sâmbătă, 31 octombrie 2009

Salveaza un cret!

Se apropie ziua mea de sf. Damian ( 1 noiembrie ). Ca să îmi pot menține nr. de telefon cosmote, am decis să lansez următoarea campanie : "Salvează un creț" - Trimite 1 E credit, prin transfer credit, ca o donație, ca să-mi păstrez și eu nr de telefon. Apelez, la dărnicia oamenilor,și în plus cei care îmi vor trimite 1 euro, vor fi scriși aici pe blog.


Poți să trimiți tastând *444*1*0769554908# de pe telefonul tău.
Mulțumesc celor care mi au trimis 1 euro :

  • Mihaela
  • 0766656***
P.S. : Se apropie și ziua mea de sf. Damian, peste câteva ore.



Etichete: , ,

joi, 29 octombrie 2009

Do Not Disturb - va rog frumos!



Hai gata, lăsați-mă să dorm! Noapte bună! Cațelușu' out!

Etichete: , ,

Batranica si Adevarul - Banc!


Într-un mic orasel din SUA, avocatul acuzarii cheama primul martor, o batranica simpatica. Vazand-o cam emotionata, începe cu o întrebare de complezenta:
- Doamna Jones, spuneti-mi daca ma cunoasteti...
- Daca te cunosc? Dar bineînteles ca te cunosc, domnule Williams, te stiu de când erai un baiatel ! Ai fost o mare dezamagire pentru mine. Minti, manipulezi oamenii si-i vorbesti pe la spate, faci afaceri necurate cu masini! Dar cel mai rau este ca-ti înseli fara rusine nevasta!
Inmarmurit, avocatul incearca sa schimbe discutia si ingaima: - Doamna Jones, dar pe avocatul apararii îl cunoasteti?
- Hm! Desigur ca îl cunosc si pe domnul Bradley. E lenes, ia mita si e cam betiv .... Competenta sa ca avocat este pur si simplu indoielnica. A, si sa nu mai spun ca-si inseala sotia cu trei amante! Una dintre ele e chiar sotia ta!
În murmurul salii, judecatorul le cere avocatilor sa se apropie: - Ascultati, nenorocitilor, daca vreunul dintre voi o intreaba pe batrana daca ma cunoaste, va bag în puscarie!




Banc primit pe mail, de la Amy NM. Mi s-a părut foarte amuzant

Etichete: , ,

Pienso en ti...


yiruma - river flows in you
Asculta mai multe audio Muzica

Auzi? Cum bate inima mea? Îi auzi bătăile ei, în vidul întunecat din sufletul meu? Boom boom boom. Singura ei problemă este că bate singură. Bate, cu un ritm de dor, bate gândindu-se la tine. La ce faci, la ce te gândești. Cum îți bate inima? Întuneric, și liniște, nici măcar un vânt nu trece, prin acest gol și rece. Da, mă gândesc, nu am cum, la toate amintirile care le am. Un ecran, își face apariția în fața ochilor mei. O rază de lumină erupe din mintea mintea mea, și proiectează, o imagine, două, ca apoi să afișeze un întreg film, cu amintiri. Ce sentiment călduros atunci când te țineam de mână, atunci când te priveam râzând. Pe din afară, sunt un om ca și oricare, înauntru, cine vrea să vadă, se va pierde, căci, dorul meu, îmi cuprinde sufletul, iar alinarea mea, sunt decât acele imagini, ce ar fi putut să fie. Un ritm, mai alert, al inimii mele, căci, din fundal, îți aud vocea. Bate mai puternic, parcă încercând încă odată, să se întoarcă în acele timpuri. E imposibil, de atins acel scop. O lacrimă, pe cât de inocentă, pe atât de singuratică, își croiește drum, pe un obraz fierbinte. Căci stau, și te privesc printr-o fotografie, într-o ramură aurie.

Visele, oare să fie calea de a comunica între 2 suflete? 2 inimi ce bat fiecare pentru cealalaltă ? De câte ori nu te visez, de câte ori, nu îmi imaginez, sărutul tău, de câte ori, nu am visat atingerea buzelor tale, acele îmbrățișări, pline cu dor și de mângăieri delicate. Izul pielii tale, mă îndeamnă la o mai atentă cercetare. Finețea și pielea așa de catifelată, sunt un deliciu pentru simțurile mele, ce au luat-o razna, după tine. Ai incredere, să mergi așa adânc, în vidul din mine, să mă apuci de mână, și să mă scoți la iveală? O scapă-mă de acest întuneric. Eliberează-mi inima spre un tărâm de mult uitat. Cel al iubiri și al dragostei, cel al căldurii și al pasiunii. Mai e un pic, și scap, mă tragi cu toată forța din întuneric, dându-mi șansa de a continua, de a merge mai departe, de ma reumple cu sentimentul dragostei. Verși și acum, în mine, un vas golit, de timp, secat, asemeni unui deșert uitat de Creatorul Înșusi. Iar vasul, se umple, deșertul, este inundat de apa vieții. Iar tu, îmi zâmbești, te uiți cu acei ochi dulci la mine, și îți limpezești buzele, te aproprii, îți închizi pleoapele, și mă săruți.... Nu uit, ci doar accept, aleg sa continui, chiar dacă inițial, pare asa de greu, îmi dai tărie să continuu. Și te sărut, un sărut de ramas bun, si ne mai întâlnim cu bine.

Etichete: , , ,

Ziua Fraudelor: Email de la Microsoft! Atentie Frauda!

Nici nu scriu un post bine, că apare o alta fraudă. De data asta conținutul mail-ului este următorul :

Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii
Inspector general,
 


Buna
ziua
 tuturor, In general nu trimit asemenea mesaje ,dar acesta mi l-a
trimis o buna prietena avocata si cred ca este o oportunitate foarte
interesanta. Ea spune ca va functiona.Si pana la urma nici unul nu avem
nimik de pierdut! Imi spune ca: sunt avocata si cunosc legea.Asta esta
adevarat.AOL si INTEL isi vor tine promisiunile de frica sa nu fie dati
in judacata si sa trebuiasca sa faca fata unei amenzi multimilionare in
dolari, asemenatoare cu cea a Coca Cola contra General Electric. Dragi
prieteni nu o luati in gluma.

  Bill Gates (Propietar de Microsoft), isi imparte averea.



Daca ignorati acest mesaj o sa va para rau.... Windows este inca cel mai
utilizat program, Microsoft si AOL fac un experiment trimitand acest
mesaj (e-mail beta test)... Cand o sa retrimiteti acest mesaj (e-mail)
prietenilor Dvs. Microsoft o sa poata vedea daca sunteti sau nu
utlizatori ai Microsoft Windows. Pentru fiecare persoana care trimite
acest mesaj Microsoft le va plati 245 EUROS.

Pentru
fiecare persoana careia tu ii trimiti mesajul iar acesta il va
retrimite la randul ei altor persoane Microsoft vâ va plati 243
EUROS..Pentru fiecare a treia persoana care va retrimite mesajul,
Microsoft vâ va plati 241 EUROS



In 2 saptamani
Microsoft, va lua legatura cu tine pentru a-ti confirma adresa de mail
si iti va trimite un cec. Charles. Bailey General Manager Field
Opérations

       1-800-842-2332      Ext.. 1085 or

       904/245-1085      or RNX 292-1085



Avocata
imi spune : Credeam ca acest mesaj este o frauda dar dupa 2 saptamani
dupa ce am retrimis mesajul, am primit un mail de la Microsoft pentru
a-mi confirma datele corecte si adresa si am primit un cec de de 24.800
EUROS.

Trebuie
sa trimiti acest mesaj inainte ca testul sa se termine! Daca cineva are
posibilitatea de a face acest lucru realitate acesta este Bill Gates..

Pentru el acest lucru supune o cheltuiala de publicitate. Va rog trimiteti mesajul la cat de multa lume puteti!



Trebuie sa primiti cel putin 10.000 de euro.

Nu
v-am fi ajutat sa aflati si sa aveti posibiliatatea de a trimite acest
mesaj daca noi la randul nostru nu am avea ceva de castigat pe urma lui
.Cum va spuneam cunosc legea si acesta mail este real..



Intel
y AOL negociaza o fuziune ceea ce i-ar face compania cea mai mare din
lume, iar pentru a fi siguri ca Windows este cel mai folosit program,
Intel si AOL fac un experiment prin acest test.

E la mintea cocoșului că asta este un spam, și din nou, un lanț de fraudă. Vă rog, nu mai trimiteți mail-ul acesta. Este o fraudă, si scopul mail-ului este de a vă lua adresele de email, unde sunt băgate într-o bază de date, pentru spam. Și vă mai întrebați, de unde primiți atâta spam!

Etichete: , , , ,

Urcare spectaculoasa - ZeList

Până acum o săptămână mă cam scăldam, prin locurile de pe poziția 7000-6000, însă în ultima vreme, am avut o urcare, spectaculoasă de 1868 de locuri. Și uite așa se face, că eu, cu ajutorul vostru, celor care mă citesc, ma aflu pe locul 4235. Nu-i rău, ținand cont, că nu folosesc abuziv, mass-uri pe yahoo ( doar la lucrurile importante zic eu ). Și cu toate astea, îmi cer scuze, pentru toti care mă suportă atunci când mă mai scapă câte un mass.

Etichete: , , ,

Atentie Frauda! R320 Ericsson Laptop

Dacă ați primit un mail cu un subiect, de faptul ca puteti primi gratuit un Laptop R320 de la Ericsson.com, dacă veți trimite mail-ul la 20 de persoane, este un fals. Atenție, este un fals.Mai jos este un fragment :

All you need to do is send an e-mail about this promotion to 8 people and you will receive an Ericsson T18 Laptop. // if you send an e-mail to 20 or more people, you will receive an Ericsson R320 Laptop.

Make sure you send a copy to: Anna.swelung@ericsson.com


Am verificat la ei pe site, și-au dat anumite explicații. Anna Swelung nu există, iar tot acest lanț de mail, a fost pornit din Aprilie 2000. Deci aveți grijă să opriți acest lanț. Nu de alta dar am primit și eu un mail, am fost tentat să trimit, insă, am decis să mă documentez înainte.
Pentru mai multe detalii puteti sa vizitati asta ( este numarul 5 ) : http://www.ericsson.com/ericsson/contact/faq.shtml

Etichete: , , ,

miercuri, 28 octombrie 2009

Mercy

Atunci când, pe nepoata mea o duc și o las la cole, atunci când îi bagă la clase, este o melodie, care se aude din difuzoarele școlii. Duffy - Mercy. Să fie oare o coincidență? Sau este doar ca să-i obișnuiască cu ce o să urmeze? Oricum, mi s-a părut foarte amuzant.

Etichete:

Shopping Party Fashion United Plazza Romana


Etichete: , , ,

The Jogging Race - The Fun Theory

Fun. How can fun change the human behavior? This article is written for thefuntheory.com contest. There are lots of ideas that prove the fun theory. The piano stairs, is my favorite, but, can I came up with another idea? Yes I can.

Now to explain my idea. In the world, there are lots of people with, obesity problems. The lack of jogging and sport is very bad. People should understand that, by making sport, jogging for example, they maintain their health, their physical aspect, they maintain their body to a max capacity. My idea is to make a Jogging Race, where people in a park, start at a START position, and has to pass, through Checkpoints. They are giving an x amount of time in between checkpoints. If they succeed faster than the giving time, they will have bonus time. When they reach the finish position, they have to write their name, and if they made it in top ten, their name, shall appear in the Jogging Race Hall of Fame. We will use markers to delimit the track race, and pointers, to point where to take.

By doing this, I hope, people will do more jogging, for fun, and pleasure, than they do it ordinary.
Can we make fun change the human behavior? Can we make people do jogging using fun?  I say yes.
I upload, a few sketches ( hand made in Paint so I have an excuse for the low quality ) that I hope they will make you understand better my idea.

Scene 1.


Scene 2



Scene 3


If you want to comment, please do.

Etichete: , , , , ,

Candidatul cel mai bun la președenție

Am primit o leapșă, de la licuriciulorb, și îmi surâde ideea. Vom vota, un candidat perfect, la președenție, și anume Pantera Roz. De ce? Pentru că el nu minte, pentru că el face, si pentru că el, suntem noi toți. Leapșa merge la cine vrea, worsak, ynocenta, si cine mai vrea...



Powered by BannerFans.com

Etichete: , , ,

Sinteza: Politica in Romania anului 2009

Iată-ne ajunși în anul 2009. Iată în fața unei situații de a alege un nou președinte. Până acum, de la începutul anului 1989 și 2009, fix 20 de ani, au fost așa : Iliescu 90-92, Iliescu 92-96, Constantinescu 96-00, Iliescu 00-04, Basescu 04-09.Cu Iliescu, poporul român a stat 10 ani, cu Basescu 5 ani, respectiv cu Emil Constantinescu 4 ani, asta ca un mic top al duratei de ședere, pe scaunul prezidențial. Acum, cred că întrebarea ce trebuie pusă corect, este, să-i dăm lui Băsescu încă 5 ani, să îl ajunga în top pe mister Iliescu, sau încercăm cu altul. Înainte sa răspunzi la întrebarea asta, lasă-mă să îți arăt ceva. În ultimi 20 de ani ce s-a schimbat? Ce s-au realizat în 20 de ani? Mulți vor zice, am intrat în NATO, alții, am intrat in UE. Aha, mda, bine, și totuși infrastructură? șosele, pasarele, poduri suspendate? Proiecte? Nu îmi ziceți ca nu au fost bani, pentru că din câte știu eu, UE alocă fonduri nerambursabile pentru multe domenii. Ce s-a realizat de fapt? În afara faptului ca s-au realizat minciuni mai mari decât România în sine. Tot ce au știut, așa ziși politicieni de vază a României, Băsescu, Iliescu, Constantinescu, Antonescu, Boc, Năstase, Geoană ( dânsu, este cel mai tare din opinia mea, care trimite acum în campanie electorala, pachete cu zahăr, ulei, pachete cu alimente de bază, și cu afișul dânsului în ele ), Videanu, Vanghelie, îmi aduc aminte de Radu Vasile, Victor Ciorbea și Petre Roman, și mulți mulți alți. Ce au făcut concret, dacă ar fi posibil, să-mi spună concret, scris pe hărtie, cât și dovezi, ce au făcut fiecare. Uite domnule, eu am făcut cutare, cutare cutare. Însă ceva pe hartie și cu dovezi. Ar fi o provocare, sincer, pentru că majoritatea ( dacă nu ar putea minti ), ar spune am furat!. Sunt sătul de minciuni, sunt sătul de această clasă politică, de care cu părere de rău, mi-e scârbă. Ce mi-e Crin Antonescu, ce mi-e Iliescu, pentru mine, personal, toți vor sa facă același lucruri, să fure.

Sunt tânăr, pot să mă numesc, că fac parte, din acea clasă de oameni, care înainte să își pună ștampila, se întreabă totuși ce fac eu acum? Aștept acea categorie de politicieni, care să fie cu capu pe umeri, să fie cu acea mentalitate de a schimba. Schimbare, căci ăsta e cuvântul de bază. Este cel mai important, cuvânt, care, se pare că în vocabularul multor politicieni, nu există. Însă, mă uit la toti, si mă uit și la așa ziși politicieni tineri, care vin în urma lor, și văd aceași mentalitate ca și cei bătrâni, aceași doctrină, din păcate. Sper din toată inima, că generația următoare, căci ei vor fi cu schimbarea în minte, nu cu furatul. Da atunci, voi fi sigur, cu cine voi vota, însă acum mi-e o scârbă imensă, sătul până peste cap. Oameni buni, avem pământ agrabil, avem munte, avem apă, avem de toate în România mea iubită, și totuși de ce este așa de greu, să folosești ce ai.... .a da... am uitat, mai intâi fur eu pentru mine, și apoi, hai dacă mai rămâne ceva, poate fac ceva și pentru popor. Mi-aduc aminte de melodia de la Moromoții cred -- Dacă aș fi pentru o zi, președinte/ V-aș amaneta pe toți, și nu m-ați prinde -- foarte adevărată melodia, pentru că acum, ce face președintele, ce fac politicieni acum? Împrumuturile externe, făcute cu FMI, Banca Mondială, miliarde de euro, ce o să facem cu ele? Am ajuns, în așa fel, încât să zic, strănepoți mei vor fi cei care vor plătii datoria către BM sau FMI. Este posibil? Nimeni din Europa, nu mai are, relieful pe care noi îl avem, suntem așa de norocoși, și totuși ne scăldăm, în mediocritate ( și aia ar fi bună ), dar nu, mai rău, în sărăcie. Mafie, peste tot, ce fel de viitor, vă doriți? Cum vor crește copii voștri? Eu unul, m-aș simti vinovat, daca voi vota pe cine nu trebuie. Nu zic că nu merg la vot, ci dintre toți candidații, cât și foști candidați, mi-a plăcut de prinț. Cu el aș fi votat. De ce mă întrebați asta? Să nu uităm, Carol I ce a făcut!!! Deși nu era român, pe lângă actualii mari politicieni, Geoană, Băse etc etc, a dobândit independența României, în 1877, primul rege al României din 1881 până în 1914, urmează regele Ferdinand, care izbutește unirea din 1918, primul război mondial 1916-1918 ( deși inițial se declarase neutră ), domnia sa a stat din 1914-1927, apoi a fost prima urcare la tron a prințului Mihai 1927-1930, urmează apoi Carol al 2-lea, 1930 - 1940, și a doua încălecare a regelui Mihai 1940-1947. Iată, sunt 66 de ani. 66 de ani, de transformare totală. A urmat, perioada comunistă 1947-1989, și apoi, așa zisul parazit, democratic, Iliescu, Constantinescu si Băsescu. Vreau un politician, care să tacă din gură, și să facă. Nu vreau circ, nu vreau minciuni, nu vreau promisiuni, vreau să tacă odată din gură, și să facă, să mă facă pe mine să fiu mândru că l-am votat! De asemenea la referendum, voi vota DA. De ce? Pentru că m-am săturat de politicieni leneși, care tot ce știu să facă este decât somn, și iar somn. Sunt prea mulți, care sunt plătiți din banii noștri ai cetățeanului. Toți care sunteți contra acestui lucru, hai sa vă pun o intrebare. Voi munciți de dimineața până seara, ca să platiți niște somnambuli? Vă convine? Acel bănuț muncit cu trudă, să plătiți acel parlamentar cu tupeu, nesimțit, care mai face și gură, când cineva îi întrerupe somnul? Nu cred.

Poate că o să-mi ziceți, e mai bine așa, pentru că se verifică unii pe alți. Hai nu mai spune, se verifică unii pe alți ? Să se verifice dacă s-au șters bine la fund, cu legile care sunt pe rol. Și care, va să zică, ei se documentează, rumegă, iși storcășesc creierașele lor scumpe la vedere! Cu cât o lege este scoasă mai repede, cu atât schimbarea poate surveni mai repede. Sincer, cine vrea să mă contrazică, să o facă, dar îl rog, cu dovezi. În ultimi 20 de ani, Sf. Parlament Bicameral, a reușit marea performanță, de a se căca ( atentieeeee !! ) nu pe ei, ci pe noi, cetățeanul de rând, sclav al unui sistem comunist și vechi.

Ajungem, deci la concluzia, politica anului 2009, în România, este una scârboasă, mincinoasă. Iar pentru alegeri, acum, nu am pe cine să votez. Ce îmi place mie la Nati Meir, e că măcar dânsul, și-a dezvăluit adevărata natură a sa, cea de escroc ( să fie oare un moment de sinceritate? ). Restul, stau cuminți, scot ochii, acuze ( și pentru România mea, nu fac nimic! ). Ce aveți de gând să faceți fratilor?

Eu unul, nu votez cu nimeni, am să scriu pe buletin, votez cu bunul simț.

Etichete: , , , , ,

marți, 27 octombrie 2009

Pateu cu paine.

Pentru cei care mă cunosc, acum în acest moment, mănânc pateu Bucegi cu pâine. De ce este așa de special? Pentru că oridecâte ori mergeam la munte, sau la mare, ne aprovizionam întotdeauna cu pateu Bucegi si pâine. Le aveam pe astea, nu mai aveam nevoie de nimic altceva. Și este ceva important, mai ales ca eu din Spania, am făcut rost de un pateu românesc, shhhht, le-am luat la contrabandă, a fost greu, dar am reușit. 

Etichete: , , ,

luni, 26 octombrie 2009

Emily Bear - fetița minune

Ați auzit de Emily Bear? Nu, nici eu până azi. Sunt într-o stare foarte melancolică, iar pianul, într-un fel sau altul, îmi îmbraca sentimentele, dându-le o forma, un sunet, un glas, în așa fel, încât eu, pot să mi le exprim. Ascult, melodia, și închid ochii, iar tot ce mi vine în cap, este această imagine: Un parc, în plină toamnă, cu frunze care cad, pe ritmul melodiei, copaci bătrâni, obosiți, și o cărare ce te poartă spre ceva necunoscut, către un tărâm incredibil, purtat pe nor la propriu, și incepi sa te relaxezi, pe aripile vantului, legănat de norișor.

Absolut, incredibilă această fetiță, cel puțin mie, vouă ?


Etichete: , , ,

Great performance !

Awesome piano song! L-am ascultat, și da, sunt un fan al formației Blue October, iar printre melodiile mele preferate se află Into the ocean, Black Orchid, Angel, 18 Floor Balcony și evident Hate me. Ador pianul, sunt un mare fan al acestui instrument, și-mi doresc în viitorul cât mai apropiat, să pot să cânt la el, insă omul asta, din filmuleț, cântă excelent melodia mea favorită. Pe tip il cheama Lin Nan

P.S. Chiar dacă pică camera, melodia tot sună mișto de tot melodia, și nici nu cânta dupa note, ci doar din ureche. Amazing!



Etichete: , , ,

Asa se danseaza MoonWalk - MJ

În caz că vreți să dansați ca Michael Jackson, vă recomand mișcarea de început. Picioarele apropiate unu de altul, mâinile pe lângă șold, privirea lateral stânga, așaaaa bun, și acum, datul la pedală, cu fața direct în ... bravoooo! Ați reușit!







Etichete: , ,

Felul tau de a dormi!

Vrei să știi cum dormeai? Puiule, ai uneori un motiv așa de aparte de a dormi. Atât de scump, și de frumos. Adu-ți aminte, cum dormeai, mai încolo, mult mai încolo când ai să fi mare. Prințesa unchiului ce ești.




Etichete:

duminică, 25 octombrie 2009

Crazy friends video

Am decis să investesc foarte mult timp, si atenție, brandului "Neydamn" si a motto-ului "an ordinary man, living an extraordinary life". De ce? Pentru că, alături de mulți prieteni nebuni, printre cei mai buni, am petrecut momente de neuitat, amintiri ce stau bine într-un loc de onoare al inimii mele. Bun, și primul lucru care mi-a venit în cap, a fost să fac un mic video. Poate că îți va place, poate că nu, mă interesează părerea ta.



Etichete: , , , ,

Interviu cu Adela!



Probabil că mulți dintre voi nu o stiți pe Adela. Ea este o fată deosebită, atât prin prisma faptului că o cunosc personal, cât și din cauza faptului că ea, cântă minunat. Cine este ea? În primul rand este o fată de 19 ani cu un trecut spiritual aparte. Toată istoria acestui drum spiritual începe la vârsta de 2 ani, atunci când părinți ei, au dat-o, pentru o perioadă de 3 ani, la țară. Acolo a început totul, zice ea, oameni la care a ajuns să stea erau unchiul și mătușa ei de gradul al doilea. Aerul acela mistic de țara, corelat cu un peisaj armonios și plăcut, si faptul că ea a crescut alături de cele 3 fiice ale matușii sale, acestea devenind la fel ca trei surori. Își aduce aminte și mi povestește : "acolo am devenit spirituala, fiindca eram baietoasa,  ma plimbam prin paduri, pe la un lac unde urmaream broscute, serpi, libelule.., iar animalele de ograda erau prietenele mele cele mai bune: pisici, catel, pui de gaina, pui de ratza. ". Râde pentru un moment, iar apoi revine la povestea ei. După această ședere la țară, a revenit la oraș, unde, "eram inzestrata cu spiritul de timiditate, de inferioritate fata de alti copii de varsta mea. Mi-a fost greu sa ajung ca ei, de-abia in liceu m-am dezmeticit. Nu regret ca am fost la tara, acolo m-am inzestrat cu spiritualitate."

Pasiunea a venit odată cu un părinte spiritual al copilăriei, iar "sa-ti moara un parinte spiritual al copilariei este ceva - te gandesti ca el ti-a influentat intreaga viata, el a cladit o parte inca existenta in tine. Iar cand am auzit ca el a murit, am simtit acea parte zvacnind.".

Ea va cânta astăzi, în Parcul Tineretului la ora 15:30, ca mai apoi, să o puteți asculta în Pub's Pub începând cu ora 21:30. Printre melodiile interpretate, se va regăsi melodia de la Sinead O'Conner - Nothing compares to you. Audiție plăcută, Neydamn recomandă!

Etichete: , , ,

Mă apuc de Adobe FLEX

La recomandarea unui Elf, mi-a ajuns prin fața ochilor, acest program, care în principiu este destul de interesant. Cum curiozitatea mă îndeamnă să citesc, și să aflu mai multe, de azi, mă apuc de FLEX. Este o îmbinare între XML și ActionScript după părerea mea.
Iată un cod sursă al celei mai simple aplicații in FLEX :


 
    xmlns:mx="http://www.adobe.com/2006/mxml" 
    viewSourceURL="src/HelloWorld/index.html"
    horizontalAlign="center" verticalAlign="middle" 
    width="300" height="160"
>
     
        paddingTop="10" paddingBottom="10" paddingLeft="10" paddingRight="10"
        title="My Application"  
    >

         text="Hello World!" fontWeight="bold" fontSize="24"/>
    


Mai multe detalii puteți să găsiți aici : http://www.adobe.com/devnet/flex/quickstart/your_first_application/

Etichete: , ,

Blogosfera - toateBlogurile

Bloggeri mari și bloggeri mici. Lupta a ajuns într-un moment de răscruce. Insă totul este rezolvat și explicat in filmulețul de mai jos!






Etichete: ,

S-a dat ora înapoi!

Atenție toată lumea. Ora 4:00 dimineața a devenit ora 3:00. Așa că să nu uitați să vă dați ceasurile înapoi! Astfel am mai caștigat și noi o oră în plus de somn. Noapte bună!

Etichete: , ,

Jurnalul unui unchi

De azi încolo am decis să aloc o pagină și nepoatei mele. De acum înainte am să povestesc întâmplări și pățanii, cu și despre nepoata mea.

Azi, 24 octombrie, 2009, când am culcat-o pe nepoata mea, stând lângă patul ei, spunându-i povești cu prințese, zâne, a venit la mine, și m-a luat de gât, strîngându-ma cât se poate de tare, și apoi spunându-mi la ureche : "Lăvan, eu te iubesc mult de tot ". Cum te poți simți când un înger, dulce și drăgălaș, îți zice aceste vorbe? Vă zic sincer, incredibil și minunat.

Etichete:

Trebuie sa ma obisnuiesc cu tastatura ro

Am de gând să mă forțez să scriu cu caractere românești. Scriu foarte repede la tastatura și la început e cam dificil să scrii, insă sper să mă acomodez cât de cât repede. Asta ca un mic briefing.

Etichete: ,

sâmbătă, 24 octombrie 2009

Opinie personala

De ce nu merg lucrurile in Romania? O intrebare cat se poate de simpla, si totusi? Facem campanii, sa ajutam copii sa dam calculatoare la cei de la tara, sa fie folosite pentru educatie. Asa zisa educatie, insa realitatea este dura. Am avut contact cu multe institutii publice, si adevarul este, ca majoritatea calculatoarelor erau infestate cu virusi din cauza site-urilor porno. Cine intra? Asa zisi copii care folosesc calculatorul pentru "educatie". Nu dau vina pe ei, din contra, dau bina pe profesori. De ce? Simplu, nu au nici o idee cu ce se mananca calculatoarele, cu ce se mananca internet ul. Macar daca avem o baza de profesori de informatica, dornici sa predea ceea ce au  invatat pe parcursul facultatii. Guvernul incheie contracte, cheltuie bani pe sisteme informatice, insa... unde e baza pe care se poate cladi o educatie bine structurata. Este chiar ironic, intr o tara, unde informatica este ca la ei acasa ( zic eu ), sunt o gramada de informaticieni care ies pe banda rulanta, de la Mate-Info, Automatica, si totusi de ce fug de responsabilitatea de a preda informatica la tara?

Din nou, de ce lucrurile merg prost in Romania? De ce nu se face nimic? De ce in cei 20 de ani de zile, nu s au realizat nimic? De ce inainte de '89, un pasaj in Bucuresti era facut in 39 de zile, si acum pasajul Basarb, de cat timp se lucreaza? Avem 2 camere in Parlament, senatori si deputati, si totusi se zice ca e bine, ca e ca pe vremea Imperiului Roman, ca se controleaza unii pe altii, riiiiiiight, se "controleaza" unii pe altii. Gigele dormi bine? zzzZZZZZZZ, Gigeleeee tu visezi acum? zzzzzZZZZZ ummm ce a... ? Gogule ia mai baga mi si mie o perna la cap, ma trezea unu de la microfon cika sa votam nu stiu ce lege. Ia ba Gigele si dormi mai bine, cetateanul de rand din Romania, se chinuie si munceste zi de zii, ca sa ne plateasca noua fundul, si somnul nostru cel de toate zilele in cei 4 ani de sedere in Parlament. Si ma mai intreb de ce lucrurile merg asa de prost in Romania. Simplu, nu avem o baza de parlamentari, politicieni seriosi, civilizati, si cu bun simt, care intr-adevar sa si doreasca schimbarea, sa vina cu o mentalitate de om ce schimba si face, nu de somnambul in fotoliile din Parlament.

Ne lipseste baza, acea piatra din capul unghiului in constructie, ne lipseste pe langa aceasta baza absolut necesara, si bun simtul si civilizatia. Si ma mai intreb de ce lucrurile merg prost in Romania.

Acest topic, mi a venit in cap in urma emisiunii live facute de Blogatu, la Blogatu live TV. Topicul a fost legat de campanii, atat electorale cat si umanitare. Emisiunea poate fi urmarita la aceasta adresa : http://blogatu.ro/2009/10/blogatu-livetv-campanii-in-blogosfera.html

Etichete: , , ,

A fost odata... Prosport.ro

Din pura curiozitate, am vrut sa aflu cum a fost prima pagina a Prosport.ro. Ei bine, am cautat si am aflat ca prim pagina era ceva de genu asta....



Mda, deci... jos palaria!

Etichete: , , , ,

Snow Explosion - I want IN!

Snow Explosion in Austria in decembrie. Ar fi un cadou frumos de ziua mea ( bine inainte de ziua mea dar ma multumesc si cu cadoul asta ). Hmm, acum sa vedem daca ajung sau nu, si in plus cine mai vrea sa mai ajunga. Mai multe detalii intrati pe site ul de la Snow Explosion ( click pe poza :P )



Etichete: , , ,

vineri, 23 octombrie 2009

Link Exchange



Vrei sa apari aici? trimite mi un comm sau un mail la damian_irimescu@yahoo.com cu numele tau si blogul tau, si o sa apari aici. Singura conditie, sa am si eu link pe blog ul tau.

Etichete:

23 octombrie - La Multi Ani

Am cativa prieteni nascuti in octombrie, inclusiv sora mea, si mai ales acu pe 23, o amica ce o cunosc de mult timp. Asa ca ii transmit astazi la multi ani, sa fie fericita, sa fie iubita, si fie ca trenul binecuvantarii sa o loveasca zilnic :P

In curand se aproprie si ziua mea, nu de nastere ci de nume. Da daca nu stiati exista si un sfant Damian in calendarul ortodox, care se serbeaza pe 1 noiembrie. Tot odata pe 1 noiembrie isi sarbatoreste fratiorul meu, un an de casnicie, care in curand va avea si un copil ( si are doar 22 de ani ! ). Multe lucruri stau sa se intample in luna noiembrie. Zile de nastere ale rudelor ( rox, remi, domnul marean ) cat si posibila venire a mea in RO.



Etichete: , , ,

Sicuro System





FIRMA AUTORIZATA SI AGREATA DE INSPECTORATUL GENERAL DE POLITIE, INSTALEAZA:


  •  SISTEME DE ALARMARE LA EFRACTIE 
  •  SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO 
  •  AUTOMATIZARI PORTI, USI DE GARAJ 
  •  INTERFOANE SI VIDEO-INTERFOANE 
  •  SISTEME DE  CONTROL ACCES SI PONTAJ 
  •  SISTEME AUDIO 
  •  RETELE 


ASTEPTAM SA NE CONTACTATI LA URMATOARELE NUMERE DE TELEFON SAU ADRESE DE    E-MAIL PENTRU A VA FACE O OFERTA

TEL: 0763.61.41.72     0720.042.765     0770.269.884

Etichete: ,

I'z serious! It wuz THIS BIG!






Etichete: , ,

Trabant pentru prieteni

Brandi asta e pentru tine, ca tot vrei trabant!






Etichete: , ,

JibJab fun

Am descoperit, gratie unui prieten, un site foarte amuzant, si mai ales ca Halloween ul bate la usa, vi-l recomand.
Deocamdata am facut eu personal, un filmulet cu unii dintre prietenii mei, nu am acordul lor sa il public, insa il postez pentru ca e funny as hell ( zic eu ).

Puteti sa va personalizati clipul video, cu fotografiile prietenilor vostri, si sa il dati mai departe.

Enjoy!





Try JibJab Sendables® eCards today!

Etichete: , , ,

joi, 22 octombrie 2009

Spaniolii - lenevie extrema, bun simt si civilizati

Atentie, acest articol nu se doreste a fi unul jignitor la adresa natiei spaniole. Acest articol relateaza faptele vazute cu proprii mei ochi.

Cum, particip la cursuri de limba spaniola ( nu doar cea pentru straini la care sunt inscris) echivalentu in Romania al limbi si literatura romane, am avut ocazia sa observ anumite lucruri, care m-au lasat masca. Ieri am participat la o ora de limba spaniola unde explica unor oameni de 17 - 29 de ani, sinonimele si antonimele, ce sunt ele. Daca la inceput credeam ca sistemul nostru de invatamant este dificil si greu, cu lucrari peste lucrari, cu materii peste materii, cu chimie cu biologie, cu fizica, cu istorie, cu geografie, ei bine, vazand nivelul de cunostiinte al acestor oameni, nu am ce sa fac decat sa ridic privirea si sa zic, multumesc tuturor profesorilor mei pe care i am avut, incepand cu clasele primare si terminand cu facultatea. Chiar daca e greu, macar puteti sa fiti mandri, ca atunci cand veti veni in Spania, sunteti genii aici. Eu, care despre mine am o parere extrem de proasta, un mare lenes, cu o lene atat de mare pentru a invata, incat credeam ca nu mai e cineva ca mine, ei bine m am inselat total. Spaniolii ma intrec, si cred ca intrec pe orice lenes din Romania. Sunt asa de lipsiti de interes de a invata, nu au treaba deloc. Incep sa ma gandesc de ce este acest lucru? Oare din cauza faptului ca economia lor, este avansata si nu duc lipsa de bani? Are mami salariu de 2000 de euro are tati salariu de 3000 de euro, ce mi pasa mie sa invat? Ma uit la tatal meu vad ce face si hopa gata, stiu si eu sa fac lucru pentru care tatal meu e platit 3000 de euro. Oare noi, ca si natie de romani, suntem asa din cauza sistemului comunist care inca mai are radacini prin invatamant? Sau poate ca economia este asa de slaba, in comparatie cu ei, incat, suntem dornici sa aratam ce stim, prin bagajul de cunostiinte? Nu cred ca mi pot explica aceasta imensa lene de invatare.

Incep sa ma gandesc ca, la cunostiintele care le am, in capul meu, as putea sa urmez un curs de pedagogie aici, am tot dreptul ca si cetatean european, iar studiile mele sunt echivalente aici. Deci, in mai putin de 6 luni, daca mi pun ambitia, as putea sa invat spaniola foarte bine si sa predau materia care o ador ( nu cred ca ar avea sens sa invete acesti oameni lipsiti de interes ), informatica. La engleza, am reusit, pentru profesoara care preda si pe care o asist, un lucru uimitor, am starnit interesul celor care participa la curs. Cum, nici eu nu stiu, poate din cauza faptului ca, le am zis ca in tara mea, noi suntem foarte dornici sa invatam lucruri noi. Felul in care explic, felul in care vorbesc cu ei, ( multumesc domnului diriginte din liceu, Nastase, cat si a profesorului meu de informatica, Badulescu, pentru modul in care au predat si au reusit sa mi indese in capsorul meu tampit, un bagaj cat de cat de informatii ), felul in care mi dedic timpul personal sa i ajut, ma duc la fiecare care ma cheama ca nu stiu un lucru si incerc sa le explic. E un dublu avantaj, eu nu mi pierd vocabularul si implicit limba engleza, si pe deoparte invat si spaniola, invat sa comunic mai liber mai fluent. Si sincer, de ce sa nu am si eu un salariu de 2400 euro ? Deci, pe viitor ambitia mea e pusa spre a invata limba spaniola de la A la Z, si apoi sa urmez un curs ( care culmea m am apucat in Romania de el, si apoi am renuntat, de ce? de prost ce sunt ) de pedagogie, si gata, el profesor de informatica, de ingles, nu o sa mai fie decat un pas.

In concluzie, ce i determina pe romani sa invete si sa acumuleze cunostiinte? De ce avem olimpici la matematica la informatica? Si totusi de ce spaniolii sunt asa de sus in comparatie cu noi ca economie? Intrebari la care mi raspund din pacate cu un singur cuvant: civilizatie. Ei sunt civilizati, muuuult mai civilizati decat noi, au bunul simt, acel bun simt care la inceputul anilor 40 a inceput sa se imbolnaveasca de cancer, ca apoi in anul 1989 sa intre in metastaza, si iata ne ajunsi aici, in 2009 unde bunul simt al romanilor este in mormantat la cimitirul Adio Mama!. Regret si e tragic faptul ca nu avem macar un gram de civilizatie sau de bun simt in noi, caci asa sunt sigur ca am ajunge departe. Incepand din Guvern si terminand cu omul de rand. Cu cine as vrea sa votez acum la alegeri? Clar as alege cu bunul simt si civilizatia!

Etichete: , , , , ,

Prea beat pentru ultima bere ( Aviz amatorilor )






Am ras cu lacrimi, va jur! Dansul betivului, sau un posibil candidat pentru Jackie Chan, the drunken master:P

Etichete: , , ,

miercuri, 21 octombrie 2009

Status of the day

Ma uitam prin lista mea de mess, si mi a sarit in ochi unul dintre cele mai amuzante statusuri ever!

"Saying that Java is nice because it works on all OS's is like saying that anal sex is nice because it works on all genders"
Pentru cei care stiu, it is funny!

Etichete: ,

marți, 20 octombrie 2009

Frunze de toamna...

Parea ca e viteaz, parea ca totul s-a sfarsit, parea ca are un inceput, ceva cam diferit.  ... Parea ....
Fugea prin padurea obosita de o vreme urata. De o toamna mult prea aspra pentru timpurile acelea. Soarele statea sa apuna, insa in mintea lui era acea teama de a nu realiza ceea ce isi propusese. Atat de aproape si totusi atat de departe, parea ca nimic nu l mai tinea intreg, imbratisase nebunia ca si cum ar fi fost scaparea lui, salvarea lui de mult asteptata. Fuga nu si gaseste oprirea, iar padurea devina din ce in ce mai inselatoare, la inceput, frunze ce cadeau in bataia vantului obosite de un trai decent in miezul verii, isi dadeau suflarea la finalul unui ciclu ce anunta venirea iernii. Impiedicandu se, cade pe un covor aramiu, puternic colorat de nuante portocalii, si galbene. Capu ii este indreptat spre cerul albastru, iar pasarelele presteaza munca mult frumoasa, ciripitul in voie larga. Prin mijlocul paturi de frunze obosite, isi croieste frum un rau nestingherit, cu o apa limpede asemeni unui cristal recent descoperit. Se opreste pentru o clipa si realizeaza ca fuga, nu l va duce nicaieri, se ridica incet, impacat practic cu gandul ca va pierde o batalie ce se asternuse de multa vreme. Se scutura de frunze, isi inchide ochii si se intoarce catre cel, ce il alerga, iata ca el insusi, il ajunge, si il imbratiseaza unindu se cu el insasi.

Nu poti fugi, de ceea ce te alearga toata viata ta, nu poti fugi de tine insuti, trecutul se intoarce ... prin diverse cai. Singura solutie, impaca te cu cel ce te fugareste pana ai sa mori .....




Lord Of The Dance- Cry Of The Celts

Etichete: , , , ,

luni, 19 octombrie 2009

Ebay

Cika de cand exista ebay, s au efectuat tranzactii majore. Azi este ziua cand pot sa zic, ca sunt fericitul utilizator si posesor al unui joc pe ps2, mortal kombat armaggedon, hihihi, insa exista o mare problema, trebuie sa platesc cu paypal, bani am ( ma costa 7 $ totul ) singura problema e ca :)), nu am bani pe cardu meu de ing, si am nevoie de vreo 30 de roni pusi pe ing. Se ofera cineva sa faca o donatie ? Si ca totul sa fie si perfect, tot ce cumpar imi vine acasa in Romania, si de acolo tre sa mi le trimita in Spania. Hmm interesting, dar hey sunt fericitul posesor al jocului Mortal Kombat, game on motherfuckerzzzzz.

Urmatoarele produse care as dori sa le cumpar, sunt hdd 160 de gb, ide, placa video gforce 5700 fx, si un procesor pe socket A, motivul este unul simplu sa fac un upgrade al unei unitati de aici slabute, a si sa nu uit o placuta de 1 gb de memoria ram ddr ( thanks to eBay ) total se ridica la vreo 50 $ ( ca sa nu mai zic ca .. hdd l am gasit la 20 euro nou nout pe segundamanos.es ).

Se pare ca am .. ochiul format pentru chilipiruri.

Etichete: , ,

duminică, 18 octombrie 2009

Oaia neagra

Am devenit oaia neagra a tot neamului meu, toata lumea este suparata pe mine, incepand de la bunica mea pana la unchi si matuse, si terminand cu mama mea. De ce? Pentru lucruri pe care le am facut si lucruri care nu le am facut, inca. Pentru simplul fapt, ca sunt.. .iesit din comun, nu am ales sa merg pe o cale ce parea normala. Pentru faptu ca am facut cam tot ce am vrut eu, pentru felul in care am gandit independent de oricine. Pentru am vrut sa traiesc liber, sa iau deciziile pe care eu le am vrut, pentru faptul ca am decis sa am o viata a mea, si nu una dictata de altcineva. Pentru aceste lucruri sunt oaia neagra a tot neamului meu, acel exemplu de "ASA NU!". Sunt un exemplu negativ pentru oricine. Mai mult decat atat, toata lumea nu mai are nici o incredere in mine, incep sa mi pun intrebari daca si sor mea mai are incredere in mine, desi nu cred. Pentru toti cei care se simt in starea in care sunt, ei bine, va zic ca nu am de gand sa devin emo, etc etc, ci pur si simplu fac ce stiu eu mai bine, inghit doua guri mari de bere rece proaspat scoasa de la frigider si zic cu voce tare :"NEXT". Next la orice acuza care mi se aduce, next la orice sentiment naspa care iti apare in inima, atunci cand esti acuzat pe nedrepet, next pentru mine inseamna ca viata nu se opreste, ci din contra si ea mi zice NEXT. 

Din cate am auzit, si mi am dat seama, multa lume vrea sa ma bata, sa ma joace in picioare, si sa mi se faca o morala biblica. Cu parere de rau, cand am auzit o gramada de lucruri si ce vor sa mi faca, m am simtit ca intr o sala de tribunal, unde judecatori batrani moraconasi, procurori incruntati la mine, acuzandu ma de lucruri neadevarate, iar de partea mea, nu e nimeni, nu e nimeni care sa ma "reprezinte". Sunt doar eu, iar eu ... ce fac? Stau si mi ascult insultele si acuzarile nedrepte, si stau drept, caci nu regret nimic din ce am facut, din contra, ma simt binecuvantat ca am putut sa fac o gramada de lucruri. Sunt oameni care nu au trecut prin ce am trecut eu desi au peste 25 de ani. Oameni care prefera sa asculte parinti, oameni care prefera sa faca ceea ce vor cei din jurul lor, indemnati, de cei asa zisi "intelepti". Am o varsta care pentru multi ar zice ca e inca frageda, dar cu mana pe inima va zic ca am trecut prin greutati si lucruri, care multi nu le ar trece nici macar in 40 de ani. 

Ma doare in interior, acuzatiile mincinoase, insa, am invatat sa nu mi mai pese si sa contraatac cum ar veni, cu o arma incredibil de puternica, si anume indiferenta. Mi e sincer indiferent de ce se intampla in neamul meu, am ajuns intr o stare de saturatie puternica, incat sa nu mi mai pese. Nu urasc pe nimeni, pur si simplu nu mi pasa. Unui acuzat pe nedrept i ar pasa daca judecatorul care i da sentinta cu moartea, este sanatos, are febra se simte bine?Eu nu cred, de ce sa mi pese mie? Pana la urma, cerul este limita, si stiu sigur ca, daca mi pun capul la contributie pot sa mi cladesc o viata de unul singur, fara ajutorul "neamului". Mai nou, mai lipseste sa mi se zica ca, sunt dezmostenit, ca nu mi se va lasa nimic in urma. FLASH NEWS : Persoana care scrie acest articol, se caca cu nerushinare, pe orice lucru material sau banesc, cu o densitate deosebit de grea! Pentru el, aceste lucruri dupa care multi tanjesc, si multi isi doresc ( unii chiar ucid pentru ele ), nu reprezinta decat o pierdere de timp, nervi si stres zilnic. As prefera sa mi pierd timpu, alaturi de cei care intr adevar imi sunt dragi, alaturi de prieteni decat sa mi pierd timpu ocupandu ma de aceste lucruri de cacat. Din partea mea, eu traiesc ca si cum nu as avea nici macar hainele de pe mine, e mult mai bine asa, fara batai de cap.

Cam atat, inca nu m am descarcat dar, macar stiu ca pot aici sa scriu... Oaia neagra, OUT.

Etichete: , , ,

vineri, 16 octombrie 2009

Scurt Istoric | Updates of today

Sa pun lucrurile in ordine. Multa lume ma crede ca sunt in Romania. Multa lume crede ca sunt eu stiu unde. Au trecut 2 luni incredibile, prin care am trecut printr o schimbare majora in viata mea. In primul rand o sa incep cu o despartire trista de un loc in care, mi am gasit o anume parte din mine. M-am regasit in acel loc, unde, veneam de luni pana vineri. Si anume, locul meu de munca. Mi am dat demisia intr un mod, in care mi este rushine de mine insumi si de metoda aleasa. O demisie, de la distanta, eu fiind in Spania, a trebuit sa folosesc intermediari care sa se duca sa mi rezolve... situatia. Deci dupa 2 ani si 4 luni, mi am luat, intr un fel, la revedere de la mult iubitul meu loc de munca. Am multe amintiri, frumoase acolo, unde am realizat cateva lucruri, pot sa zic personale. Tot aici, am invatat ce inseamna a manageria o firma, a o conduce, lucrurile care trebuie facute, cat si munca depusa, ca sa nu mai zic, persoanele cu care am intrat in contact. Mi am luat ramas bun, de la prietenii mei, intr un mod, clasic. M am distrat alaturi de ei cam o zi intreaga, incepand cu Vlad din Tg. Jiu si terminandu se cu multi multi multi altii. Era sa mi pierd degetele in penultima mea zi de stat in Romania. Eram in Craiova Veche, dansam pe o masa, si am sarit in sus, iar cu mana stanga, am intrat intr un ventilator, inca mai am semne, si ori de cate ori ma uit la acel semn de la deget, zambesc cu drag, caci imi aduc aminte de acele vremuri. Am plecat si in Spania, autocarul a fost bestial, mi am facut prieteni si acolo. M am imprietenit cu toata lumea de acolo atunci cand stateam toti si asteptam sa trecem granita dintre Romania si Ungaria, 3 ore am asteptat, toti, timp care l am folosit pentru socializare cu restul, oferindu le seminte si chips uri, uitandu ne la un film pe dvd si facand glume. Repede am devenit, soferul de rezerva al autocarului, desi eu nu am permis de conducere. A venit vamesu sa verifice buletinele, iar eu nu am aratat nimic, m a intrebat daca sunt soferu de rezerva si soferii au zis ca da, ca sunt junior si sa ma ia ushor. Deci, eu fiind la volan, am miscat autocaru de la romani pana un pic la unguri. Cand am ajuns in Spania, ma asteptam sor mea, cumnati miu si nepoata mea si m au vazut in fata pe scaun.

Acu, in cele 2 luni de stat in Spania, s au intamplat multe lucruri. Schimbarea a intervenit in viata mea, punandu ma in situatia de a fi obligat sa ma schimb, fie ca vreau fie ca nu. Lipsa prietenilor, si implicit necunoasterea limbii locale, m au determinat sa ma schimb, si mai ales, faptul ca am o responsabilitate fata de nepoata mea, sa am grija cu totul, a insemnat totul. Sa devin mai responsabil, mai matur, sa mi schimb oraru de somn si de trezit, sa mi schimb modul de trai, sa nu mai consum alcool, sa nu imi mai pierd timpul prin discoteci, sa incep sa dorm 8 ore pe noapte, sa mananc la ore stabilite. Toate astea m au dus catre starea in care ma aflu acum. Am 70 de kile, m am ingrasat, sunt mai responsabil, mai matur ( e greu de crezut stiu ), si gandesc altfel, din alte puncte de vedere. De exemplu, cand eram in Romania, nu mi pasa daca merg pe ploaie cu bustu gol, insa acum e cu totul altceva, ma gandesc ca daca fac acest lucru atunci ii fac rau nepoatei mele, pentru ca eu racesc si automat si ea raceste. Deci, gandesc in perspectiva. Si ma gandesc la cei din jurul meu mai mult.

M am inscris la un curs de limba spaniola, unde ca si colegi am.. oameni de diferite natii. Marocani, chinezi, algerieni, ecuadorieni. Cu unii .. m am imprietenit destul de repede, dar persoana cu care m am imprietenit mult, este profesoara mea de spaniola, care este o persoana dedicata muncii pe care o presteaza. Ma inteleg destul de bine, si recent am obtinut sansa de a o ajuta pe dansa, asa cum si dansa ma ajuta pe mine. O sa fiu asistent la ora ei de engleza. Eu o ajut cu engleza, dansa cu spaniola pe mine. E un nou inceput. Pe langa acest lucru, am avut ocazia sa muncesc si in domeniul de montat parchete, cat si reparat computere. E greu totusi fara a cunoaste limba. Dar nu disper, sunt sigur ca odata ce invat limba, ma voi descurca destul de bine, asa de bine incat sa mi ajut si surioara si maica mea, cat sa mi achit si toate ratele integral.

Ati putea sa ziceti ca acum, sunt ca un babysitter, avand grija de nepotica mea, sa i dau sa pape, sa o imbrac sa o spal sa o duc la cole ( gradinita/scoala ), sa ma joc cu ea, sa fiu alaturi de ea ( este un sentiment care nu prea pot sa il descriu, insa stiu ca mi se rupe inima atunci cand vine la mine ma ia in brate si mi zice ca : " Eu ubec mult pe tine Lavan" ), cat si prin casa fac curatenie, dat cu matura, spalat vase, uneori calcat de rufe, si spalarea lor, si gatitul. Sper sa fiu un ajutor sorei mele, sa nu fiu o povara pe umerii ei.

Desi multa lume, are o impresie gresita asupra mea, baza fiind trecutul meu, le spun la toti, m am schimbat, si nu mi pasa ce parere aveti. Unele lucruri din trecut sunt adevarate, si totusi ma doare undeva daca sunt criticat pe baza trecutului meu. Ce este acum este important, trecutul a fost si nu mai ai ce sa mai faci.

Am lucrat la cateva site uri, printre care statuslove, si am ajutat cat am putut, atat ca idei, cat si promovare, la urmatoarele site uri ascuns.mobi, yclick.eu. Pe viitor am in capul meu, o idee grandioasa de afacere, si cu toate astea am nevoie de o platforma, ce trebuie creata in timp, cand o sa fie gata am sa anunt ce anume.

Din seriale vizionate amintesc, Heroes, Chuck si am de gand sa ma uit la Gossip Girl, Californication si sa mai vad ce sa mai urmaresc. Cam atat, sper ca am pus la punct unde ma aflu si ce fac. Ne mai auzim.

Etichete: , ,

joi, 15 octombrie 2009

AJUTOR! URGENT!

Apelez la umanitatea tuturor. Apelez la acel sentiment ce ne defineste ca si umani, oameni. Empatie. Apelez la acest cuvant, pentru a reusi sa arat tuturor, gravitatea unei situatii deloc confortabile, si mai ales, deloc placute. Un bun prieten de al meu, are nevoie de o fapta, ce se situeaza dincolo de granita de egoism si indiferenta. Are nevoie de donatori de sange. Iar sangele nu ii este necesar lui direct in persoana, ci mamei lui, care se va opera. O operatie destul de... costisitoare din punct de vedere al sangelui. Puteti sa ajutati? Sau este o cerere mult prea mare? De a contribui la mentinerea unei persoane in viata. Empatie, puteti sa simtiti ceea ce prietenul meu simte? Putem noi sa simtim ceea ce restul simt? Durerea, suferinte, neputiinta, credinta? Daca da, atunci sunt sigur ca puteti ajuta, chiar si cu cat puteti este destul, iar eu va voi multumi din toata inima mea, si de altfel ma voi bucura, pentru ca exista in aceasta lume egoista, indiferenta si nepasatoare, oameni carora le pasa de cei din jurul lor, de semenii lor. Oameni, caci asta suntem.

UPDATE : Grupa sangelui trebuie sa fie A2, si operatia va fi luni! Cine poate ajuta, contactati persoana de mai jos! sau pe mine prin comentarii!


Mai multe informatii puteti sa sunati la acest numar  :

0769 25 89 46 - Oana

Va multumesc anticipat, si God bless you all!

Etichete: , , ,

Climate Changing - BAD @ 2009

As we all now, the climate changing, is affecting us all. We have to do something about it, we can recycle more, clean up more, and use less fuel, so that the concentration of CO2 in the air, will lower, letting us breathe clean air. Climate Changing, big words, less action. This is how is done at the moment. Everybody speaks about it, everybody is concerning, but how many people make things happen? If we want to change, the change has to start within ourself. Just sitting and waiting for the others to change, is the biggest mistake that mankind can make. I fear for the future that will come. How will that future be? Darker or brighter? Better or worse than it is today? We have the power to change, it's in our nature to adapt, to learn and to change. This means we are humans! So, what are we waiting for?

This post, was dedicated for the Blog Action Day @ 2009. Change yourself, change the future!




Etichete: , , ,

miercuri, 14 octombrie 2009

Programul Zilelor Craiovei!


Programul evenimentelor din prima zi, 23 octombrie 2009, este urmatorul:
11.00
Colocviile” Scrisul romanesc” Actualitatea istoriei literare
Participa scriitori, profesori universitari, academicieni, critici si istorici literari, directori,redactori- sefi de reviste de cultura.
Expozitia de carti si reviste “Scrisul Romanesc”, 2003 2009
Sala Nicolae Romanescu
(Primaria Craiova)
11.00
OlteniaStar- concurs de promovare a tinerelor talente în domeniul artistic
Organizator: Directia Judeteana pentru Tineret Dolj
Grupul scolar Industrial Electroputere

11.00
Salonul Municipal de Fotografie pentru Liceeni
Organizator: Asociatia Culturala “Craiova” sub patronajul
Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania
Holul Primariei
Municipiului Craiova
11.00
Deschiderea Targului Mesterilor Populari, Editia a XXXII – a
Co-organizatori: Consiliul Judetean Dolj si Muzeul Olteniei – Sectia Etnografie
Teatrul National
Esplanada
12.00
Work-shop: Vocile cartii
Prezinta:Xenia-Karo-Negrea si membri ai Cenaclului Mozaicul
Lecturi comentate si dezbatere în jurul volumului Antologia poetilor Tradem si a romanului Copilul partidului, de Marin Besteliu
Prezinta: poetul Nicolae Coande
Casa de Cultura
Traian Demetrescu
12.00
Danila Prepeleac- spectacol al Teatrului pentru Copii si Tineret Colibri
Piata Mihai Viteazul
12.00
Lansare de carte: Iluzii spulberate. Biografii însangerate. Destine dramatice
de Nicolae Andrei
Muzeul de Arta
13.00
Sculptura în fresca pe lemn, expozitie a artistului plastic Petre Golumbeanu
Holul Salii Nicolae Romanescu
(Primaria Craiova)
15.30
Vernisajul expozitiei: Peisaj craiovean contemporan- expozitie de grafica si pictura
Concert coral- instrumental
Organizator: Liceul de Arta Marin Sorescu
Liceul de Arta
Marin Sorescu
15.00
Lansare de carte: Istoria Jandarmeriei Olteniei- 20 ani
Sala Nicolae Romanescu
(Primaria Craiova)
16.00
Expozitie:Sculptura.Studii de sculptura.Desen de Virgil Pumnea
Casa de Cultura
Traian Demetrescu
17.00
Lansarea cartilor:
-Craiova, mon amour- de Alexandru Firescu si Constantin Gheorghiu
- Aforismele lui Brancusi- de Constantin Zarnescu
- C. Brancusi- de V.G.Paleolog, editie trilingva(romana, franceza, engleza)
- Geopolitica Matrioskai- de Adrian Cioroianu
Prezinta: Ovidiu Ghidirmic, Cezar Avram, Adrian Paleolog, Florin Rogneanu, Florea Firan, Ion Deaconescu, Florentina Anghel, Ioan Lascu, Mihai Cosoveanu, etc
Sala Nicolae Romanescu
(Primaria Craiova)
18.00
Lansarea volumului: La pupitrul vietii… Octav Calleya. Ghid de sociologia muzicii
Prezinta: prezinta scriitorul Ion Munteanu, muzicologul Gheorghe Fabian
Masa rotunda: Arta si comunitatea
Filarmonica Oltenia
18.00
Concert folcloric extraordinar, cu participarea celor mai renumiti interpreti de gen din tara: Niculina Stoican, Petrica Matu Stoian, Constantin Enceanu, Nineta Popa, Ciprian Pop, Viorica Macovei, Mariana Ionescu.
Orchestratia muzicala - Ansamblul Folcloric “Lautarii din Chisinau”, dirijor maestrul Nicolae Botgros.
Esplanada din fata Postei, din cartierul Craiovita Noua
18.00
Spectacol de muzica folk: Canta cu noi
Organizator: Consiliul Local al Copiilor
Club ONE
18.00
Spectacol de dans: Dansul pentru toti
Organizator: Casa de Cultura Traian Demetrescu si Clubul Katamis
Piata Mihai Viteazul
19.00
Concert simfonic extraordinar
Dirijor: Alexandru Iosub
Solista: Dorina Mangra (vioara)
Filarmonica Oltenia
19.00
Gala Operei
Dirijor: Florin George Zamfir
Solistii, Corul si Orchestra Teatrului Liric
Teatrul Liric
Elena Teodorini
21.30
Metamorfoze- spectacol de cafe- teatru al Companiei Teatrulescu
Club Play
21.30
Flori pentru Algernon- spectacol de cafe- teatru al Companiei Teatrulescu
Club Arcade
21.30
Recital de muzica folk
Club Pub’s
Programul din a doua zi, sambata, 24 octombrie 2009:
09.00
Cupa Craiovei - Concurs de sah blitz - copii -14 ani
Organizator: Casa de Cultura Traian Demetrescu
Casa de Cultura
Traian Demetrescu
10.00
Inaugurarea Centrului Expozitional Transfrontalier si de Afaceri
Calea Severinului, Nr. 23
10.30
Lansare de carte: Cetateni de onoare ai Municipiului Craiova
Autori: Petre Gigea-Gorun si Antonie Solomon
Sala Nicolae Romanescu
(Primaria Craiova)
11.00
Gala Premiilor Editurii si Revistei Scrisul Romanesc, pe anul 2008
-Decernarea premiilor de debut în volum pe anul 2009
-Lansarea numarului 10/2009 al revistei Scrisul Romanesc dedicat colocviilor cu tema: Actualitatea istoriei literare
-Expozitia de carti si reviste Scrisul Romanesc, 2003 2009
Muzeul de Arta
Sala Oglinzilor
12.00
Pinocchio- spectacol al Teatrului pentru Copii si Tineret Colibri
Piata Mihai Viteazul
12.00
Lansarea cartii Oblemenco, meciul cu viata, de Ion Jianu (prefata de Tudor Gheorghe, portrete de Stefan Popa Popa S)
Participa: Componenti ai “Campioanei unei mari iubiri-1974″, Tudor Gheorghe, Cristian Topescu, Constantin Cernaianu, sotia si fiica lui Oblemenco.
Eveniment prezentat de Cristian topescu
Sala Nicolae Romanescu
(Primaria Craiova)
15.00
Spectacol muzical artistic de inaugurare a Parcului Tineretului, cu participarea extraordinara a solistului Michael Bolton.
În cadrul spectacolului vor evolua artistul Tudor Gheorghe, trupele Iris si Voltaj.
În deschidere vor crea ambianta trupele locale Magazinul de Muzica si Black Box.
Programul festivitatii va cuprinde si demonstratii aeriene care vor consta în acrobatii cu avioane-planoare si salturi cu parasuta.
Parcul Tineretului
Esplanada
15.00
Eveniment: Inaugurare - Teren de fotbal
Activitati: Muzica usoara si majorete
Dans tematic cu mingi de fotbal
Parcul Tineretului
Baza sportiva
15.30
Eveniment: Inaugurare - Teren de baschet
Activitati: Majorete si street dance
Parcul Tineretului
Baza sportiva
16.00
Eveniment: Inaugurare - Teren de tenis
Activitati: Muzica usoara
Dans tematic
Parcul Tineretului
Baza sportiva
16.30
Spectacol pentru copii ”Piky Park”
Parcul Tineretului
Locul de Joaca
17.00
Deschiderea oficiala a Colocviilor Mozaicul- 2009
Conferinta inaugurala: Utile et dulci. Placerea Lecturii
Remember TRADEM- 50 de ani de la întemeierea cenaclului literar al Casei de Cultura a Municipiului Craiova
Participa fondatorii Cenaclului TRADEM
Invitati speciali - prof. univ. dr. Ovidiu Ghidirmic, scriitorul Ilarie Hinoveanu, prof. univ. dr. Ion Patrascu, scriitorul D.R.Popescu
Lansarea volumului: Ilarie Hinoveanu-75
Casa de Cultura
Traian Demetrescu
18.00
Salonul International de Caricatura: Nicolae Petrescu- Gaina, editia a II-a
Expozitia personala de caricatura:stefan Popa Popa’S
Expozitia:Gabriel Bratu - 75 de ani
Muzeul de Arta
19.00
Nabucco de Giuseppe Verdi
Solistii, Corul si Orchestra Teatrului Liric
Teatrul Liric
Elena Teodorini
20.00
Maratonului dansului
Concurs de dans
Organizator: Consiliul Local al Copiilor
Casa de Cultura
Traian Demetrescu
21.30
Însemnari din subterana- spectacol de cafe- teatru al Companiei Teatrulescu
Club Play
21.30
Nu de gat- spectacol de cafe- teatru al Companiei Teatrulescu
Club Arcade
21.30
Recital de muzica folk
Club Pub’s
22.15
Calusul- spectacol de cafe- teatru al Companiei Teatrulescu
Club Arcade
Programul din a treia zi, duminica, 25 octombrie 2009:
09.00
Cupa Craiovei - Concurs de sah blitz- seniori
Organizator: Casa de Cultura Traian Demetrescu
Casa de Cultura
Traian Demetrescu
10.00-16.00
Spectacol pentru copii “Piky Park”
Parcul Tineretului
Locul de Joaca
10.00-14.00
Masa rotunda: Utile et dulci. Placerea lecturii
Partea I
Moderator: Conf. Univ. Dr. Ion Buzera
Participa: profesori din mediul preuniversitar si universitar, scriitori
Sala Nicolae Romanescu
(Primaria Craiova)
10.30
Slujba religioasa TE DEUM la Catedrala Mitropolitana Sfântul Dumitru
Catedrala Mitropolitana
Sfantul Dumitru
11.00
Sarbatorirea Zilei recoltei 2009
Organizator: Serviciul de Administratie a Pietelor si Târgurilor Craiova
Piata Centrala
11.00
Târgul Mesterilor Populari, Editia a XXXII – a. Festivitatea de premiere
Conferirea distinctiei - Premiul Cetatii Banilor
Esplanada Teatrului National
Marin Sorescu
11.00
Ziua Armatei, Ceremonial militar religios cu depuneri de coroane de flori la Monumentul Eroilor, cu prilejul sarbatoririi Zilei Armatei Române
Organizator: Garnizoana Craiova
Cimitirul
Sineasca
Monumentul Eroilor
11.00
Soldatelul de plumb
Spectacol al Teatrului Liric Elena Teodorini
Teatrul Liric
Elena Teodorini
12.00
Spectacol extraordinar al Ansamblului Maria Tanase ” Cine e oltean ca mine”
Piata Mihai Viteazul
12.00
Expozitie de pictura a artistului plastic Viorel Penisoara Stegaru
Casa de Cultura
Traian Demetrescu
16.00-18.00
Masa rotunda:Utile et dulci. Placerea lecturii
Partea a II-a
Moderator: Conf. Univ. Dr. Ion Buzera
Participa: profesori din mediul preuniversitar si universitar, scriitori
Sala Nicolae Romanescu
(Primaria Craiova)
16.30-18.30
Viva la musica - Spectacol de muzica usoara si dans modern si de societate
Eu, tu si chitara- Spectacol de muzica folk
Festivitatea de premiere a câstigatorilor competitiilor sportive
Parcul Tineretului
Baza sportiva
17.00
Momo- spectacol pentru tineret al Teatrului pentru Copii si Tineret Colibri
Teatrul National Marin Sorescu
Sala I.D. Sirbu
18.30-20.30
Târgul micilor inventatori
Organizator: Consiliul Local al Copiilor
Casa de Cultura
Traian Demetrescu
18.30-20.30
Procesiune Religioasa de Sfântul Dumitru, pe traseul: Biserica Catedrala Sfântul Dumitru- Str.M.Kogalniceanu- Str. Ialomicioara - Biserica Sf.Gheorghe Vechi - Universitate- str.A.I.Cuza - Prefectura - Calea Unirii - Biserica Catedrala Sf.Dumitru
Organizator: Mitropolia Olteniei, Arhiepiscopia Craiovei
19.00
Spectacol de muzica folk
Minirecital: Maria Gheorghiu, Cristian Buica
Lansarea albumului de versuri Camelia Radulian
Lansarea albumului de folk Madalina Amon
Organizator: Rec Media si Teatrul Liric Elena Teodorini
Teatrul Liric
Elena Teodorini
20.00
Gala premiilor Mozaicul
Gala premiilor TRADEM
20.00
Mady- Baby.Edu- spectacol de cafe- teatru al Companiei Teatrulescu
Club Arcade
21.30
Neintelegerea- spectacol de cafe- teatru al Companiei Teatrulescu
Club Play
21.30
Recital de muzica folk
Club Pub’s

Etichete: ,

duminică, 11 octombrie 2009

Drum and bass

Sincer, imi place foarte mult Drum and bass, pur si simplu te lasa sa te exprimi.. intr un mod nu stiu. Oricum, urmariti materialu de mai jos.. si veti intelege de ce mi place acest gen.






Etichete: ,