miercuri, 29 iulie 2009

New Word : NEXT!


Nu mai suport, sa stau inchis, in casa, e de ajuns no more, nu mai vreau. Gata pun punct si stop. New line, new sentence, new word : Next. Nu imi mai pasa ce este acum, trebuie sa fie si ceva bun, indiferent, I'm breaking the habbit. Maine munca, revin, nu ma intereseaza febra cum oi fi, imi este dor de munca. I have to end something, so that I can start a new fresh round up of things. Ce nu merge de la bun inceput, trebuie sa se termine rapid, si fara suparari. Pana la 25 de ani, am timp sa descoper partea mea interioara, am timp sa ma intalnesc cu mine insumi. Pana la 25 de ani, e timpul pentru mine. Pana atunci, I'm breaking everything into wild pieces, and then take them, put it on a safe place, until further notice :D. Iarna este pentru stabilitate, pentru relatii puternice, vara este caldura mare, totul arde, totul este fierbinte hot! Boom Boom Boom goes everything. So am I. 

Spun Next la orice. I wanna try something new, fresh, not boring, wild, but even so, mature stuff, ( no it's not adult porno ! ). It's time to move on, say goodbye to old things, and say hello to new ones. NEXT!


Linkin Park - Breaking The Habbit

Etichete: , ,

marți, 28 iulie 2009

31, 1, 7, 9, 16 = nu sunt numere la lotto

4 cifre foarte importante sa zicem asa :)). Pai cu inceputul, 31 iulie, reprezinta ziua in care un prieten de al meu isi aniverseaza ziua de nastere. Buun, 1 august, reprezinta faptul ca tocmai am implinit 2 ani de munca, 7 - mai are sens sa mai zic ce reprezinta? Yeeeeeeey lucky day, o zi in care toate dorintele se vor indeplini, pentru foarte multi oameni, iar cei carora vin cu pesimismul, le trag un sut in fund si ii trimit direct in cuca macaii, doar un cuvant folks, Booha Party!!!!! College Party @ Tuzla, asta e pe 9, daaaaar inainte de 9 ne vom face incalzirea pe 7, un Back Pack Party @ wherever we shall be :)) Nu are importanta, dorinta avem, pasiuneeee cacalau, oameni exista, deci prin urmare, distractia va fi in toi. Hmm, 16 nu prea sunt sigur de ziua asta, dar va ziua unui foarte bun prieten de al meu ( nu sunt sigur - - asa de bun prieten imi e :)) shame on me ). Avem un inceput de august, fierbinte, asta e clar, caci suntem in perioada Leului, si multi Lei isi aniverseaza ziua de nastere, tuturor le transmit multa fericire, indeplinirea dorintelor, si sa se distreze de ziua lor, sa o faca super lata si sa nu uite ca au doar o singura viata, asa ca enjoy the life!. As fi vrut sa merg la Sighisoara dar, nu m am simtit deloc bine, mi a fost foarte rau, si nu inteleg ce e cu mine, o chichita de infectie in gat, ma pune in halul asta la pamant, mai exact la pat, insa sper sa mi revin neaparat pentru ca nu ma mai suport eu pe mine, am inceput sa urasc iar camera mea, si locul unde stau, pentru ca am fost inchis prea mult in casa. Sper ca sa pot ajunge pe aceste zile cu prietenii mei, sa fiu alaturi de ei, dar am facut o promisiune, iar eu ... incerc sa ma tin de promisiunile mele.

Iar imi apari in vis, ca o ceata racoroasa. Imi atingi trupul dandu mi fiori pe sira spinarii. Poate ca nu ar fi trebuit sa ma gandesc la tine, insa nu mi pot lua mintea de la tine. Chiar si asa, tot te joci cu mintea mea, poate ca nu ai idee de acest lucru, dar imaginatia mea sigur este pusa in miscare oridecate ori se pomeneste numele tau, sau or
i de cate ori ma uit la poze. Memoria a ceea ce ar fi putut sa fie, ma subjuga unui vis adanc profund, de o stare de nedescris, parca as fi un fel de drogat, ce si cauta urmatoarea lui procura. Oare asta sa fi pentru mine? The "fix" that I need? Mintea mea, in fiecare noapte, bantuie prin zona in care ai putea fi, cautandu te, dorind sa afle cum esti, ce faci, si ce gandesti. Mi am imaginat ca stai pe prispa, undeva, sau pe acoperisul unei case, uitandu te la stele, lasand aerul rece de afara sa ti inunde trupul. Am vazut parul tau cum se misca, si ochii tai stralucind la luna. Sa fie oare tristete? Bucurie? Nu stiu nimic de tine, si mi as dori sa stiu. Mi as dori sa reiau legatura cu tine.....

Las la o parte racoarea noptii, pentru a putea posta link urile de invitatie la Boohaaaaa College Party @ Tuzla.
Avem aici formularul de invitatii

Iar aici mai multe detalii.

Meet you there!




Future Prophecies - September

Etichete: , , ,

sâmbătă, 25 iulie 2009

Recent Updates


Ok, mi am cam revenit oleaca din raceala care o aveam. Secretul, ceaiuri, multe ceaiuri amestecate, fructe de padure, tei, musetel combinate, iti redau santatea inapoi ( asta pentru toti care zic ca sunt raciti sau ca au dureri in gat ) + un antibiotic decent eu stiu, ( recomand fromilid ). Asa... ce am mai facut, pai am cam muncit ( mi am luat munca acasa ) cu toate ca mi a fost greu, dar am lucrat ceva ceva. Bun pe langa asta, am bagat si prototype, super tare jocul aproape l am terminat, am terminat de vazut toate episoadele Dragon Ball, si m am cam apucat de gossip girl. Vreau sa fac rost de toate sezoanele sa vad si eu ce si cum. Mi am cam facut un test si cika as fi Nate. O da, din cate am inteles de la o prietena, cika mi se potriveste perfect :)). Se apropie ziua mea ( nu de nastere ) ci de iesit din casa. Anticipez multa distractie clar! I'm coming up, so you better get this party started! Ca sa fac rost de bani, garantez 100 de click uri la un pret de 3 milioane. Utilizatori unici, anyone interested???? hmm :)). Peste 2 saptamani plecare la mare, biiiig huuuuuge party de abia astept hehehehehe. Ce e nasol, ca incepe luna zilelor de nastere la prieteni, si eu nu am bani :-s deloc hmm. Oricum, impreuna sa fim, asta conteaza Pink - Get the party started o daaaaa!!!! Ne vedem diseara people, mi era dor de voi :P


GET THE PARTY STARTED.........

Etichete: , ,

marți, 21 iulie 2009

Learning Guitar

Sa inveti sa canti la chitara iti poate aduce benefici extreme. Hmm, parca aveam si eu o chitara prin garaj hmm... =))


Etichete:

luni, 20 iulie 2009

Campania "Inima Copiilor"

Pentru ca tot sustin campania, afisand un banner, pe blogul meu, am primit un mail de la Alex Popa. Pentru cei care sunt interesati de aceasta campanie, pot sa va zic, ca a fost un succes. Ultima data cand se putea trimite prin sms 2 euro a fost pe 15 iulie. Mai jos, dau un copy/paste la mail ul primit.

Draga Neydamn

Iti multumim mult pentru pentru ca ne ajuti in campania Inima Copiilor pentru Marie Curie. Mai sunt 2 zile in care poti dona 2 Euro prin SMS la 858 pentru infiintarea departamentului de cardiochirurgie de la Spitalul de Copii Marie Curie din Bucuresti.

In aprilie am inceput proiectul cu speranta ca vom putea strange 500.000 de Euro pentru a amenaja o sala de operatii si un salon de terapie intensiva.

Intre timp am adunat peste 650.000 de Euro. Mai mult decat am sperat, nu prea mult pentru o sectie de cardiochirurgie, dar suficient cat sa incepem.
Pentru ca tu si multi alti prieteni ati pus umarul impreuna cu noi, Ministerul Sanatatii a decis sa se implice activ: proiectul nostru a devenit prioritar, vor fi accelerate formalitatile si va fi oferita o parte din aparatura.
Proiectul initial s-a extins: vom construi un departament complet, de peste 500 m² si dotat cu un laborator de cateterism. In acest moment, proiectul este in faza de avizare si lucrarile de amenajare vor incepe in curand.

Campania noastra continua pana cand departamentul de cardiochirurgie de la Marie Curie va fi functional.

Asa ca nu uita: pana pe 15 iulie mai poti dona 2 Euro prin SMS la 858 (in retelele Cosmote, Orange si Vodafone - nu se percepe TVA). Dupa acesta data poti ajuta donandonline sau poti face un transfer intr-unul din conturile noastre.

Ca si pana acum, noi vom continua sa iti dam vesti prin email si pewww.inimacopiilor.ro. Pentru ca ne-ai ajutat, este important sa stii ce se intampla.

Inca ceva: daca gazuiesti bannerul nostru pe site-ul tau, acesta se va schimba automat pe data de 16 iunie cu un banner de sustinere a Asociatiei Inima Copiilor, pe care ne-am bucura sa il pastrezi in continuare pe site. Daca ai integrat bannerul prin alta modalitate decat folosind codul din pagina noastra, te rugam sa il actualizezi - te rugam sa ne scrii daca ai nevoie de ceva.

Iti multumim din inima!
Alex Popa
Asociatia "Inima Copiilor"

Etichete:

Festival Sighisoara


Oameni buni, vreau sa merg la Sighisoara. Dar atentie vreau sa ma duc la Festival si sa fac bani. Yep, anu trecut am cam reusit, facand masaj. De data asta vreau sa fiu pregatit. Sa ma duc cel putin 2 zile, si sunt sigur ca m as intoarce cu vreo 3 milioane in mana :)). Festivalul incepe pe data de 24 iulie, vineri adica, si se termina duminica. Din ce am citit in program, cam asa sta :





Program - Vineri 24 Iulie 2009

17.00 - Parada de deschidere, participă: regele şi regina, domniţe, cavaleri, stegari, toboşari, circari, cavaleri călare, personaje medievale, actori, cântăreţi, instrumentişti, cascadori, etc.
Traseul: centrul oraşului Sighişoara - Piaţa Cetăţii
18.00 - Deschiderea oficială a festivalului, moment la care va lua cuvântul Primarul Municipiului Sighişoara.

Piaţa Cetăţii:

18.30 - Spectacolul stegarilor Taborsti Kupci din Cehia
19.00 - Miniconcert de muzică medievală susţinut de trupa "Huniadi Cantores" (Hunedoara)
19.40 - Dans medieval (stradal-interactiv), work-shop cu publicul
20.00 - 22.45 - Spectacolul-concurs de lumină şi coregrafie "Prinţesa Cetăţii" (semifinala)
- stegarii Taborsti Kupci din Cehia(10')
- se prezintă concursul (regulamentul), apoi juriul (5')
- proba I - ţinuta rochiilor medievale şi prezentarea concurentelor (15')
- muzică medievală cu instrumente specifice -DIZZI DULCIMER (Anglia)(15')
- trupa de dans "Inorog" (5')
- proba II - proba de dans medieval (10')
- muzică medievală cu instrumente specifice -DIZZI DULCIMER (Anglia)(15')
- trupa de dans "Inorog" (5')
- proba III - întrebări din partea prezentatorului şi a juriului privind oraşul Sighişoara (împrejurimi), istoria cetăţii şi idealuri personale (15')
- concert extraordinar trupa "Pontice" (Bucureşti) (60')
- desemnarea finalistelor (10')

Tabăra Cavalerilor:

18.30 - Ordinul Cavalerilor de Mediaş, Ordinul Cavalerilor Lup (Tg. Mureş) şi Cavalerii "Taborsti Kupci" (Cehia)- spectacole cavalereşti
19.00 - Povestiri medievale comice
19.15 - DIZZI DULCIMER (Anglia) - muzică medievală cu instrumente specifice
19.45 - Povestiri medievale comice
20.00 - Ordinul Cavalerilor de Mediaş, Ordinul Cavalerilor Lup (Tg. Mureş) şi Cavalerii "Taborsti Kupci" (Cehia)- spectacole cavalereşti, concursuri interactive cu premii (ambianţă: muzică medievală) - prinderea purceluşului, spartul lemnelor, trasul căruţei sau trasul de funie pe echipe.
22.30 - Spectacol extraordinar cu cavaleri călare (turnir, lupte, cascadorii, etc.) susţinut de către trupa "Vali Vasilescu" (Bucureşti) (un spectacol-poveste televizat).

Piaţa Răţuştelor

18.30 - Atelier de confecţionat şi mânuit păpuşi tradiţionale - Compania LuMiOlar
19.30 - Concursuri interactive pentru copii cu premii

Program - Sâmbătă 25 Iulie 2009


Piaţa Cetăţii:

08.30 - 11.30 - Probe sunet, lumini, video-wall, artişti, TVR
11.30 - Trupa NOSA (dansuri medievale interactive), Domniţele "Taborsti Kupci" (Cehia)
12.15 - Spectacolul stegarilor "Taborsti Kupci" (Cehia)
12.35 - Povestiri medievale comice (Tg. Mureş)
12.45 - Colombina - Comedia Dell'Arte (Timişoara)
13.00 - Raiceiros - concert de muzică medievală din Galicia (Spania)
13.30 - 15.30 - Pauză
15.30 - Trupa de teatru "Anonimii" (Tg. Mureş) - Comedia dell'Arte
16.30 - Cimpoierii din Transilvania (Hunedoara) - concert de tulnice, tobe şi cimpoaie
16.45 - Povestiri medievale comice (Tg. Mureş)
17.00 - Truverii (Bucureşti) - concert de muzică medievală tradiţională europeană
17.45 - Tee-Kubis (Estonia) - dansuri medievale interactive
18.45 - Raiceiros - concert de muzică medievală din Galicia (Spania)
19.15 - NOSA - dansuri medievale interactive
19.45 - Cimpoierii din Transilvania - concert extraordinar de tulnice, tobe şi cimpoaie (Hunedoara)
20.00 - Sandrini & Leone - spectacol de iluzionism şi echilibristică
20.30 - 24.00 - Spectacol extraordinar de sunet, lumini şi coregrafie - " Prinţesa Cetăţii "(Finala) (televizat)

- "Taborsti Kupci" (Cehia) (10')
- Shannon & Irish Way (Bucureşti) muzică şi dansuri irlandeze(20')
- Dizzi Dulcimer - recital muzică medievală cu instrumente specifice (15')
- concert în avampremieră naţională a trupei " Trooper ", intitulat:" Vlad Ţepeş - Poemele Valahiei "şi lansarea în premieră a singel-ului " Pas Infinit " (40 ')
- trupa de dans "Inorog" (5')
- invitată specială a festivalului, solista de renume internaţional - SOFIA KALLGREN (Suedia), interpretează piesa " A rose among thorns " (5')
- Sofia Kallgren interpretează piesa " May it be "(coregrafie - prima probă a concursului " Prinţesa Cetăţii ", concurentele în pelerine albe cu glugă) (5')
- Piesa "Now we are free" interpretată de către Sofia Kallgren (5')
- trupa de dans "Inorog" (5')
- Dizzi Dulcimer - melodie medievală interpretată cu instrumente specifice (UK)(5')
- Sofia Kallgren - interpretează piesa "Dancer in the Dark" (5')
- Piesa " The Prayer " solista - Sofia Kallgren (Suedia) (proba II - coregrafie concurente - ţinuta: rochii drepte simple de culoare închisă) (5')
- Sofia Kallgren(Suedia) interpretează piesa "My heart will go on" (5')
- Dizzi Dulcimer - recital muzică medievală cu instrumente specifice (15') (pe melodia a doua, concurentele au coregrafie şi sunt în rochiţe albe cu coroniţe de flori pe cap - proba III şi ultima)
- trupa de dans " Inorog " (5')
- desemnarea câştigătoarei concursului "Prinţesa Cetăţii" (10'). Se dă startul la un impresionant foc de artificii (5')
- concert extraordinar de muzică Celtă oferit în premieră în România de trupa BRIGANTHYA (Franţa-Spania) (60'). Pe ultima piesă a trupei Briganthya îşi vor face apariţia jongleurii cu foc.

Tabăra Cavalerilor:

10.30 - Ordinul Cavalerilor de Mediaş , Ordinul Cavalerilor Lup (Tg. Mureş) şi Cavalerii "Taborsti Kupci"(Cehia)- spectacole cavalereşti, interactive cu publicul
11.30 - Spectacol extraordinar cu cavaleri călare, cascadori, etc. oferit de trupa renumită pe plan internaţional "Vali Vasilescu" (Bucureşti)
12.15 - Coco Fachirul - spectacol de fachirism (Sibiu) (15')
12.30 - Dizzi Dulcimer - muzică medievală cu instrumente specifice medievale (UK)
13.00 - Trupa NOSA - muzică şi dansuri medievale
13.30 - Pauză
15.30 - Raiceiros (Spania) - concert de muzică medievală din Galicia
16.15 - Trupa NOSA - muzică şi dansuri medievale
16.30 - Ordinul Cavalerilor de Mediaş, Ordinul Cavalerilor Lup (Tg. Mureş) şi Cavalerii "Taborsti Kupci"(Cehia) - spectacole cavalereşti, interactive cu publicul
17.00 - Spectacol extraordinar cu cavaleri călare, cascadori, etc. oferit de trupa renumită pe plan internaţional "Vali Vasilescu" (Bucureşti)
17.30 - Concursuri interactive cu premii - prinderea purceluşului, tăietorii de lemne, trasul căruţei sau trasul funiei pe echipe.
18.30 - Dizzi Dulcimer - muzică interactivă cu instrumente medievale (UK)
19.00 - Spectacol extraordinar cu cavaleri călare, cascadori, etc. oferit de trupa renumită pe plan internaţional "Vali Vasilescu" (Bucureşti)
19.30 - Ordinul Cavalerilor de Mediasş, Ordinul Cavalerilor Lup (T. Mureş) şi Cavalerii "Taborsti Kupci"(Cehia)- spectacole cavalereşti, interactive cu publicul
20.00 - Concursuri interactive cu premii - prinderea purceluşului, tăietorii de lemne, trasul căruţei sau trasul funiei pe echipe.
11.00 -21.00 - Concursuri cu publicul (se acordă premii)

Piaţa Răţuştelor:

10.30 - Trupa de teatru pentru copii "Anonimii" - cu piesa "Cântăreţii Cetăţii"
11.30 - Trupa de teatru pentru copii " Valiza cu teatru " - " Fata săracului cea isteaţă "
12.30 - Atelier de confecţionare şi mânuit păpuşi tradiţionale - Compania LuMiOlar
13.00 - 15.30 - Pauză
15.30 - Trupa Thalia (Sighişoara) - spectacol de teatru pentru copii
16.00 - Trupa de teatru pentru copii " Boboceii Timişeni "(Timişoara) - " Hoţul de flori "
16.30 - Atelier de confecţionat şi mânuit păpuşi tradiţionale - Compania LuMiOlar
17.00 - Spectacol de iluzionism pentru copii " Sandrini & Leone " - Magic Show
17.30 - Trupa de teatru " Thalia " (Sighişoara)
18.15 - Trupa de teatru pentru copii " Boboceii Timişeni "(Timişoara) - " Dumbrava Minunată "
19.00 - Concursuri interactive pentru copii cu premii, atelier de confecţionat şi mânuit păpuşi tradiţionale

Program - Duminică 26 Iulie 2009


Piaţa Cetăţii:

11.30 - Trupa NOSA (dansuri medievale interactive) şi Povestiri medievale comice
12.30 - Spectacolul stegarilor "Taborsti Kupci" (Cehia) - jonglerie cu steaguri
13.00 - Dizzi Dulcimer - muzică medievală cu instrumente specifice (UK)
13.30 - Trupa NOSA - dansuri medievale interactive
14.00 - 15.30 Pauză
15.30 - Trupa de teatru - " Anonimii " - teatru medieval " Infidelitatea conjugală sau farsele amorului ", regia Geta Lozinca (Tg. Mureş)
16.30 - Trupa NOSA - dansuri medievale interactive
17.00 - Muzică medievală - Dizzi Dulcimer (UK)
17.30 - Povestiri Medievale Comice (Tg. Mureş)
17.45 - Colombina - Comedia Dell"Arte (Timişoara)
18.00 - Truverii (Bucureşti) - concert de muzică medievală tradiţională europeană
18.45 - Tee Kubis (Estonia) - dansuri medievale interactive
19.30 - Atelier de comedia dell'Arte - Compania LuMiOlar
20.30 - Dizzi Dulcimer (UK)- muzică medievală cu instrumente specifice (concert)
21.15 - Spectacolul stegarilor "Taborsti Kupci" (Cehia)- jonglerie cu steaguri
21.30 - Shannon & Irish Way (Bucureşti) muzică şi dansuri irlandeze
22.30 - Parada de închidere. Retragerea cu torţe

Tabăra Cavalerilor:

10.30 - Ordinul Cavalerilor de Mediaş, Ordinul Cavalerilor Lup (Tg. Mureş) şi Cavalerii "Taborsti Kupci" (Cehia) - spectacole cavalereşti, interactive cu publicul
11.30 - Spectacol extraordinar cu cascadori (cavaleri călare) oferit de renumita trupă " Vali Vasilescu "(Bucureşti)
12.30 - Coco Fachirul (Sibiu)
13.00 - 15.30 - Pauză
15.30 - Ordinul Cavalerilor de Mediaş , Ordinul Cavalerilor Lup (Tg. Mureş) şi Cavalerii "Taborsti Kupci" (Cehia) - spectacole cavalereşti interactive cu publicul, concursuri
16.30 - Spectacol extraordinar cu cascadori (cavaleri călare, turnir) oferit de renumita trupă " Vali Vasilescu "(Bucureşti)
17.30 - Concursuri interactive cu publicul (prinderea purceluşului, tăietorii de lemne, trasul căruţei sau trasul de funie pe echipe)
18.30 - Dizzi Dulcimer (UK) - muzică medievală, recital
19.15 - Concursuri interactive cu publicul (prinderea purceluşului, tăietorii de lemne, trasul căruţei sau trasul de funie pe echipe)
21.00 - Coco Fachirul (Sibiu) - spectacol de echilibristică şi fachirism
21.30 - Spectacol extraordinar cu cascadori (cavaleri călare, Tg. Mureş) şi Cavalerii "Taborsti Kupci" (Cehia) - spectacol " Arderea Vrajitoarei pe rug"
11.00 - 21.00 - Concursuri cu publicul (se acordă premii)

Piaţa Răţuştelor:

10.30 - Trupa de teatru pentru copii " Thalia " (Sighişoara)
11.30 - Şcoala de dans medieval pentru copii - se acordă diplome, concursuri cu premii pentru copii
12.30 - Trupa de teatru pentru copii " Boboceii Timişeni (Timişoara) - Piratul Pierde-Vară (I)
13.00 -15.30 - Pauză
15.30 - Trupa NOSA - dansuri interactive pentru copii
16.00 - Trupa de teatru pentru copii LuMiOlar cu piesa "Rătăciţi într-o poveste"
17.00 - Trupa de teatru pentru copii - " Boboceii Timişeni (Timişoara) - Piratul Pierde-Vară(II)
18.00 - Trupa de teatru pentru copii " Valiza cu teatru " - Poveşti din ţara lui Aiurel
19.00 - Atelier de confecţionat şi mânuit păpuşi tradiţionale - Compania LuMiOlar
20.00 - Animaţie stradală pentru copii (concursuri cu premii)

Mai ramane intrebarea, oare o sa ajung la festival? Bani nu am, cu sanatatea stau cam prost, oare pot sa ajung? Si ce merg singur? Mai vine cineva la Sighisoara? Anybody?


Estampie - Razon

Etichete:

Oral cu Sprite!

Super reclama! =))


Etichete:

The fight is not over... yet...


Tocmai cand credeam ca am invins, ceea ce credeam ca e mai greu, stilul meu de a ma trezi dimineata si de a intarzia mereu la munca, iata ca am dat peste o alta belea. Victoria mea a fost scurta, caci a doua zi, gatul mi s a umflat ca si cum as fi fost o broasca, care canta pe o frunza de nufar, la lumina lunii. Si nu doar asta, dureri de cap ingrozitoare, cumplite, cum nu prea am avut de mult timp. Febra, oricum si ea si a spus cuvantul, facandu si loc in corpul meu. Am fost obligat, desi nu am vrut, sa mi iau un concediu medical, cel putin 2 zile, insa in starea in care sunt acum, as mai avea nevoie de inca 2 zile cel putin. Ce este destul de naspa, este ca, ma doare ingrozitor de rau in gat, incat mi e dificil, foarte dificil sa inghit, sa mananc ceva. Am cam slabit enorm de mult, si cu toate astea, sunt sigur ca am mai pierdut un lucru. Poate ca asta e pretul care a trebuit sa il platesc, dar intr un final, mai are vreun sens sa ma explic? Nu, nu am putut sa ajung la ziua cuiva, sa fie suparata pe mine, nu a stat in puterile mele sa ajung la ziua ei, chiar daca mi as fi dorit, nu atata timp cat am fost restrans in a dormi si a sta in pat, luptandu ma cu mine insumi. Cu toate astea, this is the end right? Circumstante, decizii, evenimente la momentul nepotrivit, ce altceva mai trebuie sa mai zic? Un week end dormit, cu dublu tais. Si benefic, dar si rau. Ce ciudat, istoria chiar se repeta, oricat de mult te ai lupta sa nu se repete, sa nu faci aceleasi greseli, tot ramai tacut in fata circumstantelor si a evenimentelor ce ti se afiseaza in fata ta. Tot se va repeta, pentru ca soarta iti leaga mainile sa ramai fara puteri in fata ei. Pana la urma, la acelasi rezultat o sa ajungi, odata ce ai mai trecut prin asta. Destin, destinatie, scop, cale, soarta cuvinte care, intr un fel sau altul, ma fac pe mine sa cred in ele. Ce reprezinta ele, chiar exista asa ceva? Fiecare avem un destin? Un scop care trebuie urmat in viata noastra, sau ne croim singuri drumul? Iata ma in starea dintre mijloc, ma lupt sa mi depasesc conditia, indiferent de starea in care sunt, dar totodata, observ si faptul ca indiferent ce as face, istoria tot se repeta si nu ca ar avea directa legatura cu mine. Nici nu mai stiu ce sa mai cred, hmm, poate ca alegerea mea, a fost gresita, si poate ca altfel am dat o in bara, iar faptul ca istoria se repeta iar, ma face sa cred ca trebuie sa urmez calea care trebuie, destinul meu, dar care este acela? Se spune, ca toate deciziile proaste luate, duc catre ceva bun la final. Oare asta sa fie? Calea? Nu prea as crede asa ceva. Credeam ca, indiferent prin ce trec, sa mi traiesc viata la maxim, oare asta e de ajuns? Oare, doar asta trebuie facut? Pana acum, am realizat ca trebuie sa fie un echilibru, intre orice, intre extreme mai bine zis, dar pe langa bun sau rau, ce as mai adauga eu, ar trebui sa fie un echilibru intre intelepciune si nebunie, ajustate la valorile potrivite, pentru a putea lua o decizie cat de cat buna, in proportie cu nebunia cat si intelepciunea luarii acelei decizii. Nu stiu daca pot fi inteles, dar cam asta am realizat pana acum, viata se balanseaza singura, cel putin in viata mea. Prea multa distractie, rezulta, prea multa munca, sooner or later. Prea multe nopti nedormite, rezulte, week end uri de somn, zile dormite intregi. Pana acum, as putea sa desenez pe o cantitate enorma de hartie, diagrama vietii mele, asemeni unei cardiograme. Ups and downs, suisirui si coborasuri. Imaginar, ma uit la ea, si zic, wow, am trecut prin multe extreme, cand a fost ultima oara cand am fost in echilibru total? A da, atunci, in burta mamei :)). Care om poate sa zica ca este in echilibru perfect? Cred ca asta e cel mai mare obiectiv pe care eu personal, l as putea avea. Echilibrul, funny, imi aduc aminte de un film, Equilibrum. Un film care l am vazut in liceu, in laboratorul de informatica, proiectat pe perete, cu jaluzele inchise. Tocmai despre asta vorbea, echilibrul sentimentelor, echilibrul interior. Hai ca incep sa aberez, si cred ca va plictisesc, dar pana la urma, e un blog, si pot sa scriu ce vreau eu nu? Sunt in cautarea maturizarii mele si mi doresc pe langa nebunia care exista in mine, si toti o stiu, sa exista si intelepciunea alegerii cuvintelor, discernamantul in luarea unor decizii. Dificil nu? Cine ma cunoaste, ar zice, no way, this is not the cretzu i knew. Well, I am.... And I wish for those things to come true...



Michael Jackson - They Don't Really Care About Us

Etichete: , ,

miercuri, 15 iulie 2009

Succes


Azi sunt foarte fericit. Am reusit sa ma trezesc de dimineata si sa ajung la 9:45 la munca, este o performanta uluitoare, fata de programul sau mai bine zis ora la care incepeam ( de obicei ajungeam pe la 12 - 1 la munc ). Incepe sa dea roade, autoeducarea, ambitia si vointa care le am sa ma schimb. Sa nu imi mai pierd noptile, sa ma culc la o ora decenta, sa mananc si eu mai mult ( cam slabisem ). Cred ca o sa zic adio la viata de noapte din timpul saptamani, si ma rezum la cum am mai zis, la o singura zi de destrabalare. In restul zilelor, munca plus acasa plus invatat sau aprofundat mai mult. Pe langa asta, cuvantul de ordine la mine, este "economie". Mi am cam facut niste calcule, si cu salariul actual daca nu as mai iesi noptile, as putea sa fac economii mari. Economi asa de mari, incat de ziua mea as putea sa stau 2 saptamani in concediu in Elvetia, cu tot cu cazare si masa inclusa + bani de buzunar. Hmm, tentant si foarte frumos, mi am dorit de foarte mult timp sa ma duc prin Elvetia. Deci, azi zi de hotar, voi incepe sa mi depun bani pe cardul de debit, in timp ce mi achit ratele si cardurile de credit. Poate ma trezesc ca voi zice la prietenii mei, bai fratilor am un deficit sau am o inflatie :)) =)).


Masters At work - Work

Etichete: ,

Dacia Sandero Stepway - film de prezentare

Ok, tocmai dupa ce am terminat toata chestia cu windows 7, am zis hai sa ma bag la somn, cand colo, cand inchideam filele, am vazut o reclama la sandero stepway. Am dat click, ca poate imi iau una ( cred ca mi as cumpara asta daca as avea bani ) si am dat de filmuletul de prezentare care nu stiu ce sa zic. Se putea lucra mai bine, amuzant totusi. Oricum dati-va si voi cu parerea!

Etichete: ,

Windows 7 - in sfarsit pe calcul meu....

Mai oameni buni, tare greu mi a fost sa instalez Windows 7 pe al meu calculici. Vedeti voi, eu am avut ( si am in continuare ) Vista pus de cand mi am cumparat calculatorul. Am avut posibilitatea sa obtin Vista cu licenta de pe site-ul de educatie din cadrul facultatii de mate-info ( MSDNAA). De ce zic ca mi a fost greu, pai in primul rand, eu nu am net ( multumita unui prieten ELF, care mi a adus in dar, un modem Vodafone - ca sa vezi ironia ) din cauza faptului ca nu am avut posibilitatea sa platesc RDS-ul. Tinand cont ca e 3G. dar cu limita de 1 GB download ( care se duce foarte repede, ce naspa ) viteza a fost de cacao. Dar slava Domnului si pentru asta. Stiti cat de greu a fost totusi sa, gasesc un program care sa partitioneze hdd? Asta a fost a doua problema care am rezolvat o in cateva zile. Cu Disk Management nu a mers, nu m a lasat deloc, iar cu alte programe care le stiam eu, degeaba nu puteau opera in 64 de biti. Hmm, bun nu i nimic, merci Doamne pentru torrent. Ghinion si aici, mi se bloca Utorrent ul, fain nu? Nu puteam downloada nimic. Deh, am zis, ma oi avea un LiveCD pe aici de linux, ceva knoppix, ca sa folosesc QTParted sa partitionez hdd meu, sa mai creez inca o partitie, pentru windows 7. Canci, nu a fost de gasit nimic. Bun, stau astept sa treaca noaptea, ma bag la culcare, apoi ma duc la munca, caut un program pentru windows vista x64. Am gasit un program totusi EASEUS Partition. Singura problema, ca varianta free nu merge pe vista x64, deci a trebuit sa caut varianta profesionala. Am gasit o, am downloadat o si apoi am scris o pe cd, asta de la servici, si eventual am facut rost si de un Knoppix LiveCD. ca masura de siguranta. Zis si facut, ajung acasa, DVD ul de windows 7 build 7600 RTM il aveam ars de mult, imi propun sa instalez. Bag programu, repartitionez hdd, creez o noua partitie. Ma anunta ca are nevoie de un reboot, zic, ok... cat de greu poate sa fie, dau pe ok. Well, lume, cand zice ca vrea reboot, pai vrea reboot frate. Aveam o groaza de ferestre deschise, mess, winamp, chrome, cu mai multe tab uri deschise, un media player ca ma uitam si la Dragon Ball Z, deci aveam aplicatii deschise, pai dintr o data, totul mi s a inchis, cu o viteza uimitoare. Nici cand dadeam din Vista restart nu se restarta asa de repede, cu EASEUS mi a restartat aproape instantaneu sistemul. Hmm, stau calm, imi intra in boot, vede vista, zic ca nu e nici o problema, apare programul de partitionare. Are 2 operatii de facut, de resize partition si de create partition. Am stat cred ca o ora sa faca acest lucru, incat ma rugam sa termine mai repede. Adica, pe la mine prin cartier, sunt caderi de tensiune, si daca eram "norocosul" unei caderi bruste de tensiune, sau de curent, hmm beleam hdd-ul. S a terminat si operatiunea ( timp in care m am uitat dupa o lunga perioada de timp, la tv ) imi apare in ecranul de boot "Critical error in windows vista ". Wtf, intru in safe mode, si dau restart din safe mode. Eroarea mi a aparut pentru ca detectase o noua piesa hardware cica. Dau restart reusesc sa intru in vista, vad ca totul e ok, imi frec mainile de fericire, hai sa bag windows 7. Bag DVD ul, dau restart, intru in boot. Wow, nu prea mare diferenta intre procesul de instalare vista si seven ( asa o sa vorbesc de acum incolo ). Culmea, procesul de instalare a fost foarte rapid, cam in jurul la a 15-20 de minute, cam asa ceva. Sar peste pasul de introducere a CD key ului. Am incercat cu un key de RC dar nu a mers. In 120 de zile, sunt sigur ca o sa apara un crack ceva, pentru RTM, dar oricum peste 120 de zile, o sa am seven gratis de la msdnaa, deci nu mi fac griji. Imi configureaza desktop ul, detecteaza hardware ul, si intru in Desktop.

Bun venit in Windows 7, frumos, am instalat seven ul pe calculatorul meu. Hmm primele impresii, sunt foarte bune sa stiti, mi a detectat corect totul mai putin camera web, care incerc acum sa o fac sa mearga. Nope, rectific, mi a detectat o corect si instalat. Hmm, foarte multe plusuri as zice. Am descarcat Aplicatiile LIVE de la Microsoft. Am luat si Microsot Essentials ( antivirusu de la ei ), mi am pus messengeru, plus am descarcat un gadget super tare, pentru blogger ( de unde si scriu acest post ). Am luat chrome, winamp ul, winrar. Culmea acum, imi merge winamp ul, si filmele pentru ca pe vista, trebuia sa dau la tema classic, ca sa pot vedea si eu Dragon Ball Z sau alte filme. Pana acum totul merge struna, micile detalii bagate de Microsoft isi au rostul si sunt super bune. Viteza este buna, in comparatie cu melcul de vista. Totul este ajustat in asa fel incat sa mearga ok. Incarcat la full load ( ca sa zic asa winamp, mess, msn mess, chrome cu peste 10 -15 tab uri deschise, office deschis, antivirus scanare, plus dragon ball Z - toate in acelasi timp ) si nu mi ocupa decat cam 1,2 GB de memorie RAM, not bad.. not bad, fata de 1,8 GB la Vista. Per total, sunt multumit de noul sistem de operare. O sa fac cateva screenshot-uri. Oricum, foarte util acest gadget de a scrie direct din seven pe blog.

Recomandarea mea, instalati-va SEVEN pentru ca merita.

Etichete: , , ,

marți, 14 iulie 2009

Cand totul este impotriva ta!


Inarmat cu ambitie, cu vointa si cu foarte multa dorinta de a realiza ceva, ma strofoc sa fac un lucru cand colo, ca oricine ii apare un obstacol, logic si normal. Banii, evident am nevoie de bani, iar salariul care ma asteptam sa fie o anumita suma, ete ca nu mai este suma de care credeam. Ce sa fac, ce sa fac... tz tz tz tz, no asta inseamna sa mi iau al doilea loc de munca, sa mi gasesc ceva part time, sau sa lucrez de acasa eu stiu, ca sa mi fac rost de bani. As putea zice ca, criza financiara ma afecteaza si pe mine. Cred ca incep sa simt o diferenta, care la inceput nu prea o simteam dar acum, o simt. Am responsabilitati, dar am si planuri, nu prea am timp de alte lucruri care mi pot sta in cale. Bun, deci cum rezolv problema cu banii? Simplu, nu mi fac griji. Am incredere in manutele mele, ca pot realiza un profit peste salariul meu, doar sunt un om cu idei, iar niciodata nu prea am dus lipsa de bani. Sau daca chiar a fost greu, asta e am rabdat si am asteptat ca totul sa revina pe linia de plutire. Dar ma multumesc si cu ce am primit, macar imi achit ratele, si mi mai ramane si mie un 5 lei acolo :)). Eh, viata e minunata, cu adidasi rupti, cu molii in portofel, dar sunt bogat prin prisma prietenilor pe care ii am. As dori sa infiintez un nou blog. Cred ca l as numi, tenisi rupti, sau pantofi rupti. Eu unul sigur ii am, saraci au trecut prin multe, cati munti nu au ei la activi urcati, cate drumuri la cluj, timisoara, bucuresti, sinaia, predeal, breaza, campina, etc etc etc. Cate nopti dansate in ARCADE sau PUB'S, sau Chitarre. Perechea mea de adidasi rupti sunt ca niste bunici, iesiti din uz, dar cu o istorie impresionanta :)). As fi vrut luna asta sa mi iau si eu niste adidasi, dar se pare ca mai stau pe bara inca o luna :)). Nu stiu de ce, dar imi vine sa rad, altii poate ca si ar face griji, eu unu, sunt sigur ca o sa se rezolve, o sa fac eu ceva. Sunt optimist, dar in acelasi timp, imi pastrez si un foarte bun simt ridicat al realitatii ce ma inconjoara.

Ce sa fac acum, sunt sigur ca o sa reusesc, asa e la inceput de drum. O sa raspund cu bucurie la intrebarea " Cum ai inceput?". O sa il iau de gat si o sa i zic : "Prietene, hai sa iti spun o poveste lunga... Totul a inceput cu niste pantofi rupti, nu ai idee cat de rupti ........"


FFH - Watching Over Me

Etichete: , ,

luni, 13 iulie 2009

YClick! - Un nou mod de a face bani

Stiu cat de mult va deranjeaza faptu ca dau mass, dar ce ati zice, daca eu as face bani dand mass uri? O noua idee pe piata romaneasca de afaceri, pentru toti utilizator de yahoo messenger. Esti platit pentru fiecare mass + click valid pe care il primesti. Acum este de abia lansat in stadiul beta. In principiu, se umple baza de date, dar in curand vor veni si publisheri. In cazul in care ai o afacere, si vrei sa o promovezi, nu ezita sa te inregistrezi ca si publisher, preturile sunt mai mult decat accesibile, decat alte metode de promovare. Indeajuns cu vorba, daca vreti mai multe detalii, dati click aici

Etichete: ,

Carry You Home

Astepta momentul cand o sa iasa din acel intuneric. Astepta momentul cand o sa paseasca pe acele trepte, si o sa iasa afara din club, si are sa vada un rasarit de soare puternic si frumos. Prioritatile din inima lui, s au fixat enorm de bine. Dorinta de a lupta cu toate obstacolele ce vor interveni in viata lui este cimentata. Si iata si momentul, in care spune adio tuturor lucrurile din viata lui. Se debaraseaza incet dar sigur, de lucrurile care nu fac decat sa il retina de la urcarea lui pe trepte. Pe cat pare de simplu, pe atat pare de greu. Dar trebuie sa o faca. Urca o treapta, si inca o treapta si inca, si parca nu se mai terminau. Oboseala isi face loc, si nu mai stie ce sa creada. Ca si cum in loc sa se debaraseze, adauga in spinarea lui lucruri inutile. Dar nu se lasa, urca, si cu ultimele sale puteri, calca pe ultima treapta, vazand rasaritul soarelui, in mijlocul strazii. Simtea ca traieste, simtea caldura cum ii trecea prin corpul sau. Tot ce mai ramane acum, este sa inceapa sa si realizeze visele, care si le a propus.



James Blunt - Carry You Home

Etichete: , ,

Brain Load

Uite un joc, care iti testeaza capacitatea de a retine pe scurta durata. Scopul este sa retii numerele si le apesi in ordinea crescatoare. De exemplu daca pe ecran iti apar 8 5 7, ordinea in care va trebui sa apesi pe buline este 5 7 8. Scorul este de la cel mai mic ( care e cel mai bun ) pana la cel mai mare ( care este cel mai prost ). Practic numarul de la scor, reprezinta varsta, in ani, a creierului tau. Personal, recordul meu, este de 23. Astept comentarii cu scorul vostru!




BRAIN LOAD



Etichete: , ,

Falling Rain


Plin de picaturi de ploaie, totul era udat afara. Baltoci, adevarate mici lacuri, erau cam peste tot. Ele oglindau realitatea din exterior. Totul de un gri inchis, o vreme de toamna, nu de vara. Ce este in capul lui, de sta atat de calm pe aceasta vreme furtunoasa? Cand totul in jurul lui este udat intr un mod brutal de mai multe picaturi de ploaie? Ce il face pe el, sa cugete, in acest fel incat nimic nu i pese? Pian, cate o clapa, lovita de degetul lui, in mintea lui, scoate un zgomot care il provoaca sa fie calm. Sa gandeasca profund asupra unui lucru mult prea filozofic pentru oricine. Cu toate ca afara era o ploaie torentiala, iar fulgerele si tunetele erau de neoprit, stand in acel parc, pe aceea banca, facea ca totul sa capete alt sens. Ma uitam la el, si mi l imaginam cum sta intr o padure, de fapt, intr o poienita inconjurata de o padure, la zgomotul naturii, al pasarelelor, al tuturor vietatile ce se armoniaza perfect, neatinse de mana omului, pe scurt, salbaticie. Statea practic, in mintea mea, ca intr un hamac, leganat fiind de vant. Singurul lucru ce i se parea destul de interesat fiind probabil stelele de pe cer. Eram cu umbrela in mana, si il priveam, acolo pe banca aceea, incercam sa mi dau seama ce are, adesea imi puneam si eu intrebari in legatura cu persoana lui. Oare as fi putut sa il ajut? Tot ce puteam sa i privesc, era doar spatele, lovit zdravan de picaturile groase de ploaie. Ajunsesem sa i simt si respiratia apasata, nu vroia sa se dea de gol, insa, respira greu, care era motivul? As fi vrut sa am puteri supranaturale, incat sa patrund in mintea lui. Cu toate ca nu reuseam acest lucru, simteam cum il puteam intelege. Cel putin inima mea era acompaniata pe aceleasi acorduri de pian, cantate de el. Strafulgera puternic, iar inima mea imi tresare puternic, insa el sta neclintit pe aceea banca. Ma uit spre cer, si imi spun, pana cand? Pana cand, aceasta ploaie, aceasta culoare inchisa pana cand? Oare nu e timpul ca soarele sa rasara? Primesc ghionturi de la inima mea, ce ma indemna sa ma duc sa vorbesc cu el, simteam cum experienta mea de viata, era asemanatoare cu a lui. Incep sa fac pasi, prin ploaia puternica, auzeam cum adidasi mei, paseau prin baltocile de pe strada. Cum incepeam sa fac un pas, cum deja puteam sa i simt singuratatea. Mai faceam un pas, si totul incepea sa mi se para atat de cunoscut. Un sentiment straniu, incepea sa si faca cale pe sira spinarii mele. Totul era asa, ca un fior rece, ca si cum, niste cuburi de gheata dansau samba pe spinarea mea. Distanta dintre mine si el, se scurteaza cu fiecare pas pe care eu il fac, si in momentul in care ma apropri de el, puteam sa i simt sentimentele devastate, puteam sa i simt aceea stare de zadarnicie, puteam sa i simt neputiinta. Erau unele sentimente negre. Era ciudata, deodata incepea sa mi para ca si cum ar fi fost o ruda de a mea, o cunostiinta pe care o stiu de foarte mult timp. Sunt in spatele lui, acoperit de o umbrela mare de lemn, mai veche, cu panza verde. Imi intind mana spre umarului lui. Incep sa simt picaturile reci de ploaie. Imi intind mana usor, pentru a evita orice sperietura. Intr un final, mana mea ajunge la destinatie, insa, mirarea mea a fost si mai mare. Intoarce privirea catre mine, foarte incet, rostind pe o voce foarte familiara "te asteptam, in sfarsit ai aparut". Raman pentru o clipa nedumerit si incremenit, totul era atat de cunoscut, nu ca un deja, dar ca si cum ceva ar fi facut parte din mine. Isi intoarce si mai mult privirea, iar pe cer, un fulger puternic lumineaza fata lui. Cad in un fund pe spate, speriat fiind de infatisarea lui. Imi duc mana la gura grabit, sa nu tip de frica, insa el nu era o ruda, sau o cunostiinta.

Nu, mirarea mea a fost si mai mare, caci acolo in acel parc, pe aceea banca, prin aceea ploaie torentiala, sedeam linistit si calm, eu.


my chemical romance -welcome to tha black parade

Etichete: , ,

duminică, 12 iulie 2009

Super reclama

Deci am ras cu lacrimi :))) Take a look!


Etichete: , ,

vineri, 10 iulie 2009

Ce bine ca esti...

E o întâmplare a fiinţei mele
şi atunci fericirea dinlăuntrul meu
e mai puternică decât mine, decât oasele mele,
pe care mi le scrâşneşti într-o îmbrăţişare
mereu dureroasă, minunată mereu.

Să stăm de vorbă, să vorbim, să spunem cuvinte
lungi, sticloase, ca nişte dălţi ce despart
fluviul rece în delta fierbinte,
ziua de noapte, bazaltul de bazalt.

Du-mă, fericire, în sus, şi izbeşte-mi
tâmpla de stele, până când
lumea mea prelungă şi în nesfârşire
se face coloană sau altceva
mult mai înalt şi mult mai curând.

Ce bine că eşti, ce mirare că sunt!
Două cântece diferite, lovindu-se amestecându-se,
douâ culori ce nu s-au văzut niciodată,
una foarte de jos, întoarsă spre pământ,
una foarte de sus, aproape ruptă
în înfrigurata, neasemuită luptă
a minunii că eşti, a-ntâmplării că sunt.



Nicu Alifantis - CE BINE CA ESTI

Etichete: ,

joi, 9 iulie 2009

17 again...

Filmul este bun, mie unul mi a placut enorm de mult. Adika m-a facut sa-mi pun intrebari. Ce as face eu daca as fi din nou la 17 ani? Si cum stau la birou si ma gandeam, oare as vrea sa indrept lucrurile? Sau as repeta acelasi greseli pe care le am facut? Probabil ca as face mai multe, nu as mai fi fost asa, inchis in mine, as fi incercat mai multe lucruri, poate ca, in loc sa stau de vorba la telefon cu ea, poate as fi incercat sa o scot la o plimbare prin parc sa vorbim, telefonul era ok, dar mi as fi dorit enorm de mult sa fiu in preajma ei, nu doar sa mi folosesc imaginatia atunci cand ea era la capatul celalalt al telefonului. Probabil ca as incerca sa schimb asta, sa o vad mai des, nu doar duminica, sa i vad zambetul, sa i vad ochii, privirea, sa i simt parfumul, sa observ cum face gropitele acelea perfecte cand zambeste. Poate ca as fi incercat mai mult, poate ca as fi incercat sa i spun in fata ce simt pentru ea, poate ca asa nu as fi regretat faptul ca nu i-am marturisit sentimentele mele despre ea. 17 ani, pentru mine au fost, pragul dintre lumea de copil si maturizare fortata. Brusca nevoita, dar inevitabila ( sau poate ). Poate ca in aceea noapte, in care am fost acolo, face to face cu ea, la sunetul greierilor, la lumina stelelor, cand luna inca era pe cer, conducand o acasa, acel moment in care am avut ocazia sa i zic ce simt, de ce nu am facut o ? Teama, pentru ca stiam ca, o sa o pierd indiferent, lipsa de incredere in propriul eu, in mine, faptul ca nu credeam ca ar putea o fata ca ea sa se uite la mine, si cu toate astea, de abia asteptam ora 7 sa vorbim la telefon, aproape zi de zi. Au trecut 5 ani de atunci, wow, nu mi vine sa cred 5 ani, in care am pierdut multe. Am pierdut timp in special, si am luat o razna. M-am schimbat, in bine in rau nici eu mai stiu.

Imi aduc aminte, emotiile, bataile de inima care le aveam, in momentul in care intra in camera, imi aduc aminte prima oara cand am vazut o, nu puteam sa ma uit bine, la ea, nu puteam imi era rushine, de frumusetea ei extraordinara, nu puteam decat sa stau cu capu in podea. Dupa cateva minute bune, de privit podeaua, am ridicat privirea. Tot ce am putut vedea era acel spectacol de lumini, razele de soare ce veneau prin fereastra, isi gaseau locasul in ochii ei stralucitori, in buzele ei date cu un ruj finut si in buclele ei, God she is a beauty, mi am zis eu. Imi aduc aminte, cuvintele scurse din gura mea, cu o viteza mai mica decat a melcului. As schimba asta, probabil ca as spune din inima mea, sentimentele mele. Sa vada asta, mi as dori ca acel sarut, care mi l am imaginat atat de mult, over and over again, sa se intample. Rad acum, zambesc pentru ca acum mi se pare si prostesc si amuzant. Prostesc pentru ca am fost un prost ca nu m am dus sa o sarut, si amuzant, pentru imaginile felurite care mi au trecut prin capul meu. Odata mi am imaginat ca vin la ea acasa sa i repar calculatorul, si ea coboara pe scari, si se impiedica. Eu fug repede pe scari, si o prind in brate, fara sa cada pe jos, in asa fel incat sa o privesc in ochii ei, si sa fie acel moment, in care, buzele noastre nu se misca, ci pur si simplu ochii nostri patrund adanc in sufeltul fiecaruia. Acel moment calduros, in care, inimile fiecaruia se cunosc. Focul si fiorul acela care te trece, cand ti in mainile tale, lucrul pe care il iubesti enorm, pe care il pretuiesti ca pe o comoara, dar din cauza circumstantelor, trebuie sa nu arati acest lucru. La naiba cu ce gandeam atunci, prost am fost ca nu i am zis, si nici acum nu i am zis ce am simtit pentru ea. Poate ar trebui sa i zic? Ar mai conta? Nu cred, probabil ca nici nu se mai gandeste, rad, acum, pentru ca stiu ca, ea are viata ei, au trecut 5 ani. Cred ca nici nu ma baga in seama, acum 5 ani.

Au trecut 5 ani, de la 17 ani ai mei, de la privirea ei, de la zambetul ei, de la vocea ei.


Goran Bregovici - American Dreamers

Etichete: , ,

Vrei bani?

Uite o idee simpla, cum sa faci rost de 30 de lei fara sa faci nimic? Foarte simplu, iti faci un card de credit, primesti bonusul, nu il folosesti deloc 6 luni, il tii in sertar undeva 6 luni de zile, tu nu platesti nimic, ci primesti banii, si dupa 6 luni de zile cardul se anuleaza ;). Interesat? pai contacteaza ma, lasa mi un comentariu sau scrie mi pe adresa de mail: neydamnsthoughts@yahoo.com, si iti voi da mai multe detalii.

P.S. Pe bune, chiar primesti 30 de lei moca.

Etichete: , ,

Dragi absolventi la mate-info

Cum probabil stiti deja, vom organiza o noua petrecere astazi, joi 9 iulie 2009, unde veti primi cate o bautura gratis ( au mai ramas bani de la protocol ). Deci prin urmare cei care au dat bani pentru protocol sa se prezinte asta seara la ARCADE incepand cu orele 22:30. Sa veniti si voi cu un aparat de fotografiat.

Etichete: ,

miercuri, 8 iulie 2009

Ziua Gripei Porcine

Ieri a fost ziua Michael Jackson, a murit acum, azi e ziua gripei porcine, ma scuzati, AH1N1, asa. Bun, ce s a mai intamplat nou? Pai toti craioveni saluta gripa porcina, avem primul caz de gripa porcina din Craiova, un barbat de 22 de ani venit din U.K. Mai multe detalii aici

Ca tot s a lansat aseara Harry Potter si ultimul sau film cred nu sunt sigur, inca o stire este ca, prietenul lui Harry Potter s a imbolnavit cu gripa noua, atentie, producatorii spun ca acesta nu este contagios, si ca a avut voie sa mearga la lansarea filmului in U.K. Mda, deci in cine sa ma incred eu? Doctorii sau Producatorii, grea decizie! Cred ca o sa aleg Marmota! Mai multe detalii aici

Iar in alta ordine de idei, sa vorbesc si de cazuri fericite, cand unii se infecteaza, altii o vindeca, autoritatile chineze au combatut gripa porcina cu un tratament vechi de 5 000 de ani, ca sa vezi, trecutul invinge prezentul. Nu va pierdeti speranta, avem leac si pentru asta, cu ce sunt mai presus chinezii decat romanii? Mai multe detalii aici

Alphaville - Miracle healing


marți, 7 iulie 2009

Glume despre Michael....






Sunt si voi fi un fan Michael, R.I.P, dar deja m-am saturat sa tot aud la radio la stiri in presa despre el. C'mon, a murit ok. Big deal, oricum, imi vin in cap glume despre el. Cam pe loc, nefinisate, spontane, cum ar fi:





  • Raiul, paradisul copiilor..... si al lui Michael
  • Procesul continua si in viata de apoi, Michael dat in judecata pentru molestarea a 2 copii-fantome.
  • Stire soc, dupa putrefactie Michael ramane la o singura culoare, aceea a oaselor sale.
  • Michael Jackson este trist, nu se poate odihni cum trebuie, dupa ce acesta, nu a reusit sa calce pe urmele idolului sau. Reamintim faptu ca a afirmat ca el ar dori sa moara cum a murit Elvis Presley. Michael a fost gasit in aproprierea toaletei sale, intins pe jos, cu mana indreptata spre usa toaletei.
  • Nasul lui Michael Jackson nu va mai fi niciodata la locul lui.

Si ca sa nu mi se sara in cap ca nu am respect sau eu stiu, ba da am, dar pe bune. Si pana la urma pot sa scriu ce vreau, we live in democratic country right?







Michael Jackson - Black or white

Etichete:

Back to business ...

Ok, a trecut aproape o saptamana, dar a trecut, iar acum m-am axat mai mult ca niciodata pe ideile mele. Capul meu este plin de ele, si tot ce vreau sa fac este sa realizez ceva, at least i finished college, that's a start. Si la munca, cel putin eu observ niste schimbari, am mai multa determinare de a termina proiectele, chiar daca asta inseamna sa ma concentrez si mai mult, durere de cap. Se pare ca ma descurc in a organiza lucruri, in asa fel incat am vorbit cu o colega de facultate, si vom avea poze cu robe, si cu palarie, intr-un fel sau altul. Se pare ca vom mai avea o petrecere joi tot in ARCADE, din cate am vorbit, cei de la mate-info, daca v-a placut petrecerea de joia trecuta, sper ca veti veni si joia care urmeaza, mai ales cei care ati dat bani pentru protocol, unde veti primi o bautura gratis ;). Deci, ce mi ramane mie de facut, este sa mi canalizez concentrarea si ambitia, pe anumite domenii. Optimismul este inapoi, la locul lui, dorinta de realizare este si mai mare, tot ce trebuie sa fac este sa pun in miscare lucrurile, doar atat am nevoie. Iar pana acum, am pus lucrurile in miscare, pentru ca vreau. Distractia, hmm o las mai moale, in ultimi trei ani, m am distrat ingrozitor de mult, atat de mult incat as putea sa scriu o carte, la cate lucruri am facut. Totul mi se pare greu, dar cred in mine, enorm, stiu ca sunt in stare de multe lucruri. Asta e, cu capu inainte !



back to life

Etichete: , ,

miercuri, 1 iulie 2009

Zii infernala....

Se pare ca miercuri a fost o zi de tot rahatul intr un final, sau cine stie. E clar, inclusiv eu si cu prietenii mei, am avut numai ghinion. Prea mult noroc strica. Oricum sunt sigur ca o sa se intoarca roata imediat, raman optimist si sper sa se rezolve totul. Oricum pentur toti colegii de facultate, daca nu veniti joi in arcade sunteti nesimtiti. Macar dupa ce ati terminat sa va distrati si sa fim impreuna, puii mei, macar 30 de lei sa aveti la voi ca atat aveti nevoie, e mai mult decat necesar. Iar ceea ce am patit azi, sa trec de la extaz la agonie a fost decat un singur pas. Am vazut asta pe pielea mea, uitasem cum este sa fi un om al extremelor. Insa eu sper in continuare ca totul se va rezolva.




PetrucciFever´s Guitarified Elysium

Etichete: ,

Intoarce te pacatosule!

Am inceput sa devin foarte irascibil cu oamenii care vin la mine si imi zic, te inteleg. Am trecut si eu pe acolo si stiu cum e. Stiu cum te simti tu, si Dumnezeu te vrea inapoi. Este cel mai frustrant cand vine un om la tine si iti spune, stiu prin ce treci ca si eu am fost acolo, imi aduc aminte de mine cand eram in aceasi situatie ca si tine. Frate, nu esti, nu stii prin ce trec, nu ai idee in primul de ce am renuntat la religie ( nu ca as fi renuntat, ci pur si simplu am ales o alte cale ). Toti vin deja cu solutia, gata, facuta s au gandit mult si au ales "trebuie sa te intorci la Domnul, ca El le rezolva pe toate, Isus te iubeste!". Frate am renuntat pentru un motiv nu vrei sa afli de ce am renuntat ? Ba da, vreau dar sa stii ca stiu prin ce ai trecut, si prin ce treci. Da.. dar... vreau sa vorbesc si eu despre cum simt ce durere am eu... Stiu ce durere ai, pentru ca Domnul stie ce durere ai. Sa mor eu, daca nu e ca si cum ar incerca sa paseze o problema pe carca lui Dumnezeu. Ne dam mari evanghelisti, ne dam mari crestini, ne dam mari pocaiti, dar frate te duci intr o biserica si ce vezi? Exact lucrurile pe care le faci si tu, si ei le fac. Si atunci care e diferenta? In a merge in biserica ca sa ce? Sa devii un ipocrit? A, pai eu merg la biserica ma rog, postesc etc etc, dar stii tu nu vii deci esti pacatos. Doamne ce frustrant este, sa incerci sa spui ce ai in interiorul tau, si vine unul care se da ca stie ce probleme ai, si vine si iti spune solutia, ghici ce... Isus este solutia! Ahum da? pe bune? vaaaai nu stiam.. .vaaaaai sunt salvat sunt mantuit... hai ca vin la biserica de acu incolo, da tot ma fut, tot beau, tot petrec noptile, pe eu stiu unde, dar staaaai ca sunt mantuit si salvat ca merg la biserica.... ahaaaaaa. Cata nesimtire si cata ipocrizie pe lumea aceasta. Care e diferenta intre pocaiti si oameni "din lume" cum li se zic la pacatosi? Care e diferenta? Doar un nume? No, atunci nu vreau asa ceva, nu vreau sa fiu ipocrit, va zic sincer ca sunt un pacatos, am o groaza de pacate "in my closet", dar daca ma uit cu atentie la aceasta lume crestina, tot ce vad este o nesinceritate enorma, si un zambet. Probabil ca zambetul de la faptul ca are paravan de sfant in fata lui si toata lumea nu vede pacatele care le face, in spatele acestui paravan. Da, recunosc, am fost pocait, dar am renuntat la acest nume, si am ales sa fiu sincer, fata de Dumnezeu, iubesc pacatul, iubesc felul in care traiesc, nebun, spontan si toate lucrurile care multi le stiu despre mine. Imi irosesc viata? HA! Mi o traiesc, o simt si o iubesc pana in vene. Sunt un nebun ( am fost facut nebun de un prorooc ) a da.. si am reusit sa enervez un om al Domnului, care tot ce vroia pentru mine era sa se roage ca eu sa ma intorc, si cu toate ca am incercat sa il fac sa inteleaga starea mea interioara....rezultatul a fost nul, ori ca vorbesti la un copac, ori la el, degeaba nu intelege. A stai, copacul ii mai bat crengile in vant din cand in cand, si ai impresia ca iti vorbeste. Si este si culmea, ii spuneam, daca vrei sa vorbiti cu mine, pai mai intai duce ti va in camaruta dumneavoastra sa va rugati sa va dea Dumnezeu cuvintele care sa mi atinga inima mea impietrita, ca sa stiti cum sa vorbiti cu mine, si astfel sa vorbeasca Dumnezeu prin gura dumneavoastra! Stiti care a fost raspunsul omului Lui Dumnezeu? Isus te iubeste! Off.. e chiar trist cum incerci sa schimbi ceva in tine, dar stai si te uiti in jurul tau, si ce vezi? O lume scarboasa, o lume mincinoasa, o lume plina de pacate, pocaiti sau nepocaiti, toti fac acelasi lucru, sa ma intorc la asa ceva? Adika si asa sunt nesimtit, pacatos, sa ma intorc la ce? Cika ar trebui sa ma intorc la o lume mai buna, o lume unde Dumnezeu este iubit cu adevarat, unde sa fie corectitudine si sinceritate ( mama stiu ca citesti acest articol de aia iti si trimit, poate iti deschizi si tu ochii, dar e inutil oricum ). Am vazut cu ochii mei, 10 000 de oameni cum stateau si cantau si erau fericiti si da, aia da oameni pocaiti, oameni care au renuntat la tot ( pacate si alte prostii si scarboshenii ) pentru Dumnezeu. Sincer as vrea sa ma mut in Koreea de Sud, acolo oamenii intr adevar sunt altfel, ma refer la cei pocaiti. Da acolo da, altfel, chiar si simti, fara sa vina la tine cineva sa zica, Isus te iubeste, nu ... simti in interior ca e ceva diferit. O prietena de a mea, mi a zis, pentru ce sa traiesc pentru viata de dincolo, cand eu vreau sa traiesc viata care o am ? Iar daca nu este nici o diferenta in a fii pocait sau nepocait, no atunci, prefer sa mi traiesc viata, dar cu anumite principii. Si anume, sinceritatea. In primul rand, sinceritatea fata de mine, si in al doilea rand, fata de Dumnezeu si apoi fata de cei din jurul meu. Degeaba nu sunt sincer cu mine si ma mint chiar si pe mine, pentru ca sunt egal cu zero. Un prorooc nu a fost in stare sa vorbeasca cu mine. Si se presupunea  ca este un om al Domnului. No, atunci trebuia sa stie ce sa mi vorbeasca sa ma faca sa simt altfel, sau cel putin vinovatie... Canci, nimic, ma asteptam dar degeaba. Acum cu ce sunt eu de vina? Ca nu ma pot abtine sa fiu nesimtit cu cineva care nu intelege ceea ce eu vorbesc clar si raspicat? Aaaaa, apropo, la faza care i am zis o ca vreau sa plec in Koreea, raspuns suuuuper tare de la un om de credinta, in Dumnezeu. "Nu este posibil asa ceva!!! Nu are cum!!!". Pai scuzati ma da sa nu razi? Un om al Domnului care crede ca Dumnezeu a creat lumea in 6 zile? Nu ma poate trimite pe mine in Koreea? Cum se face ca eu cred ca orice e posibil? A da, am uitat sunt nebun, pentru ca am credinta ca orice e posibil. Am promis unei prietene ca o sa ajung undeva, pai no am ajuns. Iar eu promit ca o sa ajung si in Koreea. Am lista mea de wish-list, o sa adaug si Koreea pe lista. Putin imi pasa mie de cel ce vrea sa se roage pentru mine, ca sa revin pe calea cea buna, atata timp cat nu am la ce sa ma intorc, nici macar mort nu ma intorc. Fiecare vin cu problemele care le are in gand, si cand ajung in, cika, Casa Domnului, in loc sa acorde timp Domnului, cum scrie de altfel in Biblie, guess what, stau si sa gandesc cum sa si rezolve problemele. Si practic toti vin, sa doarma 2 ore bune pe problemele care le au. Mama ce as vrea sa pot sa vorbesc doar la nivelul minti, sa le zic la toti, "am o solutie la problemele tale... ISUS te iubeste!" ( asta a fost caterinca ). In loc sa vin si eu acasa sa stau sa invat pentru licenta, dau de omul Domnului care vrea sa se roage cu mine, sa simt focul puterii lui Dumnezeu. Am zis ca.. niciodata, si el de ce? Si eu pai e criza financiara, iar gazu e scump! Inca o chestie, pe care am observat o, cika vine un om al Lui Dumnezeu, prorooc, in vizita, toti sunt sfinti, atunci in acele clipe, sau zile, toti o lasa mai moale cu pacatele ca deh, a venit controlu, si nah vrem sa aratam o postura de sfant. Ne imbracam frumos, stam si citim biblia, ca e controlu care verifica in autoritatea Domnului starea noastra spirituala.

Oricum mor, toti murim, de ce sa ma intorc? nu vad nici un motiv logic, ma uit in jur si vad scarbenie cu un paravan de sfintenie. Nu zic ca sunt mai breaz, dar sincer, toti care se uita la mine sunt sigur ca toti zic, pacatosule, depravatule! Guess what, au dreptate. Sunt, asta e.... iti place bine. .nu iti place foarte bine, ma doare pe mine undeva....Sincer, sunt fericit de cum sunt eu acum, Dumnezeu ma iubeste, Isus ma iubeste, toata lumea ma iubeste, toti pocaiti ma iubesc, de cate ori nu aud, te iubesc frate Razvan, si eu zic.. bine.. bravo... si eu pe mine. Imi pare rau totusi, ca...lumea aceasta pocaita, este doar o sarada in ochii mei, se intampla o gramada de lucruri scarboase ( si nu doar la pocaiti ca sa nu credeti ca am ceva cu ei, si ortodoxi, si catolici si toate religiile ), si toti zambesc. Noi mergem la biserica, suntem evlaviosi. Suntem sfinti. Ne iubeste Isus!.

Bun atunci ramai tu un ipocrit, si lasa ma pe mine pacatos cum sunt, si cand mai intalnesc pe cineva care vine la mine sa mi zica, Isus te iubeste, o sa mi fac carti de vizita si o sa scriu pe ele, Sunt un pacatos, dar ca sa evitam o discutie inutila cu tine, si o pierdere de timp pentru mine, intra aici la adresa asta ( si dau adresa postarii acesteia ). Si toti ramanem happy si linistiti

P.S. Mama crezi ca daca as veni si as predica s ar supara lumea? Ca le zic adevarul in fata? Sau ar trebui sa i cocoloshesc si sa le zic, Isus te iubeste! tu fa in continuare pacate, preacurveste sau eu stiu ce, ca Isus te iubeste! sau ar trebui sa le zic, mincinosilor, pacatosilor, lasa ti starea de ipocrizie in pace si fiti cu adevarat sinceri cu voi insiva! si cu Dumnezeu!

Gata, am iesit la naiba, e 2:30 si eu maine tre sa fiu la facultate la licenta, ca sper sa am examen....

Pa pa !
Isus va iubeste pe toti !





Pink-Don't Let Me Get Me

Etichete: , , , , , ,