai?". Nu a zis nimic, a mers alaturi de mine, prin ploaie, si dupa ceva timp, imi raspunde pe un ton de ingrijorare. "Mi-e teama sa nu patesti tu ceva....Trecutul este unul urat, si nu ma lasa in pace". Am incercat sa o calmez, sa-i spun ca mereu voi fi alaturi de ea, ca o voi apara cu costul vietii mele, caci o iubeam mai mult decat imi iubeam propria mea viata. Insa ea era o stanca, ce nu se lasa mutata cu nici o vorba de a mea, sau cuvant. Era impietrita, si nu se deschidea in fata mea. Ajungand in dreptul blocului ei, s-a intors catre mine, m-a sarutat profund, cu dor, cu lacrimi. Ii simteam lacrimile ei fierbinti curgand pe obrazul meu. Si dupa acest sarut, imi spune "imi pare foarte rau, si ... .( lacrimi curg si plange ) vreau sa.... ne despartim.... nu ma intreba de ce, dar asta vreau acum!"

Va urma...

Etichete: ,