duminică, 30 august 2009

A walk in the cold night...Last hug...


Certuri si iar certuri, mai conta? Urma sa lase totul in urma, dar oare era el pregatit sa lase chiar asa de usor ceea ce a realizat cu atata munca si truda? Oare este in stare sa recunoasca totusi, ca in viata trebuie facuti anumiti pasi cruciali. Pasi care trebuie facuti, pentru a merge mai departe? Omul cat timp traieste, stie o singura directie, inainte. Nu are timp sa se opreasca, nu are timp decat sa mearga inainte, ori in diagonala, dar niciodata inapoi. Cel mai mare dusman al omului, nu este nici o boala mortala, sau eu stiu ce..... Cel mai mare dusman al omului este insusi timpul in sine. Un zeu atat de crud incat nu lasa pe nici unul sa se bucure de ce are pentru un timp scurt. Oare, cati realizeaza acest lucru? Ce este mai important, pentru cineva? Propietatile materiale, averile? Hainele de firma, pantofi sau eu stiu ce? Cati mai dau importanta unui lucru de mult uitat? Si anume acel sentiment care mai presus de orice bogatie pamanteasca, te umple de fericire in momentul in care esti acolo, cu ea/el. Nu conteaza unde, nu conteaza cum, in ce stare, in momentul in care te a mangaiat si te tine strans la piept, sarutandu ti fruntea intr un gest protector, totul se duce, dispar, o iau pe calea uitarii, caci in locul lor, dragostea isi face loc. Mai crede lumea in dragoste? Mai crede lumea in aceea dragoste inocenta, atenta? Sa nu fie doar vorbe, sa fie faptele cele care vorbesc in numele dragostei? Mangaieri tandre, imbratisari calde, saruturi dulci....

Lumina zilei, incet, incet dispare de pe un ocean imens de cer umplut pe ici colo de cate un norisor agitat, deasupra unui pamant insetat dupa o ploaie ce pare ca nu mai vine. Bagajul este pe jumatate facut, parca nu se mai termina. Nu prea are nevoie de multa, practic ia totul de la zero. Este in stare sa realizeze ceea ce a facut pana acum, si chiar mai mult? Soarele obosit, isi incheie cursa nebuna, si se asterne in locul de odihna. Acum bagajul, este aproape complet, ramand un singur lucru de facut. Poate ca zeul timpului isi va face mila de un suflet ce cauta insetat definitia dragostei. Se schimba, isi ia un tricou, blugii si tenesii de Dragasani. Isi incepe drumul, ultimul sau drum, intr un oras atat de mult iubit. In stanga si in dreapta, atatea amintiri, fiecare locsor poseda un iz ce i apartine, fiecare bucatica de pamant a fost martora candva la o intamplare prin care el a trecut. Se uita in jos, la strada care ar trebui sa i poarte numele. Isi ridica privirea spre un bloc ce pare a nu se mai termina. Incearca sa si mascheze durerea ce i se asterne in inima lui. Toti il stiu de un om vesel, mai putini il cunosc insa cu adevarat si poate sa isi dea seama ca il doare. Coboara, si ea la fel, aratand un zambet dar nu acel zambet cand era cu el, in bratele lui, cand plecarea era indepartata, cand se bucura de timpul care il are cu el. Nu, acum este un zambet fortat, ce se afiseaza pe o fata ce tradeaza multe. Ultima plimbare, printr un oras parca trist. Cerul se intuneca, iar pe cer, cate un pic de raza de lumina isi face loc. Stele isi fac aparitia iar luna, fericita preia conducerea noptii. Ultimul drum, isi croieste cararea prin locuri ce pentru ea erau necunoscute pana atunci. O poarta pe un deal ce se arata departe, insa timpul, in cruditatea lui extrema, trece asa de repede incat nici nu realizeaza. Caini in stanga si in dreapta, o fuga si o frica puternica isi face loc in inima ei, insa el o ia in brate. Last hug, pe cat de placut pe atat de dureros pentru amandoi.

Incearca sa si mascheze durerea, oare a putut? Oare parerea de rau este mai puternica decat gandul de a nu o intrista? De a nu lasa loc pe ochii ei atat de frumosi si placuti, ce afiseaza un mister. Ce anume se afla in ei? Ce usa deschid ei? Spera ca ceea ce el a descoperit, sa poate vedea si altul. Vantul bate, iar ceasul arata ora ora 3 noaptea. Iar ei, stau pe o banca, incercand sa nu lase nimic sa dea drumu la lacrimi. Ar trebui sa plec, rasuna de pe buzele amandorura. Ar trebui sa plec, in loc de ramas bun, in loc de la revedere, un simplu ar trebui sa plec. Ultima imbratisare, ca si cum, el ar incerca sa dea de inteles faptul, ca nu aici se termina totul, cineva va urma mai bun. E increzator in ceea ce zice, este increzator in faptul ca bunul Dumnezeu, nu va lasa timpul sa fie atat de crud. Ar trebui sa plec, rasuna inca in fiecare noapte... Mainile lor, se despart intr un mod asa de incet, de parca totul ar fi intr un spatiu fara timp. Ca o secunda de fapt dureaza 1 an. Isi intorc amandoi spatele, tinand minte ca nu e o despartire, ci un ar trebui sa plec, ce lasa loc pentru ceva mai bun.

Cararea il poarta pe plaja marii, pe nisipul fierbinte incins de un Soare atat de furios, incat arde totul in calea lui. Valurile marii se sparg intr un zid invizibil. Cerul de un rosu aprins, coloreaza un tablou trist. Cel putin cum sta el, in fund, priveste in larg. Este fericit totusi, pentru un timp atat de scurt, a avut parte de acel sentiment care il cauta de mult timp. Daca l a gasit in ultimul moment, este sigur ca o sa mai apara. Viitorul nesigur se asterne in fata lui, insa nu i pasa, este un nepasator si indiferent cand vine vorba de timp. Usor usor, din ritmul valurilor, din cantatul pescarusilor, si din pasii oamenilor, se aude un vers ce incepe sa i rasune in mintea lui. Leave out all the rest.... Zambeste caci, a cunoscut chiar intr un final, de capitol din viata lui, ceea ce cauta de o juma de viata. E fericit, pentru ca, intr un timp scurt... a aflat intr adevar o parte din definitia dragostei... E fericit.. caci viata merge mai departe si nimic nu se uita, ci se adauga o noua fila, la o carte, ce se spera sa aibe multe capitole, o carte intitulata "Viata lui"....


linkin park-leave out all the rest

Etichete: , , ,

vineri, 21 august 2009

Adio Internet...

Astazi este ziua in care slavitul si carjatul modem Vodafone, va fi returnat persoanei de drept, Iohan, multumita tie, am avut net pe o perioada lunga de neplata a RDS ;)). Hmm, tre sa gandesc rapid cum sa fac rost de bani ca sa mi platesc macar o parte din factura.. :))

Modemule, trait ar biti sa ti traiasca, sper ca sa il conduci pe Elf, intr o magica lume a internetului.

Multuam'
Ramasai fara net ( again =))) )

Etichete: , , ,

Mno probleme rezolvate... !?


Cika imi aparea o groaza de PhotoBucket upgrade to premium. Si am rezolvat.. mi am bagat picioru in el de tema si am .. pus alta noua.. hmm, asta pana cand o sa aleg una mai faina ( sau cine stie o sa ma incumet sa mi fac eu o tema de la zero ). Bun, pai .. cum stau, well, franceza imi surade enorm de mult ( ceea ce e total opus a ceea ce ma astept sa se intample ). Parlais - vous francais, mademoiselle? Cum se zice, sentimentele incep sa iti apara exact cand te astepti cel mai putin ( nu vreti sa stiti unde ;) ). Imagineaza ti ca am in mintea mea un horror in acest moment, cu coridoare slab luminate, unde lumina doar palpaie incet incet, in incercarea ei de a invinge intunericu. Hmm, sa mai pomenesc de faptu ca, dinspre anumite camere se aud tipete si urlete? Mda, ciudata minte a mea, dar intr un final se scapa printr o evadere spectaculoasa a la Hitman 3, si ajung intr un final in bratele calduroase a celei ce m a indrumat in noptile de teroare. O voce suprinzator de placut, ce ti calma inima tremurand de frica. Inchid ochii si deodata realizezi ca ea te cheama, cu o voce placuta, si incet incet, nu pot sa rezist si incep sa pasesc pe calea ce mi se arata de o raza de speranta.

Buzele se intalnesc in momentul intalniri, un zambet de placere si o imbratisare pe masura, ce urmeaza este un moment de relaxare la umbra unui copac lovit de soare, un adevarat soldat, ce rezista la o incalzire globala din ce in ce mai mare. Sta in poalele mele, acolo la umbra, la racoare, iar prin parul ei, un aer de briza, trece peste noi. Un deget viteaz, se ridica sa plece intr o misiune de recunoastere a unui teritoriu ce se arata mai mult decat placut. Si intradevar, norocosul, atingerea ushoara provoaca ganduri ce par din ce in ce mai greu de controlat. Ce poti sa faci atunci cand privesti in acei ochii verzi, iar lumina soarelui ce scapa totusi printre frunzele copacului, iti surade si te priveste adanc, profund, intr un fel, cautand intrarea in sufletul tau? Nimic, ramai perplex, caci nu ai ce sa faci, decat sa te bucuri de splendoare ce ti se asterne in mod miraculos in fata ta. Un sentiment de calm si de caldura in inima ta, ce altceva mai poate sa mai fie, un sentiment asa placut, incat te face sa treci prin orice coridor intunecat, prin orice moment intunecat si horror. Iti da increderea in tine, increderea ca o sa fie bine. Desi ... viitorul este intr un mod nesigur, dar asta este o parte la care nu ne vom gandi, nu acum, nu cat timp suntem si ne aflam intr un prezent plin de sentimente care mai de care, mai placute.

.............Come to me... RavenHeart....

Etichete: , , ,

marți, 18 august 2009

ATENTIE VIRUS/PROBLEME YAHOO

Dat fiind ca am citit prin blogosfera, cat si prietenii mei apropiati au cam patit o, a trebuit sa caut o solutie de urgenta ( cat de cat de back up ). In ce consta anuntul, pe net circula o chestie, ori este un virus ori este o problema de yahoo messenger, nu pot sa mi dau seama cert este ca nu te mai poti loga pe id ul tau de messenger, iti da o eroare ca incorect password, iar daca incerci sa iti resetezi parola iti da o eroare gen, imposibil de a reseta online parola. Ei, bine inca nu i am dat de cap, dar am gasit o solutie de mijloc, de back up, intr un fel. Te duci pe http://adress.yahoo.com si apoi te duci la butonul, de export, unde poti sa iti exportezi lista de contacte din yahoo messenger, eu unul mi le am salvat in toate formatele sa fiu sigur ca le am, si mi le am salvat si intr un loc sigur, pe un server extern, pentru orice eventualitate. Mai mult decat atat, mi am trimis lista de contacte catre unul dintre id urile mele de rezerva. Sfatul meu este sa faceti acelasi lucru, nu se stie cand virusul/ problema tehnica poate sa te loveasca!

Etichete: , , , ,

luni, 17 august 2009

Kiss while your lips are still red...


Nimic, in afara de valuri, un intuneric adanc, profund inconjura pe toata lumea. O lumina subreda venita de la un foc plapand, incalzea catusi de putin atmosfera din jur. Valuri, peste valuri, zbuciumate, spumoase, lovindu se una de alta asa cum fiecare se loveste de probleme, ce vin in valuri, mari, mici, puternice, slabe. Cazut pe ganduri, inecat de intrebari fara raspunsuri, intr un aprig dialog cu inima lui, ajunge la o concluzie. O decizie importanta in viata lui, trebuie facuta. A trecut atat de mult timp, si tot ce a facut a fost o groaza de aventuri. Excursii, distractie, durere, dar si impliniri si realizari. Acum, sa lase totul in urma? Sa lase la o parte totul? Sa lase tot ce a realizat in spate? Toti prietenii pe care si a facut? E timpul pentru un pas atat de important? Fiecare val, care ajunge la tarm, aduce cu el o farama de amintire, lasa in urma niste ramasite a ceea ce a fost. Unele placute, altele puternic dureroase. Dar, cum fiecare val aduce cu el si lasa in urma o scoica, ba fire de nisip, tot asa si toate amintirile au lasat in mintea lui, ramasite, ce s au acumulat, formand ceea ce numim, experienta de viata. Pe baza acestor lucruri, si incercari, poate sa decida ( oare !? ) ce trebuie facut pentru viitorul lui.

Isi ridica privirea spre cerul intunecat, plin de stele, ce par sa palpaie, aducand cate o adiere de lumina. Luna, asemeni unui punct fix, tinte, ceva de atins, il priveste de sus, incercand practic sa i lumineze calea, ce pare sa se asterne in fata lui. Focul trosneste in spatele lui, fiindu i ancora pe taramul realitatii, nelasand ul sa si ia zborul. Un zbor ce il duce spre o lume utopica, unde nimic nu este gresit, unde nu exista problema, face des acest lucru, dandu i o oarecare scapare din lanturile maturitatii, calmandu l si in acest fel, reuseste sa vada lucrurile din alte puncte de vedere, gasind relativ ushor solutia la problemele puse in fata lui. Mai ramane o variabila. Dialogul cu inima lui, nu il poarta degeaba, mai mereu se intampla asa ceva, complicatii, macar cand isi gasea ceva care sa i faca inima sa tresara, sa zburde de fericire, apar complicatii. Toate discutiile avute, au dus la o concluzie brusca, este povestea unui sfarsit fara inceput. A unei explozii, puternice de sentimente, de bucurie. Este povestea unei trairi intense, intr un timp atat de scurt. Asemeni unei comete. Vine din strafundul galaxiei, de unde nu te astepti, si apoi cand se indreapta spre focul inimii, ia foc, se aprinde, arzand atata timp cat exista acel foc, si apoi face ocolul, o de ar intra in el, sa arda tot timpul. Este constient de faptul ca, complicatiile deviaza cometa arzatoare. Parca ar fi un curs natural, uitandu te din exterior, te si astepti ca asa sa se intample, nu? Tot ce i ramane este un oftat, si o vorba spusa prin niste buze triste, dornice de acel foc.... "Asa e viata, pana la urma....".

Totul se intampla, cand chiar Soarele da primele semne ca s ar trezi dintr un somn adanc, cerul devine din acel negru spre albastru, catre o culoare mai calda, vestind practic, ca indiferent ce o sa fie in fata lui, sa vada intotdeauna partea plina a paharului. Stele se grabesc intr un ritm alarmant sa se ascunda de caldura razelor de soare. Totul se transforma intr un moment magic, Luna preda stafeta, lasand maretul Soare sa preia controlul si sa vegheze asupra lui. Sta acolo, privind tot acest proces, fiind un veritabil martor al tuturor schimbarilor din jurul lui, si este hotarat, este timpul ca sa fie si el martor la schimbarea din interiorul sau. Un iz de parfum ametitor de placut, asemeni unei sirene, il inconjoara ametind ul, facand ul sa inchida ochii, gandindu se ca ea, cea care cu veselia ei, si cu niste ochi de iti amortesc toate simturile, vine in spatele lui. Asemeni unei feline, il mangaie ushor prin parul lui, se plimba provocator pe un gat intepenit. Isi indreapta mana catre barbia lui, coborand ushor pe pieptul lui, ajungand in final, sa il stranga in brate si sa i sopteasca la ureche.... "Kiss while your lips are still red". Incet isi intoarce privirea spre ea, ca sa i priveasca buzele rosii, aratand practic pasiunea, focul cometei care chiar daca nu se mai vede, ea inca arde, sa asteapta sa revina iar. Soarele rasare, iar buzele lor, se intalnesc printre razele calduroase ce ating buzele unor oameni infometati dupa pasiune.


Nightwigh - While your lips are still red

Etichete: , , ,

sâmbătă, 15 august 2009

Am un catelush


Dimineata cand m am trezit, am observat ca ceva e schimbat, am vrut sa intru in toaleta, cand colo, cum ma aproprii de usa, aud un latrat. Ma ce doamne iarta ma, zic eu. Deschid usa si il vad, mic micut, cu ochii albastri, dolofan, cu urechi atarnate in jos, ma latra de mama focului. Ce sa fac ce sa fac, nu stiam ce nume sa i pun, e asa de dolofan, si cred ca e un ciobanesc german probabil de talie mare, un haplea sincer, nu aveti idee cat poate manca si ce burta mareee are. Ca sa fac o gluma, este un caine bun pentru oi ( ahem adika pentru mine ca sunt oaie, vizavi de paru meu cret ). Stateam si ma gandeam la nume, cum incercam eu pe acolo, i am pus odata si Neo, si nu a reactionat la nici un nume.

Intr-un final, am gasit numele perfect, Charlie, asta pentru ca are si o conotatie mai speciala pentru mine, si seamana asa cu Charlie, cel din videoclipurile de pe Youtube ( motherfuckers they stoled my kidney ). Si cum am pronuntat Charlie, imediat a reactionat. S-a invatat cu mine, unde merg eu merge si el, ma asculta chiar, sta jos deja si are 1 luna si ceva hai poate 2. Oricum un caine super dragalas, care o sa creasca super mare, dolofan, durduliu si nu o sa i zic niciodata grasule, o sa i spun fluffy.

Etichete: , ,

La multi ani

Azi e Sf. Maria, deci celor care ii cheama Maria, Marian etc etc etc, le urez un calduros la multi ani, fie ca dorintele inimii lor sa se indeplineasca.

Hai sa ne vedem sanatosi si fericiti plus voiosi oka?

Pupuu ciao ciao!

Etichete: ,

NU sustin miscarea metalista din Craiova

Desi dansez pe Iron Maiden, sau Motor Head ( nu stiu daca am scris bine, nu ca mi ar pasa ), motivul pentru care NU sustin aceasta miscare, care evident mi a fost trasata de catre un prieten, din cauza ca sunt cocalar. Hmm, asta e prea tare, am trait sa o aud si pe asta. Sunt un cocalar, jucator de fotbal asemanator lui Valderama, care tot ce face este sa isi bata joc de consacratii in genul muzicii metal. Cum imi bat joc de acesti mari artisti ai geniului? Simplu, pur si simplu pentru ca eu, conform spuselor acestui om, sunt un cocalar, manelist, care se fataie pe acordurile muzicale ale melodiei metal. Care e problema daca eu, inchid ochii si incerc sa simt ritmul, si sa ma misc pe ritm? Sunt eu cocalar ( adaug si pitziponc ) doar pentru ca nu stiu 2 albume de la Iron Maiden? Probabil ca nu oi avea cultura muzicala, pe care el o are, dar sincer, prefer sa dansez pe melodii ( indiferent ce melodie o fii ) si sa ma bucur de foarte multe in viata ( minore, majore ) decat sa stau sa judec pe cei din jurul meu, pentru felul in care arata, danseaza sau isi bat joc de genul muzical metal. Din considerente evidente, NU sustin miscarea metal din Craiova, simplu pentru ca este formata numai din oameni care sunt ( ma refer strict la persoana care m a atacat ) frustrati.

Sustin miscarea punk, house, rock, cocalar, manelara, disco, etc etc etc etc, dar metal NU! Sa fie clar da =)))))))

P.S. Nu doresc sa atac pe nimeni, nu am nimic cu genul muzical de mai sus, chiar imi place sa ascult si sa dansez pe orice melodie, acest post este unul de ironie la adresa unui om, care incearca sa se bage in seama. Long live all muzical shit!

Etichete: ,

vineri, 14 august 2009

EQ Test: Rezultat!

Mi am facut si eu un test de inteligenta emotionala. Hmm, ce pot sa zic nu sunt sigur daca e bine sau nu, dar am reusit 126/ 155, asta inseamna aproximativ 81% din 100%. Hmm, sunt niste intrebari care sunt puse direct tie, in legatura cu emotii tale cat si celor din jurul tau. Oricum testu mi s a parut interesant, il puteti gasi aici : http://testyourself.psychtests.com/. Daca este sa puneti si un printscreen cu rezultatul. Sunt curios voi cat aveti scorul.

Etichete: ,

Am fericire de dat, vrea cineva?


Sa nu credeti ca traiesc bine, ca am bani sau eu stiu ce, dar va zic din toata inima mea sunt fericit. Am datorii cacalau, am un salariu ( care salariu ? ala mic aaaa ala mic da.... ), care ma chinui sa mi platesc bancile, nu am deloc bani, dar sunt fericit. De ce? ieri am primit un euro de la cineva pe cosmo, chiar si acel euro, in sfarsit mi a dat posibilitatea sa dau si eu beep, deci .... pe langa asta, traiesc, nu aveti idee cat de valoroasa e viata pentru fiecare. Toti se gandesc, numai sa aibe lucruri sa faca sa drege sa eu stiu ce, dar viata voastra? Vi o iubiti enorm de mult? Eu unul imi iubesc viata la nebunie, nu imi iubesc hainele, telefonul, sau eu stiu ce incaltaminte ultimul model, sau masina, sau etc etc etc, cat imi iubesc viata mea, cat imi place sa mi o traiesc la intensitate maxima, sa mi aud inima cum zburda de fericire ca ma plimb noaptea de exemplu prin afara craiovei, pe autostrada, pe camp, prin padure pe eu stiu unde. Nu ma pot satura sa vad luna pe cer, atat de luminata si frumoasa, nu ma pot satura sa privesc apusul si nici rasaritul. Nu ma pot satura de prietenii mei, care sunt alaturi de mine, nu ma pot satura de momentele funny care le am cu cei din jurul meu, nu ma pot satura de oameni noi pe care i cunosc, nu ma pot satura de viata, o iubesc enorm de mult si ma bucur ca traiesc.

Prin urmare eu chiar sunt.... fericit, am vreo 40 de milioane de dat, dar eu sunt fericit, mai am 5 zile 1 euro pe cosmo, dar sunt fericit, nu am bani dar sunt fericit. Puteti sa ziceti de mine ca sunt bolnav la cap, ciudat, anormal, dar baaaai eu chiar sunt fericit, eu chiar rad din inima, mi se zice ca sunt drogat, poate, poate ca trag prea multa viata prin nasul meu, si prin vene si prin gura. Aveti o problema, probelemele sunt cele care se vor rezolva, unele de la sine, altele pe parcurs cu interventia ta. Dar nimic nu ma impiedica pe mine sa ma bucur enorm de mult ca am o viata de trait nu? Fara regrete sa fie aceasta viata a mea, iar daca or fi suparari sau certuri, da le ma incolo, viata merge mai departe nu?

Hai la fericire, vrea cineva fericire? O ofer gratis din toata inima mea, ofer zambet, ofer mangaiere, ofer imbratisare, vrea cineva?


MIKA - Relax

Etichete: , ,

joi, 13 august 2009

Vrei sa dormi decent? in tren?

Metoda super faina de mers pe tren. E cald, e comfortabil, si este la indemana oricui! =))

Etichete: , ,

O donatie importanta va rog!


Doneaza si mie care 1 EURO pe cosmote? Sunt in pana de bani extrem, macar sa strang si eu 5 euro sa platesc oferta sa am si eu minute sa vorbesc, RDS taiat, Digi canci, net ciuciu, Cosmote zero... hmm.. se face la cineva mila de un cretz? Orice donatie va multumesc din inima!

P.S : Daca va intrebati ca de ce nu mi cumpar o amarata de cartela, sincer nu am deloc bani, mi am achitat si sper sa imi mai achit ratele la banci, si criza m a lovit din plin sincer!
Deci cine este un bun samaritean si imi trimite si mie 1 euro?

Etichete: ,

miercuri, 12 august 2009

Ma fac profesor ... in Croatia !!!

Ok, deci nu mi vine sa cred, gata deci ce sa mai ma duc in Croatia la seminar, ma fac profesor. Nu conteaza ce profesor, probabil profesor sexolog!

Iata povestea :

"Un grup de profesori de la o prestigioasa universitate spaniola au fost trimisi sa participe la un seminar stiintific in Croatia. Nu se stie cat de utila a fost experienta, dar cert este ca dascalii n-au ratat ocazia de a se distra pe cinste."


Etichete: , ,

Dacia Sedan

In plina criza, Dacia se relaxeaza, si chiar isi permite sa muste adanc in piata auto europeana. Cred ca mi as cumpara un Dacia Sedan ( numele oficial nu se stie, dar pe internet cam asa circula ). Sedan ul se vrea un concurect direct pentru Skoda Octavia. Mai jos sunt 2 poze ( schite preluate de pe promotor.ro ), si din ele mi se arata, masina arata bine. Are ceva elemente din Dacia Duster, mai ales frontale. Hmm, nice.... :D

Etichete: , ,

Yahoo Messenger 10

Mi am instalat si eu versiunea 10 a popularului client de IM, Yahoo! Messenger. Si dupa un timp de folosinta, vreau sa zic ca mi place. Au cam schimbat anumite lucruri, functionalitati cacalau, au bagat si trilulilu.ro, la suportul video, mai nou, pe langa faptul ca te avertizeaza cand cineva intra sau iese, acum te anunta si ce status isi pun, sau ceea ce fac. Asta prin serviciul de Yahoo Updates. In general, totul e bine, misto, inteleg acum decizia Yahoo ului de a continua pe Yahoo Updates ( blog, profile, etc etc ) Buna ideea as zice eu :-?

Oricum daca vreti sa il incercati puteti sa il descarcati de aici

Etichete:

marți, 11 august 2009

Povestea Cartitei


Era asa de mic cand s a nascut, si parca stia scopul lui in viata. Avea doua maini cu gheare, special sa sape. Ce nu stia el, ca se invartea itnr un cerc vicios in care facea acelasi lucruri. Pozitia orizontala de sapat, il facea sa fie paralel cu ceea ce insemna viata. Vremea trece, el creste, si realizeaza ca ceea ce traieste el, nu este decat o minciuna. Tunele peste tunele, si iar tunele, intr un loc intunecat, unde lumina nu patrunde. Mergand printr un tunel, se opreste tulburat. Deodata simte, ceva ciudat, un zgomot. Ciuleste urechile, si aude mai bine, era o armonie, era o melodie. O melodie ce i transmitea niste emotii puternice, atingandu i inima. Deodata lacrimi izbucnesc din ochii lui negri. Puternic miscat, plin de sentimente necunoscute lui, incepe sa sape. Insa diferenta este ca sapa vertical. Pe masura ce inaintea, sunetul era si mai puternic, iar emotiile erau si mai puternice. Ajunge, insa o problema i se asternuse in fata lui. Un zid de asflat il lasa pe dinafara, il obliga sa traiasca in lumea lui, intunecata, umezita al cercului de a face acelasi lucru zi de zi. Incearca sa sape prin asfalt, insa fara nici un rezultat. Melodia era puternica, ii vorbea direct inimii lui. Lacrimi peste lacrimi, sentimente de tristete, de parere de rau, nefiind capabil sa treaca de acest ultim obstacol. Insa cum era in acel loc, melodia, avea o directa conversatie cu inima lui, impulsionand o si mai mult sa lupte, sa reuseasca sa nu se dea batut. Miscat si mai puternic, renunta la lacrimi, renunta la gandurile negative, si continua sa zgarme, prin acel asfalt. Cu toata energia lui, chiar daca asta insemna sa si piarda mainile, tot lupta. Nu se lasase batut. Vroia sa cunoasca acest sunet atat de armonios. Si iata, minunea se intampla. Gaura isi face loc, in acel zid puternic de asflat. Scoate capul timid, si primul lucru pe care il simte, este caldura unui rasarit de soare, pe malul marii. Caldura asa de pasnica, calma, incat totul se aseza una peste alta. Rasaritul superb, razele jucause printre nori timizi, un cer plin de culori, albastru rosu, galben portocaliu, iar marea... atat de frumoasa, o partitura muzicala trasnpusa in culori. Alaturi, pe plaja, oameni. Dar nu orice fel de oameni, ci cei care stataeu in jurul unui foc de tabara, si radeau, se simteau bine, nu le pasa de absolut nimic. Oameni care nu se cunosteau, ci doar stateau acolo, se simteau cel mai bine. Privind in jurul lui, incepe sa si vorbeasca singur. Cum de am trait sub aceasta lume minunata? Cum de am putut sa stau atata timp in acest loc intunecat? Pe cand in mintea lui, isi punea atata intrebari, cei de acolo de langa foc, au intins mana spre el, iar toti il chemau sa li se alature. Cu pasi marunti, timizi, atat de diferit de ceilalti, renunta la orice gand, si se misca catre foc, catre cei de "dincolo". Lasa deoparte toata diferentele, iar sentimentul de acceptare si de apartanenta la un grup, creste din ce in ce mai mult. Se simtea la locul lui, ca in sfarsit si a gasit locul in acest Univers. Si asa era, acum traia cu adevarat, acum inima lui, dansa de fericire, pe melodia armonioasa, sunet ce se numea viata. Viata traita cu adevarat, viata iubita zi de zi, indiferent de situatie. El, si a gasit locul.... Oare noi ni l am gasit pe al nostru?




Vama Veche - Cartita

Etichete: , ,

joi, 6 august 2009

Gata, Status Love Oficial!!!!

Ok, am mutat site ul de pe elenacuza.ro l am pus pe noua lui adresa unde merita :->.

Http://statuslove.yclick.eu

De asemenea acum merge sa trimiti mail. Distractie placuta!

Etichete: , ,

marți, 4 august 2009

Status Love - Prezentare oficiala!

Esti indragostit(a)? Iubesti si esti iubit(a) ? Aratai cat de mult il (o) iubesti. Cum? Prin Status Love, ai o sumedenie de declaratii de dragoste customizabile.

De exemplu avem aceasta fata "Anca" si acest baiat "Razvan". Dati un click pe urmatorul link si o sa vedeti ce se intampla:

http://elenacuza.ro/d/status_love/script.php?nume=Anca&nume2=Razvan

Ai pe cineva pe care il(o) iubesti? Arata cat de mult, nimic mai simplu, schimba numele din link

nume este numele persoanei caruia ii trimiti declaratia
nume2 este numele persoanei care a trimis declaratia!

E distractiv, fun, no spyware, no adware.

Etichete: , , ,

Status Love is up and ready!!!

Va povesteam acu catva timp ca ma trazni o idee, pai... hai sa va arat, sa zicem ca avem un tip "Cristi" si o fata "Ana" ( nume aleatorii sincer ) si baiatul vrea sa arate fetei cat de mult o iubeste, isi pune la status urmatorul mesaj "Vrei sa stii cat de mult te iubesc, da click si ai sa vezi" iar la link o sa fie urmatorul lucru "http://elenacuza.ro/d/status_love/script.php?nume=Ana&nume2=Cristi", sau ca sa vedeti un exemplu aici. Cine stie poate prinde la public, it's free, it's fun, si sunt sigur ca o sa mai adaug declaratii, si multe alte lucruri care tin de design. Tineti cont ca m am apucat de la ora 12 noaptea si acum este ora 4 dimineata. Sa dati un refresh ( F5 ). Deci, usor cu criticile va rog frumos ( dar daca sunt constructive, le accept cu cea mai mare placere ). Cum ziceam, o sa ma folosesc de Nea' Googlenstein, sa vad de ce i poate duce capul :))

Ce pot sa zic, astept opinii, pareri, comentarii etc etc :P

Etichete: , ,

luni, 3 august 2009

Un la multi ani si un adio ?!

Mai deci week endul asta am avut parte numai de idei trasnite. In special la sarbatoriti mei. V-am povestit de amicul meu cu duba de politie, aia a fost asa pe moment, in schimb am avut si eu parte de un cadou frumos, cu ocazia aniversarii de 2 ani de munca, un bilet la meciul Craiova-Dinamo. Primit din partea unui prieten de al meu, merci again. Mno, ete ca vine si ziua de nastere a unei foarte bune prietene de a mea. Ma gandeam eu ce as putea sa i fac cadou? Hmm, cum nu am stat prea mult pe ganduri, mi a si venit ideea geniala. Sa mergem toti cu elicopterul/ avionul sa fim mai multi impreuna, si sa i pun parasuta, sa o imbrac frumos, si sa i trag un sut in cur, sa o arunc din elicopter/ avion si noi toti dupa ea, si sa fim in aer si sa i cantam toti la multi ani. Hmm, oare i ar placea asta? Oricum m am interesat si este 22 de euro sa te arunci cu parasuta individual wow. Hmm, oare am putea sa o facem, nu cred dar macar sa stie ca ma m gandit la ideea asta. Cum spuneam idei traznite rau de tot am in capul meu hihihihihihihi. Atentie, prieteni care imi sunteti voi mie, asteptati va din partea mea la o gramada de lucruri, nici macar eu nu stiu de ce mi poate mintea :))

De ce am zis adio in titlul? Pai ia ganditi va cum ar suna la stiri, un grup de handicapati tineri au sarit din elicopter/ avion fara parasute. Asta ar fi foarte.. idiot !!!!! Sper sa nu se intample nimic . Oricum lei fericiti ce sunteti voi la multi ani!!!!

Etichete: , ,

sâmbătă, 1 august 2009

Amuzanta chestie...


Tot stand pe net, printr un modem, acelasi modem, sfantul modem de vodafone, care merge par par par, cate o raza de lumina schimbatoare, ba verde ( care e foarte prost ) ba albastru ( care e foarte bine ). Din pacate numai de verde am parte, nu vreau verde, vreau albastru. Hai ca aberez deja, in fine, ce vroiam sa zic, dau de o reclama care imi atrage atentia. Ce gandesc zodiile in timp ce fac sex. Curiozitatea imi indeamna mana sa mut mouse ul pe aceea reclama si sa dau un amarat de click. Nu m am putut abtine, mi se deschide dupa 10 minute pagina ( aleluia cu acest modem imi dezvolt rabdarea sincer ). Si aham, citez de pe site-ul respectiv, la zodia mea, adika sagetator :

"Sagetator - "Ce pervers sunt si eu uneori. Dar chiar arata bine din unghiul asta. Nu stiu uneori cum de imi accepta fanteziile. Ah, mi-a mai venit o idee." "

Site-ul il gasiti aici.
Deci, primul lucru care mi a trecut prin cap, wow, hmmph, hai vere ca nu prea e..... de fapt :"> ... hmmph... mda... cu ce sunt eu de vina? Imi .. vin idei, in orice timp, in orice moment, despre orice lucru, sunt o mare agitata de valuri de idei, iar valurile niciodata nu se termina atata timp cat pe cer sunt nori furiosi, cenusii, ce sufla cu un vuiet asa de puternic. Mi as dori sa intre cineva in mintea mea ? Probabil ca nu, si eu ma sperii uneori de ceea ce exista in mintea mea. Inconstanta, extremele, sunt la tot pasul acolo, in spatele carliontilor mei. Calm, rabdare, agitatie, energie plina, un singur lucru este constant. Ideile, traznite, serioase care mai de care. A fost ziua unui foarte bun prieten de al meu. Si ieri dimineata m am trezit razand de ce? Pentru ca visam o aniversara perfecta pentru el. Il pusesem pe frati miu ( care e politist hehehehe ) sa si ia niste prieteni mascati sa vina cu duba, cu girofaruri pornite, sa vina la acest prieten, sa il ia cu catuse, pentru actiuni criminale informatice impotriva statului, cu acuzarea de tradator, doamneeee, mi l imaginasem deja plangand, cu lacrimi, da nu am facut nimic, vreau la mama, vreau un avocat sunt nevinovaaaaat, mamiiiiii. Si il ia frati miu, il baga in dubita, si acolo era o perdea neagra, si in spatele ei, eram toti prietenii lui, cu un tort cu 24 de lumanari, si o felie taiata pusa pe o farfurie in mana mea asteptand ul sa intre in duba si sa bage capu dupa perdea, si sa i trantesc una in fata si sa i zic, la multi ani baaaaaaah!!!!!. Din pacate, fratiorul meu era plecat din oras, a avut niste chestii de rezolvat, iar duba, avea pana, era la service. Baga mi as, ce nasol m am simtit, ca nu i am facut o, dar intotdeauna exista anul viitor :D.

In alta ordine de idei, ma paste o idee, au au au, tocmai am primit de la nea Googlenstein, trait ar compania, un voucher de 200 de ron, sa fac reclama la ce vreau eu. Si cum nu am stat prea mult pe toaleta ca sa ma pasca o idee, au au au, mi a si venit deja, tre sa ma apuc sa fac un mic script in php, sa vad ce si cum, sa i gasesc hosting ( a stai gata ca stiu unde il hostez :)) ), asa si sa i dau drumu, reclame traiasca nea google, pentru ele, hmm, sa vedem daca o sa iasa, ma intereseaza in special traficu daca o sa mearga :)) hehhehehe, oricum mai multe detalii le dau mai incolo.

Cum sunt un mare idiot, trebuie sa incerc sa am mai mult curaj sa mi le pun practica, asta imi lipseste mie, de fapt, cand sunt pus in fata unor decizi extrem de importante pentru mine, de natura sa mi afecteze viitorul, stau pe ganduri mult prea mult, si disec mult prea mult, nu ma incred in instincte nu nimic, dar sper sa mi rezolv aceasta problema, neaparat ca e grav. Oricum, urmeaza 7 august. Ce chestie, si culmea ca ma gandeam la aceasta data inca de la inceput, eheee de pe la februarie asainceputul lui februarie, ce data 07.08.09. Parca ar fi o lansare de joc, cum ar fi call of dutty : modern warfare 2 - 11.10.09 cred ca asa e din cate imi aduc aminte. In fine, e o zii importanta punct.

Caldura mare, dar in boxe imi rasuna Prodigy - No Good, am o plictiseala, si o lene in mine, ualeeeee, imi fuge mintea la lucruri siropoase romantice, cu ploaie torentiala, cu un tip care o cauta cu disperare, intarziind la o intalnire stabilita la gara, nu o gaseste, vant puternic ( coafura rezista ), alearga pana in centru, ud leoarca ( hainele rezista wow ), singura in mijlocul orasului, il astepta cu mainile impreunate la piept, nebagand in seama, ce e in jurul ei. El vine se duce la ea, se arata in fata ei, isi trage aerul si ii spune pe un glas domol si cald. Ti am zis fatooo ca dincolo era mai ieftin ?!?!?!?!?! Tu nimic, batmaaaan batmaaaaaan. =)))) Mda, hai ca va las, pupuuuu ciao ciaoooo.

Etichete: , ,