marți, 28 octombrie 2008

Ah.. L'Amour! movie version

Am dat pe internet de 2 filmulete cam amuzante sa spun asa. Cel putin mie mi-au starnit rasul, s-ar putea ca unii dintre voi sa le stiti :



Primul,






Funny nu? al doilea :
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , , , ,

joi, 23 octombrie 2008

Rabufniri si definiti moderne...


Scriu dupa o zi de munca plina, trezit de dimineata dus la munca foarteee devreme.. si intors acasa foarteee tarziu.. perfect right? Ofticat pe Fara Cap Varza Steaua la care se adauca Cap Fara Creier Cluj. Hai ca Stoaia nu a fost chiar asa.. o . .adika ma asteptam. .dar Clujul dupa cum a jucat .. dezamagit. Spontaneitate spontaneitate.. ce sa fac. .ce sa fac..Fratele meu se insoara.. wow.. bomba nu? o amica naste.. wow.. boomba nu? sor mea o are pe nepoata mea mai bolnavioara.. wow.. si totusi.. fratele meu se insoara.. si o amica naste si o fosta colega de munca naste si ea.. daca ma gandesc mai bine...multe lucruri se intampla in jurul meu, incet incet.. parca risc sa cad intr un cerc.. care nu prea mi place mie, acel cerc sa fac acelasi lucru zi de zi. Nu pot sa fac asta, nu e in firea mea, sunt.. spontan.... da... spontan.. ce inseamna spontan? primu venit primul servit, ma refer la ganduri acum. L-as lua pe El Magico, Il Fenomeno ... si as pleca unde? te intrebi unde? ete.. treaba serioasa, mergem sa prindem mireasa de la Radovan, ca frati miu se insoara!.. .de ce? sa o calcam ca nu se poate.. adika.. in filme horror, cum ai oprit masina, cum cad toti secerati unul cate unu.. si nah.. calcam mireasa de la radovan, cu fratiorul meu .. la volan :))) mireasa ti a venit timpu.

Eh, e 12.. ma intelegi .. zii de munca grea, spontaneitatea ca definitie poate fii descrisa ca si cum te ai lasa dus de val, ce vrea inimioara atentie .. inimioara.. sa faca.. aia faci. Rabufnire apare atunci cand.. spontaneitatea este innabusita de ratiune adika de minte. Misto versul ala.. de la o melodie pe care am auzit o cand ma intorceam "opinia publica e de acord ca fac prea urat, cand vreau sa ma fac auzit intr un film mut!" si apoi... versul cel mai tare :)) "operatiunea cur pansat, unii inca cauta diamant in cacat...asta este hitul verii cantat la unison, de dentistul tau cu parkinson, par kin son ":))) mda..

Chiar mi as dori sa am un timp mai mult... am prea multe de facut.. am prea multe in cap si mult prea multe dorinte si vise de realizat, oare e bine sa incep sa ma gandesc ca nu prea am timp pentru tot ce mi doresc eu ? sa cad.. in fata sistemului, care sistem te intrebi? de ce crezi ca nu este al treilea razboi mondial? frateeee esti subjugul marilor corporatiilor, adika.. fraieri de bogati in varful lumii si au dat seama ca a face razboaie mondiale nu prea e bine, pentru ca.. omul. .cat timp traieste este o comoara.. produce o gramada de bani, este o mina, statul are nevoie de oameni, care sa plateasca taxe, prin urmare.. esti sub sistem.. eu sunt sub sistem, wow.. sunt in Matrix....

expresia saptamani...sunt in Matrix... wake up! =)))))
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , , , , ,

sâmbătă, 18 octombrie 2008

El Magico....





El Magico este acel tip care.. pe langa el.. trece acel lucru, de vreo 2-3 ori.. si tot nu realizeaza acest lucru ;)), El Magico, cel putin o data in viata am fost toti, suntem asa.. nu stiu.. lasam lucrurile.. sa treaca pe langa noi, acum.. inconstienti sau nu.. nu pot sa zic, dar ca sa intelegeti mai bine, va dau urmatorul exemplu ipotetic :)) Sa zicem ca mergi cu trenu, cam plictiseala pe tren, mosi, babe, copii enervanti care tipa.. mami mami vreau aia. .mami mami . .vreau cutare lucru, si .. trenul se opreste, urca iar oameni tu stai te uiti pe geam, nimic interesant doar un cer asa.. alene, si puf... pentru moment.. devii El Magico, cum? se aseaza in fata ta... cine? ea... ramai incremenit, inima o ia razna, nu stii ce sa faci boom boom boom, moamaaaa.. ce frumoasa e... ce sa fac.. ce sa fac.. nu stiu ce sa fac..se uita la tine, iti zambeste .. ramai incremenit .. again.. El Magico ... ;)) trece vremea nitel. .te calmezi.. si intri.. cumva in vorba cu ea, o fata super.. de treaba.. tu.. esti.. boom boom El Magico.. ;)) Va dati amandoi jos in aceasi gara, ramai cu ea.. pana ii vine trenu. .se suie in tren.. pa pa.. ne mai vedem.. El BIIIG Magico. .de ce? .. ai uitat ID ul.. te resemnezi.. nu are cum.. te intorci cu trenu in orasu de unde ai plecat... si ....

Booom.. .o vezi din nou.. de data asta nu faci nimic.. stai si te gandesti.. m as putea duce la ea.. sa i zic urmatoarea declaratie .. as putea fi nebun.. sa i arat asta.. sa ma duc sa o privesc in fata si sa i zic "Te am vazut doar de doua ori odata in viata mea si m am indragostit de tine " El Magico..numai sta pe ganduri. .fa asta ;)) live u r life ;) enjoy it. I did and still doing it :D. Am.. renuntat la titlul de El Magico, am renuntat in a lasa lucrurile sa mi scape printre degete, ceea ce vad si imi place pun mana si nu i mai dau drumu decat ea doreste.. :D. El Magico.. mai ai sanse.. ca asta.. nu le mai .. lasa.. sa ti scape printre maini ;). 

Te am vazut doar de doua ori in viata mea.. si m am indragostit de tine.. cat de adevarata poate sa fie aceasta chestie? poti sa vezi o persoana, un baiat, o fata doar de doua ori odata in viata ta :)) sa te indragostesti de ea? probabil... sigur ca da.. asta e viata.. excitanta. .palpitanta.. viata care iti rezerva o groaza de suprize ... so. .Go 4 it!
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete:

luni, 6 octombrie 2008

Tablou Bacovian....


La ce te poti gandi cand asculti melodia asta? Hmm, eu unul ma gandesc la urmatoaul tablou, dat fiind si vremea de afara destul de urata si cacacioasa. Iau un protagonist, acest personaj care sta in camera lui, afara ploua, cu galeata, un vant puternic ce face ca, copacii, sa se indoaie pana la pamant, sta in camera, si da drumul la melodie. Ii place, o pune pe mp3 player-ul lui ca sa o asculte eventual mai tarziu. Are un sentiment de dor acut, ceva se intampla, in interior, inchide ochii si o zareste, ce zambet, ce ochi dulci si frumosi, ce buze.... ce parfum... , tocmai acum .. sa nu o vada?

Se ridica, se imbraca, isi ia cheile, mp3-player-ul si pleaca, unde? Unde il indeamna inima, unde se simte bine, acolo unde isi doreste. Doamne ce vant, ce ploaie, dar el alearga, pe ritmul melodiei, un nebun pe ploaie, un nebun intr un tablou bacovian, un nebun printr-un amalgam de palete de gri inchise, culori reci, culori ce te induc intr o stare de tristete, dar nimic nu poate fi mai trist decat sa nu stai cu persoana pe care o iubesti.

Nori se aduna, parca, sa faca in ciuda personajului nostru, se pun impotriva inimii lui, impotriva dorintei lui arzatoare, dar el... neah.. faptul ca o va tine in brate, va aduce curcubeul in sufletul lui, il va reimprospata, ii va aduce razele de soare, pe cerul intunecat de nori de toamna. Se aproprie, alearga mai mult, de unde atata energie nu stie nici el. Brusc, se opreste...

Iata, ploaia isi ia ramas bun, nori se sterg parca de un burete invizibil, iar primele raze de soare patrund, si incalzesc obraji ei. "Doamne, e asa de frumoasa, chiar de o fi vant, ploaie, tornada, nori amari, indiferent de starea rea, zambetul tau imi incalzeste sufletul si-mi revigoreaza inima" isi spuse el in gand, uitandu se la ea, zambind.
"-Ce-ai ma?", il intreba ea.
- Nimic...
- Capiatule!", luand ul in brate sarutand - ul.

Cam la asta ma gandesc... prea frumoasa melodia...
Scris cu dragoste și pasiune de Neydamn.

Etichete: , ,