miercuri, 31 decembrie 2008

The Bucket List....

Cred ca ati vazut cu toti filmul, este vorba de doi oameni batrani care se intalnesc intr un spital amandoi bolnavi de cancer si care si propun asa zisa The Bucket List. Well, daca as sta putin si m as gandi, as avea ceva pe lista asta pentru 2009. Dar mai intai sa fac o ... restrospectriva a anului 2008.

2008 - a fost un an destul de... plin, cu de toate :)). Am intrat in 2008 cu bucurie si cu veselie si cu muuuulta fericire, ca apoi sa .. cad lamentabil in partea opusa, o despartire, la nici cateva ore. Merci 2008, apoi.. cateva nebunii gen alergat km intregi, am urcat un munte nemancat de vreo 2 zile ;)), am participat la Festivalul Shakespeare, Pastele la Campina si apoi a urmat vara nebunaaa :D, pe langa restante si examene luate la facultate, Festivalul Medieval de la Sighisoara ;)), ceva distractii cu prietenii, ca apoi sa fac un discernamant sa vad care imi e intr adevar prieten. Pe partea profesionala, hmm, serviciul mi a mers mult mai bine evident si clar decat in 2007, am mai crescut, cel putin asa mi a zis si sefa mea, clar s a vazut o schimbare majora, un amalgam de idei bune, cateva duse pana la finalizare. 

Per total, 2008 a fost un an plin de .. implinire pe partea profesionala, dar si plin de... tristete...a fost un an echilibrat.

Pentru 2009, uallleeeooooo 20009, mai sunt cateva ore si vine... off... ma frate ce vreau eu de la 2009 :D Sa mi indeplinesc un vis, vreau o toyota cellica gt 2005 :)), ma duc din nou la sighisoara, vreau sa vad Moldova ca nu am vazut o, apoi vreau sa fac un tur al Europei sa ma plimb cu trenul ;)), vreau sa mi iau licenta si sa intru la master ;)), vreau sa am multe idei la servici si sa le finalizez pe toate, si cel mai mult vreau sa repar niste greseli din trecute, greseli facute din cauza presiunilor. Vreau mai multe dar.. hey.. nu pot sa le zic.. acum... astea.. raman secrete :D si sunt sigur ca se vor realiza.

Nu prea le am eu cu urarile, da.. va zic sincer, fie ca 2009 sa va aduca ceea ce aveti nevoie cu adevarat, a da... si .. sa ne aduca la toti un strop de dragoste nebuna si romantica in viata fiecaruia :D, hai ca avem nevoie si de asta. 

La multi ani folks! 

C'ya next year!
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , ,

duminică, 28 decembrie 2008

Feeling good




Iata ajuns in acel stadiu, in acea stare in care toti prietenii ma stiu. Am trecut peste o durere, si am trecut bine prin ea, lucrurile se stabilizeaza, furtuna a trecut. Au ramas ceva rani, dar nu prea adanci, trec ele cu timpul pana la urma... Viata e buna, viata e super buna, viata e amuzanta, totul e amuzant, atata timp cat.. tu ti o faci frumoasa viata e frumoasa. E timpu sa renuntam la trecut, trecutul e trecut, prezentul si viitorul conteaza. Ca sa uiti durerea, tre sa ierti mai intai, tre sa i ierti pe cei care ti au facut rau. Si nu doar din gura sa zic "te iert" ci cel mai greu tre sa fie din inima ta, sa poti ierta cu adevarat pentru ca numai asa poti uita.

Am vazut un film recent care m a marcat, si vi l recomand din toata inima, "Seven Pounds", este un film suuuper tare, joaca Will Smith in el, iar regizorul e cel din "The Pursuit of Happiness". Melodia am auzit in Seven Pounds, iar dupa toate ce mi s a intamplat, mi se potriveste de minune;). Sa auzim numai de bine, va salut!
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , , ,

sâmbătă, 27 decembrie 2008

A luat foc casa Asociatiei Crestin Catolice din Craiova

"Incendiu noaptea trecuta in Craiova. 4 masini ale detasamentului 1 de pompieri au intevenit pentru stingerea flacarilor care au izbucnit la Asociatia Crestin Catolica din Craiova. Focul a mistuit 70 de metrii patrati din acoperisul imobilului si mansarda. Pompierii s-au luptat cu flacarile timp de doua ore, insa din fericire nicio persoana nu a fost ranita. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dolj incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric "

sursa: www.radiosud.ro sectiunea stiri

Asta ca sa stiti.. ca .. am avut dreptate in legatura cu stirea ;)) deci am fost primul ;)) reporter ma fac ce sa mai, relatez de la fata locului :))
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , ,

Ghinion din 2 litere....

Vorbeam in posturile anterioare, despre El Magico, care i trec pe langa el multe ocazii, ei bine eu sunt opusu, eu ma leg de exact ce nu ar trebui sa ma leg, am un talent pe care nu stiu daca multi il au , de a discuta exact despre ce nu trebuie sa discut, de a fi curios exact atunci cand nu trebuie, si fara sa vreau, devin un magar cat casa de mare, eu .. in unele momente, prin talentu meu, sunt exact cu intrebarile nepotrivite la momentul nepotrivit, nu stiu de unde mi se trage acest talent.

Fiind plin de ganduri aseara, am decis sa fac o plimbare prin Craiova, ca doar e liniste, nu am bagat in seama frigul, -8 grade celsius, si am fost pe la gara, rovine.. si apoi cand sa ma duc spre casa, m am oprit pe petre ispirescu, auzind pe unu la telefon, casa lui samir a luat foc, da maaa, in valea rosie, il opresc si ii zic, poftim???? si el... da.. du te la benzinarie in valea rosie si ai sa vezi flacarile, stau un pic ma gandesc, am altceva mai bun de facut? Si asa ca m am dus.

M am luat dupa fum, si .. am ajuns acolo unde ar trebui, nu stiu pe ce strada, dar stiu ca erau 4 masini de pompieri, am vazut cu ochii mei flacarile cum ardea casa :)) chiar a fost ceva prima data pentru mine sa vad asta, un incendiu si multe multe masini de pompieri, de jandarmi de politie. Ma luase unu la rost ca stateam mai la departare si vbeam cu un prieten la telefon, ca cika de ce vbesc la telefon :)). 

Am prea multe pe capu meu, ganduri, ar trebui sa iau o pauza, sa numai fiu omu nepotrivit la momentu nepotrivit, sa las lucrurile sa se aseze dupa sinea lor, i have to have a break. 

Hai va pup! take care!
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: ,

miercuri, 24 decembrie 2008

I want it all....




Viata asta.... tulbure, dureroasa, cati ii stiu durerea? Cati stiu obstacolele ei? Cati stiu ce inseamna respingerea, cati stiu ce inseamna sa fii pus la zid pentru un lucru pe care nu l ai dorit, niciodata in viata ta? cati stiu ce inseamna sa lupti cu aceasta viata? Cati stiu ce inseamna sa ai vise, dorinte sa iti doresti ceva mai bun in aceasta viata mizerabila? Indiferent prin cate trec, indiferent cate patesc, cate lovituri primesc, cate necazuri, tot zambesc, tot ma bucur de viata mea. Este cea mai importanta. Sa ma bucur de ea, sa mi doresc atat de multe, sa vad... cum dorintele mele se implinesc. In lume, in jurul nostru, este foarte multa ura, rautate, multi numai la asta se gandesc sa faca rau. Cred ca unii dintre ei s au nascut pentru asta, ca sa faca rau, dar indiferent peste cati dau tot ma bucur de ea, de viata, de prietenii adevarati, pentru ca in final... I WANT IT ALL!

Imi doresc de la viata multe, am multe vise, am multe dorinte, sunt unii care nu ai vise, fara ele... esti un nimic, nu ai pentru ce sa mai lupti, ramai fara motivare, fara ambitie, si intr un final ajungi sa stai in casa, intre patru pereti sa iti plangi de mila, si sa iti doresti moartea, simtindu te inutil si incapabil sa faci ceva, ei bine.... WAKE UP, viata e plina de surprize! Si ce... ti s a intamplat ceva rau? Uita te in jur, cati nu sufera? uita te in jur, cate cruci si ce fel de cruci poarta fiecare. Dar am uitat, corect, fiecare.. e ocupat, cu viata lui, cand vine vorba sa ajutam, stam sa ne gandim, sigur, cand vine vorba de facut rau, numai stam, direct suntem rai.

Imi doresc multe, in primul rand sa mi repar unele greseli facute cu muuuult timp in urma, din cauza unor presiuni, presiuni ce m au facut sa iau numai decizi dupa care am suferit enoooorm de muuult, si cred ca si acum. Apoi, am de gand sa ma schimb, sa numai fac unele lucruri care le am cam facut, chestii care mi fac rau, e bine sa primesc suturi in fund, sa .. trec prin niste lucruri, pentru ca daca stau bine si ma gandesc, un sut in fund, este un pas inainte. Imi doresc sa mi iau permisul, imi doresc sa mi termin facultatea, imi doresc sa mi revin, sa fac mai multe pe plan profesional, imi doresc o excursie in europa, imi doresc sa tin de prietenii adevarati, de asemenea anu asta care vine, imi doresc mai putine decizii luate prost. Imi doresc liniste, imi doresc o toyota celica GT 2006. As vrea sa stau intr un apartament. Stiu ca le pot indeplini. Tre sa muncesc mai mult, munca e buna, munca te schimba si te educa, te face sa apreciezi anumite lucruri. E BINE SA MUNCESTI pentru ca altfel nu stai intre patru pereti toata ziua ;)

Cum zice Queen - I WANT IT ALL ! si chiar doresc sa realizez multe in viata, indiferent prin cate trec stiu ca pot, trebuie doar sa am incredere in mine :D 

Fie ca aceste sarbatori, sa va aduca caldura in suflete, bucurie si veselie in inima, si intelepciune in minte, fie sa fiti  fericiti alaturi de cei dragi voua, alaturi de prieteni si de familie, fie ca sa aveti sanatatea maxima, fie ca dorintele inimi voastre sa va fie indeplinite. Craciun fericit!
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , ,

joi, 18 decembrie 2008

Segetatorul


Conform astrelor de pe 22 noiembrie pana pe 20 decembrie ne aflam in zodia sagetatorului, moment in care asistam la alinierea planetelor. Semn de foc (schimbator), masculin, arcasul Centaur, simbolul zodiei sagetatorului, este asemanat cu Chiron, centaurul intelept din mitologia greaca sau cu Atenis, zeita vanatorii la romani. Planeta care guverneaza aceasta zodie este Jupiter, simbolul puterii absolute in mitologia romana, care sporeste generozitatea, spiritualitatea, firea filosofica si intelepciuneaPartile bune si partile rele ale unui segetator :
Partea rea :

Simbol: arcasul/centaurul. Sagatatorul este vanatorul zodiacului. Vanator de chilipiruri si pradator sexual. Jumatate animal de prada. Jumatate om. Pe de-a-ntregul salbatic

Element: focul. Focul Arcasului e o vatra cu taciuni arzand mocnit. Caldura lui pare placuta si binevenita, dar du-te prea aproape si scanteile care sar s-ar putea sa te arda destul de tare. Oricine este binevenit sa se incalzeasca langa Sagetator
Calitate: mutabil. Are o atitudine de usa batanta fata de viata. Usa de la dormitor. Sagetatorul nu a intalnit vreo persoana cu care sa nu vrea sa se culce
Guvernator: Jupiter. Zeul „Dincolo de cele mai indraznete vise”. De o franchete brutala. Vesnic neindemanatic. Zeul jovialitatii excesive si neavenite
Activitate preferata: sa deschida gura inainte sa gandeasca
Carte preferata: „Filosofia la minut”
Model in viata: Goofy
Idol romantic: omul invizibil
Slujba visurilor: senatorul care tine mereu discursuri
Prima intalnire ideala: sa filosofeze la un pahar de vin, dupa care o partida rapida in masina, apoi sa il abandoneze pe celalalt pentru individul/a beton pe care a vazut-o prin geamul masinii in timp ce si-o tragea
Fraza cheie: „Ce am facut?!”
Fraza de agatat: „Autobuzul asta merge la Bucuresti?”
Zona erogena: soldurile. Isi pastreaza pe dulap trofeul neoficial pentru dat din fund din tinerete, langa braul pe care il poarta acum
Stil romantic: inexistent
Ciudatenie sexuala: eu, Tarzan, tu, Jane – valabil pentru amandoua sexele
- un tantalau de mare clasa, cu gura cat o sura si lipsit de orice fel de tact, care galopeaza prin viata cu un picior prins intr-o galeata in timp ce debiteaza enormitati
- nu are stare si are o personalitate extravaganta
- crede ca stie tot, de aia isi petrece viata incercand sa ii educe pe ceilalati
- nu e subtil. E recunoscut pentru hahaielile isterice si zambetele de maimutoi
- la un centimetru sub privirea vesnic vesela zace o megatona de furie reprimata. Este cel mai bun ucigas din zodiac. Rabufneste cand te astepti mai putin si cu mare violenta, dar nu prea des. Nu e violent fizic. Mai degraba iti face casa bucatele si varsa epitete deloc placute la adresa neamului tau
- e pasional, nu stabil. O sa alerge dupa orice ii incanta la un moment dat
- are sindromul „iarba e mai verde in curtea vecinului”. O sa renunte la planuri de perspectiva pentru senzatii pe termen scurt
- daca te certi, o sa iti serveasca o predica de-o sa iti dea sangele pe urechi. Daca incerci sa iti argumentezi punctul de vedere, nu o sa ia cu cine, ca deja au intins-o

EL
- sincer, increzator si vesnic optimist. Nu o sa iti limiteze libertatea, nu o sa iti ceara sa renunti la intalnirile cu prietenii doar ca sa stai cu el. Cauta o partenera care sa il insoteasca in calatoriile sale spre tinuturi exotice. Viata langa el e o aventura care merita sa fie explorata si traita
DAR
- sa o spunem pe sleau, are o frica organica fata de implicarea sentimentala. E in calduri toata tineretea si mai toata perioada maturitatii. Il intereseaza actul in sine, nu tu
- o sa te incante cu siguranta zambetul lui strengaresc si talentul de a-ti recita sonete de Shakespeare in timp ce iti desface sutienul. Nu te amagi
- ca partener, e mai degraba un bun prieten pe care nu il vezi prea des. Acasa pentru el este locul in care isi schimba hainele, face dus si doarme. Chiar daca te mariti cu el, e la fel ca atunci cand erai singura
- nu te astepta sa fie umarul pe care plangi sau bratele puternice care sa te protejeze. O sa ii fi amica sau fan si o sa petreci multe nopti singura
- nu e nici gelos, nici posesiv. Vrea sa ai o viata a ta, independenta. Nu topai, ca asta e doar pentru ca ii da lui mai mult timp sa umble de nebun cu prietenii lui. E nascut sa fie burlac
- nu o sa il intereseze cum te imbraci, unde iti petreci timpul, cu cine si pe ce bani atata vreme cat nu il deranjezi cu detaliile
- are o parere despre orice. Nu poate sa iti dea un raspuns simplu. Intreaba-l daca vrea un sandwich si o sa iti tina un curs despre istoria Angliei
- respecta autoritatea atata vreme cat el este autoritatea. Pune-i la indoiala dreptul de a domni si o sa vezi ce e aia mania lui Jupiter. Temperamentul lui vulcanic o sa cauzeze uneori inlocuirea mobilei sau repararea peretilor
- impulsiv. Trimite-l dupa lapte si o sa se intoarca cu bilete de avion. Doar pentru el, pentru ca ii place sa fie singur. Daca te pune Aghiuta sa te duci si tu, o sa te tarasca prin jungla africana sau printr-un sat pierdut unde toata lumea vorbeste mayasa. Mai bine ramai acasa si roaga-te sa il rapeasca pigmeii
- ii place sa se joace de-a dezastrul ambulant. De exemplu, ii zici ca s-a stricat bateria de la baie si o sa inunde toata casa pentru ca a uitat sa inchida apa inainte sa smulga instalatia respectiva din perete. Cere-i sa petreaca o noapte cu tine in loc sa iasa cu baietii si o sa urle ca vrei sa il legi de maini si de picioare
- o sa te calce pe bataturi, o sa te plictiseasca cu retorica lui de doi bani si o sa iti raneasca sentimentele cu remarcile lui stupide. Pe scurt e regele gafelor din zodiac
- poate ca pare un balaur, dar e mai degraba unul de desene animate care se topaie prin peisaj fara intentii rele si fara sa lasa pagube de nereparat
EA
- independenta, optimista, crede ca sinceritatea e cea mai buna politica. Nu isi plange de mila. E foarte prietenoasa si spontana. Vrea un partener cultivat si care a calatorit prin lume. O femeie care o sa te urmeze pana la capatul lumii
DAR

- face la fel de multe gafe ca si masculul Sagetator si e victima celor mai bizare intamplari, desprinse parca din Zona Crepusculara, care o fac sa ajunga mereu la locul nepotrivit in momentul potrivit. Nu o sa vina la masa pentru ca a vazut o mata care nu mai putea sa se dea jos din copac, a sunat la pompieri si acum incearca sa ii convinga sa o lase pe ea sa se urce pe scara sa salveze pisica
- intarzie mereu. Chiar daca ar pleca cu 3 ore inainte de acasa, tot o sa se se intample ceva. Cand in cele din urma ajunge, e destul de probabil ca schiopateaza sau e in carje. Asta pentru ca e la fel de expusa la accidente ca si barbatul Arcas si are tendinta sa se impiedice si sa cada foarte des
- cand se infurie, o sa vezi o explozie care o sa te loveasca in fata inainte sa poti lua orice masura de precautie. S-ar putea sa se lase cu ceva pahare sparte si desi nu o sa uite prea repede, o sa se potoleasca in scurt timp. Dupa aia o sa povesteasca prietenilor incidentul in cele mai mici detalii. E felul ei de a se razbuna ca ai fost rau cu ea
- poate sa turuie 20 de minute fara sa respire. Zambeste aproape non stop
- isi umple existenta cu proiecte, petreceri, cauze si prietenii superficiale pentru ca nu suporta sa fie singura
- uraste munca in gospodarie. Ar fi bine sa angajezi o menajera ca sa nu va manance gandacii
- ii place afectiunea, dar detesta sa fie cicalita. Ii place libertatea, dar nu e la fel de „ratacitoare” ca nativul barbat
- probabil ca are multi prieteni barbati. Daca esti genul gelos, o sa iti cam puna rabdarea la incercare. Se asteapta sa ai incredere in ea si o sa refuze sa isi schimbe stilul de viata sau prietenii
- e foarte pasionala, dar prefera o partida de sex scenelor prea emotionale
- e cea mai independenta femeie de pe suprafata pamantului
Cum il depistezi: de obicei, e cel cu picioare lungi si fara bani. Ochii nu ii fug din cauza vreunui defect congenital, indiferent cat de mult ar incerca sa iti demonstreze contrariul
Unde il gasesti: intr-un bazin incercand sa isi racoreasca creierul incins. La banca cerand un credit. La un bordel, dand bani
Cum il intrigi: poarta-te inteligent
Prima intalnire: daca crede ca poate sa ajunga in pat cu tine, asteapta-te sa te rasfete. Dar nu fi prea surprinsa daca apar chelnerii sa ia mancarea de pe masa
Cand o faci: ideea e ca o faci pe riscul tau. Daca incepi sa ai leziuni pe fata sau nu mai scapi de pneumonie, du-te la doctor de urgenta
Cand ii pui intrebarea: cand te hotarasti ca vrei sa divortezi in viitorul apropiat
Daca iti da papucii: considera ca ai avut noroc, dar prefa-te distrusa. Si ai grija sa iti dea inapoi toti banii pe care ti-i datoreaza
Daca ii dai papucii: e nevoie de timp sa ii intre in cap. Asa ca zi-i in ziua 1 „TE”, in ziua 2 „PARASESC” si in ziua trei invarte cutitul in rana cu „DOBITOCULE”
Cum te descurci cu unul
- Arcasii au nevoie de aventura
- Ii cuceresti cu spontaneitatea
- Sa ai bagajele pregatite pentru excursiile neplanificate
- Fii un bun ascultator
- Iau foc daca le ceri sa taca
Cum se inteleg cu altii
Pariaza pe: Berbec, Leu, Sagetator, Varsator, Balanta
Doar prieteni: Gemeni
Impusca-te acum: Rac, Taur, Fecioara, Capricorn, Pesti
Oaia neagra: Scorpion"
Si partea buna la un segetator :
"Zodia sagetatorului este simbolul libertatii totale, al evolutiei intelectuale si spirituale a omului. Jumatate om, jumatate animal, sagetatorii s-au nascut sub semnul cunoasterii si considera ca, pentru a intelege lumea si viata, este nevoie de recunoasterea calitatilor sale intelectuale si de dezvoltarea nivelului sau de cunostiinte. Zodiacul europrean prezinta sagetatorul ca o persoana optimista, vesela, plina de viata, inteleapta si filosofica. Avand o personalitate puternica, independenta, in continua miscare si agitatie, greu de supus, acest semn de zodiac este o fire dificila, adeseori morocanos si capricios. Atunci cand isi propune ceva, nu isi pierde niciodata optimismul, fiind sigur ca va gasi o cale prin care sa iasa din orice impas.
Una dintre cele mai mari calitati ale sagetatorilor este ca stie sa ia oamenii asa cum sunt, ceea ce il face sa nu aiba probleme de comunicare indiferent de gradul de inteligenta si de statutul social al interlocutorilor. Datorita firii sociabile, nativul din zodia sagetatorului are foarte multi prieteni. Indiferent de numarul persoanelor cu care va glumi si se va destinde, el este simpatizat. Ii plac petrecerile si sa-si traiasca din plin viata si stie intotdeauna unde sa se retraga pentru a-si petrece o vacanta de vis. Onesti si loiali, rareori invidiosi si nesinceri, nativii acestui semn de zodiac au un adevarat cult al prieteniei.

Femeia sagetator, calda, inflacarata, vorbareata...

Mare iubitoare de libertate, femeia sagetator este vesela si activa, prietenoasa si optimista, eleganta si manierata, dar si capricioasa. Fire independenta, femeia din acest semn de zodiac pune foarte mare accent pe realizarea unei cariere si a unei situatii financiare stabile. Ca sotie este iubitoare si atenta cu sotul si copiii ei. Are o mare capacitate de a organiza lucrurile, ii plac complimentele si nu se lasa influnetata de parerile celor din jur. In dragoste oscileaza intre alegerea unui partener cu statut financiar deosebit si unul cu virtuti sufletesti. Este jucausa si spontana si poate fi cucerita prin inteligenta, cultura, printr-un temperament activ si sinceritate.

Barbatul sagetator, un aventurier cu caracter dual

Profund si pasional, delicat, rafinat si generos, barbatul sagetator pretuieste dragostea si familia fiind fidel partenerei si copiilor sai carora le dedica foarte mult timp. Sarmant si spiritual iti face impresia ca esti cea mai dorita femeie din lume. Insa, nu te lasa inselata! Este un idealist romantic care crede ca urmatoarea este aleasa. Sufletul barbatului sagetator este ca al unui etern copil, lipicios si jucaus. Vorbaret si lipsit de tact, vorbele lui pot fi uneori jignitoare. Te poti bizui pe el pentru ca se tine de cuvant, dar este incapatanat si nu-i place sa fie criticat. Galant si marinimos, barbatul din acest semn de zodiac isi copleseste partenera cu atentii deosebite si cadouri costisitoare. El este un partener atragator si interesant, dar care se plictiseste repede."
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete:

miercuri, 17 decembrie 2008

Maraton

Ziua de ieri, a fost un pic cam ciudata, am mancat ceva de dimineata cam putin un ou prajit, apoi la servici niste sandwich urivreo 4 asa 5, si apoi sala cu un prieten. Foarte frumos, stam vreo 2 ore, tragem de fiare jucam si un ping pong, ma intorc acasa, ( mareee prostieeee ) ca dau de cearta cu maica mea. In fine, cearta, mi a zis o chestie, si .. asa ca am decis, sa ma duc . .sa alerg sa ma . .potolesc, am stat pana la 11, ca trebuia sa ajut pe cineva, pana mea tzeapa, am stat degeaba, asa ca m am imbracat, plini de nervi, plini de draci, furios, m am incaltat, nu am mancat nimic, si am inceput sa alerg, pana unde? pana unde m au tinut picioarele, am plecat de la mine din cartier adika catargiu aproape de spitalu 1, pana la isalnita la primarie. Si am tot alergat non stop, bine am facut o oprire de mi am cumparat 2 redbul uri si un mars de ciocolata, care le am baut fugitiv in vreo 4 minute pe amandoua.

Ora 11 a fost plecarea. La 12:30 eram la isalnita. Intuneric bezna, un frig crunt, pe care nu il bagam in seama, un zgomot infernal produs de combinat, sincer nu stiu cum pot oamenii aia sa doarma :-??, la ora 2 eram in craiova, la mine in cartier. La 2:30 m am intalnit cu o amica, pe care am trezit o, pentru ca nu vroiam sa ma intorc acasa, la Billa, am fost prin real, am mancat niste orez cu pulpa de pui, am mai stat de vorba, m am mai linistit, niste leagane, si ca sa vezi se face ora 5, pe la 5:15 eram acasa ( am luat taxiu ca eram deja mort ) ma bag in pat sa dorm, da nu prea am putut, pentru ca.. eram in starea aia. .de semi adormeala... si ma auzeam cum sforai, si ma bufnea rasu, radeam de mine :)) am adormit si m am trezit la 11. Distanta alergata totala, aprox 37 km, cu bataie 40 ;))

Am dureri musculare da... e un remediu bun ;) . Plus ca acu .. sunt .. turta de oboseala, si tot ce imi vine in minte, este ca de abia astept sa fac un biliard dupa servici. Va pup, fiti cuminti... :)
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , ,

luni, 15 decembrie 2008

Dark Day...

Stau la birou, si ma tot freaca la cap o durere de cap. Foarte dureroasa, doar pe partea dreapta a capului, intorc capu si vad ca e intunecat. Cand o veni zapada asta odata? Foarte obosit, mi as face o cafea si as bea un redbul. Probabil, ca cineva are dreptate, cu prea multa energie, si prea multe lucruri pe care le fac, organismu are nevoie si de odihna, de un repaus, de o perioada in care sa stau, sa ma relaxez. Nu mi vine nimic in cap, durerea asta, unde e paracetamolul ala cand ai nevoie de el?

Deh, cine mai umbla pe vant puternic ud in cap si imbracat subtire? Cine are chef de plimbare, sa se duca sa se plimbe prin ploaie? fara caciula, fara fular, si pe langa asta sa mai si alerge. De ce alerg? Sa mi irosesc energia pe care o am, si in afara de asta, sa fiu cu gandurile mele, e ceva ... ce il fac inconstient, mi se misca pur si simplu picioarele, mintea mea fiind ocupata cu dezordinea din cap. Un pas, o baltoaca care desigur intru in ea, e doar una, din multele pe care le voi lua. Oricum e bine ca alerg, ca merg...si astept, astept soarele si astept curcubeul :D

Ma intorc, ma cheama, durerea de cap, cretzule crezi ca ai scapat? haida haida.. ia si munceste cu mine pe capu tau. Ii trag o privire si ii zic, beeeshi ma, sunt intr o buna dispozitie
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: ,

sâmbătă, 13 decembrie 2008

Nimeni nu-i PERFECT!

"In acel pahar, se adunara multe, pe langa acea felie de lamaie, s-au adunat ganduri, amintiri si regrete. Statea in fata lui, pe masa acolo, sec, fara nimic, se uita la el, ce vezi? ce vezi cand te uiti la mine? Ai vrea din nou sa fie asa cum a fost? Ai vrea sa te duci inapoi, sa dai timpul inapoi sa nu fi facut acea greseala? Oricum nu ai cum, sunt prea multe greseli. Tot ce vezi, tot ce a ramas, este doar amarul dezamagirilor, deciziilor proaste, inghite-l asta mai poti sa faci.....

Neah, or fi fost proaste deciziile, paharul asta, imi este intins in fata mea, nu pentru a mi ineca amarul, ci pentru a ma distra alaturi de prietenii mei, in acest pahar nu sunt amintiri, regrete, nope, in el sunt sperante, dorinte, si scopuri pentru viitor. In acest moment, cine e PERFECT? O viata avem, we have to have fun. One shot, a lot of fun!"
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete:

marți, 9 decembrie 2008

Strafulgerarea

"[...] Chiar in acel moment, in care fiind intins pe jos uitandu se atent la luna aceea plina de culoare, invaluita de mister si de o gramada de semne de intrebari, salvarea a sosit. Totul in jur era de o paleta de culori formata din albastru si rosu. Ce se intamplase? Nici el nu prea stia.... era intins pe jos. Sa fi fost lovit? Ce s a intamplat? Medici venisera ca sa i acorde prim ajutor si sa i vindece ranile. Dar care era problema? Era totusi intins pe jos, dar nu avea nici o vanataie. Era ca si cum nu ar mai suflare si totusi isi misca ochi dupa aceea luna plina. Sa fie hemoragie interna? Dar care parte interioara sa i sangereze asa de rau? Ce se intamplase?L au urcat pe targa. L au bagat in salvare. Intoarse capu, luna il urmarea, de ce? Simtea cum.. incet incet se stinge.

Incet isi dadea el singur seama care era problema.... A fost o strafulgerare, a fost ceva ce l a doborat. Dar nu fenomenul natural insasi, ci o fata. Aceea fata, pe care o vazuse de mult timp, aceea fata care i aparuse in fata lui o fractiune de secunda, transcendand timpul. Inima, era problema, inima sangera. Dar nu fizic, ci de durere, durerea gandului de a nu o pierde, inca o data. Trebuia sa faca ceva, astfel, era mort, inima, fara motivul existentei sale, refuza in a mai pompa sange in organism. Si, totusi, luna, il urmarea, frana brusca. Masina se opreste, este dat jos si adus la urgenta. Era grav, medicul de urgente, il consulta, insa nu gaseste nimic. Si totusi era un om muribund, incapabil de a se misca. Este abandonat, lasat intr un hol de asteptare. O, de ar fi acel hol al asteptari, acel hol unde inima lui se situeaza si tot asteapta. 

Resemnat, isi lasa capul in jos, nemaiasteptand nimic, doar momentul in care inima i ar ceda, dar.... totusi.. luna in splendoarea ei, ii trimite prin valurile razelor ei, medicamentul,Cu ce va pot ajuta?  Cu .... ni.. .mi... c, ramasese mut, caci iata, in fata ochilor lui, statea acea persoana, pe care tot ar fii vrut sa i vorbeasca. Nimic, deja... mi ati administrat ce aveam nevoie, Ce anume? spuse domnisoara, simplu... pe tine! Luand flacari, inima, pompa sange la o viteza mare, ochii i se umezisera de fericire, mainile lui o cuprinsesera in brate, apropiindu se de fata ei , uitandu se direct, nu a mai lasat timpu sa treaca aiurea, ..... tu esti... te am asteptat! [...]"
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , ,

vineri, 5 decembrie 2008

Esti.....

Esti raza de soare ce-apune-n asfintit
Esti totul pentru mine, esti tot ce mi-am dorit
Esti visul ce piere cand zorii rasar,
Esti viata ce-n truda o duci in zadar.
Esti raza de soare ce inunda pamantul
Esti totul in tot si totul in lume
Esti viata-n esenta, asta iti pot spune.
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: ,

luni, 1 decembrie 2008

Cozia...

Intotdeauna o sa am o afinitate fata de acest loc. Ori de cate ori ma duc acolo, imi trezeste asa de multe amintiri, am fost pana acum de 3 ori, si ... tot.. ma face sa ma simt asa de bine, intotdeauna m am regasit pe mine insumi acolo. Este extraordinar, cum... amintirile din trecut se suprapun cu prezentul.Aceleasi locuri, insa alte personaje. Am fost prima oara prin :-? numai stiu sigur....cred ca .. da.. 29 octombrie :)) 2006 a fost da.. am fost cu cel mai bun prieten de al meu, cu titlu de profesori insotitori, intr o excursie organizata de fosta noastra profesoara de geografie. Am amintiri foarte frumoase de atunci :D, oricum la intoarcere am ras non stop aproape... doamne cat am ras. A doua oara am fost in februarie 2008 cred ca a fost pe 15 februarie 2008, doamneee cat de nebun am putut sa fiu si atunci, spontan, m am dus la gara mi am luat biletu si apoi am intrebat care vine cu mine? :D rox, cata, radu, domn marean, oameni care au fost cu mine atunci si prin cate peripetii am trecut si atunci, un ger cumplit, un vant de te taia in mii de parti, -10 grade au fost, zapada, dar tot am urcat muntele si am coborat. A treia oara a fost in data de 28 noiembrie 2008. Cum a inceput toata aventura? De data asta am fost doar 3, eu , un prieten, si sora mea. In principiu eu la 4 dimineata faceam sandwich uri, incercam sa l scol pe mitza, sa mearga, iar sora mea, rox, am sunat o sa se trezeasca. La ora 5 fara 15 am sunat de abia se trezise, a prins trenu in fuga, fara bilet de la halta bordei :)). A mers cu nashu' tot drumu, era clar o sa fie o aventura minunata!

Ajungem noi acolo, ploaie, bine ca nashu ne avertizase, aveti grija ca ploua de vreo 2 zile :)), noi totusi asta e.. am ajuns sa o facem si pe asta, o facem. Cum ne dam jos din tren, ploaieeeee. Eram singuru care avea o geaca de ploaie, restu :)) hanorace. Ce sa facem, hai sa urcam pe ploaie, ca deh de mult nu ma plimbasem pe ploaie, ajungem noi sa urcam, urcam cateva serpentine, ca ce sa vedem?? "Ma asta e cumva zapada???" a fost intrebarea mea, incepuse sa fie lapovita, mai urcam incepe deja sa fie ninsoare de a binele. Nu a contat ca am avut un picior lovit, cam nasol, nu a contat deloc durerea, am continuat sa merg, can
d .... ridic privirea, era o ninsoare de poveste, cred ca prima ninsoare din cozia, :D am fost destul de norocosi sa vedem prima ninsoare :)). Facem o oprire la un popas sa mancam sa ne reincarcam energiile, si incepem sa urcam. Nu mai are sens sa va spun ca eram toti fleasca, eu de la blugi in jos, toti aveam chishoarele udeeee, astfel incat, atunci cand mergeam se auzea apa cum se plimba prin incaltamintele noastre :)). Ajungem la Stanisoara. Ce frumoooos, aici in prima excursie, am facut un popas pe o pajiste frumoasa de se vedea manastirea si muntele, acum totul era imbracat in haina alba, iar muntele, se juca de-a v-ati ascunselea cu noi printre ceata care era. Si momentul culminant al aventurii noastre. Aju
ngem la un loc de munte, unde... in toate cele trei m am urcat. Este o prapastie, un varf de munte, care... atunci cand esti acolom, ai senzatia ca esti The King of the World, si da i si urla cu sora mea, am o melodia la sms la tel, e ceva de genu... "aiaaa iupiiii aiaaaaa iupiiii aiaaaa iupii iupii ieiiii" doamnee cat am putut sa tip, si ce ecouuuuuu, scoatem o sticla de sampanie, si dai si bea in varful muntelui acolo, sampanie :). A fost fain, sa fii acolo, tu si .. inca 2 oameni apropiati tie, te reincarci, desi in mintea ta, sunt amintiri si iar am
intiri, ce te cladesc pe tine. Pentru acea perioada, am fost .. acel eu , care l am tot pierdut pe drum ... atat de multe ori. 

Coborarea a fost si ea cu peripetii, am vazut o salamandra, 2 caprioare si urme ori de porc mistret ori de caprioara, cazaturi, busituri, bataie cu zapada, tot tacamu, am ajuns pe la calimanesti iar singurul nostru scop a fost sa gasim un magazin care vindea sosete, era groaznic daca nu gaseam, pentru ca raceam ingrozitor de r
au fiecare, si deh, fiind cel mai in varsta, a fost responsabilitatea mea sa i aduc teferi pe cei doi acasa, eu... nu conteaza.. eu .. le duc pe toate:)) Am coborat pe valea oltului, mai bine zis pe albia oltului, unde am iesit pe autostrada, si am facut un mic popas, asta dupa ce ne am cumparat din piata sosete, la un restaurant numit, "Ca la mama acasa", am comandat trei ciocolate calde, am luat fiecare cate un paracetamol sinus, am fost la baie, ne am schimbat :)), si da i si comanda, ciorba de burta, piure cu snitel si ciulama de pui cu
 mamaliga, a fost superba toata mancarea, foarteee buna, ne urcam in tren, tot acelas nash cu care am venit, si offcourse, tot atat de mult am putut sa rad si la intoarcere. 

Per total, o aventura, o excursie memorabila de neuitat, venita intr un moment spontan pe loc, urmata de un sooooomn intens si adanc :)). Pun cateva poze :D










Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , , , ,