vineri, 26 iunie 2009

A murit Michael Jackson!

După ce a suferit un stop stop cardio-respirator în locuinţa sa, cântăreţul american, supranumit "regele muzicii pop", a murit la vârsta de 50 de ani, într-un spital din Los Angeles, informează TMZ.com. Şi LA Times confirmă decesul artistului.

Atunci când au sosit paramedicii, starul pop nu respira şi a fost nevoie imediat de manevre de resuscitare. Michael, în vârstă de 50 de ani, urma să revină pe scenă luna viitoare pentru o serie de concerte. Primul urma să aibă loc la Londra la 13 iulie. El a efectuat în acest scop o serie de repetiţii în ultimele două luni.
Michael Joseph Jackson s-a născut la 29 august 1958. Al şaptelea membru al familiei Jackson, a debutat în cariera muzicală de la vârsta de 11 ani ca membru al formaţiei The Jackson 5 şi a început cariera solo în 1971 în timp ce era încă un membru al grupului.
Cunoscut ca şi Regele Muzicii Pop, în următorii ani, cinci dintre albumele sale solo au devenit cel mai bine vândute albume din întreaga lume. La începutul anilor 1980, el a devenit o figură dominantă în muzica populară şi primul artist Afro-American la MTV. Popularitatea video-urilor lui difuzate la MTV, cum ar fi "Beat It", "Billie Jean" şi Thriller a transformat muzica video într-o formă de artă şi un instrument de promovare ajutând relativ un nou canal la faimă.
Cu un scenariu de muzică şi clipuri video Michael Jackson a popularizat o serie de tehnici de dans complicat fizic, ca robotul şi moonwalk-ul.
Michael Jackson a strâns şi a donat milioane de dolari pentru cauze umanitare. Deşi el a fost acuzat pedofilie în 1993, ancheta penală a fost închisă din cauza lipsei de dovezi şi Michael Jackson nu a fost acuzat. El a fost căsătorit de două ori şi tatăl trei copii minunaţi, care a provocat mai multe controverse. În 2005, Michael Jackson a fost judecat şi absolvit de încă un abuz sexual.
În martie 2009, Jackson a anunţat că începând cu 8 iulie, va susţine un turneu de 10 concerte - mai tarziu adăugate încă 40- intitulat: This Is It. Concertele urmau să aibă loc în Arena 02 din Londra. El a explicat " Vreau doar să spun că aceasta va fi ultima mea interpretare live în Londra. Când spun că asta e ultima, vorbesc serios", adaugând că "ultima cortină va cădea".



Sursa: http://www.craiova-online.ro/international/33769-michael-jackson-regele-muzicii-pop-murit.html#post110971




Michael Jackson-You are not alone

Etichete: , , ,

miercuri, 24 iunie 2009

Atentie Facultatea de Matematica-Informatica!

Pentru toti colegii mei de facultate am un anunt de facut. Dupa cum stiti ( am dat mass cu asta ), mai multi colegi de ai nostri ne am hotarat sa refacem banchetul de absolvire, doar ca de data asta, o facem lata, si o sa ne distram intre noi, fara nici un profesor ( asta daca nu vrea careva sa vina ). Daca vreti ma pot interesa si de robe sa vedem cat este inchiriatul, sa purtam si noi robe, si sa facem poze ( eu unul vreau sa vin gol pe dedesubt si sa iau o viagra =)) ), asa si apoi am vorbit iar un local perfect ar fi Chitarre, am discutat am dat niste telefoane, si am plati 500 de roni, bautura inclusa, mancare facem comanda eventual la pizza sau ceva de la Chez Nous alaturi, poate obtin si un discount. Avem tot baru pentru noi, muzica de la DJ Gae, si e clar, o sa fie nebunie, de distractie, think, ultima noastra zii, chiar ziua noastra de absolvire. Prin urmare, cine este doritor de distractie sa dea un semn, un comment sau pe mess sa discutam ce si cum.

BTW: Mai am ceva ceva si imi termin si eu lucrarea de diploma, plus aplicatia. Deci daca va faceti griji sau aveti emotii ca nu ati invatat, well, noi sa fim sanatosi, restul vine de la sine!




mark_ronson_ft_daniel_merriweather-stop_me__oakenfold_2008_remix-ute

Etichete: , , , ,

luni, 22 iunie 2009

Steaua - Ujpest

Steaua joaca in turul 2 preliminar, din Europa League, cu Ujpest, meciurile vor loc pe 16 şi, respectiv, 23 iulie.
mai multe detalii aici

Etichete: ,

Almost there

Sunt aici, ajuns in acest stadiu unde 10 m distanta, ma desparte de linia de final. Am ajuns aproape de sfarsit. Finalul unui vis, care speram din toata inima mea sa mi l indeplinesc. Si acum? Acum stau si ma gandesc ca, peste cateva zile sunt pe punctul de a mi indeplini visul. V ati simtit vreodata impliniti? Eu da... de mai multe ori, de fiecare data cand imi indeplinesc visul. Am multe vise, multe dorinte, si putin timp. Terminarea facultatii este o mare realizare pentru mine. Este dovada faptului ca am facut ceva in viata asta a mea. Si pe langa asta, se adauga, serviciul ( care l am inceput de la varsta de 19 ani ). Mai am un pic si fac 2 ani de zile de munca, wow. In ultimul timp, am fost super busy. Examene peste examene, duminica am avut cel putin 4 examene, 1 la ora 8, 2 la ora 10 si 1 la ora 12. Pe toate le am luat cu brio. Cand ai ambitie si vrei sa realizezi ceva, nimic nu ti se pare imposibil. Cel putin, eu asta traiesc. Ma lupt in fiecare zi, sa fac pasi, pasi spre visurile mele. Si sunt sigur ca mi le voi indeplini, nimic nu mi sta in cale, pentru ca mi doresc din toata inima mea, realizarea lor.

Acum, stau si realizez ca mi am regasit echilibrul, pierdut de mult timp. Sentimentul acela de liniste in sfarsit aplaneaza asupra mea. Viitorul, nu stiu cum suna, dar il astept, sa vina, cu ce o veni, bune, rele, nu conteaza, important este sa fie. Cat despre fericirea mea, well, ma bucur de prietenii mei, nebunii mei, cu care ma inteleg de minune. Cica cine se aseamana se aduna, well, poate o fi asa, si sincer ma bucur ca imi sunt prieteni, si le sunt prieten. Incep sa devin sentimental, hmm, imi vine sa rad, oricum, multi cauta aceea acceptare si apartanenta la un grup, sa fie el acolo cu acel grup, sa se simte bine, sa stie ca face parte dintr o anumita categorie. Fac o comparatie, cu ce a fost si cum sunt, si sincer sunt foarte multumit de mine. De situatia in care ma aflu, sa nu credeti ca o duc roz. Doamne fereste, viata sucks, dar sincer o adooooor, si o iubesc, cum e ea, nu mi pasa, mi o traiesc intens, la maxim, pentru ca daca nu faci asta, nu te bucuri de fiecare clipa, cum poti sa zici ca te bucuri de viata? Maine ( adika luni, adika azi ca e deja dimineata ) la ora 8 examen, iar marti examen la ora 12 si gata am terminat. Probabil ca o sa mi iau liber marti si miercuri sa mi termin si eu licenta, si sa mai invat ceva, si gata. Finish. Am trecut pragul, linia de sosire, si cine or sa fie acolo? Toti, chiar daca nu prezenti, dar cu mintea sunt sigur ca or sa fie alaturi de mine.

Sunt nebun, nu am somn, si ma gandesc la ziua ce vine. Si mi place, ca si melodia de o ascult. E pe sufletul meu acum, mai bine zis ma reprezinta. Wow, am uitat, toti cei de clasa a 12, aveti BAC ul fratilor. BAFTA multa! Va tin pumni la toti, sa stiti, am incredere in voi! ( toti pe care va cunosc :P ). Eh, unii BAC ul, altii LICENTA, frati de suferinta ce sa mai :P.

Hai BAFTA! Sa ne auzim de bine :P.

P.S. Am si eu nevoie de un mic ajutor, va rog frumos am si eu nevoie de un singur click aici http://insanezone.ro/neydamn-14799.html multumesc anticipat!



MACY GRAY - Time of my life

Etichete: , ,

marți, 16 iunie 2009

M-am intors in forta!

M-am intors din mica vacanta dinaintea furtunii. Am reusit sa ma eliberez de orice gand rau, negativ, si sa ma incarc cu energie pozitiva. De vizitat, am vizitat multe, valea Prahovei, valea Doftanei, Sinaia, Azuga, Poiana Brasov, Bran, Rasnov si pe langa astea, am vazut muntii ( nu mai stiu care cred ca, Fagaras sau Piatra Craiului, pe langa ei, si m-tii Caraiman si platoul Bucegi ). Yep, mi-a facut extraordinar de bine, si efectul a fost imediat, mi am achitat si ratele, si am ajuns sa fiu la zii cu ele, finally, la servici muncesc de zor, la licenta la fel, si pe langa astea, astazi am avut si examen ( care, dupa parerea mea, a fost cel mai greu dintre toate, e din anul 1, si nici pana acum in anul 3 nu l-am luat ). La examen, chiar l-am luat pe ce am stiut in capul meu, am rezolvat un exercitiu cu limite, noroc cu matematica de liceu, mi am adus aminte instantaneu de ea. Cu licenta, am o surpriza aici, de indata ce imi cumpar o tastatura pentru acasa, am terminat o in maxim 2 sau 3 zile ( a.k.a nopti ) si chiar sunt fericit, pentru ca reusesc astfel sa o termin la timp, si surpriza consta in faptul ca am sa o fac online, aplicatia la care lucrez, macar sa mi aduca si mie ceva profit nu? :P. Pe lista de examene luate "Calcul Stintifiic" tocmai a fost adaugat. Acum zilele de examen, sunt joi, sambata duminica, luni si marti. Pacat totusi ca numai pot merge cu trupa de umor la Fagaras, dar sincer nu pot renunta acum, pentru un amarat de concurs, este vorba pana la urma de prioritati. Dupa aceasta sesiune de restante, urmeaza bineinteles, mult asteptata licenta, Doamneeee Ajutaaaaa!!!.

Si cu toate astea, am avut timp sa ma gandesc si la partea mea sentimentala, si tot ce pot sa zic este ca am avut in cap ( si inca o am ) o melodie, bine  de fapt 2. Le am tot fredonat si m-au facut sa ma gandesc departe. Avand imaginatia bogata, mi-e foarte ushor sa visez, si sa raman gura casca. De schimbat probabil ca nu o sa ma schimb, iar comportamentul care il am acum, copilaros, well, cineva a avut grija sa mi-l scoata la suprafata, si pentru asta chiar ii multumesc. Ideea e ca, ce zicea Adela intr un post de al ei, intitulat "Legea Atractiei", e chiar adevarat. Gandesti pozitiv, iti imaginezi ceea ce iti doresti ca si cum ai avea, si faci orice si lupti pentru ce iti doresti, atunci acel lucru o sa il primesti sau atragi.

Urez bafta tuturor care dau BAC-ul, am trecut si eu pe acolo, si tin pumnii stransi unei persoane ( se stie ea ), ce pot sa zic, sa nu aiba emotii, sunt sigur de ea, cel putin am incredere in ea, caci este o persoana desteapta. Luna foarte incarcata oricum, cum imi place mie. Caci eu lucrez foarte bine, sub presiune, si stiti ce e culmea, ma simt extraordinar de bine, super fericit chiar ( mai ales ca mi am achitat ratele ).

Succes la toti!
Optimismul, ambitia si vointa sa fie cu voi!



Erasure - Always


Westlife - World of our own

Etichete: , ,

vineri, 12 iunie 2009

Asa sunt fetele .....

Etichete:

joi, 11 iunie 2009

Alpinism industrial si multa distractie

Nu stiu daca am pomenit sau nu despre acest loc ( probabil cand a fost petrecere ), dar acum vreau sa vorbesc mai mult despre loc si ce se face aici. In primul rand, 3A - Akademos Alpinism Acrobatic - www.acrobatic.ro este un loc fascinant. Panourile de catarare, intr adevar te elibereaza de stres. Si o zic din propria mea experienta, cate am avut pe capul meu, in momentul in care am inceput sa imi fac in mintea mea traseul de catarare, unde sa pun mana, unde sa pun piciorul, toate le am lasat deoparte, probleme, suparari, le am pus deoparte si am inceput sa mi urmez, traseul din cap. Iar in momentul in care am ajuns in varf, a fost minunat. Un sentiment de implinire, te invaluie atunci cand prin forta mainilor tale ai ajuns in varf, uiti de tot, de toate. Cel putin pentru acel sentiment, merita sa incerci cel putin odata sa te cateri. Plus, pe langa asta, daca te abonezi la ei preturile sunt listate pe site lor aici, ai posibilitatea sa primesti o diploma dupa absolvirea cursurilor, si poti participa in excursi de catarare. Adauga si faptul ca s-a deschis si un concurs la ei, care are drept premii abonamente si cursuri si hamuri in valoare de peste 200 de roni, merita incercat. Detalii legate de concurs aici. Si ca un bonus, aici este locul pentru toti tineri. O petrecere se poate organiza foarte usor ( stiu asta ca am organizat cateva petreceri la 3A, sunt petreceri gen BYOB ( Bring Your Own Beverage ) unde toata lumea isi aduce bautura, sau se pot strange de la fiecare individ cate 5- 10 lei pentru mici si bere ( da exista iarba verde, si loc pentru gratar ) si puneti de o petrecere super frumoasa in aer liber ( mai ales acum in aceasta vara, seara merge o petrecere asa cum merge si o bere rece de la frigiderul care il ai la dispozitie ;) ). Te am facut curios? Daca da, atunci da mi un mail neydamnsthoughts@yahoo.com.


P.S. Daca iti faci griji pentru muzica, relax, aici ai si statie de mixat ( pentru cine se pricepe ) daca nu, Telex ( a.k.a Dragos ) se pricepe si va mixa cu placere pentru tine, iar pe langa statie plus boxe super puternice, ai si un microfon ( karaoke anyone? ).

Etichete:

luni, 8 iunie 2009

No clue...

V ati uitat pe geam? Ati scos un pic capul pe fereastra? E luna plina, cerul e senin, e cat se poate de stralucitoare. Nu am stare deloc, inima imi bate puternic, si habar nu am. Am impulsuri, pe care mi e greu sa mi le controlez, sa sun o anumite persoana, sa i zic come with me, dar stiu ca nu e posibil. Nu se mai poate, thus... i remain alone in my own crazy world, zdruncinate de ideile mele. Slava Domnului pentru cana de lapte, care mi limpezeste gandurile, si totusi, ma cheama. Impulsurile mele ma cheama, nu am stare, are un efect asa de ciudat asupra mea incat nu ma pot abtine. Cred ca incepe sa mi fie dor... de ce ?! M a durut, dar am un mod ciudat de a ma purta total opus a ceea ce simt. Da, m a durut, si poate ca inca ma doare, credeam ca m am  obisnuit cu ideea, dar culmea, este in capul meu tot timpu, cum imi inchid ochii apari in fata mea, de ce?! I need time to think, to clear my thoughts.

I think, I may miss you.... Ar trebui sa ma pregatesc sa plec, cine stie pe unde o sa ajung... doesn't matter...




the fray- how to save a life

Etichete: , ,

duminică, 7 iunie 2009

Am chef sa plec...

Nu prea am stare deloc, simt nevoia sa plec, sa fiu iar singur cu mine insumi. Multe s au intamplat in ultimul week end, lucruri care m au intristat si lucruri care m au amuzat in ultimul hal. Per total, trebuie sa ma relaxez cumva, nu stiu sa ma duc undeva pe acoperisul unui bloc inalt si sa stau asa intins pe spate, nefacand nimic. Noi barbati, avem un mare talent, care femeile, nu au cum sa il inteleaga. Noi putem sa stam ore in sir, fara sa facem nimic, si chiar sa ne placa aceasta stare. Sa stam degeaba si sa nu facem nimic. Nu stiu, o sa plec pe undeva, vreau sa plec, o iau pe jos, vad eu pe unde... Tot week endul am ascultat numai melodii handicapate, Green Day - Wake me up when september ends, sau Hinder - Without You. Daca as incepe sa ascult si Blue October - Hate Me si James Blunt - Goodbye My Lover, as jura ca sunt in depresie. Dar nu sunt, nu stiu ce puii mei am. Am o stare in care incerc sa ma trezesc. Sunt constient ca sunt cam aiurea. Am licenta, peste cateva saptamani, iar eu nu m am apucat inca de ea, am restantele si examenele de luat, am multe de facut, si ... sunt linistit. Relaxat total, si nu e bine. Hmm, off ma lupt cu mine insumi, si ma enervez, ma oftic. Mda, diseara e luna plina, wow, guess what, nu o sa dorm la noapte. Puii mei, plec, Simnic, Bucovat, vad eu, perpedes, autostopu, oi vedea ideea e ca trebuie sa plec. Doamneee ce as fi dat acum sa am permis si o motocicleta, nici nu as mai fi stat pe ganduri, raus cu mine eram plecat de mult. Bine ca saptamana viitoare, cika, voi pleca la o nunta, :D si apoi Breaza, Paltinu, Orzea Zanoaga ( a da tata vezi ca vin pe la tine ), si culmea, peste 2 saptamani, guess what, plec din nou la fagaras :P cu trupa de umor, imi voi indeplini un vis in sfarsit. Per total, ma asteapta o perioada in care plec, again, la naiba si imi place. Si totusi ascult melodiile alea, hmm, imi pun semne de intrebare, ce am ?!




Hinder - Without you

Etichete: ,

Eu cu cine votez?

Astazi sunt alegerile parlamentare adika euro-parlamentare, cu cine votez ma? Hmm, stiu cu cine cu talibani ;) da e clar, ma duc sa i votez hai fratilor veniti in Europa. Si acu vorbind serios, cand ma uit pe lista de candidati imi cine sa mi dau una in cap. Avem nevoie de o reforma in politica, in fine. EBA sau aia?! Cu cine votez? Voi cu cine votati ( sau mai bine zis, va duceti la vot? )

Etichete: ,

Bizzar night


Ce mai noapte, un concert care pe final a fost misto, cel putin cand a venit Cristi Minculescu si in jurul a vreo 25 000 - 30 000 de oameni au cantat "Oltenia Eterna Terra Nova", apoi baietii de la C.I.A au facut show misto, Puya cu "Undeva in balcani". Per total m am simtit bine, exceptand faptul ca eram super obosit, cu o durere de cap imensa. Dupa concert After Party @ Arcade, unde intotdeauna ma cam simt bine acolo, same ol' same ol'. O plimbare prin parc, si apoi ... un show cel putin pentru mine, de a ma amuza de unu. Care.. nah nu prea vreau sa vorbesc aici, da m a amuzat in ultimul hal. Nu credeam ca o sa trec prin asa ceva, dar a fost super funny, il astept pe urmatorul.

Pe de alta parte, Romania a batut Lituania, poate poate se va intampla o minune si mergem si noi mai departe...
Am retinut o melodie, si imi place. C.I.A - SiAiEi.



CIA-siaiei


Etichete: ,

sâmbătă, 6 iunie 2009

Simplitate si complexitate...

Totul se intampla de la un simplu gest, lucru, decizie pe care o iei, indiferent de starea in care te afli. Orice genereaza o consecinta. Mai bine zis, cause and efect. Decizi sa faci un lucru, mai incolo, dupa cum bine stiti asta, roata se invarte, si se intoarce inapoi. Acum daca e bine sau rau, depinde de decizia luata. Apoi ramai, cu ceva din tot ce se intampla, daca e ceva bun, castigi ceva, daca este rau, no atunci ramai cu regretul de a fi luat decizia proasta. Cam asa era si el. Nu avea, nici o explicatie pentru decizia luata, dar era acolo in parc. Stia foarte bine, ce se va intampla, stia chiar dinainte, se obisnuise, nu vroia sa dea drumul a ceea ce simtea in interior. Vroia sa fie sigur ca are control, asupra sentimentelor sale. Lacrimi, nu cred ca si ar avea rostul, poate o perere de rau, ca nu se intalnisera mai devreme. Poate ... cine stie. Momentul despartiri, se uita la ea, zambeste, rade, tocmai a pus capat celei mai ciudate relatii pe care a avut o. Poate, dar sigur ii vor ramane amintiri, in cartea sa. Amintiri numai frumoase, macar cu asta se poate multumi. Nu are sa uite, ochii ei frumosi, vocea ei copilaroasa, si nici modul ei de a se comporta. Vor fi intiparite in mintea lui mult timp, de acum incolo. Merge, iar pasul sau este apasat, pentru ca nu stie de ce simte in sufletul sau, acel sentiment. Era sigur, ca avea control, de ce o jumatate il durea, si una se bucura. Amestecatura de sentimente, care mai de care contradictorii, asta avea in el, o reteta preparata poate si de vremea ce i se asterna in fata. Un cer albastru presarat pe ici colo cu norisori nu prea multi dar fiorosi.Dupa catva timp, era pe drum, in masina, se ducea intr un loc, unde spera sa il faca sa nu se mai gandeasca. Nori se adunara si mai mult si prevesteau ploaie. Un strop de ploaie si apoi altul, se loveau de geamul masini. Ajuns la destinatie este tacut, inmurmurat, vrea sa se distreze sa nu fie apasat de propriile sale sentimente interioare. Incearca dar nu reuseste, e in mijloc ploii, toti misuna ca furnicile cautand adapost, el este in camasa, nu simte frigul deloc, simte melodia, care o asculta, care i a intrat in inima, si regretul deciziei luate prost. Dar numai conteaza, life goes on.



Green Day - Wake Me Up When September Ends

Etichete: ,

vineri, 5 iunie 2009

Party

Azi petrecere de la 18:00 la 3A (Akademos Alpinism Acrobatic - www.acrobatic.ro ) Preturile sunt urmatoare

10 lei ( pentru gratar mici si bere )
17 lei catarat
3 lei biletul dus intors

Modalitati de acces:
- Transport in comun cu plecare de la Teatrul National Craiova la Metro, unde se coboara si se merge pe jos 500 m in directia Bucuresti. Pe partea dreapta, langa statia de benzina Eurogenetic, este situata structura artificiala de catarare.

Va alegeti in functie de buzunar ce vreti, muzica o sa fie, oameni or sa fie, distractie o sa fie pana dimineata. Daca va hotarati sa veniti, da ti un buzz pe mess, sau aici.


neylini-muleina

Etichete:

miercuri, 3 iunie 2009

Aglomerare si insulte

Lucrurile vin navala, si niciodata nu vin singure. Ca si hunii, si otomanii, vin in numar mare. Isi gasesc asa un timp, tocmai cand nu trebuie, sa ajunga in mintea ta, sa te copleseasca uneori, sa nu ai timp nici macar sa te caci. Incep sa mi fac griji de facultate, sau doar asa adika, o intrebare banala, oare o termin? Well, este unul din visele mele, deci vreau sa o termin. Mai am un examen, si apoi sesiunea de restante si RR-uri. Fuck it, aseara am stat pana pe la 1 aproape la munca. Ziua de marti a fost cacacioasa rau de tot, M am trezit de dimineata, la 8 si ceva la examen, am stat pana pe la 12, ca sa aflu ca sunt picat. Apoi la munca, am muncit, un pic presat, de un deadline, si am stat pana la 1 noaptea. Ajung acasa, super obosit, super fomist, mananc repede pe fuga, si ma trantesc cu o oboseala extrema, direct in pat. Ma bazaie un tantar pe la urechi, si incep sa nu il mai suport, caut un spray pentru tantari, si aprind lumina, cautandu l. "Vino mancati as sa te omor... !", cam asta aveam in gand, nu suport muscaturile de tantari, intr un fel sau altul sunt alergic. Ma trezesc frumos pe la 9 jumate, fac un dush, mananc, ma pregatesc de munca, deschid usa sa plec....caldura. Fir ar sa fie de caldura, ieri a plouat cu galeata si fulgera si trosnea, si acum e cald de nu mai poti. Ce zi de cacat, ieri. Abia astept sa termin cu toate, sa pot sa ma odihnesc, eventual sa mi iau un concediu de odihna, si sa dooooorm, ori sa plec la munte :D. Am o mare indiferenta, si as dori sa fac baza si misto de unu, moama sa ma insulte unu acum, da chiar ia injurati ma, ca am primit si eu un comm cu " go fuck a duck ". Hai ca azi vreau sa vad cine injura, cum injura, si ce poate sa debiteze din gura unui om. Trebuie sa te fi suparat cu ceva, deci motiv ai, so.. go ahead!

P.S. Melodia o pun ca mi place, fara nici o legatura cu ce am scris, da imi place mult!







Mario-I don`t wanna know

Etichete: , ,

marți, 2 iunie 2009

Cum sa scrii cu Windows Live Writter

E doar un simplu test, acest post, tocmai ce mi am instalat si eu Windows Live Writter, deci fac un simplu test

luni, 1 iunie 2009

I'm forever blowing Bubbles

I'm dreaming dreams,
I'm scheming schemes,
I'm building castles high.
They're born anew,
Their days are few,
Just like a sweet butterfly.
And as the daylight is dawning,
They come again in the morning.
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air.
They fly so high,
Nearly reach the sky,
Then like my dreams,
They fade and die.
Fortune's always hiding,
I've looked everywhere,
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air.





Etichete: ,